Corona drama’s in Spanje en VS; ‘Dit is echt geen griep’ zeggen geschokte artsen

Dit Spaanse ziekenhuis wordt zó overspoeld met corona patiënten, dat ze –soms met zuurstofmasker op- in de hallen op de grond moeten worden gelegd.

—————————————————————————————————————————————

Beeld dat alleen ouderen doodziek worden blijkt niet te kloppen: In Duitsland juist veel meer besmettingen onder de 50; In Spanje en VS worden alle leeftijden getroffen, ook kinderen – ‘Gezonde mensen gaan plotseling compleet onderuit, alsof ze door een vrachtwagen zijn overreden’

—————————————————————————————————————————————-

(05.05 uur) – Aan de stroom verwarrende, tegenstrijdige berichten en meningen over de verspreiding van het coronavirus komt maar geen einde. Virologen, epidemiologen, artsen en andere experts blijven elkaar tegenspreken over het gevaar van het virus, en de (on)zin van de getroffen maatregelen. Op basis van de statistieken uit Italië en Nederland zou kunnen worden geconcludeerd dat het virus voornamelijk 60-plussers met een slechte gezondheid treft. Kijken we echter naar Duitsland, Spanje en de VS, dan zien we dat ook veel 50-minners worden getroffen, waaronder ook kinderen. Uit Amerikaanse ziekenhuizen komen afschuwelijke verhalen, waaruit blijkt dat corona in de verste verte niet met een normale griep is te vergelijken, maar veel erger, gevaarlijker en dodelijker is.

Een arts in een ziekenhuis in New Orleans, die nog maar kort geleden alarm sloeg, werd door collega’s aanvankelijk niet serieus genomen. Ze dachten dat de media teveel een hype van corona maakten. ‘Maar achteraf bezien had hij gelijk om zo bezorgd te zijn,’ verklaarde een ademhalingsexpert die op de IC werkt, die volgens hem nu één grote corona afdeling is geworden. In het ziekenhuis liggen tientallen patiënten, waarvan ongeveer een derde aan de beademing moet.

‘Ik was geschokt toen ik zag dat dit veel erger is dan de griep’

‘Toen ik in het nieuws las over corona, wist ik dat het erg zou worden. Maar we hebben ieder jaar met de griep te maken, dus ik dacht dat het niet veel slechter zou worden. Echter, na het zien van Covid-19 patiënten kijk ik daar totaal anders tegenaan. Dit is veel beangstigender. Ik heb ook patiënten die nog maar net 40 zijn geweest. Ja, ik was best geschokt. Mensen die relatief gezond waren, met een minimale medische geschiedenis, die compleet onderuit gaan, alsof ze door een vrachtwagen zijn overreden.’

‘Dit virus legt mensen die helemaal fit en gezond zouden moeten zijn, lam. Patiënten die eerst minimaal worden ondersteund, met een beetje zuurstof, stoppen plotseling compleet met ademhalen, en kunnen dat helemaal niet meer.’

Talloze nog redelijk functionerende patiënten die positief op het virus testen en worden opgenomen, blijken letterlijk binnen seconden zeer ernstig ziek te worden, zo erg dat ze niet eens meer adem kunnen halen. ‘Hun longen worden gevuld met zoveel vloeistof, dat de zuurstof die daar zou moeten zitten wordt verdrongen. Dat wordt Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) genoemd. Deze mensen zijn extreem moeilijk van zuurstof te voorzien, en hebben een heel hoog sterftepercentage van 40%. Om dit te managen moeten ze aan de beademingsapparatuur.’

Patiënten hebben gevoel te verdrinken; ‘Wat als dit maanden zo doorgaat?’

De ernst van de ARDS die corona patiënten krijgen is te vergelijken met (bijna) verdrinken. ‘Ik heb nog nooit een micro organisme of besmettelijk proces gezien dat zoveel en zo snel acute schade aan de longen aanrichtte. Dat heeft me echt geschokt…. Zelfs als je ARDS overleeft, kun je zeer langdurige schade aan je longen oplopen.’

‘Toen ik mijn eerste coronapatiënt zo zag verslechteren, besefte ik hoe anders dit is, dat dit niet de griep is. Ik zag deze relatieve jonge man naar adem happen, terwijl er roze schuimige afscheiding uit zijn mond en adembuis kwamen. De apparatuur had het voor hem moeten doen, maar hij hapte nog steeds naar lucht. We moesten hem in bedwang houden, net als alle andere corona patiënten. Ze gaan echt hyperventileren en worstelen met ademhalen… Je hebt het gevoel dat je verdrinkt.’

‘Ik werk nu in diensten van 12 uur. We hebben vier keer zoveel beademingsapparaten dan normaal aanstaan, en hebben al zoveel patiënten. Het heel moeilijk genoeg mensen te vinden om de diensten te draaien. De kans dat we niet genoeg IC bedden meer hebben, is heel groot geworden. En dan? Als dit maanden zo doorgaat, en tientallen mensen sterven omdat we niet genoeg apparatuur hebben? Dan moeten we kiezen welke patiënten een grotere kans maken om te overleven, en welke niet. Ik heb gehoord dat dit in Italië al gebeurt.’ (1)

Atlanta: voorheen gezond meisje van 12 vecht voor haar leven

In een ziekenhuis in Atlanta vecht een voorheen kerngezond meisje van 12 voor haar leven. Haar neefje Justin Anthony zegt dat Emma op 15 maart de diagnose longontsteking kreeg. Afgelopen vrijdag bleek dat dit door het coronavirus was veroorzaakt. Ze ligt aan de beademing en haar toestand is stabiel.

Emma is recent niet op reis geweest. Het is niet bekend hoe ze het virus heeft opgelopen. Haar geval maakt duidelijk dat de jonge generaties weliswaar minder kwetsbaar, maar niet immuun zijn, zoals veel jongere Nederlanders ook nog lijken te denken. Sterker nog: in de VS is tot 20% van alle in het ziekenhuis opgenomen patiënten tussen de 20 en 44 jaar oud.

Uit dit statistiekje blijkt dat er grote verschillen tussen de getroffen landen zitten. In Duitsland (18.610 besmettingen, 55 doden) is maar liefst 84,5% van alle patiënten onder de 60, en slechts 15,5% 60-plusser. In Italíë (59.138 besmettingen, 5476 doden) is de meerderheid van de besmettingen (59,7%) juist 60+.

Ziekenhuizen Spanje overvol, patiënten in gangen op de vloer gelegd

In Spanje (28.603 besmettingen, 1756 doden) zijn sommige ziekenhuizen zó overvol, dat verse corona patiënten in de gangen op de vloer worden gelegd (helaas zijn Brighteon video’s nog niet te embedden). Sommige patiënten hebben zuurstofmaskers op, maar ook voor hen zijn geen bedden meer beschikbaar. (2)

Nederland ligt met 4204 besmettingen en 179 doden op koers om Italië en Spanje achterna te gaan.

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner

Zie ook o.a.:

22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
21-03: ‘Oproep tot onmiddellijk koerswijziging aanpak coronavirus’
20-03: Gelekte video van arts uit horrorziekenhuis Brabant: Alleen nog maar corona, 25% sterfte
20-03: Instanties zoals RIBW laten ouderen en chronisch zieken nu al aan hun lot over
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
19-03: Science studie: Tot 86% mensen met corona weten niet dat ze besmet zijn
19-03: Nobel laureaat professor Levitt: Geen paniek, hou strikte sociale afstand, dan zal het virus snel verdwijnen
18-03: Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?
17-03: Burgemeester Bergamo: Crematorium kan aantal corona doden niet meer aan
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
16-03: ‘Mensen moeten er vanuit gaan dat zijzelf, en iedereen die ze tegen komen, besmet zijn’
15-03: Niet enkel 60-plussers: Helft patiënten in Nederland is onder de 50, scholen gaan toch dicht
14-03: Belgische viroloog en SARS expert waarschuwt dat Europese corona variant veel dodelijker is
13-03: CDC / Universitaire studie: Corona is ‘airborne’, blijft tot 3 uur in de buitenlucht hangen
13-03: ‘We worden slechter behandeld als vuilnis’ – Heftige filmpjes uit Italië doen aan China denken
12-03: Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Omdat iemand jong is en er gezond uit ziet wil nog niet zeggen dat iemand een sterke weerstand heeft. Kijk naar de consumptie van de Amerikanen, hoge dosissen aan suiker, fast food, gmo food etc. Het verzwakt je weerstand.

 2. Dit soort berichtgevingen (en sommige reacties) dragen bij aan de verspreiding van de virus ANGST. Daarin verschilt de berichtgeving hier niet van de reguliere media.
  Mensen hou je hoofd koel, houd je aan de adviezen en laat je niet gek maken.

 3. @ Lechaiem 7:20 pm. Dat ben ik geheel met U eens. En het komt de Overheden wel heel toevallig goed uit, dat het Corona virus het mogelijk maakt, drastische vrijheidsbeperkende maatregelen te kunnen nemen. Dat wil niet zeggen, dat ik het oneens ben, met het houden van afstand tot elkaar, en niet samen te scholen met velen. Dat gezegd hebbende, ben ook ik ervan overtuigd dat we in de Eindtijd zijn beland.

 4. Nou we weten nu in ieder geval dat het niet aan de boeren ligt
  Al worden ziekten altijd wel keihard op voedsel afgereageerd, tenminste in Nederland met het stikstofdrama
  Een mens heeft van alles wat nodig en gevarieerd, Door maar steeds meer op inkomens te bezuinigen en de
  voedselbank niets te gunnen, armoede in de hand werken, creëer je minder weerstand. En dan de straling nog.
  Maar wild en ongedierte dat eten we niet.

 5. Nieuw Begin,
  Je Kennis in de bijbel waardeer ik zeer. Goed punt voor iedereen om kosher te eten.
  Maar wat het virus betreft. Het is gemaakt in Wuhan in een P4 labaratorium voor biologische oorlogs voering. Aids, sars, corona zijn in laboratoriums ontwikkeld.
  Ja er er zijn mensen die vinden dat er teveel van ons ons zijn. Lees de giorgia guid stones. Word wakker mensen. Dit zijn de bijbelse tijden. Het boek openbaringen rolt voor uw ogen uit. U hebt altijd in bijbelse tijden willen leven. Gefeliciteerd u leeft er midden in. Shalom in Yeshua en bid voor elkanders gezondheid.

 6. Aan: harry2

  Vanmorgen als ontbijt bijdehandjes gegeten..??

 7. Oma: u heeft gezond verstand.
  Ik vroeg mij dat ook al af. Waarom leg je mensen met volle longen aan de beademing. Normaal kun je nog hoesten om het vocht kwijt te raken, maar aan de beademing kun je niet hoesten.
  Het middel van de lock-down is vele malen erger dan de kwaal.
  Een instortende economie is een ramp. Dat gaat niet over vragen als “er is meer dan geld”. Dat gaat over het dagelijks leven, gezondheid en prettige verhoudingen.

 8. Degene die dit geschreven heeft, is of zo dom als het achtereind van een varken of vindt het heerlijk om mensen op stang te jagen. In Duitsland testten ze al heel vroeg mensen, waardoor besmettingen eerder zijn opgespoord en er dus veel minder mensen een dubbele longontsteking kregen en dus minder sterfgevallen, want je gaat aan de longontsteking dood. Dat er dan wat meer jongeren tussen zitten; Corona treft ouderen en mensen met longaandoeningen (dat kunnen dus ook jongeren zijn).

  Zelfs een topatleet die te lang met een longontsteking blijft lopen, heeft een probleem.

  Bangmakerij, meer niet. Er zal best wel iets van waar zijn, maar dat is met iedere leugen!!!!

 9. Ik geloof hier gewoon niet in.. Het kan zo verschrikkelijk gemanipuleerd worden, dat zagen we met 9/11.. Dit is gewoon een staatsgreep zonder dat wij het beseffen.
  Men hoopt op warmer weer omdat het virus dan niet kan overleven. Ha, iedereen weet dat virussen gedijen in vochtige warme atmosferen. En nu is het droog, helder en koud en iedereen moet verplicht binnen zitten. Nope ik ben bang dat we erin geluisd zijn..

 10. spreek u vrienden en familie er op aan om zoveel mogelijk binnen te blijven hoe minder besmetting hoe beter het is denk aan het zorg personeel die op hun tenen lopen!!!

 11. In Brabant moest men zo nodig carnaval vieren toch want men had maling aan het corona besmettingsgevaar, carnaval was belangrijker.

 12. Dit is geen virus dit is de straling van 5G in Wuhan is door de hele stad 5G aangelegd voordat deze “coronavirus” opdook. Wilma

 13. …. het bloed kruipt waar het niet gaan kan …. . Wat extreme paniek en ‘opsluiting’ psychische de mens aandoet,
  Het internet is overbelast, logistieke problemen in het bankwezen, ‘beloofde’ fin. hulp = anderhalve stap vooruit, één terug, huiselijke conflicten, zelfdoding neemt toe, ‘t ‘opschorten van huren, te weinig parkeerplaatsen, Rusland blijkt solidair te zijn …. én Cuba heeft hét ‘gouden ei’ . De homo sapiens staat met de rug tegen een fictieve muur. Weinig of niets beschermt nog de menselijkheid. De mens is op zichzelf zijn aangewezen. Vermoedelijk komt het ‘helikopter-geld, reeds verdampt voordat het uitgegeven kan worden. We worden ‘geslachtofferd’ voordat we het in de gaten hebben. De voorraden, vaak van over de grenzen, hapert ; exportlanden : “eigen volk eerst” . Onze ‘regering’ verhoogde de btw op voedsel, het volk staat onder tbs.
  …. het ‘bloed’ stroomt inmiddels waar het niet gaan kan …. , de beloofde ‘pleisters’ blijken een doekje voor het bloeden te worden/zijn. Voorzover er nog iets van onderling respect was, dat verdwijnt als mist voor de zon.
  De boog staat wereldwijd gespannen, voorlopig zijn er nog geen ‘strafbare feiten’ geconstateerd die het er toe doen. Voorlopig kan de media ‘de spelregels’ nog ventileren, de lock-down zou dé oplossing voor deze crisis zijn. De VS , de Patriots, ( dank voor het plaatsen van mijn reactie hier over ) zijn er op voorbereid : bescherming van huis en haard. Wij zijn aan de ‘Goden’ overgeleverd, de regels zijn ons opgelegd ; voor hoelang werkt het acceptatie proces ? ; hier of ‘daar’ . De ‘hogedrukpan’ Europa. Een dergelijke p(l)an heeft een veiligheid’s ventiel, ook bij de fam. Doorsnee, de werking is zeer twijfelachtig. Wanneer slaat de vlam in de/van/ het p(l)an, wanneer dit hulpmiddel ‘buiten dienst’ is …. óf gaan we ‘de ondergrondse’ in ? We kunnen relativeren tot we een ons wegen ; maar het gemiddelde van 81 + is een respectabele leeftijd. Voorlopig, vlgs Chinese virologen kan het nog zeker een jaar duren, het zou, misschien, mogelijk, van horen zeggen, hoogst waarschijnlijk …. dat de gegevens over de dodenaantallen die daadwerkelijk aan het Corona zijn gestorven, zoals alles, gemanipuleerd zijn ! Darwin kijkt op grote hoogte naar beneden, schud zijn hoofd en denkt : ….

 14. “Talloze nog redelijk functionerende patiënten die positief op het virus testen en worden opgenomen, blijken letterlijk binnen seconden zeer ernstig ziek te worden”

  Dit heeft weinig meer met wetenschap te maken. Of is het de test die mensen opeens ziek maakt?

 15. Noordelijke provincies laten landelijk beleid los en testen massaal zorgmedewerkers

  Terwijl na het Zuiden het Westen van Nederland de grip op het coronavirus lijkt te verliezen, wordt de roep om meer testen luider. Onvoldoende capaciteit, is het antwoord. Dat gaat er bij Alex Friedrich, arts-microbioloog in het UMCG in Groningen, niet in. ‘Wij hebben ons losgekoppeld van het landelijke beleid en doen het gewoon bij zorgverleners: testen, testen, testen.’

  Lees dit alarmerende nieuws hoe het RIVM de zoveelste blunder begaat:
  https://www.groene.nl/artikel/noordelijke-provincies-laten-landelijk-beleid-los-en-testen-massaal-zorgmedewerkers

  Wat is de basis van het Nederlandse RIVM-beleid? Antwoord: dat je pas vanaf het moment dat je symptomen hebt besmettelijk bent en thuis moet blijven – en dat als gevolg daarvan alleen contacten worden opgespoord die contact hebben gehad met de positief geteste persoon nádat deze ziek werd. ‘Dat is gewoon niet waar, net zoals dat het niet waar is dat kinderen het virus niet kunnen overdragen. In de noordelijke provincies hebben we daarom van begin af aan gezegd: we rekenen twee dagen terug vanaf die eerste ziektedag en sporen ook die contacten op. Ten tweede, kinderen zijn besmettelijk ook al worden ze zelf niet ziek.’

  ( Waarom testen op corona maar steeds zoveel mogelijk moet worden afgewimpeld door huisartsenen en ook door de GGD’s vervolgens mondjesmaat wordt gedaan maar niet in Noord Nederland waar het wel goed gebeurd omdat ze niet de richtlijnen van het RIVM volgen. En dat de overheid dan toch haar ‘beleid ‘bepaalt’ in aanmerking genomen de aantal geteste besmettingen ; natte vinger werk dus over het geheel van de mensen met verkoudheid!

 16. Lees artikel van Gatestone institute over corona virus.Misschien kunnen jullie dat artikel overnemen/plaatsen?

 17. Geschokte artsen????
  Ik ben geschokt door de onkunde en onbekwaamheid van wat zich nog arts durft te noemen!
  Laten we eens kijken hoe artsen omgaan met dat zuurstoftekort waardoor corona patiënten het zo moeilijk hebben om te ademen en erdoor doodgaan!
  Het probleem is zuurstoftekort in het bloed doordat de longen aangetast zijn…juist?
  Beademing en toevoegen van zuurstof helpen dus geen zier want de longen kunnen de zuurstof niet opnemen omdat ze vol vloeistof zitten!!
  En zonder zuurstof in het bloed stikken mensen en overlijden ze….dus??? Moet het zuurstofgehalte in het bloed op een andere manier dan via de longen op peil worden gebracht om te overleven??????
  Toch merkwaardig dat die oplossingen er zijn maar niet worden toegepast!!
  Orthomoleculaire artsen en sportdokters kennen nochtans dé oplossing om via baxters eigen bloed af te tappen, zuurstof toe te voegen en dan het rijke zuurstofbloed terug aan de patiënt te geven..géén besmettingsgevaar, onmiddellijke verlichting voor ademnood en aanvulling vh levensbedreigende zuurstoftekort (deze methode wordt gebruikt om de prestaties van topsporters te verbeteren!!!!!) …intussen zijn er meer dan genoeg medicijnen voorhanden om de longontsteking te bestrijden zodat de functie van de longen om zuurstof op te nemen, kan hersteld worden, beademing niet meer nodig is en de ‘corona’ patiënt kan genezen!
  Ik ben maar een leek, medisch niet onderlegd, maar heb wel nog alle vijzen en gezond verstand waar zelfs artsen een chronisch gebrek aan schijnen te hebben?!!
  Door patiënten aan de beademing te leggen en verder aan hun lot over te laten zodat ze stikken bij gebrek aan zuurstof door longen vol vloeistof terwijl er oplossingen zijn, is niet minder dan misdadig te noemen!
  Artsen hebben de plicht om mensen te helpen en niet staan te jammeren en angst te zaaien terwijl ze de oplossing negeren en mensen laten sterven!

 18. Nepnieuws is op dit moment gevaarlijker dan tijdens periodes waarin de angst bij steeds meer mensen stijgt. Van een overheid mag de burger verwachten dat veiligheid en vrijheid zaken zijn die die overheid waarborgt. Wanneer het in normale omstandigheden hooguit irritant is dat complot denkers hun theorieën publiceren is dat nu wel anders. Het zou ondenkbaar zijn dat de overheid de burger niet voldoende en goed voorlicht,… toch?
  https://www.groene.nl/artikel/noordelijke-provincies-laten-landelijk-beleid-los-en-testen-massaal-zorgmedewerkers
  In het artikel lezen we dat een arts microbioloog rustig en gedegen verteld waarom het aantal doden in de drie noordelijk provincies stukken lager ligt dan in de rest van Nederland.
  En dat is helaas geen nepnieuws.

 19. Op https://joop.bnnvara.nl/nieuws/verpleegkundigen-op-straat-gezet-door-huisbazen-die-coronavirus-vrezen “Verpleegkundigen op straat gezet door huisbazen die coronavirus vrezen”.

  Moet niet gekker worden.

  Is minimaal 1,5 m afstand van elkaar houden wel voldoende om besmetting met het Coronavirus te voorkomen? In de buitenlucht zal dat wellicht wel helpen, maar juist in supermarkten kan dit virus urenlang in de lucht rondhangen en kun je daardoor alsnog besmet raken. En kan dit virus zich ook verspreiden van woning op woning via ventilatieroosters, openstaande ramen en afzuigsystemen?

 20. Volgens een artikel in ”Science News” (10-2) kan dit corona virus niet indirect maar rechtstreeks van vleermuis op mens zijn overgesprongen. Vleermuizen hebben een bijzonder afweersysteem, waardoor virussen in hun lichamen muteren tot kwaadaardige varianten die voor de mens dodelijk kunnen zijn. Op de markten in China is de verkoop van (levende) vleermuizen niet iets bijzonders. De Chinezen zijn absoluut niet kieskeurig en eten vleermuizen.

  Laten we de Thora nog eens opslaan. De voedingswetten zijn ook specifiek aan het volk Israël gegeven maar net zo heilzaam voor ons. Bij de zoogdieren zijn alleen de herkauwers met gespleten hoeven rein en de andere onrein. Maar met één zoogdier is iets geks aan de hand: de vleermuis. In Leviticus 11 wordt die samen met een aantal vogelsoorten als gieren, raven en uilen niet onrein genoemd maar „iets afschuwelijks” (HSV) of „weerzinwekkend” (NBV). In de Hebreeuwse grondtekst staat hier ”sjekets”, terwijl het woord voor onrein ”tamei” is.
  Het lijkt mij dat het eten van deze vogels veel verwerpelijker is dan het eten van onreine dieren. De vleermuis wordt maar enkele malen in de Bijbel genoemd, maar de betekenis van dit dier lijkt me verdere studie waard. Het is niet verwonderlijk dat ook eerdere epidemieën in China zijn ontstaan met de vleermuis als bron, zoals SARS, dat nauw verwant is aan het coronavirus ebola.
  Grotten
  Wie durft China de waarheid te zeggen en er bij dit land op aan te dringen ver bij vleermuizen vandaan te blijven? Toeristen grotten met vleermuizen laten bezichtigen, is spelen met levens. Die les kunnen we breder trekken. Afstand houden tot wilde dieren is verstandig. Bij de schepping maakte God het vee voor de mens en de wilde dieren voor de vrije natuur.
  Opmerkelijk is dat in China nu wordt geadviseerd om meer koemelk te drinken. In de wetenschap is al lang bekend dat de lactoferrine in koemelk bescherming biedt tegen virussen waaronder SARS. Of het net zo effectief is tegen het coronavirus, is nog niet met zekerheid te zeggen, maar het leert ons in elk geval dat onze Schepper niet voor niets de koe als vee aan de mens heeft gegeven.

  Lees meer:
  https://www.rd.nl/opinie/vleermuis-in-thora-onreiner-dan-andere-dieren-1.1643437

 21. In Duitsland (waar de test ontwikkeld werd door de CUB) zijn 10.000 geïnfecteerden aangetoond met de test. Daarvan was 99,5% niet of heel weinig ziek. Hieruit blijkt dat “positief getest” eigenlijk niks zegt.
  Bron: de eerder genoemde prof. Sucharit Bhakdi.

 22. Men hoort steeds van alle specialisten die met dit totale probleem te maken hebben en om hun uitleg te vragen alleen maar, ik hoop en ik weet het niet, wat ik wel weet dat het een strijd is tegen de tijd. Verder zit ik nu te denken waarom Poetin Italië te hulp schiet met materiaal en een hoop wetenschappers. Kan het zo zijn dat men onrust wil zaaien in de euro zone of gaat men naarstig op onderzoek uit, naar het ontstaan van dit virus? En hoe gaat Amerika hierop reageren Ik zelf weet het niet? Verder heb ik mij verdiept hoe men denkt in Nederland over keuzes maken omtrent de dood van dit virus op mensen. Hier in Nederland vooral bij de oudere groep en ook de mensen met erge onderliggende ziekte verschijnselen is al jaren het begrip euthanasie ver door gevoerd plus dat de artsen ook snel overgaan buiten deze groepen die het ook krijgen met hun dierbare wat de gevolgen zijn mocht de patiënt er uit komen en wat de compilaties er van zijn. Vanaf dit punt is er veel winst te halen voor de overbezetting in de ziekenhuizen het is wel hard om dit te omschrijven dat in dit harde Nederland hiermee omgaat terwijl men in de zuidelijke landen hier anders mee omgaat natuurlijk is hun leven in die landen anders dan in die koude noordelijke landen sociaal gezien dan. De warmte en het omgaan met elkaar en zelfs het geloof speelt daar een grote rol in en de keuzes om dood te gaan met dit virus zijn anders dan in het kille noorden. hierbij wil ik zeggen dat zelfs onze RIVM woordvoerders een verkeerd beeld gaven over deze zuidelijke landen vooral over hun hygiëne systeem. Ikzelf vind het een schande je kan het je ook afvragen wie heeft dit virus meegebracht in die landen de noordelijke landen zijn massaal op zoek gegaan om te feesten en te beesten tijdens hun wintervakantie en zijn verder gaan feesten en beesten vooral met het carnaval feest en dat zijn niet alleen maar Brabanders maar ook een grote groep uit diverse streken van Nederland. Leef en leer nu van dag tot dag het einde is nog lang niet in zicht.

 23. Vijf foute redenen die er voor zorgen dat de corona-angst er goed in blijft zitten:
  1 Er zijn niet genoeg plaatsen op de Intensive Care
  2. Er vallen buitensporig veel doden in Italië
  3. De mensen houden zich niet aan de hygiënemaatregelen
  4. De overheid doet niets aan zakelijke informatie
  5. We weten niet hoe lang het nog gaat duren

  Dit zijn allemaal drogredenen en worden ontkracht:
  lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/22/vijf-foute-redenen-die-er-voor-zorgen-dat-de-corona-angst-er-goed-in-blijft-zitten/#more-234026

 24. ASIELzoekers worden niet gecontroleerd bij de grenzen!

  Volgens met elkaar overeenstemmende mediaberichten willen de Bondsregering en de Duitse deelstaten een contactverbod besluiten om de uitbreiding van het corona-virus verder te vertragen.
  Geen rechtsbasis voor deze maatregel?
  De journalist van de “Bild-Zeitung”, Alexander von Schönburg, stelt in een interview via Skype aan de kaak dat er voor deze maatregelen, die de grondrechten van de burgers enorm beperken, op dit moment helemaal geen rechtsbasis bestaat. Die zou eerst gecreëerd moeten worden.
  Oh ja, opdat dit niet in vergetelheid raakt: terwijl men ons sociaal isoleert, is voor vreemdelingen met een onopgehelderde gezondheid en identiteit via het toverwoord “asiel” nog steeds vrije toegang tot Duitsland mogelijk. Daar is niets aan veranderd.

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/22/breaking-bondsregering-en-deelstaten-zijn-het-eens-over-contactverbod/#more-234021

  Onze bestuurders en de EU en de banken komen mooi weg dankzij corona met alle zaken die al jarenlang verkeerd gaan zoals de euro de Green Deal , de energietransitie, de immigratie, drugs gerelateerde problemen, uitholling van sociale voorzieningen en pensioenen, de huizenmarkt…nu kan men overal wijzen op het levensgevaarlijke corona-monster. Het lijkt meer op een wereldwijde reset om de natte droom van de globalisten en de NWO mogelijk te maken nietwaar Bilderbergers en wereldvreemde ondemocratische EU parlementariërs als Verhofstad en ECB-waanzinnige zoals Madame La Garde met haar negatieve rente en eurobonds?

 25. Altijd in het achterhoofd houden: een besmetting betekent niet dat men echt ziek is. Het betekent allereerst dat men positief getest is. Op de Diamond Princess (2 weken quarantaine) werden 700 (van de 3700) positief getest maar de meerderheid daarvan was niet ziek. Uiteindelijk zijn er 7 mensen gestorven: ouderen die al ziekten hadden. De omstandigheden waren er slecht en de mensen voelden zich opgesloten in hun kleine cabines zonder frisse lucht. Hygiëne verslechterde en voedsel was niet zo vers meer. Geen goede omstandigheden om gezond te blijven.
  We moeten ons ook afvragen of dat opsluiten in China (kleine flats met alleen lift) en die massa’s zieken op zalen zonder toilet en water, wellicht hebben meegeholpen aan het versterken van het ziektebeeld.

Comments are closed.