Amerikaanse drones filmen pro-Turkse strijdgroepen die Koerdische burgers uitmoorden

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————

Pro-Turkse islamisten die nu oorlogsmisdaden tegen burgers plegen werden gefinancierd, getraind en bewapend door CIA, Pentagon en Turkije – Vrouwen van deze wrede terroristen mogen van linkse rechter samen met hun jihadkindjes terugkeren naar Nederland

—————————————————————————————————————————————-

‘Wie zwijgt stemt toe,’ en dat geldt zeker voor de EU en de NAVO nu er nog steeds helemaal niets wordt ondernomen tegen de ‘schokkende oorlogsmisdaden’ van de door Turkije gesteunde ‘Syrische’ eenheden, die Koerdische burgers en gevangenen standrechtelijk executeren. We schreven er eergisteren al over, en nu blijken de oorlogsmisdaden door Amerikaanse drones ook op video te zijn gezet.

‘Amerikaanse militaire officials hebben de afgelopen maand live dronebeelden gezien waarop door Turkije gesteunde Arabische schutters tijdens hun aanval op de Koerdische strijders in het noordoosten van Syrië op burgers leken te schieten. De officials, die bekend zijn met dit soort incidenten, meldden aan hun commandanten dat er mogelijk oorlogsmisdaden werden gepleegd.’

Wat het enkele dagen geleden door de Wall Street Journal gepubliceerde rapport echter ‘vergat’ te melden was dat de pro-Turkse islamisten die nu (weer) burgers uitmoorden enkele jaren geleden werden gefinancierd, getraind en bewapend door Obama’s CIA en het Pentagon, om tegen de Syrische regering te vechten.

Erdogans proxy invasieleger bomvol ISIS en Al-Qaeda terroristen

Erdogans proxy invasieleger (het Syrian National Army, voorheen Free Syrian Army) werd onlangs gefilmd toen het door de CIA geleverd TOW raketten inzette tegen de door de Koerden geleide SDF (Syrian Democratic Forces), die cruciaal zijn geweest bij het verslaan van ISIS.

Het is tevens een goed gedocumenteerd feit dat de Turkse invasiemacht van het SNA bomvol ‘voormalige’ ISIS, Al-Nusrah/Al-Qaeda en FSA terroristen zit. En die hebben overduidelijk hun CIA speelgoed meegenomen naar het slagveld, of beter gezegd: slachtveld, want de uitroeiing van de Koerden is al jaren een vurige wens van de moslimdictator in Ankara.

Maar plotseling komt het voor Washington goed uit om ‘geschokt’ te zijn, nu de FSA moslimstrijders niet meer voor ‘Team USA’ willen spelen. ‘Wij gaan dit niet pikken, en dat hebben we de Turken heel duidelijk gemaakt,’ reageerde een Amerikaanse official. De top van het Pentagon zou er echter nog niets mee willen doen, en eerst de beelden nog nauwkeuriger willen bestuderen.

Wat er dan onduidelijk is aan bijvoorbeeld de opname van een ‘glashelder geval van gevangenen die met vastgebonden handen worden doodgeschoten’, en een andere video van de moord op een Koerdische politicus op een hoofdweg, wordt niet uitgelegd. Of is het omdat dezelfde groepen die nu oorlogsmisdaden plegen de afgelopen weken werden gefilmd met anti-tankwapens van de CIA?

‘Wat hier gebeurde?’: VS en Turkije creëerden gruwelijke jihadisten

‘Er komt een dag waarop mensen zich zullen afvragen wat er hier is gebeurd, en waarom officials niet meer deden om het te stoppen, of zich tenminste krachtiger uitspraken om Turkije te berispen voor zijn gedrag,’ schreef de Amerikaanse topdiplomaat voor Syrië, William Roebuck, in een memo die we eergisteren bespraken. Ook Roebuck had het letterlijk over ‘oorlogsmisdaden en etnische zuiveringen.’

Maar het antwoord op de vraag ‘wat er hier is gebeurd’ is makkelijk te beantwoorden: jarenlang heeft de VS nauw samengewerkt met NAVO bondgenoot Turkije en met andere regionale machten zoals Saudi Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten om de Syrische regering van president Assad omver te werpen.

Daarbij werden in de strijd geharde jihadisten ingezet, die grote aantallen burgers op vaak gruwelijke wijze uitmoordden of tot (seks)slavernij dwongen. (En dezelfde ISIS vrouwen die hier volgens de slachtoffers die het overleefden gretig aan meewerkten eisen nu met steun van een linkse rechter dat zij met hun jihadkindjes naar Nederland mogen ‘terugkeren’ om onze toch al zo veilige samenleving nog verder te verrijken).

Deze islamitische oorlogsmisdadigers werken nu direct voor hun ‘Kalief’ Erdogan. Het Pentagon en de mainstream media lijken er nu pas ‘achter te komen’ hoe wreed deze strijders zijn, en dat terwijl al jaren bekend is dat deze monsters door de (militair gezien) twee grootste NAVO lidstaten, Amerika en Turkije, werden gecreëerd en ingezet.

Mark ‘Memory Loss’ weet niets meer van Nederlandse bom op Syrisch dorp

Klaarblijkelijk heeft Nederland er geen enkel probleem mee lid te blijven van een militaire alliantie die dergelijke oorlogsmisdaden van één van haar lidstaten tolereert en faciliteert. Maar wat wil je ook met een premier die zich ‘niet kon herinneren’ destijds iets gehoord te hebben over een Nederlandse bom op een Iraaks dorp, waarbij minstens 70 burgers omkwamen. Handig, zo’n selectief geheugen, vooral als je daarmee iedere keer weer weet weg te komen.

Hoeveel mensen twijfelen er nu nog aan dat de echte heerser van Europa niet in Brussel, maar in Ankara zit, zoals we eergisteren schreven?

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

11-11: Amerikaanse topdiplomaat bevestigt Turkse etnische zuiveringen en oorlogsmidaden tegen Koerden
22-10: Pompeo: ‘Trump volledig bereid om militaire actie te ondernemen tegen Turkije’
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
16-10: Amerikaanse officials: Turkije laat opzettelijk ISIS terroristen vrij en executeert Koerdische gevangenen

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

2018:
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken

2017:
07-08: Oud hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS (/ Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator / Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt)

2016:
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
09-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Laat je niet gek maken, of alles wijsmaken, tactiek is ook via officials die van alles aandikken zonder enig bewijs.
  Je wil niet weten wat Europese en t Amerikaanse leger doen bij bevolkingen elders op aarde.

 2. Dictator VS die die de halve wereld in brand stak met staats grepen en zijn belangen voor olie en andere grond stoffen .Met zijn vrienden GB de NAVO. En het pompen .roven ,onteigenen van grond humanitaeren bombardementen met miljoenen doden wij werkten er vrolijk aan mee..
  Met de koerde mee vechten en dan laten vallen .Olievelden beschermen tegen dieven .Ja.Ja dit is diep triest en belachelijk !.

 3. @Raveltje: 1:04 pm. De NAVO zal niks doen. De NAVO is onderdeel van de duivelse NWO bende.

 4. Mensen trainen tot vreselijke moorden, onzedelijkheden en plunderingen is uit den boze.
  Zijn oorlogsmisdaden op burgerbevolking. De Navo weet beslist wel dat dat in strijd is met mensenrechten
  Zou dan ook degene moeten zijn die dit een halt toebrengt, inplaats een oorlog aan te wakkeren.

 5. Ik heb inmiddels wel geleerd niet voor of tegen Erdogan, Trump, Merkel of welke president, koning of regeer(ster)der dan ook te zijn. Wij, als gewoon klootjesvolk, hebben allemaal onze mening terwijl we onze eigen “dark ages” even vergeten zijn.
  Uiteindelijk is de hele mensheid gewoon verziekt. Ieder van ons heeft sadistische neigingen en als we dan de vrijheid krijgen om hier aan toe te geven en we houden de normen en waarden niet hoog, dan is de stap naar het uitvoeren van lichamelijk letsel toebrengen aan anderen niet groot. En vooral het zwakke geslacht is hier dan de dupe van.
  Moord en verkrachtingen zijn zo oud als de wereld. Zaak is om er zelf niet aan toe te geven al zal het altijd blijven gebeuren.
  Ik ben niet echt gelovig maar ergens vermoed ik toch een tweede plan van iets of iemand, wie of waar dat ook moge zijn.
  Xander, bedankt voor jouw berichtgevingen over zulke toestanden.

 6. Als minder gunstige gevolgen van onze onbestaande politieke kennis merkbaar zijn, dan kunnen alleen verwijten gemaakt worden, naar deze die wijzelf aan de macht gezet hebben door ons domme kiesgedrag.
  Probeer eens in de spiegel te kijken en tenminste eenmaal eerlijk met uzelf te zijn.
  Bij de volgende verkiezingen niet blinde woede de overhand te laten nemen maar gezond verstand als er is.

 7. @ Martin el Rey: 6:48 pm, op 13/11. Ik geef de schuld ook niet aan President Trump. Ik zou het toejuichen, als hij Erdogan aanpakt, en laat weten, dat hij het uitmoorden van Koerden en Yezedi’s gestopt wenst te zien, en dat er anders maatregelen tegen de dictator Erdogan zullen volgen. Laat het niet zover komen als in 1938, toen Chamberlain zich liet inpakken door Adolf Hitler.

 8. Zou het kunnen gebeuren dat Turkije een Nuke op zijn dak krijgt, zou mij niet verbazen maar dat het straks goed fout gaat wel wees daar maar zeker van.
  En vooral blijven vreten uit Turkse restaurants!
  Betreft Israel, deze gaat vandaag of morgen zeer hard terug slaan, en ik verzeker U de wereld is gewaarschuwd, want we zullen branden!
  Shalom!

 9. Ronjaspers, als het de schuld is van Obama, waarom geeft Trump dan Erdogan de vrije hand?

 10. @willy,

  Waar we hier in het nieuws ook al bijna niets over horen of zien is de oorlog die de islamitische jihad vanuit Gaza weer tegen Israël voert. In amper 2 dagen zijn er al meer dan 400 raketten afgevuurd op de bevolking van Israël, nadat Israël gisteren een belangrijk kopstuk van deze terreurbende heeft geliquideerd.

 11. @ M: 4:36 . Dat is goed van Potus Trump! Maar laat hem die dictator Erdohan stoppen.

 12. Deze ontwikkelingen zijn alleen maar goed!
  Er wordt nu duidelijk wie deze islamitische fascisten heeft gefinancierd!
  Was toch echt in de tijd dat Hussein Obomba president was en marionet van de socialistische elite.
  De vrienden van Joseph , Adolf , Mao en Pollie Pot(de vader van Paul Pot(rosenmoller)).
  God is altijd in controle geweest en heeft duidelijk aangegeven dat dit staat te gebeuren als de mensheid zonder hem wil blijven leven en liever de prins van perzië en zijn meester nalopen , dan de soeverijn vorst van het universum!
  Helaas zie ik hier ook reacties die Trump de schuld geven van het fascistiche en anti-semitische beleid van Obomba en makkers!
  Obomba en Erdo zijn toch billematen en niet Trump, die zit in een andere league!
  Bijna hetzelfde als de daden van Henin-plasgoot overdragen aan bijvoorbeeld Wilders!
  Neem het voorbeeld rascisme! Er is één mensen ras , welk ander mensen ras kan ik discrimineren !?
  Geen één.
  Dit is een zelfde benadering als Trump de schuld geven van het eigen falen en absolute onkunde!

 13. Die econoom is een extreem linkse rat.Onder de obama (barry soetoro) regering heeft de c.i.a. en het pentagon opdracht gekregen om islamitische terroristen te trainen om mensen op de meest gruwelijke manier af te slachten.

 14. Ik kots al jaren van Amerika; daar komt nog geen goede hond vandaan.

 15. Waarom doet de EU niets? Slappe, hypocriete houding, en blijven wegkijken maar wel met het hypocriete vingertje naar anderen wijzen.

 16. Wat ben je toch een verschrikkelijke intrigant, Econoom. Altijd een dwarse, domme, irritante stelling poneren. Zonder een greintje onderbouwing of intelligente argumentatie. Ik kan niet anders concluderen dan dat je een trol bent. Van het zuiverste water. En nee, je domme Trump-haat zal hier geen post vatten. Wat je ook probeert.

 17. Oorlog is altijd onschuldige burgers doden, Is dat dan zo fijn ? Moge degenen die verantwoordelijk zijn voor eeuwig branden in de hel.

 18. Ik dacht dat er niet meer gevochten werd? In de media hoor je er niets meer van! Wel begin er er meer van overtuigd te zijn dat Turkije jihadisten steunt, het kan bijna niet anders.Shalom

 19. En dan laat hij GB ook weten dat ze Julian Assange moeten vrijlaten, maakt hij hem ereburger van de VS en stuurt hij tevens gevangene Manning naar huis, stopt hij de massavernietigingswapens vaccins, andere gifmedicatie, killerdrones en 5G

 20. De hel is losgebroken in deze wereld. En het KWAAD kan zijn gang gaan, als goede mensen er niets tegen ondernemen. Nou president Trump, als U echt een christen bent, pak dan Turkije aan, en wel nu direct. geen woorden, maar daden!

 21. En dat hebben we allemaal te danken aan die slappe Trump. Grote mond maar klein hartje.

Comments are closed.