Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt

Het Canadese corona vaccin, met daarin een ‘nanomedicijn’, moet straks via een simpele neusspray zijn toe te dienen. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

Vaccin laat cellen van het menselijke lichaam een nep coronavirus aanmaken

—————————————————————————————————————————————-

Researchers van de Canadese Universiteit van Waterloo werken aan een corona vaccin dat het DNA van mensen hackt, zodat een soort ‘nepvirus’ wordt gecreëerd, waardoor het afweersysteem antistoffen tegen het echte virus gaat aanmaken. Het vaccin zou door een simpele neusspray kunnen worden toegediend. Het moge duidelijk zijn dat het ‘rommelen’ met het menselijke DNA onvoorspelbare, nooit meer terug te draaien gevolgen kan hebben, zeker als een vaccin in allerijl op de markt wordt gebracht.

Het idee is dat genetisch materiaal in het vaccin –met daarin een geconstrueerde bacteriofaag (= een virus dat specifieke ziekteverwekkers aanvalt en vernietigt)- de lichaamscellen van de ontvanger aanzet tot het aanmaken van virusachtige deeltjes (VLP’s), waarna het afweersysteem antistoffen gaat aanmaken tegen het echte virus. Bij traditionele vaccins wordt een verzwakte variant van een echt virus in het lichaam geïnjecteerd.

‘Het concept van een op DNA gebaseerd vaccin is dat de genetische lading eerst naar de cellen moet worden gebracht, waarna het gen wordt uitgeperst en belangwekkende proteïnen kan genereren,’ legde farmaceutisch expert Roderick Slavcev van de universiteit uit.

Nanomedicijn

Slavcev en zijn team proberen nu uit te zoeken hoe ze deze VLP’s bijna exact op een onschadelijke versie van het coronavirus kunnen laten lijken. Als dat lukt, dan kan het immuunsysteem van de ontvanger aan het werk kunnen worden gezet om antistoffen aan te maken. De VLP’s zullen zich ook verbinden met de receptoren waar het SARS-CoV-2 zich aan vastmaakt, waardoor een infectie zal worden afgeremd. (2)

‘Zodra het klaar is zal ons DNA-vaccin als een neusspray met een nanomedicijn, dat is ontworpen om mensen immuun te maken tegen Covid-19 en de infecties te verminderen, worden toegediend.’

Menselijk lichaam zelf aangezet tot aanmaken nepvirus

Net zoals een virus de lichaamscellen van een mens kaapt, en deze dwingt om steeds meer kopieën van dat virus te maken, moet dit nieuwe vaccin de productie van virusachtige deeltjes gaan automatiseren. B-cellen en T-cellen, de biologische afweercellen van ons immuunsysteem, zouden zo worden klaargestoomd om het echte coronavirus te lijf te gaan.

Dat is het grootste verschil met gewone vaccins, zo vervolgde Slavcev. In plaats van een gewoon vaccin met een inerte versie van het echte virus, laat zijn versie het menselijke lichaam zelf een soort nep coronavirus aanmaken.

‘Persoonlijke genen zijn alleen van belang bij hoe het vaccin wordt aangeboden. Er is enige variatie tussen individuen en bevolkingen, maar in dit geval is het DNA enkel bedoeld om een immuunreactie te verbeteren en een virale infectie zo goed mogelijk na te bootsen, zodat de meest effectieve immuunreactie wordt gestimuleerd.’ (1)

Neusspray en bacteriofaag zijn inmiddels gereed

De neusspray wordt inmiddels getest. Het ontwerp van de bacteriofaag, die het DNA van menselijke cellen moet gaan ‘hacken’, is gereed, en wordt op dit moment gemodificeerd om specifiek tegen Covid-19 te kunnen worden ingezet. Later dit jaar zullen ook andere onderdelen van de methode, die nog niet ‘peer-reviewed’ is en ook nog niet in een wetenschappelijk vakblad is gepubliceerd, aan testen worden onderworpen.

 

 

Xander

(1) Futurism
(2) University of Waterloo
(3) Afbeelding: Thorsten Frenzel , Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
03-04: (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

12

 1. Bert:

  Weleens van “ het teken van het beest “ gehoord, ik denk het wel want je spreekt over de Schepper.
  Welnu dit is mogelijk al het teken van het beest of op zijn minst een voorloper ervan. ( ik weet nog niet exact wat het met je DNA doet.) … maar hou het in de gaten.
  De “ wetenschap is er erg dichtbij” .
  En nu de wereldwijde angst voor dit virus zo groot is, wordt de “ mensheid als het ware klaargemaakt” om dit vaccin te nemen.
  Genesis 6 geeft duidelijk weer dat geknutsel met genen niet en nooit door de Schepper geaccepteerd zal gaan worden.

  Nu nog niet verplicht maar er komt een tijd dat het wel verplicht wordt, en als je dan nog blijft weigeren, dan kun je niets meer kopen ( ook geen voedsel of verkopen ) omdat je zo dwars bent dat je niet mee doet. Ook niet reizen ook niet meer deelnemen aan “ het openbare leven “
  Gelukkig zal dit laatste maar een korte periode zijn.
  Blijf alert er staan ons grote dingen te wachten!
  Soli Deo Gloria. En niemand anders!!

 2. De beste antistoffen bouw je op door het virus zelf te overwinnen met je eigen immuunsysteem. Gemiddeld genomen heb je 80% kans dat je het niet eens merkt, vooral als je goed voor je lijf zorgt. Zo pak ik al 57 jaar alle rhino, corona en andere virussen aan. Je kunt pech hebben. Je wordt ziek, en als je nog meer pech heb ga je dood. Dat gaan we uiteindelijk toch wel maar de hysterie, repressie, propaganda en leugens waarmee we nu moeten leven ontneemt mij de lust om nog lang door te gaan. Gelukkig heb ik het meeste al gehad….

 3. Laat ze maar bezig, die knoeiers die denken dat ze God zijn…geen enkel en niks vaccin tegen corona komt erin, als soeverein mens heb ik het recht te weigeren en daarmee is alles gezegd. Als er angsthazen zijn die zich willen laten ringeloren die gaan hun gang maar, maar van mijn lijf, mijn klein/kinderen blijft iedereen af, corona of niet, verplicht of niet.
  En er zullen ongetwijfeld meer wakkere mensen met gezond verstand zijn die er hetzelfde over denken en elk vermeende vaccin tegen corona zullen weigeren.

 4. @ Bert 2:16 PM. Inderdaad, geheel van God los, dan komt het van kwaad tot erger.

 5. De “wetenschap is helemaal van de pot losgerukt “ , aerobe dissimilatie door midden van een neusspray ? Mikado spelen met hormonen, genen, “voedselverbeteraars”, “bestrijdingsmiddelen”, en nú met bacteriofagen ? Het is een “wetenschappelijke tombola” geworden. Als het kalf is verdronken dempt men de put ( wanneer de mens géén weerstand meer heeft …. gaan natuurlijke wetten overboord ) . Tot op de dag van vandaag verschijnen allemaal tegenstrijdige berichten over “het testen van, het overlijden van, en (fake) medicaties.
  Er is enige vorm van variatie (zeer groot uitroepteken) tussen individuen …. en bevolkingsrassen, punt. Dit is the bottleneck, hét kritieke punt van deze vreselijke, ik noem het maar oplichting door verkeerde voorlichting. De aanval op de onderlinge DNA verschillen, een destructie van grote delen van de mensheid, gaat hiermede “van start”. Wie het ‘kleine’ niet meer ziet, heeft het oog op ‘het grotere’ verloren. Ik geloof in de 10 geboden ; misschien heeft de mensheid ooit een tweede kans gekregen bij de zondvloed. Het woord Crispr bestond +/- 5000 jaar voor onze jaartelling nog niet …. wel waren er ezels.

 6. wetenschap is gevaarlijk want iederen weet boeken lezen mensen dom kunnen niet eens normaler kijken opstand tegen Bill Gates en ook corona is nep

 7. Dat is natuurlijk niet te goede manier om een vaccin of neusspray op de markt te brengen die wijzigingen kan veroorzaken aan ieder zijn DNA dat uniek is. In de VS doet men het beter daar zijn ze die speciale pillen tegen malaria aan het testen omdat dit geneesmiddel het virus zou afremmen, maar nog niet helemaal genezen.Volgens de meeste wetenschappers zal het nog meer dan een jaar duren voor er een afdoend vaccin is, dus het zal wachten worden. Shalom

 8. Nog meer geknoei aan de schepping en het schepsel. De “wetenschap” waant zich DE SCHEPPER. Het gevolg laat zich raden.

 9. Eris geen enkel vaccin nodig met alle middelen die bekend zijn als viruskiller!
  O.m.:
  baking soda drSircus.com (dr Mark Sircus)
  colloidaal zilver diverse bronnen
  zink al/niet homeopathisch diverse bronnen
  vit. C (intraveneus) diverse bronnen
  hydroxychloroquine drs R. Elens e.a.
  vit. D 3 diverse bronnen
  vlierbessensap ” ”
  curcuma longa ” ”
  spirulina ” ”
  etc.

  Belangrijke sites: Vaccinvrij.nl, NaturalNews.com, Childrenshealthdefense.org, drSircus.com, FromRoma.info enz.

Comments are closed.