VN mensenrechten kantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa

————————————————————————————————————————————–

Mede oprichter Black Lives Matter erkent in video dat organisatie zelfde Marxistische ideologie heeft als Antifa – De lang geplande ‘Regenboog Revolutie’ om het Westen ten val te brengen lijkt te zijn begonnen

—————————————————————————————————————————————-

De VN doet steeds minder moeite zijn ware kleuren te verhullen. Het VN kantoor in Genève, naast New York het tweede hoofdkwartier waar de Mensenrechtenraad en het Hoog Commissariaat voor Vluchtelingen (UNHCR) zijn gevestigd, heeft op Twitter openlijk de kant gekozen van de extreemlinkse terreurorganisatie Antifa, en vertoont zelfs de Antifa vlag. Dit is andermaal een bevestiging dat de doelstellingen van de VN dezelfde zijn als van de meest linksradicale anarchisten, namelijk het ten val brengen van de Westerse samenleving en de oprichting van een communistische werelddictatuur. Niet voor niets staat een voormalige hoge official van een Afrikaanse communistische terreurorganisatie aan het hoofd van de WHO, die met de lockdowns opzettelijk de wereldeconomie aan het verwoesten is.

Na diverse mislukte pogingen doen de links-hegeliaanse denkers, die in de loop van de afgelopen decennia sluipenderwijs de meeste instituten, instellingen, overheden, mainstream media en politieke partijen in het Westen hebben overgenomen, een finale poging om de complete maatschappij met dwang, manipulatie, propaganda, en inmiddels ook geweld naar hun communistische ideaalbeeld om te vormen.

De kans dat ze daarin slagen is nog nooit zo groot geweest, want de meerderheid van de Westerse bevolking, zeker de Nederlandse, is met open ogen in de val getrapt die de links-hegelianen voor hen hebben opgezet. De indoctrinatie van de moderne ‘volksopvoeders’, de media, is zelfs dermate succesvol, dat het VN kantoor in Genève openlijk de kant van de extreemlinkse terreurgroep Antifa kan kiezen, en daar nog veel bijval voor krijgt ook.

Nieuwspraak: Antifa geweld is ‘vreedzaam’, Antifa haat is ‘vrijheid’

Met de in onze tijd zo typerende Orwelliaanse omkering van de betekenis van woorden en termen, ‘Nieuwspraak’, uit de Mensenrechtentak van de VN zijn ‘diepe zorgen’ over het feit dat de Amerikaanse minister van Justitie Antifa ‘binnenlandse terroristen’ heeft genoemd. ‘Dat ondermijnt de vrijheid van meningsuiting, en van vreedzame vergadering in het land.’ De term ‘Antifa’ is natuurlijk zelf een sterk staaltje Nieuwspraak; jezelf ‘anti-fascistisch’ noemen, maar ondertussen juist een linksradicale versie van het fascisme prediken, is een beproefde tactiek die ook Hitlers Nazi’s toepasten.

Als er één organisatie de vrijheid van meningsuiting juist wil vernietigen, en NIET vreedzaam en verdraagzaam, maar juist extreem agressief, intolerant en gewelddadig is, is het Antifa wel. Alles wat conservatief, rechts, christelijk en/of blank is, heeft volgens de linkse fascisten automatisch de ‘foute’ kleur en de ‘verkeerde’ mening, en moet worden weggevaagd en uitgeroeid als ze weigeren zich te laten ‘heropvoeden’. Zoals iemand het onlangs vergeleek met een ‘vrije’ openbare parkeerplaats in stad, waarbij een bord wordt geplaatst: ‘Alle auto’s zijn gelijk en welkom – als ze maar rood zijn’.

Een paar jaar geleden veranderde Antifa de Duitse stad Hamburg in een waar slagveld, toen er ‘vreedzaam’ gedemonstreerd werd tegen de G20 top. Overal waar ze komen staan de communistische militanten garant voor vernielingen, brandstichtingen, rellen, plunderingen en willekeurige aanvallen op de ‘foute’ mensen, of gewoon toevallige voorbijgangers.

De Westerse media proberen dit geweld voortdurend te bagatelliseren door erop te wijzen dat Antifa niet echt een organisatie is, maar meer een verzamelnaam voor verschillende groepen, en de organisatie dus eigenlijk niet verantwoordelijk is voor de chaos die op steeds meer plaatsen wordt gecreëerd.

Black Lives Matter en Antifa hebben zelfde Marxistische ideologie

De andere racistische haatgroep die daar in de VS voor verantwoordelijk is, heet Black Lives Matter. Patrisse Cullors, mede oprichter van BLM, zei in een video op Twitter vol trots dat ze een getrainde, radicale, anti-witte Marxist is. ‘Wij hebben feitelijk een ideologisch verband. Ikzelf en Alicia (Antifa) zijn speciaal getrainde organisatoren – wij zijn getrainde Marxisten. Wij zijn super bedreven in ideologische theorieën.’

Antifa en BLM streven beide naar het opheffen van de politie, de ontmanteling van het kapitalisme, het ‘vernietigen van het patriarchaat’, oftewel de verwoesting van het gezin als basis van de samenleving, (= stokpaardje van het moderne misandriale feminisme), het vrijlaten van alle gevangenen, en het herverdelen van alle welvaart, wat permanente wereldwijde armoede zal veroorzaken.

‘Paarse’, of ‘Regenboog’ Revolutie

A in 2017 kondigde Antifa aan een revolutie in het Westen te zullen ontketenen. De beruchte extreemlinkse miljardair, globalist, ‘open grenzen’ promotor, officiële EU-partner en ‘stille coup’pleger George Soros pompte jarenlang miljarden dollars in het opzetten van talloze organisaties en groepen, die uiteindelijk een ‘paarse’ of ‘regenboog’ revolutie zouden moeten gaan ontketenen

Deze door Soros en de Obama/Clinton kliek inmiddels begonnen ‘Regenboog Revolutie’ verenigt alles en iedereen ‘op links’ –progressieven, linksliberalen, socialisten, marxisten, communisten, islamisten, feministen, Antifa, Black Lives Matter, Extinction Rebellion, FFF en andere klimaatactivisten- in een rechtstreekse aanval op conservatief ‘wit’ en ‘rechts’, met de bedoeling om door middel van propaganda, intimidatie, haatzaaien, geweld en anarchie de maatschappij in chaos te storten, waarna op de puinhopen van onze huidige samenleving een totalitaire communistische werelddictatuur moet worden opgericht.

Communistische opstand tegen het Westen

We hebben dus te maken met het begin van een rasechte communistische opstand, die grote kans van slagen heeft, aangezien deze haatgroepen door de meeste instituten, mainstream media, politieke partijen, maatschappelijke organisaties en grote bedrijven worden ondersteund. Als we niet in een DDR 2.0 of Sovjet Unie 2.0 terecht willen komen, als we nog een vrije en welvarende toekomst voor onze kinderen willen, dan is de tijd om hier massaal tegen in opstand te komen NU. Zo niet, dan zal onze samenleving over enkele jaren onherkenbaar zijn veranderd.

Alles wat er nu gebeurt volgt exact het script van de Marxistische anarchist Saul Alinsky, een van Barack Obama’s favoriete leermeesters, die openlijk uit was op de interne ondermijning en uiteindelijke val van de Westerse samenleving, en zijn volgelingen leerde te ‘liegen, stelen en bedriegen’ om dit doel te bereiken.  In zijn boek ‘Rules of Radicals’ schreef hij: ‘Laten we niet vergeten erkenning te geven aan de allereerste radicaal uit onze legendes, mythologie en historie… de eerste radicaal die in opstand kwam tegen de gevestigde orde en dit zo effectief deed, dat hij er zijn eigen koninkrijk door kreeg: Lucifer.’

 

Xander

(1) UN Geneva via Hal Turner

Zie ook o.a.:

18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
11-06: ‘Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?’
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Al die idioten die al deze onzin toejuichen, gaan nog raar op hun neus kijken, mochten de neo-commies de boel hier overnemen. Drie keer raden wie er in dat geval als eerste met zijn kop op een hakblok eindigt ? Juist. De oude machtsstructuur. Dus al die politici, ambtenaren, legerpersoneel, politie, rechters, advocaten, officieren van justitie, ”journalisten” (nou ja, journalisten…..propagandisten !), schrijvers, leraren, wetenschappers, doctoren, medisch personeel, bedrijfsleiders, (multi-)medialui, celebritards, en eenieder die niet in het neo-communistische box-like view of the universe and reality past, zijn in dit scenario zo goed als zeker de sigaar. Er is geen enkele politieke organisatie in de recente geschiedenis die zoveel lijken in de kast heeft als het communisme. (Ik geloof dat het er in de twintigste eeuw alleen al zo’n plus-minus 300 miljoen zijn geweest, althans volgens het americaanse library of congress) Dus mocht dit daadwerkelijk gaan gebeuren in de nabije toekomst, dan denk ik dat we een slachtofferaantal (van op zijn minst enkele honderden miljoenen !) tegemoet gaan zien, die zijn weerga niet kent in de menselijke geschiedenis. En dit alles dankzij onze hoogmoedige politieke en sociale ”elite”.

 2. Als iemand wil weten waar dit uiteindelijk naar toe zal gaan, Zimbabwe is het perfecte voorbeeld. Het was ooit het meest welvarende land van Afrika, tot de zwarten een staatsgreep deden en alle blanken vermoorden of ze met grof geweld het land uitgooiden. Nu is het een extreme dictatuur met een werkelijk niet te bevatten verschil tussen arm en rijk.
  Dit is waar de Rothschild familie op aan aan het sturen is. Maar dan globaal…

 3. De Kerstman? Sandra Claus dus. Weet dat het Sinterklaasfeest in Nederland is ontstaan en dat Nederlanders die zich in de U.S.A. Vestigden 400 jaar geleden dit feest daarheen brachten. Toen is in Amerika Sinterklaas verbasterd tot Santa Claus. Van daaruit is Santa Claus In de overige landen terecht gekomen. Santa Claus is dus van origine gewoon Nederlands!

 4. Orde uit chaos?Is niet te hopen.?Want dat leidt onherroepelijk tot een gruwelijke dictatuur.We kennen Fomania(de securatate>poeh!die kant moeten we niet op!.Maar wat gebeuren moet gebeurd,opdat de profetie vervuld worde..Conclusie:Kunnen de wereldmachten(die aan Zijn linker hand zijn)niets anders doen dan de profetie vervullen die in dit boek beschreven staan.

 5. @ Tabris: Bedankt voor de informatie het is zeer leerrijk, en we kunnen nog veel leren van de geschiedenis, conclusie: zwarte piet mag ophouden. shalom

 6. vervolg:
  Trump wil onafhankelijk blijven van die dictaten vanuit de VN. Dat is moedig en een pluspunt.
  Amerika is vanouds het land dat geen centrale sturing wil. Dat respect heeft voor de individuele vrijheden van de burgers. Natuurlijk zijn er wetten, maar die zijn tegen diefstal, moord, geweld; bedrog; misdrijven die begaan worden tegen de vrijheid van het individu.
  Dat burgers zelf hun bestaan bepalen, dat is iets wat Trump niet wil opgeven. Althans, zo schat ik het in.

 7. We zien op alle fronten dat er steeds meer centralisatie plaatsvindt. Kijk naar de Nederlandse pers die samengevoegd is en vooral gestuurd door iemand in België. Ook de Amerikaanse pers kan herleid worden tot een paar grotere spelers. Steeds grotere centraal geleide molochs.
  Dit kan alleen verklaard worden vanuit VN-gezichtspunt: een overzichtelijke hoeveelheid organen is gemakkelijker door de VN aan te sturen in het top-down bestuursmodel. De generaal (WHO b.v.) deelt de orders uit en alles sijpelt via de lagere rangen naar beneden.

 8. Het lijkt me duidelijk dat politici, medici en media gewoon blindelings WHO-protocollen aan het uitvoeren zijn. Allemaal als een kudde achter de WHO-richtlijnen.
  Daaraan zie je hoe machtig zo’n VN-instituut dus al is. Geen democratische controle mogelijk.
  Zetten we de duurzaamheidsagenda er naast (tot 2030: richtlijnen die alle aspecten van ons bestaan dicteren), dan moet je concluderen dat we de facto al een wereldregering hebben. En eigenlijk ook de jure.
  Tegen al die centrale directieven vanuit de VN is nauwelijks nog oppositie mogelijk en daarmee lijkt de democratie een schijnvertoning te worden, zoals bij de ‘democratische’ marxistische landen. We mogen misschien nog praten over de kleur van het behang, maar de politieke neuzen moeten de VN-protocollen gewoon volgen.

 9. De zich noemende anti-fascisten van vandaag zijn de fascisten van morgen. Evenzo, de zich noemende anti-racisten van vandaag zijn de racisten van morgen.

 10. Er is een oorlog gaande tegen de blanke heteroseksuele man, de enige soort die niet al in een hokje is geplaatst en de enige deze ideologie kan stoppen.

 11. @Willy
  “Denk maar weer aan het zwarte piet story dat bij onze cultuur hoort,”

  Dat dacht ik eerst ook. maar ik zie het nu anders.

  Zwarte Piet vertegenwoordigt de onderdrukking van de westerse maatschappij door de Moren.

  In de middeleeuwen hielden de moslim piraten overvallen op westerse steden en namen die mensen om om als slaven verhandeld te worden in het midden oosten.

  Die moren kwamen per boot, moorden, roofden en verkrachten de lokale bevolking en namen de overlevenden als slaven mee om in het midden oosten verkocht te worden.

  Zwarte Piet met krul haar en zwart gezicht symboliseert de moor aka moslim piraat met oorbellen van noord Afrika. Zijn roede staat voor de zweep om zijn blanke slaven te drijven, Zijn zak voor alles wat hij roofde en terug nam naar Afrika.

  Sinterklaas symboliseert een paus oftewel de katholieke kerk die lang slavernij toegestaan heeft.
  St. Augustine teaches that the institution of slavery derives from God and is beneficial to slaves and masters.
  Pope Martin I condemns people who teach slaves about freedom or who encourage them to escape.

  En er waren vele blanke verraders die de Saracenen hielpen. Dit kan je zien aan het feit dat de kerk een dekreet opstelde dat eenieder die de Saracens helpt met slavernij als straf zelf een slaaf wordt gemaakt.

  The Third Lateran Council imposes slavery on those helping the Saracens.

  Conclusie:
  Zwarte Piet is inderdaad racistisch tegen de blanke man die onderdrukt en als slaaf door die zwart piet verhandelt werd met hulp van een veraderlijke sinterklaas die met mooie praatjes (cadeaus) de bevolking op het verkeerde been zette.

  Als we met bovenstaande gedachte en waarschuwing Sinterklaas vieren namelijk dat de moren (moslims) weer terug in het land zijn en dat het veraderlijke linkse tuig (sinterkaas) onder een hoedje met hen samenwerkt, als we het op die manier willen zien, dan moeten we sinterkaas en zwarte piet behouden. Maar wat we er nu van gemaakt hebben dan kan hij beter verdwijnen en vervangen worden door de kesrtman.

  Alhoewel PITA zal wel problemen met de herten hebben.

 12. Die antifa vlag ziet er toch wel erg facistisch uit.

  Wanneer ik hem zie dan krijg ik er gelijk een nazi gevoel bij.

 13. Dus als ik het goed begrijp regeert rechts ( CDA,VVD) al vanaf de dood van Fortuyn tot nu en is Soros een linkse ! Een man met zo veel geld kan geen socialist zijn.
  En dan zal de VN ook nog links zijn.
  Wat u doet, al jaren, deed Hitler met de communisten.
  En Antifa is een roomse uitvinding, net als de feministen.

 14. De oud Staatsman, Churchill had het al vroeger gezegd: citaat: “De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”.

 15. https://www.nu.nl/binnenland/6059357/politie-en-om-beraden-zich-op-onderzoek-naar-bedreiging-gezin-kozp-leider-jerry-afriyie.html#coral_talk_wrapper
  Dat dhr. Wilders al jarenlang bedreigd wordt en zelf in een rechtzaak is verwikkeld waar schaamteloze linkse politiek achter zit moeten we kennelijk accepteren. Maar kennelijk negint er toch iets te gisten in dit land. Het vernaasd mij niet, als ik terug denk aan de triomfantelijke smile van mevr. Halsema met die trieste button op, dan is mij duidelijk dat de climax niet lang op zich zal laten wachten. Discriminatie is niet iets wat alleen gekleurde mensen kan overkomen. Leeftijd, geaardheid en opvallende mensen zijn altijd een doelwit. De overdreven aandacht voor de gekleurde mens in Nederland is misplaatst. Iedereen kan hier zichzelf bewijzen,… je hoeft er alleen maar wat moeite voor te doen. Niet wijzen naar anderen, maar zelf inzet tonen!

 16. Notabene zie de reportage van VRT journalist Vranckx waar de Congolezen bijna smeken voor de terugkeer van de Belgen als bestuurder van hun land. Nu 60 jaar later en de generatie die ze die verwijten maken bijna verdwenen is en zich niet kan verdedigen denken ze de geschiedenis te herschrijven in hun voordeel. Natuurlijk samen met de intellectuelen, proffen en anderen die slechts één zijde belichten alsof al het andere niet bestaan heeft.

 17. De Berlijnse muur heette in de DDR de anti-fascistische muur.
  Maar het was een muur om gevangen te houden.

 18. Wat ik niet goed begrijp is dat ze zoveel kritiek hebben op onze manier van leven. Als het hier dan toch zo slecht is hebben ze alle kansen terug te keren naar hun roots. Ze hebben hier de mogelijkheid gekregen een gedegen opleiding te krijgen. Mijn inzien is dat er nu dat er meer en meer kritiek komt op steuntrekkers ze een andere hangmat zoeken in plaats van hun land van herkomst herop te bouwen en democratie te implementeren. Bijvoorbeeld Belgie. We mogen alle bagger over ons krijgen maar kijk je even verder dan onze Leopold 2 zie je dat destijds de infrastructuur is aangelegd dankzij de Belgen, medische verzorging, kraamklinieken. Nu 60 jaar onafhankelijkheid ligt er zo goed als geen asfalt meer en staan alle voorzieningen op instorten.
  Alles is gewoon verloederd of gestolen. Wat de slaven betreft dat waren mensen die onder toezicht stonden van het stamhoofd, zeg maar de burgemeester. Het stamhoofd zelf hakte de handen af van hun stamgenoten als ze niet voldeden aan de productiequota die het inkomen van deze moesten verzekeren.

 19. Je ziet het ook in de VS de linkse haat cultuur is in opmars. ze verloochenen verworven waarden, en zoeken op de brandhaarden nieuwe uitgevonden waarden. Ze zijn marxistisch en nihilistisch van organisatie, waarbij ze zeer racistisch zijn tegenover andere groepen. Denk maar weer aan het zwarte piet story dat bij onze cultuur hoort, maar zij zien daar weer iets racistisch in, dus bij hen is het conflict om het conflict, ruzie om te ruzie. Het erkennen van zulke organisatie is dom, en laat weer zien hoe achterlijk Europa wel is, de UK heeft gelijk, uit de EU, met hun onnozele wetten die zullen eindigen met een burgeroorlog. Shalom

 20. Of topic maar dit is ongelofelijk. In de Telegraaf staat , zaterdagmiddag 15:30 dat ventilatoren niet aan mogen in verzorgingshuizen gedurende de hitte die volgende week wordt verwacht. Dit is moord. Anders kan je het noemen. Het zou je vader of moeder maar zijn. Doodgemarteld door de overheid. Als dit geen ommekeer is/wordt bij de schapen die alles maar accepteren.

  En wij zitten in de lock down voor de kwetsbaren. Dit is zo ziek. Ik heb er geen woorden voor. Vandaar mijn off topic reactie. Ik zit helaas op de iPad dus kan niet linken.

Comments are closed.