Niet enkel 60-plussers: Helft patiënten in Nederland is onder de 50, scholen gaan toch dicht

Het is corona wat de klok slaat, zowel in de mainstream als in de onafhankelijke en alternatieve media.

—————————————————————————————————————————————-

UPDATE 19.35: Corona explosie in Italië: +3590 besmettingen, +368 doden – In China werkzame Nederlander: Alom verbazing hier wat een zootje het naïeve Nederland ervan maakt – Amerikaanse ziekenhuizen halverwege mei vol; Natural News: ‘VS in huidige vorm bestaat over 2 jaar niet meer’

—————————————————————————————————————————————-

UPDATE 19.35: In Italië is goed te zien wat er gebeurt als je te laks en te laat ingrijpt. Vandaag kreeg het land de grootste corona stijging tot nu toe te verwerken: er kwamen 3590 besmettingen en 368 doden bij, waardoor de totalen nu op 24.747 en 1809 uitkomen. Nog maar 3 weken geleden stond het aantal besmettingen op slechts 50, en was er nog maar 1 persoon overleden.

(UPDATE 16.05) – ‘Het coronavirus treft vooral ouderen en mensen die al ziek waren,’ staat al wekenlang in de media te lezen. Berichten uit Italië dat ook steeds meer gezonde dertigers en veertigers plotseling doodziek worden en op de IC belanden, werden gebagatelliseerd. Inmiddels laten de cijfers zien dat in Frankrijk de helft van alle patiënten onder de 60 is, en in Nederland zelfs onder de 50. Stapje voor stapje wordt ons volk door de mainstream media met de realiteit geconfronteerd, en wordt het aantal besmettingen in ons land nu openlijk op 6000 geschat. Het officiële aantal steeg vandaag met 176 naar 1135. Er overleden nog eens 8 mensen aan corona, waardoor het totaal aantal doden in Nederland nu op 20 uitkomt.

Meer dan 50% van de 300 in kritieke toestand liggende corona patiënten in Frankrijk is onder de 60. In totaal heeft Frankrijk nu 4499 besmettingen, een verdubbeling in 72 uur. Het aantal doden staat op 91. De werkelijke cijfers zijn vermoedelijk veel hoger, omdat je alleen op SARS-CoV-2 wordt getest als je met spoed in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Indicatie: Het speciale telefoonnummer voor medische noodgevallen, 15, is al dagenlang niet of nauwelijks bereikbaar.

In Nederland liggen tussen de 40 en 50 mensen in kritieke toestand op de IC. ‘Meer dan de helft van deze patiënten zijn onder de 50,’ verklaarde de voorzitter van de NVIC (Nederlandse Vereniging voor Intensive Care), Diederik Gommers. ‘Er zijn ook jonge mensen bij.’ Het AD gaf een 16 jarige gezonde jongen als voorbeeld, die op de IC belandde met ernstige hoofdpijn en misselijkheid klachten. ‘Zolang hij zelf kan blijven ademen, houden ze hem kunstmatig in slaap,’ verklaarde zijn 24 jarige broer.

Nederland: 176 besmettingen en 8 doden erbij

Wereldwijd staat het aantal officiële besmettingen op 159.243 besmettingen en 6054 doden (= sterftepercentage 3,8%). Ruim 67.000 mensen zijn van de ziekte hersteld. Tal van experts waarschuwen al weken dat het werkelijke aantal besmettingen met een factor 10 moet worden vermenigvuldigd.

In Nederland is het aantal besmettingen met 176 gestegen naar 1135, en zijn er 8 mensen overleden, waardoor het totaal aantal dodelijke slachtoffers nu op 20 uitkomt. Ook in ons land is dus hetzelfde patroon zichtbaar: naarmate het aantal besmettingen stijgt, stijgt ook het sterftepercentage (nu bijna 2%).

GGD directeur: Sluiten scholen heeft ‘geen enkele zin’

Covid-19 / SARS-2 is dus meer dan een ‘boomer remover’, een term die in de jongere generaties werd bedacht, omdat zij van mening waren dat zij niet door het virus getroffen zouden kunnen worden.

Desondanks hebben we in Nederland een briljante GGD directeur die het sluiten van de scholen, zoals in de ons omringende landen gebeurt, onnodig noemt. Sjaak de Gouw vindt zelfs dat dit ‘geen enkele zin’ heeft. (2) Dat leerlingen het virus mee naar huis kunnen nemen en hun (groot)ouders kunnen besmetten, kan deze man klaarblijkelijk weinig schelen. Hoe dan ook, sommige scholen hebben reeds besloten om wel hun verstand te gebruiken, en blijven morgen gewoon gesloten.

UPDATE 16.05: Het kabinet zou op advies van specialisten nu toch overgaan tot het sluiten van de scholen (5).

In China werkzame Nederlander: Alom verbazing hier wat een zootje Nederland ervan maakt

Het Dagblad van het Noorden plaatste eergisteren een interessant interview met de op een Chinese universiteit werkzame Nederlandse trainer Joop Gall, die de strenge quarantaine daar zelf heeft meegemaakt. ‘Ik erger me dood aan Nederland,’ omdat er niet meteen strenge maatregelen zijn genomen. En de maatregelen die wel zijn genomen zijn ‘zo naïef’, zoals het wel sluiten van universiteiten, maar niet van MBO’s en lagere scholen. ‘Hoezo? Is corona soms IQ-gevoelig? Dat slaat toch nergens op?’

Volgens Gall prijzen hij en de andere Nederlanders in China zich gelukkig dat ze op dit moment daar zitten en niet in Europa. ,,Ook mijn collega’s op de campus spreken hun verbazing uit over hoe het bij ons gaat en zeggen, verrek jongens, in Nederland pakken ze het niet goed aan. Wat maken ze er een zootje van, zei mijn baas zelfs tegen mij. Ik kan het alleen maar beamen, kan er niets tegenin brengen. 

In China hebben ze er twee maanden over gedaan om het onder controle te krijgen. Ik denk dat het in Nederland minstens vier maanden gaat duren met die halfbakken maatregelen. Het is pappen en nathouden in Nederland en dat is in mijn ogen levensgevaarlijk. Het duurt langer, gaat gepaard met meer infecties en meer doden. Zo hard durf ik het wel te stellen.’’ (4)

Amerikaanse ziekenhuizen halverwege mei vol; ‘VS in huidige vorm bestaat over 2 jaar niet meer’

In de Verenigde Staten zijn op dit moment 2929 gevallen (bijna een verdubbeling in één dag), en zijn 57 mensen overleden (gisteren: 38). In het huidige tempo zullen de ziekenhuizen halverwege mei compleet vol zijn, en zullen zieke corona patiënten naar huis moeten worden gestuurd. Vanaf dat moment zal het sterftepercentage verder gaan stijgen, al zal dat vermoedelijk pas na de pandemie bekend worden, omdat heel veel mensen die net als in China thuis sterven niet of niet onmiddellijk in de statistieken belanden.

Natural News voorspelt zelfs dat de VS over 12 weken in totale chaos zal belanden. Hele steden zouden dan moeten worden afgesloten; geweld en plunderingen grijpen om zich heen, en enorme aantallen mensen zullen aan corona sterven.

Mike Adams: ‘De Verenigde Staten zoals we die nu kunnen, zal de komende twee jaar niet overleven. Iets zal het landschap op dramatische wijze veranderen, hetzij het geopolitieke uiteenvallen van het land, het opschorten van de verkiezingen gevolgd door een burgeroorlog, een buitenlandse invasie van de VS tijdens onze zomer van chaos, of vergelijkbare gebeurtenissen die een einde zullen maken aan het land zoals we dat kennen.’

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) NU
(3) Zero Hedge
(4) Dagblad van het Noorden
(5) NOS

Zie ook o.a.:

14-03: Belgische viroloog en SARS expert waarschuwt dat Europese corona variant veel dodelijker is
13-03: CDC / Universitaire studie: Corona is ‘airborne’, blijft tot 3 uur in de buitenlucht hangen
13-03: ‘We worden slechter behandeld als vuilnis’ – Heftige filmpjes uit Italië doen aan China denken
12-03: Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen
09-03: Chinese epidemiologen: Virus hangt 30 minuten in de lucht, legt 4 ½ meter af
08-03: Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS
08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

58

 1. Is dit nu nieuws?
  U loopt achter de feiten aan, weet u ook dat Rusland dit virus heeft verspreid, verbazingwekkend, dat ze daar toe in staat waren, is mij een raadsel, in principe is de Rus niet in staat tot enige vorm van ontwikkeling, er komt namelijk niets uit Rusland( ja ellende)

 2. @DrM,

  Vanavond laat komt Amir Tsarfati met een nieuwe update over de actuele stand van zaken in de wereld rond het Coronavirus. Maar hij zal ongetwijfeld de huidige toestand ook vanuit Bijbels perspectief belichten. Ik weet niet of je al eens over hem hebt gehoord, maar het is een absolute aanrader om hem eens in de gaten te houden. Hij heeft een website:

  http://www.beholdisrael.org

  Hij is echter ook via Youtube te zien, en verder plaatst hij regelmatig berichten op Twitter.
  Hij is een geboren Israëliër, die ook in Christus gelooft.
  Als je Engels verstaat is hij goed te volgen, maar op Youtube zijn er ook toespraken te zien waarbij desgewenst Nederlandse ondertiteling beschikbaar is. Amir Tsarfati, ik kan iedereen aanraden om hier eens aandacht aan te geven.
  Naast zijn website is dr nog een app met de naam Behold Israel.

 3. Mark op 11.45

  Afbeeldingen van het illuminatie kaartspel staan ook op de site: eindtijd in beeld .nl

 4. @ drM ,beste
  Wat is een stijgingspercentage van bijv. 20 %. Wanneer die vraag aan mij gesteld wordt dan is mijn eerste antwoord : waarvan/waarover. De financiële toestand (het vertrouwen er in) van de geldwereld kan iedereen vinden bij de ontwikkeling van de Euribor rente. Deze rente is verhoogd met 0,15 %. In mijn tijd schommelde deze rente tussen 0,330 en 0,350 %. Nu is deze rente 0,48 % . Genoemde rentes zijn, let wel, negatieve rentes ! In maart van dit jaar was deze rente minus 0,525 %. ‘ Huiseigenaren ‘ met een EUribor rente zitten nog zeer lang ‘op rozen’ . Een mega hypotheek tegen 0,330 % rente plus nog een fiscaal rentevoordeel…. vervroegd aflossen ? Een ‘gewone hypotheek aflossen :Nooit doen !
  Wat is het stervenspercentage ? Waarvan/ waarover…. . Cijfers liegen nooit, mits er een ‘sluitende boekhouding’ is die niet geflatteerd wordt door wazige winstprognoses/overlevingskansen. Procentueel : het valt allemaal reuze mee .

 5. @Svalbard schreef:
  16/03/2020 om 12:59 am
  “De huidige pandemie is slechts een voorproefje van wat er over de wereld zal komen, want het zal nog veel erger worden en al deze gebeurtenissen zullen elkaar met steeds kortere tussenpozen gaan opvolgen.”

  Juist, deze pandemie zet juist gebeurtenissen in gang die veel erger zullen zijn. Denk maar aan de totale inéénstorting van het huidige financiële systeem (aandelenbeurzen zijn nu al aan het instorten), tekorten aan van alles en nog wat, grote oorlog in het Midden-Oosten, nog veel dodelijkere pandemieën, staat van beleg en wijdverbreide vervolging van christenen. Ook wel de Grote Verdrukking welke in de Bijbel beschreven staat.

 6. Belangrijk artikel op SOTT, 16 maart:
  dr Drew, bekende arts in de VS: ‘de pers is verantwoordelijk voor de coronaviruspaniek’

  Toegevoegd: de msm-pers doet precies wat de ‘overheid’ haar voorkauwt.

  En: op wanttoknow.nl gisteren: (eerder bij Natural News: het Pirbrightinstitute van, jawel, Bill en Melinda G.,
  heeft het patnet op dit c-virus. Vermeld staat ook welke troep er in zit.
  Titel artikel: China: de VS verspreidde het corona-virus.

  tot slot: Sott vandaag: Chinese billionaire missing after critizising Xi.

 7. In het bijzonder erger ik mij er aan dat er nog zoveel aso’s zijn die op straat spugen hetgeen al vele jaren verboden is. Helaas hoor je daar niets over terwijl juist dat thans wel zeer actueel behoort te zijn. Zoals met veel dingen, in dit tijdsgewricht, is de moraal totaal zoek.

 8. De supermarkten raken steeds meer leeg. Basis producten zoals aardappel, rijst en pasta hier allemaal op en een hoop andere dingen ook. Het moet niet nog erger gaan worden hoor.

 9. Positief geluid
  Over de manier waarop de coronabesmettingen bekend werden gemaakt, heeft de vrouw nog wel een kritiekpunt. “De personen die gesmet zijn, worden door de GGD met geslacht, leeftijd en woonplaats genoemd”, zegt de vrouw. “Maar er komt geen melding dat er mensen ook weer beter zijn.”
  Daarom wilde ze toch een reactie geven in de media, om mensen die het virus oplopen een hart onder de riem te steken. “Ik wil een positief geluid laten horen”, zegt ze. “Als je niet in de risicogroep valt, hoef je eigenlijk geen angst te hebben. De klachten zijn goed te behandelen. Ik wil mensen toch een beetje geruststellen.”

  https://www.1limburg.nl/limburgse-hersteld-van-corona-gelukkig-milde-klachten

 10. Mark, foto’s van dat kaarspel met die pandemie staan op de site van Martin Vrijland zag ik van de week. Kijk daar maar eens, onder in de reacties heeft hij het zelf geplaatst.

 11. In Zweden zijn er die het virus een God’s geschenk vinden, worden eindelijk alle oudjes opgeruimd.
  Maar het virus discrimineerd niet. Toch zijn ze ook daar met regels bezig, wie er wel in aanmerking komt
  voor behandeling en wie niet. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat wie geld heeft eerst aan bod komt en
  Wanneer dat de Islam is, ze dat heus niet zullen mijden. Daarvoor hebben ze al teveel binnen gehaald ten
  koste van eigen volk.

 12. Paniek is de essentie van deze “crisis”.
  Verder is het gewoon een griepje.
  Verplichte vaccinatie de uitkomst.

 13. Kan Maurice de Hond geen enquete houden naar wat mensen denken dat de virusuitbraak heeft veroorzaakt ?
  Dus een bijv enquete zoiets als : ‘ waar denkt u dat de virusuitbraak vandaan is gekomen’? :

  A) een markt in Wuhan
  B ) het is een biologisch wapen dat uit een laboratorium komt
  C) het is geen virus maar het is een gevolg van de verzwakking van het menselijk immuunsysteem door G5
  d) anders.

 14. Op https://www.hln.be/nieuws/buitenland/na-coronavirus-nu-ook-uitbraak-van-zeer-besmettelijke-vogelgriep-in-china~adf98578/ “Na coronavirus: nu ook uitbraak van zeer besmettelijke vogelgriep in China” het volgende:

  “Na coronavirus: nu ook uitbraak van zeer besmettelijke vogelgriep in China
  Na het coronavirus is in China nu ook een uitbraak van een “erg besmettelijke” vorm van de vogelgriep vastgesteld. Dat heeft het Chinese ministerie van Landbouw en Plattelandszaken gemeld. Het gaat om een stam van het H5N1-virus, dat ook mensen kan besmetten. ”

  Komt er nu nog een pandemie aan met een nog veel dodelijker virus dan het Coronavirus? Dat wordt helemaal een horror.

 15. Op https://www.volkskrant.nl/economie/economische-crisis-lijkt-onontkoombaar-nu-hele-sectoren-stilvallen-door-het-coronavirus~ba642127 “Economische crisis lijkt onontkoombaar nu hele sectoren stilvallen door het coronavirus” het volgende:

  “Internationaal is er grote angst dat de crisis veel meer sectoren in de val meesleept. Dat zou ook tot een schuldencrisis kunnen leiden. Bedrijven hebben wereldwijd 75 biljoen dollar (67 duizend miljard euro) uitstaan bij de non-bancaire sector, doordat ze de laatste jaren massaal onderhands leningen hebben geplaatst bij pensioenfondsen en andere beleggers. Dat is bijna twee keer zoveel als in 2009.

  Oninbare leningen

  Als bedrijven in de toeristen-, de agro- en de automobielbranche die schulden niet kunnen terugbetalen omdat ze gedwongen moeten sluiten of hun spullen niet meer kwijt kunnen, zouden deze leningen voor een groot deel oninbaar kunnen worden. Bank of America meldde afgelopen weekeinde dat beleggers en masse hun bedrijfsobligaties inruilen voor veiliger staatsobligaties. Ook kan een opkoopprogramma van bedrijfsobligaties worden opgestart.”

  Op https://www.beurs.nl/nieuws/binnenland/525627/AEX-opent-scherp-lager-na-Amerikaanse-renteverlaging/ “AEX opent scherp lager na Amerikaanse renteverlaging”.

  Centrale banken wakkeren nu juist de financiële crisis alleen maar aan, waar gaat dit eindigen? Op naar de Grootste Depressie aller tijden!

  Op naar de Grootste Depressie aller tijden!

 16. @ Juul 11:12 PM, op 15/3. Ook ik ben ervan overtuigd dat we zijn beland in de eindtijd. Als ik Mattheüs 24 : 7 lees, bevestigd mij dat , evenals 2 Tim 3.

 17. Okay , een besmetting wil nog helemaal zeggen ‘dat de dood aan de deur klopt’. Nieuw in Duitsland ‘het wattenstaafje’ , zoals gebruikt voor een DNA analyse . Word opgestuurd per post en na een paar dagen het resultaat. Alleen de behandeling ….. wegens overuren en gebrek aan voldoende personeel is een effectieve behandeling nagenoeg niet mogelijk ! Iemand blij maken met een dood vogeltje ? Een APK bij een kapotte auto …. . Tja, je moet wat, stel het volk gerust, een straatverbod is het resultaat wanneer u positief bent. Het positieve is dat een verdere uitbreiding ‘de ketting’ onderbreekt. Mijn 79 jarige vriend leeft nog in Frankrijk, stel dat hij geïnfecteerd is, hoe moet ik er naar toe ?
  Alle EU landen …. bijna alle landen, zijn weer als voorheen. Brussel, alle ‘mooie’ plannen gaan het ‘crematorium’ in. Mooie praatjes vullen geen gaatjes, zo blijkt maar weer. Dat het financiële virus al jaren rond waard is bekend, het Corona virus ( die niemand heeft kunnen voorzien) is vermoedelijk de bevestiging dat ook de ‘eendracht’ een mislukte opdracht was.
  Toiletpapier eetbaar ? Misschien. Ook een ‘virus’ een Xylophagie aandoening ….. hamster maar door. Vreselijke hebberigheden, ikke ikke en de rest ? Ja die kan stikken. Eet smakelijk ?

 18. De Nederlandse taal heeft er weer een paar nieuwe woorden ter verrijking bijgekregen zoals de “toiletpapierapocalypse” en “Coronageddon”.

 19. Helaas wordt ons alledaagse leven steeds verder ontregeld door het nog steeds verder oprukkende Corona virus. Gaat het virus op de terugtocht in de zomer? Om vervolgens in het najaar weer opnieuw ons leven te komen verzieken?
  Het is in ieder geval duidelijk dat we inmiddels op volkomen onbekend terrein zijn aangekomen.
  Met mijn 66 jaren heb ik deze toestanden nog nooit meegemaakt, het voelt onheilspellend en het lijkt wel op een oorlog.
  Veel mensen zijn inmiddels al behoorlijk angstig en dat zien we dan ook in de supermarkten. Inmiddels is alle horeca dicht en beginnen onze steden langzamerhand in spooksteden te veranderen. Het lijkt wel op het scenario uit een zombie film. Inderdaad, onbekend terrein.
  Toch moet ik dan denken aan een bekende tekst uit de Bijbel, en normaal zou dit wel op het geloofsforum geplaatst moeten worden, maar onder de leden van dit forum zijn ook veel mensen die nooit op het geloofsforum komen omdat ze niet gelovig zijn. Maar misschien kan ik deze mensen hier nu wel bereiken, en hen te vragen om eens na te denken over de ernst van de situatie die er nu is. In Matthéüs 24 zegt Jezus tegen zijn discipelen hoe de toestand in de Eindtijd zal zijn. Hij spreekt over de oorlogen en geruchten van oorlogen, de hongersnoden, aardbevingen en pestilenciën. Een belangrijk aspect is ook het herstel van Israël. Nu zijn er altijd wel oorlogen geweest, en hongersnoden, epidemieën en natuurrampen, maar nooit eerder in de geschiedenis was de situatie zo erg als tegenwoordig. Als de tijd niet ingekort zou worden, dan zou er geen leven overblijven op aarde! Dit alles zei Jezus bijna 2000 jaar geleden tegen zijn discipelen. Lees Matthéüs 24 maar eens aandachtig en leg dat naast onze tijd. Het herstel van Israël als onafhankelijke natie heeft plaatsgevonden in 1948, en dat was in de eeuw waarin twee vreselijke wereldoorlogen zijn uitgevochten. En met de huidige kernwapens is de mens in staat om al het leven op aarde tientallen malen te vernietigen! Al deze dingen waar Jezus over sprak komen juist nu samen in onze tijd. De huidige pandemie is slechts een voorproefje van wat er over de wereld zal komen, want het zal nog veel erger worden en al deze gebeurtenissen zullen elkaar met steeds kortere tussenpozen gaan opvolgen. Als Christus iets zegt kunnen we dat maar beter serieus gaan nemen. God laat oordelen over de wereld toe vanwege de geloofsafval van de mensheid, gepaard gaande aan vele zonden die we plegen.
  Abortus is moord op het ongeboren leven. Alles wat God heeft verboden wordt tegenwoordig met nadruk gepromoot en aangemoedigd. En zolang dat niet veranderd zal het steeds erger worden, want de mens denkt God niet meer nodig te hebben. Jullie willen niets meer met Mij te maken hebben zegt God?
  Nou, dan trek Ik mijn handen terug, zegt God.
  Als Hij ons dus over laat aan de gevolgen van onze goddeloosheid, dan zijn de rapen gaar!
  Tijd dus om ons af te vragen of het niet beter zou zijn om ons kompas weer op Hem te richten.
  Dat is de enige juiste weg die ons vrede en rust kan brengen.

 20. Plaats op het Geloofsforum Jan. Vermeld dat u een reactie omtrent dit topic op het Geloofsforum heeft gezet. Mod.

 21. Xander weet je iets van een kaart spel..waar een pandemie op afgebeeld was…van de illuminatie of ‘elite’

 22. Ik las van middag bij JDreport ong. het volgende: Ibuprofen (of ander ontstekingsremmer) of cortison is heel gevaarlijk bij corona virus, aldus Franse artsen zij hebben gemeld dat jonge mensen zonder medische voorgeschiedenis door een besmetting met het coronavirus op de intensive care zijn beland.

  Zij namen aan het begin van hun ziekte ontstekingsremmers.

  Een middel als ibuprofen verhoogt het aantal ACE2-receptoren, waardoor het virus makkelijker je cellen kan binnendringen.

  In China dat wel heel communistisch is, is een nieuwe methode om het corona virus te bestrijden nl. 50 mg of 100 mg. (?) per lichaamsgewicht aan een patiënt met corona virus te bestrijden, maar mocht de patiënt erg ziek zijn, natuurlijk meer.. intraveneus toegediend. Als je ook vit. C zou willen gebruiken dan is het raadzaam om vit C. te gebruiken dat geen diarree geeft in hoge mg. en zeer zacht is voor de maag en darmen.

  De regering te China is ervan overtuigd dat het Amerikaanse leger, ten minste de groep die in W (?) was, verantwoordelijk is voor de corona uitbraak. Ze krijgen graag antwoord van Amerika.

  Ik ben benieuwd naar het antwoord en of China ten strijde trekt tegen Amerika etc..

  Maar het is al gepatenteerd (vorig jaar) in Engeland en Amerika – nota bene een virus, maar wel een gemanipuleerd virus rechtstreeks uit het Lab. en daar gaan de hele grote jongens geld mee verdienen. (Bill Gates en anderen) Voor hun telt de economische waarde.

  Allemaal voorspelt door de bijbel. Ik kan wel zeggen dat we nu in de EINDTIJD zitten. En dan de vraag, hoelang nog? In elk geval gebeuren dingen in de Eindtijd razendsnel omdat zei God, anders geen mens gered blijft. (in de bijbel natuurlijk) Het bestuur van deze wereld is satan (en zijn bende), maar hij heeft nog slechts een korte tijd en dan komt een volstrekt NIEUWE Wereld geregeerd door Christus.. Christus op het Overwinningspaard (Openbaringen) en dan ga ik nu slapen.

 23. Over die mondkapjes hoor je steeds dat ze niet helpen. Dat geloof ik ook, want het virus dwarrelt mee met uitgeademde lucht en kan via de ogen in de slijmvliezen terecht komen.
  Maar ik heb steeds gedacht dat die mondkapjes als functie hebben het besmetten van anderen te voorkomen. Uitgeademde lucht richting de anderen wordt zo een beetje tegengehouden. Is het een teken van ons individualisme dat we vooral denken aan ons eigen belang bij de mondkapjes? Voor het eigenbelang werken ze dus niet.

 24. Pas na een beraad zijn zij ineens om, terwijl Wilders en Baudet, het vanaf het begin dit al wilde.
  Toen was er geen oren naar, om dat zij het waren.
  En nu gaan zij net of doen, dat zij om volk wakker liggen, nee dus en dat is te merken, Rutte de Pinokio neemt
  niet eens de moeite om vandaag te komen,op tv, wat een misbaksel van kwal is dat.
  Deze virus is bewust verspreid om zij denken dat zij al machtig zijn.

  Hoe meer je ziet van zich, hoe misselijke je wordt.

 25. Volgens de laatste berichten van het Italiaans gezondheid’s ‘ministerie’ zijn de actuele gegevens omtrent overleden Italianen de gemiddelde leeftijd : 90 + . Er zijn twee ‘jongeren’ overleden : beiden 39 jaar , waarvan één suikerpatiënt was en de tweede kanker had. De gemiddelde leeftijd van een geïnfecteerde patiënt leeftijd bedraagt bij overlijden :81 jaar.
  15 % is ouder dan 90 jaar, 90 % is ouder dan 70 jaar. 80 % van de overledenen hadden twee tot drie chronische
  aandoeningen ; 50 % van de overledenen hadden vele complicaties vanwege nog meer chronische ‘problemen’ .
  De zo gevreesde Corona (of griep) infectie, zo blijkt, is daadwerkelijk voor echte senioren altijd levensbedreigend., omdat …. nou ja, zo langzamerhand moet het wel bekend zijn. Het aantal geïnfecteerden, dat is wat de angst/paniek veroorzaakt en staat in geen enkele verhouding met diegenen die de ‘eindstreep’ op een natuurlijke wijze niet bereiken . Harde woorden, maar is wel de bittere waarheid. Keep calm, take a moment for yourself and smoke a sigaret. Keep smiling….

 26. Op https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5056851/liveblog-corona-covid-19-maatregelen-rivm-3 het volgende:

  “Geheim document Groot-Brittannië: coronacrisis duurt tot en met voorjaar 2021
  In Groot-Brittannië verwachten medische experts dat de coronacrisis tot en met volgend voorjaar duurt. Ook zouden maar liefst 7,9 miljoen Britten in het ziekenhuis kunnen belanden. Dat blijkt uit een geheim document, een briefing voor de Britse regering, dat is ingezien door de krant The Guardian.

  De experts vrezen een enorme druk op de gezondheidszorg. “De verwachting is dat tot wel 80 procent van de bevolking geïnfecteerd raakt met Covid-19 in de komende twaalf maanden.”

  Als de verwachting uitkomt, schatten de experts in dat alleen al in Groot-Brittannië tussen de 318.660 en 531.100 mensen sterven aan de gevolgen van het coronavirus.”

  Zie https://www.theguardian.com/world/2020/mar/15/uk-coronavirus-crisis-to-last-until-spring-2021-and-could-see-79m-hospitalised “UK coronavirus crisis ’to last until spring 2021 and could see 7.9m hospitalised'”.

  Dat wordt wat het komend jaar, ook bij ons. Namelijk dat het openbare leven voor vele maanden op slot gaat.

 27. @ Lechaiem
  Dat ik tegen een sensatie bron aan loop te trappen heeft vooral met mijn IQ te maken.
  Ik ben altijd kritisch, ook tegen de MSM en waar ik mijn reactie plaats is mijn goed recht.
  De informatie op het RIVM deugt niet. Maar om daar nou de gruwelijk sensationele onzin op Natural News als deugdelijke bron tegenover te stellen? Als de toekomst lijkt op dat wat die website voorspelt heeft u dan enig idee waar we op af stevenen?

 28. Rienus,
  Naturalnews waarschuwde de mensen al in december/January.
  Jij wist toen nog helemaal niks. Er werd ook geen nieuws in nederland over geschreven.
  Nu alles zich misschien iets minder spectaculair ontwikkeld als dat zij schreven krijgen zij stank voor dank. Tegen Xander loop je ook al aan te trappen en zij publiseren wat andere schrijven. Zoek voor jezelf een site die jou past man dan alleen hier rond te zeiken. Een met een laag sensatie gehalte die jou iq past. Ga in vrede maar ga.

 29. Totdat er herd immunity is, dat is meer dan 90% van de bevolking geinfecteerd, zal dit virus nog voor jaren terug blijven komen. Ik ben er dus op voorbereid dat ik het eendaags krijg en het enige dat ik kan doen is dat punt zolang mogelijk uitstellen en m’n immuun systeem sterk houden om de gevolgen te minimaliseren.
  Top 7 anti viral herbs:
  -Chinese Skullcap
  -Elder
  -Ginger
  -Houttuynia
  -Isatis
  -Licorice
  -Lomatium

  Volgens het boek “Herbal Antivirals” van Stephen Buhner zijn deze kruiden op SARS getest. Deze kruiden stoppen het virus niet, maar maken de gevolgen wel minder intense.

 30. citaat:
  Natural News voorspelt zelfs dat de VS over 12 weken in totale chaos zal belanden. Hele steden zouden dan moeten worden afgesloten; geweld en plunderingen grijpen om zich heen, en enorme aantallen mensen zullen aan corona sterven. En dat is dan alleen nog maar de VS….

 31. Wees toch niet zo verbaasd dat er zo laat is ingegrepen . Dat is ook volledig de opzet geweest, hoort bij het plan, massahysterie en paniek alom.. dit is allemaal gescript.. Ja gescript ! En plots is er DE vaccinatie( die allang klaar staat) en al het cashgeld moet verbannen want vies en besmettelijk. .Plannetje weer gelukt… straks iedereen verplicht aan de vaccinaties, of anders represaiilles en zwaait er wat. Tegelijkertijd is dit een test om te zien hoe the sheeple, goyim, plebs , reageert. …met opeenvolgend dat ook de mega crash staat te popelen te imploderen …. Goh.. komt dat even goed uit ! ..nog meer controle…

 32. Voor de mensen die nog vertrouwen hebben in de overheidhttps://www.telegraaf.nl/nieuws/1294087236/ministerie-vraagt-met-spoed-om-mondkapjes

  Weet u nog, die dingen die niet helpen hebben ze nu ineens hard nodig!

 33. “Ergens” in Duitsland is men al redelijk ver met het ontwikkelen van een oplossing. Nu komt de tijd weer terug uit jaren ‘44 en’45 . Amerika ontvoerde o.a. Werner von Braun en ander honderden wetenschappers vanwege hun kennis. Ja, dat deden de Russen ook. Nu probeert Trump deze hoopvolle bestrijding van het Corona virus, inclusief alle rechten, voor de neus van de Europeanen weg te kopen…. . Overigens, in tijd van nood leert men zijn vrienden kennen , of gemeenschap / eendracht maakt macht. De Europese Unie, de grenzen gaan dicht. Ieder voor zich en God voor ons allen. De solidariteit moet opnieuw uitgevonden worden ; evenals hoe Europa verder moet. Hoe de hele wereld gereorganiseerd moet worden.

 34. Uiteindelijk zal het vertrouwen in de Euro en de Dollar in elkaar storten en komt er een wereldmunt, maar dan zitten we al in de grote verdrukking en heeft de opname van de gemeente van Messias Jezus al plaats gevonden

 35. Belgie heeft thans ook 11 besmette baby’s en kleuters; ‘Je kan niet vroeg genoeg met corona beginnen.’
  En eergisteren noemden deskundigen baby-besmetting nog een uitzonderlijkheid.

 36. Dag Rienus: de indruk bestaat dat u niet weet waar u het over heeft w.b. natural news.

  En interessante tip: quinine pillen.

 37. Op https://biflatie.nl/blinde-paniek-door-een-virus-overdreven-of-pure-realiteit/ “Blinde paniek door een virus : overdreven of pure realiteit?”:

  “Blinde paniek door een virus : overdreven of pure realiteit?
  Door Gerrit Welbergen –
  15 maart 2020

  Op het discussieplatform van Biflatie.nl waren we al wat langer op de hoogte van wat er naderde. Er zijn genoeg alarmerende columns gepasseerd waarin een perfecte storm werd aangekondigd. De verschillende analyses hadden in de kern veel gemeen. Dat was de enorme schuldenberg, de ommekeer van de globalisering, de handelsconflicten, de gigantische inkomens- en vermogensongelijkheid, en zoals meestal wel meespeelt, de geopolitieke spanningen in meerdere werelddelen”.

 38. Natural News is een fake site met een hoog sensatie gehalte.
  Daar zitten de mensen dus niet op te wachten, ja we hebben een serieus probleem.
  Maar houdt het eens bij de feiten, het is al erg genoeg.

 39. Dr M schreef
  vanaf het moment dat Israel belangstelling kreeg voor de al- aqsa moskee
  is die zeer “heilig” geworden (het gras groeide gewoon door de vloeren-en de moslims urineerden gewoon tegen de muren van de “heilige moskee”.
  Israel sluit die moskee en niet de moslims
  Shalom

 40. Niet alleen Nederland maakt er ’n zootje van, kijk naar Belgikistan waar men de ‘eigen ik’ boven het belang van de burger stelt. De ene alarmerende brief na de andere duikt er op, en men stelt het partijbelang boven het welzijn van de burgers die zij als verkozene moeten dienen! Ik heb in mijn lange leven nog nooit zo’n waanzin meegemaakt. Het eindspel is ingezet. Een eerste familielid heeft al zelf het licht uitgedraaid. Velen zullen volgen…

 41. Het einde van Amerika ? Echt ?

  Sinds de Koreaanse oorlog heeft Amerika telkens verloren …Na deze Petroleümoorlogen zal het gedaan zijn met deze criminele wereldmacht. China en Rusland zullen de VS binnenvallen.

  Babylon zal vallen. Zéér spijtig, want dan zullen de 15.000 Russische tanks West-Europa binnenrollen …Niemand kan ze stoppen.

 42. Wat denk je van alle landgenoten in de leeftijd van 1 jaar tot de oudste groep die door hun chemo kuren bijna geen weerstand meer hebben. Triest voor woorden.

 43. @DrM Ik zie het verband niet tussen het (tijdelijk) sluiten van 2 moskees, en het bouwen van “de 3de tempel”. Trouwens, ik weet ook nog niet zo zeker dat je de “3de tempel ” letterlijk moet beschouwen. De Bijbel zegt indertijd dat de antichrist plaats zal nemen in de tempel en zichzelf tot God zal uitroepen. Maar de Bijbel zegt ook in 1 Corinthiërs 6 19-20: “Of weet u niet dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont en die u ontvangen hebt van GOD en weet u niet dat u niet van uzelf bent? U bent gekocht en betaald, dus bewijs GOD eer met uw lichaam”. Dat is volgens mij de tempel die bedoeld wordt. En het feit dat de antichrist er zal binnentreden kan betekenen dat mensen de antichrist zullen aanvaarden door het aanvaarden van het ’teken van het beest’, wat waarschijnlijk een RFID chip zal zijn in de hand of het voorhoofd. Er staat heel veel beeldspraak in de Bijbel, dus ik zie dit nog altijd als mogelijkheid. Het lichaam van de mens is voor GOD belangrijker dan een hoopje stenen. Maar ik kan verkeerd zijn natuurlijk, de tijd zal het uitwijzen.

 44. Hier in Utrecht, alles sluit.
  Café’s, restaurants, cafetarias.
  Zit nog op het terras. Als laatste der Mohicanen.

 45. Het mag duidelijk zijn dat de VVD,CDA,D66,CU met behulp van GL.SP,PVDA Nederland naar de knoppen hebben geholpen. Hun misdadige politieke principes kwamen duidelijk naar voren om donderdag niet voor het sluiten van de scholen te stemmen. Ook het weg lachen van het aangevraagde debat een paar weken terug door de FVD om maatregelen te nemen is een aanslag geweest op de bevolking. Er zijn volksvertegenwoordigers voor minder geluncht. Dat de Media die Rutte en zijn kliek in Den Haag nog steunen is walgelijk en een misdaad tegen de bevolking die de propaganda in het Derde Rijk benaderen

 46. neem Quinine pillen als u die kan kopen, dat werkt er goed om te voorkomen, lees wel de bijlagen, is een oud middel zit ook in Tonic drank.
  God Bless

 47. Er is Corona in Franrijk, en wat de Macron? De verkiezing door laten gaan, beschemd met zijn body
  Die geenmond kapje op hebben en dicht bij hem staan, hé???
  Deze zijn zeker ingeént of hij weer dan wij, dat is vast zeker!

 48. …. er liggen ook jonge mensen bij …. . Ja natuurlijk liggen er jonge mensen bij. Het is inmiddels wel duidelijk dat de weerstand van lijf en leden het beste tegenwapen is tegen elke aanval van buitenaf, van elke…. ! Niet omdat het moet, maar omdat het kan, staan de supermarkten, inmiddels ‘n cash and carry bedrijf, vol met (etens)waren die wel de maag vullen maar geen toegevoegde waarde hebben. Én het begint al tijdens de zwangerschap, de foetus krijgt zijn of haar deeltje mee. Baby voeding, peutervoeding etc, is nog nooit zo discutabel geweest als vandaag de dag. Hierbij verwijs ik u naar een artikel uit 2016 : 33 % van kleine kinderen zijn chronisch ziek – netzfrauennetzfrauen.org
  dd. 17 oktober 2016 Wissen Sie wie “normal” es ist, dass ein Kind gesundheitliche Probleme hat ? Finger weg von unseren Kindern ! Vooruit met de geit, moeder heeft geen tijd, vader heeft geen tijd dus : Ping en klaar is Kees. Tja zo gaat dat, voorbeeld doet volgen. Geef mij maar een bal met, en ik een ‘openbeentje’ of een patatje oorlog. Jong geleerd is oud gedaan, ja natuurlijk. Maar WAT heeft de jeugd, ik generaliseer nu, eigenlijk geleerd, NIETS. He’j ouwe, begrijp je dan NOG niet dat wij in een totaal andere wereld leven, daar begrijp jij ( over opvoeding gesproken ) helemaal niets van man. Wij leven in een Digital Life …. . Thuis staat het eten op tafel, als ze geluk hebben, en Ping , vaak nog in het plastic samen met mayo en ketchup, dan vlug voor de ‘leugenbuis’ met een biertje vol met glyfosaat en nog wat te ‘knabbelen’ en moeders drinkt voor de afwisseling nog maar een ‘wijntje’ waar hopelijk nog ‘n druif in zit. Niet zo verwonderlijk dat de ‘wachtkamer’ altijd zo vol zit. Nestlé , Unilever & co lachen zich rot.
  Geen wonder dat ook …. jongeren ‘aan het infuus moeten ….

 49. Nederland niet alleen naief wat betreft corona, ook al jaren naief wat betreft islamisering.

 50. Ja, een dictatuur is beter gewapend om extreme maatregelen te nemen, U heeft er zelf over bericht. Tot en met het dichtlassen van appartementsgebouwen en zwaar geweld om burgers in quarantaine te dwingen – te houden. In twee weken tijd twee ziekenhuizen bouwen met tralies in de ramen. Zou u dat graag zien gebeuren bij ons? Ik denk het niet. Mogelijk hoor, dat we van de Pax Americana naadloos overgaan naar de Pax Siniënsis éénpartijstaat Eurazië, maar ik denk dat de epidemie -hoewel hier erger dan in China- vanzelf uitdooft als het terrasjesweer, de terrasjestijd aanbreekt. En het virus -al dan niet gemuteerd- eind oktober – begin november terugkeert.

 51. Bij ons zijn ze dicht, ook alle café en restaurants en gewone winkels moeten dicht zijn in het weekeinde alleen supermarkten en apothekers mogen dan open zijn. Alle evenementen zijn afgelast, gaat dat nu dat virus tegenhouden? alleen vertragen? En waarom? Omdat virussen letterlijk van onszelf zijn, het zit in onze DNA viraal gezien dus, ouderen zijn kwetsbaar, maar in wezen is iedereen kwetsbaar. Deze pandemie zou ons nu moeten aanzetten tot nadenken van: kunnen we anders gaan leven, want deze pandemie is niet de schuld van God, maar van onszelf, want het is van ons, het virale zit in ons systeem, het komt van ons. dus iedereen is verantwoordelijk of hij dat virus wil verspreiden of niet. Shalom

 52. Op https://nos.nl/liveblog/2327147-sluiting-scholen-verwacht-rivm-meldt-nu-twintig-doden.html het volgende:

  “Wereldberoemde moskee Jeruzalem dicht

  De Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem sluit de deuren als maatregel tegen het verspreidende coronavirus. Ook de nabijgelegen Rotskoepel met de bekende gouden koepel gaat dicht. Moslims zullen tot nader order bidden op de open vlakte van de Tempelberg, in de islam bekend als Haram al-Sharif, waar de moskee op gebouwd is.

  De Al-Aqsa-moskee is gebouwd in de achtste eeuw en wordt door moslims gezien als een van de heiligste plekken op aarde.”

  Zal dit wellicht er toe leiden dat de Derde Tempel herbouwd gaat worden?

Comments are closed.