‘Politici en beleidsmakers riskeren hun eigen levens als ze nieuwe lockdowns opleggen’

De geschiedenis wijst uit dat als je maar genoeg van veel mensen afpakt, er uiteindelijk altijd een afrekening komt. (Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————-

Geplande verwoesting economie door internationale klimaat/coronasekte krijgt vorm: Duitsland -10,1%, VS -32,9% – ‘Bijna 50% van alle verloren banen komt nooit meer terug’

—————————————————————————————————————————————-

Verplichte mondkapjes in Oostenrijk, België, Groot Brittannië, Spanje en Frankrijk, en vanaf 5 augustus ook in delen van Rotterdam en Amsterdam. Boetes die variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, en zelfs 6 maanden gevangenisstraf (Frankrijk) als je er geen draagt. In Slowakije zijn mondkapjes al maanden verplicht, ondanks het feit dat al sinds mei niemand meer aan corona is gestorven. Het aantal IC opnames en doden is overal extreem laag, waardoor de focus is verschoven naar – volslagen onbewezen – ‘besmettingen’, allemaal om de angst voor de ’tweede golf’ hoax erin te houden. Dit kan echter niet zonder gevolgen blijven, denkt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Er is volgens hem nog maar weinig voor nodig voordat wanhopig geworden mensen, van wie alles is afgepakt, massaal politici en andere beleidsmakers uit hun huizen en kantoren sleuren.

Het statistische bewijs kan inmiddels niet duidelijker aangeven dat er een andere agenda wordt uitgevoerd, die de huidige economie en samenleving compleet omver wil werpen. Daar slaagt de internationale klimaat/coronasekte tot op heden heel goed in, want vandaag werd bekend dat de Duitse economie in het tweede kwartaal met 10,1% is gekrompen ‘(‘De grootste klap die ooit gemeten is‘), en de Amerikaanse zelfs met 32,9%.

Werkloosheid- en misdaad explosie in VS

In de VS zijn officieel nu 31 miljoen mensen werkloos (19%), maar volgens officieuze schattingen zijn dat er in werkelijkheid minstens 40 miljoen (2) tot mogelijk wel 60 miljoen, omdat mensen met een paar uurtjes parttime werk – waar de meesten onmogelijk van kunnen leven – net als in Nederland niet meer meegeteld worden. Dat wordt gedaan om de werkelijke omvang van de werkloosheid voor het grote publiek verborgen te houden.

In de afgelopen 18 weken vroegen ruim 52 miljoen Amerikanen een WW uitkering aan. Bijna de helft van hen verwacht dat hun banen voorgoed zijn verdwenen, en ze nooit meer aan het werk komen. (4)

Deze werkloosheid tsunami in Amerika gaat gepaard met een gigantische misdaad explosie, die voor een aanzienlijk deel wordt gevoed en zelfs aangemoedigd door de linkse mainstream media, die hopen dat het land in totale chaos wordt gestort, en president Trump daardoor niet herkozen wordt. In iedere grote stad is het aantal moorden met 10% tot 50% gestegen. In Minneapolis, waar de ellende begon met de dood van draaideurcrimineel George Floyd door hard politie optreden, steeg het aantal berovingen met 36%, en het aantal auto diefstallen met 46%. In de stad zijn nu al meer moorden gepleegd dan in heel 2019. (3)

‘Politici moeten vrezen voor hun leven’

‘Ik geloof dat we op een grote confrontatie afstevenen,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De politici die nu zo graag het volk onderdrukken, zouden wel eens kunnen wensen dat ze nooit hadden meegedaan met deze idioterie. Deze politici en elitisten, die denken dat ze de wereldeconomie simpelweg volgens hun eigen visie kunnen reorganiseren, lopen het risico dat ze uit hun kantoren worden gesleurd, en worden opgehangen.’

‘Deze mensen hebben zovelen kwaad aangedaan door hun banen, spaargeld, gezinnen en toekomst weg te vagen. Ze zijn zó arrogant, dat ze echt denken dat ze enkel een gegarandeerd basisinkomen hoeven in te voeren (zoals in Spanje reeds gebeurt), en alles dan weer goed komt.’

De leugenachtige dr. Anthony Fauci heeft onlangs toegegeven dat hij ernstige doodsbedreigingen heeft ontvangen: ‘Ik heb een kant van de samenleving gezien die denk ik wel begrijpelijk is, maar ook een beetje verontrustend.’ Armstrong: ‘Hij is een typische arrogante elitist. Denkt hij soms dat hij de economie, tientallen miljoenen banen, pensioenen, spaargelden en de toekomst van de mensen kan verwoesten, zonder dat de mensen reageren? Fauci zal duidelijk op de shortlist staan zodra de samenleving met (nieuwe) lockdowns over het randje wordt geduwd, en wraak gaat nemen.’

Fauci, en met hem de meeste andere Westerse autoriteiten, beweerden in maart dat de lockdowns nodig waren om de IC’s niet te overbelasten. ‘Nou, alle (extra) bedruimte hebben we nooit gebruikt, waarna hij switchte naar het enkel terugdringen van het aantal besmettingen. Kijk, we kunnen een gewone verkoudheid ook tegenhouden door allemaal thuis te blijven, maar tegen welke prijs? Fauci was òf verbijsterend dom, dat hij niet inzag dat zijn oplossing de economie zou vernietigen, òf hij was samen met anderen heimelijk bezig om deze Grote (Groene) Reset te forceren. Maar niemand durft hem dat te vragen.’

Fauci betrapt: Geen mondkapje, geen social distancing, wel breed lachend

De Britse wetenschapper annex paniekzaaier Neil Ferguson, de kwade genius achter de valse, met opzet extreem overtrokken prognoses die de basis vormden van de totaal onnodige lockdowns in Europa, moest ontslag nemen toen hij zich niet aan zijn eigen social distancing regels bleek te houden. Fauci doet nu exact hetzelfde; op een ‘viral’ gaande foto is te zien hoe hij breed lachend zijn mondkapje heeft afgedaan, en bepaald geen anderhalve meter afstand houdt tot degenen die pal naast hem zitten (en dat terwijl alle stoeltjes om hen heen leeg zijn). (1)

We kunnen het niet laten ons af te vragen of er in Den Haag achter gesloten deuren misschien ook zo breed om ons gegrijnsd wordt, omdat we de almaar groter wordende onzinpropaganda en bijbehorende paniekmaatregelen maar blijven slikken en gehoorzamen.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) End of American Dream via Infowars
(4) The Economic Collapse Blog
(5) Afbeelding: Mabel Amber , Pixabay  (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

28-07: Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video
27-05: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen’ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats)
25-07: ‘Deze 10 stellingen bewijzen het gelijk van Viruswaanzin; kabinet moet daarom aftreden’
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
07-07: Grote Groene Reset begint… (/ ‘Het echte nieuwe normaal? Met een minimaal basisinkomen thuis moeten blijven en enkel nog TV kunnen kijken)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
11-06: Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
16-05: Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-04: Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

69

 1. nog een toevoeging op voorgaande post “Tbc is te genezen met antibiotica, maar in de Baltische staten zijn recentelijk multiresistente varianten gevonden.” uit de tien ergste epidemieën aller tijden.
  het reistent worden van tuberculose voor antibiotica wordt echt een gevaarlijk probleem. wereldwijd 1.5 miljoen doden per jaar. Het is mogelijk om tbc uit de wereld te krijgen. Ik begrijp niet waarom dit geen prioriteit krijgt van de WHO of Bill gates. Zoveel extra geld kost het niet, veel probleem landen bijvoorbeeld in oost europa hebben voldoende infrastructuur om het aan te pakken.

 2. 1956-1957 Aziatische griep wereldwijd 1.1 miljoen doden wereldbevolking 2.8 miljard mensen

  1968-1969 Hongkong griep wereldwijd 1 miljoen doden wereldbevolking 3.5 miljard mensen

  Bovenstaande griepepidemieën met een relatief jonge bevolking, er was toen geen vergrijzing

  Corona 2020 volgens schattingen 685 duizend doden wereldbevolking 7,9 miljard
  mensen
  Ooit iemand met geschiedenisles iets gehoord over de vreselijke Hongkong of Aziatische griep? Ik niet, terwijl deze griepepidemieën veel meer slachtoffers hebben geëist dan corona nu. Toen geen lock down of paniek, waarom nu wel?
  Links: https://www.worldometers.info/world-population/world-population-by-year/
  https://wibnet.nl/geneeskunde/ziektes/de-10-ergste-epidemieen-aller-tijden

  bovenstaande zijn argumenten om aanhangers van het corona-angst- geloof terug op aarde te brengen. Als we dit niet doen dan komt de corona inquisitie om ongelovige te verbranden. ‘Ongelovigen’ wil hier zeggen de mensen die nog logisch denken en zaken in verhouding plaatsen.

 3. @Mo,

  dat de Hollanders bangeriken zijn die liever hun kop in hun reet steken, is geweten. 😉
  Maar ik geloof niet dat onze Hollanders stemmen voor hun eigen vernietiging.

  Als je ziet hoe alles tot in de kleinste details is uitgewerkt, dan zijn onze regeringen ook in staat uw (ongewenste) stem te verscheuren.
  En volgens mij, zijn die daar rond 2010 mee begonnen.

 4. Conclusie.
  De Corona-hoax is een complot/psyop vanuit de UN / WHO.
  Alle zwijgende politici en hun medewerkers zijn collaborateurs.
  Veruit de meeste nieuwsmedia en journalisten zijn collaborateurs.

 5. In Slowakije zijn mondkapjes al maanden verplicht, ondanks het feit dat al sinds mei niemand meer aan corona is gestorven.

  Zou het dan toch werken?

 6. @amo schreef:
  31/07/2020 om 8:10 pm
  “O ja. De tekst van het RIVM over a-symptomatische personen: “Lage virusloads duiden zeer waarschijnlijk op een fase zonder besmettelijkheid”.
  Dus ophouden met die flauwekul van “niet ziek maar wel gevaarlijk”. Nonsens!”

  Eerst brachten ze dagelijks verslag uit met cijfers over de ziekenhuis opnames en overlijdens door corona.
  Dan bekennen ze dat bij de cijfers voor corona-overlijdens ook hartinfarcten en andere onderliggende ziekten, terminale kankers ed bijgeteld worden – ze bekénnen dus openlijk dat ze de cijfers vervalsen al van in het prille begin van de uitbraak!
  Dan daalt de curve maar dan gaan ze meer testen zodat de dagelijkse cijfers kunstmatig hoog kunnen gehouden worden én wel door onbetrouwbare testen, die ze ook weer zélf toegeven.
  Dus wéér openlijk bedrog door gesjoemel met cijfers.
  Dan hebben ze het niet meer over corona, opnames of overlijdens maar opeens alleen over ‘besmettingen’…en dat kunnen ook weer allerlei besmettingen zijn en hoogstwaarschijnlijk zelfs niet meer van corona!
  Dan gaan ze verwarring zaaien met de beweringen over besmettelijkheid…je kunt besmet zijn zonder enig symptoom, zonder ziek te zijn en dus onwetend een virusdrager te zijn, een verdachte, een gevaar voor de hele maatschappij want je zou kunnen besmetten zonder het zelfs te weten….en daarvoor moet je dan verplicht worden, ter bescherming van ánderen, tot het mondmasker dat je eigen gezondheid kan schaden door zuurstoftekort..
  Wie in Godsnaam kunnen ze dát nog wijsmaken?
  De waanzin grijpt steeds sneller om zich heen, het gezond verstand en de logica zijn heel ver te zoeken!
  Naar verluidt zal de volgende term ‘infectie’ en ‘geïnfecteerd’ gehanteerd worden om mensen nog beter als criminelen te kunnen bestempelen, om het onderlinge wantrouwen te vergroten, critici nog beter de mond te kunnen snoeren en de corona-hoax in stand te kunnen houden…dan kunnen opnieuw dágelijks miljóenen ‘geïnfecteerden’ vals bericht worden??

  Zo wordt met taal gespeeld en gemanipuleerd, worden telkens halve waarheden verkondigd om de leugens te maskeren:
  Zo liegen ze niet als ze besmettingscijfers geven van bijvoorbeeld schurft of griep of gelijk wat, maar het zijn dan gewoon geen cijfers over corona máár…geen kat kan dat controleren, het publiek weet van niks en trapt in de misleiding van de leugenpers, pseudo-experten en overheden.
  Op die manier blijven ze de corona-waanzin rekken, ons allen aan het coronalijntje houden door de tanende angst te blijven aanwakkeren om gehoorzaamheid af te dwingen voor de muilkorf en steeds meer verplichtingen met schending van onze rechten.
  Volgens top pathologen was de piek van dit virus reeds in april 2020, gevolgd door de retour van het virus gebaseerd op het gedrag/verloop van virussen van die strekking.
  Conclusie: de pandemie is nu, na ZES maanden, reeds láng voorbij en het virus is vollédig uitgedoofd.
  Ik ben reuze benieuwd wat de politieke en media psychopaten nog uit hun duim gaan zuigen om het publiek te blijven voorliegen dat corona nog steeds rondzwerft en hoelang en met wat ze dit bedrog nog gaan kunnen rekken om de wurgmaatregelen te kunnen blijven rechtvaardigen.
  Wellicht als de economie voldoende schade werd toegebracht of denken ze misschien dat ze de corona-leugen kunnen blíjven rekken tot er een gifspuit beschikbaar is?
  Want laten we eerlijk zijn: als de pandemie voorbij is, dan is er geen nood aan een vaccin en nog minder aan de verplichting van deze killerspuit en dan valt het duivels plan van massale genocide en totalitaire machtscontrole in het water en dan moeten álle overheden wel de “tijdelijke noodmaatregelen” volledig opheffen voor het hervatten van het normale leven!

 7. Belgen in buitenland klagen massaal over verplicht reisformulier van overheid: “Opgesteld door 5-jarige?” Staatshumor?

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/07/31/reisformulier/

  Het reisformulier van Volksgezondheid doet bij veel Belgen in het buitenland de wenkbrauwen fronsen. Vanaf morgen moet iedereen die uit het buitenland terugkeert, verplicht dit online formulier invullen.

  Op de koop toe is het formulier en de bevestigingsmail – voor wie die krijgt – wel in erg gebrekkig Nederlands opgesteld, en staan er verschillende tikfouten in. “Deze QR-code moet bij vertrek aan de vervoerder worden tonen of, als u via de weg reist, aan de grenscontrole belaste overheden. Zorg voor een veilige reis, XXX.” Met die verwarrende zin en drie kusjes (?) eindigt de mail.

 8. ik las dit op niburu en kon het bijna niet geloven dat het zo gepubliceerd wordt:
  oorspronkelijke bron: https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland

  “In de winter van 2019/2020 was de influenza-epidemie kort en mild (week 5 tot en met 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443). Een korte opleving van de griepepidemie in week 10 en 11 2020 overlapte met de eerste 2 weken van de COVID-19 epidemie. De oversterfte in week 10 tot en met 19 van de COVID-19 epidemie was 9.768, waarvan 213 in de eerste 2 weken. ”

  Van 6.443 naar 404 ??????? oversterfte door griep is er jaar in jaar uit maar uit het stuk van het rivm blijkt; Sinds de corona sterfte is overlijden aan griep gigantisch afgenomen. Met andere woorden er wordt geschoven met cijfers.

  over twee drie jaar (als de cijfers nog openbaar mogen zijn) blijkt dat reguliere doodsoorzaken mysterieus zijn gedaald maar corona spontaan de nieuwe doodsoorzaak is geworden

  normaal ben ik geen fan van niburu maar tav artikelen over overheids corona berekeningen / tellingen vind ik ze goed. Ze gaan bij deze uit van cijfermatige logica

  Overtuig de aanhangers van de corona-angst-religie met logica en cijfermatige feiten, het gaat om de onze toekomst.

 9. @Zeeuwse:

  Heel duidelijk filmpje!
  Nog ff door zo en omstanders zullen de Politie met grof geweld corrigeren

 10. O ja. De tekst van het RIVM over a-symptomatische personen: “Lage virusloads duiden zeer waarschijnlijk op een fase zonder besmettelijkheid”.
  Dus ophouden met die flauwekul van “niet ziek maar wel gevaarlijk”. Nonsens!

 11. Het is allemaal ongezond: opgehokt in benauwde ruimtes zonder zonneschijn en frisse lucht en een benauwend masker (zuurstof te weinig) dat een warme en vochtige broedplaats wordt voor allerlei ziektekiemen. Dagelijks de angst aanjagen met misleidende cijfers en misleidende tests. Hoe kun je nu nog geloven in de goede trouw van de overheid.

 12. Aanvulling op reactie van 3.09 pm, heden.

  Het was ook opgevallen dat er minder berichten kwamen van fromrome.info de laatste tijd op het gmailadres.
  Dus gisteren die site zelf maar eens bekeken: toen werd duidelijk dat m.n. de video’s van de dappere artsen
  extern waren tegengehouden: ze stonden wel op de site …
  Voorheen kwamen alle items die op de site stonden als email binnen.

  Is dat niet strafbaar? Schending van het briefgeheim??

 13. If the people loose everything and have nothing left to loose they loose it!!!!

 14. Pas wanneer de pedofielen zijn gepakt en onteigend gloort een nieuwe wereld.

  Dat al die protestsites maar verenigen, massaal worden om te doen wat moet gebeuren.

  Kinderen hebben recht op toekomst meer dan corona ‘slachtoffers’ .
  Veel meer dan de Ruttes en Demminken.

  Verenig en val aan.

 15. Lees de openbaring nummer 6. Ze zullen in hun grotten gaan verschuilen met hun dienaars,,,.

 16. Beter het Gatesgecontroleerde eigen leven riskeren dan dat van hun medeburgers.
  Vraag: waarom stuurt Mark R. ons aller belastinggeld naar GAVI c.q. Gates (een ‘close ally’ van Jeffrey Epstein)

  Verder: wat eigenlijk wel bekend was is gisteren bewezen: Google manipuleert (zelfs) in emails.
  Een belangrijk arikel op de fromrome.info site (over de Frontline doctors) werd via een gmaladres
  naar een ander gmailadres gestuurd: het kwam niet aan…
  Ook bij herhaling: niets.
  Vervolgens is als ontvangadres een niet-gmailadres aangegeven, het onderliggende adres was nog hetzelfde:
  een gmailadres.
  En ja hoor: daar kwam het wèl aan ….

 17. @Verontruste burger op 31/07/2020 om 1:11 pm

  “Ik kwam deze tegen https://brandbriefggz.nl/brandbrief/
  Vanuit de ggz wordt ook al gewaarschuwd voor de corona waanzin.”

  Nou dat geeft weer een beetje hoop verontruste burger, want ik was al bang dat de zogenaamde complotgekkies straks in de psychiatrie zouden belanden. Bedankt hiervoor!

 18. @Mo : het is nog veel erger met de corruptie van de huidige regering dan we dachten. Dit moet toch ook worden opgepakt door een kritisch onderzoeksprogramma bij de NPO? Dit zou normaliter als een belangrijke primeur worden gezien door een krant of tijdschrift. Chocoladeletters op de voorpagina. Vervlechting regering met Big Farma.

 19. @Goudsbloem: Inderdaad behoren wij christenen de overheid te gehoorzamen (Rom.13), echter dienen wij daarbóven God méér te gehoorzamen dan de overheid, immers ontwikkelt deze in de eindtijd tot een satanische macht onder supervisie van de antichrist. Destijds, als christen in het sovjetleger, was dit ook reeds het geval, dat een opdracht van de commandant geweigerd werd en de betreffende soldaat voor straf in de vrieskou werd geplaatst, wat als lijden in/met/voor Jezus Christus werd beschouwd.

 20. @FRancois schreef: 30/07/2020 om 9:20 pm
  U gaf in uw schrijven iets over het basis inkomen. Volgens mij wordt de burger er via de sterreclame al voor klaargestoomd. Sinds heel kort wordt er reclame gemaakt om in de publieke sector te werken. Oh oh wat levert dat veel op. De VVD is opgeschoven tot links na de kantlijn, want de partij was altijd voor een kleine overheid en zelf redzaamheid van de burger.
  Gisteren kregen we via het nieuws te horen dat de economie van Duitsland en België enorm gekrompen waren als gevolg van de “lockdown”. In Nederland is er niets aan de hand, want de ministers die verantwoordelijk zijn voor de NL. lockdown zijn lekker op vakantie. Drie weken n i e t s aan het handje. Stelletje verraders. Het lijkt het jaar 1940 wel toen gingen de regering en koningshuis ook vijf jaar op vakantie en leverde het bestuur van NL. op een presenteerblaadje aan de Nazi’s. Ook gaan alle maatregelen m.b.t. de klimaatwet gewoon door. Maar waar onze onvolprezen Nationale Propaganda Omroep of schrijvende pers niets over vermeld is de rol van China in Zuidoost Azië. Af en toe lees je dat Taiwan heel sneaky een provincie van China genoemd wordt. Ook hoor je niets over het feit dat men om de druk van de dammen te verminderen er grote hoeveelheden water geloosd worden zonder de bevolking te waarschuwen met alle gevolgen van dien. Ook kwam ik er pas achter dat China al zo’n 18000, ja u leest het goed, dammen heeft aangelegd in de diverse rivieren in China. Op die manier controleren en beheren zij de watervoorziening van 18 landen in de regio. Dat de Mekong rivier vorig jaar bijna droogstond in Thailand lag aan dat beheer en het kostte Thailand een groot gedeelte van haar inkomsten. En China is een grote speler bij de WHO, waarbij de echtgenote van de Chinese president een rol speelt in het communicatie gebeuren.
  En voornamelijk de VVD met op de achtergrond die stiekeme vreemdganger Han ten Broeke, D66, CDA, CU de aandacht maar op Rusland leggen i.p.v. China.
  Als door de gevolgen van de lockdowns er overal armoede en hongersnood ontstaat dan wordt nu de basis gelegd voor de gevolgen van uitbraak met een “nieuw”virus zoals de Hongkong griep of de Spaanse griep. De Spaanse griep kwam ook uit een laboratorium.
  Rutte is toch altijd zo trots op onze kenniseconomie, dat blijft niet lang zo want bij het tekenen bij het kruistje wees hij naar het potje dat dat in stand moest houden. En de betekenis van het kruisteken staat voor de toekomst van NL. lijden, dood en verdrijving.
  https://www.youtube.com/watch?v=yFHBgVDP4cE
  https://www.wionews.com/videos/gravitas-a-warning-to-xi-jinping-from-chinas-hawkish-generals-317113
  Het blijft nog wel even nat in Zuidoost Azië en Japan https://watchers.news/

 21. We leven in een openluchtgevangenis, met een mondkapje op je smoel, een avondklok, boetes nog hoger dan je loon of pensioen, vrijheid bestaat dat nog, we gaan van het een uiterste in het ander. Wat zal het in de herfst zijn, in een astronauten pak buiten komen?

 22. Volksgezondheidsfunctionarissen: gezondheidsautoriteiten niet voorbereid op “besloten” tweede golf
  https://www.journalistenwatch.com/2020/07/31/amtsaerzte-gesundheitsaemter-welle/
  Natuurlijk, met deze enorme testuitbreidingen, schieten de aantallen “positieven” omhoog. En dan heb je de politiek gewilde tweede golf, die nodig is om de pandemie gaande te houden.
  Dat doen ze in Nederland ook, en veel domme Hollanders staan met hun auto in de wachtrij, om het land verder kapot te maken.

 23. De geschiedenis herhaalt zich en dat maakt me boos.
  In de Tweede Wereldoorlog maakten de Duitsers het verplicht voor Joden om een Davidsster te dragen en niemand deed iets.
  https://niburu.co/lezersbrieven/15373-de-geschiedenis-herhaalt-zich-en-dat-maakt-me-boos
  Je zou kunnen denken, Mo plaatst veel berichten hier, maar dat zit in mijn genen, als kind van een oorlog’s slachtoffer voel ik mij daar toe verplicht, om u en de uwen te waarschuwen. Want wat er nu aan menselijk leed plaatsvind en nog gaat plaatsvinden, doet de oorlog 40/45 totaal over schaduwen. En ook ik dacht dat gebeurd nooit meer, maar we zitten er al weer vele maanden in vast. En het einde is absoluut niet meer in zicht.

 24. “De geschiedenis wijst uit dat als je maar genoeg van veel mensen afpakt, er uiteindelijk altijd een afrekening komt. ”

  Dat zou mooi zijn !!!

 25. Verplichte mondkapjes wettelijk NIET mogelijk
  https://commonsensetv.nl/verplichte-mondkapjes-bij-wet-niet-mogelijk/

  Ook ik weet dat het verplicht stellen wettelijk niet mag, maar het aantal dwazen wat hier toch gehoor aan geeft die zijn de schuldigen, want zij versterken daar mee de misdaad tegen de rest van de bevolking. Ook vandaag zag ik bij een groot grutter diverse dwazen die hun boodschappen kar stonden te wassen, nooit hebben ze enige angst gehad, altijd hebben ze hun aankopen in een totaal verontreinigde winkelwagen geplaatst. Maar nu grote angst en paniek voor een onzichtbaar virus, een complete ontsmetting.

 26. o.a. @Qvic
  Geweld door Overheidsdienaar.
  Kijk wat er nu al gebeurt in België als je geen mondkapje draagt:
  https://youtu.be/qlzt6yTn9cc
  En dit betreft een jongen, die denk ik uitlegt waarom hij dat niet doet.
  Ik vrees dat dit mede een gevolg is van de enorme propaganda voor BLM, mede door onze “Overheid”.

 27. @Goudsbloem 31/07/2020 om 12:09 am

  De korte verklaring is dat voor een christen de overheid in haar relatieve positie is geplaatst om de midadiger te straffen en het slachtoffer te beschermen. Tot zover. Maar als de overheid haar hand overspeelt en een christen beperkingen oplegt die de uitoefening van zijn geloof onmogelijk maken, dan ‘moeten wij God als regeerder meer gehoorzamen dan mensen’ (Handelingen). Tevens ‘ligt de gehele wereld in de macht van de goddeloze [Satan])’ en zal God het politieke systeem – dat door Satan wordt beheerst (Zie Lukas 4) – en allen die het ondersteunen vernietigen tijdens ‘de grote dag van de oorlog van God de Almachtige’ in Harmaggedon (Openbaring 16). Het gehoorzamen van het politieke systeem is dus relatief. Onderzoek zelf – met dit als leidraad – de schrift.

 28. @eindtijd:
  Ik vind de foto boven het artikel goed gekozen, het verwijst naar wat er zal gebeuren als mensen niks meer te verliezen hebben, als ze honger lijden en wat er dan met de schuldigen zal gebeuren, die krijgen hun verdiende loon…zoals die braziliaanse minister vorig jaar, die werd op straat door een woedende menigte gelyncht omdat hij de broodprijs wou verhogen – dat wordt ook wel: “boontje komt om zn loontje” genoemd als de bevolking getart wordt.
  Xanders visie op wat er nu gebeurt is zijn vrije mening! Jij mag dat altijd weerleggen en liefst met argumenten…wat je NIET mag, is pogen iemand vals de mond trachten te snoeren met insinuaties omdat zijn visie/vrije mening niet strookt met de jouwe, dat is trollengedrag en zo ontmasker je jezelf.
  En met de nickname ‘eindtijd’ moet jij het echt niet hebben over complottheorieën, zeg!!!

  On topic: aan het gedrag van politici en ook hun ‘adviseurs’ viro-logen zien we hoe ernstig corona wel is: ze dragen zelf géén mondmaskers tot een week geleden..
  Een week nádat de bevolking werd verplicht, toen konden ze niet anders want het volk mort erover – als corona besmetting zo erg is, dan moeten ook politici aan die muilband of hun geloofwaardigheid wordt aangetast over de ernst vd zaak.
  Maar van ranst, de pseudo-expert, ‘adviseur’ naar wie de politiek luistert en hun beleid op baseert, de grootste schreeuwer en paniekzaaier die reeds máánden met zn lelijke kop in allerlei programma’s opduikt, óók in NL (én élke keer 370€ incasseert!) om angst te blijven zaaien en ons aan het coronalijntje te blijven houden met zelfs al een dérde coronagolf heeft nog nooit zelf een mondmasker opgehad.
  En dát is dan de graadmeter hoe erg het is: NIET en tevens het bewijs hoe groot het corona-bedrog wel is.

  @Qvic:
  “Het rare is dat er geen vastgelegde voorschriften zijn voor de mondkapjes en zo ook niet hoe je deze moet dragen.”
  Dat is niet raar – dat is enerzijds om verwarring te kunnen zaaien, mensen tegen elkaar uit te spelen zodat ze gaan klikken/zelfs onderling vechten uit angst en door sociale controle de weigeraars te dwingen die mondvod te gebruiken en anderzijds boetes te kunnen innen.
  Tweeledig, twee vliegen in één klap: 1,5 meter afstandsregel geldt nog en dan hoef je in principe geen verplicht mondmasker te gebruiken behálve als het druk is…en wanneer is het dan druk? Tja…dat hangt ervan af of politie een boete wil geven of niet om de kas te spekken..
  En telkens wéér verdeel en heers waarbij de naïeve angsthazen het vuile werk opknappen voor de politieke strategie van dictators-in-spé.
  In belziek mag je zelfs “elk ander alternatief in stof” gebruiken als mondmasker, ondanks dat beweerd wordt dat zelfs FFP2 mondmaskers het virus niet kan tegenhouden…maar dat is vast om moslima’s en de verboden boerka te faciliteren..
  Tegelijk krijgt de politie wettelijk de toestemming om dwang en geweld te gebruiken op de burgerbevolking – dat staat letterlijk in de gepubliceerde maatregelen tegen corona in het Staatsblad van 24 juli 2020.

  Maar ik denk dat je je vergist over het accepteren van het vaccin, immers, hoe langer dit corona-circus aansleept, hoe ongeloofwaardiger corona én vaccin worden…én door corona te blijven rekken, doven de angst en paniek uit, net zoals het virus reeds is uitgedoofd.
  Ze ondermijnen zelf hun geloofwaardigheid door de genomen maatregelen, die in steeds sneller tempo de politieke doelstellingen van deze georkestreerde uitbraak blootleggen.
  Een vaccin ontwikkelen duurt immers 5-10 jaar.
  Als ze nu op de proppen komen met een vaccin, dan betekent dit:
  – ofwel hádden ze al een vaccin vóór de uitbraak en dan bewijst dit dat corona opgezet spel is
  – ofwel is dit vaccin onveilig door ongetest op de mensheid los te laten en dan is wantrouwen gerechtigd over de werking en bewijst dit een ander doel dan voor onze gezondheid.
  In beide gevallen zullen burgers dus vaccinatie weigeren en zich verzetten.

 29. Best Xander, ik had gisteren ook gereageerd, maar staat er niet bij.

  Dan is het niet door de moderatie gekomen. Zie siteregels. Mod.

 30. Hebben de burgemeesters dergelijke bevoegdheden buiten de gemeenteraad om?
  Dan hebben ongekozen bestuurders hier wel erg veel macht gekregen, die behoorlijk ingrijpt in het persoonlijk leven. Handige manier om totalitaire maatregelen door te drukken, waarbij niemand zich kennelijk mag en kan afvragen of het niet te ver gaat, en of er werkelijk sprake is van een ernstige noodsituatie.

 31. Willen burgemeesters werkelijk achter de voordeur gaan handhaven?? Terwijl er geen sprake is van een onhoudbare situatie? Dat is machtsmisbruik. Zulke burgemeesters moeten meer respect tonen voor de burgerlijke vrijheden die gegarandeerd worden in de grondwet. Zeker als er geen groot gevaar is.
  Ze moeten leren van de woorden van de Zweedse epidemioloog Johan Giesecke, die zei dat je in een democratie gewone burgers niet net zo kunt behandelen als in communistisch China.
  Men geeft toe dat men experimenteert. Vreemd dat je gestraft kunt worden als je niet met een experiment wilt meedoen. Allemaal verplicht een proefkonijn op straffe van … ?
  De democratie werd uitgevonden om de machtshebberds binnen de perken te houden. Dat vergeten zulke burgemeesters. Tevens vergeten ze dat er geen sprake is van een wild killervirus en dat de epidemie voorbij is.

 32. Defund the police. Nog sterker: zelfs het afschaffen van de politie werd er bepleit. En het dan vreemd vinden dat de criminaliteit toeneemt. De gelegenheid maakt de dief, zegt een spreekwoord. Dat zag je ook als de elektriciteit uitviel in de VS: direct vonden er dan grootschalige plunderingen plaats in winkels.
  Het zijn weer typische linkse kronkelredeneringen die kunnen pleiten voor het afschaffen of verzwakken van de politie. Ze hebben geen benul van de werkelijkheid, of ze willen bewust chaos creëren.

 33. https://www.nu.nl/binnenland/6067769/voormalig-hofstadgroep-lid-samir-a-opgepakt-wegens-terrorismefinanciering.html
  Zouden beleidsmakers en politici pijn hebben als ze hun gezonde boerenverstand eens gingen gebruiken? Ik heb het uiteraard niet over dhr. Wilders of Baudet, maar jammer genoeg rust er kennelijk een soort straf op. Dat politici eens gaan nadenken en handelen in het belang van Truus en dr. man. Truus en dr. man hebben geen hefboom om de mening van zelfs diep gelovig christen politici in een charmante bocht ineens voor mondkapjes en vaccinatie te laten turnen. Zover is het al gekomen dus, dat de inhoud van je bankrekening zwaarwegender is dan de mening van deskundigen. Ik heb het hier uiteraard over de mondkapjes soap.
  Ze werken niet en juridisch is er ook nul draagvlak maar een of andere hotemetoot die lokaal een grote bek op kan zetten is wel in staat om die dingen te verplichten?

 34. Tja, en dan hoor je: Hoera! Er komt geen landelijke mondkapjesplicht. Maar! Burgermeesters mogen lokaal experimenteren. Dus als ik het goed begrijp zijn wij geworden als een soort laboratorium-ratten waarop men experimenten mag uitvoeren. En dan schiet mij toch de naam van Joseph Mengele te binnen. Alsof wij ratten of resus aapjes zijn. En zelfs dat is al erg genoeg. Alstublieft! Laat dit even goed tot u inzinken.

 35. Het rare is dat er geen vastgelegde voorschriften zijn voor de mondkapjes en zo ook niet hoe je deze moet dragen. Zolang het maar geen medische goedgekeurde zijn, zoals in het openbaar vervoer hierin Nederland. Maar met deze dwang verplichting ontneem je iedereen zijn identiteit af, doordat niemand meer kan zien welke gelaatsuitdrukking iemand meer heeft. Deze ontmenselijking en de antisociale maatregel van 1,5m afstand tussen elkaar, wordt de mens die een kuddedier is van nature, losgeweekt van zijn sociale levensgewoonte. Deze tussen periode naar het RNA/DNA veranderde vaccin, om jou eigen persoonlijkheid helemaal te laten verdwijnen in een op afstand radiografische bestuurde robot in een menselijke vormgeving. Als de tussen periode maar lang genoeg duurt, zullen vele zonder morren het vaccins accepteren in de veronderstelling dat het dan weer naar het oude vertrouwde sociale leven voor het carona tijdperk weer aanbreekt. Zo wordt er ook door de lockdowns de baanzekerheid van vele ontnomen en komen daardoor in financiële problemen en dan zijn vele ook gevoelig voor de chantage middelen van de overheden. Kortom iedereen wordt indirect voor het blok gezet, om de gevreesde vaccin(s) te accepteren. Zolang de bevolkingen dit gelaten over zich heen gaan is het gebeurt met onze vrijheden en onze natuurlijke sociale levensgewoontes. Maar als er steeds meer mensen het mondkapjes plicht naast zich neer leggen en weer hun natuurlijke sociale levensgewoonte weer oppakken hebben de regeringen het nakijken. Want ze kunnen niet iedereen beboeten c.q. oppakken.

 36. Kleine en middelgrote bedrijven uit de markt halen zou een geheime EU politiek zijn en dat was een van de redenen waarom Nigel Farage, die zelf bestuurder van een KMO was, Engeland absoluut uit de EU wou halen.

  De CO2 ‘zwendel’ en nu de COVID-19 ‘zwendel’ zouden ook hetzelfde doel hebben: de kleine en middelgrote ondernemingen vroegtijdig uit de markt halen zodat ze geen concurrentie meer kunnen zijn of worden voor de grote multinationale ondernemingen.

  De praktijk van het vroegtijdig opkomen van potentiële concurrenten om ze vervolgens te sluiten om zo te vermijden dat ze concurrenten konden worden, wordt nu aangevuld met CO2 klimaatmaatregelen en draconische COVID-19 maatregelen.

  Eens de kleine en middelgrote ondernemingen, die de economische ruggengraat uitmaken van een land, verdwenen zijn, zullen de landen al hun nationale troeven verloren hebben en zullen de globalisten en multinationals het volledig voor het zeggen krijgen en dan worden de nationale politiekers als nuttige idioten idioten overbodig.

 37. Reactie op de mol:

  het is nogal vreemd/doorzichtig een aantal namen van Gatesslaven in een voorgaande reactie te copieren.

  Maar het blijft knap!

 38. Smetvrees is ook een ziekte, En die is nog erger. Zo erg dat we allemaal smetvrees moeten hebben

 39. Goed artikel.
  De afrekening komt echt wel. De mensen worden steeds bozer. Hier in nederland is het nog betrekkelijk rustig, omdat nederlanders niet gewend zijn om te protesteren. Maar de onvrede neemt toe. Goed zo. Wat ze zaaien, zullen ze oogsten.

 40. Xander
  Wat wil je nou zeggen met de foto boven het artikel ? Waar is dit nou goed voor ?
  Ik heb het idee dat er hier maar een ontzettend veel angst heeft voor de eindtijd en dat is xander zelf. Omdat hij hier niet alleen in wil staan probeert hij dit op zoveel mogelijk andere mensen over te brengen !
  Pure complottheorieën.
  Net als zoveel andere artikelen van de afgelopen jaren waar niets van is uitgekomen !

 41. Doel is om de middenstand weg te vagen en iedereen aan de bedelstand te brengen en aan het dictatoriale overheidsinfuus aan te sluiten en een volk te creeren van een Herrenvolk/ubermensch i.q de elite en een gedecimeerde, onderhorige slavenvolk. Was Hitler ook niet zo bezig?

 42. Wordt tijd voor een forse REVOLTE weg met deze elite ze maken vele mensen ,banen,inkomen kapot.

  Conte, Merkel, Fauci, Soros, Macron, Pelosi, Bush, Kissinger, Bilderbergers, Rutte, Dijkhoff, Gates, Rockefellers,
  Rothschilds, Clintons, Timmermans, Michel, De Jonge, von der Leyen, Erdohan etc..

  Dit zijn de gevaarlijke mensen,schande dit soort

 43. Afgelopen dinsdag reed ik naar Haarlem. Onderweg kom je natuurlijk langs Schiphol vanuit Rotterdam gezien. Op de heenweg heb ik geen één vliegtuig gezien die of stijgende was of dalende. Later die dag op de terugweg, maar toen was het al een flink eind tegen de middag, zag ik één vliegtuig stijgen.

  Je zag natuurlijk wel bij bepaalde banen een groot aantal vliegtuigen geparkeerd staan.
  Ik dacht afgelopen dinsdag nog, maar zoiets kan toch niet blijven bestaan op deze manier. Ze moeten toch wel enorm veel verliezen hebben.

  En ja, helaas, vandaag hoorde ik inderdaad de dramatische en echt dramatische cijfers. Een afname van 75%. Nou, voor mijn gevoel nog weinig, maar dit zal wel waar zijn.

  Ondertussen is zoals bekend experimenteerstad van de illuminaten Rotterdam dus ook onderdeel van het ‘befehl” van mondkapjes als muilkorf dragen. Natuurlijk kon Halsema niet achterblijven van Amsterdam. Zij moest ook iets nog goed maken na haar eerder aansporende beeldenstorm proces.

  Het kan bijna niet anders zijn (gaan?!) dan dat er zoveel werklozen erbij komen, mogelijk verdwijnen er hele ketens in de schakelingen van markten. Denk aan theater etc.

  Dit zal straks eerder een reden zijn waarop mensen gratis een basis salaris krijgen die alleen digitaal opgenomen mag worden. Dus dit mag niet via cash gaan. Dit met de gedachte van een oplossing om iedereen een soort van basisinkomen te geven en de rest kan je en mag je bij verdienen. Natuurlijk wel met een vaccinatie-paspoort, gedwongen je smartphone te gebruiken en gedwongen bepaalde apps af te nemen als tegenprestatie.

  De wereld lijkt op zijn kop te staan. En helaas gaat 80% van onze buitenlandse buren, ook zeer jonge kinderen als ze in Nederland vaak nog verder in hun geleerde herprogrammering.

  Zijn dan die Duitsers net zoals in de Nazi tijd, dan weer zo makkelijk te herprogrammeren of geven ze ook nog tegengeluid. In feit hangt het van de Duitse bevolking af in hoeverre ze toch met cash willen en blijven betalen. Momenteel is het zo door de zgb Corona-geld-besmetting-kolder dat net een meerderheid van de 85 miljoen Duitsers inmiddels digitaal betalen.

  Spyfromthesky

 44. @Mo, mensen zullen inderdaad in verzet komen maar dat hebben ze allang ingecalculeerd. Willen de mensen niet gehoorzamen en zich onderwerpen dan komen er voedseltekorten of dergelijke zaken. Linksom of rechtsom de mens moet en zal gehoorzamen. Veiligheid voor vrijheid, je ziel voor een stukje brood.

 45. Zou het niet zo kunnen zijn dat ze juist willen dat we onze banen verliezen zodat ze ons straks via een overheid’s basis loon de helpende hand aan kunnen bieden? Wat hebben ze aan mensen die zelf de kost verdienen, mensen met permanente digitale/fysiek gecontroleerde overheidssteun zijn gemakkelijk te onderdrukken, ze hebben geen keus!! Je moet de vrije mens natuurlijk wel eerst zijn financiële zelfredzaamheid ontnemen en daar iets aanlokkelijks tegenover zetten, namelijk “gratis geld”! Kijk als je nu 2200€ verdient ga je niet vrijwillig je baan opzeggen voor 1400€ basis loon vd staat en dus helpen ze je een handje door een crisis te creëren waar iedereen zijn baan kwijtraakt, maar niet getreurd, je krijgt er een vaccin, een basisloon en een chip of digitale tattoo voor terug!
  Maar nu maak ik me natuurlijk schuld aan complot denken, foeiiii, dat mag niet he!!

  Het woordje schuld in de laatste zin is een kern begrip in onze moderne samenleving want hadden wij mensen allemaal geen schulden in de vorm van een hypotheek of hadden de landen geen staatsschuld dan waren we allemaal een stuk minder afhankelijk van centrale duistere machten die de fysieke en digitale geldmachines beheren, we waren met z’n allen een stuk minder chantabel.

  Alle landen doen nu min of meer het zelfde, ze volgen in individuele vorm de grove beleidslijnen van de WHO op, een ww centraal orgaan dat natuurlijk gelinkt is aan alle andere ww centrale organen. Maar waarom zouden alle landen dit doen? Om een virus waarvan de mortaliteit na sterke manipulatie nog altijd lager is dan dat van een normale griep, dat lijkt me sterk! Nee er is wel degelijk een hoger plan (agenda21, big reset, 4th industrial revolution), een plan dat je alleen dan kan opleggen als je drukmiddelen hebt in de vorm van het klassieke militair machtsvertoon of in dit geval in de vorm van door crisis op crisis gecreëerde staatsschulden. Elk land heeft schulden, staan in het krijt bij de gelddraaiers, staan moreel in het krijt bij bontgenoten.

  https://www.youtube.com/watch?v=8NBSwDEf8a8&feature=emb_logo

 46. Op fromrome.info staat vandaag deze link, met een (groeiende) lijst van artsen wereldwijd die hydroxychloroquine (willen)
  voorschrijven:
  https://omariasinelabeconcepta.wordpress.com

  Tevens een conferentie (GEEN persconferentie…) van de artsen die recent verschenen voor het Supreme Courtgebouw.
  (zie aldaar)

 47. Op https://nos.nl/artikel/2342354-midden-in-de-pandemie-dreigen-tienduizenden-amerikanen-hun-huis-te-verliezen.html “Midden in de pandemie dreigen tienduizenden Amerikanen hun huis te verliezen”.

  Dit kan erg snel tot een nieuwe kredietcrisis leiden. Ik denk dat we in de komende maanden met een enorme escalatie van de huidige coronacrisis en de daarmee gepaard gaande economische economische depressie te maken zullen krijgen waarbij aandelenbeurzen helemaal ineenstorten, banken massaal omvallen en het wereldwijde elektronische betaalverkeer compleet in elkaar stort. Hou vooral september en oktober in de gaten wanneer de Joodse najaarsfeesten gevierd zullen worden (Rosh Hashanah, Yom Kippoer, enz.). Grote kans dat er dan echt een enorme wereldcrisis zal losbarsten, waaronder een totale oorlog in het gehele Midden-Oosten, oorlog tussen Rusland en de NAVO, totale crash van het huidige financiële systeem.

 48. https://www.nu.nl/tech/6067694/eu-legt-vier-russen-sancties-op-voor-hackaanval-op-opcw-in-den-haag.html#coral_talk_wrapper
  Geen wereldnieuws eigenlijk. Wel enorm vermakelijk hoe de clowns van de EU zich in bochten wringen om zichzelf onsterfelijk belachelijk te maken. Niets nieuws eigenlijk, anyway waar ik me vooral vrolijk over maak is het commentaar. De slaafjes vinden Rusland enorm eng en zijn alleen daarom al heel vermakelijk. Wat moet dat een gerustelling zijn voor dhr. Rutte, dat hij premier is van mensen die zich alles laten wijsmaken.

 49. Al enige tijd leeft hier de vraag of big politics/pharma/media/tech echt zo dom zijn nog te denken dat hun agressieve tactiek van bangmakerij, knechting der bevoking succesvol is.
  Het grootste deel der mensen was/is allang wakker en kijkt vol verwachting en plezier naar de bezig zijnde instorting van
  het steeds wankeler kaartenhuis …
  Ja, er komt een nieuwe wereldorde, maar wel een die enigszins anders is dan beoogd door ‘old politics’:
  Conte, Merkel, Fauci, Soros, Macron, Pelosi, Bush, Kissinger, Bilderbergers, Rutte, Dijkhoff, Gates, Rockefellers,
  Rothschilds, Clintons, Timmermans, Michel, De Jonge, von der Leyen, Erdohan etc..

 50. Ja, dit gaat uitlopen op een bloedbad van ongekende omvang. En dat is misschien ook wel hun bedoeling. Onze woede zal zich richten op de vervangbare poppetjes, op de politici, op onze Abjes en Fauci’s, op de journalisten enz. En de werkelijke top, onbereikbaar voor ons, die kijkt lachend toe hoe wij elkaar de hersenen in slaan. Wachtend tot de chaos zo groot is dat wij elke reddende hand zullen pakken. En die hand zal van hen zijn. Ordo ab Chao…

 51. Dat ze ons achter de rug uitlachen, dat geloof ik zeker wel.
  Maar er bestaat ook een spreekwoord, wie het laatst lacht, lacht het best. Want er gaan volgens sommige geruchten dat er hardverzet op komst is, veel mensen zijn het namelijk meer dan zat. Maar dat kan ook niet anders, als je ziet hoe veel gezinnen er onderdoor dreigen te gaan. Met de dag wordt het duidelijker dat veel kleine ondernemers bewust hun inkomen is afgenomen, en zij strak naar de bijstand moeten. En dat allemaal voor een virus dat nauwelijks grotere schade aanricht, vergeleken met de jaarlijkse griepgolf. En dan heb ik het nog niet eens over de honderden mensen die hun dierbare niet meer mochten zien, en afstand moesten houden bij het begraven. Alleen daarom mag bestraffing absoluut niet uit blijven, en als rechters niet meer hun werk willen doen, dan maar een burger tribunaal. Het zijn heus niet alleen politici en overheid medewerkers die straks voor een rechter moeten staan hoor, wat dacht je van al die burgemeesters, die lui zijn net zo schuldig aan schending van onze rechten. Vandaag nog, opdwingen van mondkapjes, ondanks het niet bewezen gebruik. Tegen al die misdadigers zou ik willen zeggen, geniet nog maar even fijn van jullie onterechte vrijheid.

Comments are closed.