Exact volgens het scenario: ‘Burgeroorlog’ trending op Twitter na FBI inval Trump

—————————————————————————————————————————————-

NYPD oud-commissaris vreest aanstaande moordaanslag op Trump na FBI inval – ‘Het ontwaken is begonnen – OORLOG!’ is precies wat het grote achterliggende plan is om de Nieuwe Wereld Orde in te kunnen luiden

—————————————————————————————————————————————–

(11.45) – Voormalig oud-commissaris van de NYPD (politie New York) Bernard Kerik vreest dat de Democraten binnenkort een moordaanslag op Donald Trump op touw zetten, nu ze de FBI hebben ingezet voor een inval in diens Mar-A-Lago club/huis in Palm Beach, Florida. Het zal daarom weinigen verbazen dat het woord ‘civil war’ (burgeroorlog) op dit moment in de VS trending is op Twitter. Een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog zit overigens al vele jaren in de ‘planning’, en past naadloos binnen het door ons al vaak besproken grotere agenda van de globalistische elite om volken hun eigen regeringen en overheden omver te laten werpen, waarna in de ontstane chaos van opstanden en revoluties een ‘reddende’ macht zal worden gepresenteerd om de ‘orde te herstellen’.

De FBI zou bij Trump zijn binnengevallen omdat hij bepaalde documenten niet zou hebben overhandigd aan de National Archives toen hij uit het Witte Huis vertrok. Volgens de New York Times zouden de FBI agenten die zijn kantoor overhoop haalden en zijn kluis openbraken 15 dozen vol vertrouwelijke documenten hebben meegenomen.

‘Moordaanslag’

Kerik is bang dat de Democraten en de FBI, al sinds jaar en dag als twee handen op één buik, het niet bij deze politieke vervolging, die door Trump werd geclassificeerd als behorende ‘bij een derde wereld bananenrepubliek’, zullen laten. ‘Ze hebben impeachment geprobeerd, en nog een keer, en het ene onderzoek na het andere verricht. Dit is bedoeld om te voorkomen dat hij zich in 2024 opnieuw kandidaat stelt… Ik geloof niet in complottheorieën, maar dit is wel de eerste keer in mijn leven dat ik zeg dat ik doodsbang ben voor Donald Trump. Ik zou niet zeggen dat deze mensen niet aan een moordaanslag denken.’

‘Dit zijn duistere tijden voor onze natie nu mijn prachtige huis, Mar-A-Lago in Palm Beach, Florida, op dit moment wordt belegerd, binnengevallen en bezet door een grote groep FBI agenten,’ zei Trump, die het ‘inzetten van Justitie als een wapen’ tegen hem verketterde. ‘Dit is een president van de Verenigde Staten nog nooit overkomen.’ (1) Trump wees op de aanstaande mid-term verkiezingen, die de Democraten op enorme verliezen dreigen komen te staan.

Liz Wheeler twitterde: ‘Mensen waarbij de FBI NIET is binnengevallen:

* pedofielen verbonden met Jeffrey Epstein
* Hillary Clinton
* Hunter Biden

‘Burgeroorlog’

Dat de term ‘civil war’ (burgeroorlog) in de VS al snel trending werd op Twitter zal weinigen nog verbazen. ‘National Divorce’ (Nationale Scheiding) was een ander veel gebruikt woord.

De Republikeinse afgevaardigde Marjorie Taylor Green schreef letterlijk dat ‘dit het schurkengedrag is van communistische landen, niet de Verenigde Staten van Amerika! Dit soort zaken gebeuren in een land tijdens ene burgeroorlog. Deze politieke vervolging moet stoppen!!’

Ook Kevin McCarthy, de leider van de Republikeinse minderheid in het Huis van Afgevaardigden, en de Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis, veroordeelden de FBI inval met scherpe bewoordingen. Beiden spraken van een ‘niet te tolereren toestand’ waarin de Democraten hun politieke macht en de federale instellingen misbruiken om hun politieke tegenstanders uit te schakelen. (2)

‘Het ontwaken is begonnen – OORLOG!!!’ luidt het commentaar van het Britse Telegram kanaal Tommy Robinson News (155k abonnees). Op tal van andere kanalen en onafhankelijke media heerst dezelfde teneur zoals we die in Nederland de afgelopen maanden ook sterk hebben zien opkomen (de boerenprotesten): ‘eindelijk’ worden we ‘wakker’ en komen ‘we in opstand’ tegen ‘de (satanische) elite’, en komt er bijna een nieuwe, veel rechtvaardigere wereld.

Nogmaals: Volken in opstand onderdeel van het grote plan

In ons artikel Aftredende leiders, protesten, opstanden en volkstribunalen zetten eindspel elite juist in gang (22 juli) wezen we er nogmaals op dat het opzetten van volken tegen hun regeringen (en tegen elkaar) juist een doelbewuste overkoepelende strategie van die elite is om totale chaos te creëren, waarna een uitgeputte, wanhopige mensheid rijp is gemaakt voor grootschalig ingrijpen, hetzij door de VN, hetzij door een fake interventie van ‘aliens’, of misschien zelfs wel de zichtbare ’terugkeer’ van een ‘messias’, zoals op het veel besproken Illuminati kaartspel uit 1995 (op 20 december 2021 in ons artikel ‘Het echte plan volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen‘ opnieuw aangehaald) werd aangekondigd.

Een dreigende tweede Amerikaanse burgeroorlog is overigens beslist niet iets van de afgelopen paar jaar. ‘Dit is een zaak van leven of dood,’ waarschuwde Infowars kopman Alex Jones in oktober 2013. Alleen als de bevolking snel massaal ‘wakker’ zou worden (ook toen al die term) en in verzet zou komen, zou de ontwapening van de Amerikanen, de staat-van-beleg, de ‘val van de republiek’ en de aansluitende nieuwe burgeroorlog volgens hem nog kunnen worden voorkomen.

‘Ik waarschuw hier al 11 jaar voor (dus sinds 2002), en nu is het zover. Dit is de machtsovername van Amerika door de globalisten en bankiers. We kunnen het tij nog keren en Amerika redden, maar dan moeten we hier wel tegen in opstand komen. Alleen zo kunt u zichzelf beschermen. Zo niet, dan worden we een Derde Werelddictatuur.’

Het is nog even afwachten of die fatale ontwikkeling 9 jaar later inderdaad gaat plaatsvinden. De voortekenen wijzen er in ieder geval wel op dat de spanningen in de VS almaar verder oplopen, en een grote politieke en maatschappelijke ‘clash’ annex ‘crash’ ophanden is.Xander


(1) Mediate
(2) American Military News
Afbeelding: Infowars / banned.video

Zie ook o.a.:

31-07: Europa wacht spoedig de afgrond als leiders vasthouden aan hun sprookjes over de toekomst ( / Vrijheid en succes omgekeerd in totalitarisme en verval – Hoekstenen van een stabiele en welvarende samenleving worden opzettelijk vernietigd)
22-07: Aftredende leiders, protesten, opstanden en volkstribunalen zetten eindspel elite juist in gang (/ Illuminati kaartspel 1995 liet het al zien: volken worden doelbewust opgezet tegen hun eigen regeringen om weg vrij te maken voor de èchte (Luciferiaanse) Nieuwe Wereld Orde, valselijk ‘het Grote Ontwaken’ genoemd – ‘Strompelend door de eindtijd’: Confrontatie met jezelf sleutel tot enige echte uitweg)
11-07: Buitenlandse analisten: Nederlandse boerenopstand is start van de Great Awakening
07-07: Georgia Guidestones ritueel opgeblazen als aankondiging van massale depopulatie?
04-07: Boerenprotest: begrijpelijk en terecht, maar op deze manier zinloos en contraproductief
23-03: Het Grote Ontwaken komt pas zodra de mensheid dreigt te worden uitgeroeid’
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’