Na monsterwinst PVV moet VVD nu kleur bekennen en zichzelf redden of vernietigen

———————————————————————————————————————————

         Heeft deze bijzondere verkiezingsuitslag misschien ook nog een spirituele dimensie?

———————————————————————————————————————————

(11.45) – Na de monsterwinst van de PVV (proficiat met je 37 zetels, Geert Wilders) hangt alles af van de VVD, dat weliswaar een zwaar verlies van 10 zetels leed, maar de sleutels in handen heeft voor het vormen van een nieuw kabinet. Dat de VVD een zetel minder haalt dan GL/PvdA maakt het extra interessant, want Yesilgöz moet nu kiezen tussen de tweede viool spelen onder premier Wilders of premier Timmermans. Kiest de VVD voor voortzetting van het verwoestende klimaat/immigratiebeleid, dan wordt het Timmermans en zal de partij zichzelf – gezien de grote onvrede onder liberale kiezers – vernietigen. En heeft deze bijzondere uitslag van de Nederlandse verkiezingen misschien ook nog een spirituele dimensie?

De meest logische nieuwe coalitie zou PVV-VVD-NSC zijn. Wilders en Omtzigt hebben immers samen 40 zetels gewonnen en hebben nu ruim één derde van alle Nederlandse kiezers achter zich staan. De VVD heeft weliswaar flink verloren, maar staat wat immigratie betreft – ook bij de liberalen een speerpunt tijdens de campagne – dicht bij de PVV. Aangezien NSC als zijnde ‘CDA-links’ een typische ‘meedraai’ partij is waar je alle kanten mee op kunt, zal de vorming van een nieuwe regering op veel punten weinig problemen opleveren.

Klimaat het grote struikelblok

En toch zal het een hele toer worden zodra het klimaat ter sprake komt, aangezien Wilders (in mijn ogen meer dan terecht) eist dat de strenge klimaatmaatregelen van tafel gaan. De VVD heeft met de Klimaatwet juist laten zien aan dezelfde kant te staan als extreemlinks, dus GL/PvdA. In het verkiezingsprogramma van Yesilgöz is duidelijk te lezen dat aan de klimaatmaatregelen, ook de ons land vermorzelende stikstof maatregelen, niet getornd mag worden. Gezien de reputatie van oud premier Rutte (‘A’ zeggen maar ‘B’ doen, en dan beweren dat het eigenlijk toch ‘A’ was, of dat je ‘A’ nooit beloofd hebt) vrees ik dat zijn opvolger zich op dezelfde wijze gaat gedragen en gewoon in zee gaat met GL/PvdA.

Dan krijgen we vermoedelijk een linksradicaal GL/PvdA-VVD-NSC-D66 klimaatkabinet, dat de komende jaren heel hard werk zal maken van het verder afbreken van onze vrijheid en welvaart, waardoor energie, brandstof en boodschappen nóg veel duurder zullen worden. De armoede zal daardoor verder om zich heen grijpen, waardoor de onvrede onder het volk tot het kookpunt zal oplopen. De VVD zal dan na enkele jaren hetzelfde lot ondergaan als het CDA, en ten onder gaan aan het jarenlange bedrog van zijn eigen kiezers en principes.

Aantal wakkere Nederlanders stijgt niet, maar daalt

Hoewel ik aan de ene kant best content ben dat de partij waar ik tot voor een paar jaar terug altijd op stemde nu de grootste is, ben ik aan de andere kant teleurgesteld dat het aantal ‘wakkeren’ in dit land klaarblijkelijk niet toeneemt, maar juist afneemt. FVD is namelijk de enige partij die zich verzet tegen de oorlog in Oekraïne, en vooral tegen de Pandemiewet die nieuwe lockdowns mogelijk maakt, en onder het gewraakte pandemieverdrag met de WHO ernstig de mogelijkheid openhoudt voor verplichte vaccinaties, of op zijn minst voor zeer strenge beperkingen voor mensen die zich niet willen laten prikken (= genetisch manipuleren, zoals u weet).

Mocht de VVD op de valreep eieren voor zijn geld kiezen en zichzelf redden door toch in een kabinet met de PVV te stappen, dan wordt het straks bijzonder boeiend wat premier Wilders gaat doen zodra de WHO een nieuwe p(l)andemie uitroept. Houdt hij dan vast aan ‘vrijheid’, of gaat hij overstag en verraadt hij zo’n beetje alle speerpunten waar hij al jaren voor vecht?

Gecontroleerde oppositie?

Overigens wordt de term ‘gecontroleerde oppositie’ weer van alle kanten gehoord. Ik kan het zelf bijna niet meer horen, niet omdat het niet zou kunnen (want het bestaat absoluut), maar omdat het te pas en te onpas wordt gebruikt en echt overal wordt bijgehaald. Ook dat is onderdeel van dezelfde tactiek: zaai zoveel mogelijk verwarring, twijfel en wantrouwen, zodat de mensen niets meer vertrouwen. Blaas dan het systeem (al dan niet met het nodige geweld) op en presenteer een ‘nieuw’ systeem waarmee mensen denken eindelijk van ‘de elite’ af te zijn, niet door hebbende dat juist dan de ruimte is geschapen voor om de echte geplande Nieuwe Wereld Orde te laten doorbreken.

Vaste lezers weten dat ik dit scenario niet nu pas verzin of van andere schrijvers en analisten heb overgenomen, maar al vele jaren geleden in tal van artikelen op mijn site heb besproken. Niet omdat het zo zál lopen, maar wel omdat de (al dan niet verborgen) signalen en aankondigingen van dit programma (zet de bevolking tegen zijn eigen leiders op zodat deze uiteindelijk worden afgezet (hetzij via verkiezingen, hetzij met geweld, of beide)) – al decennia zichtbaar zijn voor wie iets verder wil kijken dan de neus van de mainstream media lang is.

Niet alles is gecontroleerd en loopt volgens plan

Dus als mensen mij waarschuwen dat Wilders gecontroleerde oppositie is, dan antwoord ik: het kán. Maar laten we afwachten hoe het gaat lopen. Na zoveel jaar schrijven en researchen (ruim 15 jaar XN, maar ook daarvoor al een zeer lange tijd) ben ik er namelijk wel van overtuigd geraakt dat niet alles volgens het ‘grote plan’ van de (Vrijmetselaars) elite verloopt. Kijkend naar hun oude plannen en intenties wordt duidelijk dat er het nodige niet naar wens van de globalisten is gelopen, omdat we anders allang onder die wereldwijde (klimaat)dictatuur van een één-wereldregering hadden gezucht.

‘Verdeel en Heers’ is namelijk niet alleen de aloude beproefde tactiek die de huidige machthebbers op hun onderdanen toepassen, maar ook van de absolute top van ‘de elite’ over de lagere echelons waartoe bijvoorbeeld veel van onze politici behoren, of ze nu ‘links’ of ‘rechts’ zijn, en of ze zich dit nu wel of niet bewust zijn (meestal wel, aangezien het hen in financieel opzicht geen windeieren legt. Al is hebzucht natuurlijk een van de meest voorkomende slechte menselijke eigenschappen, dus niet per se een signaal dat er sprake is van omkoperij en verraad.).

Is de elite een ‘eeuwig’ transhumaan leven beloofd?

Trekken we de spirituele dimensie erbij, dan kan worden gesteld dat ook de absolute ’top’ enkel een speelbal is van nog ‘hogere’, ongeziene machten, die hen ongetwijfeld onder controle houden met beloften van een eeuwig leven met onbeperkte rijkdom. Let wel: een eeuwig leven in dit lichaam, althans, een geüpgraded transhumaan lichaam dat (vrijwel) onverwoestbaar is gemaakt, en van waaruit het bewustzijn in de toekomst in een ander ‘nieuw’ lichaam kan worden getransporteerd. (De modRNA / DNA genmanipulatie injecties vormen dan ook onderdeel van een groot experiment om onderdelen van deze technologie uit te proberen. Heeft u zich laten prikken? Dan bent u niets anders dan een proefkonijn voor de wensen van deze elitaire top.)

Noem die machten de duisternis, het duister, de duivel, demonen, gevallen engelen, Satan, archonten, de matrix, de Demiurg, aliens, etc. – ongeacht de benaming zal iedereen met een beetje geestelijk besef (dat in principe in iedereen is ingeschapen, maar in velen vakkundig ‘dood’ is gemaakt door een puur technische, ‘wetenschappelijke’ benadering van de werkelijkheid) beseffen dat er een oorlog gaande is om de mensheid volledig te knechten en te decimeren, en het geringe overblijfsel voorgoed als slaven gevangen te zetten.

‘Onze strijd is tegen de kosmische machten, de onzichtbare heersers van de wereld’

In het Nieuwe Testament worden deze machten de ‘wereldbeheersers van deze duisternis’ (Ef..6:12), en de ‘oversten van de macht der lucht’ (Ef.2:2) genoemd, (waarbij vanuit de grondtekst niet de lucht / hemel boven ons wordt bedoeld, als in ‘blauwe lucht’, maar de lucht die we inademen) We worstelen volgens de Bijbel tegen de ‘overheden’, waarbij vanuit de grondtekst duidelijk wordt dat dit geen aardse, maar onzichtbare machten zijn die al vanaf het allereerste begin de scepter over deze planeet zwaaien. En voor het woord dat is vertaald met ‘wereldbeheersers’ staat in werkelijkheid ‘kosmische machten’ (‘kosmokratoras’).

Het is gissen waarom de ware, complete betekenis van deze teksten op dermate wijze ‘verzacht’ is, dat de lezers de indruk krijgen dat het vooral om aardse machten gaat en daarnaast om één onzichtbare duistere kracht, ‘de duivel’ met zijn demonen, die echter ‘ver weg’ en ‘boven ons’ is, in ‘de lucht’. Terwijl uit de grondtekst overduidelijk blijkt dat die machten al vanaf het begin (zeg maar vanaf wat in de Bijbel allegorisch beschreven staat als de val van ‘Adam en Eva’) op deze aarde, rondom ons, zijn.

Dat is exact wat Johannes in retrospect te zien kreeg: de ‘draak’ en zijn engelen die oorlog voerden ‘in de hemel’, en die oorlog verloren en vervolgens ‘op de aarde werden geworpen’. Dat is niet een gebeurtenis die nog in de toekomst moet plaatsvinden, maar wat reeds zeer lang geleden is gebeurd.

De duivel heeft de macht op aarde, en geeft deze aan wie hij wil

Misschien vraagt u zich af waarom de verkiezingsuitslag in Nederland in deze spirituele dimensie wordt getrokken. Het antwoord is niet alleen te vinden in bovenstaande teksten, maar ook in wat ‘de duivel’ in de woestijn aan Jezus beloofde: ik geef je alle koninkrijken van de wereld en hun rijkdom als je mij aanbidt. ‘En de duivel zeide tot Hem: U zal ik al deze macht geven en hun heerlijkheid, want zij is mij overgegeven, en ik geef haar wie ik wil.’

Jezus weersprak hem niet, omdat Hij wist en erkende dat niet zijn Vader, maar Satan de heerser van deze wereld is sinds hij na de ‘oorlog in de hemel’ op de aarde werd geworpen. (Jezus weerstond natuurlijk wél de ‘uitnodiging’ van de duivel om voor hem te knielen en zo alle macht op aarde in handen te krijgen. Die macht heeft Hij nu dus (nog) niet.)

Kortom: de kans dat iemand grote wereldse macht krijgt buiten de ‘goedkeuring’ van de duivel om, is weliswaar niet onmogelijk, maar niet bijster groot. En als het iemand onverhoopt tóch lukt om buiten zijn controle op een invloedrijke positie te komen en zo het koninkrijk der duisternis te bedreigen, dan is er altijd wel een ’tragisch ongeluk’, ‘plotselinge ernstige ziekte’ of gewoon een openlijke moordaanslag mogelijk om die persoon van het toneel te verwijderen.

Laten we de komende jaren eens gaan bezien of een eventuele premier Wilders tot de hoge uitzonderingen behoort. Hoewel ik sympathie voor hem heb en zijn vrij consequente koers en zowel zijn politieke als persoonlijke gehardheid bewonder, zou ik mijn geld er eerlijk gezegd (nog) niet meteen op zetten. Desondanks hoop ik toch op dat PVV-VVD-NSC kabinet, want het extreemlinkse alternatief onder premier Timmermans gaat sowieso voor ons allemaal een ongekend drama worden.

Xander

Zie ook o.a.:

20-11: Verkiezingsprogramma’s 2023: FVD stelt soevereiniteit en vrijheid op alle gebieden centraal
20-11: Verkiezingsprogramma’s 2023: Met ‘Nederland op 1’ staat PVV nu gedeeld bovenaan in de peilingen
18-11: 
Zwartboek Frans Timmermans: Krijgt deze gewetenloze narcist de macht in Nederland?
15-11: 
Verkiezingsprogramma’s 2023: Wat bedoelt de VVD met ‘Ruimte Geven en ‘Grenzen Stellen’?
10-11: 
Verkiezingsprogramma’s 2023: Maakt PvdA/GL van Nederland een communistische staat?
05-11: 
Verkiezingsprogramma’s 2023: ‘Tijd voor herstel’ van Pieter Omtzigts NSC

2022:

22-07: Aftredende leiders, protesten, opstanden en volkstribunalen zetten eindspel elite juist in gang (/ Illuminati kaartspel 1995 liet het al zien: volken worden doelbewust opgezet tegen hun eigen regeringen om weg vrij te maken voor het écht (Luciferiaanse) Nieuwe Wereld Orde, valselijk ‘het grote Ontwaken’ genoemd)
11-07: Buitenlandse analisten: Nederlandse boerenopstand is start van de Great Awakening
07-07: Georgia Guidestones ritueel opgeblazen als aankondiging van massale depopulatie?
23-03: Het Grote Ontwaken komt pas zodra de mensheid dreigt te worden uitgeroeid’

2021:
20-12: ‘Het echte plan volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
(Poetic Justice’? Regeringen en overheden die nu hun eigen volken verraden zullen zelf worden verraden door de top van de globalistische elite – Flashback naar het Illuminati kaartspel dat we in 2009 uitgebreid hebben besproken, en waarop de ‘wraak van het volk’ werd voorspeld )