Gigantische kerstboom in de ruimte; Grote kans dat dit voorlopig de laatste normale kerst wordt

————————————————————————————————————————————–

2024: Óf Donald Trump wordt vermoord, óf de Derde Wereldoorlog wordt nog vóór de Amerikaanse verkiezingen in november ontketend

————————————————————————————————————————————–

(Foto:) Afgelopen dinsdag publiceerde de NASA een foto van NGC 2264, beter bekend als de ‘Kerstboom Cluster’, een groep jonge sterren op slechts 2500 lichtjaar afstand van de Aarde.

(19.35) – 24 december 2023, aan de vooravond van kerst. Een wandeling door de kletsnatte straten en langs verzopen tuinen vol lichtjes en versieringen laat zien dat Nederlandse dorpen en steden voor en tijdens kerstmis steeds meer op Amerikaanse beginnen te lijken. Ondertussen heeft de NASA in de ruimte de grootste ‘kerstboom’ ooit gefotografeerd (zie foto), compleet met sterren als kleurige ‘lichtjes’. Wat mij opvalt is dat achter alle gezelligheid heel veel mensen een onbestemd gevoel hebben over het komende jaar, en fluisteren dat dit misschien wel eens de laatste min of meer ‘normale’ kerst in een lange tijd zou kunnen zijn.

In 2019 heerste er bij veel mensen ook al zo’n dubbele stemming. Het duurde na die kerst amper een maand voordat de corona pandemie uitbrak – de geplande (nep)crisis die de globalistische agenda naar een marxistische werelddictatuur in een nog hogere versnelling zette, en de doodsteek werd voor de gezondheid van tientallen miljoenen mensen.

Grootste totalitaire machtsgreep ooit

In 2024 staan ons opnieuw ingrijpende veranderingen te wachten, zoals keiharde EU/WEF censuur van alle ‘foute’ meningen, en vooral het gewraakte WHO pandemieverdrag, dat de grootste totalitaire machtsgreep ooit in de menselijke geschiedenis behelst. Feitelijk wordt met dit verdrag – dat reeds door de regering Rutte is ondertekend – voor het eerste de hele planeet onder één (marxistisch) regime geplaatst, dat alle macht krijgt over het allerbelangrijkste aspect in ieders leven: gezondheid. Nationale parlementen móeten de WHO in alles gehoorzamen, waardoor onze democratie (of wat daar nog van over is) met dit verdrag definitief dood en begraven is.

De WHO is zoals bekend één grote promotionele instelling van de farmaceutische industrie en wordt deels gefinancierd door Bill Gates, die tal van zijn getrouwen op hoge posities in de organisatie heeft weten te manoeuvreren. Bill Gates… en dan weet u het wel, dat gaat uitdraaien op wurgende lockdowns en voor iedereen verplichte mRNA en saRNA injecties. Niet incidenteel één of twee (wat al een onomkeerbare ramp op zich zou zijn), maar jaarlijks meerdere, net zo vaak als het de WHO (dus Bill Gates) belieft. En weigert u, dan zal u dat stapsgewijs op totale uitsluiting van de samenleving komen te staan.

Die vaccinaties – die wereldwijd inmiddels 17 tot 20 miljoen dodelijke slachtoffers hebben gemaakt, wat hoogstwaarschijnlijk nog maar een druppel is van de tsunami die komen gaat – zullen in ieder geval indirect verplicht worden gesteld door ze te koppelen aan een – eveneens door Bill Gates gefinancierde- wereldwijde digitale VN-ID, waarvan de binnenkort verplichte Europese digitale ID een voorloper is. Een aanstaande financieel-economische instorting (waarvan de schuld aan Rusland zal worden gegeven) zal tevens worden aangegrepen om een overkoepelende digitale munt (CBDC) erdoor te drukken.

Aan deze ID zullen op en duur ook uw bankrekening, betaalpas, zorgverzekeringspas en rijbewijs worden gekoppeld (zie mijn vele artikelen hierover van de afgelopen jaren), en in tijden van een ‘pandemie’ de toegang tot publieke gelegenheden, en misschien zelfs wel alle winkels en de totale openbare ruimte, inclusief het internet. Ongevaccineerden zullen dan niets meer kunnen kopen of verkopen, en ook niet meer hun huis uit mogen.

Óf Trump wordt vermoord, óf WO-3 wordt ontketend

Een minstens zo groot gevaar in 2024 is het uitbreken van een nieuwe wereldoorlog. Tal van onafhankelijke commentatoren, waaronder de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, zeggen dat de ‘Deep State’ elite die de controle heeft over heel Washington – en zeker president Biden – onmogelijk kan toestaan dat Donald Trump weer president wordt. Het ongrondwettelijk verwijderen van Trump van de stembiljetten in de staat Colorado zal niet kunnen voorkomen dat de hij landelijk een monsteroverwinning behaalt (althans, indien de stemmen deze keer wél eerlijk worden geteld. Als dat in 2020 was gedaan, had hij nu bijna zijn 2e termijn erop zitten.).

Omdat oorlog tegen Rusland en China een van de grootste, in strategische documenten vastgelegde geopolieke doelstellingen van het VS/NAVO/WEF complex is, zijn er maar twee manieren om de door Trump beloofde vrede te voorkomen: óf ze vermoorden hem, óf ze ontketenen nog vóór de verkiezingen in november de Derde Wereldoorlog.

Volgens Armstrong hangt alles af van de opstelling van het leger (en overigens ook van de politie en veiligheidsdiensten). Zo is het in de hele historie namelijk altijd al geweest. Indien het leger de kant van het volk kiest, zijn de huidige machthebbers nergens meer, en is een vreedzame revolutie en ommekeer nog steeds mogelijk, niet alleen in de VS, maar ook in Europa of waar dan ook ter wereld.

Oekraïne: verdrag rond patstelling, of escalatie?

Maar wordt het toch WO-3, dan zal dat vermoedelijk een oorlog worden die op meerdere plaatsen min of meer tegelijk zal uitbreken, al zal de focus in Europa op Oekraïne liggen. Daar is in feite een patstelling ontstaan; het Russische leger is heer en meester nu het leger van Zelensky ernstig gedecimeerd is, en er nauwelijks nog nieuwe capabele troepen aan te voeren zijn, nog even los van het feit dat voor hen amper nog wapens en munitie beschikbaar zijn.

Tegelijkertijd zijn de Russen er dankzij Westerse raketten niet in geslaagd om een compleet luchtoverwicht te krijgen, en is de zwakte van de Russische marine – vooral veroorzaakt door het gebruik van verouderde technologie – pijnlijk bloot komen te liggen.

De afweerraketten van Rusland zelf vormen op hun beurt een grote bedreiging voor de Oekraïense luchtmacht. Het sturen van Nederlandse F-16’s zal daar amper verschil in gaan uitmaken; deze verouderde toestellen lopen eerder de kans als vogeltjes uit de lucht te worden geschoten. Wat hun inzet wél dichterbij brengt is een directe oorlog met Rusland, aangezien deze F-16’s met kernbommen kunnen worden uitgerust. Het Kremlin heeft reeds gewaarschuwd dat als deze toestellen opstijgen van NAVO vliegvelden, zoals wordt gesuggereerd, deze eveneens legitieme doelwitten worden.

Israël versus Hamas, Hezbollah, Houthi’s, Iran, Syrië, Libanon, Turkije

In het Midden Oosten is het conflict Israël-Hamas inmiddels over de grenzen aan het slaan met een dreigende escalatie in Zuid Libanon, waar het door Iran aangestuurde Shi’itische terreurleger Hezbollah steeds vaker beschietingen op het noorden van de Joodse staat uitvoert. Vanuit Jemen hebben de eveneens door Teheran geleide Houthi rebellen al tientallen drones op Israël afgevuurd, en worden ook vrachtschepen onder vuur genomen.

Hoewel de projectielen tot nu toe bijna allemaal konden worden onderschept, is het doel bereikt, namelijk het internationale scheepvaartverkeer in gevaar brengen, waardoor er vanuit Azië een enorme omweg rond Zuid Afrika moet worden gemaakt. Dit drijft de kosten van olie en andere producten voor consumenten in met name Europa verder op.

Het Pentagon heeft mede hierom aangekondigd om de ontwikkeling van microgolf DEWs (Directed Energy Weapons) te versnellen, zodat UAV (drone) zwermen kunnen worden uitgeschakeld. Grote aantallen goedkope kamikaze drones blijken ook in Oekraïne een grote bedreiging te vormen voor peperdure geavanceerde wapensystemen.

Pogingen van de VS om een internationale maritieme coalitie te vormen om het Houthi gevaar te beteugelen zijn tot op heden mislukt. Australië trok zich reeds terug, en zelfs Europese landen zoals Spanje, Italië en Frankrijk weigeren hun oorlogsbodems onder Amerikaans bevel te plaatsen, wat het enorme (en meer dan terechte) wantrouwen jegens Washington onderstreept.

Israël en Iran vechten over de rug van Syrië al vele jaren een proxy oorlog met elkaar uit. Iran blijft maar raketten en ander wapentuig naar Syrië sturen, waarop Israël vervolgens reageert met bombardementen op vliegvelden en andere militaire installaties, om te voorkomen dat deze wapens in handen van het toch al tot de tanden toe bewapende Hezbollah vallen. De kans dat in 2024 de door beide partijen al een kwart eeuw gedreigde ‘hete’ oorlog met elkaar gaat uitbreken, is nog groter geworden nu ook de Houthi’s door Teheran zijn ingeschakeld.

De doorslaggevende rol van Turkije in de eindtijd heb ik vrijwel vanaf de start van deze site in 2008 al heel vaak besproken. De dreigementen aan het adres van Israël door zowel president Erdogan, zijn AKP partij en ook vanuit de oppositie zijn al jaren niet van de lucht. Talloze malen is en wordt openlijk verklaard dat de stad Jeruzalem met militaire middelen ‘bevrijd’ moet worden. Deze aanval zal een existentiële oorlog ontketenen, het beruchte ‘Armageddon’, die in een groot aantal Bijbelse eindtijdprofetieën is voorzegd en waarbij ook kernwapens zullen worden gebruikt.

Over de hele wereld brandhaarden

Naast kleinere, maar nauwelijks minder gevaarlijke brandhaarden in het Midden Oosten en Midden Azië, zoals het territoriaal-religieuze conflict tussen Armenië en Azerbeidzjan (waar moslims, gesteund door Israël (!), meer dan 100.000 christenen hebben verjaagd of vermoord), zijn er ook met de regelmaat van de klok schermutselingen tussen de kernmachten India en Pakistan en tussen India en China. Tegelijkertijd wordt de Chinese militaire druk op Taiwan almaar verder opgevoerd. De meeste analisten verwachten dat er hoe dan ook een oorlog zal uitbreken, maar verschillen sterk van mening over het moment.

In het Verre Oosten blijft ‘die gek’ in Noord Korea (Kim Jong-un) onvoorspelbaar dreigen met zijn kernbommen, speculeren zijn zuiderburen daarom serieus over het bouwen van eigen nucleaire wapens, en is Japan – niet alleen met het oog op Noord Korea, maar ook op China en Rusland – in snel tempo opnieuw militaristisch aan het worden. De Filipijnen leven eveneens op gespannen voet met China, en willen meer Amerikaanse F-16’s kopen om zich te kunnen verdedigen.

In de Sahel (Noord Afrika) zou na de staatsgreep in Niger eveneens een oorlog kunnen uitbreken tussen twee coalities van diverse omringende landen, waarbij Frankrijk direct betrokken kan raken. Ook Zuid Amerika lijkt niet te ontkomen aan een gewapend conflict nu Venezuela het grootste deel van buurland Guyana, dat rijk is aan olie, op papier heeft ingelijfd. Een oorlog tussen beide landen zou het perfecte excuus voor de Amerikanen zijn om een einde te maken aan het communistische schrikbewind van dictator Maduro, om vervolgens net als in Syrië en Irak ook hier de oliebronnen in te pikken.

Vrede op aarde…

Ik snap dat iedereen met de kerst het bekende ‘vrede op aarde’ verhaaltje wil horen. En op zich is dat niet verkeerd natuurlijk, mits niet wéér de kop in het zand wordt gestoken voor alle uitermate zorgwekkende ontwikkelingen. Tijdens kerstmis in 1939 stelden mensen elkaar ook gerust, ondanks een nieuwe oorlog in Europa (Duitse inval in Polen) en een daaraan voorafgaande inlijving (van Sudetenland door Duitsland). Zo’n vaart zou het voor ons landje toch niet lopen? Maar tekenen aan de wand waren er volop, en het liep zoals bekend wél uit de hand – gruwelijk uit de hand.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over één van mijn meest besproken onderwerpen van de afgelopen jaren, de échte reden van het steeds grilliger wordende weer: het zwakker wordende magnetische veld en de in gang gezette poolomkering, wat onze hele planeet letterlijk ‘op zijn kop’ zal gooien omdat één krachtige X-klasse zonnevlam dan een einde aan onze hele beschaving kan maken.

Na het diepste duister volgt het helderste licht

Beangstigend? Laten we eerlijk zijn: ja, behoorlijk. Maar verlies alleen nooit de hoop, want vrede op aarde wordt het zéker – maar niet voordat we door de ‘geboorteweeën’ zijn gegaan die door Jezus Christus zijn voorzegd. Slechts weinigen zullen nu nog steeds ontkennen dat die geboorteweeën van het zichtbare ‘Koninkrijk van God’ op Aarde op zijn laatst een kleine 4 jaar geleden zijn begonnen.

De periode 2024/2025 tot en met 2031-2032 zal als het zo doorgaat de zwaarste tijd op onze planeet ooit worden. Daarna zal de mensheid, na duizenden jaren geweld, onderdrukking en lijden, eindelijk voorgoed worden verlost van het Kwaad, en breekt een ongekende tijd van Licht en Liefde aan. Dat is feitelijk ook de kernboodschap van het Kerstverhaal rond de geboorte van Jezus Christus op aarde. (Pas alleen wél op voor een eventuele ‘false flag wederkomst’ , mogelijk in de vorm van een holografische interventie van zogenaamde ‘buitenaardsen’.)

Laten we met z’n allen die hoopvolle toekomst voor ogen houden nu onze planeet in de komende jaren dankzij de huidige machthebbers in een dal van diepe duisternis zal worden gezogen. Hou in die inktzwarte periode voor ogen dat Jezus, zijnde het Licht der wereld, heeft beloofd dat het Koninkrijk van God alle andere machten voorgoed zal vermorzelen. Vervul uw eigen taak in dit proces, al was het alleen maar in uzelf (wat zelfs het allerbelangrijkste is).

Iedereen een hele fijne, gezellige en gezegende kerst gewenst, en – of het nu alleen of met anderen wordt gevierd – geniet ervan!

Xander

Zie ook o.a.:

18-12: Econoom Martin Armstrong somber: Politieke en economische zelfmoord van Europa niet meer te stoppen
08-12: ‘Doomsday’ organisatie zoekt 10.000 mensen om de apocalyps in bunkers te overleven
05-12: Zo zal het na de zondvloed verdwenen water tijdens de aanstaande poolomkering weer omhoog komen
19-11: Kunnen we in deze eindtijd enige waarde hechten aan Nostradamus en al die andere profeten?
13-11: Teken van de eindtijd? Niet alleen in IJsland, maar over de hele wereld worden vulkanen actief
12-11: Pentagon directeur zegt openlijk dat UFO’s bestaan en buitenaardse oorsprong hebben
08-11: Aarde nu zeer kwetsbaar voor de zon: Rode aurora’s in het zuiden bewijs dat magnetische veld snel verzwak
23-10: 
Aardse atmosfeer, weer en klimaat steeds onstabieler nu poolomkering op de zon is begonnen

2022:
30-10: 
Deze gebeurtenissen zullen aan de naderende kosmische ramp vooraf gaan
31-08: Poolomkering aanstaande: Rusland, China en Zuid Azië kwetsbaarst voor dodelijke kosmische straling
27-08: ‘
Galactic Current Sheet’ een feit: kosmische ramp in zonnestelsel is begonnen (/ Effecten van zonnestormen steeds duidelijker zichtbaar in toename van aantal ‘onverklaarbare’ branden en explosies”
16-08: 
Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld
02-08: 
Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar
13-04: Terugkeer Project Bluebeam? NASA kan met HAARP apocalyptische beelden in de lucht projecteren
07-04: Pentagon geeft nieuwe UFO documenten vrij: ‘Stralingswonden’ en ‘onverklaarbare zwangerschappen’ ( / Pentagon onderzocht contact maken met bijna 5000 buitenaardse beschavingen – Flashback: Vaticaan bouwde speciale telescoop voor komst ‘buitenaardse messias’ – ‘We leven zonder het te beseffen met vele buitenaardse levensvormen’)