Erdogan kondigt op TV aan ‘miljoenen vluchtelingen’ naar EU te sturen

Zoveelste migrantenbootje dat naar Lesbos vaart. (Afbeelding (archief): (3)).

————————————————————————————————————————————–

Turkse moslimdictator eist opnieuw steun NAVO voor illegale oorlog tegen Syrië

————————————————————————————————————————————–

De Turkse islamistische dictator Recep Tayyip Erdogan heeft gisteren op TV gezegd dat hij binnenkort ‘miljoenen vluchtelingen’ op de grenzen van de EU afstuurt. Ondertussen voeren zijn troepen in Syrië inmiddels openlijk oorlog tegen het regeringsleger van president Assad. Griekenland en Bulgarije houden hun grenzen echter gesloten. Op Lesbos kunnen de inwoners de ellende met zoveel migranten niet meer aan, en hebben nu ook hulpverleners uit Nederland met stalen staven aangevallen.

‘Unilaterale zelfopoffering is beëindigd’

 ‘De periode van Turkse unilaterale zelfopoffering met betrekking tot de vluchtelingen is beëindigd… Honderdduizenden zijn al overgestoken, spoedig zullen dat er miljoenen zijn,’ verklaarde Erdogan. Volgens de VN wisten sinds afgelopen vrijdag echter ‘slechts’ 13.000 de EU binnen te dringen.

‘Unilaterale zelfopoffering,’ als in het samen met de CIA en de Saudische inlichtingendienst creëren van ISIS, het jarenlang bieden van een veilige thuishaven aan duizenden jihadisten, het politiek en militair blijven steunen van de bloedige burgeroorlog in Syrië die al aan honderdduizenden het leven heeft gekost, het platbombarderen en uitmoorden van de Koerden, en de vele illegale, agressieve militaire operaties op en tegen het grondgebied van een buurland? Of het accepteren van miljarden euro’s van de EU, en ondertussen gewoon door blijven gaan met het met bussen vervoeren van illegale migranten naar de grenzen met Europa, en de EU daar voortdurend mee chanteren?

Erdogan eist steun NAVO voor illegale invasie Syrië

Erdogan drong er bij de NAVO en de VS opnieuw op aan om zijn militaire inval in het noordwesten van Syrië, bedoeld om het door Rusland gesteunde regeringsleger te stoppen, te steunen. Ook beschuldigde hij Europa ervan zijn vraag om hulp voor de 3 miljoen (volgens andere bronnen 4 miljoen) Syrische vluchtelingen die in Turkije verblijven. ‘Nu zijn de deuren open. Jullie (Europa) moeten nu jullie eigen deel van de last dragen.’

De Duitse bondskanselier Merkel en de Franse president Macron veroordeelden Erdogan voor het inzetten van het vluchtelingenwapen. Macron sprak zijn ‘volledige solidariteit’ met Griekenland en Syrië uit. Merkel noemde Erdogans acties ‘totaal onacceptabel’, omdat een herhaling van 2015 dreigt, toen een enorme vloedgolf migranten de EU overspoelde. Een nieuwe migrantencrisis kan gezien de zich snel uitbreidende corona pandemie op geen slechter moment komen.

35.000 migranten bij grenzen; NL hulpverleners aangevallen met stalen staven

Inmiddels zouden al zo’n 35.000 migranten en vluchtelingen bij Griekenland en Bulgarije zijn aangekomen. Turkse agenten hebben de opdracht gekregen niets te ondernemen tegen hun pogingen illegaal de grenzen over te steken, of op bootjes richting de Griekse eilanden te varen. Die gevaarlijke route over de Egeïsche Zee zou weer door duizenden worden gevolgd.

Bij de grenzen heerst chaos en paniek. Griekenland heeft militairen ingezet om desnoods met geweld de migranten uit het land te houden. Een schip van de Griekse kustwacht zou waarschuwingsschoten op een migrantenboot hebben gelost. Op Lesbos vielen wanhopige eilandbewoners met stalen staven medewerkers van de Nederlandse mensensmokkelorganisatie Stichting Bootvluchteling aan, die hierdoor moesten onderduiken. Andere organisaties die de illegale migratie blijven aansporen, zoals A Drop in The Ocean en TeachBeyond, hebben het eiland inmiddels verlaten.

‘Dit is een van de vele vreselijke gevolgen van de oorlog tegen Syrië waar het Westen, de (Arabische) Gulf Cooperation Council en Turkije verantwoordelijk voor moeten worden gehouden. Zij zijn degenen die de jihadistische en Salafistische facties, die zich voordoen als vrijheidsstrijders en Syrië in de huidige situatie hebben gestort, hebben gefinancierd,’ schreef een analist.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) AD
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Mstyslav Chernov/Unframe ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.


Zie ook o.a.:

29-02: ‘Griekenland spreekt veto uit over NAVO steun aan Turkse oorlog tegen Syrië’
|28-02: ‘Turkije schiet raketten af op Russische basis, verklaart Syrië morgen de oorlog’
28-02: Turkije en Rusland op randje van oorlog om situatie in Syrië
20-02: Turkije wil ineens toch Amerikaanse afweerraketten om Rusland en Syrië af te schrikken
20-01: Door Turkije ingeschakelde Syrische jihadisten gefilmd in vliegtuig naar oorlog in Libië

2019:
15-12: 20 OPCW inspecteurs zeggen dat het Westen liegt over inzet chemische wapens Syrië
13-11: Amerikaanse drones filmen pro-Turkse strijdgroepen die Koerdische burgers uitmoorden
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
16-10: Amerikaanse officials: Turkije laat opzettelijke ISIS terroristen vrij en executeert Koerdische gevangenen (/ Russische gevechtsvliegtuigen voorkomen aanval op SDF door Turkse F-16)
15-10: Erdogan gijzelt 50 Amerikaanse kernbommen op luchtmachtbasis Incirlik

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Jullie kiezen rusland vriend van alle vijanden van Israël.

  Ik kies Turkije boven Rusland vijand van alle vijanden van Israël, zelfs de oud vijanden als grieken en Egypte regime/ Syrië regime.
  Men moet nog wakker worden.

  Een echte vijand stuurt geen blusvliegtuigen wnr er brand is in t land.

 2. Wachter
  Maar was Turkije de eerste die binnenviel, en is Turkije de enige?

  Geloof mij maar dat Israël ook graag ziet dat Turkije in het noorden aanvalt op t regime van Assad.
  Israel doet dit in het zuiden.

 3. Oma
  Ik begrijp de boosheid en irritatie
  Maar het vluchtelingen probleem begint niet bij en in Turkije, men zegt Erdogan stuurt maar denk je dat ze met tegenzin komen?

  Bovendien mogen ze officieel niet met bootjes overvaren dit is niet vanuit de staat of diensten maar zelf.

  Hier is men enkeld nog boos op Turkije maar er is geen sprake van geen enkele Turk in dit probleem

 4. Europol:
  Europol-rapport achter slot en grendel: islamitische terreur vormt het grootste gevaar

  Een rapport van Europol over het Europese terrorisme schetst een heel ander beeld van de dreigingssituatie dan de linkse federale overheid ons wil laten geloven. Islamitische terreur vormt het grootste gevaar, gevolgd door linkse terroristen en Antifa. Volgens Europol is er geen “rechts terrorisme”, zoals blijkt uit een vermeend geheim rapport.

  De genoemde gegevens van de politie van de EU zouden als geheim zijn geclassificeerd en alleen in een beveiligingskamer mogen worden bekeken, meldt AfD-lid Nicolaus Fest en vat het rapport als volgt samen: de grootste dreiging komt van islamitische terreur. De op een na grootste terroristische dreiging: links extremisme, dat moorddadige kwaliteiten heeft bereikt in Griekenland en Spanje. Het extreme geweld van Antifa wordt ook als hoog geclassificeerd. De ondersteuningsscene reikt ver in de politiek. Er zijn ook nauwe banden tussen linkse en moslimterroristen. Derde verklaring: er is geen ‘juiste’ dreiging. Wat wordt aangeduid als “rechts terrorisme” zijn aanvallen door verwarde individuen, aldus het rapport

  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/06/unter-verschluss-europolbericht/

 5. @ Tr 7:21 Pm, op 4/3. U blijft maar herhalen dat Turkije geen blaam heeft. Onzin, het was Erdogan, die tegen internationaal recht Syrië was binnengedrongen. Dat feit blijft U gewoon uit de weg gaan, helaas.

 6. @tr:
  De Turken zelf vluchten niet maar andere volkeren.

  Nee, die jagen andere volkeren op de vlucht en komen zelf naar europa voor de sociale voorzieningen en gratis (kinder)geld dat ze niet krijgen van hun geliefde moslimlijder en om de jihad voor te bereiden voor het ottomaanse rijk tegen de ongelovige maatschappij waarvan en waarin ze leven – de ene puinhoop verlaten om de welvaart op een ander voor iedereen, ook zichzelf, naar de verdommenis te helpen uit afgunst en jaloezie want in eigen land turkije lukt een beter leven niet…ze haten het verderfelijke westen maar het is toch beter dan hun eigen land..turken zouden beter stilletjes zwijgen en dankbaar zijn voor hun welvaart door het verderfelijke, ongelovige westen en het belastinggeld van de ‘kufars’.

 7. De reclame:En hoe was Turkije?Alle vakantiegangers uit Europa hebben Turkije economisch gesteund en nu maar janken.Veel allochtonen komen ons hier leegzuigen en wij gaan naar ginder om hun te steunen,men oogst wat men zaaid

 8. Jan
  Ook dat is onlogisch ze komen vanuit Syrië waar het chaos is en vanwaar ze vluchten niet vanuit Griekenland bovendien willen ze ook richting Griekenland en niet terug.
  Turkije heeft al kampen en safe zones binnen zn grenzen al 8jaar.

  Dus je redenering is Duitsland is chaos men vlucht naar Nederland en Nederland moet dan in zn eentje miljoenen Duitsers opvangen anders ben je slecht bezig??

  De Turken zelf vluchten niet maar andere volkeren.
  Turkije heeft al jaren hen veilig thuis geboden en nu is het volk het zat daar, zoals ze in de Eu dit ook nu al zat zijn en logisch maar zo gaan die dingen.
  Er vluchten ook christenen en andere.
  Niet alleen het Turkse leger is aanwezig ook Nederlandse f16 dropte er bommen dus iedereen mag ook de lasten dragen.

 9. @ TR
  Is toch onlogisch je turkije mag geen veilige zones aan de grens, moet vluchtelingen opnemen en mag niet de grens naar de eu opendoen? Welk volk zou dat pikken.
  Oplossing is simpel, wij maken een safe zone van 50 km in Tr. gerekend vanaf de Griekse grens. Geven die arme afrikanen en Arabieren gratis eten en ze kunnen weer terug als Tr. de oorlog gewonnen heeft. Die 50 Km geven we dan weer terug aan de Grieken, deal??

  Ze willen zelf naar de eu, en turkije wil niet alleen opdraaien dat is logica, dus grens open en de Syrische dictator aanpakken netals het terroristische Iran.
  Laat Iran ze dan opnemen, nee dat doen zij ook niet.
  Deze mensen horen hier niet, ze houden van zand, hoofddoeken, halal voer, hebben problemen met homeaus. vinden vrouwen minderwaardige wezens en hebben geen wetten nodig aangezien ze de Islam hebben. Ze zouden veel gelukkiger zijn in Saudi Arabia. Hier eten we zwijnen en zijn Haram, wat hebben ze hier nu te zoeken? Graties geld, Miele en woning???

  Als de Turken er fout aan doen zon leider te kiezen dan doen de Europeanen er ook fout aan de leiders te kiezen die niet naar eigen volk luisteren.
  Die hebben we ook niet, we hebben lijers die aan zichzelf denken en hun eigen zakken vullen. Lijkt wel een klein beetje op Tr. Alleen belandt je hier niet int gevang als je dat zegt.

 10. Tabriz
  Is toch onlogisch je turkije mag geen veilige zones aan de grens, moet vluchtelingen opnemen en mag niet de grens naar de eu opendoen? Welk volk zou dat pikken.

  Ze willen zelf naar de eu, en turkije wil niet alleen opdraaien dat is logica, dus grens open en de Syrische dictator aanpakken netals het terroristische Iran.
  Laat Iran ze dan opnemen, nee dat doen zij ook niet.

  Als de Turken er fout aan doen zon leider te kiezen dan doen de Europeanen er ook fout aan de leiders te kiezen die niet naar eigen volk luisteren.

 11. En als we nu eens voor elke vluchteling die de turkse dictator naar europa stuurt eens 10 europese erdogan-turken uitwijzen naar turkije? Daar hebben we er meer dan genoeg van en dan hebben we plaats om echte, syrische oorlogsvluchtelingen te kunnen opvangen?

 12. Alleen de schuld in de schoenen schuiven van Erdogan is tunnel vieuw. Het Turkse volk die hem gekozen hebben dragen eigenlijk de grootste verantwoordelijkheid.
  Een beetje zelfkritiek zou hier niet misplaatst zijn.
  Onze amtenaren politiekers die te laf en te verdeeld zijn om de juiste beslissingen te nemen in het voordeel van
  Hun eigen volk, werden wel door ons gekozen.
  Dat ze onlangs opnieuw verkozen werden, zegt veel over ons politiek verstand en denkvermogen.

 13. En die miljoenen gaan er komen, absoluut. Dan gaan er ook nog vele miljoenen uit Afrika komen en zal Nederland er wellicht maar dan een half miljoen bij krijgen. Want het is toch je plicht als goed mens om mensen die een beter bestaan zoeken te helpen. Ik begrijp er totaal niets van, maar ik ben een nazi en een verwerpelijk mens, althans dat probeert de naïeve goedmens mij wijs te maken. Oh ja, dit vind ik ook zo amusant:
  https://www.ad.nl/binnenland/denk-kamerleden-die-militairen-beschuldigden-van-moord-niet-vervolgd~a2f374ba/
  Het meten met twee maten is iets wat ik als verwerpelijk mens geloof ik alleen zie?

 14. Onbeschaamd de steun van de navo nog durven eisen door te dreigen en te intimideren, miljoenen oorlogsvluchtelingen gebruiken als chantagemiddel, om nog meer poen los te peuteren om zijn terroristische activiteiten aan de zijde van daesh/is tegen het legale staatshoofd assad en regeringsleger verder te kunnen zetten – je moet maar durven, daar moet je turkse dictator voor zijn.
  Dat iedereen ophoepelt uit syrië en laat assad zn plan trekken in eigen land!

 15. Pilaf schreef:
  03/03/2020 om 3:00 pm
  “Wat een vreselijk toestand is dit aan het worden bid voor deze deze mensen die alleen maar veiligheid zoeken”

  Net zoals zij bidden om jou te bestelen, verkrachten en vermoorden. Hoe naief kan je zijn Pilaf!

 16. @Tr
  “Of is het eerlijk dan alle vluchtelingen in 1 land opgescheept laten zitten?”
  Echt de gedachtegang van een simpleton.
  Redeneer eens als volgt:

  Geen Turkije in Sirye –> geen oorlog —> geen vluchtlingen.

  Oplossing: Turkije terugtrekken uit Syrie en dan kunnen de “vluchtelingen weer mooi naar huis.

  Maar dat is Erdogan’s bedoeling niet, nee er moeten zoveel mogelijk islamisten naar Europa zodat hij het zonder slag of stoot kan overnemen en islamiseren.

  En mensen als Tr trappen in die deceptive of zijn een handlanger van de Turken. Of hij is zelf een Turk.

 17. Dat denk ik ook @ Wachter en dat er voor eigen bevolking geen leven meer is. Want die asielprocedures gaan
  Ook allemaal ten koste van ons levensonderhoud. En mogen ze ook nog een fors bedrag eisen wanneer de
  procedure laat wordt opgestart. Het is nog altijd Jezus of Barrabas.

 18. Ik ga pas morgen ten gronde reageren. Maar ik vind de houding van de Grieken echt zo vreemd niet hoor. Die weten dat Erdogan hier gewoon weeral eens een islamitisch proxyleger op pad stuurt, want dat is het. Kijk gewoon naar de beelden. Weer opgefokte mannen van 20-30 jaar, en dan is er één enkel moedertje met een kindje en die komt dan prominent in beeld. Echt ?

  Je kan de verhalen toch niet negeren. Het zijn er teveel. Hij (Erdogan) laat een massa volk door, en dat is één, maar hij brengt die dus zelf naar de grens met Griekenland, en steekt er criminelen en jihadisten tussen (die hij zelf eerst in de bak had gestoken). Die gek is er alleen op uit om de hele EU te ontwrichten, en die gek zit nog bij de NATO ook ? Echt ? Turkije moet direct uit de NATO, en de NATO moet asap troepen naar Griekenland sturen, want Erdogan komt hoor, en gaat na Cyprus de rest van Griekenland pakken.

  Schrijf het maar op, Cyprus was al een les destijds, en intussen pakt hij rond Cyprus de Grieks-Cypriotische economische zone af en op wat flauw gemopper na van de EU gebeurt er niks en kan hij de zaak rustig verder plunderen.

  Je ziet toch al jaren wat er gebeurt hé. Beëindig per direct alle gesprekken over een mogelijke EU-toetreding (en zeg hen dat het er nooit gaat van komen), en gooi ze uit de NATO. Grenzen met Turkije dicht en geschut mobiliseren. Punt. °°° (durf het niet schrijven wat ik denk, maar jullie kunnen het wel bedenken zeker ? Weg met die mafklappers).

 19. Erdogan moet worden afgezet, ik hoop dat het Turkse volk nu eindelijk ziet dat dit een dictator en een waardeloze onruststoker is. Ga er niet heen op vakantie . Dit wordt een oorlog in deze regio tussen twee NAVO landen, en Griekenland en Bulgarije moeten gewapend de invasie van islamitische niksnutten stoppen en desnoods neerschieten, laat deze hordes naar Saoedi Arabië en Oman en alle andere oliestaatjes gaan, daar is ruimte en geld zat, en heeft men daar gelijk de arbeiders om de voetbalstadions te bouwen.Ik heb het al 20 jaar geleden gezegd, Het Paard van Troje vult zich gestaag. Het is zielig voor deze mensen, maar wij kunnen ook niks aan hun stompzinnige religieuze islamitische ruzies in het Midden Oosten doen, dat is geheel en al door hun eigen onwil en achterlijke machtsmisbruik van een zogenaamde religie.

 20. Goede reden om Kalkoen, eh, Turkey uit de NAVO te zetten. Ze vallen feitelijk een NAVO-partner aan, want het sturen en brengen van vluchtelingen is een verderfelijk wapen dat gericht is op de EU en Griekenland.

 21. @wachter schreef:
  03/03/2020 om 2:36 pm
  Inderdaad Wachter, en die schijneheilige EU regering o.a ook Macron leven mee met de bewoners Lesbos.

  Die stormloop van die zogename vluchtelingen naar Europa is gewoon een bewuste zet van Erdogan, in op
  dracht van de Navo en Eur leiders.
  En zich brengen ook allerlei ziekte mee en onder andere ook schurft.
  Reken maar met die corona virus, het ook bewust zet is om het verder te verspreiden door heel Europa.

  Met vriendelijke Groet, Margaret

 22. En dan vindt het kabinet het gek dat rechts groeit. Wilders had dit al voorspeld, en de meerderheid van de bevolking. Wie gaat er nu een verdrag sluiten met een dictator. Zo ging het ook bij hitler ook, voordat de 2e Wo uitbrak.
  Alleen idioten verwachten gehoorzaamheid van een dictator.

 23. “Nederlandse hulpverleners aangevallen met stalen staven.” Wordt hier met stalen de verleden tijd van stelen bedoeld of ijzer? Wat bedoeld men met Nederlanders? De halve wereldbevolking heeft al een Nederlands paspoort om mee te dalven.

 24. Op een punt moet ik Erdogan wel gelijk geven: de Britten en de Fransen en trouwens ook Nederland hebben wapens en materieel geleverd aan de opstandelingen. En later kruisraketten afgevuurd na een vermeende gasaanval door Assad. Twee enorme blunders. Dat neemt niet weg dat het verblijf van de vluchtelingen in Turkije vanaf dag 1 geheel betaald wordt door de UNHCR (dwz. de 20 rijkste landen van deze wereld, dus Europa en VS) en dat de EU nog miljarden extra heeft overgemaakt. Turkije verdient dus netto aan de hele onderneming, vooral de bedrijven in de sector, die spullen leveren aan de opvangkampen.
  Conclusie: Europese landen veroorzaken vluchtelingen, daarna betalen ze miljarden om ze op te vangen in kampen waar ze niets leren, en tenslotte gaan ze die alsnog opvangen, wat weer miljarden kost, terwijl die mensen niet functioneren in Europa doordat ze te weinig opleiding hebben en de taal niet spreken en democratie niet begrijpen. 3 x stoten aan dezelfde steen.

 25. Erdogan is de vreselijke GOG uit het land van MAGOG dat in Israël zal worden vernietigd !

 26. Het karnaval kent geen einde. Onder luid gezang met : we vieren feest van s’morgens vroeg tot s’avonds laat en van je hupfadera hupfalders …. . Bij familie Gutmensch, met Mutti Angela als ‘lijsttrekker’ slaan alle stoppen door. Er zal toch wel vlug een ander lied geschreven moeten worden. Wir schaffen das, wir schaffen das denn jeder glaubt ich bin den judas tralala tralala …. . Nooit weer 2015 — En nu is het toch gebeurt.
  Het was vooruit te voorspellen. Sinds maaaanden dreigt deze kloothommel Erdogan ermee, je geld of je leven… , én nu heeft hij de daad bij het woord gevoegd. Én Brussel ? …. weet niet wat er gebeuren moet.
  Mutti Angela Gutmensch (de fam. naam is vanwege veiligheidsredenen verandert ) , die Poolse Tusk, ook zo’n flierefluiter, van 2014 tot 2019 Europees president samen met dozijnen andere EU politici waren het met elkaar eens : onze eerste, onze EERSTE prioriteit is de SVDB ; het Sluiten Van De Buitengrenzen ! Na endlich , iedereen blij en ging lekker verder met slapen…. 5 jaar later, Februari/Maart 2020 : hoe hulpeloos moet Brussel wel niet zijn om die Mutti om raad te vragen, how dare you von der Leyen , het appeasement spelletje is afgelopen, de Europese ‘oplossing’ ist kaputt . Betalen dat moet u, ik, en iedereen ; betalen ! Wij, leden van (de staten-generaal) uh …. het EU parlement, zoeken wel andere afleiding’s manoeuvres om het voetvolk mee te misleiden. Zolang de voorraad strekt zijn op de gemeentehuizen nog gratis, ja gratis, borden te krijgen met opschrift : Refugees Welcome ; Mattheus 22:39 …. voor alle bijbellezers.
  Gij moet uw naasten liefhebben als uzelf

  Protectionisme

 27. Hij blijft die drukkingsmiddel maar gebruiken om Europa onder druk te zetten om steeds zijn goesting te krijgen, maar hoever kan hij gaan? Hij gaat met Poetin praten maar dat zal zeker geen vriendelijk gesprek worden want ook de Russen zijn die dictator meer dan beu! Syrië wil zijn land terug en dat recht heeft het, Turkije heeft daar niets te zoeken, en door de schuld van die rebellen blijft die miserie maar duren, ze worden gesteund door Turkije, maar hoever wil de dictator gaan , want op een dag is ook zijn leven niet meer veilig. shalom

 28. Het is niet onze zaak, nog de Turkse od syrische zaak. Wij grenzen niet aan Syria. Nu Syrië voor het grootste deel veilig is kunnen ze terug. Bovendien zitten er mannen in militaire leeftijd tussen die ook uit Syrië komen. Denken ze hier in Europa dat die daar als toerist kwamen, of als jihadist? Ik denk het laatste. Die moeten dus terug naar hun landen. Europa Moet niks, alleen z’n grenzen beschermen, desnoods als dat 10duizenden jihadisten het leven kost. En dat is dan eigen schuld. Moeten ze maar blijven waar ze thuis horen, ipv hier ritzooi te schoppen op onze centen.

 29. Hij stuurt ze niet ze gaan zelf, geef Erdogan is ongelijk.

  Of is het eerlijk dan alle vluchtelingen in 1 land opgescheept laten zitten?

 30. Wat een vreselijk toestand is dit aan het worden bid voor deze deze mensen die alleen maar veiligheid zoeken

 31. Blij dat de Grieken de ‘Johnnie de Mol’ aanhang aanpakken, dat zooitje dat de ontwrichting van Europa zit te bespoedigen enkel uit financieel eigen belang: meer ‘vluchtelingen’ in Nederland betekent nog meer woningzoekenden, betekent nog hogere prijzen voor woningen, betekent nog meer waarde voor het onroerend goed van de zogenaamd goede mensen, vuile hebzuchtige schoften zijn het. Hopelijk houdt Griekenland stand en doet Oostenrijk mee, krijgt eindelijk Hongarije roem voor hun weigering om zich te laten domineren door EU tuig als Sargentini en Timmerclown. Uit de EU en het opstarten van dat Europese Huis waar Gorbatsjov het ooit over had. En subiet uit de VN, een organisatie die onder curatele staat van Mekka.

 32. Als ik Rusland was zou ik Turkije platgooien. Erdogan zit er nog door toedoen van Putin, die hem nog geholpen heeft met de coup destijds door het westen. Turkije gewoon opsplitsen daarna. Het westen gaat naar Griekenland, het noorden naar rusland, wat van armenie was weer terug naar armenie en het zuiden naar Syrie/koerden. Probleem opgelost!

 33. En de NWO vind dit allemaal prachtig. Er zal niets ondernomen worden tegen de Turkse fanatische dictator, hij voert de agenda van de NWO uit, naar mijn mening. Verdeel en heers!

Comments are closed.