EU dumpt AstraZeneca, wil voor iedere Europeaan 4 Pfizer vaccins voor 2022 kopen

Als schapen naar de……

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse FDA bevreesd voor nieuwe overbelasting zorg als mensen met heftige bijwerkingen van vaccins zich allemaal in het ziekenhuis melden

—————————————————————————————————————————————–

De Europese Commissie heeft besloten om de Covid vaccincontracten met AstraZeneca en Johnson & Johnson volgend jaar niet te verlengen, hoogstwaarschijnlijk omdat deze vaccins een naar verhouding enorm aantal ernstige bijwerkingen geven. De EU zet nu vrijwel volledig in op het – overigens minstens zo omstreden – Pfizer/BioNTech ‘nano’ mRNA vaccin, waar het maar liefst 1,8 miljard doses van wil kopen. Dat zijn er omgerekend ongeveer 4 voor iedere Europeaan, en dan zijn er ook nog eens de mRNA vaccins van Moderna. Het is de zoveelste aanwijzing dat verplichte vaccinaties volgend jaar de harde realiteit lijken te worden.

De CEO van Pfizer kondigde onlangs aan dat alle gevaccineerden binnen 6 tot 12 maanden na hun tweede injectie een derde ‘booster’ shot nodig zullen hebben (3). Zoals we sinds ongeveer een jaar al vaak hebben geschreven zal het niet bij één, twee of drie vaccinaties blijven, maar komt er hoogstwaarschijnlijk een soort ‘vaccin abonnement’. Wetenschappers van het MIT voorspelden vorig jaar dat de corona vaccins inderdaad hooguit een paar maanden zullen werken. De fabrikanten zelf hebben deze vaccins nauwelijks getest, en kunnen niet zeggen of ze na 6 maanden nog effectief zijn (als dat überhaupt al het geval is).

Volgende week verwacht de EMA een advies uit te brengen over het Johnson & Johnson vaccin, dat net als dat van AstraZeneca bloedstolsels en de dood kan veroorzaken. De VS hebben het J&J vaccin daarom voorlopig opgeschort, maar Frankrijk, dat net een lading van 200.000 doses heeft gekregen, gaat er gewoon mee door. De Franse regering wil half juni minstens 30 miljoen mensen minimaal één keer hebben geïnjecteerd met een van deze hoogst experimentele stoffen. (1)

Denemarken eerste land dat AZ definitief schrapt, maar Nederland gaat door

Denemarken loopt sinds begin 2020 voorop met (aangekondigde) maatregelen, waarvan sommigen tijdelijk werden teruggetrokken omdat er teveel weerstand tegen kwam, zoals verplichte vaccinaties. Nu is Denemarken het eerste land dat deze week besloot om AstraZeneca’s vaccin definitief niet meer toe te dienen. (Opmerkelijk: tijdens het aankondigen hiervan viel het hoofd van het Danish Medicines Agency flauw, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Inmiddels zou ze zijn hersteld.(2))

Ook in Nederland wordt AstraZeneca nog gewoon toegediend aan 60-plussers. Twee dagen geleden sprak ik iemand die heel trots was zich net met dit ‘chimpansee’ virus te hebben laten inspuiten, en zoals miljoenen anderen onderdeel te zijn geworden van dit met afstand grootste medische experiment aller tijden. De beste man zei zelfs er geen problemen mee te hebben als hij eraan dood zou gaan (vandaar mijn opmerkingen de laatste maanden dat we een suïcidale cultuur lijken te hebben gekregen, of in ieder geval een samenleving waarin het leven klaarblijkelijk nog maar heel weinig waard wordt gevonden).

FDA bevreesd voor overbelasting zorg door mensen met bijwerkingen vaccins

Dr. Peter Marks van de Amerikaanse FDA zei zich zorgen te maken dat de zorg weer overbelast dreigt te worden, deze keer echter niet door het (veronderstelde) virus, maar als alle mensen die heftige bijwerkingen van de vaccins krijgen zich in het ziekenhuis melden. ‘Dan zijn we terug in de ergste periode van de Covid pandemie.’ (4)

Dat komt aardig dicht in de buurt van het scenario wat we al ongeveer een jaar lang schetsen, namelijk dat niet een virus(mutatie) de veroorzaker zal zijn van de volgende ‘golven’, maar de vaccins.

Dat zal echter nooit worden toegegeven; overheden en medische instanties zullen altijd de schuld geven aan nieuwe virussen of mutaties, en vermoedelijk ook aan ongevaccineerden. Dat zal vervolgens worden aangegrepen voor de volgende ronde (indirect of zelfs direct verplichte) vaccinaties… en zo komen we in een desastreuze vicieuze cirkel terecht waarin de volksgezondheid almaar pijnlijkere er ernstige klappen krijgt.

 

Xander

(1) Business Standard (via Global Research)
(2) Life Site News
(3) Zero Hedge
(4) Natural News

 

Zie ook o.a.:

2020:

31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Nee, je ziet het goed: wat hebben gevaccineerden te vrezen van hen die niet ingeënt zijn? Ze geloven toch dat hun vaccin hen beschermd?
  😁

  Injector schreef:
  16/04/2021 om 3:52 pm
  Waarom moet iedereen gevaccineerd worden en niet zoals vroeger alleen de kwetsbaren. Gevaccineerden hebben van mensen die niet zijn ingeent niets te duchten. Ze zijn immers beschermd. Of ben ik nu gek?

 2. Er zijn meer mensen (in diverse landen) die trots aankondigen hun AZ vaccin te hebben genomen of te zullen nemen. Het lijkt alsof zij hiermee willen bewijzen hoe verlicht ze wel niet zijn! Makke, blinde en dove sheeple… Maar goed, als je gelooft dat er ‘na de dood niets’ is, zal je geen oprecht respect hebben voor het leven of de kostbaarheid ervan beseffen.

 3. Onlangs bericht in de reguliere krant. Personeel in ziekenhuizen zijn nu aan de beurt om te vaccineren. Ben bang dat ziekenhuizen daarna gewoon dicht gaan wegens ernstig gebrek aan personeel. Vele die het niet willen/zich ziek gaan melden door druk om het te nemen en enkele die ziek worden van die spuit.

 4. De regeringen zeggen vertrouw ons vaccineer je.
  De regeringen zeggen vertrouw ons met belastinggeld.
  De regeringen zeggen vertrouw ons met het migratie beleid.
  De regeringen zeggen vertrouw ons met zonnepanelen dat je daar voordeel uithaalt.
  De regeringen zeggen vertrouw ons als je aandelen koopt bij de banken.
  50 jaar geleden zeiden de regeringen vertrouw ons met asbest platen ze zijn veilig.

  In deze tijd is het moeilijk om de regeringen nog te vertrouwen.
  Als men iets gratis aanbied zoals coronna vaccin heeft men daar iets terug voor nodig zoals controle.

  Persoonlijk vertrouw ik de coronna vaccin niet, het voelt bij mij aan dat het niets met gezondheid te maken heeft maar met andere niet coschere zaken

 5. Kijk zo doe je dat !!
  Er zijn 2 manieren om een mRNA genetische code in een cel te brengen:
  1 Door het mRNA in synthetische nano partikels te verpakken en zo de lichaamscel binnen te leiden. MODERNA en FIZER methode
  2 Door het mRNA te koppelen aan een natuurlijke vector (dierlijk adeno virus) en zo de lichaamscel binnen te leiden. ASTRAZENEKA en J&J methode
  Dit zijn 2 verschillende manieren om een mRNA code de lichaamscel binnen te krijgen, men heeft deze 2 manieren nu op de wereld
  bevolking uitgeprobeerd en wat blijkt is dat wat ze al lang wisten, namelijk dat de synthetische nano methode van Moderna en Fizer het beste werkt
  waardoor de regeringen nu perse toch liever Moderna en Fizer vaccins willen.
  Hoe is het toch mogelijk dat van al die 100 plus vaccin producenten juist Moderna en Fizer overblijven, iets waar door veel Complot Wappies
  in the US vorig jaar januari al over werd bericht dat Moderna (moderation RNA) het bedrijf zou zijn die het uiteindelijk zou gaan doen!
  Moderna zegt zelf dat ze het menselijk lichaam min of meer zien als een kale smartphone zonder applicaties, deze applicaties maken zij
  en kunnen dan via vaccins in jouw cellen geupload worden, je krijgt dus via een vaccin jaarlijks of zo een update net als bij je computer!
  Vergeet ook niet dat Astrazeneka samen met Darpa (onderdeel van pentagon) een compagnon zijn van Moderna
  Succes ermee!!

 6. astra zeneca zou ook goed beschermen tegen mutaties , mijn vader 82j heeft er twee dagen wat last van ondervonden en daarna was hij weer de oude (hij hoorde zelfs beter dan ervoor)
  mijn moeder heeft Pfizer/BioNTech gekregen 80 j en had nergens last van maar volgens mijn neef die werkt bij Jansens farma is het goed als men een tweetal dagen wat grieperig is omdat dit betekend dat het vaccien werkt en men veel antistoffen aanmaakt zo zou het kunnen zijn dat het ‘chimpansee’ vaccien (astra zeneca, spoetnik5 , en dat van Jansens op lange termijn beter werkt
  dan Pfizer , in onze buurt zijn er al jonge mensen (een verpleegster en haar man) doodziek geweest van coronavirus en ook overlijdens we mogen niet alles afkeuren en overal complotten in zien! En als het nodig is 1 of 2 keer per jaar een spuit is het einde niet als we daarmee voorkomen dat er 100.000 doden vallen in ons landje.

 7. @Barbara
  Is dat niet wat ze vroeger met tuberculosepatienten deden? In de bossen in een sanatorium?

  Toen waren de artsen er nog van overtuigd dat frisse lucht en beweging gezond waren! Nu ook wel, alleen mogen ze het niet meer zeggen ..

 8. Ik zeg jullie. Er gaan gekke dingen gebeuren. Er zijn al gekke dingen gebeurt waar wij niets over lezen of horen.

  Probeer je vaccin zo lang mogelijk ut te stellen. Wereld ziet er heel anders uit in de zomer. Zet druk op pfizer, dat doen ze nu met astra en jansen, maar tis te zien voor woorden wat ze nu doen

  Echter positieve is, dat ze in paniek mode zitten. Ze verliezen, geduld

 9. De enige normale vaccin is Janssen of Johnson.

  Is het duidelijk voor iedereen wat ze doen?

  Het mRna vaccin van pfizer aan iedereen uitdelen, ziek ziek ziek

  Neem geen mRna, maar probeer Johnson of janssen of niks

  700 doden onder 65 in 2020. Wie nog niet ziet dat dit ziek is, kan beter NOS lezen

 10. Waarom moet iedereen gevaccineerd worden en niet zoals vroeger alleen de kwetsbaren. Gevaccineerden hebben van mensen die niet zijn ingeent niets te duchten. Ze zijn immers beschermd. Of ben ik nu gek?

 11. Ze willen ons gewoon doen geloven dat we zwakkelingen zijn die niet kunnen instaan voor onze eigen gezondheid. Vertrouw uw lichaam niet is de onderliggende boodschap alsof we het al miljoenen jaren niet kunnen. Waren de virologen geen knoeiers met virussen kan je gemakkelijk wetenschappelijk bewijzen dat we niet in deze toestand gezeten hadden. Hoe meer experten hoe meer geknoei en dat is de dag van vandaag het enige gevaar voor de mensheid.

 12. Wat voor koehandel is dit feitelijk, we hebben hier met mensen te doen, dit virus muteert en de volks gezondheid gooit zijn zwakheid op tafel, ze kunnen veel maar…..ook niets!
  Dit wordt het grootste mens onterende schandaal ooit, zouden we het straks nog kunnen na vertellen, dit Virus ontstaan waar…..of een Bio wapen, maar het loopt gierend uit de klauwen das een feit!

 13. “De beste man zei zelfs er geen problemen mee te hebben als hij eraan dood zou gaan (vandaar mijn opmerkingen de laatste maanden dat we een suïcidale cultuur lijken te hebben gekregen, of in ieder geval een samenleving waarin het leven klaarblijkelijk nog maar heel weinig waard wordt gevonden).”

  De Japanners hechtten in 40-45 ook niet zoveel aan hun eigen leven vandaar de kamikazeacties op Amerikaanse (vliegdek)schepen.

 14. Het is vandaag prachtig weer en ook de volgende dagen schijnt het mooi lenteweer te zijn.
  Dus ik zou zeggen: alle corona patienten in ziekenhuizen een paar uurtjes de tuin in.
  Moet je eens zien hoe snel ze beter zijn. Of is dat nu juist niet de bedoeling?

Comments are closed.