Pentagon denkt dat laserwapen dat bevelen in je oor projecteert over 5 jaar klaar is

Lasershow boven Utrecht (2011). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Laser moet op honderden kilometers afstand gaan werken en kan ook pijn veroorzaken – Wapen kan tevens worden misbruikt voor religieuze doeleinden (bijvoorbeeld een ‘stem uit de hemel’ die gelovigen beveelt hun verzet op te geven of juist in actie te komen)

—————————————————————————————————————————————–

Een ‘pratende laser’ klinkt iets als uit een goedkope science fiction film. Toch is dit exact waar wetenschappers van het Pentagon aan werken, en wat mogelijk al over 5 jaar kan worden ingezet. Het Joint Non-Lethal Weapons Directorate werkt aan laserwapens die in staat zijn om over honderden kilometers afstand bevelen en andere hoorbare boodschappen in de hoofden van mensen te projecteren, met de bedoeling deze af te schrikken of te verlammen, zonder hen te doden.

Het wapen werkt als volgt. Een laser veroorzaakt een bol plasma, waarna een tweede laser deze bol als het waren in kleine stukjes snijdt en op zo’n manier doet trillen, dat geluidsgolven worden geproduceerd. Als dit op de juiste frequenties gebeurt, klinken die geluidsgolven als gesproken taal.

De Military Times bericht dat een militaire versie van het wapen over 5 jaar klaar kan zijn. Soldaten zouden dan specifieke groepen mensen (zoals opstandelingen, terroristen, demonstranten, relschoppers e.d.) van grote afstand aanwijzingen en bevelen kunnen geven (zoals ‘stop! of wij openen het vuur’), zonder zelf aanwezig te zijn en dus gevaar te lopen. De laser zou ook op een pantserwagen of in een vliegtuig kunnen worden gemonteerd.

De ‘gestraalde’ boodschappen kunnen wel door glas dringen, maar nog niet door massieve barrières (zoals beton). Het Pentagon hopen een versie van de laser te maken die in staat is boodschappen over honderden kilometers te versturen.

Pijnprikkels en aanhoudende flashbang

Behalve ‘praten’ kan de laser ook pijnprikkels veroorzaken. Dat gebeurt door mensen te bestoken met microscopisch kleine ‘hitte prikjes’, die dwars door hun kleren heengaan. Dat veroorzaakt een bijzonder onaangenaam gevoel, waardoor mensen zich zo snel mogelijk uit de voeten maken. Volgens de wetenschappers veroorzaakt dit echter geen blijvende schade aan de gezondheid.

Hetzelfde wapen kan ook worden gebruikt als een aanhoudende ‘flashbang’ granaat. Standaard flasbang granaten, die worden ingezet om groepen mensen te desoriënteren, kunnen slechts één of twee harde knallen produceren.

Eén systeem dat met geluid, licht en hitte burgers in het gareel moet houden

MIT wetenschappers werken aan een ‘pratende laser’ die speciaal voor gebruik bij burgers is bedoeld. Deze laser laat watermoleculen in de lucht rond de oren van mensen trillen, waardoor geluidsgolven ontstaan. Volgens de researchers kan deze laser worden gebruikt om specifieke personen in een drukke ruimte een boodschap te sturen, of mensen voor gevaarlijke situaties te waarschuwen.

Het doel is om één systeem te ontwikkelen dat een heel scala verschillende effecten – zoals geluid / spraak / lawaai, licht, hitte – kan produceren. Daarmee zouden diverse bestaande niet-dodelijke wapens kunnen worden vervangen.

Wat zijn tegenwoordig de ‘verkeerde handen’?

Ook bij deze nieuwe technologie rijst de vraag wat er kan gebeuren als deze wapens in de verkeerde handen vallen. En wat zijn tegenwoordig precies ‘verkeerde handen’? Het zijn vooral overheden zelf die steeds vaker hun politieke, financiële, politionele en ook militaire macht tegen hun eigen burgers inzetten, in plaats van hen te beschermen.

Met ‘tegen hun eigen burgers’ bedoelen wij ook systemen die de overheid in staat stellen om de bevolking 24/7 te controleren en te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de 5G biosensors die al volgend jaar in Covid-19 vaccins zouden kunnen worden gestopt.

Misbruik voor religieuze doeleinden

De laser zou ook op een andere manier kunnen worden misbruikt. Omdat individuele personen of groepen mensen plotseling een zeer luide stem kunnen horen, zonder te weten waar die vandaan komt, zou daar een religieuze betekenis aan kunnen worden gegeven. Zo kan een ‘stem uit de hemel’ grote groepen mensen een ‘goddelijk’ bevel geven om bijvoorbeeld hun verzet op te geven, of om juist in actie te komen.

Combineer dat met de reeds bestaande technologie om met lasers gigantische holografische beelden in de lucht te projecteren, en het zal iedereen duidelijk zijn dat de mogelijkheden om zowel religieuzen als alle andere mensen te manipuleren met bijvoorbeeld ‘de stem van God’, een fake ingrijpen door engelen, of de verschijning van een Messias, eindeloos zullen zijn.

 

Xander


(1) Live Science via Natural News
(2) Afbeelding:  David Mark, Pixabay 


Zie ook o.a.:

01-09: MIT wetenschappers verwijzen Elon Musks hersenchip naar het rijk der fabelen
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
22-07: Team wetenschappers toont aan dat 5G mens in antenne verandert en coronavirus stimuleert (/ Hele mensheid wordt onderworpen aan grootste en gevaarlijkste wetenschappelijke experiment ooit)

2019:

07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Zo snel mogelijk al die nare religies afzweren, dan kan je tenminste niet op die manier beïnvloed worden!

 2. Vergeet niet dat overheden hier ook experimenten doen. Net als de wetenschap. Niet elk experiment is geslaagd. Er is een leuk boekje over mislukte experimenten: https://www.bol.com/nl/f/bizarre-wetenschap/30085474/
  Daarin wordt o.a. verteld over een wetenschapper die dacht dat je apen menselijker kon maken door hen in een gezin op te voeden. Het mislukte volledig.
  De Amerikaanse defensie deinst niet terug voor tal van experimenten.
  De Chinese ook niet, vermoed ik. Dus een nieuw soort wapenwedloop vindt plaats. Niet alles zal toegepast worden en daar kunnen vele redenen voor zijn.

 3. Maar mocht het toch zo zijn dan ben je er toch maar lekker mee. God heeft de atoom bom ook niet gemaakt maar het kan 10 keer het leven op de aarde naar de kl……te helpen dus al die uitvindingen Laat mij even met rust.

 4. De meeste militair noviteiten die bekend worden gemaakt zijn gemiddeld zo een 25 dan wel 30 jaar oud. Wat bovenbeschrevene door Xander Nieuws, is misschien voor de meeste mensen een raadsel, gewoon geleuter of waanzin, maar is realiteit. Neo-cortale-oorlogsvoering bestaat al heel lang in verschillend gedaanten op deze wereld men kan hierbij ook denken aan het visuele Blue Beam-Project, HAARP, etc). De in het bovenbeschreven artikel militaire mogelijkheden, werden al eerder sucsesvol toegepast in de 1e-Golfoorlog begin jaren 90 vorige eeuw. Toen vele 10.000den Irakees soldaten zich plotsklaps pardoes overgaven aan de geallieerd strijdkrachten, nadat ze de stem van Allah in hun inborst hoorden, die vertelde dat ze zich moesten overgeven.

 5. Alles wat hier wordt vermeld, komt voor 99% niet uit,misschien wel 100% dat niet klopt en allemaal fantasie is.
  Ik stop ook met lezen van deze onzin, jammer van mijn tijd.

 6. Het is niet ondenkbeeldig dat die techniek er al is. Vaak wordt technologie het eerst uitgeprobeerd in het Amerikaanse leger.

  Wie iets langer meegaat, die kon vroeger op een woensdagavond met zijn cassetterecorder een programma opnemen dat over de radio werd uitgezonden. Dat was een programma taal.
  De recorder, het volume, moest 3/4 open staan vanwege de kans op de minste fouten. Denk aan oude systemen als de ZX80/81 of Spectrum / Commondoor etc.etc.

  Nu dan, de technologische vernieuwing, het internet der dingen, ontwikkeld zich razendsnel en in die zin hoeft er ook nog maar één nanotechonologie heel dicht bij ons lichaam zijn, hetzij op directe afstand, hetzij zelfs als onderdeel van ons lichaam(skernerk).

  Zolang ons brein onafhankelijk is, blijft en geen andere instructie kan ontvangen of beïnvloeden, dan is er niets aan de hand. Gedachtenbeïnvloeding is een gebied dat al lang is uitgewerkt.

  De technologie via de laserstralen is dan mogelijk vrij eenvoudig. De kracht van de laser is alleen om snel een grote directheid en verheid in de afstand snel tot stand te brengen. En dit er een geprogrammeerde boodschap hierin dat vat kan krijgen op niet eigen lichaamskenmerken of dragers, dan kom je werkelijk tot een situatie dat “het beeld dat tot leven kwam en sprak”.

  Spyfromthesky

 7. Ik weet niet goed ik hiervan moet denken.Ik dacht even terug aan de opmerking van iemand 30 jaar geleden.”Ze doen het vanuit vliegtuigen.”hoorde ik hem terloops zeggen op zo’n moment waarop ik weer niet ad rem genoeg ben om te vragen wat hij zei en wat hij daarmee bedoelde.IK heb er verder nooit al teveel betekenis aan gehecht,al dacht ik wel in zo’n richting.
  Ik vroeg me even af of het in het artikel gaat om het benaderen van mensen in hun omgeving voor iedereen hoorbaar of gericht op concrete individuele personen.Dat lijkt me nog niet zo simpel.Misschien in combinatie met een chip?
  Bedrog,zelfbedrog,reële intrapsychische, mogelijke interpsychische en suprapsychische effecten het houdt me al tientallen jaren bezig,maar ik kan er weinig zinnigs van zeggen.
  Ik vond het wel grappig me bij het lezen te realiseren,dat de woorden die ik dertig jaar geleden hoorde,kennelijk toch niet helemaal uit de lucht gegrepen zijn.

 8. een spiegel richt de geschoten laser op de schutter dus hoe spiegel je, je..
  hoek van inval is hoek van uitval.. natuurkunde blijft natuurkunde hoe dan ook..

 9. En weer weer een artikel dat zomaar is overgenomen is.
  Xander, doe eens echt journalistiek werk en plaats hier stukken die op bewijsbare waarheid berusten.
  Steeds meer pulp verhalen hier. Helaas kan ik hier op geen enkele manier meer een christelijke achtergrond ontdekken ! Xander nieuws glijdt helaas steeds verder af.

 10. Aan Anna.
  04/09/2020 om 7:25 pm

  Vele denken dat 5G in de masten zitten maar ze zitten in de lantaarnpalen. Wat in die masten zit dat zijn de tussen verbindingen. Weet dat de ministers zelf mogen bepalen of ze bij hen de masten uitgeschakelt willen hebben of niet en dit zegt al genoeg. Dit alles is gewoon te vinden op internet

 11. Over 5 jaar? Nee deze bestaan al,,, Jaren terug heb ik hier al over gelezen en dat van die hitte al vele jaren, denk zo rond de twaalf jaar terug was dat hier in Frankrijk op de TV en die wapen kon toen tot 3 kilometer verder zijn “werk” doen en leek meer op een klein kastje. .

 12. Niemand kent God met de zintuigen. Ken je Hem wel beperk je God automatisch in zijn Almacht en leef je in een illusie. God met zintuigen is geen God.

 13. Ik heb totaal geen verstand van straling maar dit is wat ik erover lees.
  De G 5 internet verbinding maakt gebruik van microgolven op de 2450 MHz frequentie band.
  Dit zijn in tegenstelling tot licht frequentie golven VIBRERENDE golven, die in lage frequentie bij de in gebruik name in de lucht aanwezig zullen zijn.
  Acceptabel???? Net hoe je het bekijkt.
  Bij normaal gebruik en bij vooral de normale “ bediening “ door welke provider of “ leverancier” of overheid ( ik weet niet wie dit gaat exploiteren) dan zal het OK zijn.

  Maar wat als de provider of de leverancier van dit 5 G netwerk chantabel is, en de frequentie omhoog draait.
  Dan kun je met recht spreken van een “ technische / stralings” oorlog.

  Dan krijg je het Zelfde effect ( in uw en mijn lijf) Als een ei in de magnetron❗️🥴

  Nogmaals ik kan het verkeerd zien, ik ben maar een leek op dit terrein, maar dit heb ik ervan begrepen.

 14. Jan hendriks, als je ziet waar de massa nu in meegaat, zou ik niet te hard roepen. Helemaal niet als je bedenkt hoe ze het brein van de mensen kunnen beïnvloeden

 15. Dat geld voor jou(ons) Jan Hendriks,maar niet voor degenen die God niet kennen.Openbaring 13!

 16. Wel of niet waar dit word de toekomst. Mensen dachten dat ze alles konden zeggen via de telefoon. Ze al een tijdje via de de satteliet mensen zien. Drones en meer. Zonder dat we het direct in de gaten hebben. Het idee is er. Dat zegt genoeg. Alles is nog uitgekomen wat mensen vroeger dachten allemaal nep. Heelveel mensen zullen ineens achterkomen en schrikken er is all 5g promo video om mensen op afstand te houden. Dat is voorgesteld in de tweede kamer. Zoek op 5g. Staat op youtube. Een echte idee voor crowd control.

 17. Xander tijd dat je eens met je beide beentjes op de harde grond gaat staan. De stem van God hoor ik in mijn hart. Die laserstralen zijn wel leuk bedacht maar daar trapt geen hond in

Comments are closed.