JIT baseert zich op twijfelachtige CIA bron Bellingcat bij aanwijzen ‘Russische daders’ MH17

—————————————————————————————————————————————–

Rusland onderschept Amerikaanse B-52 bommenwerper op schijnaanval koers naar de Krim

—————————————————————————————————————————————-

Het Russische ministerie van Defensie heeft een video vrijgegeven waarop is te zien hoe een Amerikaanse B-52 bommenwerper wordt onderschept door twee Su-27 gevechtsvliegtuigen (screenshot). De B-52, die kernwapens kan vervoeren, vloog boven de Zwarte Zee en zou op een koers hebben gelegen voor een ‘schijnaanval’ op de Krim. Samen met de conclusies van het JIT, dat vandaag op grond van nieuw ‘bewijs’ 12 personen, waaronder de Rus Igor Girkin (3), als schuldigen van de MH17 ramp vijf jaar geleden aanwees, kunnen deze ontwikkelingen als de volgende stap naar een NAVO oorlog tegen Rusland worden gezien.

Volgens Amerika had de B-52 deelgenomen aan de jaarlijkse NAVO oefening BALTOPS, die deze keer vanuit (het niet Baltische land) Roemenië plaatsvond. Een bericht dat gebaseerd zou zijn op Amerikaanse militaire bronnen en radar informatie stelt dat de B-52 in een ‘rechte lijn op de Krim’ zou zijn afgevlogen, wat ‘een schijnaanval geweest kan zijn.’

De Krim sloot zich enkele jaren geleden op democratische wijze met bijna unanieme steun van de bevolking aan bij Rusland, maar wordt in de Westerse media nog steeds valselijk een ‘annexatie’ of ‘bezetting’ genoemd.

Westen kruipt steeds dichter naar grenzen Rusland

Ook boven de Baltische Zee zou een B-52 zijn onderschept. Die bommenwerper zou daarna om onbekende redenen een noodlanding hebben moeten maken in Groot Brittannië. Het Russische ministerie van Defensie wees erop dat NAVO toestellen steeds vaker ‘gevaarlijk dicht’ bij het Russische luchtruim komen.

De afgelopen jaren is het aantal incidenten met bijna confrontaties tussen Westerse en Russische vliegtuigen en schepen fors toegenomen. Het Pentagon heeft het steeds over ‘Russisch onprofessioneel gedrag’, terwijl het Kremlin voortdurend wijst op de fors toegenomen Westerse militaire activiteit langs de grenzen met Rusland, wat uiteindelijkals een rechtstreekse bedreiging met oorlog kan worden opgevat. (1)

Conclusies JIT van meet af aan doorgestoken kaart

Zoals onze lezers weten is het complete onderzoek naar MH17, nu bijna 5 jaar geleden, een belangrijk onderdeel in het manipuleren en opzetten van de Westerse publieke opinie tegen Rusland. Op deze site hebben we de afgelopen jaren uitgebreid de vele verdachte feiten besproken, op basis waarvan ‘de Russen’ van meet af aan –letterlijk toen de wrakstukken nog maar amper op de grond terecht waren gekomen- al de schuld moesten krijgen.

Enkele van de argumenten dat om doorgestoken kaart gaat is de uitsluiting van Rusland als volwaardige onderzoekspartner, terwijl Oekraïne, een andere mogelijke dader, juist in het JIT werd opgenomen en zelfs vetorecht kreeg over welke informatie er mocht worden gepubliceerd.

Dit was niets anders dan een versie van ‘de slager die zijn eigen vlees keurt’. Het maakte het bij voorbaat onmogelijk dat serieus naar Oekraïne als potentiële schuldige van de MH17 werd gekeken, en dat terwijl daar juist zeer sterke aanwijzingen voor waren – zaken die echter grotendeels door het JIT zijn genegeerd, juist omdat het regime in Kiev werd toegestaan dit te blokkeren.

Twijfelachtige bron: het nauw aan de CIA verbonden Bellingcat

Dezelfde gerede twijfels kunnen bij het aanwijzen van 12 Russische en/of pro-Russische daders worden gezet. Wij zeggen niet dat deze mannen het pertinent niet gedaan kunnen hebben, maar wel dat de bron die dit beweert, Bellingcat, een bureau met een hoogst twijfelachtige reputatie is. Bellingcat werd opgericht door ene ‘Moses Brown’ die ‘bewijzen’ presenteerde dat de Syrische president Assad gifgas tegen zijn bevolking had gebruikt, en ook andere oorlogsmisdaden had gepleegd.

Nadat gebleken was dat Brown zijn ‘bewijzen’, die een Amerikaanse invasie van Syrië hadden moeten rechtvaardigen, had vervalst, ruilde hij zijn (vermoedelijke CIA) pseudoniem in voor de naam Eliot Higgins. Zogenaamd via ‘crowdfunding’ verzamelde hij een behoorlijk en goed (door de CIA?) betaald team om zich heen, compleet met vertalers. Ook als Higgins baseerde hij zijn artikelen voornamelijk op informatie en inlichtingen van de Oekraïense geheime dienst (en dus de CIA).

Op grond van Higgins’ ‘informatie’ werd het verhaal steeds wilder. Toen de Amerikaanse/NAVO oorlog tegen Rusland (in en om Oekraïne en Syrië) maar uitbleef, beweerde hij zelfs dat het niet presenteren van bewijs van Russische betrokkenheid bedoeld was om Rusland vrij te pleiten. Ook beschuldigde hij de Europese regeringen ervan niet genoeg gedaan te hebben om het luchtruim boven het Oekraïense oorlogsgebied te sluiten, wat een idiote bewering was, want die hebben daar helemaal geen zeggenschap over.

Conclusies JIT door CIA gedicteerde oorlogspropaganda

Directe bewijzen dat Higgins een CIA agent is zijn er niet, maar er zijn wel heel veel aanwijzingen voor. Dat houdt automatisch in dat alle conclusies die tot nu toe door het JIT werden getrokken, inclusief de beschuldingen van vandaag, vrijwel zeker door de CIA zijn bepaald en gedicteerd, en door iedereen die nog enige waarde hecht aan zaken zoals objectiviteit en onafhankelijkheid genegeerd kunnen worden. (2)

Alleen het regime in Kiev en de transatlantische globalisten in Brussel en Washington hebben baat bij het volhouden van deze schandalige anti-Russische leugenpropaganda. Keer op keer blijkt het grote einddoel immers de ondergang van Rusland te zijn, desnoods met militaire middelen. Dat het Kremlin dat niet rustig gaat zitten afwachten moge duidelijk zijn. De gevolgen van deze onbeschaamde Westerse agressie zouden voor ons allemaal wel eens catastrofaal kunnen zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Anderwelt Online
(3) NU

Zie ook o.a.:

02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op
03-01: Kerstcadeau Westen voor Oekraïne: ISIS strijders voor oorlog tegen Russen
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. De vs hebben net zo goed de Sovjet unie willen destabiliseren in de vorige eeuw.

 2. @ Peter: 10:14 am. Dank voor deze aanvulling van U. Tijdens het communisme in de Sowjet-Unie zal het zeker zijn gebeurd, het demoraliseren en het destabiliseren van Europa. Dat ben ik dus met U eens. En inderdaad de machthebbers op onze aarde hebben en heel andere belangen op het oog dan die van de gewone burgers. Dan gaat het m.i. hun altijd om: Macht, grondstoffen, overheersing.

 3. @Tom Hendrix 21/06/2019 om 5:37 pm:

  Ik denk niet dat u goed begrepen heeft wat ik schreef. De strekking van mijn reactie op het artikel is niet dat ik van mening ben dat Rusland de MH17 heeft neergehaald. Sterker nog, het is niet ondenkbaar dat dit een valse vlag aanslag is om Rusland in diskrediet te brengen of dat het domweg een vergissing is. De resultaten van het onderzoek daarvan blijven onduidelijk. Probleem is dat we het niet weten. Wat wel duidelijk is – en dat maakt het verhaal van Yuri Bezmenov des te interessanter – is dat de Russische Federatie en haar voorganger de USSR, alles in het werk hebben gesteld om het Westen de demoraliseren en te destabiliseren door decennialange hersenspoeling en dat dit proces bijzonder goed gelukt is en wel zo goed dat de Westerse bevolkingen een heilig geloof hebben in de onschuld van de Russische machthebbers. Mijn insziens zijn alle machthebbers van enig belang, deelnemers in een ‘spel’ dat niet de belangen van de bevolking op het oog heeft. Waakzaamheid is dus geboden.

 4. Achter Bellingcat schuilt niet enkel de aan de top van de US Democraten horige CIA maar ook een zekere George Soros.
  Nuf said me thinks…

 5. @ Peter: 1:14 pm. Neen, de EUSSR zult U bedoelen. En het gaat altijd en enkel om macht, geld, en grondstoffen. Kwats wat U zegt, Rusland heeft geen enkel belang in een conflict met Europa en/of de Verenigde Staten.

 6. Laat je niet door de Russen belazeren. Hun hele geschiedenis staat stijf van het marxisme tezamen met de daarbij behorende subversieve activiteiten om het Westen te ondermijnen.
  Putin heeft een KGB achtergrond. Dat is geen goed nieuws. Het is een spel dat maar door weinigen echt begrepen wordt. Tipje van de sluier? Bekijk deze waarheid dan maar: https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc&t=5s

  De korte versie want velen zijn denklui en hebben moeite met concentreren. Laat je niet bij de neus nemen.

 7. Mensen toch, ik reageer wat laat, maar zijn we de Twin Towers vergeten? Rusland MOET de schuld krijgen, mensenlevens tellen niet. Plannen voor oorlogen (O.a.1ste en 2de W.oorlog) worden in de schaduwregering (Amerika) geraamd en van daaruit be/gestuurd.
  Deze regering trekt aan de touwtjes en hun dienaren voeren het uit. Eu/Ned., is dom, ontzettend dom bezig, in plaats van op goede voet met Rusland te staan, tergen ze zijn leider met leugens. Want als je echt de onderste “steen” boven wilt halen moet je alle partijen/ getuigen aan het woord laten. Naar Rusland wordt niet gehoord, dus dat zegt al voldoende. Poetin kan een goede en misschien hoognodige bondgenoot zijn.

 8. @ Lodewijk: 11:18 pm, op 20/6. En dat zul je in de totaal verziekte Nederlandse pers en media niet lezen. Alleen de links-liberale en de eussr mening tellen.

 9. het mooiste aan de JIT vind ik dat zij degene zijn die foto’s van het serie nummer van de BUK raket hebben vrij gegeven.

  maar als Rusland dan documenten vrij geeft die laten zien dat de buk raket met dat serie nummer al in de jaren 90 aan Ukraine was verkocht. dan word dat compleet genegeerd door dit “onderzoek” team. net als de russische radar data, en de tests met echt buk raketten die de fabriek heeft gedaan. de resultaten hiervan worden ook genegeerd.

  daarnaast mocht Ukraine gelijk meewerken met het JIT, terwijl Ukraine omdat zij ook BUK raketten hebben, ook gewoon verdachte had moeten zijn.

  ik heb echt met je te doen als je IQ zo laag is dat je dan ook maar 1 woordje uit het JIT zijn mondje geloofd.

 10. @ Econoom: 10:37 am: Gelooft U dan maar de links-liberale “leugenpers”, in casu hun propaganda.

 11. IK ben blij met het nuchtere commentaar van premier Mahathir van Maleisië.De hele publiciteit rond MH17 is het werk van oorlogshitsers.Het is toch overduidelijk dat Oekraïne ervoor verantwoordelijk is dat het luchtruim niet gesloten was,terwijl al eerder vliegtuigen neergehaald waren.Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat het een vooropgezette valstrik is geweest van Oekraïne en ik sluit nog altijd niet helemaal uit,dat het gaat om een oekraïense raket.

 12. Vraag mij af, waar zijn de Oekrainse verkeersleiders Carlos Bucca en Anna Peresenko gebleven? Denk wel dat ik het weet. Zijn in ieder geval niet meer terug te vinden op het internet.

 13. Geen enkele getuige heeft een Buk raket gezien of gehoord, aldus professor Kees vd Pijl die er een boek over heeft geschreven. Wel zijn er legio getuigen geweest die straaljagers in de buurt van MH17 hebben waargenomen. Het afschieten van een Buk raket gaat met enorm geweld en lawaai en veroorzaakt een flinke rookpluim die 10 minuten zichtbaar blijft. Dan zijn er maar een paar Buk scherven gevonden van de honderden. De lichamen van de piloten zijn nooit vrijgegeven voor autopsie. De Black boxen zijn naar Engelend gestuurd en daarna geen nieuws meer. Ik geloof niets van dat Buk verhaal. Iets anders heeft MH17 doen neerstorten.

 14. Ik heb op Xander al veel onzin over mh17 gelezen. Zo stond er vlak na het neerschieten van de mh17 een verhaal op Xander dat het allemaal niet waar was. Dat de lijken toebehoorden aan de passagiers van het een half jaar daarvoor verdwenen vliegtuig van Malaysia Airways. Wat er dan met de passagiers van mh17 zou zijn gebeurd daar had Xander natuurlijk geen antwoord op.

  Kunt u dat artikel even opzoeken , zie bij
  Oud Xandernieuws.punt.nl Mod.

 15. Xander en zijn goedgelovige volgers trappen nog altijd blindelings in de desinformatiecampagne die door staatstrollen uit Rusland op internet wordt uitgevoerd. Daarbij maken ze soms ongelooflijke blunders . Maar dat doet de goedgelovigen niet van mening veranderen.

 16. Je kunt het draaien zoals je wilt maar Rusland moet en zal als schuldige uit de bus moeten komen.
  Het word dan helemaal een lachertje als Hendrik Steenhuis als rechter aangewezen word in de zaak MH17
  Steenhuis was ook de rechter die het Wilders proces deed in de Minder minder zaak, een trekpop voor de politiek.
  Ga toch weg met dat onafhankelijk.

 17. @ Ernie van der Wal: 9:35 pm.op 19/6. Juist, waarom ging de MH 17 juist daar vliegen, waar het een oorlogsgebied betrof. Ra, ra, wie het weet mag het zeggen. En 1000 Euro Rutte (VVD) die liegt al als hij goedemorgen zegt!

 18. Toch is het een succesvolle methode . Wanneer je iemand ( als groep ) onafgebroken de schuld blijft geven van wat dan ook ; wordt deze de echte dader .
  J. Goebels : Wanneer je een leugen maar vaak genoeg blijft herhalen wordt hij de waarheid .

 19. Ik zou graag willen weten of er iemand is die het lichaam of de restanten ervan van zijn omgekomen familielid heeft gezien

 20. Het is niet Rusland. De leiders van de EU hebben belang bij Oekraïne en houden hen de hand
  boven het hoofd. Rutte doet daar ook aan mee, heeft met olie en shell te maken naar mijn idee.
  En worden de nabestaanden met een kluitje het riet ingestuurd.
  De EU lijders hebben totaal geen respect voor het gebeuren.

 21. Je kunt een onderzoek niet serieus nemen, als één van de mogelijke daders aan dat onderzoek mag deelnemen èn……… informatie over haar mag achterhouden. En de andere mogelijke dader van dat onderzoek wordt uitgesloten.

  Hoewel ons huidige infantiele rechtersgajes er stompzinnig genoeg voor is, kan je als rechter in redelijkheid niet vanuit de theorie van de rechtszaal ,op de stoel gaan zitten van militairen in oorlogsgebied.
  Wie dat wil is geen rechter, ook geen wereldverbeteraar, maar een regelrechte imbeciel.

  Belangrijker vraag is, hoe in ’s hemelsnaam een passagierstoestel mocht vliegen boven een actief oorlogsgebied, waar in die tijd ook vliegtuigen uit de lucht werden gehaald.
  Als je al schuldigen kunt aanwijzen, dan zijn het de mensen, die toegestaan hebben dat dat vliegtuig zich op die onverantwoorde positie bevond. Want de zomer van 2014 hoorden civiele vliegtuigen niet boven de Oekraïne thuis.

 22. Hoe wist MH17 dat het over donjesk moest vliegen terwijl het op de goede koers lach ?
  Hoe wisten de de mensen van de buk dat zij daar moesten staan ?
  Het moest van koers veranderen en lager vliegen anders stond de buk verkeerd .
  Het radar 3 stuks moesten dan wel uit staan goed geregeld dan kon het beginnen.
  Oja nog even van vrachtauto veranderen van groen naar wit .
  Nu had kiev 2 vliegen in een klap hulp van de eu en vs en cangtie voor russen zonder bewijs de zelfde dag nog want vs had alle bewijs werd gezegd ja dan was de zaak snel opgelost.Maar nee hoor iets vergeten kiev in de jid rusland had al staf nog iets. Oja iedereen
  mond dicht ook rutte .ZO nu eerst beschuldigen. Getuigen uitschakelen Russen erbuiten houden 4 boeven de schuld geven en we zien wel waar het schip strand ‘Ja je kan toch niet aan de gang blijven een moet er de schuld krijgen

 23. Ik blijf mij verwonderen over de ronde (kogel?) gaten aan linkerzijkant van de cockpit. Als een bukraket ontploft heb je brokstukken en geen kogelgaten. Die inslagen van brokstukken heb in niet gezien, wel ronde gaten. Mijn conclusie is dat de MH-17 is neergeschoten door een straaljager uit Oekraïne.

 24. Nederland Rutte en andere slipperdragers hebben boter op hun hoofd

 25. En weer is er geen bewijs geleverd. En natuurlijk vroegen de journalisten van de MSM er niet om. En natuurlijk trok Rutte weer een grote broek aan. Dan heeft Joost Niemoller vele malen beter werk geleverd. Triest deze doofpot. Je zult maar een nabestaande zijn.

 26. Waarom vloog de MH 17 daar? Dit stinkt aan alle kanten fantast Rutte (VVD).

 27. Helaas : mensen die inderdaad willen weten wie, wat en waar is maar een handje vol. Een land vol met goedgelovigen. Onze overheid zegt het toch, dus zal het wel waar zijn …. . Onze overheid wil ons allemaal geloven dat ze het beste voor hebben met de Nederlandse bevolking. Geloof er geen barst meer van !
  Op de uitermate vervelende en steeds herhaalde reclame boodschappen worden met de regelmaat van de klok donaties gevraagd voor allerlei aandoeningen. De Nederlander betaalt al zo veel belastingenen en afdrachten. En hoe zit het dan met bijv. suikerpatiënten, reuma patiënten, hart en vaat onderzoek, epilepsie, blindengeleidehonden, enz. enz. Of misschien voor riante salarissen voor de directie van de zogenaamde ,goede doelen, .
  Hoezo donaties ? Onze regering slaat op velerlei gebieden de plank mis. Empathie met ons volk ? Geloof er geen barst meer van.

 28. Vraag me af, wat voor baat hadden de Russen om de MH17 uit de lucht te halen, ik zou het niet weten. Mijn gevoel zegt dat Oekraïne de schuldige is. En waarom was Nederland zo laks om het gebied niet gelijk militair veilig te stellen. Nee, de onderste steen van Rutte die ligt heel diep in de oceaan. Maar voorlopig zijn de nabestaanden de dupe, die dragen dit leed hun hele leven met zich mee. En waarom zijn alle filmpjes die het tegendeel bewijzen dat het niet de Russen waren die de MH17 neerhaalde verdwenen??

 29. Rusland heeft de Krim, die bij Oekraine hoort, illegaal bezet, alsmede een deel van Oost-Oekraine.
  Wie verantwoordelijk is voor de moord met voorbedachten rade op bijna 300 mensen is moeilijk te beoordelen, althans voor ons als mensen.
  God weet wie dat is/zijn en laat zich door niemand misleiden.

 30. Kees van Kesteren
  Wat ik me afvraag wordt wel steeds de menig van de nabestaanden gegeven ,of is het steeds een actie van een bestuurde vertegenwoordiger van deze.

 31. Beste Willy 19/06/2019 om 3:08 pm,

  Wat niet te begrijpen is, is dat de nabestaanden van MH17 ALTIJD boos worden als er ergens een andere invalshoek opduikt voor wat betreft de schuldige van het neerhalen van MH17.
  Ook nu worden ze standaard weer boos: Nabestaanden van vlucht MH17 protesteren in een brief aan de ambassadeur van Maleisië in Nederland tegen de uitspraken eerder deze week van de Maleisische premier Mahathir Mohamad. Die trok in een interview de verantwoordelijkheid van Rusland voor het neerhalen van het toestel in twijfel.

  “Zijn opmerkingen zijn meer dan alleen bizar en verontrustend; we vinden ze contraproductief bij de zoektocht naar de waarheid over de moord op 298 weerloze mensen, onder wie 43 Maleisiërs”, schrijft de Werkgroep Waarheidsvinding MH17.

  “Uiteindelijk ervaren wij zijn opmerkingen, met alle respect voor de premier en zijn ambt, als verraad aan alle slachtoffers en hun rouwende families.” Lees goed wat daar staat: “de zoektocht naar de waarheid”. Zij willen helemaal niet een zoektocht naar de waarheid, ze willen dat Rusland door alles en iedereen wordt veroordeeld als schuldige partij. Als ze echt op zoek waren naar de waarheid, dan zouden ze open staan voor allerlei mogelijke scenario’s, want de premier van Maleisië heeft natuurlijk helemaal gelijk, want er is totaal niets bewezen.

  Het feit dat de nabestaanden ALTIJD boos worden als er andere invalshoeken op tafel komen, begint aardig te stinken. Waarom willen zij de waarheid niet kennen? Dat is compleet onvoorstelbaar en afwijkend gedrag. Is er iets gebeurd waardoor de nabestaanden gewoon het deksel op de doofpot willen houden? Het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat nabestaanden op een bepaalde manier het zwijgen wordt opgelegd. Het gebeurde destijds ook na de “aanslag” op de school in Sandy Hook.

  De maker van de video hieronder laat zien dat op kerstdag 2009, op 25 december, de dag waarop alles gesloten is, bijna iedere bewoner zijn/haar hypotheek volledig heeft afgelost. Er zijn twee soorten transacties waar te nemen voor de huizen in Sandy Hook. De ene is dat mensen die er al woonden op die dag hun hypotheek volledig betaald zagen worden en anderen kregen op die dag een gratis huis. Er zit zelfs een huis van een half miljoen dollar bij.

  Zoals je kunt zien in het oorspronkelijke artikel zijn de originele video’s al door de Youtube censuurmachine verwijderd, maar gelukkig hebben wij destijds een kopie gemaakt.
  https://vk.com/video441399420_456239037

  Vorig jaar schreven we al een artikel met de titel: Nabestaanden MH17 totaal niet geïnteresseerd in de waarheid. Waarom niet? Waarom willen zij koste wat kost aan het officiële verhaal vasthouden, terwijl er karrenvrachten met aanwijzingen zijn dat het verhaal heel anders in elkaar steekt?

  Een verhaal dat op zoveel fronten rammelt dat sommige politici zelfs niet meer hun mond dicht houden, zoals Thierry Baudet. Kijk in het volgende fragment hoe vrijmetselaar Rutte duidelijk aangeslagen is als Baudet weigert om zijn eerdere mening over Oekraïne als mogelijke schuldige te herzien: https://youtu.be/thON3txY0Z0

  We blijven volhouden met het verspreiden van de waarheid en een doofpot met al zoveel scheuren in het deksel zal vroeg of laat openbreken. Help mee met het verspreiden van de waarheid, want het officiële MH17 verhaal is een grote leugen.

  Bron: Niburu 2 juni 2019.

  Groeten van Kees

 32. @ Willy: 3:58 pm. Die waarheid zal nooit boven water komen. De belangen van de oorlogshitsers zijn te groot, met name de NATO en de EU.

 33. De onderste steen…. loopjongetje Rutte, de hielenlikker van Brussel. Komt nooit boven ! Never.
  Politiek is een smerig spel. De onderlinge belangen zijn veel te groot.
  Wie de waarheid niet kent is gewoon een stommerik, wie de waarheid wel kent en deze een leugen noemt is een misdadiger …. Bertholt Brecht.
  Met alle sancties wordt het, economisch gezien, voor de EU een financiële teleurstelling. De hele EU is in feite een financieel fiasco. De rente blijft ongehinderd laag. Bedrijven kopen zijn eigen aandelen in. De schuldenberg is te vergelijken met de toren van Babel…. . Stortte in onder zijn eigen gewicht. Een beter voorbeeld is er niet te vinden.
  Alle aandacht om de mens af te leiden van de gebeurtenissen van de MH 17 worden uit de kast gehaald. Fransje Timmermans heeft indertijd, veel te voorbarig, een soap ten tonele verspreid. Met emotie bereikt men niets. Harde feiten geven feiten. Die liggen niet onder de laatste steen. Rutte is al lang opgehouden met zoeken. Inmiddels zou hij moeten weten dat schijn bedriegt.Het is een slecht uitgevoerd theaterstuk. Holland op z’n smalst.
  De NATO én de VN hebben last van kleptomanie, zakkenrollers zijn het. Landje-pik.
  Puttin : genoeg is genoeg. Tot hier en niet verder. Bijgestaan door India en China. De Krim, het draait daar momenteel alleen maar om geld ( miljarden vanwege doorvoer olie ) en corruptie. Bijna zoals in ons mooie Nederland

 34. Ik denk toch dat de Russen er voor iets tussen zitten, ze zijn zeer actief om te Navo te ondermijnen, dat wil niet zeggen dat zij die graag bij Rusland willen er voor niets zouden tussen zitten, wat het ook is, ik geloof dat de echte waarheid nooit zal boven komen. Shalom

 35. Het stinkt enorme en het schandaligste is dat de nabestaanden in de maling worden genomen. Er is maar een verantwoordelijke dat is de gene die het vliegtuig dit oorlogsgebied instuurde.
  Als ik een kind dwingt om de snelweg over te steken en het wordt aangereden dan ben ik de schuldige niet de gene in de auto die hem aanreed. Oekraïne , Nederland en de Maleisische maatschappij hebben het bloed aan de handen van de slachtoffers.
  Als mem op deze wereld iedere militair moeten gaan vervolgen die in oorlogsgebied onschuldige burgers hebben getroffen dan is men nog wel even druk zeker bij de Amerikanen.

Comments are closed.