Global Cooling: Noord Amerika koelt sinds 5 jaar 29 keer sneller af dan eerdere opwarming

—————————————————————————————————————————————–

Chicago meet koudste Valentijnsdag in 77 jaar, media ziet bewijs voor ‘opwarming’ – ‘Progressieven’, tegenwoordig allemaal klimaatactivisten, zijn niets anders dan klassieke Marxisten in een nieuw jasje

—————————————————————————————————————————————–

Volgens niet door de media gepubliceerde datasets van het NOAA is het Noord Amerikaanse continent sinds 2015 maar liefst 29 keer sneller aan het afkoelen dan de milde opwarming die tot dat jaar werd geconstateerd. De afkoeling verloopt zelfs met het duizelingwekkende snelle tempo van 2,3 graden Celsius per decennium. De kou die over de wereld neerdaalt, en die helemaal niets met menselijke CO2-uitstoot te maken heeft, zal gezien de ervaringen in de geschiedenis voor veel ellende zorgen: slechte oogsten, voedseltekorten, virusuitbraken en andere ziekten, extreem weer, geopolitieke conflicten, en vooral enorme aantallen doden. In Nederland zullen de schadelijke gevolgen nog eens worden verergerd, omdat de bevolking verplicht van het stabiele, goedkope en veilige aardgas wordt afgesloten.

Desondanks gaat de Westerse klimaatsekte, die bijna de hele politiek en mainstream media controleert, stug door met het wetenschappelijk totaal ontkrachte CO2-global warming bedrog. Zoals we al lange tijd voorspellen worden inmiddels bijna alle natuurlijke temperatuurs- en weersverschijnselen aan de mens toegeschreven, of dat nu extreme hitte of extreme kou is. Voorbeeld: Chicago noteerde een paar dagen geleden de koudste Valentijnsdag in 77 jaar, maar de media beweerden met droge ogen dat dit weer een bewijs is van menselijke klimaatverandering / – opwarming.

‘De aanbidders van Greta (Thunberg) zijn echt hersendood,schrijft een Amerikaan aan topeconoom Martin Armstrong. ‘Als je een intelligent gesprek met ze wilt aangaan, zeggen ze simpel dat iedere wetenschapper het met hen eens is. Ze zijn onvoorstelbaar gehersenspoeld met die hele CO2- en broeikastheorie dat het warmer wordt, en niet kouder. Wat een ontzettend domme mensen!’

‘De beschaving is aan het instorten’

‘Ik weet het,’ reageert Armstrong. ‘Misschien spelen ze de rol die iedere cyclus vereist. De beschaving is aan het instorten, maar zij houden vol dat het klimaat in de tegenovergestelde richting beweegt. Terwijl alle massasterfte in de menselijke samenleving plaatsvindt tijdens koude perioden, niet warme. Dan komen er meer ziekten, zelfs zoiets als de Zwarte Dood. Het griepseizoen is tijdens de winter, niet de zomer.’

Maar ‘ze hebben zelfs de politici ervan overtuigd,’ dat het klimaat opwarmt, en de CO2 uitstoot daarom naar nul moet. Dat de totale economie van de VS en de EU hierdoor zal instorten, en het gedaan zal zijn met onze welvaart en vrijheid, lijkt het politieke establishment helemaal niets te boeien.

Historische klimaatcyclus wordt met opzet genegeerd

‘De klimaatveranderaars beweren dat er geen cyclus is, dat klimaatverandering lineair verloopt en door menselijke activiteit wordt veroorzaakt. Ze negeren de grote klimatologische schommelingen die al lang voor de Industriële Revolutie plaatsvonden. Tijdens de Kleine IJstijd stegen de graanprijzen, omdat gewassen nu eenmaal niet groeien in de winter.’

In Australië is de tarweoogst in 7 jaar niet zo laag geweest. ‘De trend is duidelijk, maar de global warming club is vastbesloten hun agenda erdoor te drukken, ongeacht de waarheid. We bevinden ons in een ernstige politieke crisis. De huidige, naar links neigende politici geven alleen maar toe aan Greenpeace (, Greta) en Al Gore, en hebben de zaken die echt werken vervangen door dingen die goed in het gehoor in liggen.’

Rampjaar wil maar niet komen

Eerst zouden we in 2000 bijna allemaal dood zijn door klimaatverandering (zure regen, gat in ozonlaag, smelten van ijs, opraken van olie). Toen dat niet gebeurde, werd het ineens 2010, en daarna 2020, en nu is het 2030 of 2050. De rampspoed wordt iedere keer weer naar achteren verschoven, simpelweg omdat keer op keer alle doemvoorspellingen van het IPCC en de milieu/klimaatbeweging door de feiten en realiteit worden ontkracht. Nu zouden we er allemaal aan gaan als we niet zo snel mogelijk stoppen met fossiele brandstoffen en het uitstoten van CO2. Historisch en wetenschappelijk bewijs voor hun theorie is echter nul komma nul. (1)

‘Beweren dat global warming gevaarlijk is, is absurd… De claim dat alles door menselijk gedrag komt, is een enorm bedrog, want de (zeer milde) opwarming van de vorige eeuw kwam omdat we net de Kleine IJstijd hadden gehad. Het lijkt er daarom sterk op dat het economische verval van Europa (met de ‘Green Deal’ van de EU, en het Klimaatakkoord in Nederland) is begonnen.’

‘Geen waarheid meer in de media’

De Westerse pers wordt volledig door linksgroenliberaal gecontroleerd. ‘Er is geen waarheid meer in de nieuwsstudio’s… De NASA waarschuwde 2018 dat we een periode met afkoeling krijgen, maar desondanks krijg ik emails van mensen die zeggen dat het niet klopt, en eisen dat mijn blog wordt geblokkeerd. Dit zijn kwaadaardige mensen die altijd al een gevaar voor iedere vrije samenleving zijn geweest. Zij willen namelijk anderen onderdrukken, en uiteindelijk iedereen vermoorden die het niet met hen eens is, ongeacht het onderwerp.’

Geen enkele gevestigde journalist durft zelfs maar te twijfelen aan wat de klimaatactivisten beweren en willen. ‘Dus hoeven die NOOIT iets te bewijzen. Ze hoeven NOOIT een lijst met verifieerbare wetenschappers te geven die het eens zijn met hun catastrofale doemdenken. Het uitbuiten van een 16 (inmiddels 17) jarig meisje, zodat niemand haar vanwege haar leeftijd durft aan te pakken, hoort allemaal bij deze intrige.’ (4)

Klimaatactivisten ‘in essentie mensenhaters’ die ‘enorm bloedbad’ zullen veroorzaken

‘Progressieven’, tegenwoordig bijna allemaal ‘klimaatactivisten’, zijn niets anders dan klassieke Marxisten, vermomd in een nieuw jasje. Het doel van Marxisten –of ze zich nu verpakken als socialisten, sociaaldemocraten, communisten, linksgroenen, linksliberalen of progressieven- is ALTIJD hetzelfde: het afpakken van al het privé bezit, en totale controle over ieders leven. ‘Zij willen dat de overheid alles bestuurt, en gebruiken regelgeving om het menselijke gedrag te onderdrukken, om de Industriële Revolutie te vernietigen (de openlijke doelstelling van de extreemlinkse eindtijd-doemsekte Extinction Rebellion (5)), en iedereen terug te sturen naar een (armoedig en afhankelijk) leven in een commune.’ (3)

‘Hun gedragspatroon leidt historisch ALTIJD tot geweld, of het nu om religie, economie (Marxisme) of zoals nu om het klimaat gaat. In essentie zijn het gewoon mensenhaters. In de hele geschiedenis heeft dit soort gedrag geleid tot miljoenen doden. Deze haat komt op lugubere wijze overeen met de opkomst van het communisme in 1848 en de vroege 20e eeuw. Dit alles zal in 2036 (de piek van deze beschavingscyclus) tot een enorm bloedbad leiden.’ (2)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
(5) Breitbart via Infowars

Zie ook o.a.:

17-02: NSIDC data: Meer zeeijs op Antarctica dan 40 jaar geleden
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
06-02: De echte statistieken: Diepe Oceaan koelt af, noordpool heeft in jaren niet zoveel ijs gehad
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’
01-01: Global Cooling zet door: Sneeuw in Thailand; Extreem koud in India; Al 50 doden door griep in Bangladesh

2019:

22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Sneeuw in Bagdad, weer kouder in de US, meer ijs op de NP in de laatste 50 jaar. En toch volhouden dat de mens verantwoordelijk is voor de global warming. Ik geef op, jullie krijgen gelijk. Dat je nog veel belasting mag afdragen in de toekomst voor niks. Shalom in Yeshua.

 2. Openbaring_21:1  En ik zag een nieuwen hemel en een nieuwe aarde; want de eerste hemel, en de eerste aarde was voorbijgegaan, en de zee was niet meer.

  Er is duizenden jaren geleden al besloten een nieuwe aarde te creëren, ongeacht of de oude te warm of te koud of te radioactief wordt

 3. @moderator,

  U vraagt hoe ik die foto heb geplaatst?
  Eigenlijk wilde ik u vragen hoe u dat voor mij heeft gedaan, want ik heb er helemaal niets voor hoeven te doen. Ik dacht dat u dat voor mij had gedaan, ook al begrijp ik niet hoe juist deze foto het is geworden, want dit is precies de foto die mijn voorkeur had. Nu kom ik ook op andere forums, en daar wist ik deze foto wel zelf te plaatsen. Dat zijn forums die met wordpress.com werken, en misschien werkt uw site ook op zo’n manier, dus ik ben verbaasd maar ook blij, dat het juist deze foto is geworden. Ter informatie, deze foto heb ik twee jaar geleden omstreeks 14:00 s’middags genomen begin tweede week van februari. De locatie is iets buiten de “hoofdstad” van Svalbard, Longyearbyen. Svalbard is een archipel op ongeveer 700 km ten Noorden van de Noordkaap van Noorwegen, waarvan het grootste eiland Spitsbergen is. Het hele gebied is ongeveer de grootte van de Benelux, en er wonen ongeveer 2500 mensen en ruim 4000 ijsberen. Ik verbleef daar een week iets buiten Longyearbyen, in een gehucht met de naam Nybyen, en deze foto nam ik vlak voor het hotel. Op deze foto kijken we in Noordwestelijke richting, in de richting van Longyearbyen. In februari wordt het hele gebied in een mysterieuze blauwe gloed gezet, na de korte schemering rond het middaguur. Dit prachtige natuurverschijnsel maakt de reis naar dit extreme oord zo bijzonder.
  Wie van een bijzondere omgeving houdt moet hier echt eens gaan kijken, je waant je in een documentaire van National Geographic.
  Ik heb er s’avonds de toendra met een rupsvoertuig bezocht, waar het Noorderlicht kwam opzetten. Ik heb er ook een tocht per sneeuwscooter gemaakt. Het was er koud, tot -18°, maar met goede poolkleding is dat geen enkel probleem. Ik heb op 300 meter van het hotel ruim 200 foto’s van het Noorderlicht gemaakt, omdat het daar inktduister is. Verder is de sterrenhemel ongelooflijk mooi, in Nederland is zoiets onmogelijk. Overigens is Spitsbergen zó ver naar het Noorden, dat je voorbij de Aurorazone zit en dus naar het Zuiden moet kijken voor het Noorderlicht. We vlogen (ja, mijn vrouw ging natuurlijk ook mee) eerst naar Oslo, waar we moesten overnachten. De volgende ochtend vlogen we naar Longyearbyen, een vlucht van 3 uur. Terwijl je geen douane passeert als je naar Oslo vliegt, ga je voor Svalbard wel door de douane in Oslo omdat Svalbard een aparte status heeft, ondanks dat het van Noorwegen is.
  Goed, het is er dus koud, maar het is een droge koude, want in de winter is het daar fantastisch, net zo goed als de winters in b.v. Lapland fantastisch zijn. En ik heb dus wel een vreselijke hekel aan de winters hier in Nederland!!!
  Svalbard is i.v.m. internationale verdragen gedemilitariseerd, en daarom mag er ook geen radar op het vliegveld zijn. Bij sneeuwstormen kan je er dus niet landen en ben je volledig van de buitenwereld afgesloten. Ik heb er één keer een sneeuwstorm meegemaakt, dat was echt indrukwekkend en ik ben toen buiten gaan staan filmen. Spitsbergen is een geweldige bestemming voor wie van woeste, ongerepte natuur houdt. Wie IJsland kan waarderen, die moet zeker eens naar Spitsbergen gaan, je krijgt daar geen spijt van!

  Dank Svalbard voor uw mooie beschrijving van de oorsprong van uw foto. Mvg. Mod.

 4. Men kan het woord Antropogeen niet meer verdragen, maar dat wil juist zeggen ” het tijdperk van de mens” , en sinds de mens op aarde verschijn is hij ook medeverantwoordelijk voor het klimaat, ik richt mij hier op de zogenaamde christenen en hun rentmeesterschap, of is men dat vergeten??? Shalom

 5. Het is allemaal de schuld van de hard werkend belastingbetaler. Tijd voor een fikse boete !

 6. Dat komt door de vortex dat is een extreem lagedrukgebied boven de Noordpool en deze is nu juist erg zwak, daarom het stormachtige weer bij ons met overstromingen in Wales en de rest van Engeland. Ook de zachte winter boven Rusland is daar een gevolg van, en juist boven het noordoosten van de Verenigde staten is het dan wat kouder, heft niets met afkoeling of wat dan ook te maken. Shalom

 7. H. Luthart op 7.30

  Helemaal met u eens, de opname van de wedergeboren christenen zal niet lang meer duren

 8. Mensen alsjeblieft beluister dit:

  https://www.youtube.com/watch?v=9vQxctItwrU

  AL-VERSIE: “EU BETAALDE KLIMAATKINDEREN” – DE JENSEN SHOW #108

  En nog veel meer, ook dat de marxist Bernie Sanders 4 huizen heeft en een van de rijkste mensen op aarde, Michael Bloomberg ( 70 miljard) nu 2,5 miljard dollar gaat gebruiken om de democraten te steunen want alles wordt nu uit de kast gehaald voor het grote doel: Trump moet WEG!
  En nog veel meer over de volslagen klimaat idioterie en de waanzinnig Heid van links zoals dames die zich met potten groene verf overgieten of heamumeau Robot Jette die op Instagram wereldkundig maakt zijn nagel gebroken te hebben…kortom LACHEN!
  Mensen luister alsjeblieft en deel video op al uw sociale media!

 9. Waarom is die Marxistische Global warming club vastbesloten hun agenda erdoor te drukken, ongeacht de waarheid? Misschien omdat die lui bij voorkeur met een Joint tussen de lippen gezeten op een Yogamat, Mindful denken?

  Beste@ H. Luthart. Ik verbaas me over uw reactie: Wedergeboren Christenen zullen voor die tijd door God “opgenomen” worden, hoort u hierbij?”
  Op het Geloofsforum kunnen we misschien daar verder over schrijven.

 10. @svalbard

  Helaas is het bij ons nog altijd niet koud maar te warm voor de wintertijd hè. Dat dit niet door de mens en zijn zgn.co2 onzin komt, geloof ik zeer zeker maar het mag nu wel weer eens gauw kouder worden met lekker een meter sneeuw in het bos. Heerlijk.

 11. Genootschap o.a Vrijmetselaars, Illuminatie, Bilderbergers en Jezuïeten en andere satanise oorde.
  Zijn nu uit de kas gekomen wat zij achter de schermen altijd al eeuwen al waren.
  Onze voorouders die nooit het vermoeiden hadden , dat zij in via kerkelijke altijd de duivel hebben gediend.
  De bevolking die wakker aan het werden zijn, zien nu dankzij internet en media in zien wat zij in werkelijkheid zijn.
  Uit eindelijk zul al die geloven met vele namen op houden.
  In gedachten kan men al personelijk contact hebben met de Godelijk bron, waar iedere ziel uit voort gekomen is.
  De ziel zit niet alleen in de mens, maar in alles.
  Dat is mijn mening.

 12. Overtuig de proletarier dat deze aan wie hij zijn levensonderhoud te danken heeft niet deze zijn die hem met dromen overladen.
  Alleen deze die hem zijn loon uitbetalen de waarborg zijn om goed te kunnen leven.!,!

 13. En dan hebben we ook nog die onnozele Timmerfrans! Hij is zeer goed in het spreken van meerdere talen, dat mag gezegd worden. Maar verder heeft hij weinig verstand, want hij doet de raarste uitspraken. Eén van die uitspraken was zó bizar dom, dat ik gewoon niet kon geloven dat hij dat gezegd had, maar Lubach op Zondag had het er over. Maar ja, van horen zeggen hè? Daar doe ik niet aan, dus ik ging wat naspeuren op het internet. En daar kwam ik die bizar domme uitspraak van Timmerfrans inderdaad tegen op YouTube. Tijdens een vraaggesprek op de Oostenrijkse tv werd hem gevraagd of de islam bij Europa hoorde. Daarop zei hij: al 2000 jaar.
  En dat vind ik een hele prestatie voor een doctrine die 14 eeuwen oud is!
  Hier blijkt maar weer hoe weinig historisch besef deze voor de EU nuttige idioot heeft, maar hij gaat ons wel opzadelen met al zijn klimaatonzin!

  Kunt u even uitleggen aan al onze gasten hoe u een plaatje bij uw naam heeft gezet. bvd. Mod.

 14. @ H.Luthart 19/02/2020 om 7:30 pm. Het moge waar zijn dat de AC in opmars is, de door u genoemde groepen zeker, maar toch vertrouw ik op een zeer bijzonder ingrijpen van de Heer in het komende donkere uur dat over de wereld komt…of zoals een bekend Nederlands gezegd luidt: als de nood het hoogst is is de redding het meest nabij.

  De AC heeft perse niet het laatste woord want in 1948 sprak de Heer letterlijk tot een Gereformeerde dominee in storm en vuur: ‘Neen, IK zal de antichrist de eer niet gunnen Mijn volk bijeen te drijven maar Ik zal dit doen door de zweepslagen van Mijn Woord’. En deze profetie: ‘Ziet Ik sta op de rand van uw bestaan’.

  Er komt een derde God’s Dag waarin de H.Geest zo krachtig zal werken dat wereldwijd alle antichristelijk geluid zal worden verzwolgen in de eeuwige liefde en trouw van de Zoon van God. Dit geldt juist ook voor het volk der uitverkiezing en zij zullen nu wel gaan horen ( zie Hosea 6 vers 1-3 )

 15. Als je op de site van NOAA kijkt naar het rapport van januari 2020 over de stijging van de temperatuur van de oceanen zou je toch haast gaan denken dat deze temperaturen behoorlijk oplopen.

 16. Het interreseert de geldwolf niet of er armoede, ziekten, plunderingen en oorlog komt, zolang die zelf maar
  buiten schot blijft.

 17. Antropogeen /Antropoceen , kan het woord niet meer horen. Compatibel ook zo’n ‘kreet’ van wijsneuzen. Beide mode gerelateerde uitdrukkingen blijken niets, maar dan ook helemaal niets voor te stellen. Om met het laatste te beginnen, het totale internet gebeuren is zo lek als een vergiet. Denk daarbij o.a. aan de voorverkiezingen in Iowa, Amerika, stemmen konden halverwege vanwege een storing niet meer geteld worden. Die hele glasvezel aanleg is weggegooid geld, nee ? ;
  ( 1.5 miljard voor defensie ) de tijd zal het leren. Stijging van zeewater, ( klimaatgek.nl : De zeespiegel en de ijskappen , deel 1 en deel 2 …. zo geronnen zo gewonnen. Het is toch om zeer verdrietig van te worden ; de meute, die snotneuzen geloven alles wat wat de media verteld. Ze zeggen het toch, dit is hogere wetenschap man, ga met de tijd mee ouwe zak. Tja, en daar sta je dan, de jeugd heeft de toekomst …. vraag me af of deze snotneuzen wel begrijpen wat hun eigen toekomst inhoud. Verwende klootzakken en bietsers zijn het, punt. Fysiologie …. de fysica …. genetica …. klimatologie, staan nog maar net in de kinderschoenen. De wetenschap , ‘ze’ weten nog niet eens ‘hoe een koe een haas vangt’ …. maar het onderzoek mag wat kosten, miljarden ! Eerder heb ik geschreven dat wetenschap niet bestaat, om de eenvoudige reden dat wat deze ‘tovenaars’ te berde brengen (ja zo oud ben ik al) iedere keer bijgesteld zal moeten worden, zogenaamd nuance correcties.
  NEDERLAND MOET VAN HET GAS AF, kosten duizend miljoen, omdat ‘wij’ denken dat ‘wij’ de natuur naar onze hand kunnen zetten, terwijl ‘ze’ als simpel voorbeeld nog niet eens fatsoenlijk het weer kunnen voorspellen. Klazien uit Zalk of een echte agrariër voelt ‘op z’n klompen’ welk weer er op komst is. Én het gaat maar door op elk gebied, we worden door de pseudowetenschap verne*kt , al jaaaaaaren ; de condoom is geen redmiddel meer…. de Franse revolutie , REVOLUTION (op de laatste O een accent aigu) ja zo oud ben ik al. Ik geloof nix meer, he-le-maaaaal nix meer, alleen Klazien en wat ik eet. Als de ‘mist’ is opgetrokken staan we allemaal ‘in onze blote kont’ ; rood op de bank, zou zo maar kunnen…. Vertrouwen is /was een schone zaak, inmiddels verdwenen in het afvalputje van den Haag

 18. Die spotprent vind ik meesterlijk, toch nog even gelachen. Boeren nog gevolgd? Het is toch te gek voor woorden dat er door een verzonnen niet bestaand probleem (wat de overheid donders goed weet) zoveel ellende wordt veroorzaakt.

 19. De linksen zijn gewoon de loosers in de maatschappij die dmv slinkse en achterbakse manieren aan de macht proberen te komen om zichzelf daarna te verrijken. Klaver is daar een groot voorbeeld van. Nog nooit een klap in zijn leven gewerkt, maar wel allemaal slinkse praatjes om aan de macht te komen. Daarna is het over met de vrijheid en belanden we in een hel op aarde. De linksen zijn de echte pigs en hebben miljoenen doden op hun geweten.

  Animal Farm legt dat zo mooi uit.

 20. Dit past allemaal precies in het NWO-plan dat o.a. bedacht is door Coudenhove en Kalergi, creëer chaos om daaruit een totale controle-maatschappij te starten, a la George Orwell’ 1984 met big brother.
  Dit is géén complot-theorie maar de keiharde complot realiteit!!!
  Achter de schermen zijn de Vrijmetselaars, Illuminatie, Bilderbergers en Jezuïeten en andere satanisten druk doende hun sinistere plannen uit te werken!
  Het ( in de bijbel voorspelde rijk v/d Antichrist) is in aanbouw!
  Lees ook eens in de Bijbel het laatste bijbelboek: Openbaring.
  Wedergeboren Christenen zullen voor die tijd door God “opgenomen” worden, hoort u hierbij?

 21. Wij leven in een vies en een smerig rot wereldje wat ze allemaal op gebouwd hebben gaan ze nu afbreken ik weet niet waar de mensheid mee bezig is die vieze klimaataktiviste ze weten niet hoe de natuur werkt in 1800 hadden ze niet eens meer apparatuur laat staan verstand van het weer en nu schijnen ze alles te weten hoe kan dat als je in het jaar 1800 niet kan vergelijken met nu gestoord zijn ze

 22. De mensheid kan zich maar beter gaan aanpassen aan het kouder wordende klimaat.
  Beter isoleren van huizen, en veel meer glastuinbouw, want in de kassen is het minder koud dan buiten en men kan de planten dan extra CO2 geven.
  En onmiddellijk stoppen met huishoudens van het gas af te sluiten. Er is wel een voordeel voor de Friezen, want we hebben straks weer meer Elfstedentochten!

 23. Het moratorium op 5G in Zwitserland is NU een feit: zie Natural News!!!

 24. De partijen zakken steeds verder weg in hun leugens. Heerlijk!!!
  Nu is ook naar boven gekomen dat Greaatje daar neergezet is door Brussel. Ook de stakingen door scholieren: allemaal gedirigeerd vanuit Brussel.
  Banken moeten gered, rijksten moeten betaald worden, grote bedrijven, het luxe leventje van parlementariërs
  Nederland:dokken maar.

 25. Des te beter !!!!

  Gelukkig is rechts en extreem-rechts overal in Europa wakker geschoten ! ;););););)

  De geschidenis herhaalt zich : extreem-rechts tegen extreem-links gelijk in de jaren 30 van vorige eeuw !

Comments are closed.