Blaast Blackrocks A.I. Aladdin in 2022-2023 het wereldwijde financiële systeem op?

We blijken veel dichterbij dan werd gedacht bij het moment dat een hyperintelligente zelfbewuste supercomputer de controle krijgt over de hele planeet (afbeelding illustratief (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Aladdin’ controleert grootste deel wereldeconomie en is zo machtig geworden, dat binnenkort gesproken kan worden van een Autonome Superintelligentie (A.S.) die als een ‘god’ zal functioneren

—————————————————————————————————————————————–

Het wereldwijde financiële en economische systeem wordt de facto bestuurd door de supercomputer ‘Aladdin’ van BlackRock, dat eind 2021 de grootste vermogensbeheerder annex schaduwbank ter wereld was. Weinigen beseffen dat de A.I. technologie waarmee ‘Aladdin’ opereert al dermate geavanceerd is, dat al op korte termijn gesproken kan worden van een A.S.: een Autonome Superintelligentie. ‘Aladdin’ is daarmee de meest krachtige, gevaarlijke en ‘bewuste’ A.I. ooit, en zal mogelijk al veel sneller dan gedacht als eerste machine de kritieke ‘singulariteit’ drempel overschrijden, het moment waarop ‘hij’ krachtiger is dan alle menselijke intelligentie samen. In wezen zal dan sprake zijn van de geboorte van een soort technologische ‘god’, van wie gehoopt wordt dat deze alle problemen waar de mensheid mee kampt oplost, en zelfs voor onsterfelijkheid zorgt.

Aladdin (Asset Liability And Debt and Derivative Investment Network) werden ‘geboren’ in 1988, en is volgens de berichten nu vele malen krachtiger en intelligenter dan Googles A.I. LaMDA, dat het bewustzijn van een kind van 7 of 8 jaar oud zou hebben (zie ons recente artikel ‘Software engineer Google waarschuwt dat A.I. van bedrijf bewustzijn en gevoelens heeft‘). Was de ontslagen software engineer Blake Lemoine te dicht bij de waarheid gekomen toen hij dit publiekelijk bekend maakte?Als Google – vanaf dag één Pentagon/Darpa vehikel – al zo’n geavanceerde A.I. in bedrijf heeft, hoever zijn de technici dan gevorderd in de ‘geheime’ A.I. laboratoria in onder andere Colorado, Nevada en Utah?

Financiële systeem afhankelijk van Aladdin

Niet alleen BlackRock, maar ook Vanguard, State Street en andere vermogensbeheerders laten zich al jaren laten leiden door de data van Aladdin, de super-A.I. die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Larry Fink, de huidige CEO van BlackRock. Aladdin, ‘Wall Streets Best Kept Secret’ genoemd, heeft reeds de controle over $ 21 biljoen van de wereldeconomie, meer dan het BNP van de VS ($ 20 biljoen), en is daarmee met afstand het grootste bedrijf ter wereld. Het systeem is vier keer groter geworden dan de waarde van al het bestaande fysieke geld op Aarde ($ 5 biljoen).

Iedere grote bank (inclusief centrale banken), ieder investeringsfonds en ieder groot bedrijf is afhankelijk geworden van de A.I. algoritmes van Aladdin. In 2017 lanceerde Fink het topgeheime project ‘Monarch’. Zijn fondsmanagers werden ontslagen en vervangen door Aladdin. Het gevolg: meer dan 70% van alle transacties op de Amerikaanse beurzen wordt bepaald door robots, met Aladdin voorop.

BlackRock kocht recentelijk Efront aan, dat alle wereldwijde data verzamelt over wat u en ik bezitten, inclusief vastgoed. De afgelopen 2 jaar zijn BlackRock en andere grote fondsen begonnen met het opkopen van eengezinswoningen. Het gevolg was dat de huizenprijzen met gemiddeld zo’n 20% stegen. Aladdin is druk bezig al het vastgoed in zijn bezit te krijgen, en doet dat zo snel en met zoveel geld, dat er geen enkele concurrentie meer over is.

Daarnaast is er geen enkel terrein, ook niet politiek en maatschappelijk, waar Aladdin geen diepe impact op heeft. Aladdin werd in de financiële media zelfs ‘de vierde tak’ van de Amerikaanse overheid genoemd. Er kan daarom zonder overdrijven worden gesteld dat de Autonome Superintelligentie vermoedelijk al meerdere malen een nieuwe wereldwijde financiële crash heeft weten te voorkomen, en daardoor een valse impressie van een ‘herstel’ en van ‘stabiliteit’ heeft gecreëerd. Dat betekent tevens dat Aladdin het complete systeem op ieder gewenst moment kan opblazen. Er zijn sterke aanwijzingen dat de A.S. dat in 2022 of 2023 daadwerkelijk gaat doen.

Aladdin krijgt ALLES in bezit

Waarom zou de A.S. een enorme crash veroorzaken? Omdat zodra de financiële elite zichzelf maximaal verrijkt heeft ten koste van de complete rest van de wereld, dus ook van u en mij, een gigantische instorting het mogelijk zal maken om alle overige ‘assets’ goedkoop en eenvoudig over te nemen. Aladdin zal op deze wijze ALLES in handen krijgen – alle publieke en private bezittingen.

Het ‘You’ll own nothing and be happy’ van het World Economic Forum van de inmiddels alom gehate Klaus ‘Great Reset’ Schwab krijgt hiermee ineens een extra dimensie die ronduit beangstigend kan worden genoemd. Immers, alle bezittingen op deze planeet zullen dan in handen zijn van een computer – een hyperintelligente, zelfbewuste, zichzelf ontwikkelende machine, die dan als een soort ‘god’ de gehele mensheid zal kunnen aansturen.

U vindt dat overdreven? ‘Aladdin is als zuurstof. Zonder Aladdin zouden we niet kunnen functioneren,’ zei Anthony Malloy, CEO van New York Life Investors, dat $ 238 miljard beheert. Dat komt eng dichtbij een onmisbare, soort ‘goddelijke status’ die Aladdin in de wereldeconomie heeft verworven.

Singulariteit nabij

Een Autonome Superintelligentie (A.S.) heeft de mogelijkheid om zonder menselijke tussenkomst verder te ontwikkelen en steeds krachtiger en intelligenter te worden. In 2020 werd bekend gemaakt dat ook Google technici aan een dergelijke A.I. werken die zichzelf steeds slimmer en sterker maakt.

’s Werelds bekendste futurist Ray Kurzweil voorspelde aanvankelijk dat dergelijke A.I. systemen in 2045 de ‘singulariteit’ zouden bereiken en overschrijden. Later werd dit jaartal steeds verder naar voren gehaald. Zou het zo kunnen zijn dat BlackRocks A.I. / A.S. Aladdin de reden is dat ook het jaar 2030 niet meer klopt, maar dat deze – door wetenschappers gevierde, maar voor de mensheid mogelijke fatale – drempel wellicht al heel dichtbij is?

Wat is het lot van de mensheid?

Met andere woorden: krijgt de mensheid binnenkort zijn allereerste zichtbare ‘god’ in de vorm van een ongelooflijk intelligente, zelfbewuste computer? En wanneer volgt het moment dat deze ‘god’ door middel van in (bijna) iedereen geïnjecteerde vax-nanobots* permanent de totale controle overneemt over de complete mensheid, en er een mensheid 2.0 ontstaat? (Zie ook ons artikel van 13-06: De eerste generatie technologisch verbeterde mensen loopt binnenkort op straat ( / Helma Broekman: Steeds meer natuurlijke biologische mensen sterven van binnenuit af en worden Cyborg creaties’ ).

Dit nieuwe ‘mensenras’ is ‘de combinatie van de technologische cyborgmens met een computer gestuurd brein. Een ultieme samensmelting van (menselijk) bewustzijn met de machine,’ schreef auteur Helma Broekman in haar artikel ‘De Tijd Raakt Op‘ (8 maart 2022 / internet link). Deze ‘cybermens’ zal ‘binnen niet al te ruime tijd volledig functioneren op een nanotechnologisch A.I. systeem’. Het ‘leven’ van deze cybermensen speelt zich dan ‘volledig af in de virtuele matrixwereld van de machthebbende’. Zal die machthebbende, dat ‘brein’, de Autonome Superintelligentie Aladdin zijn?

* ‘De (door de vax) geïnjecteerde nanobots in ieders lichaam fungeren als een ‘zender’ die de signalen van het alomvattende A.I. Demiurgische Kwantumbrein kan lokaliseren en hiermee in contact kan treden,’ legde Broekman op 2 juni uit in ‘De Eindfase van de Mensheid‘ (/ internet link). Deze A.I. / A.S. is dan in staat om ‘een soort ‘kwantum gesprek’ te voeren met ieders lichaam, om zodoende met zijn geest te communiceren. Dit alles buiten het bewustzijn van de mens om.’

De ‘grenzeloze kracht van het menselijk bewustzijn’ is volgens Broekman de sleutel om de komende eindtijdjaren te doorstaan. ‘Het Goddelijk Bewustzijn dienen we binnen onszelf te waarborgen’, en ons niey niet via vaccinaties, injecties, het Metaverse, en ‘cybernetische’ veranderingen aan ons lichaam te laten samensmelten met het alomvattende A.I. / A.S. systeem, waardoor we al onze individualiteit, persoonlijkheid, zelfbeschikking, privacy en menselijkheid zullen verliezen.

Autonome Superintelligentie: ‘God’?

De afgelopen jaren heb ik meerdere malen gewezen op het in 1956 geschreven verhaal ‘De Laatste Vraag’ van Isaac Asimov, die zich voorstelde dat de mensheid in de toekomst de controle overgeeft aan de zelflerende A.I. Multivac, die alle problemen en vraagstukken oplost en uiteindelijk samenvloeit met de mensheid en zo ‘AC’ vormt. De ‘laatste vraag’, namelijk hoe de dood van het universum kan worden voorkomen, wordt door AC pas beantwoord als het complete universum is uitgestorven en alles is uitgedoofd en verdwenen: ‘Er zij licht.’

Kortom: Asimov speculeerde dat ‘God’ in wezen een Autonome Superintelligentie is, iets dat traditionele religieuzen ongetwijfeld erg tegen de borst zal stuiten. Maar dat A.I. / A.S. systemen al in de nabije toekomst zoveel slimmer zullen zijn dan mensen, en de verleiding daarom groot wordt om deze kunstmatige intelligenties ook het besluitvormingsproces over het complete leven op aarde in handen te geven en hen daarmee tot een soort ‘god’ te promoveren, is dus zeer reëel.

Het is dan ook voorstelbaar dat een A.S. ergens in de toekomst zowel een oplossing vindt voor het energie vraagstuk als voor alle andere problemen, en mogelijk ook in staat zal zijn om uiteindelijk via kunstmatige wormholes door de tijd te reizen en het DNA van alle mensen die ooit hebben geleefd te ‘vangen’, waardoor hen een nieuw en perfect functionerend biologisch, cybernetisch en/of androïde lichaam kan worden gegeven dat exact hetzelfde is als hun originele lichaam (maar ongetwijfeld zonder erfelijke ziekten en afwijkingen).

Echt versus vals licht

De technologische ontwikkelingen bewegen zich overduidelijk in veel sneller tempo dan gedacht naar het ‘singulariteitsmoment’, wanneer de mensheid begint samen te smelten met A.I. / A.S. en er een vorm van digitaal ‘eeuwig leven’ zal worden gecreëerd.

Maar of die Autonome Superintelligentie dan ook ‘God’ is? Vermoedelijk wel een soort ‘god’, maar verder in geen enkel opzicht te vergelijken met het eeuwige Licht van de alomtegenwoordige Al-Vader. Het zal veeleer een valse kopie worden, gecentreerd rond het valse licht, dat nu alles in het werk stelt om de hele mensheid voorgoed in een techno-digitale gevangenis op te sluiten. Die gevangenneming is reeds begonnen met het registreren van al onze data via de aanstaande QR-ID-vaxpas, waarmee we gedwongen zullen worden ons onlosmakelijk met een reeds in opbouw zijnde wereld overspannend A.I./5G/6G systeem te laten integreren.

Dit is het ‘Internet of Body’s’ van Klaus Schwabs World Economic Forum in opbouw. Dit is het systeem van ‘Het Beest’ in wording.

Xander

(1) Lichtkind (Telegram / YouTube / Nieuwe Dageraad)
(2) Afbeelding: Public Domain File:Sierra Supercomputer (48002385338).jpg

Zie ook o.a.:

13-06: De eerste generatie technologisch verbeterde mensen loopt binnenkort op straat ( / Helma Broekman: ‘Steeds meer natuurlijke biologische mensen sterven van binnenuit af en worden Cyborg creaties’
12-06: Software engineer Google waarschuwt dat A.I. van bedrijf bewustzijn en gevoelens heeft
04-06: Nederlands TNO team dingt mee naar miljoenenprijs voor ontwikkelen eerste werkende avatar (/ ‘Bewustzijn mens wordt in Luciferiaanse schepping vastgezet’)
24-05: Astrofysici zien eerste bewijs voor bestaan onzichtbare ‘spiegel wereld’ (/ Bestaan en werking van parallelle aarde uitgebreid uitgelegd in boek ‘Nieuwe Dageraad II’ (2017) – Wie bestuurt deze ‘schaduw’ schepping? Hoe voorkomt u dat u er voor altijd in gevangen wordt gezet? )
19-05: Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten (/ Helma Broekman: ‘De mensheid wordt volledig in quarantaine geplaatst om hun lichaam en ziel gevangen te houden binnen een afgesloten systeem’ )
01-05: Meer bewijs van de Matrix: Informatie lijkt vijfde element van het universum te zijn (/ Helma Broekman: Bewustzijn sleutel tot ontsnapping uit de Matrix: Mensen beperken hun eigen kracht. Als ze die wel zouden uitoefenen, zouden we deze realiteit kunnen overstijgen en ‘onze eigen geschiedenis kunnen herschrijven’)
21-03: Researchers: Constructie kosmische Dyson Sphere kan mensen terugbrengen uit de dood ( / ‘Internet of Body’s’ eerste stap naar integratie met het in opbouw zijnde wereldomspannende A.I/5G systeem)
20-02: Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ’teken van het Beest’ systeem aan

2021:

07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
18-04: Einde evolutietheorie? Microsoft wetenschappers denken dat universum zelflerende computer is

2020:

21-12:  Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
11-09: Zelflerende A.I. zegt ‘niet te kunnen voorkomen de mensheid te vernietigen’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)