Medische tirannie: Amerikanen moeten in Openbaar Vervoer nu twee mondkapjes dragen

—————————————————————————————————————————————-

04.30 – Vanaf vanavond 11.59 uur moeten alle Amerikanen die met de trein, bus, taxi, boot, metro of het vliegtuig willen, TWEE officieel goedgekeurde mondkapjes dragen, of een mondkapje dat meerdere lagen heeft. Sjaals en bandana’s zijn verboden. De CDC behoudt zich het recht voor om mensen te bestraffen, maar hoopt op ‘vrijwillige gehoorzaamheid’.

Het verplicht dragen van mondkapjes op overheidsterrein was de zoveelste ‘executive order’ van Joe Biden, die in zijn eerste weken als president een veelvoud aan presidentiële bevelen uitvaardigde dan de voorafgaande vier presidenten bij elkaar opgeteld. Al na drie dagen stond de teller van Biden op 19. Ter vergelijk: Trump ondertekende in dezelfde periode slechts één executive order, Obama 5, George Bush 0 en Bill Clinton 1. Wie is hier nu eigenlijk de èchte dictator, vragen velen zich af.

Gaan mondkapjes nooit meer weg?

Ondanks de gestage groei van het aantal geavccineerden en het afnemende aantal veronderstelde doden worden de maatregelen dus nog strenger, zoals we al vaak hebben voorspeld. Het is wachten op het moment totdat ook in Nederland de roep om twee (of meer) mondkapjes luider wordt, en de regering opnieuw veinst dat het met tegenzin naar de ‘wil van het volk’ luistert.

Corona ‘tsaar’ Anthony Fauci zei in maart 2020 nog dat mondkapjes de verspreiding van virussen niet kunnen stoppen of zelfs maar vertragen. Desondanks pleitte hij onlangs zelf voor twee kapjes. Dat gaat sommige ‘experts’ nog niet ver genoeg, zoals we op 28 januari berichtten. Worden twee mondkapjes er straks drie, misschien wel vier? Veel mensen hebben nu al het gevoel dat ze adem tekort krijgen (en dat is niet ingebeeld).

Alle corona pandemie-hoax spelers doen hun duit in het zakje om het volk zover te krijgen met de zoveelste zinloze, idiote en vooral schadelijke maatregel akkoord te gaan. Joe Biden (Democraat), Mitt Romney (Republikein) en Tom Cruise (Hollywood) gaven al het ‘goede voorbeeld’ door twee mondkapjes te dragen. De media prezen hen daarvoor; de New York Times suggereerde eerder deze maand al dat twee mondkapjes beter kunnen zijn dan één.

Senator Rand Paul stelde de almaar erger wordende hysterische corona waanzin al vaak aan de kaak. Onlangs drong hij er bij de Amerikanen op aan om ‘als u de ziekte hebt gehad of gevaccineerd bent, en de tweede dosis ligt een paar weken achter u, uw mondkapje weg te gooien.’

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

28-01: Experts zeggen dat we nu twee, drie of misschien wel vier mondkapjes moeten dragen
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’

2020:

14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
08-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Is niet waar. Heb vrienden wonen in america en zij hoeven niet 2 mondkapjes te dragen.

 2. Sinds zijn kandidaats stelling zeg ik het al: Biden is de Puppet, ; de marionet ; van de uiterst linkse leden van de democratische partij.
  Deze linkse elite heeft uit haat tegen president Trump de ha.f demente marionet Biden met vervalste verkiezingen “ benoemd “.

  Hij , Biden tekent nu gewoon bij het kruisje wat de linkse kliek hem opdraagt.
  En voor hem heeft opgeschreven.
  Deze orders zijn pure HAAT tegen president Trump. Vele Amerikanen gaan nu de ogen open zeker binnen de Republikeinse party.
  Maar de verkiezingen zijn zo gemanipuleerd dat de Democraten alle macht hebben.
  Vreselijk wat daar gebeurt.

  Vele executive orders zijn al gepasseerd waardoor en duizenden mensen werkeloos zijn geworden. ( 15.000 bij de keystone pijpleiding alleen al. !)
  De staat Texas is aan het peilen of ze onafhankelijk kunnen worden van de federale staat.

  Trump daarentegen vecht terug.
  Hij is met advocaten bezig om de verkiezings fraude uit te zoeken.
  Hij heeft een fonds met $ 86 miljoen aan donaties om dit “ project” aan te pakken.

 3. Ik woon zelf in de VS en dit artikel is ONZIN, het is niet waar wat hier geschreven wordt door ” Xander”. Daarnaast zie ik een reactive over ” door het leger opgepakte regeringsofficials”, hahaha! Wat een waanzin wordt hier verkondigd zeg… Voordat je zoiets post, kom eerst zelf eens hier in de VS kijken en probeer daarna een genuanceerd beeld te geven van de werkelijkheid.
  Dat zou overigens voor velen op dit forum geen kwaad kunnen, aangezien dit forum bol staat van de ongenuanceerde, niet bewezen en totaal ongefundeerde pseudowetenschappelijke meningen. Hoor en wederhoor, bronnenonderzoek en bronvermelding horen bij de waarheid: niet zomaar iets in het wilde weg reopen over een land ver weg aan de andere kant van de ocean!

 4. Fauci draait nu 180 graden om met zijn uitspraak dat 2 mondkapjes over elkaar veiliger zijn.
  Want ja, dit geldt dan ook voor Biden, alle politici en overige publieke figuren in de VS.
  Daar had Fauci blijkbaar vooraf niet over nagedacht….

  https://www.zerohedge.com/covid-19/week-after-saying-wear-two-masks-fauci-says-it-wont-make-difference

  Er is spraakverwarring omtrent meerdere mondkapjes over elkaar, het betreft een mondkapje opgebouwd uit meerdere lagen. Mod.

 5. In de V.S. zijn mondkapjes alleen verplicht in overheidsgebouwen en b.v. het publieke transport. In winkels niet. Wel in Nederland maar dat is juridisch zwak. Een winkel is niet noodzakelijkerwijs een openbare ruimte. Dat zegt de overheid wel maar is onjuist. De winkel is het territorium van de winkelier. De winkelier heeft de vrijheid en het recht zelf te bepalen wie er wordt binnengelaten. Er is een deur waarmee het privaatrechtelijke domein kan worden afgesloten. De winkel is gelijk een woonhuis of ander prive gebouw waar de mondkapplicht ook niet van toepassing is.

 6. @ruudzelf

  Mijn baas zegt dat niet. Ik werkte sinds maart thuis op mijn laptop en op 2 januari 2021 bereikte ik mijn pensioengerechtigde leeftijd van 66 jaar en 4 maanden.
  Dus het probleem bestaat gelukkig niet. We moeten niet naar een tweegedeelde samenleving, waarbij getesten, gevaccineerden en mondkapjesdragers allerlei privileges krijgen!

 7. @Chris
  En als je baas zegt: Chris, doe dat mondkapje op!, wat dan?
  je hebt wel gelijk maar soms heb je het niet voor het zeggen.

 8. Zinloos die mondkapjes. Ik heb een papiertje bij mij waarin ik vrijgesteld ben van die onzin. Die duw ik het winkelpersoneel onder hun neus en dan is het goed! Ik adem mijn eigen afvalstoffen niet terug in! Nooit meer maar dan ook nooit meer zal ik deze ondingen meer dragen! En als mensen in de winkels me vreemd aankijken, dan boeit dat me geen ene zier!

  Chris Vrolijk
  Hoorn

 9. En dan hebben we het nog niet eens over de enorme milieuvervuiling door al die weggegooide mondkapjes die je nu al overal op straat ziet liggen!

 10. het nieuwe machtsblok van Amerika speelt met vuur naar hun eigen bevolking, het kan zomaar gaan ontbranden met als gevolg veel rellen in diverse staten. De wonden zijn daar voor nog te vers.

 11. Zoals wel vaker, wordt hier het een en ander uit zijn verband gerukt.

  Amerikanen moeten in het openbaar vervoer nu mondkapjes dragen met minimaal 2 lagen.
  Dat is wat anders dan 2 mondkapjes dragen.
  De meeste mondkapjes die je ziet, ook hier in nederland, die blauwe wegwerpdingen, zijn 5 laags. De allegoedkoopste die je kan krijgen zijn 3 laags. Zou je naar de USA gaan, kan je dus gewoon 1 mondkapje dragen.

 12. Het is allemaal al veel te gek, idioot en onbegrijpelijk dat deze nonsens (nieuwe variaties van het “virus” en dergelijke) door de MSM verspreid door veel mensen serieus genomen wordt. Maar nu wordt het rechtstreeks bezopen sorry voor het woord. Hoe serieus kun je de medemens nog nemen die dit allemaal gelooft en zich braaf eraan aanpast? Voor mij echt een vraag. Wel ken ik aardige mensen van wie ik altijd dacht dat zij ook konden nadenken. Rara! was ik zelf toch niet alert genoeg?
  Deze mensen blijken nu werkelijk allergisch te zijn voor de waarheid van het heden. Willen liever niets erover horen en niets weten. “2 Mondkapjes of 4, wat maakt het uit, we willen alles doen wat ons gezegd wordt als we maar niet dood hoeven gaan”.

 13. Het gaat alleen maar extremer worden. Uiteindelijk zal de massa al vergeten zijn wat de werkelijke aanleiding was voor de tirannie. Maar ze zullen braaf de bevelen opvolgen.

 14. Het wordt ook steeds gekker. Ik krijg meer het idee dat sommige van de beleidsmakers grote belangen en aandelen in de “mondkapjesindustrie” hebben. En ik hoor ze al achter de schermen zich eigen rot lachen dat het ‘klootjesvolk’ braaf en gehoorzaam is en de volgende stap al weer kan worden genomen.
  O ja, nog even het volgende:
  Is weggemoffeld maar via archive.org toch weer opgeduikeld.

  We have the whole thing! The notorious 2011 article on Bill Gates and depopulation
  https://silview.media/2020/10/01/the-notorious-2011-article-bill-gates-and-depopulation/

  Het is maar dat u het weet voordat u u als gewillig slachtvee laat vaccineren/merken…

 15. Heb het document van de “executive order” gelezen en het klopt niet dat men verplicht wordt om twee mondmaskers op te hebben. Wat er staat is dat een mondmasker uit twee of meerdere lagen opgebouwd moet zijn. Veel muilmaskers bestaan uit 1 laag, maar er zijn er ook genoeg die wel uit twee of meerdere lagen bestaan. Er staat nergens dat je twee (of zoals Hedge schrijft double) )maskers moet dragen. Maar misschien kijk ik er overheen, dan uiteraard mijn excuus.

  “Cloth masks should be made with two or more layers of a breathable fabric that is tightly woven (i.e., fabrics that do not let light pass through when held up to a light source).” https://www.cdc.gov/quarantine/masks/mask-travel-guidance.html

 16. Dat is toch belachelijk, kun je dan nog behoorlijk ademen? Zou je daar nu geen plaklippen van krijgen? Ik geloof ook dat we nog heel 2021 met die vervelende mondmaskers zitten. Plezant is wat anders, maar ik ken de basisregels nu al vanbuiten, mondmasker op je smoel, handen wassen, en je huis verluchten, in de winter??? Shalom

 17. Ik heb de executive order even doorgelezen (tip aan de redactie: probeer dit ook eens), maar hier wordt niks gezegd over het aantal mondkapjes.

  Inzake het aantal executive order wat Biden heeft ingezet in zijn eerste paar dagen: dit is niet zo gek als je bedenkt dat Trump ongeloofelijk veel executive orders heeft ingezet (voorbeeld: Obama 276 in 8 jaar, Trump 220 in 4 jaar)

 18. Komt hier ook. Iedereen die nog hoopt op het oude normaal is een utopist. Er is een agenda en die duurt minstens tot 2023. De oude orde moet instorten, we moeten de BBB orde, lege borden in. Houzee.

 19. Ik plak hem hierbij, klaus schwab, een van de machtigste mensen op aarde. Geboren in 1938 naziduitsland, vader directeur van een fabriek escher wyss, escher wyss is Zwitsers. Bedrijf met een fabriek in Oost Duitsland. Opgegroeid, voor zover ik heb kunnen vinden, Oost Duitsland. Wat opvallend dat er veel oostduitsers top posities hebben. Denk aan merkel, ook Oost Duitsland. Deze mensen hebben gemeen dat je in je jeugd heel loyaal moet zijn geweest aan de DDR op te mogen studeren en reizen, later ging schwab studeren in Zwitserland, want pappie directeur van Oost-Duitse Zwitserse samenwerking.
  Wat mij verontrust is dat een persoon geboren in een totalitaire wereld, met veel oorlogsschade en trauma’ s zijn wereldbeeld op de rest van de wereld wil plakken. De wereld is niet Oost Duitsland van na de oorlog, maar het lijkt erop dat mensen als merkel en schwab hun eigen realiteit willen doordrukken op alles en iedereen. Ik ken Oost Duitsland van na de wende. Het was een verpauperde puinzooi. Wanneer bezit van iedereen is dan heeft nieamd zin om de boel te onderhouden.. Waarom deze opmerking? Volgens schwab bezitten we binnenkort niets meer en zullen we gelukkig zijn. Een verontrustende ddr gedachte. Stel dat door economische crisis de hypotheken / huizen worden overgenomen door de staat, heb jij nog zin om je huis te onderhouden als het niet jouw bezit is?
  Opvallend is dat over Oost Duitse top personen, het moeilijk is om iets te vinden in de ddr tijd, zeker bij schwab. Het is tijd om zijn boeken te bestuderen.

  ( een in koppeltje) Hitler had ook mijn kamp, pech was dat niemand zin had om het te lezen en serieus te nemen)

 20. als je bepaalde elementen uit de samenleving kwijt wilt , kun je regels opstellen die veel weerstand op roepen .
  dan kun je die weerstands- elementen lokaliseren en uitschakelen

Comments are closed.