20 OPCW inspecteurs zeggen dat het Westen liegt over inzet chemische wapens Syrië

Afbeelding (illustratief):(2).

—————————————————————————————————————————————-

Conclusies eindrapport experts ,‘geen sporen van aanval met sarin of chloor’, werden om politieke doeleinden vervalst – Fraude met cijfers, statistieken, foto’s, video’s en gebeurtenissen is standaard methode van Westerse media geworden

—————————————————————————————————————————————-

20 inspecteurs van de Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) hebben bevestigd wat wij al jaren schrijven, namelijk dat de Westerse media en politiek liegen over de inzet van chemische wapens door de regering van president Assad. De bevindingen van de inspecteurs in Syrië werden door hun bazen vervalst om Assad de schuld te kunnen geven. Verwacht echter maar niet dat veel Nederlandse mainstream media nu erkennen dat ze ook wat dit topic betreft jarenlang fakenieuws hebben verspreid.

Fraude met cijfers, statistieken, foto’s, video’s en gebeurtenissen om een vooraf bepaalde gewenste trend te ondersteunen is inmiddels de standaard methode geworden in het Westen, of dat nu om het klimaat, immigratie, de economie, Rusland of internationale conflicten zoals in Syrië gaat. Onafhankelijke nieuwsmedia die van het officiële verhaaltje afwijken worden vervolgens steevast in de hoek van fakenieuws gezet.

Uit door WikiLeaks gelekt documenten blijkt dat de inspecteurs die namens de VN naar Douma reisden, waar op 7 april 2018 een chemische aanval zou hebben plaatsgevonden die door het Westen onmiddellijk in de schoenen van Assad werd geschoven, massaal afstand hebben genomen van de gepresenteerde conclusies. 20 inspecteurs stelden in memo’s dat de verklaring van het OPCW ‘niet overeen kwam met de standpunten van de teamleden die in Syrië werden ingezet,’ en ze grote vraagtekens hadden bij het manipuleren van de onderzoeksresultaten.

Geen sporen van aanval met sarin of chloor – slachtoffers bleken fake

Zo werd ook in de Nederlandse media uitgebreid belicht dat de helikopters van Assad cilinders met gas op de bevolking in Douma hadden gegooid. Foto’s en filmpjes op het NOS en RTL journaal (uw dagelijkse dosis propaganda) toonden hoe tal van slachtoffers, waaronder natuurlijk veel kinderen, met schuim op hun mond (een gevolg van een aanval met saringas) werden afgevoerd naar overvolle ziekenhuizen.

De inspecteurs gingen op zoek naar deze slachtoffers, maar troffen bij niet één van deze mensen sporen van een gifgasaanval met sarin en/of chloor aan. Sarin resten waren in geen velden of wegen te bekennen, en het enige bewijs van het gebruik van chloor wat de experts konden vinden ‘was zo gering, dat je dit in ieder huishouden terugvindt.’ De conclusie was dan ook dat als de beelden op tv echt waren geweest, de veronderstelde slachtoffers om een onbekende oorzaak moeten zijn gestorven – zeker niet door gifgas.

FFM teamleider Sami Barrek besloot echter de inspecteurs te negeren en hun conclusie weg te laten uit het officiële rapport. De Westerse mainstream media berichtten vervolgens over een ‘aanval met chloor’, maar vermeldden dus niet dat het hier om een hoeveelheid van een paar druppels in de toiletpot ging.

Het was de bedoeling van het wetenschappelijke team om door gifgas omgekomen mensen op te graven en te onderzoeken, maar toen in heel Douma ‘geen zenuwgassen of hun afbraakproducten’ werden aangetroffen, niet in de omgeving en ook niet bij mensen, werd vanwege de risico’s besloten om het opgraven achterwege te laten.

Toch gewoon het Journaal en Nieuwsuur blijven geloven?

Wellicht zeggen sommige mensen: maar dit konden de media toch niet weten? Hoe konden onafhankelijke nieuwsbrengers zoals deze site het dan wèl weten? Het antwoord is dat er weliswaar meteen berichten van getuigen en officials kwamen die verklaarden van geen chemische aanval af te weten, maar dat deze mensen volgens de ‘professionele’ Westerse journalisten bij een van de ‘foute’ regimes, zoals Syrië en Rusland, zouden horen, en ‘dus’ moesten liegen. De waarheid bleek als zo vaak exact omgekeerd.

De wetenschappers, technici en analisten van het OPCW team konden het duidelijk niet langer verkroppen dat hun werk voor politieke doeleinden zo verkracht werd, en hun eerdere protesten daartegen genegeerd, waarop ze besloten om de originele documenten aan WikiLeaks door te spelen.

Volgende keer gewoon weer de beweringen van het Journaal, Nieuwsuur, DWDD of alom gevierde staatsacteurs en –activisten zoals Jeroen Pauw (of zijn opvolgers) voor zoete koek aannemen, zoals de meeste Nederlanders nog steeds lijken te doen? Of misschien toch eens wat kritischer worden en kijken naar wat andere bronnen te melden hebben.

Nepnieuws- en propagandasysteem maakt u rijp voor politiestaat

U denkt ‘maar de Nederlandse media zijn toch nog wel eerlijk en betrouwbaar’? Lees dan eens het recente artikel van Martin Vrijland ‘De AIVD heeft weer een terreuraanslag voorkomen zegt de AIVD, en de media verkopen de show’, en ‘Deepfakes, wat zijn dat en hoe lang bestaat dat fenomeen al?’ Het kan zomaar dat u dan al snel ontdekt hoe omvangrijk het officiële nepnieuws- en propaganda informatiesysteem ook in ons land is, een systeem waarmee u –compleet met nepberichten en in scene gezette video’s- al tientallen jaren op alle mogelijke gebieden in de gewenste politiek correcte denkrichting wordt gestuurd, en rijp wordt gemaakt voor de reeds volop in de maak zijnde politiestaat.

 

Xander

(1) Zero Hedge / WikiLeaks
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Voice of America News: Scott Bob report from Azaz, Syria., bron https://www.youtube.com/watch?v=YvOZnXeJs3M&feature=plcp, publiek domein VS

Zie ook o.a.: (via oud xandernieuws.punt.nl)

2018:

15-04: Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam
14-04: Britse generaal vertelt op TV waarheid over Syrië, wordt dan afgebroken
12-04: ‘Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ de schuld van ensceneren gifgas aanval
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen
09-03: (/ Meer dan de helft van alle donaties voor Syrië komt bij ISIS en andere jihadgroepen terecht)

2017:
07-08: Oud hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS (/ Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator / Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt)

2014:
08-04: Pulitzerprijs journalist Hersh: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

11

 1. @ Dicksy: 8:11 pm, op 15/12. Natuurlijk kreeg U geen antwoord, want de echte waarheid mag van links nooit meer gezegd worden. Orwells boek 1984 is volkomen waarheid geworden, het boek: 1984.

 2. Heb vanaf het begin begrepen dat het niet Assad was die dat soort aanvallen op zijn burgers deed, net zoals ik begreep dat er in Servië door Mladic verdedigd werd en dat de getoonde concentratie kampen een heel andere oorsprong hebben maar ja het westen/wij vonden het de verkeerde conclusie de waarheid kwam niet gelegen….
  De bezem moet door de media en het nieuws hier heb schoon genoeg van die praatpoppen.

 3. Toen enkele jaren geleden de Amerikanen te kennen gaven dat ze zich zouden terugtrekken uit Syrië, Ik dacht dat het maart/april was maar het jaar ben ik niet meer zeker, volgende een aanval met ‘chemische gas’ wat toegeschreven werd aan Assad. Deze aanval kwam een week na de bekendmaking van de Amerikaanse terugtrekking. Toen heb ik al de bedenking gemaakt welk voordeel Assad er bij zou hebben nu de amerikanen te kennen geven zich terug te trekken om gifgas te gaan gebruiken. Diezelfde amerikanen die Assad niet gunstig gezind zijn gaan zich terugtrekken en Assad gaat nu gifgas gebruiken goed wetende dat dit als een boemerang terug in zijn (Assad) gezicht zou terug komen. Waar zit die logica. Het was een vraag die ik mij stelde en die ik ook gesteld heb aan de (Belgische) krant waar ik destijds nog op geabonneerd was en het nieuws brachten dat Assad gifgas zou gebruikt hebben.
  Mijn abonnement werd intussen wel opgezegd en reactie op mijn vraag/bedenking heb ik nooit mogen ontvangen.

 4. Bij RT was te zien hoe misleidend en bedrieglijk die zogenaamde gifgas aanval was opgezet en dat de filmbeelden puur nep waren want een paar dagen later is dat jongetje, dat op de film van de zogenaamde levensreddende witte helmen, helemaal niets had opgelopen en dat de hele opzet een slacht opgevoerd toneelstukje was om Assad maar de schuld te kunnen geven. Die persconferentie is natuurlijk nooit vertoond op de MSM..
  Ook lieten ze in reportages zien nadat IS was verjaagd uit de steden er gifgasbommen en ander wapentuig was gevonden dat daar lag opgeslagen “made in UK” en “made in the USA”.
  Het meest kwalijke hier is dat de Nederlandse regering die fake witte helmen ook nog eens van voertuigen en andere hulpgoederen voorziet zodat ze hun ‘goede’ werk, namelijk het uitroeien van Assad’s bevolking met verve kunnen uitvoeren. De Nederlandse regering is dus rechtstreeks betrokken bij het uitvoeren van oorlogsmisdaden.
  https://t.jwwb.nl/NvlqsiZFUvTsA8-Plx8YZR5437o=/97×0:1558×2338/308×493/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fa%2Fw%2Ftemp-vsxsecbolfaualxmckal%2F99osbk%2Fcartoontoyota.jpg

 5. Off Topic : indien er homo’s berichten lezen, aub bekeer jullie en zoek info over AIDS en zeldzame kankergevallen (non-hodkinsyndroom o.a.) tevens TBC, hepatitis C enz.

  BID VEEL !!!

 6. Je wordt misselijk van de linkse opdringerige fake news kletspraat van Jeroen Pauw ( what’s in a name) , van de NPO , van de NRC en de Volkskrant ( Volks-verlakkerij-krant is beter! ) en Trouw ( er zijn er – Protestanten- die Trouw een gevallen engel noemen maar is het ooit een engel geweest dan?)

  Lees de column van Marianne Zwagerman waarin onder meer staat over Boris Johnson en de verpletterende overwinning van de conservatieven over marxist en antisemiet Corbijn:

  ’Heel spannend’

  Aan het begin van de uitzending hoorde ik van de (NPO) Journaal-presentatrice dat het ’heel spannend ging worden of Boris Johnson zijn eigen zetel wel zou houden omdat Labour intensief campagne voerde om het verschil in te halen. Het zou behoorlijk gezichtsverlies betekenen voor Johnson en voor het eerst in de geschiedenis dat een premier dat overkomt,’ verkneukelde zij zich.

  Ondertussen stroomden de exitpolls binnen waarin zich aftekende wat we nu weten. Rob Jetten twitterde opgetogen dat hij om 11 uur bij Pauw zou zitten om te praten over ’de meest verdeelde Britse verkiezingen ooit.’ Verdeeld, het D66-lingo dat Rijxman ook al gebruikte. Hebben ze soms dezelfde spindoctor?

  Verdeeld, Johnson behaalde een monsterzege met een absolute meerderheid in het Lagerhuis. Was ons land maar zo verdeeld!

  ( Het is gewoon hallucinant zoals de NPO nieuws brengt!
  Weg met de staatsomroep en geef mijn belastinggeld terug want wie wil nog betalen voor dat Shula Rijxman fake news medium? -NB)

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1951194465/npo-nederlanders-te-dom-om-buiten-hun-bubbel-te-kijken
  ( Dit premie Artikel kunt u lezen als u de cache van uw webbrowser leegt)

 7. We worden 24/7, en 365 dagen per jaar belogen, door de totaal verlinkste pers en massamedia.

 8. Dit is iets wat de wakkeren onder allang wisten en Rutte ook he ba daar heb je die naam weer.

 9. Verzoek aan redactie: wilt u naast het plaatsen van meestal onaangename berichten ook af en toe aanreiken hoe mensen
  er langs spirituele weg, bijv. via gebed, wat aan kunnen doen?
  Dat kan helpen voorkomen dat mensen er depressief van worden, zoals een man, Peter, onlangs schreef.

 10. Interessant artikel dat een ander licht werpt op de man Assad. De vraag is dan wie gebruikte die chemische wapens tegen onschuldige burgers? Er zijn een paar schuldige , de rebellen,Isis , en ander diverse groepen. Shalom

Comments are closed.