Enorme explosie in fabriek van op één na grootste producent van hydroxychloroquine bestanddelen

—————————————————————————————————————————————-

Gemiddelde sterftecijfer VS ondanks Covid-19 niet hoger dan normaal – ‘Grootste hoax ooit’ ook in Nederland met hulp van braaf blatende bekende systeemslaafjes overeind gehouden

—————————————————————————————————————————————-

Afgelopen zondag vond er een enorme explosie plaats in de chemische fabriek van Sci Pharmtech Inc. in de stad Taoyuan (Taiwan). De knal was zo hard, dat deze in een buitenwijk van de hoofdstad Taipei werd gehoord. Sci Pharmtech is de op één na grootste fabrikant van bestanddelen voor hydroxychloroquine, het door het Westen onderdrukte medicijn waarover het National Institutes of Health (NIH, de Amerikaanse RIVM) 15 jaar geleden schreef dat het 100% effectief is in het ‘vernietigen’ van (SARS) coronavirussen. In een NIH onderzoek werd een corona patiënt binnen 6 uur tijd met HCQ genezen (2).

Bij de explosie vielen slechts twee gewonden, waarvan één zeer ernstig. Deze man raakte voor 90% verbrand en ligt in kritieke toestand op de IC. Uit alle richtingen werd de brandweer te hulp geroepen. Er werden 28 brandweerauto’s ingezet om het vuur, dat naar vijf andere complexen was overgeslagen, te bedwingen.

Op dezelfde dag voeren vijf Chinese oorlogsbodems, waaronder een vliegdekschip, door de Straat van Taiwan naar de Zuid Chinese Zee. Het is onbekend of er een verband is met de explosie, waarvan de oorzaak nog wordt onderzocht. Het afgelopen jaar voerde China de oorlogsretoriek richting Taiwan flink op, en zette dat regelmatig kracht bij met manoeuvres van marineschepen en vliegtuigen, en een aanzienlijke troepenopbouw aan de Chinese kust tegenover het door Beijing als ‘afvallig’ beschouwde eiland.

HCQ niet gewenst, want brengt vaccinaties en ‘Great Reset’ in gevaar

Op 22 augustus 2005 publiceerde de NIH, waar Anthony Fauci sinds 1984 directeur is van de afdeling Allergieën en Infectieziekten, een studie in het eigen officiële Virology Journal, waarin letterlijk werd geconcludeerd dat ‘chloroquine een potente onderdrukker is van SARS coronavirus infecties en verspreidingen… Chloroquine heeft krachtige antivirale effecten op SARS-CoV infectie van primaat cellen. Deze onderdrukkende effecten worden waargenomen… hetzij voor, hetzij na blootstelling aan het virus, wat wijst op zowel een profylactisch als een therapeutisch voordeel.’

Terwijl het NHI al 15 jaar op basis van wetenschappelijk onderzoek weet dat het ruim 60 jaar gebruikte, door de WHO als zeer veilig bestempelde medicijn SARS coronavirussen ‘compleet vernietigt’, beweerde Fauci dit jaar ineens dat het om slechts ‘anekdotisch bewijs’ ging (2). Er werden daarna voor de vorm enkele fake onderzoeken met HCQ verricht, waarbij corona patiënten opzettelijk een veel te hoge dosis kregen en daardoor ziek werden of zelfs stierven, zodat het in de media plotseling als ‘gevaarlijk’ kon worden betiteld.

Ondanks toezeggingen dat HCQ toch gebruikt mag worden, wordt het middel door veel Westerse overheden nog steeds onderdrukt. Een goedkope, effectieve en snelle genezing en/of preventie van corona is klaarblijkelijk de grootste bedreiging voor deze pandemie-hoax, die enkel een voorwendsel lijkt te zijn om de ‘Great Reset’ van het World Economic Forum in gang te zetten, om massale vaccinaties op te dringen, en de regeringen grote macht en controle over hun burgers en bedrijven te geven.

Sterftecijfer niet hoger dan normaal

Ondanks de niet aflatende paniekzaaierij in de media is het sterftecijfer in de Verenigde Staten niet hoger dan normaal. Tot en met november zijn er 2,5 miljoen mensen gestorven, het totaal van zowel 2010, 2011 als 2012. Daarna liep het aantal sterfgevallen op naar jaarlijks 2,8 miljoen in 2017 en ook 2018, en 2,9 miljoen vorig jaar. Het ziet er op dit moment naar uit dat 2020 vergelijkbaar zal zijn met 2017 en 2018. (1)

De World Health Organization bevestigde onlangs in een bulletin dat de gemiddelde IFR (sterftepercentage onder bevestigde ziektegevallen) van Covid-19 voor mensen onder de 70 slechts 0,05% is (= de helft van een normale griep), en inclusief 70-plussers maximaal 0,23%. Dat zijn cijfers die bij een seizoensgriep horen, en in de verste verte niet bij een gevaarlijk ‘killer’ virus.

Met andere woorden: er is geen abnormale oversterfte. Er is geen pandemie, óók niet in Europa (zie de officiële EU statistieken op EuroMOMO: ondanks een oversterfte toename nog steeds een normale golfbeweging*).

* De oversterfte zou het komende jaar wel eens flink kunnen toenemen als gevolg van al die te laat ontdekte en behandelde gevallen van kanker, hartziekten en andere ernstige aandoeningen. De kans is groot dat die eveneens als ‘corona’ slachtoffers in de statistieken terecht zullen komen, wat de autoriteiten kunnen aangrijpen voor weer nieuwe lockdowns en nog strengere maatregelen.

Franse Covid-19 expert: 8 van de 10 doden onnodig

Bovendien hadden veel van de aan corona toegeschreven doden vermoedelijk voorkomen kunnen worden als HCQ was ingezet. De Franse Covid-19 expert professor Christian Perronne, één van ’s lands topmedici en voormalig vicepresident van de European Advisory Group of Experts on Immunisation, zei in september dat zelfs 80% van het aantal doden in Frankrijk voorkomen had kunnen worden als het protocol met HCQ en zink was gebruikt. (Rekent u zelf maar even uit om hoeveel Nederlanders het dan zou gaan.) Statistieken bewijzen dat alle landen die wel het HCQ protocol gebruiken percentueel veel minder zieken en doden hebben.

Perronne veegde in zijn een boek ‘Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie – Is er een fout die zie niet gemaakt hebben?’ de vloer aan met het Franse en Europese coronabeleid, en beschuldigde de heersende elite in politiek, media en wetenschap van het gebruik van foute simulaties en ‘nietszeggende’ termen vol leugens, terwijl de enige juiste methode, het tijdig beschermen van kwetsbare ouderen tegen dit virus, juist niet of véél te laat en te weinig werd gevolgd.

‘Grootste hoax ooit’ met hulp van bekende systeemslaafjes overeind gehouden

Dr. Roger Hodkinson, oud-voorzitter van het Examination Committee of Pathology van het Royal College of Physicians of Canada in Ottawa, sinds 20 jaar CEO en medisch directeur van het biotechnologie bedrijf Western Medical Assessments, een van de producenten van Covid-19 testen, noemde het Westerse coronabeleid onlangs ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende publiek werd uitgevoerd.’

Er is dus géén volksgezondheidscrisis die extreme noodmaatregelen vereist waarmee de bevolking en economie lam worden gelegd. Er is wèl een wereldwijde machtsgreep, een staatsgreep zelfs, die met behulp van een onophoudelijke desinformatie angstcampagne in de mainstream media (in Nederland met behulp van braaf blatende bekende systeemslaafjes zoals nu weer Youp van ’t Hek) aan de wereldbevolking wordt opgedrongen.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner

Afbeelding: 旭富製藥科技股份有限公司

Zie ook o.a.:

19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
25-09: Rob Elens: Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-04: Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Een hoogbejaard echtpaar in mijn familie, hij zwaar overgewicht, hoorden dit voorjaar bij de eersten die corona kregen. Ze gaven in het ziejenhuis direct aan niet naar de IC te willen. Toen werden ze behandeld met HCQ, dat mocht nog net. Beide zijn vrij snel volledig hersteld.

 2. Fauci, hoofd van het Center for Disease Control, de CDC, in de VS , gaf zijn goedkeuring aan een positief artikel over HCQ in Virology Journal -( Officiële publicatie van de CDC) in 2005 en de bevindingen over chloroquine werden sindsdien vele malen bevestigd. Hier zijn de links.
  https://onenewsnow.com/perspectives/bryan-fischer/2020/04/27/fauci-knew-about-hcq-in-2005-nobody-needed-to-die

  Er is zelfs een positief artikel betreffende de antivirale effecten tegen Corona, over chloroquine waar zijn naam onder staat, maar niet meer te vinden is.

  Wetenschappelijk artikel uit 2005 betreffende HCQ en werkzaamheid tegen Covid- SARS
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1232869/

  Fauci wist van de werkzaamheid en blokkeerde haar gebruik , ten gunste van lock-downs en een vaccinatie beleid. Hij is daarmee verantwoordelijk voor honderdduizenden onnodige overlijdens. Het verklaart ook de sabotage door overheden tegen HCQ en het verdwijnen van de markt van dit oeroude medicijn dat over bekend is in haar neven effecten en in miljarden keren is toegepast, voorheen tegen malaria. Hoe noemen ze dat ook weer ? Bureau moordenaar?

 3. monique …
  ruwe Kinine, koop je veilig bij Jacob Hooy — het werkt (nog)-beter dan de diverse chemisch bewerkte produkten — het bereiden van Kinine`tinctuur, is reuze simpel & veilig — ik neem het nu dagelijks, en het gaat mij goed …!!

 4. Het sterftecijfer valt inderdaad nog mee dankzij alle maatregelen en de verbeterde zorg methoden voor covid patiënten.
  Hulde dus aan alle artsen, onderzoekers en verpleegkundigen.
  Door de 1.5 meter is het aantal patiënten beperkt en kunnen de covid patiënten ook nog goede zorg krijgen. Zonder lockdown zouden er veel meer gevallen zijn, overbelaste zorg en een hoger sterftecijfer.

  Het is als met dijken tegen overstromingen. Sinds 1953 is er geen dode meer door een overstroming van de Noordzee. Dat komt omdat de dijk goed is, niet omdat de Noordzee opeens ongevaarlijk is geworden.

 5. Er vliegen ook veel voedsel en dierenfarms wereldwijd in de brand
  Veestapels worden vernietigd
  Dat gebeurt heus niet zomaar
  Ze willen de mensheid uitroeien
  Kijk maar eens op ice age farmer

 6. Het is toevallig toch wel een toevallig toeval, dat toevallig de fabriek die toevallig een middel fabriceert, dat toevallig een goede remedie zou kunnen zijn in de strijd tegen de corona, toevallig ontploft. Ik zou toevallig bedenken, dat het toevallig toeval, toevallig geen toevallig toeval is, maar dat het toevallige toeval toevallig als een toevallig toeval wordt gebracht. Hetgeen het toevallige toeval toevallig een schijn van geen toevallige toevalligheid toedicht. Toevallig geloof ik al enige tijd toevallig niet meer in de toevalligheid van het toevallige toeval.

 7. Hero de Jong
  24/12/2020 om 9:19 pm
  Het wordt nog niet ergens verkocht zoals u beschrijft?
  Heeft u een bron?

 8. De elite is meedogenloos….vernietig HCQ fabrieken …we kijken recht in de tronie van satan…de elite wil een Holocaust op wereldschaal…6 miljard mensen moeten geruimd …dat willen ze nietwaar Bil Prik?

 9. ruwe Kinine, werkt nog beter dan Hcq !! — mijn recept : Kinine`tinctuur >

  weeg 40 gram Kina`bast {Jacob Hooy} af, in een ruime jampot — voeg 200 ml wodka (40%) toe — sluit af, en laat nachtje staan — zeef door koffie`filter, en bewaar in bruine fles — neem elke dag, een dessert`lepeltje Kinine`tinctuur in met water ….

  NB > de laatste tijd, bespeurde ik bij mezelf, de symptomen van ’n vreemde *GRIEP* — maar nu gaat het weer goed ….

 10. Wat betekent deze explosie voor de beschikbaarheid van HCQ in 2021?

 11. Ongelooflijk ik zie via Google alleen dat het AD.nl een video ervan heefd geplaatst,verder geen tekst erbij >>> Niet belangrijk of natuurlijk er mag geen ruchtbaarheid aan gegeven worden.

  En meteen gaat het AD.nl over op juist Voetbal >>
  Hevige brand in farmaceutische fabriek Taiwan na explosiewww.ad.nl › video › hevige-brand-in-farmaceutische-fabr…
  Video voor explosie taiwan 22 december 2020

  Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd tussen Real Valladolid en Barcelona (22-12-2020 )… Idd dit stinkt aan alle kanten

 12. @ Tonny: 5:10 pm. U zegt, wat ik net zat te denken toen ik dit artikel las. Hoe toevallig toch….

 13. Ook Youp van ’t Hek bevorderd tot corrupte bevorderaar van de pandemie-hoax.
  Wat is die man tot een onvoorstelbare seniele sukkel geworden dat hij zich door de vaccinatiemaffia zo laat gebruiken met het jammeren van zo’n dom liedje. Ik kwam niet meer bij toen ik hem zag, het is een echte zielepiet geworden en rijp voor een inrichting van geestelijk gestoorden. Dááág Youp.

 14. Het bedrijf Corat Therapeutics in Braunschweig, Niedersachsen, heeft een medicijn ontwikkeld tegen Covid-19.
  Dit medicijn COR-101, is zeer succesvol gebleken bij een test op hamsters.
  In januari gaat men beginnen met het testen van dit medicijn op mensen.
  Bij de test op die hamsters waren de diertjes in 2 dagen weer genezen!
  Aldus een bericht op de NDR.

 15. Dat is dan wel ineens heel toevallig net voor een nieuwe gold aan en hun verplichte vaccins die gaan komen. Dat komt de heren daar wel heel goed uit, want nu is natuurlijk het vaccin de enige redding van de wereld

Comments are closed.