Wilders achter bouwprotest: ’Kabinet heeft de boel zelf op slot gezet en doet nu nog steeds niks’

Geert Wilders sprak onlangs de protesterende boeren toe. Afbeelding: (1).

—————————————————————————————————————————————–

Bouwer: ‘Als er niets gebeurt komt de maatschappij knarsend tot stilstand en stort in elkaar’

—————————————————————————————————————————————–

Na de boeren komen ook de bouwers in opstand tegen het linksgroenliberale afbraakbeleid van het kabinet Rutte. Of misschien wel beter gezegd: van GroenLinks, dat via zijn slaafse  proxy partij D66 schijnbaar alle macht in dat kabinet naar zich toe lijkt te hebben getrokken. Stond half Den Haag onlangs vol met trekkers van boeren, vandaag is dat het geval met machines en andere voertuigen van bouwers. Terwijl de ME een groot aantal van hen tegenhield op de Utrechtsebaan, werden ministers op het Malieveld uitgefloten. PVV leider Geert Wilders noemt hun optreden ‘gênant. Ze hebben de boel zelf op slot gezet en doen NU nog niks. Zwakkelingen, pas de regels NU aan, vandaag!’ (1)

Langzaam beginnen steeds meer mensen in te zien dat het niet overdreven is dat het overgrote deel van politiek Den Haag gekaapt is door een extreemlinkse ‘klimaatsekte’, of in ieder geval door extremistische klimaatdrogredenen waarmee de VN –met steun van de EU- de welvaart in het Westen wil afbreken, te beginnen in Europa. En Nederland wil zoals altijd weer het braafste jongetje van de klas zijn en voorop lopen.

PVV leider Wilders heeft dan ook volkomen gelijk als hij zegt dat het kabinet de boel zelf op slot heeft gezet. Dat geeft weliswaar de schuld aan een uitspraak van de Raad van State, dat een streep zette door de toepassing van de PAS stikstof rekenmethode, maar de uitspraak ging specifiek over een enkel bezwaarschrift dat milieufascist annex beroepsprocedeerder Johan Vollenbroek tegen één boerenbedrijf had aangespannen. Het kabinet besloot vervolgens zelf om die uitspraak gelijk maar op de hele economie toe te passen.

‘Maatschappij komt tot stilstand en stort in elkaar’

Dit kan daarom bijna niet anders dan kwade opzet zijn geweest, want de uitspraak had ook gewoon genegeerd kunnen worden, zoals EU-lidstaten wel vaker doen met regels die door Brussel worden opgelegd, maar die zeer schadelijk voor de nationale economie zijn. Het kabinet beweert dan wel met enige aanpassingen te komen waardoor kleine projecten weer door kunnen gaan, maar dat is slechts een pleister op de wonde die almaar groter wordt, en die in de boeren- en bouwsector aan tienduizenden, en als toeleveringsbedrijven worden meegeteld aan vele honderdduizenden mensen hun baan kan kosten.

‘Ik denk dat het een keer tot een ‘grinding hold’ komt, dat iedereen er wel klaar mee is. En dan dondert alles in elkaar,’ zei een protesterende werknemer tegen NU.nl. ‘Dit is wel het fundament van de maatschappij, de werkende massa. En als dat stilstaat, staat alles stil.’ (2)

‘Arbeidstijdverkorting is geen noodplan, maar capitulatie voor de stikstof- en PFAS waanzin,’ was Wilders’ commentaar op de eerste duidelijke signalen dat bouwbedrijven failliet dreigen te gaan. ‘Wat nu nodig is, is een forse versoepeling van de doorgeslagen regels, zodat boeren weer kunnen boeren en bouwers weer kunnen bouwen!’

 

 

Xander

(1) G(1) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(2) NU

Zie ook o.a.:

25-10: ‘Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder in EU door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg’
16-10: Massaal boerenprotest begin van volksopstand tegen politieke klimaatsekte Den Haag?
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
25-09: Maximum snelheid omlaag vanwege stikstof is volslagen zinloos en puur autootje pesten
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Maak niet uit waar je op stem je zit zoiezo in hetzelfde systeem.
  Als n treinwagon waarin wel van alles mogelijk is maar de trein rijd alsnog naar dezelfde bestemming.

  Revolutie kan verder helpen maar dat is altijd wel risico.

 2. @ronjaspers: 5: 15 pm, op 31/10. Precies zoals U het verwoord is de situatie.

 3. klimaat oplichters zijn het. we krijgen een groene wereldwijde dictatuur en armoede en we worden gechipt of gedood tenzij we wakker worden.

 4. @JP om 6:27 pm,

  Altijd goeie reacties van jou JP, (ik ken je nog van jaren terug op Boinnk, Willie ook, die is geen spat veranderd) Ik ben het niet altijd met je eens maar vaak wel. Hoe kan je iemand veroordelen als hij/zij niet weten wat zij doen of denken moeten ! TV is Tell a Vision … indoctrinatie en propaganda en weinig mensen hebben het door. Veel jeugd echter wel daarom is minimaal 20 jaar indoctrinatie op scholen nodig om ze te kneden hoe te denken !

 5. @Bart om 2:50 pm

  “Er is zo enorm veel mis in Nederland en met de EU. Iedere dag weer. Ee blijven maar stemmen op de bekende partijen. Ongelooflijk ”

  Bart ik geloof niet dat die stemmingen nog eerlijk zijn en kloppen, ik ben er van overtuigd dat stemmen doorgestoken kaart is.

 6. @ Willem en Oma
  Stel voor een stichting en een fonds op te richten voor mensen die dan in de knoop komen met de roverheid. Waarbij dan de opgelopen schade gecompenseerd kan worden en zorgen voor objectieve en niet corrupte juridische bijstand, enz.
  Het moet afgelopen zijn met een overheid dat wordt geleid door satanisten die elkaar de bal toe spelen en dit verrotte systeem in stand houden.

 7. @MHB
  Vroeger was een onderwijsraad , de Tweede en Eerste kamer eindverantwoordelijk voor de inhoud van schoolboeken .
  Wanneer je Dhr. Bos zijn opsomming van indoctrinatie / leugens in de lesstof ziet , kun je alleen maar heel erg schrikken .
  Dank voor je reactie !

 8. Nederland is immmers geen democratie.De regering beslist en wij hebben maar braaf ja te knikken.Volksreferendum en een gekozen burgemeester.

 9. De klimaathoax en stikstofleugen heeft alles te maken met de New World Order.90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.Politici hebben geen macht of iets te vertellen,ze worden gechanteerd (epstein) omgekocht of bedreigd,politici zijn marionetpoppen van de satanische globalistische elite.

 10. Steeds meer mensen worden wakker.
  Steeds meer media gaan twijfelen aan de beslissingen van rutte3, en schrijven artikelen die het tegendeel bewijzen.
  Daarom is het nog een kwestie van tijd, volgens mij.
  Demonstraties nemen toe, samen met een ontevreden gevoel onder de mensen. Massa immigratie, stikstof beleid, transitie, het komt onze strot uit.

 11. We zijn het er over eens dat er best wel veel krom is in Nederland.
  Er zijn veel slapende of links geindoctrineerde (opgeleide) mensen die niet voor zichzelf kunnen of willen denken.
  Let maar eens op binnenkort gaat de regering overstag en gaat de stikstof en CO2 regels versoepelen.
  Vanuit de regering komt dan de mededeling dat het toch niet helemaal gaat zoals ze gedacht hadden.
  Vervolgens versoepelen ze de regelgeving met 30 tot 40 procent en de boven genoemde groepen zullen de regering roemen om hun inzicht terwijl wij wakkere mensen zien dat we er nog steeds 60 tot 70 procent op achteruit gegaan zijn.
  En wederom heeft de regering gewonnen en blijven ze de stemmers houden die ze daarvoor ook al hadden. Er is echter 1 uitzondering hier op en dat is de systeem crash dat de bedrijven nu naar een hoogtepund gestuwd worden op de beurzen is maar een moment opname. De wereld kan nu al een resessie in glijden terwijl de gevolgen daarvan pas het volgende of daarop volgende kwartaal zichtbaar zullen zijn.
  Persoonlijk houd ik mijn hart vast want ook als anders gelovende zie ik wel in dat er vervelende dingen te gebeuren staan. Het enige dat nu zoden aan de dijk zou kunnen zetten is wanneer iedereen in Nederland tegelijkertijd richting Den haag zou gaan (Franse praktijken) maar ja hoe groot is die kans bij de verdeel en heers tactiek die de regering al vele jaren voert.

 12. De elite wil alleen maar glitter en glamour zien, met ziektes, ongelukken en natuurrampen wordt geen
  rekening gehouden. Alles moet sneller dan de tijd.

 13. En zo komt deze crisis weer heel mooi van pas om heeeeeel veel onzinnige regeltjes door onze strot de douwen,net zoals:
  – de “zure regen” (CFK’s in de ban)
  – het “gat in de ozonlaag” (welke nu het kleinst is sinds 1988)
  – het “Smelten van de Poolkappen” (het ijs is nog nooit zo dik geweest))

 14. @Willem: juist!!!
  Dat kwam ook bij mij op! Als iedereen de nepregels naast zich neerlegt en gewoon aan het werk gaat, daar kan dat kleine groepje politieke leugenaars helemaal niks tegen beginnen, zelfs niet met politie en leger samen. (Die moeten dan overigens ook de keuze maken waar ze staan: aan de kant van zichzelf en hun familie/bevolking of aan de kant van de politiek waarvan zijzelf ook de dupe zullen worden)
  En als de politiek dan, zoals gewoonlijk, juridisch poogt het hoofd af te hakken van de eerste die boven het maaiveld uitkomt door regels te negeren, dan moet massaal gereageerd worden zodat door de overmacht de politiek voorgoed de lust benomen wordt om nog individueel te bestraffen als voorbeeld om uitbreidend verzet in de kiem te smoren.
  Eendracht maakt macht en samenspannen om elkaar te helpen.
  Bovendien lukt dat toch ook voor vreemd gespuis en criminelen? Die lappen openlijk alle wetten aan hun laars en worden zelfs niet gestraft voor hun misdrijven tot zelfs verkrachting en moord toe? Terroristen worden zelfs beschermd.
  Zovér zijn de mensen gehersenspoeld dat het niet meer bij hen opkomt dat ze de keuze hebben om burgerlijk ongehoorzaam te zijn als regels hun én de hele bevolking schade en nadeel berokkenen.
  Het volk heeft de macht door hun aantal, alleen beseffen ze dat niet en geven ze hun macht weg door het slaafs volgen van vermomde wurgregels die ze helemaal niet hoeven te volgen want deze regels druisen in tegen onze fundamentele mensenrechten (boeren: het recht om te zorgen voor voedsel – bouwers: het recht om te zorgen voor huisvesting) en tegen élke wet voor het algemeen welzijn tot de grondwetten en URVM toe.
  Politiek moet bestreden worden met hun eigen wapens, dat vergeten mensen nogal eens: politici hebben zelf hun eigen munitie geproduceerd…nu is het tijd om terug te schieten met dezelfde wapens en munitie om te overleven.

  De politiek biedt een gifbeker aan als gezond natuurdrankje, maar kan de bevolking niet en nooit dwingen om het dodelijke gif te drinken waardoor ze zullen sterven.

 15. Manipulatie, manipulatie!
  Hoe is dat nog mogelijk?,
  DE industrialiseerde wereld heeft de laatste 75 jaar zoveel beroeps diplomas van universitairen, hoge scholen, en andere gediplomeerde beroepen afgeleverd.
  Intussen hebben die zoveel kinderen en kleinkindren die kunnen lezen en schrijven.
  En toch lukt het maar niet in plaats van dromen, deze aan het maatschappelijk DENKEN te zetten. Dat ene woord denken is wat onbreekt aan de diplomas.
  De meeste van deze gediplomeerden behoren tot wat men INTELECTUELEN noemt niet INTELLIGENTEN.
  Daar is het grote verschil.
  Boeken praktijd of dromers, maar niet werk en toepassing in de praktijd of de realiteit.
  En deze dromers worden de lakeyen van de macht in vele domeinen, omdat ze beroepsloos zijn door diplomas die niet economisch bruikbaar zijn.
  Het zijn ook deze, die op een door belasting geld betaald medium, de moegewerkte burger, mogen hersenspoelen met allerlei programmas die de kijker, naar niet positief, maatschappelijke gerichte gedachten stuurt.
  Alleen de intelectuele politici die door ons stemgedrag de macht bekomen hebben, sturen hun volk in een richting, die door zoveel verkeerde beslissingen, een onbetaalde schuldenberg nalaten, die alleen door geweld en vernietiging kan vereffend of opgelost worden.
  Mao, heeft zijn macht kunnen behouden met een cilturele revolutie door onervaren kinderen in te schakelen.
  Wielke partij(en) stuurt bij ons de kinderen op straat??
  Deze tekst, zal, wie niet in de soiegel durft of wil kijken waarschijnlijk als persoonlijke aanval zien of kwetsen.
  Alleen wijzelf zijn in de mogelijkheid onzelf te vernederen door ons gedrag en denken.

 16. Wat zou er gebeuren als de boeren doorgaan met boeren en de bouwers doorgaan met bouwen en de rest gewoon doorgaat met leven? Zou er zoveel politie en militaire macht zijn om dat te kunnen stoppen? Hoe kan het dat enkele papieren regeltjes echte mensen met echte bedrijven en eelt op hun handen tegenhouden en opdracht geven te stoppen met alles voor een bedachte crisis. Het is maar papier, het zijn allemaal leugens, er is niet genoeg politie of er zijn niet genoeg soldaten om ze te stoppen. Ga gewoon door en heb maling aan die papieren regeltjes.

 17. @willy Biomassa centrale is heel iets anders dan het misbruikte term dat nu wordt door overheden en instellingen in Europa falselijk gepropagandeerd. Dit om het niet te hoeven invoeren. Dan maar niet, zeggen we allemaal. Ze zouden hun macht over the energie markt verliezen als we zouden zulke centrale gebruiken. Te weten! Een Biomassa centrale verbrandt niks. Het verteert. Van 2008 tot 2013 heb ik intensief, voor onderanderen deze technologie gelobbied voor een italiaanse leverancier, Aan het einde had ik 15 prachtige innovaties op de menu. Doordat in Europa te moeilijk was door de bureaucratie en regeltjes, was ik voornamelijk bezig in Africa, midden Oost en Zuid Asia. Hoe dan ook, toendertijd zijn we vlink geplaagd geweest en dat ook nog op eigen grond. Intrigerend zou ik zeggen. Dus, een Biomassa centrale werkt oorspronkelijk als volgt: Het is een beton tank die vacuum sluit om het gas van de biomassa te kunnen collecteren. In een biomassa tank gaan alle groen afval, de riolering en de mest van de veeteelt. Een bacterie is aan toegevoegd om fermentatie te accelereren die een gas vormt. Deze gas, genaamde singas wordt gebruikt om electriciteit te verwerken. Het restant van de afval die compost is geworden, kan als fertilizer gebruikt worden voor de landbouw. Dus, echt… deze technologie is een parel die nu wordt helemaal vernietigt door de globalist elite establishment met hun marionetten aan het hoofd van landen en natuurlijk Brussel. Wie afwijkend denkt en doet maakt geen kans om een sleutel positie te bekleden. Wie zijn ze? De Bilderberg click. Wie heeft een prominente plaats in deze club? Onze onschuldige glimlachende handshakers. Ja, die familie dus is wolf in schappenkleren. Er is ook de pyrolysis centrale. ook gesloten onder vacuum om het gas te collecteren. Het proces verhit welke afval dan ook, ook oude autobanden bijvoorbeeld, zonder het te verbranden. Hier komt alsmede singas uit, carbon black, wat ruwe olie die alsnog gerafineerd kan worden en gesbricks die kunnen gebruikt worden in de wegenbouw, bijv. Met goed bedoelingen, vandaag aan ieder straathoek zou moeten zo een mini recycling centrale staan, of wijk dekkend. Goedkoop electriciteit terug in de straat of wijk . Maar voor de energie mafia zou het een ramp zijn. In principe des te meer technologie ontwikkelt zich des te comfortable zouden we moeten kunnen leven. Maar nu wordt gevraagd om alle comfort achter te laten. Bewezen is dat duurzame technologies zijn helaas niet welkom. Daarom moeten we eisen dat ze wel geintegreerd worden!!! Ze laten ons denken dat ze het willen maar dat tech zou matig zijn werk doen. Integendeel, ze zijn efficienter, groener, goedkoper en meer onderhoudsvrij. Alleen voor de portemonaie van de PTB is het niet zo gunstig. Ah ook… 5G en de zelfdrijvend auto zijn hoog waarschijnlijk niet voor ons. 4G werkt perfect en whatsapp bellen met zuid-Afrika gaat uitstekend. Wij houden van zelf rijden. Voor wie dan? 2 week geleden een artikel in RT zeggend dat rusland begint met de productie van humanoiden. Jajaja…

 18. Is tijd dat nu echt de crisis uitbreekt,stuur het kabinet naar huis en er moet een handels kabinet komen.
  Uit de EU anders ,worden we nog een keer gepakt dor Lagarde die ook loert op ons geld.

 19. Wat een wereldwijde rotzooi. Alles is ontspoort, het geld is op, de natuur naar de ondergang, en boer zoekt vrouw…. , je wordt er zo langzamerhand kettingroker, alcoholist of paranoïde van.
  Nederland : (vandaag, opmerkzaam gemaakt door ‘derden’ , ) het land waar de burger het meest belast wordt. Het land van ‘melk en honing’ is teruggeworpen tot iets wat we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Hier, in ons ‘mooie’ Nederland zijn we allemaal gek geworden. Wij betalen en hebben niets meer ‘in de melk te brokkelen’ .
  Door allerlei idioten worden beleidsfouten goedgepraat, herzien en maar ten dele uitgevoerd of in de prullenbak krijgt de burger de rekening in zo’n mooie blauwe enveloppe.
  Ok, de agrarische- of grondverzet sector…
  Sicco Mansholt, natuurlijk gesteund door de Boerenleenbank : de vergroting van het ‘boeren leven’ , geef de boer de kans om te groeien, groeien, groeien. Dit was door middel van statelijke ondersteuning (subsidies) geen probleem. De bomen tot in de hemel. Hypothecaire schulden werden weggewuifd, immers de vooruitzichten waren immens. De ene ruilverkaveling volgde de andere en de ‘boer’ moest verder investeren in machinerieën en opstallen. De landbouw werktuigen namen buiten proportionele vormen aan en de ‘loonwerker’ zag zijn kans. Op het Malieveld staan en stonden traktor(en) en graaf en duw machines die velen nog niet voor mogelijk hielden. De provinciale wegen zijn er inmiddels te smal voor !
  Groei…. wat heeft deze groei nu feitelijk gebracht. In welke onderneming heeft uiteindelijk …. de exceptionele groei onze welvaar verrijkt ? Een schijnbare, een onwezenlijke en onzekere bestaansvorm. Lees de krant, kijk naar de leugenbuis, heel de EU zit in de problemen ….
  De groei is er uit. Decentralisatie wordt centralisatie = wereldpolitiek geworden. Consolideren in plaats van ‘de grenzen op zoeken’ . Geen ‘flut spul’ meer maar kwaliteitsproducten. Misschien, heel misschien wanneer de consument dat wil ? …. kan Europa, voorlopig althans, nog de eerste of tweede viool spelen in de mondiale economie.

 20. -Stikstof is toch een gas en geen vaste stof? Kabouter Vol in de broek beweert dat stikstof neerslaat; grappenmaker.
  -Kabouter vol in de broek stapte vorig jaar met succes naar het europees hof om te protesteren tegen het Nederlandse stikstofbeleid.
  -Hout geeft per kilowattuur méér stikstofuitstoot dan steenkool.
  -Groenlinks is voor biocentrales
  -Ik vermoed dat kabouter vol in de broek te weinig aandacht krijgt nu hij gepensioneerd is!

 21. Kabouter vol in de broek is gepensioneerd chemicus, lachen man…stond laatst bij de tramhalte….

 22. Inderdaad Bundy,

  Ik heb het boek van de heer Bos over linkse indoctrinatie ontvangen en in hoofdstuk 1 staat een kolom met het stemgedrag leraren in 2017 onderzocht door AOB.
  Maar liefst 77% kiest voor links met koploper D666 (27%) en op de voet gevolgd door Groenlinks (25%).
  En die geven “onze” kinderen les dus inderdaad, het werkt goed voor (s)links.
  Zorgwekkend dit en des te duidelijker dat er snel iets moet gebeuren voordat deze generatie mag stemmen.

 23. Wat er in theorie wordt bedacht is in de praktijk niet altijd haalbaar, zo blijkt maar weer.
  Zoveel regels van dan weer sus en dan weer zo, dat de regelmakers er zelf in verslaan.
  In hun ivoren torentjes, waar alles druk op de knop is.

 24. @JP: 6:27 pm. Die zombie bevolking krijgen wij inderdaad NIET wakker. Tot het eten niet meer betaald kan worden. De suffe massa gaat gewoon door, met: “boer zoekt vrouw”, en andere debiele programma’s en voetballuh kijken. En de politieke elite komt dat bijzonder goed uit!!

 25. @ Willy
  1 Biocentrale heeft om de 4 minuten 1 vrachtwagen hout nodig.
  1 vrachtwagen hout is plus min 50 bomen.
  Dus om de vier minuten gaan er 50 bomen er doorhene per biocentrale en dat is per uur 750 bomen en dat is dus per dag 18.000 bomen per 1 biocentrale.

  6.570.000 Bomen per jaar houd dit in, per biocentrale.

  En men heeft er al over als men masaal aan het elect rijden gaat 100 centrales bij te maken in NL.
  Dat hout in dat vele bomen eraan gaan in deze wereld.
  Lees de openbaringen maar eens,,,,, dit is al voorspeld deze waanzin. 1 derde van de bomen zullen verdwijnen,,,

 26. @ Willie
  Hoe kun je van ‘schuld’ spreken als de door de NPO gehersenspoelde mensen in een staat van ontoerekeningsvatbaarheid verkeren? Probeer die maar eens wakker te krijgen.

 27. Die acties krijgen pas werkelijk impact, wanneer wij, samen met de boeren en de bouwvakkers de infrastructuur van Nederland platleggen. Protestacties, waarbij boeren en bouwvakker politici een weekje worden opsluiten in hun binnenhof. Zonder catering en waarbij boze burgers met hun auto’s overwegen, spoorwegovergangen en waterwegen blokkeren.

  Dan kunnen we wat eisen stellen over een paar kwesties die ons niet zo lekker zitten. Als milieubeleid, EU, migratie en onze nepregering.

 28. Na de boeren en hun zeiktonnen en de bouw met de kranen wordt het hoogtijd dat de leraren en de gepensioneerden met hun rollator de autowegen met 3 km per uur gaan verstoppen en op weg gaan naar het Malieveld zodat de wegen 6 dagen verstopt zitten. Misschien dat de regering dan in de gaten krijgt dat er iets grondig verkeerd zit. Het is niet meer belangrijk of de economie linksom of rechtsom naar de knoppen wordt geholpen

 29. Terwijl je dit leest wordt iedere lagere-en middelbare school leerling links fundamentalistisch opgehitst .
  Eén man ; Dhr . Hugo Bos voert nu zijn strijd tegen de zieke inhoud van door actievoerders bepaalde lesstof van de Nederlandse schoolboeken .
  Helaas werkt deze methode en zodra de jongeren 18 jaar oud zijn stemmen ze op de Groene-Khmer .

 30. En dan moet de systeemcrisis nog beginnen. Daarbij hogere bijdragen EU en NAVO en 100000 onaangepaste kansarmen jaarlijks erbij die onderhouden moeten worden en moeten wonen maar verder niets bijdragen. En zich dan afvragen waardoor de volkeren woelen en de bulderende branding? Ze hebben het aan zichzelf te danken.

 31. Prima Xander nou nog even friemelen waar al dat geld wordt rond gepompt van de ECB om al jaren de economie te voorzien van ondersteuning. Wat mij niet verbaast is dat de grote instellingen op de beurs allemaal te hoog staan genoteerd en naar record hoogte worden gestuwd en de economie komt tot stilstand. Het verhaal plaatje-praatje of praatje- plaatje spreken elkaar tegen.

 32. Weet je wat nu zo erg is voor Nederland: men laat de boeren en de bouwsector opdraaien voor de kosten van de klimaatverandering en wat blijkt nu? Dat centrales die stroom opwekken uit biomassa meer CO2 uitstoten dan kolencentrales, en waaruit blijkt dat? Uit een Nederlands onderzoek, en biomassa zijn ook minder accuraat dan kolencentrales, waar is men in Nederland in godsnaam nu mee bezig, dus alles die elektrisch gaan rijden stoten nog meer uit, want de elektriciteit moet ergens van komen ! een onnozele situatie noem ik dat. Shalom

 33. Eerst zure regen, dan co2, dan stikstof en tot slot pfas. Het kan niet op met die gekkigheid maar ondertussen wordt heel het land lamgelegd door de bureaudeskundigen in Den-haag en die in Brussel. In welk horror senario zij wij beland met die milieu mafklappers.

 34. Eens met het artikel. Maar helaas zie ik geen enkele verandering bij de politieke elite in Den Haag. De trein dendert gewoon door, richting afgrond…

 35. Er is zo enorm veel mis in Nederland en met de EU.
  Iedere dag weer.
  Ee blijven maar stemmen op de bekende partijen.
  Ongelooflijk.

 36. Er is maar een schuldige dat is de blinde kiezer opgehitst , vals voorgelicht door de NPO en de media ook wel in de volksmond het Goebbels kartel genaamd..Als lemmingen kiezen ze zich de afgrond in.

 37. Super eerst de boeren nu dit.
  Prima zo door gaan jongens er moet wat veranderen in Europa en vooral weg met deze EU Brussel. Merkel ,Macron, Rutte en de Groenlinkse ideologie

Comments are closed.