Scepsis neemt toe: Vaccinatiecentra Frankrijk en VS sluiten vanwege gebrek aan belangstelling

Vaccinatiecentrum in Köln (afbeelding (illustratief): (4)).

—————————————————————————————————————————————–

98% leraren in Nice zeggen NEE tegen AstraZeneca’s chimpansee-vaccin

—————————————————————————————————————————————–

De scepsis onder het volk over de omstreden Covid-19 gen-manipulatie ‘vaccins’ neemt toe. Afgelopen zaterdag opende in het Franse Nice een massa vaccinatiecentrum zijn deuren voor leraren, agenten en 55-plussers die tot de risicogroepen behoren. Men had 4000 mensen – waarvan 3000 leraren – opgeroepen, maar daar kwamen er slechts 58 van opdagen, waardoor het centrum vrijwel meteen weer gesloten moest worden (1). In de VS, waar nog zeker 100 miljoen mensen moeten worden gevaccineerd, hetzelfde beeld: in onder meer Florida, Georgia, North Carolina, Texas, Montana, Wisconsin en Las Vegas moesten massa vaccinatie centra worden gesloten of staan op het punt dat te doen, omdat er nauwelijks nog belangstelling voor is.

In de meeste landen, waaronder Nederland en de VS, wordt enkel een schatting gegeven van het aantal mensen dat zich heeft laten inspuiten met deze experimentele mRNA ‘vaccins’. Ik blijft dat vreemd vinden; is het nu zó moeilijk om per vaccinatiestraat dagelijks bij te houden hoeveel mensen er langs zijn geweest, en deze aantallen naar een centrale server up te loaden, om vervolgens deze cijfers door een simpel computerprogramma bij elkaar op te laten tellen?

Of houden de overheden de gemelde aantallen liever zelf in de hand, om op deze wijze de bevolking te manipuleren? Wat klopt er precies van de 4,9 miljoen ‘prikken’ die er nu in Nederland zouden zijn gezet?

Met landen en staten met minste maatregelen gaat het veel beter

En heel vervelend voor alle lockdown- en vaccinatie fans: andermaal is ondubbelzinnig aangetoond dat landen met de minste restricties en/of die deze vrijwel geheel hebben opgeheven, het prima doen. Texas draait al sinds 1 maart weer normaal, en van de door Anthony Fauci en de media voorspelde ‘explosie’ van corona gevallen en zieken is helemaal niets terecht gekomen. Integendeel, juist veel staten die nog steeds mondkapjes en quarantaines verplicht stellen, melden de meeste nieuwe ‘besmettingen.’ (3)

Het lijkt erop dat mensen minder gevoelig beginnen te worden voor de hype berichten van de angstzaaiende media en politici over (weer) stijgende aantal veronderstelde ‘besmettingen’ (zoals u weet ook nog eens gebaseerd op volkomen fout gebruikte testen die 90% tot 95% valse positieven opleveren). Na maanden begint het besef door te dringen dat deze aantallen helemaal niets zeggen over de ernst van een virus, mutatie of een ziekte, en we ook in het geval van corona met de zoveelste ‘griep’achtige aandoening te maken hebben. Statistisch wordt namelijk 99,7% niet of nauwelijks ziek van dit virus.

Europese Commissie wil AZ mogelijk aanklagen

Hoewel van zowel het J&J vaccin als het AstraZeneca vaccin is aangetoond dat deze levensgevaarlijke bloedstolsels kunnen veroorzaken – in Groot Brittannië zijn er 168 gevallen van gerapporteerd, vermoedelijk slechts een fractie van het werkelijke aantal -, is de Europese Commissie van plan om AZ aan te klagen vanwege het niet kunnen leveren van voldoende vaccins. Frankrijk, Duitsland en enkele andere EU-staten zijn hier overigens op tegen (2).

Hoelang duurt het beetje extra vrijheid?

Maar als u, ook met het oog op het aanstaande opheffen van de avondklok, nu denkt: fijn, binnenkort is alles weer normaal, dan vergeet u dat er (misschien op de allereerste maand na) nooit een gegronde medische oorzaak is geweest om alle maatregelen na ruim een jaar nog steeds in stand te houden.

Omdat het van meet af aan een puur politieke, ideologische beslissing is geweest, kunnen we daarom binnen afzienbare tijd de volgende angst- en paniek campagne verwachten, hetzij over een zogenaamde ‘dodelijke’ mutatie of nieuw virus, hetzij over de vorig jaar door Bill Gates reeds aangekondigde ‘bio terrorist attack’. En dan zijn de avondklokken, lockdowns, quarantaines en nog meer vaccinaties sneller terug dan dat u goed en wel gewend bent geraakt aan het beetje meer vrijheid dat we nu lijken te krijgen. Geniet daar de komende tijd dus dubbel van.

 

Xander

(1) Daily Mail
(2) Zero Hedge
(3) The Mises Institute via Zero Hedge
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, Raimond Spekking / CC BY-SA 4.0 

Zie ook o.a.:

16-04: EU dumpt AstraZeneca, wil voor iederen Europeaan 4 Pfizer vaccins voor 2022 kopen
15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
11-04: ‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’
07-04: Texas verbiedt vaccinatiepaspoort nu corona na stoppen maatregelen bijna weg is
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
20-02: Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets (/ ‘Het is alsof er niets is gebeurd, alles zit weer vol’)
19-02: Peer-reviewed studie: ‘Covid dodental minstens 1600% overdreven’
18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU

2020:
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

40

 1. @amo: de gangbare pers “mist” niets. Alles wat je daar ziet – of niet ziet – dient een agenda. Lees “Gekochte journalisten” eens. De schrijver is trouwens nu dood. Hartaanval. Vlak na het verschijnen van zijn boek. Goh, toevallig.

  En ja, de vergelijking van een vaccinatiepaspoort met de gele ster is terecht: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dragen-gele-jodenster-door-britse-anti-lockdown-demonstranten-terecht/.

  Enne… weg met de overheid: https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9. Herprogrammeer jezelf. De overheid doet niets voor jou, anders dan je kaal plukken en terroriseren.

 2. @Spyfromthesky.
  Juist die beademing wordt velen fataal. Dat kan geen toeval zijn.

 3. Hoi spyfromthesky, herkenbaar verhaal. Ik heb dat ook vaker moeten horen en mijn schoonvader in Brazilië hebben ze ook aan de beademing gezet, nadat hij met een lichte longontsteking werd opgenomen. Maar hier ligt dan ook net de crux, denk ik: mensen zijn opzettelijk aan de beademing gezet terwijl dat helemaal niet nodig is/was. De angsttelevisie moest natuurlijk wel met doden bevestigd worden. Mijn schoonvader heeft na die beademingsventilator een maand in kunstmatige coma gelegen en alleen omdat zijn vrouw een privé arts had ingehuurd, heeft hij het overleefd. Die privé arts heeft gepushed om hem juist van die beademing te krijgen.

  Men gaat letterlijk en figuurlijk over lijken om hun agenda door te drukken.

 4. Vandaag even buiten gewacht voor een kleine winkel. Er stonden twee mensen buiten een jongeman en een oudere, beide buiten met een mondkapje.

  Ik zeggende en wat uitlokkende over Covid-19 om een poging te doen dat dit een ernstig griep is en voor de rest niets meer en minder, ook vertellende dat ik nergens aan meedoet, toen begon de oudere man te reageren, en ja dat wilde ik natuurlijk graag, maar als Covid-19 niet bestaat, waarom heeft mijn dochter dan aan de beademing gelegen in die trant zei hij dit.

  Ik vertelde dat de griep altijd voor ouderen vervelend kan zijn zo niet best wel ernstig dat belangrijk, ook voor mensen met onderliggende problemen en bij hoger uitzondering kan het ook jonge mensen treffen. Maar over het algemeen zijn het mannen met dikke buiken en magere beentjes en mensen die veel de dik en te zwaar zijn.

  Was uw dochter dan in dit geval zwaar? De oudere man zelf was in zijn geheel niet dik en kwam nog met de fiets ook, alleen helaas, en ik schrijf dit ook met respect naar ouderen toe, ze zijn niet verder gekomen dan de NPO en de hele media, evenals de schrijvende kranten enz. Onderzoek zelf doen, zit er gewoon niet in bij onze medeburgers.

  Maar hij zweeg over de opmerking dat zijn dochter mogelijk zwaar of dik was. En ja, ook men respect moeten we man en paard benoemen. En ja, zijn zwijgen was eigenlijk wel een antwoord voor mij van wat voor de hand kon liggen.

  Overigens heb ik helemaal niets tegen dikke mensen hoor. Ze zijn vaak best gezellig en sommige kunnen er echt niets aan doen. Bovendien hebben we een overheid (ja, we doen het voor de zorg) dat eigenlijk op gezondheid, verleidingen en instant rommel in de winkels, gewoon promoot via de lobby van de machtige industrie en op voedsel dat gezond is, juist hoger belast. Nee, onze overheid en het RIVM en de hele kliek hebben het beste met ons voor.

  De winkels liggen vol van vele verleidingen en dat geldt voor een ieder van ons.

  Spyfromthesky

 5. Wie zal er worden vervolgd voor moord door vaccinatie ???

  De CEO’s van pharmaceutische bedrijven ??? Diezelfden die topadvokaten kunnen inhuren ??

  Of politici die meedoen met die Maffia en die beschermd zijn door die farmaceuten ???
  Wie dan ??? Juist, niemand !!!

 6. De roep om vrijheid van o.a. Jensen, staat in een lange vaderlandse traditie. Ik kwam een mooi citaat tegen van de Patriot Van der Kemp, die het christelijk geloof niet wilde afzweren zoals de Franse revolutionairen. “Leeft als Christenen en handelt in alles als vreedzame burgers, als vrije lieden tevens, gehoorzaamt, eerbiedigt uwe overheid en bidt voor dezelve.
  Verdedigt uw rechten, boezemt uwe kinderen van jongsaf die zelfde onbedwingelijke zucht tot de vrijheid en onafhankelijkheid in, welke onze voorvaderen bezielde.”

  We lijken in eenzelfde situatie te zitten als destijds. Ook nu een zeer rijke elite die in verre kantoren beslissingen over ons neemt, waar wij geen invloed op hebben, maar die ons dagelijks leven behoorlijk onder druk zet.
  Het vaderlandse patriottisme onderscheidde zich van andere andere landen, doordat het
  de christelijk traditie niet opzij wilde zetten. Het greep terug op oude rechten van de burgercolleges die fungeerden als de waakhond van de burgerrechten en uit wier midden de magistraten van de stad werden gekozen.
  Ook de vrijkorpsen grepen terug op de oude traditie van de Republiek, waar plaatselijke schutterskorpsen de functie hadden van stadswachten, al sinds de 12de/13de eeuw.
  Niet voor niets was de Amerikaanse vrijheidsbeweging een bron van inspiratie.

 7. Ik kan mij voorstellen dat er heel wat mensen zijn die de vaccinnatie weigeren ; in Israel gaat het zgn goed maar ik lees genoeg berichten dat ik daar grote ?? bij mag zetten ( Zelfs in het reguliere nieuws : reisrestricties vanuit Israel )
  Waarom reisrestricties als alles goed gaat ?
  Astra zenica gooien ze er nu helemaal uit in Nederland ( Duidelijke uitspraak dat je so wie so bij dat vaccin grote ?? mag zetten : er komen 2 wegen : of massale weigering doordat ook onder psychische druk geweigerd wordt om je te laten vaccineren of men laat zich onder druk toch vaccineren. Ik ben benieuwd !
  In ieder geval tijd om je mond, opnieuw, open te doen !

  Vraag was hier : Officieel bericht van % weigeren vaccinatie .
  Zul je nooit krijgen maar mijn gevoel zegt dat het er heel wat zijn wereldwijds

 8. Het Delftse ziekenhuis dat een longarts in dienst heeft die twitterend zijn haat richting mensen als Van Haga tentoon spreidde (dreigde met de mogelijkheid van een medisch ongelukje, mocht Van Haga in dat ziekenhuis belanden) in termen van ‘menselijk afval’, heeft afstand genomen van deze uitlatingen. De longarts is er dus wel in dienst.
  FvD is duidelijk kritisch over de onwetenschappelijke corona-maatregelen. Maar men wil het niet horen en nog steeds wordt FvD weggezet als een nazi-partij. Verder terugkijken lukt de pers kennelijk niet, want die partij doet veel meer denken aan de Patriotten van rond 1786: Dat was ook een beweging die streed voor de oude burgerrechten die door een steeds rijker geworden patriciaat onder de voet gelopen dreigden te worden. Het was een beweging tegen ‘de elite’, en vóór de rechten van de kleine burger.
  Veel journalisten zullen nog maar weinig kennis hebben van de geschiedenis.

 9. Te triest: inmiddels heeft de werkgroep “Covid-19 en zwangerschap” het advies gegeven om ALLE zwangeren te vaccineren ….

  De geschiedenis herhaalt zich, en Softenon en DES-hormoon zijn blijkbaar alweer vergeten. En de vraag is hoe deze vrouwen onder druk worden gezet, onder het mom ‘Je beschermt jezelf én je ongeboren kindje’ …..

  Even een paar punten uit de nota van de
  NOVG, de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie & Gynaecologie, die onderdeel uitmaken (net als het RIVM trouwens) van de werkgroep ‘Covid en zwangerschap’:

  – Hoewel de werkgroep bij voorkeur vaccinatie na het 1e trimester voorstaat, ziet zij vooralsnog geen bezwaar tegen vaccinatie in het 1e trimester en neemt zij aan dat toediening in deze fase van de zwangerschap ook veilig is.
  – De werkgroep spreekt haar voorkeur uit om bij zwangere vrouwen en in het kraambed de vaccinatie met één van de mRNA-vaccins uit te voeren.
  – De werkgroep is van mening dat vaccinatie kan plaatsvinden bij vrouwen die borstvoeding geven. Toekomstige studies moeten de veiligheid definitief bevestigen.

  Met andere woorden: we testen het nu uit op onze zwangeren en stellen DAARNA pas de veiligheid vast ….

  https://www.nvog.nl/wp-content/uploads/2021/04/Standpunt-Vaccinatie-tegen-COVID-19-rondom-zwangerschap-en-kraambed-versie-22-april-2021-def.pdf

 10. Veel mensen zien het nut niet in van vaccinatie, vooral door de bijwerkingen. Shalom

 11. Ernie….geef GEEN voeding aan dat soort angstgedachten, dat maakt alleen maar meer mogelijk
  namaste

 12. In de Telegraaf staat nu iets wat ik al dacht, wanneer komt dat. Laagopgeleide mensen begrijpen Rutte niet.
  Een manier van sturen die laag bij de grond is. Mensen die gewoon wat logisch is in ieder geval wantrouwen worden dus als dom gezien. Geen wantrouwen lijkt mij eerder dom ( hoe goed of slecht het vaccin ook is) gezien de reputaties van de farmaceutische industrie en hoe gevaarlijk is COVID nu eigenlijk.
  Daarbij ook, wat begrijpt Rutte en natuurlijk De Jong zelf. Beide daar absoluut niet in opgeleid, ook niet iets in beta.
  En dan verhalen erbij halen, vaccin weigeren, een week later covid. Die angst zaaien, Haha, had dat vaccin dan genomen zeggen ze dan. Alles kan, dood door het vaccin, door covid, een ongeluk, een andere enge ziekte, bedrijfsongeval, vermoord worden, een komeet op je hoofd etc.
  Het leven biedt geen zekerheid. Elke dag is er een.

 13. Top advocaat Reiner Fuellmich – Pandemie is bewezen misdaad tegen de mensheid :

  https://stichtingvaccinvrij.nl/top-advocaat-reiner-fuellmich-pandemie-is-bewezen-misdaad-tegen-de-mensheid/

  Eerder besteedden wij aandacht aan de buitenparlementaire onderzoekscommissie van de Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich. De ondertitelde video hierover kunt u Astrid Stückelberger, over de teloorgang van de WHO, en immunologe Dolores Cahill over het genetisch experiment dat op dit moment over de mensheid wordt uitgerold kunt u eveneens onder de linken bekijken.

  “De hoorzittingen van ongeveer 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen en juristen, die sinds 10.07.2020 door de Berlijnse onderzoekscommissie in de Covid-19-affaire zijn gehouden, hebben intussen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangetoond dat het Covid- 19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was. Het ging er veeleer om de onwettige macht (onwettig omdat deze met criminele methoden is verkregen) van de corrupte “Davos-kliek” te consolideren door de rijkdom van het volk over te hevelen naar de leden van de Davos-kliek, waarbij met name het midden- en kleinbedrijf te gronde werd gericht. Platforms als Amazon, Google, Uber, enz. konden zich zo hun marktaandeel en rijkdom toe-eigenen.” – Reiner Fuellmich

  In de onderstaande video – ondertiteld door stop world control geeft Reiner Fuellmich heldere informatie over de stand van zaken wat betreft “de ergste misdaad tegen de mensheid ooit”.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/top-advocaat-reiner-fuellmich-pandemie-is-bewezen-misdaad-tegen-de-mensheid/

  Ontvangen van de nieuwsbrief van stichtingvaccinvrij.nl

 14. Het lijkt mij vrij simpel mensen waar dit naartoe gaat.
  Stap 1
  26 april Hbo en wo open 28 april Einde avondklok Ontvang thuis max. 2 personen Horeca buiten open Detailhandel open

  Stap 2
  11 mei Doorstroomlocaties buiten open Sporten binnen toegestaan Kunst- en cultuurbeoefening binnen toegestaan

  Uitbreidingen:

  Sporten buiten

  Extra:

  Toegangstesten toegestaan

  Stap 3, 26 mei
  Ontvang thuis max. 4 personen Groepsgrootte max. 4 personen Doorstroomlocaties binnen open Horeca voor uiteten open Culturele instellingen open

  Uitbreidingen:
  Sporten binnen en buiten

  Stap  4, 16 juni Ontvang thuis max. 6 personen Groepsgrootte max. 6 personen Overige horeca open Evenementen toegestaan

  Uitbreidingen:

  Horeca voor uitetenCulturele instellingenSporten binnen en buiten

  Stap 5, 7 juli Ontvang thuis max. 8 personen Groepsgrootte max. 8 personen

  Uitbreidingen:

  Horeca voor uitetenOverige horecaEvenementenCulturele instellingenSporten binnen en buiten

  Stap 6
  Nog geen datum
  Einde maatregelen.

  Stap 6 valt precies in het nieuwe griepseizoen en we zullen weer van voor af aan beginnen. Dan maar eens zien hoe het immuunsysteem van de gevaccineerde mensen ervoor staat. Mijn Collega’s feliciteren elkaar dat ze een vaccinatie hebben mogen halen, AZ notabene. Ik hoop het niet voor ze maar het huilen zal ze straks nader dan het lachen staan. Worden ze niet extreem ziek, dan zullen ze zich wel afvragen waarom ze ondertussen al voor hun 3e 4e 5e of 6e prik op bezoek moeten bij de gifmenger. En dit allemaal met mondkap op en 1,5 of wellicht wel 2 meter afstand van elkaar.

  Die mini vrijheden zijn een wasse neus, alsof we er blij mee moeten zijn. Was je handen stuk jongens. Blijf op 1,5 meter, het virus is er nog steeds en kan zo toeslaan. Fuck off! Wij willen onze vrijheid terug en wel nu! ALLES of zelfs meer dan we ooit al hadden!
  Daarna alle verantwoordelijke voor een tribunaal. Van de ministers tot big pharma, van onze koning tot de media die enge groep BNers, redacteuren, journalisten enz enz, iedereen zal moeten boeten voor deze daden!

  Goed weekend dames en heren.

 15. Als de opkomst zo laag is, kunnen ze het NIET alsnog verplichten. Handhaving.
  De waarheid komt naar boven. Er zitten naar schatting 3000 mensen aan de ‘top’ van de pyramide (Jensen).
  Volksopstand is te voorspellen…

 16. Ik heb nog geen grafiek in Europa of België of Nederland gezien hoeveel procent van de mensen zijn vaccin heeft geanuleerd ten opzichte van de gevaccineerden.
  Heeft iemand daar informatie over?

 17. Het wordt tijd dat het Neurenberg 2 tribunaal van start gaat om af te rekenen met de kliek die dit allemaal heeft geregeld!

 18. Inderdaad, in Brazilië en India gaat het veel beter dan in Israël waar nu 60 procent die gevaarlijke prik gehad heeft.

  Het is tijd om de bende van Bill Gates definitief te ontmaskeren. Ik loof 100.000 euro uit voor degene die mij de eerste microchip uit een vaccin flesje brengt.

 19. Aanbevelingen:
  – Geloof niet de aantallen en de zogenaamde peilingen dat zoveel Nederlanders positief zijn.
  De coup in Duitsland werd ook gepleegd door een zware minderheid, maar de propaganda was geweldig.
  – De media laat alleen die boodschappen zien die vooraf op hun schoteltje gepresenteerd moeten worden namens hun bazen. Dat zijn de linkse machthebbers in alle lagen van de maatschappij. Echte tellingen tegen het beleid, dat laat ze koud.
  – Ondersteun waar mogelijk organisatie die proberen processen aan te spannen tegen de staat en de regering. Dit zal straks in aantallen oplopen en als we dit allemaal bijhouden, dan kunnen we zien hoe onze rechterlijke macht bijna fascistisch links is onderworpen, gelijk de rechterlijke vervangende macht van de Nazis in Duitsland.
  – Doe in het zijn geheel niet mee met elke test-event. Dit laat je nog meer beperken in het eventueel ooit normaal worden van de maatschappij. Het is tot nu toe gebleken dat elke maatregel die is genomen alleen maar gerekend wordt als zijnde een verschijnsel dat erbij moet horen, mondkapjesplicht als grootste onzin.
  – Blijf ook organisaties steunen en blijft verder protesteren, ook al zijn de versoepelingen schijnbaar bezig of ze lijken loze beloften te doen dat alles weer normaal kan (gaan) worden. Juist dan kunnen overwinningen bij de rechter mogelijk behaald worden.
  – Houd de hoofdrolspelers verantwoordelijk. Niet allen Rutte en de Jonge, maar heel het OMT en nog meer van die clubs. Ook de Kamer in zijn geheel heeft gefaald. Voorbeeld gisteren van te lezen dat Rutte beweerde dat immuniteit nooit een hoofddoel was. Maar, in zijn eerste televisie optreden noemde hij dit als zeer belangrijk punt om te bereiken in de strategie. O nee, dat kan Rutte niet meer herinneren, evenals de bizarre Kamer. Het lijkt erop dat er maar twee echt goede Kamerleden waren en jullie weten de namen wel. Nou, wellicht wel 3 of 4 Kamerleden.
  – Beste lezers uit Drenthe, Groningen, Twente, Overijssel. Geloof de MSN Media niet. Mocht je dit bericht toevallig lezen, dan is het mogelijk niet toevallig.
  – we moeten alle internationale bewijzen verzamelen, vastleggen en inderdaad breder optrekken.
  – Aan artsen, dokter en in de zorg de oproep om je eigen mening te organiseren met jullie Europese collega’s. De druk om uit je ambt gezet te kunnen worden of je beroep, leg dit duidelijk vast en organiseer jullie in een rechtspraak. De rechters en de rechters moeten compleet gek worden van alle processen en in de beroepszaken.
  – Vecht elke boete aan tot het hoogste orgaan en laat je goed voorlichten om hoe dit aan te pakken.
  – Het geloof onder de jeugd, die inmiddels gehersenspoeld zijn, vooral de MBO genoemde studenten zijn compleet gehersenspoeld en dragen als schaapjes een vod voor hun bakkes. Maar ja, wat er inmiddels rond scholen ligt aan zwerfafval van de mondkapjes (vooral blauw van kleur, komt uit China en zijn echt schadelijk voor je gezondheid), dat neemt echt dramatische vormen aan.
  – Op een ROC waar ik werk zijn vorige week en deze week enkele docenten besmet geraakt en na het testen bleken de Covid- 19 te hebben (in werkelijkheid een griep A of B). En juist al die docenten waren o zo voorzichtig en bang voor Corona. Ze hielden zich aan alle maatregelen. Het is nog erger dan kolder in de polder.
  – We moeten niet deze griep onderschatten wat de gevolgen voor ouderen kunnen zijn. Die zijn er. Mogelijk ook nu wat heftiger wegens de uitrol van 5G en dit zal na twee jaar weer genormaliseerd zijn. Ook mensen met overgewicht vooral mannen met dikke buiken en magere beentjes. En natuurlijk de risico groepen. Dit zou juist moeten werken aan hun immuniteit door de juiste maatregelen eerder te nemen om de complicaties zo klein mogelijk te maken.
  – In de MSN nieuws is nog nooit aandacht gegeven van succesvolle behandelingen, inmiddels wereldwijd. Je vraagt je af of de Kamer eigenlijk ook hier na kijkt of staan de koppen alleen gereed op zgn. linkse experts in het OMT en nog meer van die clubs. Het hoeft geen betoog dat dit allemaal erg linkse kiezers zijn van nature, al zullen ze dit zelf niet toegeven.
  – Dat er echt overal aan de grondwet gezaagd wordt en nog veel verder zal gaan blijkt uit het nieuws van vandaag dat de Raad van State advies geeft om ook in geval van zgn. nood kerken en moskeeën de sluiten. Ze deinzen werkelijk nergens meer voor terug.
  – En alles wordt geschoven, erbij en erbij en erbij, onder de zgn Corona-wet. Dit was toch als bedoeling “tijdelijk”, maar het lijkt alle steun te krijgen van onze corrupte rechters dat dit de grondwet is. En zo verzanden we en versmelten we inmiddels door allerlei zgn tijdelijke regelgeving in een uitzichtloze moeras.

  Spyfromthesky

  https://www.nursing.nl/kamer-eist-einde-aan-dubbelrol-van-viroloog-ab-osterhaus-nurs005280w/

 20. Vanmiddag op de radio gehoord: “Als er AstraZeneca-vaccins overblijven moeten we ze maar aan mensen jonger dan 60 jaar geven.” M.a.w. men vindt het kennelijk veel belangrijker dat er geen vaccins verloren gaan dan dat er geen levens verloren gaan.

 21. Geen wonder. Ook al dat nare bericht over het Jansen en Astra Zenica vaccin welke beiden in dezelfde smerige fabriek worden geproduceerd. Ik wil graag van meneer Gommers weten waarom hij zo liegt en bedriegt. Een jaar geleden was er rond de 2200 IC bedden aan Covid capaciteit en nu opeens is het bij 800 en nog wat al code zwart. En misschien wel de meest prangende vraag: Meneer Gommers, u heeft al meer dan een jaar de tijd gehad om op te schalen. Hoe durft u nog door te gaan met het gijzelen van de samenleving voor uw eigen tekortkomingen?

  Ik adviseer aangifte tegen dit heerschap te doen. Aangifte wegens bedrog en het leiden van een wanbedrijf. Want zo kan je de zorg wel noemen. Iedereen betaald zich scheel aan premie. Kan iemand mij uitleggen waar het geld van de belasting- en premie betaler blijft.

 22. Er wordt gewoon geknoeid met cijfers om de vaccinazi bereidheid kunstmatig hoog te houden.
  Helaas voor hen is het tegendeel waar:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/524736091/huisarts-gedwongen-60-astra-zeneca-vaccins-weg-te-gooien-opkomst-te-laag

  Ook het testbeleid is niet populair:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1329304279/de-efteling-gaat-zaterdag-niet-open-voor-testevenement-te-weinig-aanmeldingen

  Dat zijn sterke aanwijzingen dat de leugen op instorten staat. Mensen zijn toch niet achterlijk en hebben heus wel in de gaten dat er niks met de volksgezondheid aan de hand is, maar dat er een andere agenda gediend wordt.

 23. De “versoepelingen” zijn waarschijnlijk ingegeven door Big Pharma. In elk geval blijkt uit het contract met AZ dat men de “vaccins” tot 1 juli voor “kostprijs” zal leveren, daarna niet meer.
  Zie art. 9.3 van het contract, dat hier is te vinden (bij de Italiaanse omroep);
  https://www.rai.it/dl/doc/2021/02/19/1613725900577_AZ_FIRMATO_REPORT.pdf
  Dus hoe eerder de “pandemie” voorbij is, des te beter, want daarna gaat de prijs fors omhoog.

  Het wurgkoord van de lockdowns etc. wordt vervangen door het “gezondheidspaspoort” (=bewijs van uitsluiting voor de rest). Via reisbeperkingen en dergelijke worden mensen naar de spuit geduwd. Niet verplicht, zeggen ze.

  Grappig is dat de contracten van de pharmaboeren veel gelijkenissen vertonen. Waar zou dat toch door komen?

 24. Als de opkomst zo laag is, dan worden deze vaccinaties gewoon verplicht. In Italië geldt dat al voor de zorg.

Comments are closed.