Gerucht in Washington: ‘VP Kamala Harris binnenkort vervangen’, mogelijk door Hillary Clinton?

—————————————————————————————————————————————–

Het aloude spreekwoord ‘van de regen in de drup komen’ zou in de VS wel eens een nieuwe dimensie kunnen krijgen nu vice-president Kamala Harris volgens een hardnekkig gerucht vervangen zou kunnen worden door… zet u schrap… Hillary Clinton. Gaat het ‘The Witch’ dan toch lukken om terug te keren in het Witte Huis? Team Biden-Clinton zou overigens een passend uithangbord worden voor de toestand van Amerika anno 2021: een demente president die niemand meer serieus neemt en uitsluitend nog op de lachspieren werkt, bijgestaan (of wordt het andersom?) door een wraak- en oorlogszuchtige, constant liegende tante wier gezondheid eveneens al jaren zeer te wensen overlaat. ‘Een volk krijgt de leiders die het verdient’ zou dan meer dan ooit tevoren van toepassing zijn.

Door de extreemlinkse activist Kamala Harris als vicepresident aan te wijzen namen de Democraten een grote gok, zo vonden de meeste analisten. Te groot, naar nu blijkt. Harris heeft zich met haar constante blunders op het wereldpodium onmogelijk gemaakt in Washington, zo wordt gezegd. Haar approval rating is met slechts 28% nog lager dan die van Biden (38%).

‘Arkancide’

Harris – in augustus 2020 door CNN nog getipt als de nieuwe president die Biden zou gaan opvolgen – kan officieel niet ontslagen worden, maar aan wetten, regels, normen en mensenrechten laat men zich in Washington al heel lang niets meer gelegen. Zodra ze er op één of andere wijze is uitgewerkt, zal er een vervanger moeten worden aangesteld.

En wie aast in Washington meer op wraak en eerherstel dan ‘christen’ Hillary Clinton, de kwade genius achter onder meer het RussiaGate complot die er in 2016 geen problemen mee had illegale donaties van de seksslavinnen sekte NXIVM in de zak van haar campagne te steken, en die volgens de WikiLeaks uit datzelfde jaar zelfs de hogepriesteres en occulte ‘godin’ is van een satanische elitaire schaduwgroep die de spil vormt van een internationaal pedo/kinderhandel netwerk?

Er worden zelfs al grappen over gemaakt over hoe lang het dan zal duren voordat Biden het slachtoffer wordt van ‘Arkancide’* (1), oftewel ‘gezelfmoord’ wordt of een bizar ‘ongeluk’ krijgt, net zoals vele tientallen – en volgens sommige bronnen zelfs honderden – mensen die in de loop der jaren op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen nadat ze het pad van de Clintons kruisten en in de weg begonnen te lopen. (* Bill Clinton, vorig jaar nog in het nieuws omdat hij volgens getuigen met twee jonge meisjes was gezien op Jeffrey Epsteins ‘pedo eiland’, is afkomstig uit Arkansas en was gouverneur van die staat.)

Met president Hillary alsnog naar een zwartgeblakerde asvlakte?

Ondertussen produceert Joe Biden vrijwel wekelijks hilarische TV beelden. Sky News Australia dreef onlangs opnieuw openlijk de spot met de verward voor zich heen brabbelende ‘leider van de vrije wereld’, die de helft van de tijd geen idee lijkt te hebben wat hij doet of zegt, of zelfs wie hij is, en daarmee in één persoon het levende bewijs vormt voor alles wat er mis is met het ethisch en moreel in ijltempo afgetakelde en in diepe corruptie weggezonken Westen:

Niemand zou er vanop kijken als deze dementerende zombie om gezondheidsredenen moet aftreden. En dan? Alsnog president Hillary Clinton? Als er nog steeds geen laatste nagel in de doodskist van deze krankzinnig en suïcidaal geworden wereld is geslagen, dan zal dat onder haar leiding zonder twijfel alsnog gebeuren. (Denk maar even aan haar openlijke enthousiasme voor het voeren van oorlog tegen Rusland, waardoor Europa op dit moment waarschijnlijk één grote rokende puinhoop was geweest indien Donald Trump in 2016 niet had gewonnen.)

Dus als het de globalistische elite onverhoopt niet lukt om met behulp van Covid gentherapie injecties, het opleggen van een moorddadige fascistische dictatuur en het stapsgewijs verwoesten van onze energie- en voedselvoorziening de bevolkingen van Amerika en Europa fors uit te dunnen, dan zouden ze altijd nog een joker achter de hand kunnen hebben die geen halve seconde zal aarzelen om de hele wereld in een zwartgeblakerde asvlakte te veranderen als dat haar persoonlijk gewin oplevert: Hillary Diane Rodham Clinton.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Afbeelding (bewerkt): Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:

21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997) (/ Auteurs voorzagen 23 jaar geleden grote (false flag) aanslagen, financiële megacrises, de opkomt van de politiestaat, en zelfs een massale virusuitbraak, uitmondend in een nieuwe Wereldoorlog)
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
07-10: Directeur Inlichtingendiensten VS: RussiaGate was complot van Hillary Clinton
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-08: CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt
31-07: Rechtbankverslagen: ‘Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins pedo-eiland’
02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)

2016 (archief):

05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Het is de bedoeling dat Harris vervangen wordt dor Rotham-Clinton. Harris was een stepping stone voor Hillary. De volgende stap wordt Biden vervangen door Clinton, dan zou de cirkel rond moeten zijn. Maar ach, het feestje gaat niet door.

 2. @Einde schreef:
  17/11/2021 om 5:55 pm
  “X N. Het is nogal iets wat u hier over “regeringsleiders”beweerd, zonder ZELF met bewijzen te komen.
  Heeft u zelf enig idee dat u zich ooit voor de hoogste rechter moet verantwoorden ? U zegt zelf christen te zijn en meent de wereld te moeten waarschuwen, maar wees a. u. b voorzichtig met bovenstaande uitspraken…”

  Wat begrijp jij niet aan “GERUCHT in Washington”?
  Wat begrijp jij niet aan een “VRIJE MENING” of “een VISIE” MOGEN geven over dat GERUCHT?
  Wat begrijp jij er niet aan dat je een mening staaft met argumenten en dat helemaal niet hoeft te bewijzen?
  Wat begrijp jij er niet aan dat in een discussie/beschouwing over (wereld)politiek de persoonlijke geloofsovertuiging helemaal irrelevant en volledig naast de kwestie is?
  Wat begrijp jij er niet aan dat gij hier ook je mening, zonder bewijzen (maar met argumenten waarom je er zo over denkt!) over dat gerucht mag geven in plaats van arrogant menen XN voor te schrijven wat zij moeten denken, menen te moeten schrijven of te bewijzen????
  Man, man….tis erg gesteld met het geestelijke onvermogen van sommige mensen…
  Dit is een forum waar je de gelegenheid krijgt en je mag posten hoe JIJ denkt over de inhoud van de artikelen, in dit geval het gerucht in Washington, en waarom je er zo over denkt.
  Dus hou je natte-vinger-commentaar over de boodschapper die het artikel schrijft en zijn mogelijke redenen waarom, die gij niet kunt weten, voor jezelf en post je eigen mening eens over de inhoud van het artikel want daarover rep je met geen woord.

 3. @QW voor goed geopolitiek nieuws kun je ook Southfront raadplegen.
  Het is altijd belangrijk om meerdere bronnen te raadplegen. Al moet ik zeggen dat Xander vaak wel juist zit. Vaak leiden controversiële berichten tot interessante discussies.

 4. Ron op 4:49 pm

  Voor het einde van de maand zal de wereld geshockt zijn, wat bedoelt u met deze opmerking ?

 5. Einde,

  Ben je klaar met buiten spelen ?

  Jij wil iemand de maat nemen met christen zijn jij hebt jezelf gelovig genoemd !
  Het enige wat ik jou heb zien doen, is met prietpraat strooien , willens/wetens elke keer de zaken anders voorstellen dan dat de zaken zijn.
  En als ik dan vraag om een reactie te laf zijn om te reageren en jij zou een christen zijn ?
  GA JE SCHAMEN, EINDE
  Een echte christen is ten allen tijde eerlijk, jij bent dat niet

  Ga maar weer buiten spelen !

 6. @ tukker 17/11/2021 om 5:56 pm
  Er is nog een reden voor het handhaven van de leugens: talrijke landen hebben al contractuele verplichtingen voor booster nr 4,5,6,7 etc etc. Het schijnt dat Canda bijv al voor 6 dosis pp heeft geclaimd. Daar komen ze dus nooit meer onder verplichtingen vandaan want het gezichtsverlies als…vul maar in.

 7. Diederik Gommers: gevaccineerden zijn besmettelijk, niet de ongevaccineerden. Vrij naar het bericht op hetanderenieuws.nl
  Dit is zó opzienbarend, dat hij de video van fromrome.info verdrong van de eerste plaats in de top tien…….

 8. @ Einde. 17/11/2021 om 5:55 pm

  Wellicht kunt ú zich nader verklaren:
  1. Waarom of waarvoor of waardoor beweert u dat XN niet met bewijzen komt, waarbij ik u een voorschot geef: datgene wat je redelijkerwijs NIET als ‘bewijs’ kunt aanvaarden?;
  2. Wat is de reden dat u aan de schrijver van bovenstaande vraagt of hij enig idee heeft zich ooit voor de “hoogste rechter” (door u geschreven zonder aanvangshoofdletters) moet verantwoorden?;
  3. Naar aanleiding van wat beweert u dat XN, althans diegene waarmee u de schrijver bedoelt, “zegt zelf christen te zijn en meent de wereld te moeten waarschuwen”?

  QW

 9. Niet eens met dit gerucht. Het is voor de links globalisten al nu reeds de meest ideale situatie. Een ‘president’ die louter een figuurlijke schijn president is, en een vice presidente die op het zijspoor is gezet totaal zonder invloed noch funktie. De werkelijke macht ligt nu al bij degenen achter de schermen: de Obamas, de Clintons, en hun handlangers in de ook ongekozen, annonieme burocratische ‘deep state’. Beiden, Biden en Harris, zijn slechts portretten aan de muur. Beter kan het niet.

 10. Als zij aan macht komt zijn de rapen gaar, dan is de VS ten dode opgeschreven. Opvallend is ook dat de VS in de eindtijdprofetieen van de Bijbel geen enkele rol speelt en dus volkomen lijkt te zijn uitgeschakeld.

 11. Even terugkomen op Corona !

  Veel leiders in de wereld zullen blijven/moeten volharden in de leugen van corona/vaccinatie. Waarom ??
  Simpel, als dit allemaal boven water komt dat er niks van klopt dan weten ze dat ze gaan hangen aan de hoogste boom.
  En dat is recht , volkomen recht !!
  Dus voorlopig blijven ze nog liegen/bedriegen MAAR al is leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel !!

 12. X N. Het is nogal iets wat u hier over “regeringsleiders”beweerd, zonder ZELF met bewijzen te komen.
  Heeft u zelf enig idee dat u zich ooit voor de hoogste rechter moet verantwoorden ? U zegt zelf christen te zijn en meent de wereld te moeten waarschuwen, maar wees a. u. b voorzichtig met bovenstaande uitspraken…

 13. Al het gestuntel van Biden krijgen we hier nauwelijks te zien van de “neutrale” pers. Als Trump zo had gestunteld, zou het hier dagelijks nieuws zijn.
  Helaas is SkyNews terughoudender geworden bij het leveren van kritiek op de coronahysterie.
  Je vraagt je af onder welke druk SkyNews gezet is.

 14. De mainstream en social media zouden ongetwijfeld niet liever zien als dat Clinton president wordt en Obama vice-president.
  Net zoals hier, is de meerderheid van de bevolking in de VS gewoon te dom en helemaal niet bekwaam om in een democratie te leven.
  Productieve mensen werken voor hun geld, onbekwame linkse mensen stemmen voor politici die ‘hun’ geld bij anderen gaan halen.

 15. Voor het einde van de maand zal de wereld geshockt zijn en vergeet niet de ondergang van Libië hadden we maar aan een dame te danken Hilary.

 16. We moeten met wat in Den Haag zit op dit moment niet te veel wijzen naar het buitenland.
  Maar Jinek zou wel ontzettend blij zijn dat de foto van de Clintons weer op haar nachtkastje kan.

 17. Met welk leger willen de Amerikanen WO3 winnen? Een verzwakte, uitgedunde en kapot bezuinigde legioen? Pang, pang roepen de soldaten tegen zwaarbewapende Russen en Chinezen…

 18. https://www.youtube.com/watch?v=m8txqq0B8G4 “Looking for Unfolding Prophecy in All the Wrong Places Meanwhile the Empire Rises” (Zoekend naar ontvouwende profetische ontwikkelingen op alle verkeerde plaatsen, terwijl het keizerrijk opkomt)”.

  Eirka Grey bedoelt in deze video met ‘empire’ het Europese Hersteld Romeinse Rijk van de antichrist. Kijk niet naar organisaties als de VN, WEF, WHO, etc., maar naar wat er in de EU allemaal gebeurt, want binnen de EU zal er een 10-statenbond gevormd worden van waaruit de antichrist aan de macht zal komen.

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 19. Pfffff… Mevrouw Rodham-Clinton mocht van Obama de eer aan zichzelf houden om af te treden “om familiale redenen” na het débacle in Benghazi. En bewees ook als presidentskandidaat onbekwaam te zijn.
  Best mogelijk dat Biden om gezondheidsredenen aftreedt, en dan wordt Kamala Harris president.
  Gaat wel vuurwerk geven bij rechts Amerika.

 20. Dit zou echt nog de grootste grap zijn in het kabinet van de huidige president. Onlangs was Clinton nog te zien op de BBC in een leuk programma. Ja, ze kan ook nog leuk zijn. En in deze show zei ze dat ze nog voor een verrassing zou zorgen, zou het dit dan zijn?? Haar grote terugkeer naar Washington voor de huidige president bij te staan als hij moet gaan plassen, wie weet??? Als dat waar zou zijn, wat staat de Amerikanen dan nog te wachten? Een lange winter denk ik. Shalom

 21. Ik lees al ruime tijd Russisch nieuws, Izvestia en Interfax en Zvezda.
  De vele berichten geven aan hoe al geruime tijd de Navo en de VS in bijvoorbeeld de Zwarte Zee, Rusland puur aan het pesten en uitdagen zijn.
  Denk hierbij aan het uitdagend gedrag van een Brits fregat afgelopen Juni, waarna ik in een Russische krant las dat er óók Nederlandse militaire betrokkenheid (op afstand) was.
  Dit laatste werd niet door de doorgaans haatzaaiende Staatsmedia van het Nederlands regime gemeld want dat mochten wij, met vele andere waarheden overigens, niet weten.
  Dit alles nog afgezien van de militaire opbouw bij de westgrenzen van Rusland en ook daar het stelselmatig benaderen van de Russische grenzen, waarover je van de Staatsmedia nimmer iets hoort, in tegenstelling als er Russische vliegtuigen over de Noordzee vliegen.

  Helaas is het wel zo, dat bij de Russische regering óók de razende kolder en complete gekte in het hoofd is geslagen met betrekking tot Covid-19 en ook, dat ze zeer foute vrienden heeft:
  de gifleiders van Iran en die krankzinnige in Wit-Rusland.
  Bij de eersten zou het een weg van langere adem zijn om die het loodje te laten leggen, maar bij die tweede zou het naar mijn mening toch niet àl te veel moeite moeten kosten om hem naar de hand te zetten.

  Als je belangstelling hebt voor de ontwikkelingen in dit alles, althans voor zover die voor een leek na te gaan zijn, ga dan ook Russisch nieuws volgen.
  Dan heb je berichten van twee kanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *