Uurloon 100 – 175 euro: Artsen verdienen dik aan vaccineren zoveel mogelijk mensen

—————————————————————————————————————————————–

Corona adviseur minister van BiZa Seehofer blijkt geen enkele medische achtergrond te hebben, en bewonderaar te zijn van Chinese massamoordenaar Mao

—————————————————————————————————————————————-

In Duitsland (en wellicht ook in Nederland?) verdienen artsen dik aan het vaccineren van zoveel mogelijk mensen. In de deelstaten Thüringen en Sachsen wordt een uurloon van 175 euro betaald. In Sachsen-Anhalt krijgen ze het minst, ‘slechts’ 100 euro. Het inspelen op hebzucht is een simpele doch zeer effectieve manier om vragen van artsen en verplegers over nut en noodzaak van deze vaccins in de kiem te smoren. Voor een drie keer zo hoog salaris lijken velen bereid te zijn hun geweten onder een dikke bankrekening te begraven.

In de andere Duitse deelstaten krijgen artsen tussen de 124 en 150 euro, exclusief een weekend- en feestdag toeslag van 20%, zo berichtte Welt. Als een arts een jaar lang full time zou vaccineren, dan haalt hij daarmee € 300.000,- binnen, ongeveer drie keer zoveel als een gemiddeld jaarsalaris. (1)

Corona ook in VS big business

In het voorjaar van 2020 bleek dat corona ook in de VS big business is. Ziekenhuizen kregen voor iedere opgenomen Covid patiënt zo’n 13.000 dollar, en voor iedereen die aan de beademing werd gelegd zelfs $ 39.000. Zo werden artsen, specialisten en ziekenhuizen gestimuleerd om zoveel mogelijk mensen de diagnose corona te geven, en andere aandoeningen zoals griep te negeren.

Met de voor dit doel totaal ongeschikte PCR-test was dat overigens een koud kunstje. Zelfs de New York Times gaf in het najaar toe dat het aantal ‘besmettingen’ 90% overdreven is, en al deze ‘gevallen’ in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk virusvrij zijn.

Een Amerikaanse senator klapte in april uit de school en toonde overheidsinstructies waarmee bijna alle doden ongeacht de oorzaak op de corona lijst moesten worden gezet.

Corona adviseur minister: Geen medische achtergrond, wel bewonderaar van Mao

Terug naar Duitsland, waar het zoveelste schandaal rond de gefabriceerde corona crisis de media heeft gehaald. Een paar weken geleden kwam aan het daglicht dat belangrijke topmedewerkers van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer een ‘proactieve’ invloed op het ‘scenario document’ van de overheid aangaande het corona beleid hebben gehad.

Nu blijkt één van deze adviseurs, op wier inzichten het Duitse corona beleid mede werd gebaseerd, geen enkele medische achtergrond noch kennis op het gebied van virologie en epidemiologie te hebben. De enige kwalificatie van Otto Kölbl is dat hij taalleraar is geweest aan een universiteit in China, en dat hij een openlijke bewonderaar is van de infame communistische massamoordenaar Mao Zedong, die zo’n 72 miljoen mensen liet afslachten of verhongeren – meer dan Adolf Hitler.

Iemand met een dergelijk extreemlinksautoritair wereldbeeld, maar zonder enige expertise op dit gebied, werd klaarblijkelijk geschikt genoeg geacht om mee te werken aan een ‘wetenschappelijk’ document, dat ten aanzien van corona de basis vormde van de ‘planning van verdere preventieve en repressieve maatregelen’ door de overheid. Om het zo te omschrijven: zou het u een prettig gevoel geven als een neonazi rechtstreeks invloed zou hebben uitgeoefend op ‘volksgezondheid’ beleid waar u op wat voor wijze dan ook hard door getroffen bent?

Ondertussen heeft de regering in Berlijn aangegeven dat de maatregelen rond Pasen (4 en 5 april) mogelijk worden verlicht of zelfs opgeheven (2), wat hoogstwaarschijnlijk het zoveelste tijdelijke zoethoudertje zal zijn waar opnieuw veel mensen zullen intrappen.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times


Zie ook o.a.:

2020:

09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
06-10: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
06-10: (/ Wetenschappelijke studies bewijzen dat longschade en hersenschade niet uniek voor corona zijn, maar vooral worden veroorzaakt door griep)
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
09-08: Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
10-04: Amerikaanse senator laat instructies zien waarmee bijna alle doden aan corona worden toegeschreven
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Ik verwacht dat het de vaccinatie centra gaat vergaan zoals eerder de test straten: LEEG blijven.
  Alhoewel er nog veel mensen totaal onwetend zijn wat er speelt met die vaccins zoals een juffrouw aan de bediening in de supermarkt die verwonderd was dat ik mij niet en nooit zal laten prikken.
  Zij had wel een vriendin die reeds twee maal serieus ziek was na de prikken.
  Hopelijk gaat ze nu zelf eens op zoek naar waarheidsbevinding en de risico’s van vaccinatie na ons gesprek en dat voor haar eigen welzijn.

  Wat artsen betreft die deze vaccinaties promoten en zelf patiënten/bevolking vaccineren:
  Zij schenden zonder uitzondering allemaal hun eed van Hippocrates door hun patiënten mogelijke schade te berokkenen met dubieuze vaccins en plegen plichtsverzuim door hun patiënten niet te willen behoeden of/en te waarschuwen voor de schadelijke gevolgen van experimentele vaccins die nog nooit op de mensheid werd gebruikt en waarvan geen gevolgen bekend zijn alsook het verzwijgen van vaccinatieschade die wel bekend is.
  De orde van geneesheren is misdadig door artsen die hun eed van hippocrates niet willen schenden te veroordelen en te willen schorsen voor het uitoefenen van hun medisch beroep naar eer en geweten en volgens hun gezworen eed van Hippocrates.

 2. Hopelijk gaat iedereen eens kijken naar oversterfte en je ziet dat bijna ieder land in europa een behoorlijke oversterfte heeft (bedankt voor de link amo).
  En hier de oversterfte van de VS: https://www.nytimes.com/interactive/2021/01/14/us/covid-19-death-toll.html
  Zoals je kan zien heeft de serieuze griep van 2018 een kleine piek veroorzaakt. Als je er dan vanuit gaat dat Corona half zo dodelijk is dan de griep, dan is de vraag:
  Wat heeft deze wereldwijde oversterfte veroorzaakt?
  Ik verwonder me erover dat mensen massaal sterven aan iets waarvan velen denken dat het niet Covid is, maar niemand maakt zich druk over waaraan die mensen dan wel aan sterven.

 3. Nog een voorbeeld van sjoemelen met de doodsoorzaak. https://commonsensetv.nl/mijn-vader-is-overleden-opnieuw-een-covid-dode-of-toch-niet/
  Vader is hartpatiënt en komt te overlijden. Waarnemend arts noteert als doodsoorzaak ‘Covid19’. Deze constatering gaat in een gesloten envelop die niet opengemaakt mag worden (B formulier) naar het CBS.
  In dit geval was de familie nieuwsgierig en opende de envelop, waardoor de fraude ontdekt werd. Dit geval zal niet uniek zijn.

 4. Deze is wel aardig gevonden: https://twitter.com/ge_noeg/status/1363899821426417671/photo/1
  Als de overheid er alles aan doet om de angst aan te wakkeren, blijkt daaruit dat de mensen over ’t algemeen weinig merken van die veronderstelde ramp. Want als we bijna allemaal merken dat er een killervirus rondwaart, probeert een overheid algemene paniek juist te voorkomen.
  De ramp is allemaal “van horen zeggen”.
  Dan zullen de OMT’s beweren dat ze juist een ramp aan voorkomen zijn.
  Maar volgens mij is het lamleggen van het halve land, louter ter voorkoming van een verwachting, in strijd met allerlei lang bestaande noodwetten. Noodwetten eisen steeds proportionaliteit. Proportionaliteit kun je nooit aantonen als “het gevaar” bestaat uit vermoedens. Want dan ontbreken de daadwerkelijke bewijzen voor de noodtoestand.

 5. In een samenleving waarin vrijwel iedereen dezelfde illusie deelt en waarin alle autoriteiten dezelfde leugens verspreiden is het gemakkelijk om hierin mee te gaan, zeker als er een flinke vergoeding tegenover staat om het geweten te sussen.

  Moedwillige onwetendheid zal de artsen die deze vaccines toedienen alleen niet beschermen tegen de gevolgen van hun acties.

  “We zaten in een pandemie en de vaccinatie bedrijven zeiden dat het veilig was” gaat er heel zwak uit zien als argument met de kennis die we nu al hebben en in de toekomst algemeen geaccepteerd gaat worden.

 6. Er wordt natuurlijk vollop gespeculeerd of mensen wel of niet als Corona dode aangemerkt worden in de VS.
  Daarom is het beter om naar de oversterfte in de VS te kijken. Dat getal kan niet gemanipuleerd worden of er moeten opeens levenden doden rondlopen.
  Google maar eens op “weekly deaths above and below normal in de u.s. since 2015”.
  Dan zie je ook direct een mooi piekje in griep winter 2017/2018.

 7. Er is een onbeperkt budget om te vaccineren, dus kassa voor de vaccinologen en hun hulpjes, het is gewoon een mega verdienmodel, er wordt enorm veel geld opgestreken door deze lui onder de dekmantel van menslievendheid.

 8. Men is in Vlaanderen bonussen aan het uitreiken aan de vaccinatieteams:
  hoe meer gevaccineerden: hoe groter de bonus!

  Tijdens een infosessie van het “Agentschap Zorg en Gezondheid” (op de website Laatjevaccineren.be) over de vaccinatiecentra werden de lonen van medewerkende artsen en farmaceutische experten (apothekers) bekend gemaakt.

  Er zal letterlijk met geld gegooid worden om zoveel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen!

  Het uurloon voor de ‘vaccinatoren’ zal € 47,25 bedragen.
  Dat komt op een weekloon van € 1795,5 indien 38 uur per week wordt gewerkt.
  Dat is een maandloon van grofweg € 7182.

  Een farmaceutisch expert krijgt € 80,34 per uur en werkt 48 uur per week.
  Dat komt op een loon van € 3856,32 per week of € 15.425,28 per maand!

  Medisch toezicht gebeurt door een arts. Die arts krijgt 80,34 per uur, en zal 60 uur per week werken.
  Dat is een weekloon van € 4820,4 of een maandloon van €19.281.
  Dat komt neer op een jaarloon van €231.379 (indien de arts een heel jaar aan die vergoeding zou werken).

  Kleinere vaccinatiecentra zullen één arts en één farmaceutisch expert hebben, grotere zullen er meerdere hebben.

  Bron :
  https://eindtijdklok.org/2021/02/24/rechtzetting-artikel-vaccinatiecentra-in-vlaanderen-vaccinatoren-vangen-e1795-per-week-artsen-e4820/

  Bron :
  https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2021/02/presentatie-webinar-vaccinatiecentra-lokale-besturen-en-zorgraden-28-januari-2021.pdf

 9. Zeer binnenkort komt iedereen voor de keuze, onderwerping aan het overheidsvaccin of gediscrimineerd worden.
  Alle dappere taal moet dan worden omgezet in daden. Ik vrees dat er weinig stoere mensen overblijven.
  Zie de laatste Jaap Dieleman voor de juiste motivatie.

 10. ANGST vernauwt je blik en je bent door deze angst een gevangene van jezelf verdoofd en gedwee je zoekt steeds bevestiging luistert er steeds naar en verstuurt angst naar anderen retweet delen delen met intentie te waarschuwing: Nee, je bent een verlengstuk van de staats-propaganda en dus ook de angst-terreur..kom los van angst eerste stap naar overleven!
  Stap 1: STOP met volgen van alle Oude MEDIA ja ALLES!!!
  MSM: zijn alle DPG Media, SANOMA, TMG & Mediahuis merken geen TV, ANP/NOS publiek of RLT/SBS/Veronica. Geen Radio of Journaal stop kijken naar Rutte zijn toespraak…geen online AD, Parool, NRC, etc geen Weekend, libelle zeker geen Nu.nl, NOS, de kranten, magazines, facebook, twitter en kom tot jezelf!
  Luister https://video.wakkeren.nl/videos/watch/cd4d2f0a-d56a-42d7-b066-cfa77e75b081 om je corona angst kwijt te raken…virussen zijn niet onzichtbare vijand maar juist onze beste vriend!
  Ons gemeenschappelijke probleem….
  Ik zie ons gemeenschappelijk probleem: we zijn te egoïstisch zijn zelf zelf zelf en alleen in micro-wereld blijven zitten niet iets voor een ander over hebben elkaar veroordelen. Je bent volledig exposed maar toch weer die zinloze Facebook, Twitter, Telegram acties petities of de ruim aangekondigde demonstraties organiseren oookal staan we met 17 miljoen op Malieveld…0 resultaat…we gaan weer naar huis.. de ME heft hem al ingelijst…bakje koffie?? 1 poster geen plan 1000X dezelfde uitkomst en weer 0 resultaat. We elkaar blijven aanspreken op mondkapjes, de kliklijn draait overuren. ja want zeg: waarom jij wel en ik niet, ?? Net als rechtszaken: kansloos ALLE wetten opgeheven.

 11. 1e golf:Ruim 99 procent van alle mensen die in Nederland overleden aan Covid-19 waren vijftig-plus. ( 50PLUS!)

  Voor wie nog steeds twijfelt dat in de ‘ eerste golf ‘ heus niet alleen oudere, zwaarlijvige mannen ( dor hout dus) stierven aan corona de volgende officiele cijfers van het CBS. Bedenk dat de PCR test zeer onbetrouwbaar is, bedenk dat veel medici belang hebben bij veel coronadoden ( MONEY) dus al gauw iemand zo diagnosticeren !)

  https://www.trouw.nl/binnenland/de-balans-na-de-eerste-golf-99-procent-van-de-doden-is-50-plus~bf38662c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Te beginnen bij de meest trieste statistiek, sterfte. Glashelder is nu dat vooral oudere mensen kwetsbaar zijn voor het coronavirus. Ruim 99 procent van alle mensen die in Nederland overleden aan Covid-19 waren vijftig-plus. Veel van hen woonden in een verpleeghuis. Een fractie, 0,7 procent, was jonger dan vijftig. Dat blijkt zowel uit de cijfers van het CBS, dat in Nederland de oversterfte (het aantal sterfgevallen meer ten opzichte van een gemiddeld jaar) bijhoudt, als uit de gegevens van het RIVM, dat alleen overleden patiënten die daadwerkelijk zijn getest telt.

  Het hele land wordt dus verwoest door virologen en politici voor nog geen paar duizend doden! Zelfs minder als tijdens de griep in sommige jaren en in verschillende landen!

 12. Huisartsen kunnen aan de bak met vaccineren, dit wordt de volgorde ( KASSA!!!!!)

  https://www.ad.nl/binnenland/huisartsen-kunnen-aan-de-bak-met-vaccineren-dit-wordt-de-volgorde~a9264f33/

  In Zeeland worden de vaccins (van AstraZeneca) vanaf maandag aan huisartsen geleverd. Later in de week volgen huisartsen in Limburg, de week erna komt Noord-Brabant aan de beurt. Alle 63- en 64-jarigen in de drie zuidelijke provincies kunnen dus snel een uitnodiging van hun huisarts verwachten. Dat geldt tevens voor mensen van 18 tot en met 64 jaar met zogeheten morbide obesitas (een BMI van 40 en hoger) en alle mensen met het syndroom van Down.

 13. Schandalig dat ze een onkostenvergoeding krijgen tot daar toe maar dan zo zo’n hoog uurloon. Hier in België willen ze ook voor betaald worden, menslievendheid kent m’n niet meer dat is iets van het stenen tijdperk!!! Zich nog belangloos inzetten voor hun medemens is niet meer van deze tijd, schone opvoeding van de jeugd noem ik dat, overal wil m’n geld uitkloppen. Shalom

 14. @ Hoeder 23/02/2021 om 7:11 pm Ja zo is het precies! Chapeau!

  Generaals hebben geen belang bij vrede
  Dokters hebben geen belang bij gezondheid
  Politici hebben geen belang bij een volk dat wakker wordt

 15. Waanzin is, telkens opnieuw en opnieuw hetzelfde te blijven doen en dan te blijven verwachten om een ander resultaat te verkrijgen en als dat niet lukt geef je de ander, de burger, de schuld, want die houdt zich niet aan de regel. De lockdown doctrine is daar een goed voorbeeld van.

 16. 100 induviduele Kamerleden elk met hun eigen partijtje.
  Weg van hun meesters als Supervisor.
  Dat zal het kartel ineen doen storten waarmee de partijgoden hun troon ontnomen is.
  Gun elk van deze Kamerleden hun zetel die zij behouden zolang zij zich niet laten leiden door lijders met een agenda die asocialer is dan de belastingdienst.

 17. Ik zal niet vergeten dat VVD en D66 tégen de motie Azarkan (géén vaccinatieplicht) hebben gestemd. Dat zijn twee partijen die zich liberaal noemen. Wat een gotspe.

 18. Hoe kan het toch dat Klaus Schwab zijn boek ‘Covid-19 the great reset’ op 9 juli 2020 al van de drukpersen kon laten rollen? Dat antwoord moge duidelijk zijn en is heel simpel: het was allemaal gepland. Iedereen die dat nu nog niet ziet, is simpelweg onder zware hypnose van de media. Je kunt niet in 6 maanden een totaal economisch plan hebben uitgewerkt voor een totale wereldwijde economische reset die ook nog eens alle facetten van de maatschappij wil veranderen.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/klaus-schwab-voorzitter-world-economic-forum-en-the-great-reset-beijws-van-totale-planning/

 19. Voorbeelden van Prikkelende vragen II ( ter illustratie )

  Deze vragen uitgelicht uit Gastblog Sannne Burger, 20-02-2021

  Vraag 1: HET CAPITOOL
  Hoe is het mogelijk dat één van de meest beveiligde gebouwen in de wereld, het Capitool, tijdens één van de belangrijkste politieke bijeenkomsten in deze tijd, succesvol overvallen kon worden door een klein groepje demonstranten?

  Vraag 13: WHISKY
  Waarom zit Ab Osterhaus weer avond aan avond als deskundige op TV zijn verhaal te vertellen, terwijl deze man in 2009 een fles dure whisky opentrok toen de eerste besmetting met de Mexicaanse griep in Nederland bekend werd? Hij vierde daarmee met zijn team de bezegelde vaccinatiedeal. Is iedereen vergeten dat de door hem voorspelde levensgevaarlijke uitbraak uitbleef en dus 20 miljoen vaccins weggegooid konden worden? Deze kostten de belastingbetaler 144 miljoen euro. Zijn we dat na 11 jaar gewoon vergeten?

  Vraag 2: BELEID
  Waarom moeten over de hele wereld kleine bedrijven en horeca dicht, maar blijven grote bedrijven als de Ikea, de Walmart en de MacDonalds open? Waarom mogen vliegvelden, casino’s en bordelen wel open, maar theaters en festivals niet?

  Vraag 7: FAUCI
  Waarom kondigde Fauci, omstreden viroloog en leider van het corona-gebeuren, in een toespraak van twee jaar geleden genoegzaam aan dat er binnen een paar jaar zéker een pandemie zou komen? Hoe wist hij dat?

  Vraag 12: VRIENDJESPOLITIEK
  Waarom heeft Hugo de Jonge vorig jaar al bij AstraZeneca, het bedrijf waar zijn broer werkt, voor miljoenen euro’s belastinggeld vaccins besteld, terwijl die toen naar zeggen nog niet eens gemaakt waren en het op dat moment nog absoluut niet zeker was of ze ooit gemaakt zouden worden?

 20. @Oliebol67 schreef:
  23/02/2021 om 10:21 pm “Een loodgieter verdient net zoveel”.

  Dus volgens U verdient een loodgieter 28.000 euro per maand??????
  Tja, over entertainment gehalte gesproken.
  (Groetjes oud gawalo monteur)

 21. Deze site heeft een hoog entertainment gehalte. Kan je nog griezelen, griezel dan mee. Wat is nou een inkomen van 100 tot 175 euro per uur. Daar moeten de belastingen nog af en allerlei andere kosten. Een loodgieter verdient net zoveel. Wat ik mij afvraag is wat nu met dat vaccin het issue is. Genetische manipulatie van de wereldbevolking, uitroeiing van de mensheid of geld. Het lijkt mij sterk dat alle drie argumenten van toepassing zijn. Om mij heen hebben nu verschillende mensen het twee stappen vaccin gehad en niemand is dood gegaan of heeft klachten. Integendeel, er zijn juist veel mensen die de kluit belazeren om gevaccineerd te worden terwijl ze er eigenlijk geen recht op hebben. Wie het weet mag het zeggen.

 22. Chemotherapie en bestralingen zijn toch fantastisch !!!!

  Zoveel miljarden euros en dollars die er aan uitgegeven worden om de zakken van superrijken nog meer te vullen ! Ongelooflijk interessant !

  Gehoorzaam en werk als slaaf tot je sterft !! hahaha !!!

 23. Anti Coronavaccinatie is een stommiteit die je maar eenmaal overhoop kan halen. Je hebt betere kansen met Russische roulette.

 24. Ziekenhuizen krijgen extra geld voor corona-patiënten. In een situatie waarbij ziekenhuizen als marktpartijen moeten concurreren, is zo’n bonus uiteraard een perverse prikkel om patiënten te kwalificeren als ‘corona’ patiënt.
  En zo krijgt het volk valse cijfers voorgeschoteld als het gaat om de aantallen corona-doden en corona-patiënten. Tevens krijgen we valse cijfers over het aantal ‘besmettingen’ omdat de tests allesbehalve een duidelijke uitslag geven en niet eens mogen worden gebruikt als diagnostisch middel. Waarbij tevens het aantal kopieer-cycli te hoog kan zijn, wat tevens valse positieven geeft.
  Al met al blijft het onwaarschijnlijk moeras waarop alles is gebaseerd.
  Voor elke dictator is de huidige situatie een droom: Vanachter een katheder kun je eenvoudig verkondigen dat vanaf ‘morgen’ de mensen niet meer in de open lucht mogen verblijven. En dat vanaf overmorgen iedereen maskers moet dragen. Dat sommige winkels overbodig zijn en dus niet mogen verkopen. Dat sommige reizen ook overbodig zijn. En de toehorende pers knikt gehoorzaam.
  Nog even en de overheid sluit alle modezaken om het volk van een genderneutraal Mao-pak te voorzien. Ook autoverkopen worden verboden, want de overheid vindt iets als een Trabant-achtig voertuig meer dan genoeg luxe voor het gewone volk.
  Het gemak waarmee dit alles gebeurt is werkelijk nauwelijks te geloven. Ik denk dat die overheden ook verbaasd zijn over het gemak waarmee mensen bereid blijken hun vrijheden in te leveren.
  Straks wordt “klimaat” de reden dat we opgesloten gaan worden. De Duitse SPD-er Lauterbach heeft dat zelfs al verkondigd.

 25. Verlichtingen van maatregelen in duitsland na 5 april .
  De ramadan begint op 12 april !
  Valt de euro ?

 26. Bijna ieder mens heeft zijn prijs om dingen te doen die hij normaal gesproken niet zo vlug zou doen.
  De basis is vaak terug te vinden tijdens de opvoeding van kleine kinderen: “als jij lief bent dan krijg je straks ’n snoepje”.
  Ook met het socialiseren van honden gaat het precies zo: “Ga af, zit, blijf,” enz. en na het uitvoeren van de commando’s het hondenkoekje.

  Zodra mensen ouder zijn gaat de maatschappij ze belonend.m.v. beloftes, met diploma’s, carrière, promotie, geld en/of status en mogelijk, zelfs macht.
  Dit fenomeen is terug te vinden in alle lagen van de bevolking, van jong tot oud, van arm tot rijk. Bij een klein kind tot regeringsleiders.

  Het is eenieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid of de persoonlijke moraal en ethiek ondergeschikt gemaakt zal worden aan een beloning of niet.
  Nogal eens krijgt de honger naar meer geld of macht de voorkeur en zal de persoonlijke moraal en ethiek het onderspit delven.
  Ook het risico om hun baan kwijt te raken en daardoor mede hun woning brengt menigeen ertoe om orders uit te voeren die haaks staan t.o.v. de persoonlijke moraal en ethiek.

  Ieder mens is persoonlijk verantwoordelijk voor de keuzes die hij/zij maakt ongeacht van wie de orders komen.
  In dit technologische tijdperk kan niemand meer zeggen; “ich habe es nicht gewusst”.

  Niet weten is ook een keuze.

 27. Ethiek en artsen, is toch wel een dingetje.
  Na het boek van Peter Goetsche, Dodelijke medicijnen, kan iedereen weten dat Big Pharma, maar ook veel artsen gewoon maffia zijn. Je moet ziek worden en dat ook blijven. Dan pas wordt er aan je verdient. En natuurlijke producten, die niet te patenteren zijn, zoals vitamine C, zijn dus levensgevaarlijk. De Codex Alimentarius is niet zo maar in het leven geroepen. Zg onrechtmatige gezondheidsclaims, kunnen ook in ons land zwaar bestraft worden. Ga dus niet bv zeggen dat hennep een zegen voor de mensheid is, want dat zou niet wetenschappelijk bewezen zijn. Maar chemo met een effectiviteit van iets meer dan 2% en vernietigende bijwerkingen tot en met de dood aan toe en slopend voor de kwaliteit van leven mag natuurlijk wel. En de meest dociele groep mensen, artsen, werken daar braaf aan mee.

Comments are closed.