Voormalig wetenschapper Gates Foundation en GAVI verwacht sterftecijfer van 40% dankzij mRNA vaccins

(14.15) – In maart 2021 besteedde ik voor het eerst aandacht aan de alarmerende uitspraken van een prominente wetenschapper die voorheen samenwerkte met de Bill Gates Foundation en de GAVI alliantie – twee beruchte organisaties die de hele wereldbevolking eindeloos – het liefst gedwongen – willen injecteren met ‘vaccins’. Sindsdien is dr. Geert Vanden Bossche in tal van podcasts van alternatieve nieuwsmedia verschenen om zijn schokkende voorspellingen van vele miljoenen doden als gevolg van de Covid mRNA prikken te herhalen. Uit serieuze berekeningen blijkt dat er op dit moment wereldwijd al 17 tot 20 miljoen mensen zijn omgekomen. Volgens Vanden Bossche gaan dat er nog veel meer worden; hij verwacht dat het sterftecijfer in hoog gevaccineerde landen (zoals Nederland) in de komende jaren gaat oplopen naar 30% tot 40%. Kortom: als hij gelijk krijgt, wacht ons een ware slachting.

‘Mutaties (in het lichaam) zijn niet langer beperkt tot het spike proteïne,’ waarschuwt Vanden Bossche in een interview met Steve Kirsch van de Vaccine Safety Research Foundation. Aangetoond is dat het mRNA verantwoordelijk is voor de beschadiging van het immuunsysteem, zoals het verminderde aantal T-cellen. ‘Dat is wat ik al die tijd al voorspeld heb. Uiteindelijk zal dit leiden tot het ontstaan van een zeer besmettelijke variant die – zoals altijd enkel – in hoog gevaccineerde landen een hele golf ziekenhuisopnames en ziekten gaat veroorzaken.’

Kirsch vraagt hem dan hoeveel meer doden en hierdoor gaan vallen. Vanden Bossche: ‘Naar mijn bescheiden mening zullen we iets compleet ongekends gaan zien betreffende een golf van ziekte en sterfte.. Van wat we nu hebben waargenomen en weten zal ik niet verbaasd zijn dat in sommige van deze hoog gevaccineerde bevolkingen – natuurlijk afhankelijk van leeftijd, vaccinatiedekking en – snelheid – een ernstige verspreiding en een sterftecijfer van 30% tot 40% optreedt.’

Wel of geen (gemanipuleerd) virus?

De visies en schattingen van de wetenschapper zijn ook in de alternatieve en vrije gemeenschap niet onomstreden, omdat hij net als het establishment uitgaat van het gevaar en de hoge besmettelijkheid van een coronavirus*, terwijl zeker in 2020 is gebleken dat dit virus hooguit een flinke griep veroorzaakte. De ‘in een laboratorium gemanipuleerd virus’ verklaring werd destijds in de media voortdurend belachelijk gemaakt, maar werd sinds vorig jaar ineens serieus naar voren geschoven.

(* Zie ook mijn artikel van 28-07-2021: Eminente pro-vaccin expert eist onmiddellijke stop vacinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’)

Mogelijk is ook dat een misleiding, want diverse onafhankelijke experts en andere critici vragen zich al die tijd al af of er überhaupt wel een (ander) coronavirus bestaat, en de mensen niet doodsbang zijn gemaakt met een normale (griep)variant die in eerdere jaren hooguit een enkele keer op pagina 5 van de kranten terecht was gekomen. De machthebbers in het Westen zouden het virus enkel een excuus hebben bedacht om de bevolking massaal in te enten met een experimenteel genmanipulerend middel, waarvan men wist dat ontelbare mensen hierdoor ziek zouden kunnen worden of zouden sterven.

Op de drempel van de volgende machtsovernamefase

Gaan we uit van de goede bedoelingen van Vanden Bossche, dan zou hij met zijn waarschuwingen onbewust kunnen meewerken aan de volgende machtsovernamefase, waarin een zogenaamd nog gevaarlijker virus (‘Covid-23’?) zal worden gepresenteerd als dekmantel om niet alleen strenge lockdowns op te leggen, maar ook CBDC’s in te voeren, en zogenaamd vanwege de ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ alle betaal- en identificatiemiddelen te koppelen aan één enkele alomvattende digitale ID annex vaccinatiepas en betaalmiddel, die op dit moment door de VN met financiële steun van Bill Gates wordt ontwikkeld, en waarvan een eerste ‘light’ versie reeds door de EU aanvaard en besloten is.

Maar (gemanipuleerd) virus of geen virus, het doel is bereikt: meer dan 5 miljard mensen hebben zich minimaal één keer laten injecteren. De gevolgen zijn over de hele wereld onontkenbaar in de vorm van enorme aantallen zieken en gehandicapten (met grote personeelstekorten als gevolg), dalende geboortecijfers en permanent sterk verhoogde oversterfte, althans in de landen die besloten hun bevolking indirecte vaccinatiedwang op te leggen, zoals Nederland.

De spuit, want ‘anders gaan de kinderen dood’

Directe vaccinatiedwang staat waarschijnlijk ook op het programma zodra een ‘virusaandoening’ zoals de ‘witte longziekte‘, die zich vanuit China over de wereld lijkt te verspreiden, vooral veel kinderen ziek zal maken en doen sterven. De ‘als je je niet laat vaccineren gaat je oma dood’ leugen bleek slechts tijdelijk te werken, maar als daar ‘… gaan de kinderen dood’ van wordt gemaakt, dan vrees ik dat de paniek pas écht toeslaat.

Een groot deel van de nog immer naar extreme naïviteit en goedgelovigheid neigende samenleving zal vervolgens eisen dat iedereen een ‘vaccin’ neemt, dat dan natuurlijk ’toevallig’ klaar op de planken zal liggen om meteen massaal te worden ingeprikt (maar niet voordat er eerst een flink aantal kinderen voor de camera’s van alle nieuwspropagandazenders zijn gestorven, om de angst en urgentie tot maximale hoogte op te voeren).

Dat de Covid mRNA vaccins zelf (hetzij direct ingespoten, hetzij door shedding) de échte oorzaak zijn, omdat die inderdaad de immuunsystemen van de ontvangers hebben verwoest en hen daardoor extreem kwetsbaar hebben gemaakt voor zelfs de simpelste virussen en bacteriën, zal dan compleet ‘vergeten’ worden. ‘Red de kinderen!’ wordt dan het devies dat er 24/7 van minuut tot minuut door de media en politici zal worden ingepompt. De rijen voor de prikcentra zullen alle records breken.

‘In 2025 honderden miljoenen Westerlingen verdwenen’

Of de WHO staatsgreep over de wereld echt op deze wijze voltooid zal worden is onmogelijk met zekerheid te zeggen, maar de A.I. (‘Socrates’) van de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong voorspelt al jaren een scherpe bevolkingsdaling (weliswaar pas na 2032), wat volgens hemzelf ‘misschien altijd al Gates’ agenda is geweest. Hij volgt zijn vaders voetstappen, overtuigd dat hij er alles aan moet doen om de bevolking te verminderen. Zijn vader deed dat door het opzetten van Planned Parenthood (de grootste industriële aborteur in het Westen) en vrouwen ervan te overtuigen dat het hun recht is om hun baby’s te vermoorden.’

Een extreem scherpe bevolkingsdaling in vooral het Westen was ook de jarenlange prognose van de private militaire info/inlichtingensite Deagel, waar ik op 28 juni 2017 voor het eerst uitgebreid over schreef. Sinds vorig jaar is daar ook in diverse alternatieve media de nodige aandacht aan besteed.

In mijn artikel van 9 april 2021 (‘Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025′) plaatste ik een update van de schokkende prognoses, die een gigantische reductie van Westerse bevolking en aanverwante totale instorting van de economie voorspellen. De zwaarst getroffen landen zijn Groot Brittannië (-78%), de VS (-70%), Duitsland (-65%), Frankrijk (-42%) en Italië (-31%). De enige twee landen in Europa waar de klap minder hard zal aankomen zijn Nederland (-6%) en Finland (-7%). Desondanks gaat het in Nederland nog altijd om 1 miljoen mensen die zullen ‘verdwijnen’.

Waarom zou een aan de CIA en het Pentagon gelieerde militaire inlichtingenorganisatie zulke dramatische voorspellingen doen? En als ze blijken te kloppen, waardoor zullen honderden miljoenen mensen in het Westen dan het leven laten? De Derde Wereldoorlog? De Covid prikken? De instorting van de beschaving door het huidige klimaat- en energiebeleid, of na een EMP (mogelijk afkomstig van de zon)? Of misschien wel een fatale combinatie van al deze rampen?

Wanneer luisteren we eens naar de bazuinen?

‘Angst is een slechte raadgever’, en in de meeste gevallen klopt dat absoluut. Desondanks zien we in heel de geschiedenis dat mensen die het gevaar zien aankomen (en anderen – helaas vaak vergeefs – proberen te waarschuwen), de grootste kans hebben om een zware crisistijd te overleven, al was het alleen maar doordat ze er psychisch en geestelijk op voorbereid te zijn (want emigreren is voor de meesten geen haalbare optie, nog even los van het feit dat er op deze hele wereld nauwelijks nog veilige plekken zijn overgebleven. De superrijken bouwen niet voor niets bunkers om de Apocalyps in te kunnen overleven, al zijn die tegenwoordig ook beschikbaar voor ‘gewone’ mensen.).

Daarom eindig ik ook dit artikel met de benadrukking dat het NOG niet te laat is om eensgezind onze verschillen opzij te zetten en het tij te keren door op te komen voor onze vrijheden (al zullen de komende jaren hoe dan ook zwaar worden, dat valt niet meer te vermijden). Nee, niet door een gewelddadige, bloedige revolutie, maar een gezamenlijke vreedzame weigering om mee te werken aan onze eigen ondergang.

Dat begint met te stoppen met dat tenenkrommende pathologische mentale pacifisme, die willoze onverschilligheid die zovelen urenlang vleugellam achter de ‘brain killing’ buis doet hangen, en door eindelijk in te zien dat degenen die ons écht angst willen aanjagen, degenen zijn die ons met hun ‘beleid’ opzettelijk in al deze ellende hebben gestort en nog zullen storten. Het is oorlog! En die wordt gevoerd tegen al wat ons lief is, inclusief ons eigen leven.

2025 is nog maar iets meer dan een jaar van ons verwijderd, en dat terwijl 2024 al een bijzonder ‘heet’ jaar belooft te worden. Steeds meer wachters op de toren laten hun bazuinen daarom luider dan ooit schallen. Wanneer gaan we er eindelijk eens naar luisteren en in actie komen?

Xander

Zie ook o.a.:

04-12: Japan begint als eerste land met gevaarlijke zelfreplicerende Covid saRNA vaccins
03-12: 20% testpersonen krijgt hartaanval, toch groen licht voor ‘Covid’ gentherapie voor andere aandoeningen
01-12: 
Wetenschappelijke studie bevestigt dat isoleren ouderen vanwege corona ‘allerslechtste optie’ was
27-11: 
Wordt WHO pandemie simulatie al realiteit met uitbraak ‘mysterieuze longziekte’ in China?
09-11: 
Eerste land volgt WHO met verplichte Covid prikken voor kinderen, anders geen kinderbijslag
17-10: 
8 jarige jongetje gebruikt in Covid vaccinatie campagne krijgt hartaanval en sterft

2021:
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
03-12: 20% testpersonen krijgt hartaanval, toch groen licht voor ‘Covid’ gentherapie voor andere aandoeningen
01-12: 
Wetenschappelijke studie bevestigt dat isoleren ouderen vanwege corona ‘allerslechtste optie’ was
27-11: 
Wordt WHO pandemie simulatie al realiteit met uitbraak ‘mysterieuze longziekte’ in China?
09-11: 
Eerste land volgt WHO met verplichte Covid prikken voor kinderen, anders geen kinderbijslag
17-10: 
8 jarige jongetje gebruikt in Covid vaccinatie campagne krijgt hartaanval en sterft
15-03:  Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins

2020:

21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
15-07: The Switch: Overheden willen cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
08-07: Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:

09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
31-05: 
Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

Archief

16-08-2018: MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040
28-06-2017: (/ Particuliere militaire site Deagel voorspelt dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten)
11-06-2017: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld
12-04-2014: NASA-studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden