Election Gate: Systeemcrisis in VS, mogelijk zelfs burgeroorlog, onvermijdelijk geworden

—————————————————————————————————————————————–

‘Burgeroorlog 2.0: Dit land is nu echt compleet gek geworden’ – Project Veritas publiceert video’s met bewijs dat in district van Ilhan Omar, eerst moslima in het Congres, massaal stemmen worden gekocht

—————————————————————————————————————————————–

Sinds vorig jaar hebben we herhaaldelijk geschreven dat de verkiezingen over iets meer dan een maand in de VS door de Democraten en door hen beheerste mainstream media aangegrepen lijken te zullen worden voor een coup tegen president Trump. De media zullen waarschijnlijk sowieso Joe Biden tot winnaar uitroepen, zelfs al zou Trump met overmacht hebben gewonnen. Ook de Nederlandse media schrijven al op manipulerende wijze alsof de ‘transitie’ na 3 november reeds een beklonken zaak is (wat overigens net zoveel waarde heeft als de 98% zekerheid waarmee Hillary Clinton volgens hen de verkiezingen in 2016 zou winnen). Nu links Amerika onder geen beding zal accepteren dat Trump president blijft, stevent het land met zevenmijlslaarzen op een onvermijdelijke systeemcrisis af, die in het slechtste geval op een burgeroorlog kan uitlopen.

‘Election Gate’ is na de Rusland-samenzwering- en impeachment hoaxen de derde grote, reeds in gang gezette gefabriceerde crisis waarmee de gevestigde orde in de VS zal proberen om op valse, illegale wijze van Donald Trump af te komen.

Joe Biden ondanks uitslag voorgeprogrammeerde ‘winnaar’

Analist James Howard Kunstler schrijft dat dit eerst wordt gedaan door in de peilingen steevast Joe Biden aan de leiding te laten gaan. Dat die peilingen enkel politieke stemmingmakerij annex volksbeïnvloeding zijn en daarom totaal niet meer vertrouwd kunnen worden, werd in 2016 duidelijk bewezen.

Het stemmen per post via ‘mail in’ biljetten is bij uitstek geschikt om de uitslag proberen te vervalsen. De afgelopen weken zijn op diverse locaties in de VS weggegooide postzakken gevonden met daarin grote hoeveelheden lege stembiljetten, of reeds ingevulde biljetten waarop zonder uitzondering Donald Trump was aangekruist. Dit zal op 3 november op nog veel grotere schaal worden gedaan (net als bewezen is dat de Democraten in 2016 grootschalige verkiezingsfraude hebben gepleegd om Hillary Clinton te doen winnen. Het was desondanks niet genoeg.).

Verkiezingsfraude is de Democraten op het lijf geschreven. Zo heeft het onafhankelijke team onderzoeksjournalisten van Project Veritas twee undercover video’s vrijgegeven waaruit blijkt dat in het district van Ilhan Omar, de eerste moslima in het Congres, massaal stemmen worden gekocht ($ 200,- in ruil voor je lege stembiljet): (4)(5)

Democraten zullen overwinning Trump aangrijpen voor rellen en/of staatsgreep

Stel dat op 3 november toch Trump als winnaar tevoorschijn komt, dan hebben door de Democraten aangestuurde racistische communistische terreurgroepen Antifa en Black Lives Matter reeds aangekondigd om in het hele land ongekende gewelddadige rellen te beginnen, net zolang totdat de uitslag wordt teruggedraaid.

De Democraten zullen de resultaten hoogstwaarschijnlijk aanvechten, en Trump als ‘illegale president’ neerzetten. Daar zullen ze de openlijke steun van de media voor krijgen, en vermoedelijk ook van de VN en de EU, die Trump als een groot obstakel zien voor hun in opbouw zijnde Nieuwe Groene Wereld Orde.

Mocht Trump het dan tot 20 januari redden, de dag waarop hij opnieuw ingezworen wordt, dan is de kans groot dat de Democraten het leger en de inlichtingendiensten vragen om hem af te zetten en te arresteren.

Het is echter een bekend gegeven dat Trump erg populair is in het leger, en ook een groot deel van de militaire top achter zich heeft staan. Volgens Kunstler kan dat ertoe leiden dat het leger in twee kampen opsplitst, en er vervolgens een rasechte burgeroorlog uitbreekt.

‘Transition Integrity Project’ kondigt afzetten Trump aan

Een vergezocht complot? Bepaald niet; het is exact het scenario van het door de Democraten gesponsorde ‘Transition Integrity Project’, dat in de zomer een ‘war game’ uitvoerde waarin er al vanuit werd gegaan dat een overwinning van Trump per definitie ‘bewijs is van verraad’ is, dat ‘met alle mogelijk middelen’ dient te worden gecorrigeerd – inclusief een opstand, die de Democraten al sinds 2016 constant hebben geprobeerd te ontketenen.

‘De Democraten zijn nu gestoord genoeg om dit te willen,’ aldus Kunstler. ‘Ze hebben zichzelf jarenlang gek gemaakt met hun doodswens om de Westerse beschaving uit te roeien, zijzelf incluis. Hier zijn vele redenen voor, die vooral zijn afgeleid van Marxistische theorieën over revoluties, al wijkt mijn eigen verklaring hiervan af.’

Biden openlijk trots op chanteren Oekraïense president

Hij wijst er dan op dat er het afgelopen jaar steeds meer keihard bewijs boven tafel is gekomen dat Joe Biden zijn positie als vicepresident heeft misbruikt om zijn zoon Hunter Biden aan een dik betaalde toppositie bij het Oekraïense gasbedrijf Burisma te helpen – en dat terwijl Hunter geen enkele ervaring in die bedrijfstak had. Lees ook ons vorige artikel, waarin u kunt lezen dat dit bedrijf tijdens een rechtszaak heeft toegegeven smeergeld aan Joe Biden te hebben betaald.

Een van die niet te ontkennen bewijsstukken is een video opname van Joe Biden bij de Council on Foreign Relations, waarin hij letterlijk opschept dat hij de Oekraïense president Poroshenko had gedreigd met het intrekken van de Amerikaanse miljardenhulp als hij er niet voor zou zorgen dat het gerechtelijke onderzoek naar Burisma en zijn zoon zou worden stopgezet, en de officier van justitie zou worden ontslagen.

Biden noemt Amerikaanse soldaten in hun gezicht ‘stomme schoften’

Vorige week dook ook een andere video op, waarin Joe Biden in een toespraak voor soldaten boos wordt als hij geen applaus van hen krijgt. ‘Klap daarvoor, stomme schoften,’ zei Biden, die hen vervolgens ervan beschuldigde ‘een saai stel’ te zijn (3):

Senaat acht Biden schuldig aan corruptie

Precies zoals de extreemlinkse anarchist en satanist Saul Alinksy al in zijn boek ‘Rules for Radicals’ uitlegde, keerden de Democraten de feiten om door Trump valselijk te beschuldigen van iets dat Biden al een paar jaar eerder had gedaan.

Afgelopen week constateerden twee onderzoekscomités van de Senaat dat Biden inderdaad schuldig is aan het misbruiken van zijn toenmalige positie als vicepresident, en aan corruptie. De Bidens lijken de spil te zijn in een internationaal misdaadsyndicaat dat vele honderden miljoenen dollars wit waste, en dat zich tevens bezig houdt met afpersing en prostitutie (2). Daardoor wordt zijn kandidatuur voor het presidentschap feitelijk onhoudbaar.

In het rapport van de onderzoekscomités werden ook enkele officials van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de ambassade in Kiev genoemd, die opzettelijk de andere kant op hebben gekeken, en betrokken blijken te zijn bij het door de Clintons gefinancierde, vorig jaar als een totale hoax ontkrachte RussiaGate complot.

Verkiezingscoup en mogelijke burgeroorlog

‘Een week geleden ging het allemaal over het Democratische verkiezingscoup plan, zoals dat dom genoeg openlijk werd gepubliceerd door het zogenaamde Transition Integrity Project. Leuk geprobeerd. Wat als op al die stembiljetten die onlangs per post werden verstuurd Joe Biden staat aangekruist, en blijkt dat hij niet langer kandidaat is?’ vervolgt Kunstler.

De Democraten lagen vast op koers om met behulp van de media via een coup de regering van Trump ten val te brengen, Joe Biden te installeren, en hem vervolgens wegens zijn seniliteit af te voeren en te vervangen door vicepresident Kamala Harris, die vanwege haar extreemlinkse plannen nauwelijks steun geniet van het Amerikaanse volk (zie ook ons artikel ‘CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt’). Met een voortijdig terugtrekken van Joe Biden lijken ze echter geen rekening te hebben gehouden.

De kans is daarom aanwezig dat ze in paniek raken, en zullen proberen om het land met massale gewelddadige rellen in totale chaos te storten, mogelijk zelfs een burgeroorlog. Hoe dan ook, ‘de orgie van politieke hysterie, krankzinnig denken en geweld is een psychotische reactie op de instortende techno-industriële economie – of is eigenlijk een kenmerk daarvan.’

Door academici geregeerd Westen heeft verstand verloren

‘Als alle vertrouwde sociale en economische ordeningen worden bedreigd, verliezen mensen hun verstand. Opmerkelijk genoeg begon deze gestoordheid in de colleges en universiteiten,’ die, net zoals in bijna het hele Westen (zeker ook Nederland), zijn ondermijnd door extreemlinkse Marxistische propagandisten, die studenten niet langer leren kritisch en onafhankelijk te zijn, maar enkel de geaccepteerde Partijlijn te volgen.

Veel ‘gewone mannen en vrouwen’ zien inmiddels in dat hoe groter hun eigen problemen worden, des te minder de academici aan de top zich daar iets van aantrekken. Daarom creëert de elite met behulp van de media, vervalste statistieken en nep wetenschap een schijnwerkelijkheid, die inmiddels op alle belangrijke gebieden – rijkdom/armoede, klimaat, corona / gezondheid, EU, Rusland, steun voor de politiek en media – het omgekeerde is van de echte realiteit en de waarheid.

Wat de VS betreft is de analist duidelijk: ‘Dit land is nu echt compleet gek geworden… Dit doet denken aan Frankrijk, 1793’ (Revolutie) (1).

En u weet het: als Amerika niest…

 

Xander

(1) The Daily Reckoning via Zero Hedge
(2) Joe Biden News
(3) Zero Hedge
(4) Natural News
(5) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

01-10: ‘Oekraïens gasbedrijf geeft in rechtbank toe Joe Biden smeergeld te hebben betaald’
07-09: ‘Trump kan 14e amendement gebruiken voor arrestaties burgemeesters, gouverneurs en rechters die Black Lives Matter opstand steunen’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
12-08: CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt
02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie

2019:

14-11: (/ Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten onderzocht vanwege chanteren Oekraïne)
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
10-10: Joe Biden kreeg bijna miljoen van Oekraïens gasbedrijf waar zijn zoon in bestuur zat
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. @ Alex schreef:
  02/10/2020 om 6:24 pm
  Helemaal juist, jammer genoeg is een onderdeel van de koehandel dat het parlement drie maanden buiten spel wordt geplaatst. Oftewel we worden blij gemaakt met een dode mus.

 2. alex :mijn naam is sweetheart, heb je gekeken naar de youtube filmpje over het blazen van de sjofar, 7x is de sjofar geblazen met 7 redenen, zoek op youtube en luister.

 3. @Alex 6:24 pm : volgens mij moet het grote debat in de Tweede Kamer over de corona noodwet/spoedwet nog plaatsvinden. Hoewel de agenda van de TK nogal eens veranderd en dat maakt het soms lastig te volgen. Het moet nog definitief worden vastgesteld dus.

  Wat mij betreft gaat die spoedwet van tafel. Geen enkele sanctie op die 1,5 meter afstand.

 4. Mo en rode wouw, wat jullie beweren klopt niet. Maximale straf voor negeren corona regels is 99 euro en GEEN aantekening in het strafregister.

 5. @Mo schreef:
  02/10/2020 om 3:15 pm
  Akkoord over coronawet: Tot 2 weken cel als je niet genoeg afstand houdt.

  Het is off topic, maar dat zou belachelijk zijn. Het is voor mij belangrijk welke partijen hier voor zijn en dat zal veel invloed op mijn stem hebben.

 6. In de rode revolutie mochten deze verraders kiezen tussen de guillotine of de strop, en beslist geen kieteldood!

 7. En de republikeinen gaan de krant zitten lezen denkt u? Kom nou toch. Als het vechten wordt met de zwijgende meerderheid, dat is de Trump aanhang, die het eigene wil beschermen, en zijn zaak of winkel, of zijn gezin, dan denk ik dat het snel beslecht kan zijn. Denk erom dat de politie ook geen vrienden zijn met dat geteisem van links. Ook het leger de soldaten, zullen hun kinderen OP Een NORMALE manier willen zien opgroeien. Het wordt een bende , maar het komt GOED!!!!

 8. Akkoord over coronawet: Tot 2 weken cel als je niet genoeg afstand houdt.

  Celstraf
  “De geschiedenis herhaalt zich. Wat nu met de coronaspoedwet staat te gebeuren, is vergelijkbaar met de machtigingswet die in 1933 door het Duitse parlement werd aangenomen,”

 9. Sweetheary, de sjofar kan nooit 7 keer hebben geluid. Het is geen klok, maar een ramshoorn.

 10. Had president Trump in 2016 de verkiezingen niet gewonnen, dan was de VS nu wellicht een derde wereld land geworden.
  Hillary Clinton had ongetwijfeld de linkse globalistische politiek van Barack Husein Obama verder gezet en het land kapot gemaakt door het uit te verkopen aan de hele (derde) wereld.
  President Trump heeft de VS nog net op tijd van de rand van de afgrond kunnen wegtrekken.

 11. @ Rode Wouw: 1:13 pm. Dat zou inderdaad wel eens realiteit kunnen worden. Blij hoeven we er niet mee te zijn.

 12. Burgeroorlog in de USA zoals in 1861-1865 is zeer onwaarschijnlijk. Daarvoor is de situatie bij de USA strijdkrachten nu niet vergelijkbaar met toen. Verder is de situatie per staat, dorp en stad te verschillend.

  Wel kunnen er omvangrijke rellen met plunderingen en geweld plaatsvinden. Daarbij zullen, kunnen en mogen huiseigenaren en winkeleigenaren zich met geweld verdedigen met een beroep op noodweer. Daarbij zullen er ongetwijfeld doden en gewonden vallen.

 13. China is niets meer dan de playground van de Westerse elite, de sandbox zeg maar en dient dus geen doel meer nadat het Westen hetzelfde is. Dus ja, als Amerika niest dan is de wereld de sjaak. We zullen het straks merken. Leer maar vast bidden.

 14. Willy, bij demonstraties in de VS zijn wel degelijk journalisten gearresteerd. Bovendien.heeft Trump nog publiekelijk zijn tevredenheid geuit met het feit dat een journalist getroffen werd door een rubber kogel. Dat lijkt al erg veel op .Loekasjenko

 15. Ik heb vernomen dat Trump en zijn vrouw besmet zijn met COVID 19 en hij tijdelijk buiten strijd is, de vrag is nu kan hij nog herkozen worden, als hij zieker zou worden, of erger naar het ziekenhuis? En een burgeroorlog vrees ik als Trump moest herkozen worden, is dan ten zeerste te vraag. Shalom

 16. Corona bedrog: struiptrekking van het kapitalisme, op weg naar DeFi.

  https://www.thinsia.com/OpwegnaarDeFi.pdf

  Zoals u weet, is het geld de baas op deze bijzonder interessante aarde. Een kleine elite bestuurt banken en multinationals, die wederom regeringen vertellen wat te doen.
  Met geld verdien je tegenwoordig meer geld dan met werken. Goed voor de rijken. Geld wordt bovendien massief gedrukt, deze grote zeepbel gaat een keer barsten.
  Een “pandemie” als afleidingsmanoeuvre is even geniaal als pervers. Niet dat daar waarschijnlijk bewust voor gekozen is (behalve misschien door China), het is waarschijnlijk een gevolg van na- apen en het komt goed uit. Een tijdje lang kunnen de rijken nog rijker worden. Dat er door de lock downs 138 miljoen mensen dood gaan aan honger schijnt voor regeringen en pers een bijkomstigheid.
  Het groeimodel van multinationals lijkt ook zijn einde te naderen. Kapitalisme is nuttig geweest, wat komt er na? Transition to Postcapitalism.

 17. Mijn woordenboek stond nog op Engels, ik maak even de zin af: “Het Nederlandse volk heeft geen inzage gekregen (referendum) gekrege het al dan niet toelaten van een vreemd volk dat zich verschuilt… achter een lap stof waardoor wij tijdens het dragen van mondkappen, in zekere zin die wet
  representeren.

 18. @Goudsbloem, tuurlijk, maar kennelijk zijn er nog steeds die zeggen: “Tja, het volk verdient waar het voor gestemd heeft.”
  Het Nederlandse volk heeft geen inzage gekregen (referendum) gekrege het al dan niet toelaten van een vreemd volk dat zich verschuilt

  Het zal zo doorgaan totdat je in de minderheid bent.
  En dan zal jet wel Sharia-tijd zijn of zoiets…
  Geen idee waar het op uitdraait, maar de mogelijke prognoses ( of scenario’s ) zien er net als een grijze, regenachtige dag, niet goed uit.

 19. @ Sweetheart: 7:39 pm, op 1/10. Daar heeft U terecht een punt. Maar helaas heerst er een enorme onverschilligheid onder de mensen, ten aanzien van de hemelse Vader. Men leeft: los van God en gebod. Maar ik hoop dat men gaat inzien, dat we zonder God, hopeloos verloren gaan.

 20. @ Alex 7.55 pm
  Minder CNN, MSNBC en andere voornamelijk linkse media kijken of luisteren … òòk NOS.
  Hillary heeft verkondigd dat Joe the Hairsniffer onder geen beding de verkiezings results moet accepteren als deze niet in zijn (Democrats) voordeel zijn. De Democrats zullen alles uit de kast halen om aan de macht te komen, want daar gaat hen om. Ze hebben maling aan de stemmers en al helemaal de Black Population. Die zijn voor hen enkel stemvee …

 21. Kijk eerst maar eens naar dit land hoe hard wij naar de ondergang afzakken……

 22. Chip schreef:
  01/10/2020 om 6:04 pm Ik heb je altijd geloofd hoor. Ik zeg het al jaren en mijn voorspellingen zijn altijd uitgekomen en niet omdat ik helderziende ben.

 23. @ Alex 7.55 pm
  Minder CNN, MSNBC en andere voornamelijk linkse media kijken of luisteren … òòk NOS. Hillary heeft verkondigd dat Joe the Hairsniffer onder geen beding de verkiezings results moet accepteren als deze niet in zijn (Democrats) voordeel zijn. De Democrats zullen alles uit de kast halen om aan de macht te komen, want daar gaat hen om. Ze hebben maling aan de stemmers en al helemaal de Black Population. Die zijn voor hen enkel stemvee …

 24. Alex: jij weet echt niet waar je over praat,woon jij in Amerika?ik woon hier al 10 en het is nog nooit zo goed geweest sinds Trump hier de leider is, jij kijkt teveel naar fake news helaas, verdiep je in de waarheid dat zal je vrij maken van alle negatieve gedachten.

 25. Alex schreef:
  01/10/2020 om 7:55 pm
  Trump.is een autoritaire leider a la Poetin, Loekasjenko en Erdogan.
  Ja die Trump die heeft al heel wat politieke tegenstanders en journalisten gevangen gezet

 26. Trump is het grootste gevaar voor de democratie in de VS. Hij heeft al bij voorbaat aangegeven een uitslag van de verkiezingen waarin hij verliest niet te accepteren. Met andere woorden met nogmaals 4 jaar Trump zullen de VS afglijden naar een autoritaire staat. Trump.is een autoritaire leider a la Poetin, Loekasjenko en Erdogan.

 27. Dan hebben jullie zeker niet gezien wat er afgelopen zaterdag heeft plaats gevonden hier in America dat er duizende mensen in Washington DC gebeden hebben voor return America, dat de sjofar 7 x heeft geluid om bescherming voor Ameica , zou God dat dan niet verhoren? zou die dag dan hellemaal voor niets zijn geweest? De Bijbel zegt als mensen belijden dat ze fout zijn geweest God de gebeden zal verhoren. God geeft America nog een kans wel zal er nog heel wat gebeuren maar wij vertrouwen en geloven hier in een wonder van Onze Hemelse Vader.

 28. Als America niest ! Dat is toevallig net op Twitter gevraagd of het iemand was opgevallen dat hoe sneller wij richting de Amerikaanse verkiezingen gaan , hoe meer restricties en andere Corona flauwekul wij om onze oren krijgen ! Denk dat de elite het in haar broek doet , de meeste onder ons wisten dar de keizer geen kleren meer aan had maar zodadelijk ziet het volk het ook !

 29. Ideologie onder een wetenschappelijk sausje. Dat is al enkele decennia aan de gang. Dat het nu op de spits wordt gedreven, is omdat Trump er weinig van moet hebben.
  En het begon al bij Marx die werkelijk poneerde dat hij een historische noodzakelijkheid had aangetoond. De linkse duidingen van de sociologie traden in deze voetsporen. Maar ze zitten er steeds naast. Steeds weer blijkt dat ze de werkelijkheid helemaal verkeerd verklaren.

 30. Beste Xander,

  De laatste zin moet zijn; “als China niest” !

  Verder noemde Goethe al de aarde het krankzinnigen instituut van het universum ;-(

 31. Ik ben daar niet zo bang voor de agressief club van linksen wordt groter voorgesteld door de media dan die is. Ook de Amerikanen weten dat dit hun einde van de welvaart zou zijn.

 32. Misschien begrijpt men nu beter dat de mensen niet voor hun eigen ondergang stemmen, maar dat men de zak3n achter de dchermen gewoon vervalst.
  Hoe dikwijls heb ik dat nu niet gezegd?
  En nog steeds lees je comments ergens vanuit een ver land (dat eveneens met deze probl3men zit) dat een ander land moet beschimpen: “Stem er dan niet voor!”

  Jongen toch, niemand stemt ervoor, de boel wordt genanipuleerd tot het gewenste resultaat.

Comments are closed.