Ierland voert als eerste land digitaal Covid-19 paspoort met verplichte corona test in

—————————————————————————————————————————————-

Ierse kinderen (van 2 tot 12) krijgen vanaf oktober vaccin van AstraZeneca met daarin VIER verzwakte ‘levende’ griepvirussen, waaronder H1N1 (= varkensgriep) – Krankzinnig: ‘genderneutraal’ Ierland vaccineert nu ook jongens tegen baarmoederhalskanker

—————————————————————————————————————————————–

Op 28 augustus is Ierland als eerste land ter wereld begonnen met het testen van een digitaal gezondheidspaspoort. Voorlopig doen enkel overheidsinstanties en een aantal organisaties aan de proef mee, maar het doel is om al op korte termijn de complete Ierse bevolking zo’n Covid-19 paspoort te geven. Alleen met deze pas kan het ‘normale’ leven weer terugkeren, zo wordt gesteld. Om die ‘vrijheid’ weer terug te krijgen, moet je het paspoort op je smartphone zetten, en zal straks iedereen een verplichte corona test moeten ondergaan.

Op het paspoort zullen onder meer alle eventueel ondergane corona testen (PCR, bloed, snelle diagnose) worden gezet. ‘Health Passport Ireland maakt een veiligere terugkeer naar reizen, zowel zakelijk als privé, mogelijk,’ wordt op de officiële website geschreven. ‘Met de snelle real-time scan technologie kunnen we nu van vrijer reizen genieten, met hogere bescherming tegen Covid-19.’

Het digitale paspoort kan overal worden gescand voor toegang tot werk, school, openbaar vervoer, ziekenhuizen, luchthavens, evenementen, et cetera. En het ‘beste’ nieuws is dat zodra er een vaccin beschikbaar is, ook deze status zichtbaar en voor iedere instantie opvraagbaar wordt (1). Met andere woorden: de geplande vaccinaties zullen vroeg of laat een vereiste worden om weer aan het openbare leven te mogen deelnemen.

Ierse kinderen krijgen in oktober vaccin met VIER ‘levende’ griepvirussen

Het Ierse ministerie van Gezondheid heeft aangekondigd dat in oktober wordt begonnen met het massaal vaccineren van jonge kinderen (2 tot 12 jaar) tegen de griep. Het is voor het eerst dat zulke jonge kinderen griepvaccins krijgen toegediend. Dit neusspray vaccin (‘Fluenz Tetra’, dat volgens de bijsluiter genetisch gemodificeerd is) is afkomstig van de omstreden fabrikant AstraZeneca, waar ook minister De Jonge een miljoenendeal mee heeft gesloten.

Het is de bedoeling dat minstens 75% van alle Ierse kinderen in die leeftijd worden gevaccineerd. Een kind dat nog nooit eerder een griepvaccin heeft gehad, krijgt na 4 weken nog een tweede dosis. Het vaccin bevat vier verzwakte ‘levende’ virussen: twee influenza-A en twee influenza-B types, te weten H1N1 = varkensgriep, H3N2 = Hongkonggriep, het Colorado virus en het Phuket virus. (2)

Veel kinderen krijgen juist griepverschijnselen DOOR vaccins

Heel veel kinderen krijgen bijwerkingen van griepvaccins. Die bijwerkingen zijn exact dezelfde als de verschijnselen die een griepvirus doorgaans veroorzaakt, waardoor deze door het vaccin ziek geworden kinderen weer anderen kunnen besmetten. Bovendien lopen zij een aantoonbaar hoger risico op andere luchtweginfecties (een al meer dan 60 jaar bekend verschijnsel in de virologie). Dat geldt ook voor volwassenen; nota bene het Pentagon heeft toegegeven dat mensen die vorig jaar het griepvaccin hebben gehaald een 36% hogere kans op besmetting met het coronavirus hebben. (3)

Aangezien de bijsluiter van Fluenz Tetra bijwerkingen vermeldt die precies op de veronderstelde verschijnselen van Covid-19 lijken, tekent zich een mogelijk scenario af dat kinderen straks massaal ziek worden na deze griepvaccinaties, waarna overheid en media dit als ‘bewijs’ aanvoeren dat het coronavirus weer terug is. Dat kan dan worden aangegrepen voor nieuwe lockdowns, en nog strengere vrijheidsbeperkingen.

Ierse jongetjes krijgen nu ook HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker

In Ierland heeft de ‘progressieve’ en ‘genderneutrale’ waanzin dermate krankzinnige vormen aangenomen, dat sinds 2019 ook jongens met het HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker worden gevaccineerd.

Ook dit vaccin is (ook in Nederland) bepaald niet onomstreden. Van de 230.000 Ierse schoolmeisjes die in 2017 waren gevaccineerd, hadden er 648 zeer ernstige bijwerkingen gekregen, waardoor er permanente handicaps zijn ontstaan. Ouders van deze meisjes hebben de hulpgroep R.E.G.R.E.T. opgericht, omdat ze bij de autoriteiten geen erkenning krijgen voor het feit dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor de verwoeste gezondheid van hun kinderen.

Al heel lang twijfels over griepvaccins, ook onder professionals

Twijfels over de effectiviteit van vaccins worden allang niet meer uit de ‘alternatieve’ hoek gehoord. Zo schreef een kinderarts in een reactie in het British Medical Journal dat ‘ondanks alle studies die berichten dat vaccins effectief zijn, we nog steeds niet weten of de jaarlijkse griepprik meer kwaad dan goed doet, zowel voor het algemene publiek als voor de hoge risico groepen en medische professionals.’

‘Sommige studies hebben aangetoond dat de griepprikken en neusvaccins het risico op influenza en andere virale luchtwegaandoeningen juist hebben verhoogd.’ Deze arts wees erop dat er nog nooit (!) echte, steekproefsgewijze ‘dubbelblinde’ wetenschappelijke testen naar de veronderstelde werking van vaccins zijn verricht.

Omdat de neusspray vaccins in de periode 2013-2016 volkomen ineffectief waren, besloot de Amerikaanse CDC om deze vaccins niet meer te aan te raden. Vreemd genoeg kwam de organisatie in februari 2018 vrijwel zonder uitleg weer op dat besluit terug.

Neusspray vaccin bevat genetisch gemodificeerde organismen

We schreven zojuist dat het Fluenz Tetra neusspray vaccin volgens de bijsluiter ‘genetisch gemodificeerde organismen’ (GMO) bevat. De farmaceutische industrie beweert dat deze organismen ‘veilig’ zijn, maar hebben daar tot nu toe geen enkel bewijs voor geleverd.

Een GMO kan ingrijpende veranderingen in de structuur en zelfs het gedrag van organismen bewerkstelligen. Omdat het onmogelijk is om dit met een klinische test vast te stellen, hebben de producenten met steun van de politiek de bewijslast op het publiek afgewenteld.

Desondanks heeft het Britse vaccintribunaal op 6 maart 2020 een schadevergoeding toegekend aan iemand die narcolepsie kreeg na een vaccinatie met Fluenz Tetra. Narcolepsie is tevens de meest voorkomende ernstige aandoening die werd veroorzaakt door het H1N1-varkensgriep vaccin in 2009.

Met andere woorden: als u – misschien wel permanent – (dood)ziek wordt van deze vaccins, of uw kind voor het leven gehandicapt raakt (zoals met duizenden kinderen is gebeurd door het varkensgriepvaccin van 2009) moet u bewijzen dat dit inderdaad door deze vaccins komt. Daarentegen hoeven de producenten dus NIET te bewijzen dat hun vaccins inderdaad volkomen veilig zijn. Dat geldt zeker voor de komende Covid-19 vaccins, waarvoor alle bestaande wetenschappelijke test- en veiligheidsprocedures opzij zijn gezet.


Xander


(1) Anonymous
(2) Zephania.eu
(3) Natural News


Zie ook o.a.:

05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem


2019:
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken


Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link is onklaar gemaakt omdat het een statische site betreft waar nog enkele afbeeldingen op staan waar mogelijk copyright op zit, en die niet meer te verwijderen zijn. Op verzoek zijn onderstaande artikelen op te vragen.)

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)
2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins
2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)
2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins
2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. wat fijn zo’n artikel met gigantische claims maar zonder enige bron te noemen…

  Bronnen staan onder het artikel en de blauwe links in het artikel. Mod.

 2. wat een walgelijk achterbakse leugenachtige zieke rot wereld is dit aan het worden!
  echt , word hier echt niet meer goed van! bah! bah! bah!!

 3. Scherpalsaltijd, jr kunt niet stoppen met de verplichte zorgverzekering. Binnen een half jaar wordt je achterhaald. Als je je dan niet verzekert legt de overheid je een verzekering op.

  ,
  .

 4. Ben jij bereid een tweederangs burger te worden?
  Het wordt hoog tijd om de realiteit onder ogen te zien. Het maakt allemaal niet uit hoe wakker wij zijn en dat wij weten dat vaccinaties gevaarlijk zijn en in het geval van corona een compleet andere functie hebben dan gebruikelijk, we weten dat ze gaan komen.
  https://niburu.co/het-complot/15487-ben-jij-bereid-een-tweederangsburger-te-worden
  Dit hebben wij vooral te danken aan al de “Covidiot”, die naar de Test straten gaan.

 5. @Saskia
  Vaccinaties tasten te allen tijde het immuunsysteem aan. Het hele Rijks Vaccinatie Plan is misdadig. Hoe haal je het in je hoofd om rechtstreeks in de bloedbaan van baby’s en kinderen troep te spuiten met adjuventen die 100% schadelijk zijn. Ik noem slechts timerasol =kwik, aluminium en formaldehyde. Raar dat o.m. autisme en kanker toenemen, of niet soms.

 6. Onvoorstelbaar, de NWO trein dendert maar door. Opmerkelijk is dat Ierland een Rooms Katholiek land is. De maatregelen zullen dus wel uit naastenliefde voortvloeien. Ook die engerd van een Hugo de Jonge komt voort uit het CDA. Het heeft m.i. meer met inquisitie te maken dan met naastenliefde dat hele Coronabeleid.

 7. Waarschijnlijk is dit een manier om de Corona cijfers onder kinderen op te hogen. Er zijn wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat je met de griepprik MEER vatbaar bent voor Corona.

  Dit is een aanslag op onze kinderen!!!!!!!
  Volgens de WHO: als je je kind naar school brengt (schoolplicht), geef je daarmee toestemming om je kind te laten vaccineren. Ik ben doodsbang om mijn kind nog naar school te brengen. We zitten in de tang !!! Tijd om te vluchten het bos in ofzo?

 8. @ Nieuw Begin: 9:15 am. Juist. En de hele msm en het nos journaal, dansen naar de pijpen van, Rutte (VVD) en de Jonge (CDA). We hebben wat dat betreft geen neutrale pers meer.

 9. Wat ik maar niet wil begrijpen is,dat de politie gewoon orders opvolgt zonder er bij na te denken wat ze doen. Als zij stoppen, door hun gezonde verstand te gebruiken, kan de overheid niets meer.

 10. Rescue,

  man van mijn hart ! Ook in weiger elk vaccin !

  Veel geluk, man ! 😉

 11. Hallo Mo bedankt voor alle goede links die je vermeld!!!
  Niet stoppen AUB!!!

 12. Het is toch verschrikkelijk, wat men deze kinderen aandoet, en dat verplicht!
  Als we bedenken dat uit gedegen onderzoek, zoals in delen van Duitsland, kinderen nauwelijks, al dan niet helemaal niet, geinfecteerd waren met het virus covid 19 virus, maar juist leden door de zware maatregelingen.
  https://youtu.be/p3HMCJA8nG0

  Drie van mijn kennissen gaan deze week op vakantie, naar ’n land wat ’n verplichte corona test eist, voor doorgang, en de kosten van z’n test zijn, 90,- per persoon, dat tikt ook al lekker aan, al heb ik zelfs bedragen gehoord, van 150,- in andere delen van het land.
  Dit gaat toch werkelijk op ’n hele grote financiële markt lijken, al wisten we dat al natuurlijk.
  Met het verarmen, van ons als burgers, en het verrijken van de machtigen, het grote klasse verschil wat doel bewust wordt gecreëerd

 13. Aan de redactie.
  Dank voor de info op de site👍

  Ik vraag mij af of de WHO/Gates/regeringen met de 1e uitgave van ‘het’ vaccin een onschuldige/fake zal uitbrengen (zonder noemenswaardige bijwerkingen, een soort placebo). Dit zou ook de 1e uitrol in Afrika kunnen zijn?

  De antivaccers en zgn complotdenkers kunnen dan makkelijk worden weggezet als: “Zie je wel, niks aan de hand!”
  Daarnaast krijgt de propagandamachine van de MSM een enorme boost (betrouwbaar).

  Het 2e, daadwerkelijke en doelgerichte vaccin(‘s) (richting ID2020) zal dan sneller ingang vinden en (!) veel minder weerstand ondervinden.

  Het is en blijft natuurlijk lastig, want bovengenoemd scenario grenst immers aan het koffiedik kijken.

  Wat denkt u van deze mogelijkheid?

 14. Het zal gaan beginnen zeker, volgens mij zullen er verplichte vaccinaties komen en Ierland is daar dan een voorbeeld van. Shalom

 15. Ik haal geen vaccinatie, al gooien ze me in de cel. Ergens moet je een rooie lijn trekken, en die bepaal je zelf. Er zijn in de oorlog ook mensen geweest die hun leven in de waagschaal plaatsten, omdat leven onder tirannie geen leven is. Maar het zal altijd wel een minderheid blijven, de politiek correcte schapenmeute laat zich alles welgevallen en verraden hun volk. Dus beste mensen, bereid je voor op wat komen gaat, je zal een keuze moeten maken, met je leven als inzet. De NWO heeft de aanval op de onafhankelijke vrije mens ingezet, en zal die oorlog nu voluit gaan doorzetten. Aan de reactie van de meerderheid in vrijwel alle landen kun je zien dat de NWO weet geen tegenstand van enig belang meer te hoeven vrezen.
  Overigens, degenen die wel een politiek correcte keuze maken, zullen het uiteindelijk ook met de dood moeten bekopen.
  Zalig de zachtmoedigen, want zij (en niet de NWO meute) zullen het aardrijk beërven.

 16. Ik ben niet pro Rusland maar dit is toch wel interessant. Ik weet niet of het mag van de moderator maar hierbij de link: https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/
  Als dit waar is dan moeten we wereldwijd maar gaan procederen en de schade op de mensen die ons dit willens en wetens hebben aangedaan verhalen. Ook het per ongeluk maken van een fout is strafbaar. Als ik per ongeluk iemand doodrijd dan kom ik ook voor het gerecht.

 17. Het is al jaren bekend dat huisartsen hun wintersportvakantie financieren via de griepprik. Ik ga dus nooit naar het jaarlijkse vaccinatiecircus en heb sinds 1974 geen griep gehad. Ergens gelezen dat een huisarts 11 euro per prik krijgt. Uitgaande van een gemiddeld patiëntentenbestand van 2000 patiënten, levert dst een riante wintersportvakantie op. Geen wonder dat huisartsen zo veel mogelijk mensen op de lijst willen hebben. Ik heb me overigens nooit op de lijst laten plaatsen en dus nooit een griepprik gehad, maar ook al 46 jaar geen griep.

 18. @ Bertroermond

  Hey Bert, misschien wil de volgende huisarts hier meer over vertellen:

  https://www.ninefornews.nl/huisarts-neemt-ontslag-het-ziek-houden-van-het-volk-mag-nu-wel-stoppen/

  Zei heeft namelijk ontslag genomen vals huisarts, wellicht is ze bereid om dit schandaal naar buiten te brengen! Ik weet alleen niet of ze haar eigen praktijk had of dat ze in zo’n centrum werkte met meerde huisartsen, want ik denk dat het dan weer centraal en sneaky buiten hun weten om wordt gedaan!

  Maar ik denk, dat deze dame (wat sowieso een superheld is!) wel bereid zou zijn om dit naar buiten te brengen, mits ze natuurlijk jouw haal kan bevestigen en bewijzen, In dat geval is het AANTOONBAAR dat de gehele medische industrie de agenda uitvoert van de farma maffia…. iets wat natuurlijk in de alternatieve media op vele facetten al lang en uitgebreid is aangetoond, maar dit zou wel eens een hele interessant nieuw bewijslast kunnen genereren, waardoor er mogelijk heel veel schade aangericht kan worden aan de toch al slechter worden reputatie van de farma maffia.

  Interessant ik wil met alle liefde helpen om dit onderzoek in te zetten.

  Groeten Geoffrey

 19. Als ondanks vaccins een gewone griepgolf straks vele duizenden doden meer veroorzaakt blijven verantwoordelijken ook gewoon zitten, ondanks miljarden kosten, economische en sociale chaos, verpest vakantie- en festivalseizoen, 1,5 meter geleuter.
  Ook lege stadions en gesloten café’s als er een griepgolf komt zoals in 2018 met 10.000 doden in enkele maanden nu het bestuur sinds covid de smaak te pakken heeft ?

 20. @ will Neem naast vit-c ook vit-D3 als je al wat ouder bent en zeker in de winter.
  Vit-D3 / Calcitriol is een hele belangrijke immuun responds regulator die excessieve reacties van het immuunsysteem in toom houd. Vit-D word van cholesterol onder de huid onder invloed van zonlicht gemaakt en word in de nieren en lever omgevormd tot Cacitriol D3.
  In de winter heb je hier minder van!

 21. Ik heb wel een opmerking over het verder prima bovenstaande artikel.

  Er wordt gesproken over:
  “Vier verzwakte ‘levende’ griepvirussen”

  Virussen zijn in feite exosomen, wat de uitscheidingen van vergiftigde cellen zijn. Exosomen is DOOD materiaal en zijn NIET overdraagbaar.
  Exosomen zijn een reactie op ziekten, exosomen zijn niet de oorzaak van ziekten. Exosomen faciliteren het genezingsproces door gifstoffen te “verslinden”.

  Aangezien meer dan 99% van de wereldbevolking nog steeds denkt dat virussen pootjes en vleugeltjes hebben, en mensen aanvallen, snap ik wel dat bovenstaand artikel het heeft over levende griepvirussen, anders worden zij natuurlijk helemáál weggezet als wappies of aluhoedjes.
  (de vraag is ook of zij zelf wel op de hoogte zijn?)

  Dit wilde ik even kwijt,.. het doet er verder ook niet toe.
  Waar het om gaat is dat wij allemaal wereldwijd met een rot smoesje binnenkort VERPLICHT aan de vaccinatie’s moeten.
  God mag weten wat er in zit, maar ik weet zeker dat het op z’n minst schadelijk voor de gezondheid is, maar meer waarschijnlijk veel erger.

  Ik wens u allen veel sterkte de komende maanden.

  Als u geïnteresseerd bent in het ECHTE “virus” verhaal:
  Google:
  Dr. Andrew Kaufman
  Pasteur / Béchamp
  Dr. Stefan Lanka
  Ook veel info op de website: debataafschecourant
  Of bekijk de video: Jeff G viral misconceptions
  (Lees daar vooral ook de Comments!)

 22. Tsja. Voor de meeste mensen lijkt de definitie van ‘vaccin’ heel erg te zijn opgerekt.
  Zelf zit ik er dubbel in. Vaccins, zoals ze ooit waren bedoeld en ontwikkeld, werken. Het punt van een vaccin is dat het een langdurige bescherming biedt, maar dus alleen kan worden ontwikkeld tegen virussen die niet of nauwelijks muteren.
  Een griepprik is geen vaccin. Tegen griep, corona en verkoudheid komt ook geen vaccin, deze virussen muteren sneller dan men vaccins kan ontwikkelen.

  Waar het pas echt mis is gegaan, is toen de grote pharma bedrijven zich er mee gingen bemoeien. Als men kijkt naar de oorspronkelijke wetenschappers achter vaccins dan ziet men gedreven personen die werkelijk wat voor de wereld wilden betekenen. En dat testen jaren duurden voordat men zelfs maar overwoog om het op mensen te proberen. Nu is de hele handel in handen van een club die geld boven alles steekt en het zelfs zo heeft geregeld dat ze niet aansprakelijk zijn voor de gevolgen.
  Ik bedank dan ook voor deze ‘vaccins’. Al is het maar omdat de hele corona-crisis een enorme zwendel is.
  Mooi artikeltje hier met wat feiten verzameld van de overheid zelf. Dit laat zien wat een enorme kolder dit is.
  https://logicfreezone.wordpress.com/2020/09/06/wie-gaat-er-dood-aan-de-coronagriep/

 23. De Telegraaf heeft een ‘stelling van de dag’ rubriek: Wat u zegt. Vandaag is het onderwerp: ‘ Meer vrijheid vóór coronavaccin ‘ .
  Het stelt natuurlijk niets voor maar heb de enquete toch eens ingevuld.

  Ergens mag de lezer zijn eigen mening geven en daar heb ik gebruik van mogen maken en het volgende ingevuld:

  Geen vraag over de betrouwbaarheid van PCR testen. Geen enkel woord over dat de WHO in feite onder gezag van Billie Keets staat. Geen woord over de medeplichtigheid van de media aan het creëren van angst door de media voor een virus dat minder doden geeft dan influenza. Geen woord over de verandering van het spreken over doden naar het spreken over besmettingen. Geen woord over dat er bijna 8000 miljoen mensen op aarde leven waarvan dus nu 800000 Covid-19 doden zouden zijn! Voor een pandemie met minder dan een promille kans op overlijden gooien de machthebbers het hele maatschappelijke leven dicht! Kijk eens naar de echte doodsoorzaken zoals oorlog, verkeersslachtoffers, verslavingen, kanker en talrijke ernstige ziekten! Telegraaf schaam je met je tendentieuze vragen! Covid 19 de kapstok voor een technocratische socialistische slavernij! Van Bijbelse tijden gaan besmettelijke zieken in quarantaine en worden verzorgd maar de gezonden houden de wereld draaiende. Zo en niet anders media en politici en machthebbers. Elite!

 24. Bert Roermond, vreemd dat u zoveel problemen had. Inderdaad de griepprik is een verdienmodel voor de huisarts. Maat ik heb mij een aantal jaren geleden zonder problemen van de lijst laten halen. Daarna nooit meer een oproep gehad.

 25. Ik overweeg te stoppen met de “ verplichte zorgverzekering “ …..ik kom al sinds 2003 niet bij de farmaceutische zooi,
  in welke vorm dan ook ! Ik weet dat het een zeker risico is, maar je kunt beter die circa 135 / 150 euro ZELF wegzetten, en als er iets gebeurd dan ZELF betallen. Er schijnt ergens een paar jaar geleden een rechtszaak geweest te zijn in Nederland die als uitspraak had, dat men het niet kon verplichten. Je kunt altijd je poot breken, maar dan ben je toch een dag er op thuis, ze sturen je tegenwoordig bij vrijwel alles gelijk al weg. Bovendien rook ik, en kijk maar in je omgeving : juist die mensen die niet roken, krijgen kanker. Ook zou ik nooooit chemo nemen, ik ga liever gewoon dood, dan dat mijn ziel vergiftigd wordt, dus waarom die verplichte zorgverzekering wanneer je toch geen medicijnen slikt ??? Alleen mensen die de ` giftige zooi ` DENKEN nodig te hebben, die moeten maar in die zorgverzekering blijven dan……
  Jaaa, ik weet het : ik zal wel lullen als een kip zonder kop……maar per 1 januari ga ik er uit denk ik.
  Moet je us uitrekenen wat ik in 17 jaar x 12 = 204 x 120 euro ( gemiddeld ) = 24.480…….zowat 25000 euro minimaal
  betaald heb aan die oplichters !!! ( en dit x 3 personen hier thuis, dat is dus 75.000 euro )
  Ach jeeee……..nou wordt ik effe nie goed, denk ik……..

 26. ben benieuwd :
  WANNEER zal het bloedbad van de opstand beginnen ???????????????????
  Vermoedelijk niet zo ver van mijn huis, als ik mijn omgeving zo hoor………….

 27. Kim Jung Andrews gebruikte verkeerde cijfers toen hij de ‘state of disaster’ uitriep over Victoria Australie.
  Hij beweerde in juli dat gebleken was, dat een kwart van de mensen die thuis hoorde te zitten, niet thuis was.
  Dat kon zo niet langer, en dus maakte hij van zijn staat een grote gevangenis.
  Nu heeft de politie gezegd dat er maar 42 mensen waren die niet thuis waren. En die mensen konden er goede redenen voor hebben (medische b.v.). Wordt de bevolking bewust misleid door de Victoriaanse regering?

 28. We zien ’t gebeuren en we kijken ernaar. Ik blijf ’t zeggen, zo lang mensen ons geen steun bieden bij de demonstraties bij het binnenhof is het verloren zaak. Hoeveel klappen moeten we nog opvangen eer massaal steun wordt geboden? Als je massaal ben kan je voor verandering zorgen. Niks doen en op de knietjes is kiezen voor herhalen van de geschiedenis. Welke kant wil men op? Wat is wakker zijn, wat doe je ermee?

  Besef het goed, de keuze heb je zelf in de hand!

 29. Ik heb astma en bronchitus. Ik krijg dus al zeker 15 jaar, jaarlijks een brief van de huisarts voor de jaarlijkse griepprik. Ik ben deze de eerste paar jaar braaf gaan halen. Echter, ik was er een week of drie erna ellendig van. Ik hing drie weken lang tegen de griep aan.Ik ben er dus mee gestopt. Toch bleef ik ieder jaar die brief krijgen. Waar ben ik nu achter gekomen…mijn huisarts krijgt voor iedereen die op de griepspuit-lijst staat keiharde euro’s. Of hij nu die spuit geeft of niet. Een tijdje geleden heb ik de gedachtenlijn gemaakt dat als ze hier die covid-19 spuit gaan geven dat de groep mensen die op die lijst staat, het allereerste zullen worden gevaccineerd.

  Dus, ik moest zien dat ik van die lijst afgehaald zou worden. Ik dus de huisarts opbellen. Daar veroorzaakte ik dus enige opwinding met mijn verzoek (!?). Om een lang verhaal in te korten: Ik kon niet van de lijst afgehaald worden.Al mijn argumenten werden van tafel geveegd, weliswaar met non-valide redenen. Ik bleef volharden, ben uiteindelijk nog door de huisarts zelf teruggebeld om mij tegen te houden. Het zou zelfs technisch een lastig ict verhaal zijn om mij van die lijst af te krijgen. ( is gewoon onzin, het is gewoon een vinkje wat je aan of uit kunt vinken ).

  Pas toen ik dreigde de andere dag mijn dossier op te komen halen en dat ik van huisarts zou veranderen, haalden ze bakzeil. (ineens kon het wél). Ik ben erna eens in die materie gedoken, ik heb nogal wat contacten in de medische wereld door mijn beroep. En ik ben er achter gekomen dat die hele vaccinatie zooi een keiharde business is waarmee huisartsen een compleet neven-inkomen hebben, en het gaat echt om honderden euro’s per patient wat ze jaarlijks naar binnen trekken met die brieven.

  Nu snap ik ook dat mijn oude moedertje, kerngezond en longen van een paard persé ook op die lijst gezet moest worden. Rondvraag in mijn omgeving onder de oudere mensen die ik ken, ze staan zonder uitzondering op die lijst….iedereen die maar twee keer hoest als ie bij de huisdokter komt, die word gelijk op die lijst geknald. Ik ruik een schandaal van jewelste….welke journalist duikt hier eens in ?

 30. Ik heb nog nooit de griepprik gekregen de laatste 40 jaar , ik ben van mening dat een dagelijkse 1000mg vitamine C je gezond houdt . Ik wordt pas ziek als ik kleiner ga wonen , in de urn dus .

Comments are closed.