Instanties zoals RIBW laten ouderen en chronisch zieken nu al aan hun lot over

—————————————————————————————————————————————-

Voorkennis? Amerikaanse CDC begon in november quarantaine managers aan te stellen

—————————————————————————————————————————————-

update1800nos – brabantse ziekenhuien – we gaan plat en hebben hulp nodig

Er beginnen meer aanwijzingen te komen dat het coronavirus tenminste voor een deel een opzettelijk gefabriceerde crisis is. We wezen in januari al op ‘Event 201’, een ‘pandemie simulatie’ die in oktober 2019 werd georganiseerd door het Johns Hopkins Center, de Bill & Melinda Gates Foundation (ID2020), en het World Economic Forum. Deze simulatie, die specifiek rond een coronavirus uitbraak draaide (niet rond ebola, de vogelgriep of de varkensgriep), voorspelde een wereldwijde pandemie met 65 miljoen doden. Nu blijkt de Amerikaanse CDC vanaf november 2019 speciale quarantaine managers in dienst te hebben genomen.

Het CDC plaatste in november adverenties waarin ‘volksgezondheid adviseurs’ werden opgeroepen te solliciteren voor het ‘quarantaine programma’, dat in tientallen steden in het hele land zou worden opgestart. Hoofdtaak: ‘Assisteren in planning en implementatie van een programma om het importeren van overdraagbare ziekten uit het buitenland, en de verspreiding van deze ziekten in het binnenland, te voorkomen.’ Verder moesten de nieuwe quarantaine managers gespecialiseerd zijn in ‘epidemiolgie’ en/of ‘opkomende infectieziekten’ zoals ‘influenza.

I.v.m. een zware rsi aanval, hier met 1 vinger van verkeerde hand getypte korte update:

– Italie zet leger in om lockdown te handhaven – martial law – lijken met legertrucks opgehaald
– NL met 30 % stijging doden –tot.106- en 2994 besmettingen op Italiaanse koers;
– nos – brabantse ziekenhuien – we gaan plat en hebben hulp nodig
– Instanties zoals RIBW laten ouderen en chronisch zieken nu al aan hun lot over, weigeren boodschappen te brengen; 1e hands info
– Verpleger – ziekenhuizen Londen kunnen corona niet meer aan
– voedseltekorten Britse supermarkten – ook berichten uit heel NL over grote tekorten;
– VS: corona explosie = gouverneur californie voorspelt 25 miljoen besmet over 8 weken – honderdduizenden doden verwacht
– kapitaalvlucht uit europa – euro en eu-bankensysteem op instorten
– paniek burgers verergert de crisis
– geruchten over mobilisaties legers vs-europa-rusland-china
– iran – ieder uur 50 nieuwe besmettingen – elke 10 minuten 1 dode

Links volgen later als rsi aanval is gezakt.

 

Xander

 

39

 1. Ik hoop dat ze al die bescherm kapjes goed nachecken of ontsmetten ,waar het ook vandaan komt,want als onze artsen en verplegers weg vallenis het over en uit!!

 2. We moeten heel goed naar de Mainstream media luisteren, want die vertellen nu opeens (volgens het grootste deel van de alternatieve media) de waarheid.

  Dus mensen Journaal kijken, nieuwsuur kijken, enzovoorts dan blijf je goed op de hoogte.

  Wat een complete onzin allemaal, ik ben zeer teleurgesteld in 99.99% van de alternatieve media, allemaal dus controlled opposition.

  Alleen Martin Vrijland lijkt nog niet gecontroleerd te zijn.

 3. @ Rom
  Waarom er op de ene plaats meer besmettingen zijn dan op de andere plaats
  Dat kan te maken hebben met de hoeveelheid die in Italië is geweest. In Italië zit eigenlijk de brandhaard
  voor Europa. Het lijkt erop dat het Brabanders zijn geweest. En is het met carnaval, grote menigte, gemuteerd.
  Het kunnen studenten zijn geweest op wintersport, maar ook mensen die in Italië werkten en met carnaval
  thuis wilden zijn.

 4. Beste Xander veel beterschap toegewenst ik hoop dat je snel wat “ verlichting “ van de pijn zult hebben.
  Sterkte!
  Chapeau voor al je werk❗️

  Wat je schrijft dat Nederland op “ Italiaanse koers “ ligt, is denk ik de enige goede “ wereld wijde koers” het algemene en enige juiste beeld. ( statistiek)
  Als er een uitbraak is laat het deze cijfers zien.
  Helaas.
  Want dit is zeer ernstig.

  China is en was volkomen onbetrouwbaar en die cijfers werden en worden daar door de politiek gestuurd en ingegeven.

  Nu mogen er ook geen besmettingen meer zijn, en je ziet beelden dat ambulances met zieken sollen maar ze terug naar huis gestuurd worden omdat “ de communistische buurtcomité ‘ s “ niet tegen het bevel van Peking in kunnen gaan omdat ze anders gestraft worden.
  En dit bevel van Peking is : Geen besmettingen meer!!!!
  Wat het communisme kan doen met mensen.
  Ongelofelijke onmenselijke dingen.

  De Partij in China wist drommels goed welk een gevaarlijk virus het was waar ze mee bezig waren.
  Vandaar al die nieuwe ziekenhuizen en gymzalen en sport centra en conferentie centra s die ze inrichten als quarantaine plaatsen.

  Maar het virus was waarschijnlijk niet zo totaal dodelijk als wat ze verwacht hadden (!)
  Gelukkig deed het zijn werk nog niet goed genoeg en daarom deze snelle voor westerse begrippen onverantwoorde afschaling.
  En nu gebruiken ze het als anti westerse propaganda.
  Nu heeft Amerika volgens de propaganda in China; notabene dit virus in China gebracht….wat een grote leugens ‼️
  En nu willen ze hun sociale gezicht ( als ze dat al hebben ) laten zien.
  De Chinese overheid is en blijft uiterst onbetrouwbaar, gevaarlijk, en totaal wars van humaniteit.
  De situatie daar is nog geen spat verbeterd, er zitten nog mensen zonder voedsel opgesloten in grote huizen blokken.
  (Epoch times YouTube)

  In Iran gaat het echt middeleeuws Fout❗️
  Statistisch gezien is dit het beeld als een land niet behandeld.
  Duizenden doden!

 5. Xander,
  Hier in Israel heb ik mijn collega geadviseerd Bodease van Infowars te nemen. Ipv 2 stuks per dag, een stuk of 6. Na 2 weken compleet genezen. Beterschap en moge de Eeuwige je genezing schenken. Shalom in Yeshua.

 6. @dirk goed lezen Dirk

  er staat niet 50 doden per uur, maar 50 nieuwe besmettingen per uur, dat zijn nog geen doden. Er staat dus gewoon iedere 10 minuten een dode = 6 doden per uur.

 7. He op 7.24
  Inderdaad ik denk dat de 7 jaar van verdrukking niet ver weg is, en de opname dus ook niet !

 8. @ HE 7:24 PM, op 20/3. Dat gevoel leeft ook bij mij. Dit is echt geen toeval meer.

 9. Begint deze site niet ren beetje door te slaan , met al deze complottheorien ?

 10. Xander beterschap, lees je artikelen al erg lang, vanaf september 2008. Je hebt al die jaren al veel getypt. Misschien een tijdje rusten, en de zegen van YeshuaHaMashiach/JHWH Jezus Christus.

 11. Ha Xander, rsi ? Try ‘dry-needling´ spreek uit ervaring… heb evt referenties.

 12. bepoving(en)Wie de beproeving doorstaat zal de kroon des levens ontvangen.

 13. Vraag:Waarom is in het ene gedeelte van het land de uitbraak van virus groter dan in andere delen van het land?Kan iemand mij daar antwoord op geven/uitleggen?

 14. Burgers van Nederland : de logistiek staat onder druk in elk opzicht. ‘Wij’ hebben hebben alles verkeerd ingecalculeerd , U bent nu het slachtoffer, helaas maar de feiten laten het zien. Koop verstandig in, denk aan uw medemens . Deze oproep geeft de leverancier de mogelijkheid om dat wat er nog is, op een relatieve, eerlijke manier, te verdelen. Trek uw broekriem alvast maar wat strakker, trek meer kleren aan, ‘we’ gaan merken dat de EU niets meer voorstelt. Landgenoten : we zijn nu op ons zelf aangewezen. Van alle mooie praatjes over een ‘verzorgingsstaat’ blijkt, zoals het laat zien, niet veel van over. Samen zijn we sterk : een drama. Globalisme = een drama. De EU is een drama, de fake economie is een drama, de media is een drama, de farmaceutische Industrie is een drama, de angst psychose is een drama, de voedselindustrie is een drama, het milieu is een drama, de ‘democratie’ is een drama, ons ‘koningshuis’ is een drama, de btw op eten is een drama, ‘voorlichting’ of oplichting is een drama, reclame’s zijn drama’s, Netflix is een drama, de economie is een drama, ons ‘gezonde’ verstand is een drama, ‘verzekeringen’ zijn een drama, de fiscus is een drama, derde wereld producten zijn een drama, de vleesindustrie is een drama, de porno Industrie is een drama, het Vaticaan is een drama, Rutte is een drama, de ECB is een drama, de NATO is een drama, Angela Merkel is een drama, Brussel is een drama, ons analytisch verstand is een drama, ons ‘rechtssysteem is een drama, Wordt vervolgd ….

 15. Sorry mensen maar de getallen kloppen niet !

  Dit is voorbode op iets anders “Event 2020” ?

 16. https://www.nu.nl/coronavirus/6039177/koning-willem-alexander-benadrukt-saamhorigheid-in-zeldzame-tv-toespraak.html?redirect=1#coral_talk_wrapper
  Wat is dat toch met die zogenaamde nuchtere Hollanders? We mogen niet hamsteren, want we hebben genoeg pleepapier om 10 jaar te poepen. Maar mag u daarom elke dag de caissière vol in de bek hijgen met uw niet geteste virussen? Want het RIVM is de belangrijkste bron van kennis. Waar, niet ten onrechte vanaf het begin vraagtekens rezen bij de manipulatie die op die website verscheen. Iemand die geen symptomen heeft kan niemand besmetten?
  Dat hebben ze er dus af gehaald, de rest is ook niet zo sterk, maar dient om paniek te voorkomen.

 17. Op https://www.breakingisraelnews.com/147213/as-coronavirus-distracts-the-world-israeli-law-makers-move-to-annex-judea-samaria/ “As Coronavirus Distracts the World: Israeli Law-Makers Move to Annex Judea-Samaria”.

  Precies, leidt de wereld d.m.v. de Coronacrisis maar af van wat er in het Midden-Oosten gaat gebeuren, namelijk een totale oorlog. In combinatie met de steeds erger wordende Coronacrisis wordt het dan wel heel erg spannend.

  Op https://www.breakingisraelnews.com/147237/as-coronavirus-causes-muslims-to-abandon-temple-mount-jews-reign-supreme/ “As Coronavirus Causes Muslims to Abandon Temple Mount, Jews Reign Supreme”.

  Zo wordt de herbouw van de tempel enorm bespoedigd.

  Op BreakingIsraelNews dit onderaan op het scherm: “Coronavirus is the start of the Messianic Era.We’re the only ones covering it. Subscribe (for free) to stay updated”.

  Duidelijk signaal dat de Opname van de Gemeente en de komst van de antichrist wel heel nabij zijn!

 18. Er zijn waarschijnlijk mensen die zich o.a afvragen: wat gebeurt hier? en wat gebeurt er morgen? en waarom gebeurt dit allemaal?

  Daar kan ik als antwoord op geven: Het begin van het einde van deze wereld en maatschappij zoals wij het gekend hebben en de aanloop naar de grote verdrukking die zeven jaren zal duren.
  Dat Ia wat er gebeurt en nog GAAT GEBEUREN!

  Speel dus geen russische roulette met de eeuwigheid maar bekeert u tot de Here Jezus Christus nu het nog kan. Dit is echt de enigste ontsnappingsmogelijkheid.

 19. RTL-Z: https://www.rtlz.nl/algemeen/binnenland/artikel/5064271/staat-bijlenen-45-miljard-euro-corona-crisis-maatregelen “Staat gaat flink bijlenen: 45 tot 65 miljard euro in drie maanden”:

  “De komende drie maanden zal de Rijksoverheid een bedrag tussen de 45 miljard en 65 miljard euro bijlenen. Dat geld is nodig om de maatregelen te bekostigen die de overheid neemt om bedrijven heelhuids door de coronacrisis te loodsen.

  Flinke som geld

  En er is dus nog veel meer nodig. Volgens Wopke Hoekstra zo’n 45 á 65 miljard euro voor de komende maanden. Het bedrag ligt hoger omdat bedrijven gemakkelijk belastinguitstel kunnen krijgen. Daardoor komt er minder geld binnen.

  Het kabinet kiest ervoor om niet te gaan bezuinigen, maar om het geld bij te lenen. Dat heeft automatisch tot gevolg dat de staatsschuld op zal lopen, maar volgens Hoekstra kan dat omdat de overheid zijn huishoudboekje op orde heeft.”

  Wel apart dat uitgerekend een VVD-/CDA-kabinet nu niet gaat bezuinigen, terwijl je dat normaal wel zou verwachten met deze twee partijen in tijden met een oplopende staatsschuld. Kabinet kan bezuinigen door ambtenarensalarissen en uitkeringen als de Bijstand, AOW en alle arbeidsongeschiktheidsuitkeringen met 5% te verlagen. Net als wat Lubbers destijds deed. Dat levert miljarden op, om daarmee de oplopende staatsschuld wat te dempen.

 20. Beterschap gewenst, rust even uit, en als het een muis rsi is, laat je gehele onderarm op het bureau rusten.

 21. Cash geld kan men een aantal uren in het vriesvak leggen, in plastic zakje.

  Blijft u svp Natural News volgen omtrent de voorgekookte plannen wb microchip.
  Idem: drsircus.com (baking soda als virusbedwinger en veel meer)
  De georchestreerde corona-hersenspoeling is bedoeld om ‘geruisloos’ mensen aan de microchip te helpen.

  Dat zal echter niet gebeuren.
  We weten teveel ….

 22. Beste Xander,
  Jouw werk is waardevol en wordt gewaardeerd.
  maar pas op dat je je lichaam niet overbelast.
  https://www.nuance.com/dragon/support/dragon-naturallyspeaking.html
  Ik maak al jaren gebruik van een spraak programma op mijn computer.

  Kost niet zo heel veel. Naast het programma heb je nog een headset nodig.
  En na een uurtje oefenen (hij moet jouw stem leren verstaan) gaat het prima.
  Na enkele weken gaat het voor 99% goed.
  Dat wil zeggen dat je 1% van de tekst nog moet controleren/corrigeren.
  Ik moet er niet aan denken dat ik alles wat ik communiceer, nog zou moeten typen.
  Veel sterkte!

 23. Beterschap Xander! En dit artikel bewijst te meer, dat het COrona-virus een bio-wapen is, en n.m.m. opzettelijk verspreid.

 24. Xander, sterkte met je rsi aanval! Je website en informatie zijn belangrijk, steeds enkele weken voor op de MSM

 25. Heeft iemand um al gezien? Een filmpje uit 2015 met Bill gates
  De titel is; The next outbreak? Were not ready Bill Gates.

Comments are closed.