Top 10 van beste ideeën om deze staatsgreep te stoppen en de coronacrisis op te lossen

—————————————————————————————————————————————–

Huidige politieke- en media systeem lijkt te ziek om nog te genezen

—————————————————————————————————————————————–

De gevolgen van het corona beleid zijn wereldwijd nu al catastrofaal, maar dat weerhoudt het kabinet en het OMT er niet van om vanavond nog strengere en absurdere maatregelen aan te kondigen. We kunnen deze communistische Agenda-21 staatsgreep tegen onze democratie, samenleving, economie en vrijheid binnen korte tijd zonder geweld stoppen, mits we massaal in opstand komen. Hieronder een Top 10 van beste ideeën waarmee we niet alleen weer snel terug kunnen naar normaal, maar er ook voor kunnen zorgen dat zo’n coup tegen het volk nooit meer kan plaatsvinden (1).

1) Verklaar alle bestaande overheden ‘niet essentieel’, en schort belastingen voorlopig op, totdat de lockdowns, social distancing en alle andere maatregelen zijn beëindigd. Als wij niet meer normaal mogen leven, verplaatsen en werken, waarom zij dan wel? Waarom de overheid nog betalen voor beleid waarmee zij burgers en bedrijven juist enorme, vaak onomkeerbare schade toebrengen? Wellicht hebben we in de toekomst wel een heel ander soort overheid nodig om het huidige machtsmisbruik, het nepotisme en de opzichtige belangenverstrengeling voorgoed onmogelijk te maken.

2) Gebruik de juiste, op de realiteit gebaseerde terminologie, om de brainwashing door overheid en media te ontmaskeren. ‘Social distancing’ moet ‘ANTI-social distancing’ worden genoemd. En enkel (zogenaamd) besmet worden met een virus betekent NIET dat u een ‘Covid-19’ geval bent. Dat is enkel zo als u symptomen krijgt en ziek wordt, en een aantoonbaar virus* daar de oorzaak van is. (* Zie ons artikel; ‘CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben’).

3) Als mondkapjes werken, beëindig dan alle andere maatregelen. Immers, als mondkapjes bescherming bieden, is het (eerder) sluiten van bedrijven, winkels en scholen niet nodig. Als mondkapjes niet werken (zoals CDC, WHO en ook RIVM-baas Jaap van Dissel hebben toegegeven), dan is een mondkapjesplicht of ‘dringend advies’ volslagen onzin, en kunnen ze allemaal de prullenbak in.

4) Vaccin fabrikanten moeten niet worden beloond, maar beboet voor iedere epidemie of ‘pandemie’ waar zij grof geld aan verdienen. Nu hebben ze er enkel baat bij om niet-werkende vaccins te verspreiden, waardoor mensen nog kwetsbaarder worden voor andere virussen en ziekten (zoals bijvoorbeeld het Pentagon heeft geconcludeerd dat militairen die het griepvaccin hebben gehaald, een 36% hogere kans hebben op corona).

5) Stop met niet werkende PCR testen en het valselijk benoemen van ‘besmettingen’ en ‘Covid-19 gevallen’. De PCR test werkt niet – punt. Dit is inmiddels uitvoerig wetenschappelijk aangetoond, niet in het minst door de uitvinder van deze test, die daarvoor de Nobelprijs kreeg. Hij verklaarde zich te schamen voor zijn collega’s die de PCR test misbruiken om een virus aan te tonen, zoals nu massaal gebeurt. Het oplopende aantal ‘besmettingen’ is daarom je reinste flauwekul, en schaamteloos volksbedrog als die fictieve besmettingen ook nog eens ‘Covid-19 gevallen’ worden genoemd. (Zie ook bijvoorbeeld ons artikel: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’).

6) Beëindig de financiering van de WHO en alle (inter)nationale organisaties die het WHO beleid volgen en uitvoeren, zoals in eigen land het RIVM. Deze communistische VN organisatie, die de wereld met regelrechte leugens tot desastreuze maatregelen heeft gedwongen en miljoenen onnodige doden op zijn geweten heeft, mag nooit meer een cent belastinggeld krijgen.

7) Laat beleidsmakers eerst hun eigen (klein)kinderen vaccineren. Begin in Nederland met Hugo de Jonge en zijn complete gezin ‘live’ voor de camera te injecteren, met een vaccin dat door een onafhankelijke partij is geverifieerd (dus niet stiekem met een onschadelijke zoutoplossing). Laat hem en alle andere beleidsmakers in de politiek (ministers en Tweede Kamerleden), en ook de rest van hun families, inclusief eventuele ouderen, zwangere vrouwen, en chronisch zieken, vaccineren. En wacht dan een paar weken om te zien of deze vaccins echt wel zo ‘veilig’ zijn als nu al wordt beweerd.

8) [satire] Besmet de corona vaccins met stoffen die onvruchtbaarheid veroorzaken, zodat de mensen die straks zo dom en goedgelovig zijn om in de rij te gaan staan voor een onbewezen en experimenteel vaccin dat hun DNA kan veranderen, zich niet meer kunnen voortplanten [/ satire]. De WHO (=Bill Gates) heeft dit letterlijk al gedaan met vaccins in Afrika, waardoor honderdduizenden meisjes geen kinderen kunnen krijgen. Het punt is u erop te attenderen dat hij dus gewetenloos genoeg is om deze grove misdaad tegen de menselijkheid op nog veel grotere schaal te herhalen.

9) Sta bedrijven en burgers toe de overheid en media aan te klagen voor alle schade die is en wordt toegebracht met het (promoten van het) corona beleid, en berecht hen in een speciaal tribunaal. Stel ministers, parlementariërs, media kopstukken en andere officials (van bijvoorbeeld RIVM en OMT) ook persoonlijk financieel verantwoordelijk voor de financiële en maatschappelijke ellende die ze hebben veroorzaakt, en die in de komende maanden (en jaren) nog vele malen erger dreigt te worden.

10) Steun initiatieven voor een totaal ander systeem met directe democratie. Voorstellen hierover in eigen land worden gedaan door bijvoorbeeld de buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid, het Algemeen Burger Collectief, FVD, in magazines zoals Epoque en Gezond Verstand, en – minder bekend, maar zeker niet minder interessant – de petitie ‘De Totale Ommekeer begint vandaag’ van onderzoeksjournalist Martin Vrijland (de wat flauwe toespeling op het Forum Voor Democratie moet u dan maar even voor lief nemen, wat zijn ideeën om de macht bij het volk te leggen zijn goed onderbouwd en de moeite waard om te bestuderen). Lees in dit verband ook zijn artikel van vandaag: ‘De economie moest kapot en de samenleving wordt nooit meer zoals die was! Wat u moet doen.’

Tot slot: virus of geen virus, zorg goed voor uw gezondheid, en versterk uw natuurlijke weerstand met bewezen supplementen zoals vitamine D en zink. Mensen die bang zijn toch ziek te zijn geworden door ‘corona’, kunnen het in Nederland door huisarts Rob Elens bekend geworden, wereldwijd zeer succesvolle protocol met HCQ (of quercetine) volgen. De overheden besteedden hier echter geen enkele aandacht aan, omdat zij enkel nog de belangen van de vaccinindustrie lijken te behartigen. En die verdient helemaal niets aan dit veilige en goedkope protocol.

 

Xander

(1) (deels gebaseerd op) Natural News

Zie ook o.a.:

12-10: WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lockdowns (/ Lockdowns hebben volgens WHO een ‘vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe’ veroorzaakt’ en ‘arme mensen verschrikkelijk veel armer gemaakt’)
10-10: Buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid begint maandag met hoorzittingen (‘De overheid is bezig met een structureel maatschappij veranderend beleid, en het ziet er niet naar uit dat we ooit teruggaan naar normaal. Dat is een vorm van terrorisme.)
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
06-10: Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
16-09: In Nederland zijn al vele honderden protestgroepen tegen het corona beleid actief
10-09: Spoedoproep aan alle artsen en juristen in Nederland: ‘Samenleving ligt in ambulance op weg naar de IC’ (Sven Hulleman)
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’(/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)
27-07: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen’ (Sven Hulleman)
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’(/ ‘Als we niets doen raken we alles, inclusief al onze vrijheden, zekerheden en onze menselijke ziel, kwijt aan de staat, aan een totalitair wereldregime’) (Sven Hulleman)
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

69

 1. Svalbard schreef:
  14/10/2020 om 5:59 pm

  Dit dus!
  Helemaal waar! Het lijkt wel alsof ze perse willen dat mensen ziek worden. Geef de burger dan in ieder geval het recht om die behandeling op eigen risico toe te passen.
  Zelf denk ik dat veel nieuwe ‘covid-patiënten’ in feite gewoon om andere redenen zijn opgenomen, nadat ze ook op covid waren getest. Dan kan een arts al snel overgaan tot opname. Het is een verhogende risicofactor, dus dat is wel logisch, maar zeg dan niet alleen dat het een covid-patiënt is.

  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/

 2. Dit artikel gaat over “ GLOBAL RESET”

  Wat mij opvalt dat vele zo niet alle reakties gericht zijn op ons eigen land, op onze eigen regering.

  Dit probleem is een pandemie, een WERELDPROBLEEM ‼️
  Het gaat er niet meer om wat Rutte doet, wat onze regering doet of nalaat, wij zitten in een veeeeel Groter geheel, wat zonder onze invloed totaal gereset wordt.
  Onze regering zijn maar kleine “ pionnetjes “ op het “ wereldschaakbord”

 3. Dan wordt het tijd voor jullie om op een andere partij te stemmen. klagen en zoeken naar problemen heeft geen zin. Doe er wat aan! Fijne dag luitjes

 4. We worden belazerd waar we bij staan. Ten eerste is de PCR test onbetrouwbaar, en nu neemt het aantal zieken weer toe. Maar kunnen wij als leken het verschil zien tussen Covid-19 en influenza?
  Hoe kunnen we dan controleren of het klopt?
  En dan de zoveel in diskrediet gebrachte Hydroxychloroquine. Kwakzalverij volgens minister de Jonge, en het middel werd enige tijd verboden. Toen Rob Elens 10 Covid-19 patiënten had genezen met HCQ in combinatie met zink, en hij dit via sociale media had bekendgemaakt, werd hij een dag later gebeld dat hij daar meteen mee moest stoppen. Het werd verboden!
  Duizenden mensen zijn dus onnodig gestorven! Inmiddels werd het verbod weer opgeheven.
  Een paar dagen geleden echter was het op het nieuws op NPO radio 1, en op teletekst pagina 109. Hydroxychloroquine werkt mogelijk toch wel bij de behandeling van Covid-19.
  Er werd vermeld dat er onderzoek was gedaan in 14 Nederlandse ziekenhuizen, maar er werd ook gezegd dat het niet de sterfte verminderde!
  Een zorgvuldig geformuleerd bericht!
  Want stel je eens voor dat men op het idee zou gaan komen om bij die overheid, die zoveel mensen onnodig heeft laten overlijden een schadeclaim gaat indienen?
  HCQ werkt op zich niet zo bijzonder goed, maar gebruik je het in combinatie met zink, dan werkt het goed. Maar het moet in de beginfase toegediend worden. Dus met de eerstelijnszorg, de huisarts. Dan ben je bezig met het blussen van een beginnend brandje in de prullenbak. In dat geval komt de patiënt al niet eens in het ziekenhuis terecht. Maar als je pas met de behandeling begint in het ziekenhuis, dan staat de hele kamer al in brand. Ga je wachten tot de Covid-19 patiënt op de intensive care ligt, dan ben je bezig met het blussen van een gebouw dat volledig in brand staat. HCQ dus in combinatie met zink. HCQ is dan de brandweerwagen, en zink is dan het water.
  Het is ook opvallend dat in het nieuwsbericht helemaal niet over zink werd gesproken.
  De overheid heeft geprobeerd om deze behandelmethode in een kwaad daglicht te plaatsen, maar nu begint het te kantelen.
  Heeft u familie of vrienden, die met Covid-19 overleden zijn, volg de ontwikkelingen dan goed en bedenk dan, dat er gronden voor een schadeclaim zouden kunnen ontstaan.
  Hopelijk komt er nog eens een parlementaire enquête over dit wanbeleid!
  De behandelmethode van HCQ met zink kost zeer weinig, ongeveer € 15,- per patiënt.
  Aangezien er geen verbod meer is, moet men eisen dat men dit middel krijgt, mocht men Covid-19 hebben opgelopen!

 5. STOP AGENDA-21
  Met onze multilaterale WA
  Betekent hier een werelddictatuur.

 6. @Mo 14.10.2020 at 3.15
  Alleen in naam is er nog een oppositie, om de illusie te scheppen dat er iemand is onder de politieke sociopaten die de rest in het oog houdt en zogezegd voor onze rechten opkomt in onze plaats.
  Ik zeg daarop : LOL
  Hetzelfde geld voor de democratische dictaturen waarin we worden gedwongen te leven.

 7. Het Nederlands parlement en President Mark Rutte leven denk ik op een andere planeet.
  Want ze blijven maar hard schreeuwen, dat de corona besmettingen torenhoog gaat, en daarom weer opnieuw in “lockdown” moeten.
  Maar niet de besmettingen nemen toe, maar de duizenden frauduleuze PCR Testen nemen toe.
  Niemand van het parlement, en zeker Mark Rutte & Hugo de Jong niet, vertellen dat die PCR testen niet gebruikt mogen worden voor het aantonen van besmettingen.
  Wat zij met stellige overtuiging doen, is niets anders dan massa bedrog.
  Hebben zij soms dan geen geweten, maar zijn ze er van overtuigt, met hun misdaden weg te komen?
  Dan heb ik een verrassing, de tijd van vergelding komt er spoedig aan.
  https://www.youtube.com/watch?v=IKGBiP7Sn1I&feature=emb_logo

 8. @wachter: een veilig vaccin bestaat niet. Je wordt ziek van een vaccin. Een virus krijg je niet door besmetting, maar door injectie in de bloedbaan – een vaccin dus. Lees je in over terrain theory.

 9. Wat heerlijk om hier de “gekkies” tegen te komen die nog kunnen / durven nadenken :-).

  Vóór de huidige ‘gekte’ was ik al door een psychiater voor gek verklaard (wat niet zo moeilijk is natuurlijk) en nu komen er steeds meer medestanders die zelf ondervinden wat het betekent om te worden omringd door een meerderheid die zichzelf heel “normaal” vindt door het uitvoeren van rituelen die medisch / wetenschappelijk bekeken compleet onzinnig zijn.

  Ik kwam onlangs een moderne variant van de guillotine tegen. Dat die dingen nog worden gemaakt … Ze zullen dan ook wel worden gebruikt …

 10. @ semmo: 11:03 am. Goed gezien. De verkiezingen lossen niets op. Want als deze iets zouden oplossen, zouden ze verkiezingen verbieden. Het is een grote show, in den Haag, helaas moeten wij voor dat circus- de Tweede Slaapkamer- flink betalen, dat dan weer wel..

 11. cerberus schreef:
  14/10/2020 om 1:44 pm
  Je hebt volkomen gelijk, maar hebben wij nog een oppositie dan?

 12. Coronabeleid gebaseerd op onbruikbare test .
  CE-certificering
  Een PCR-test moet voldoen aan de Europese richtlijn voor medische hulpmiddelen. De Europese Commissie kwam in april met een leidraad waarmee de CE-markering van SARS-Cov-2-testen aangebracht mag worden op basis van een verklaring van de fabrikant dat het product voldoet aan de eisen van de richtlijn. Het opgegeven gebruiksdoel van de aangeboden testen beperkt zich tot “Research Use Only”. De test mag daarmee niet gebruikt worden om vast te stellen of iemand met het virus geïnfecteerd is.
  https://viruswaarheid.nl/informeren/coronabeleid-gebaseerd-op-onbruikbare-test/
  Tja, maar om de bevolking te kunnen blijven misleiden, heeft Mark & Hugo niets anders dan die onbetrouwbare test.

 13. Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’
  Mondkapjes zijn voor veel mensen gevaarlijk.
  https://www.ninefornews.nl/ook-oostenrijkse-tv-laat-kritisch-geluid-horen-over-corona-pandemie-is-voorbij/
  Ik ben geen jurist, maar valt deze mondkapjes plicht onder het opzettelijk toebrengen van enig letsel, mogelijk kunnen advocaten daar wat mee. Zeker aangezien er geen wetenschappelijk bewijs bestaat voor het tegen houden van een virus.

 14. @ Clement 13/10/2020 om 7:00 pm

  U meldt zich vanzelfsprekend aan voor de ‘Voltooid Leven’ behandeling van D’666?

  U hebt zoveel begrip voor het elimineren van levenden door lieden met een verborgen agenda.

 15. @Richard. Goede analyse. Zodra parlement en regering zonder bewijsbare bewezen en verantwoorde redenen grondwettelijke vrijheden schendt dan heeft her volk het recht om deze grondwettelijke vrijheden te herstellen. Noch regering noch parlement noch RIVM verantwoorden zich. Dit op zichzelf is een grove schending van het Staatsrecht.
  Deze schendingen zijn lang geleden reeds begonnen via de diverse Europese verdragen. Wij hebben nog uitsluitend een regering en parlement om het volk in de illusie te houden dat we in een democratie leven.

  Als we constateren dat koning, regering en parlement om zulk een fake reden als WHO afgekondigde neppandemie de grondwet op grove wijze schenden dan kunnen we nog veel meer grove grondwetschendingen tot en met mensenrechtenschendingen verwachten.

  Een wet hoeft niet gemaakt te worden, dat kan een gemakkelijke start zijn. Er is een Neurenbergcode die informed consent voorschrijft en gedwongen medische behandelingen verbiedt. Experimenten buiten weten van proefpersonen zijn ook verboden. Gedwongen tests en gedwongen psychologische operatie van afgelopen driekwart 2020 ook. De massamediale angstpropaganda was en is van een angstaanjagend Goebbelsiaans karakter en behoort per direct te stoppen.
  Rutte zal geen tribunaal oprichten. Vraag blijft dus wie kan er wel een tribunaal oprichten? Er is volop stof, er zijn volop getuigen en getuigenissen van wantoestanden.

 16. @Mo, meeste mensen die besmet raken dragen mondmaskers.
  Besmet raken met wat ?
  Geen genetische code, geen foto van het -killervirus en geen enkel labo ter wereld dat dit zogezegde virus kan isoleren.
  Gecontroleerd oppositie artikel ten voeten uit.

 17. De Great Barrington Declaration en de briljante ommekeer van de WHO op het gebied van lockdown.
  Kritische stemmen worden luider: internationale epidemiologen van infectieziekten en volksgezondheidswetenschappers hebben een gezamenlijke verklaring uitgegeven: de Great Barrington Declaration. Deze petitie is nu ondertekend door meer dan 7.500 wetenschappers, 17.500 medische professionals en 270.000 andere burgers. En blijkbaar maakt de WHO ook een briljante ommekeer in termen van lockdown.
  https://www.naturstoff-medizin.de/artikel/die-great-barrington-declaration-und-die-fulminante-kehrtwende-der-who-in-sachen-lockdown/

 18. De cijfers blijven stijgen en dat was te verwachten, niemand houdt zich nog aan de regels dus dit artikel is wat achterhaald. Ik volg mijn eigen regels en dat zijn er maar vier, mijd zoveel mogelijk Merkel. Mijd zoveel mogelijk te EU. Geloof nooit de regering. Stop de islamisering. Shalom

 19. @tukker.
  De enigste logische verklaring, dat mensen op Rutte stemmen is verkiezings fraude.
  Een andere verklaring is er niet.

  Als je denkt, dat dat alleen in Amerika gebeurt, ben je wel heel naief.

 20. Christenen hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de geestelijke machten achter de goddeloze overheden.
  Ons wapen is het gebed. Verder is het praktisch beter om de volgende “10 geboden” te volgen.
  1. Probeer contact met gehersenspoelde mensen te vermijden, ook op je werk.
  2. Laat je boodschappen thuis bezorgen.
  3. Laat je indien vermijdbaar niet met een nutteloze test opzadelen.
  4. Beperk het contact met de familie maar blijf het wel volhouden.
  5. Haal de medicijnen van Rob Elens in huis.
  6. Weiger het vaccin als dit als oplossing wordt aangeprezen.
  7. Hou geen kerkdiensten meer maar bidstonden om verwijdering van de leugenregering.
  8. Vermijdt elk contact met christenen van de CU en het CDA.
  9. Laat je op de hoogte houden door Xander en Jensen.
  10. Kortom, maak van de nood een deugd, en zonder je af van deze gehersenspoelde maatschappij.

 21. Wat ook heel goed werkt tegen corona werkt is kina bast. (antimalaria middel) Zie https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/120026-de-geneeskracht-van-rode-kina.html Hiervan is ook goed thee te trekken samen met kaneelstokjes, zoethout, gember, venkel. Zet een grote pan op en laat dit een paar uur trekken. Allemaal te bestellen bij https://puurenkracht.nl/ Super goed voor je conditie en eventueel ook Zweeds Kruidenbitter! Super gezond en even wennen aan de smaak.

 22. Corona maatregelen overheid: voetbal nee, yoga ja, want echtgenotes politici en ambtenaren willen niet zoveel last, kinderen wel naar school anders politici en ambtenaren last, restaurants mogen wel want Kamerleden hebben geen zin om te koken, bij komende 2de kamer zomervakantie geen lock down in Europa want Kamerleden willen leuk op vakantie, de lock down is zo ingericht dat politici er zo min mogelijk last van hebben

 23. Het is al zeker dat mondkapjes niet werken! Ik heb een video gezien van een Duitse arts, waar hij mondkapjes test
  met een soort van vloeistof, wat vervolgens rook word. Het kwam er aan alle kanten doorheen!
  Waarom zouden wij, om een virus te bestrijden, een niet werkend mondkapje moeten dragen, wat hersenschade en longschade op kan leveren? Het is toch te zot voor woorden!
  Bovendien lees ik net op een site, dat er meer besmettingen voorkomen bij mensen die een mondkapje dragen…
  Voorts las ik op dezelfde site, dat Bill Gates heeft gezegd, dat dit gaat duren tot na de tweede generatie vaccin, als we hem allemaal twee keer hebben gehad… Dit gaat nog jaren duren, mits we zelf wat gaan doen…

 24. @tukker Ik ben het volledig met je eens, alles bekijken vanaf de zijlijn klagen op het internet en stemmen in maart gaat geen enkele zin hebben, immers het systeem is corrupt en is het altijd geweest. Het dient enkel de mensen die dit systeem ontwikkeld hebben en er van profiteren en dat is niet de burger en ook niet de middenklasse, horeca, boeren, zorg, onderwijs, sportsector en ga zo maar door. Enkel een opstand gaat dit de kop indrukken, zij ( de elite en haar stromannen/volksvertegenwoordigers) voeren een oorlog tegen de burger en dat kunnen wij niet bestrijden met stemmen, klagen en symbolische doodskisten op drukke horeca pleinen neer te zetten. Die tijd is voorbij. Alle grote rijken en staten zijn gevallen, de ottomanen, de romeinen het 3e rijk en ga zo maar door. En dat zal met deze nieuwe wereldorde ook moeten gebeuren. De overheid werkt voor ons en niet andersom. Maar wat kan je beginnen als de meerderheid autoriteit als waarheid ziet ipv waarheid als autoriteit, deze mensen leven constant in angst en kan je alles wijsmaken. Dit kan zo niet langer!

 25. Mensen, lees Vrijland eens af en toe. Verhelderend. Ik zie op deze site een heleboel welwillende en goedwillende mensen, maar nog steeds zijn de ogen half dicht. Open ze.

 26. @ Ron Ezerman: 9:07 pm, op 13/10. Volledig met U eens Ron. We leven in een krankzinnige toestand, die onnodig is. Feit is dat virussen en bacterieën, al bestaan vanaf dat de wereld draait. Het is ook grote onzin, dat een vaccin een oplossing is, virussen kunnen en zullen muteren. En wil je een veilig vaccin ontwikkelen, dan gaan dat 6 tot 10 jaar kunnen duren. Neen, er zit meer achter dit hele gedoe van Rutte (VVD) en de Jonge (CDA).

 27. Er blijkt gegoogeld te worden met aantal besmettingen. Als je de kaart van Europa met besmette regio’s ziet , is het al raar dat het aantal besmettingen net over de grens met Duitsland flink lager is.
  Volgens een artikel van viruswaarheid blijkt dat het aantal zogenaamde besmettingen in werkelijkheid flink lager is:
  Het RIVM, de GGD’s en de Main Stream Media hebben het spel goed gespeeld, ze slaagden bijna in het snode plan, alleen vergaten ze dat data in deze tijd belangrijker is dan olie en waarom? Omdat data moeilijk te verwijderen is en daarbij goed vindbaar is voor wie zoekt.

  Dagelijks doet de MSM er alles aan om ons duidelijk te maken hoe erg het is, met de “besmettingen”, wie hier met name schuldig aan is, dat de ziekenhuizen en IC’s vol liggen.

  De MSM vs Ruwe Data
  Zoals vandaag meldt de NOS: 6854 nieuwe besmettingen.

  Nee, dit is simpelweg niet waar. Vandaag 12 oktober zijn er 1550 nieuwe positief getesten bijgekomen en eerlijk gezegd komen wij aan dit aantal door het aantal positief getesten van 11 oktober hierbij op te tellen.

  De GGD’s lopen achter beweert men dan, als dit zo is, hoe haal je het als NOS dan in je hoofd om dat soort cijfers te publiceren?
  Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames is volgens de GGD op 10 oktober, 6 en op 11 oktober 1 persoon…

  Op de site van het RIVM staat vermeld dat in de periode van 30 september 2020 tot 6 oktober 27.485 mensen positief zijn getest, 803 ziekenhuisopnames en 89 overledenen. Volgens de GGD zijn dit 30.269 positief getesten, 252 ziekenhuisopnames en 56 overledenen.

  Stichting NICE houdt ook data bij, over dezelfde periode melden zij dat 16 mensen overleden zijn, 130 IC-opnames en een totaal van 290 mensen op de Nederlandse IC’s die positief getest zijn. In maart waren dit er 1315.

  Vergelijking met griepgolf 2017 – 2018
  Tijdens deze griepgolf raakten er in totaal meer dan 900.000 mensen besmet, er waren om en nabij 16.000 ziekenhuisopnames en 9500 mensen stierven aan de gevolgen en dit in een periode van 18 weken…
  https://viruswaarheid.nl/belangrijk/landgenoten-u-wordt-gefopt/

 28. Volgens de adoptiecurve van Rogers zal 84% van de bevolking gewoon de bevelen van Rutte c.s. opvolgen. De andere 16% zit in de protestgroep die zwaar onderdrukt wordt, weggezet als complotdenkers, idioten etc. Nu komt het label van besmetter er ook nog bij.
  De parallellen met WWII zijn frappant. Eerst een jaar of 8 financiële crisis, dan de verrassingsaanval van Duitsland op Polen en een half jaar later was het echt raak en wel 5 jaar lang hebben we met de Nazi’s van doen gehad.
  Een viroloog heeft volgens zeggen in een directieoverleg van een groot ziekenhuis verklaart dat met de huidige maatregelen en aanpak, het virus 5 jaar bij ons zal blijven voordat het uitdooft…..

 29. Clements op 23.10.
  Het schijnt dat U een van hen is. JA . Dat er mensen te veel in de wereld zijn is een grote leugen.
  Dit is op gemaakt door de grootste schurken , de 1 % , in de wereld. Ik heb geen woorden voor wat U hier neer schrijft . U ben de zoon van de duivel.

 30. @tukker, 5% is genoeg om gehoord te worden, Met 10% kun je eisen gaan stellen, en 15% is genoeg om veranderingen aan te brengen in de maatschappij. Kijk maar hoe de moslims dat doen.

 31. @ punt 8 in je opsomming, je stelt – satire – maar in Kenia of Tanzania is dat al gedaan. Aan de HPV vaccins (tegen baarmoederhalskanker) werd een hormoon toegevoegd, zodat als die meisjes later zwanger werden ze spontane miskramen kregen en de facto onvruchtbaar werden.

 32. Ik denk, heb het hele verhaal nog niet gelezen, dat je hele verhaal klopt , Xander, MAAR je weet dat er maar een weg is : Wij zullen moeten opstaan en niet een paar mensen MAAR zoals ik gisteren al schreef minimaal 30 a 40 % van de bevolking OVER de hele wereld anders is het over.
  Maar hoe krijg je de mensen zover ?? kijk naar Nederland , hoe stom kan je als Nederlander zijn om op rutte te blijven stemmen terwijl hij al 11 jaren lang de zaak beliegt/belazerd aan alle kanten : EU beloften Griekenland 3 x., Oekrainereferendum, MH 17 , Brussel eind 2019, belofte van hervormingen moeten gebeuren , dus nu al 6 x gelogen/bedrogen en dan wat vergeet ik nog allemaal ??????
  Wanneer gaan de ogen open ???? Dat is de grote vraag en gaan de ogen open of blijft men slapen ?????????
  De gevolgen van de coronamaatregelen zijn o.a ook dat er onnodig mensen sterven omdat ze de zorg niet krijgen die ze nodig hebben ( las pas nog man longoperatie uitgesteld voor 4 a 5 weken, komt in de hal van het ziekenhuis en overlijdt.oorzaak te lang gewacht met reguliere zorg geven, oorzaak wordt gezegd corina (Lul ) verhaal ,als je niet oppast wordt er onder zijn overlijdensverklaring gezet :Corona
  Eigenlijk is hier sprake van dood door schuld door de regering, klopt krasse uitspraak maar wel de waarheid.
  Mensen, laten we dit allemaal gebeuren of staan we op ???????? ( Maar het zal massaal moeten gebeuren !!!!!! )

 33. Als de bedenkers en de makers van onze wetten zich niet meer aan de wet houden, dan hoeven wij ons er ook niet aan te houden. Dat betekend niet dat wij in anarchie hoeven te vervallen, maar wij kunnen met elkaar onze eigen wetten maken en ons daar aan houden. Dan zetten wij onze machthebbers buiten spel. Dit zullen zij niet over hun kant laten gaan en zij zullen als laatste redmiddel geweld gaan inzetten, maar als wij volhouden en leger en politie voor onze kant winnen, dan staan zij machteloos.
  Wij hebben geen mensen nodig die macht over ons uitoefenen. Door wiens handen is dit alles gebouwd? Door ons! De meeste van onze machthebbers kunnen nog geen schroevendraaier van een hamer onderscheiden. Als wij niets doen, gebeurd er niets. Zo machtig zijn wij. En daar moeten wij ons weer bewust van worden, en wij moeten hun dat heel duidelijk maken. De macht hoort nederig te zijn.
  Een oude Taoistische wijsheid zegt: Waarom is de zee de moeder van alle wateren? Omdat zij lager ligt.
  En dat is een waarheid als een koe.

 34. RIVM levert sinds 25 september keihard bewijs voor geknoei met testen:
  https://lci.rivm.nl/covid-19/bijlage/aanvullend
  Onder 2. Moleculaire testen en PCR-targets:
  “Met de ervaring die daarmee is opgedaan, hebben de meeste laboratoria ervoor gekozen om alleen nog voor het meest gevoelige E-gen te testen, ook in verband met schaarste van materialen. Inmiddels is de RdRP-gen-PCR SARS-CoV-2 door diverse laboratoria specifiek en vergelijkbaar gevoelig als de E-gen-PCR gemaakt.”
  Verderop: “Alhoewel E-gen RT-PCR door Corman et al. is ontworpen om generiek SARS-like betacoronavirussen te detecteren…”.
  Met andere woorden: we testen op generieke betacoronavirussen (E-gen) en de test is veel gevoeliger, de “oude” PCR test is gevoeliger gemaakt. Ook lezen we dat laboratoria in de “turbo” mode werken met automatische systemen.

 35. Nummer 1 voor mij is; puur liberaal kapitalisme om mee te beginnen. Dat is het enige wat werkt. Een overheid moet zorgen voor veiligheid (defensie, politie en justitie), onderwijs, medische zorg. De rest wordt geregeld door een vrije markt en zakenlieden. En die Nederlandse zakenlieden zijn al eeuwenlang van wereldklasse. Je kunt hier oeverloos over blijven discusiëren maar ik blijf er bij. Er moet geld verdiend worden. Punt uit. De persen aanzetten voor gratis geld of meer staatsschuld vanwege Corona, zoals de socialisten nu doen, loopt altijd verkeerd af.
  p.s.
  De VVD is in een paar jaar tijd in een marxistische club veranderd

 36. Blinde gehoorzaamheid aan authoriteit is de grootste vijand van de waarheid. (Rudolf Steiner)

 37. TOP artikel, Xander. Laten we wakker blijven. Ruim een miljoen doden zijn er (weliswaar) te betreuren (mede) ten gevolge van corona, maar daar staat tegenover dat er 110 miljoen mensen zijn geboren, in die zelfde periode. Afgezien van de 33 miljoen abortussen…. Laten we normaal blijven doen te midden van al die mensen die als GEKKEN hun winkelkarretjes staan te poetsen met hun maskers op, terwijl het helemaal geen carnaval is! En dan wachten op een vaccin dat de uiteindelijke Verlossing zou moeten brengen?. Horeca moet open blijven!!! Wat een wanhoop voor de vele duizenden medewerkers (en hun gezinnen) in de horeca…… En wat asociaal om mensen in het algemeen hun pleziertje van een terrasje of etentje te ontnemen. Wat jammer eigenlijk dat Mark(53) en Hugo (43) niet behoren tot de groep van 1-12- jarigen. Want dan zouden we een voorstel tot levensbeëindiging voor deze heren kunnen lanceren

 38. Goed stuk (weer) Xander! Maarre, laat je niet foppen door HCQ. Geloof je echt dat Sanofi ons een medicijn geeft dat ons beter maakt? Fout. Het maakt de bloed-hersen barrière meer doorlaatbaar, zodat andere stoffen makkelijker de hersenen in kunnen. Onderzoek polysorbaat 80 eens, E433.

  Goed dat je naar Martin linkt, die ziet veel zaken aardig helder.

  Ga zo door, post eens een stukje over Bechamp? 😉

 39. Corona is slechts een oefening, Daarna komt de tirannie en dat wordt vreselijk, voor iedereen behalve de omgekochte elitoverheid.

 40. Eens met de safe heaven in een ander land zoals borgarereal noemt. Ook de andere maatregelen die hij opsomt. De overheid maakt de mensen kapot. Ze hebben de bevolking jarenlang met hun fiscale hoererij uitgewoond en nu mag iedereen in zijn eigen CO2 stikken met die smerige mondkapjes. Of een staatsgreep plegen of gewoon oprotten uit dit k-t land. Wij houden ons graag aan de wet en kozen al eerder voor het laatste.

 41. Beste mensen van Nederland, wij worden weer opnieuw, en nu zwaarder in gijzeling gehouden. We kunnen nu niet meer machteloos blijven toekijken hoe de overheid ons leven nog verder sloopt. Gesloopt door middel van de uitkomsten van misleidende PCR Testen, waarvan zelfs de bedenker zegt dat ze daar niet geschikt voor zijn.
  Goed georkestreerde Leugens en bedrog beheersen al maandenlang onze samenleving, en vernietigd onze economie.
  Als antwoord op het aangekondigde nieuwe pakket van politieke dictatuur is maar één antwoord mogelijk, en dat is vanaf morgen het werk massaal neerleggen.
  Want zo alleen krijgen wij deze mensenrechten schendende overheid weer geheel onder onze eigen controle.

 42. Zou ik nog de droom hebben op miljonairschap, dan zou ik eens onderzoeken of een degelijke moderne smartphone via de camera en speciale app niet kan detecteren of corona-virus in je sputum of speeksel zit, en dit op de markt brengen. Gewoon 24/7/365 je eigen test voorhanden. En uit te breiden tot andere en nieuwe virussen.

 43. De wereld leiders hebben twee fundamentele problemen!
  Moet het menselijk ras zich ongebreideld verder kunnen vermeerderen???

  Of Moet er een halt geroepen worden aan deze situatie?

  Welke beslissing zou U nemen als een wereld leider als de middelen bestaan om in te grijpen??

  Deze vraag moeten wij ons allen, individueel durven stellen!!!

  De meeste antwoorden zullen oogst waarschijnlijk “ stop de vermeerdering “ zijn.

  Laten ons dan ook een verantwoordelijk gedrag vertonen en de schijnheiligheid van te protesteren tegen wat beslist is
  Door wereld leiders. Een nieuwe weg kiezen heeft zijn risico, onverwachte gevolgen met een prijskaartje.

  Laat ons moedig genoeg zijn het te aanvaarden, zelfs als er foute beslissingen bij zijn.

 44. Punt 19 van de 21 Goals Of The Illuminati And The Committee Of 300:
  “To penetrate and subvert all governments, and work from within them to destroy the sovereign integrity of the nations represented by them.”

  De tactiek is helder: het vertouwen in een overheid wordt bewust ondermjnd (subversief). Dit is wat er nu gebeurt. Pas op voor deze val.

 45. Hoe dom moet je wel niet zijn om nog niet door te hebben dat we bedrogen worden. In plaats van wakker te worden, vragen velen om nog strengere onzinmaatregelen. We kunnen zien wat angst met mensen doet. Zelfstandig nadenken is er niet meer bij in dit land sinds de Mammoetwet van Cals. Diep triest. We weten bv dat kankercellen niet tegen zuurstof kunnen. Dus moeten we mondkapjes dragen, waardoor we fors minder zuurstof binnenkrijgen. Hierdoor krijgen we te veel giftig CO2 binnen. En die domme burger doet het ook nog.

 46. @Mo 5.50 uur.
  Willem Engel wordt door media én overheid neergezet als een gevaarlijke querulant.
  Maar Willem Engel wijst voortdurend op de beschikbare wetenschappelijke gegevens.
  Hij doet niet aan politiek, maar aan wetenschappelijke feiten.
  Net als Maurice de Hond.
  Omdat dit kennelijk ‘dwars’ is, vinden de jongetjes en de meisjes van het schoolplein het voldoende om Willem Engel (die misschien voor de meisjes erg aantrekkelijk is; aantrekkelijker dan de grijze middelmaat van de bureaucratie) het noodzakelijk deze man met zijn feitelijke informatie, te framen als een gevaarlijke sekte-leider of als een vaag esoterische zwever.
  Maar Engel bestudeert de wetenschap, en kan dat beter dan menig ‘journalist’ en/of t.v. praatjesmaker.
  Het land is verloren als zelfs rechters zich laten leiden door “de media” en “het gevoel in de samenleving”, en niet zuiver door de wetboeken.

 47. 6 Liberalen, 4 christendemocraten, 4 neo-liberalen en 2 uniechristenen voeren dus een communistische politiek, aangestuurd door de zakenwereld, die met nepgeld de illusie van welvaart in stand houden. Dat gaat ten koste van mensenlevens en een steeds groter wordende armoede.
  De Nederlandse farao’s weten hoe ze het volk tot slaaf moeten maken, maar er komt wel een Verlosser steeds dichterbij, die dit gaat beoordelen; en dat tribunaal zal ik gaarne mee willen maken.

 48. Deze suggesties zijn leuk, alleen je kunt er als burger niet zoveel mee. Een suggestie als ‘Beëindig de financiering van de WHO’ is nobel, maar dat gaat gewoon niet gebeuren. Daarvoor lopen teveel mensen klakkeloos achter de autoriteiten aan. En dat gaat ook echt niet veranderen, want de meeste mensen hebben aansturing en zekerheden nodig.

  Voor mezelf heb ik de volgende richtlijnen opgesteld:
  1. Installeer geen corona app
  2. Laat je niet testen
  3. Laat je niet vaccineren
  4. Vermijd steden
  5. Leef zo gezond mogelijk
  6. Doe aan Martial Arts
  7. Kijk geen mainstream TV
  8. Lees mainstream kranten alleen ter informatie, om te anticiperen op hun disinformatie strategie.
  9. Werk voor jezelf. Wees niet afhankelijk van een baan.
  10. Heb een ‘safe haven’ in een ander land.
  11. Vermijd discussies met mensen. Heeft geen enkele zin. Mensen met een andere mening graven zich alleen maar verder in en zelf krijg je een label op je hoofd.
  12. Social media, zelfde strategie als mainstream kranten. Lees wel, maar post zelf niets. In ieder geval niet Corona gerelateerd.
  13. Overheden zijn over het algemeen incompetent. Maak daar gebruik van. Stuur ze het bos in door middel van hun eigen regels.
  14. Probeer zo ‘legaal’ mogelijk te blijven.
  15. Blijf vriendelijk naar anderen
  16. Blijf respectvol naar anderen
  17. Leg wat noodvoorzieningen en voorraden aan

 49. Om 19 uur weer een preek van Mark en Hugo met lariekoek
  Xander een heel goed stuk.

 50. Mensen zijn effectief gemanipuleerd, het is een totale illusie te denken dat dit nog te stoppen is.
  De karavaan dendert voort en er zullen drastische maatregelen worden genomen omdat de massa het idee heeft dat er een kansje is om terug te keren naar BC (Before Corona).
  Ik zal er niet omheen draaien, de mensen hebben het weeral aan zichzelf te danken.
  No Guts No Glory, en die Glory is definitief van ons afgepakt omdat wij gereduceerd zijn tot angsthazen en lafaards. Overigens zullen de maatregelen geen enkel effect hebben zoals dat ook helder blijkt in andere landen. De reden is dat de wetenschap al lange tijd niet meer onafhankelijk kan functioneren en net zo verslaafd is aan poen als een hoer aan cocaïne. Ondertussen zet ik mijn alu-hoedje op en verklaar iedereen die denkt dat een vaccin effect zal hebben voor idioot. Maar vertrouw gerust op een mislukte Pabo student en een gesjeesde geschiedenis student om uw nageslacht veilig te stellen….

 51. Gommers gaf toe dat het nu allemaal een zaak van politieke verkiezingen is. Dus Rutte en De Jonge willen in géén geval de indruk wekken dat ze op een totaal fout spoor zaten.
  En daarom gaan ze, tegen beter weten in denk ik, door op de verkeerde afslag die ze eenmaal gekozen hebben. De verplichte zombie-wereld wordt in stand gehouden vanwege de verkiezingen.
  Op Aruba bood een politicus zijn excuses aan omdat hij de corona-regels had overtreden. Maar niet het overtreden is het punt. Het punt is, dat weer blijkt dat politici zelf eigenlijk ook niet geloven in dat strikte beleid van isoleren van gezonde mensen. Ze dragen vooral voor de camera’s hun maskers. Voor ‘het beeld’, oftewel de bühne.

 52. Als de huisartsen hun praktijken weer sluiten en de reguliere zieken(huis)zorg weer wordt beperkt:
  Stop met het betalen van de zorgpremie.

  Omdat het ons onmogelijk wordt gemaakt normaal te leven:
  Stop met het betalen van belasting.

 53. Simpel gezegd moet de regering en elk ander overheidsorganen worden afgezet, en dan een nieuwe samenleving opbouwen. Zonder machthebbers en slaven(bevolking jij en ik dus)

  In essentie zijn we allemaal mensen geboren op deze planeet. Landsgrenzen en overheden zijn gecreeed door een duizend jarig systeem, die constant in stand wordt gehouden. Teveel om hier te beschrijven

 54. Misdaden tegen de menselijkheid bestaan niet, wèl misdaden tegen de mensheid: dus tegen MENSEN …..

  Dit is een vertaling van een gisteren op Natural News verschenen artikel:
  men kan niet klakkeloos overnemen wat in de VS wel, en hier niet mogelijk is: belastingbetaling stopzetten …

  Dr Reiner Fuellmich, advocaat, VS/Dld, is met een groep internationale advocaten en andere deskundigen een International
  Class Action gestart.
  Gezamenlijkheid is de enige manier om zoden aan de dijk te zetten: petities, demonstraties e.d. zijn een gepasseerd station. Er is een andere fase ingetreden.

  De VS CDC heeft heel recent gepubliceerd dat maskers een 233% hogere kans op ziekte met zich meebrengen
  en bovendien hebben ze geen MEDISCHE noodzaak. (o.m. dr Frank Montgomery, arts, WMA en DBAK)

 55. Ik hoop dat we nog iets kunnen doen. We laten het toch niet weer mis gaan zoals bij de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog. Laat het maar een puinhoop worden, maar dat de goede mensen en de mensheid het overwint. Ik zou het vreselijk vinden als dadelijk alle goede mensen zijn opgepakt en alle andere gevaccineerd worden en doodgaan. Ik hoop dat het niet zover komt.
  Daar maak groepen lokaal en ga normaal naar de supermarkt OV, en restaurant. En belangrijk horeca blijf gewoon open!!!
  Negeren is de beste optie en met name om het massaal te doen.

Comments are closed.