VS moreel failliet: nieuwe wetten maken kindbruidjes en babymoord mogelijk

De Westerse ‘beschaving’ anno 2022 in één beeld gevangen…

—————————————————————————————————————————————–

Legalisering pedofilie, voorspeld in 2011, nu dichtbij – Martin Armstrongs bijna onfeilbare AI voorspelt een ‘hels 2023’ met begin instorting Verenigde Staten

—————————————————————————————————————————————–

De Verenigde Staten, het meest ‘liberale’ en ‘christelijke’ land ter wereld, zijn definitief moreel failliet. De spoedig ondergang van wat ooit als hèt ‘baken van vrijheid’ werd gezien, is nabij. Spoedig, want politiek, economisch en maatschappelijk gezien zal de bom in uiterlijk 2023 gaan barsten. Het uiteenvallen van Amerika, dat mogelijk gepaard gaat met een nieuwe burgeroorlog, zal dan hooguit enkele jaren in beslag nemen. En laten we wel wezen: even los van het menselijke leed dat ermee gepaard zal gaan is het voor de mensheid een goede zaak dat de naoorlogse bakermat van de Westerse ‘beschaving’, vervallen tot een stinkende beerput gevuld met diep ontaarde, duivelse ideologieën en inktzwarte systemische corruptie, definitief van het toneel verdwijnt.

We haalden de afgelopen jaren al vaker de bijbeltekst ‘Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter’ (Jesaja 5:20) aan ter illustratie van het pijlsnelle morele verval van het Westen, en de Verenigde Staten in het bijzonder.

Nieuwe Amerikaanse wetsvoorstellen onderstrepen hoe diep dat verval al heeft doorgezet. De invloedrijke Democratische senator Chuck Schumer – een van de belangrijkste mannen achter de totaal ontkrachte ‘Russiagate’ hoax tegen president Donald Trump – wil binnen enkele weken HR8404 door het Congres jagen. Dit wetsvoorstel wordt de ‘Respect voor Marriage Act’ genoemd, maar doet exact het tegenovergestelde: het verwoest het historische en traditionele concept van het monogame volwassen hetero huwelijk. Kortom: ‘duister’ wordt gepresenteerd als iets dat ‘licht’ is.

Kindbruidjes en same-sex gezinnen

Volgens Mat Staver, oprichter van de Liberty Counsel die opkomt voor religieuze- en burgerrechten, worden met Schumers wetsvoorstel kindbruidjes gelegaliseerd. Dat lijkt met name gericht te zijn op de nog altijd snel groeiende immigrantengemeenschap uit islamitische culturen, waarin het gedwongen uithuwelijken van minderjarige meisjes nog steeds schering en inslag is. Sommige kinderen dreigen door HR8404 het slachtoffer te worden van ‘grooming’ (ronselen) door pedofielen.

‘Ter aanvulling op het homohuwelijk zal Californië erin slagen om zijn pedofilische kindbruidwetten aan iedere andere staat op te leggen,’ waarschuwt Staver. ‘Iedere andere staat zal worden gedwongen aan dezelfde krankzinnige wetten te gehoorzamen… De media wil u laten geloven dat kinderen die opgroeien in same-sex gezinnen gelukkig en gezond zijn, en het niet anders zouden willen. Maar de kinderen zelf vertellen een heel ander verhaal.’

Hij wijst daarbij op wetenschappelijke onderzoeken, die de afgelopen decennia hebben aangetoond wat gezond verstand altijd al wist, namelijk dat het voor kinderen het beste is als ze door zowel hun moeder als vader worden opgevoed. Op latere leeftijd komen zij aanzienlijk minder vaak in armoede of de gevangenis terecht, en presteren ze duidelijk beter in het onderwijs.

Californië maakt weg vrij voor babymoord

Het parlement van Californië heeft op 30 augustus AB 2223 aangenomen, een wet ‘die iedereen toestaat om op welke wijze dan ook abortussen te plegen tijdens alle 9 maanden van de zwangerschap,’ legt Mary Rose Short, directeur van ‘Right to Life’ uit. ‘Zelfs als een baby (eerst) levend wordt geboren worden staatsautoriteiten beboet als ze onderzoek doen naar zuigelingendood. Daarmee wordt feitelijk infanticide (kindermoord) gelegaliseerd.’

In de wet, die gouverneur Gavin Newson naar verwachting nog deze maand zal ondertekenen, staat namelijk letterlijk dat geen enkele vrouw ‘civiel- of strafrechtelijk mag worden vervolgd, noch beroofd mag worden van de rechten onder dit artikel, gebaseerd op hun acties of nalatigheid ten aanzien van hun zwangershap of feitelijke, potentiële of veronderstelde uitkomst van hun zwangerschap, inclusief een miskraam, doodgeborene, of abortus, of perinatale (= rondom de geboorte) sterfte in de baarmoeder.’

De toevoeging ‘in de baarmoeder’ werd onder druk van pro-lifers toegevoegd, maar advocaten waarschuwen dat de wet nog steeds geïnterpreteerd kan worden als bescherming van infanticide. (2)

De Democraten reageerden met hun verstrekkende wet, die bepaalt dat geen enkele abortus illegaal is, op de recente uitspraak van het Hooggerechtshof dat abortus geen grondrecht is. De links/liberale ‘doodscultus’ elite in de VS en ook in Europa explodeerde van woede vanwege het schrappen van het automatische recht om de meest kwetsbare vorm van menselijk leven te vernietigen, iets dat al tientallen jaren op industriële schaal gebeurt.

De conservatieve nieuwssite World Net Daily vraagt zich bijna wanhopig af hoe het ‘grootse en vrije Amerika’ zo snel onder controle van ‘continu liegende, gestoorde, machtswellustige sociopaten’ is gekomen, die de realiteit zo hebben weten te verdraaien, dat ‘illusie de waarheid lijkt, terwijl wat echt en waar is als leugens, misinformatie, ‘hate speech’, complottheorieën en extremisme wordt gepresenteerd.’ (1)

Legalisering pedofilie, voorspeld in 2011, komt in zicht

Op 23 augustus 2011 voorspelden we in ons artikel ‘Amerikaanse psychiaters werken aan opheffen laatste taboe’ dat het Westen zo diep zou zinken dat pedofilie gelegaliseerd zou worden. Velen vonden dat toen nog onvoorstelbaar, ondanks de uitspraak van de zelfverklaarde homo-activist Jacob Breslow (London School of Economics) dat pedofielen net zo min toestemming van een kind nodig zouden moeten hebben om seks met ze te hebben dan dat ze toestemming van hun schoenen nodig hebben om die aan te trekken…

In zijn boek ‘The Marketing of Evil’ wees David Kupelian erop dat ‘in sommige niet-Westerse landen (o.a Afghanistan) seks tussen volwassenen en kinderen al een ‘culturele voorkeur’ is (denk aan de islamitische profeet Mohammed, die een meisje van 6 trouwde en dit ‘huwelijk’ consumeerde toen ze 9 was). Voorstanders van pedofilie argumenteren nu dat de criminalisering van volwassen-kinderseks gelijk staat met het veroordelen van een andere cultuur. Dat is waar het multiculturalisme ons dus heeft gebracht.’

Inmiddels is de VS zeer dicht het fatale punt genaderd dat kinderen inderdaad vogelvrij worden verklaard voor totaal ontaarde, op pedoseks beluste demonische wolven, die niet zelden verkleed blijken te gaan onder de bekende regenboogvlag van de LGBTQIA+etc.etc. beweging die bijvoorbeeld profane, door grote banken en multinationals (zoals HP) gesponsorde ‘drag queen’ shows aan kinderen zo jong als 11 jaar opdringt (5). De Luciferiaanse hersenspoeling van dit soort ‘progressieven’ is al zó effectief, dat bijna 25% van de Democratische kiezers in Amerika gelooft dat mannen zwanger kunnen worden (4).

Splitsing en instorting Verenigde Staten nabij

‘De tijd van de splitsing van de VS komt snel dichterbij,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. Met de Democratische heksenjacht op Republikeinen zoals oud president Trump en Steve Bannon is het recht aan het instorten, en zodra dat gebeurt ‘is het einde niet ver weg meer. Ze vernietigen het land voor onze eigen ogen. Zoals ik heb gezegd waarschuwt de computer (zijn A.I. ‘Socrates’) dat we in 2024 mogelijk niet eens presidentsverkiezingen hebben. Volgend jaar wordt een jaar van politieke hel. Het streven om nu in 2022 ten koste van alles (de mid-term verkieizngen) te winnen zal het land diep verdelen, en deze WOKE agenda is op verwoestende wijze iederéén aan het verdelen…’

‘Onze computer heeft het NOOIT fout gehad. Dit was de voorspelling uit 2018, en die laat zien dat het in 2023 begint en in 2026 de paniekcyclus zal zijn. Ik kijk bepaald niet uit naar 2023… We naderen de fatale dag waarop het tijd is de lichten van de Amerikaanse droom, die een nachtmerrie is geworden, uit te doen… De tijd van splitsing komt snel dichterbij, want dat is de enige manier naar vrijheid, om je eigen geluk na te streven en je leven te leven zoals jij dat wilt, in plaats van dat iemand anders jou vertelt dat jij moet gehoorzamen aan hun ideeën. Vrijheid zal nooit meer mogelijk zijn.’ (3)

Misschien dat er na de aankomende instorting van de VS ook in Europa eindelijk een ‘opschoning’ kan plaatsvinden van het moraliteit- en empathieloze liberale gedachtegoed, dat zeker de afgelopen jaren immense en onherstelbare verwoestingen aan onze samenleving heeft toegebracht middels de ‘WOKE’ agenda en de ‘Great Reset’ / Agenda-2030 klimaatdictatuur, die onze complete vrijheid en welvaart middels krankzinnige energie-, brandstof- en voedselprijzen opzettelijk om zeep aan het helpen is – om over de absurde, totalitaire, rand-genocidale permanente Covid-19 wetgeving maar niet te spreken.

Xander

(1) World Net Daily
(2) LifeSiteNews
(3) Armstrong Economics
(4) Natural News
(5) Breitbart

Zie ook o.a.:

10-08: ‘8-8-22 gaat de geschiedenis in als de dag waarop de Val van Amerika begon’
09-08: Exact volgens het scenario: ‘Burgeroorlog’ trending op Twitter na FBI inval Trump
31-07: Europa wacht spoedig de afgrond als leiders vasthouden aan hun sprookjes over de toekomst ( / Vrijheid en succes omgekeerd in totalitarisme en verval – Hoekstenen van een stabiele en welvarende samenleving worden opzettelijk vernietigd)
22-07: Aftredende leiders, protesten, opstanden en volkstribunalen zetten eindspel elite juist in gang (/ Illuminati kaartspel 1995 liet het al zien: volken worden doelbewust opgezet tegen hun eigen regeringen om weg vrij te maken voor de èchte (Luciferiaanse) Nieuwe Wereld Orde, valselijk ‘het Grote Ontwaken’ genoemd – ‘Strompelend door de eindtijd’: Confrontatie met jezelf sleutel tot enige echte uitweg)
11-07: Buitenlandse analisten: Nederlandse boerenopstand is start van de Great Awakening
07-07: Georgia Guidestones ritueel opgeblazen als aankondiging van massale depopulatie?
04-07: Boerenprotest: begrijpelijk en terecht, maar op deze manier zinloos en contraproductief
23-03: Het Grote Ontwaken komt pas zodra de mensheid dreigt te worden uitgeroeid’
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )

2021:
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)