Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog

Staat fase 1, oorlog tegen Griekenland om een ‘Groot Turkije’ te realiseren (zoals Turkse media op dit soort kaartjes laten zien), als begin van het herstel van het Ottomaanse Rijk, op het punt van beginnen?

—————————————————————————————————————————————-

Turkse agressie splijtzwam in NAVO: Duitsers steunen Turkije, Fransen steunen Griekenland

—————————————————————————————————————————————-

De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan dreigt mede NAVO lid Griekenland openlijk met oorlog, en waarschuwt Europa dat hij ‘geen concessies’ zal doen aangaande de ‘Turkse rechten’ op de enorme olie- en gasvoorraden in de Middellandse Zee. De moslimdespoot zet zijn eisen kracht bij door de marine op 1 en 2 september met scherpe munitie te laten oefenen in het gebied dat de Turken voor zichzelf opeisen. De Turkse agressie is een splijtzwam in de NAVO, want de Duitsers steunen Turkije (beide landen zijn historische bondgenoten), maar de Fransen staan achter Griekenland.

‘De Turkse marine heeft donderdag zijn recentste officiële waarschuwing – een Navtex – gegeven dat het schietoefeningen zal houden voor de kust van Iskenderun, ten noordoosten van Cyprus,’ bericht Al Jazeera.

Duitsland probeert de hoog opgelopen spanningen tussen Turkije en Griekenland te sussen, en roept beide landen op geen militaire oefeningen te houden.

Hypocriete Turken waarschuwen Frankrijk

Het Turkse ministerie van BuZa heeft zware kritiek geuit op Frankrijk, dat de verdragen over de Cypriotische onafhankelijkheid uit de jaren ’60 zou schenden. Erg ironisch en buitengewoon hypocriet, want het is Turkije dat al tientallen jaren het noorden van Cyprus illegaal bezet houdt. Ook verketteren de Turken het sturen van het Franse fregat Lafayette en drie Rafale gevechtsvliegtuigen naar Cyprus. (1)

Op 10 juni richtten Turkse oorlogsschepen hun rakettenradar op het Franse fregat Courbet, dat een Turks vrachtschip met hoogstwaarschijnlijk wapens voor Libië wilde controleren, omdat het VN wapenembargo zou worden geschonden. Na de Turkse dreigementen het vuur te openen, trok het Franse schip zich terug.

Oorlog tegen Grieken al meer dan 10 jaar geleden voorspeld

We schrijven al meer dan 10 jaar dat Erdogan op veroveringstocht zal gaan om zijn imperialistische plannen het Ottomaanse Rijk te herstellen te realiseren, en Griekenland één van zijn eerste slachtoffers zal zijn.

Andere landen en gebieden die hoog op de Turkse oorlogsagenda staan zijn Syrië, Libië, Egypte, Israël, het noorden van Irak, en de Balkan (waar de Turken in moslimstaat Bosnië met behulp van Duitsland en de VS al een stevig bruggenhoofd hebben geslagen voor de later geplande aanval op, en/of annexatie van Centraal en West Europa). Saudi Arabië staat ook op deze lijst, echter niet om te worden veroverd, maar om totaal te worden vernietigd, waarna Turkije het nieuwe centrum van de islam wordt, en Erdogan definitief de ‘Kalief’ van de moslimwereld wordt, zoals velen hem al zien.

 

Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

23-08: Erdogan verstevigt banden met Hamas, geeft terroristen en moordenaars Turkse paspoorten (/ Turkse dictator zweert opnieuw Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’)
15-07: Hagia Sophia veranderd in moskee: Zo worden de Turken klaargestoomd voor oorlog (/ Turkije stevent in Libië af op militaire confrontatie met Egypte, Syrië en de VAR – Herstel Ottomaanse Rijk komt steeds dichterbij)
19-06: Botsing bij Libië: Turkse oorlogsschepen richten raketten op Franse fregat
18-06: Turkije militair actief op vier fronten, start massale bombardementen op Koerden in Irak
20-01: Door Turkije ingeschakelde Syrische jihadisten gefilmd in vliegtuig naar oorlog in Libië
2019:
21-12: Egypte stuurt tanks naar Libië om Turkse militaire interventie af te weren
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
16-10: Amerikaanse officials: Turkije laat opzettelijke ISIS terroristen vrij en executeert Koerdische gevangenen
05-09: Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan (? Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven)
21-07: Turkse dictator Erdogan dreigt met militaire invasie van Cyprus
2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
(Op oud Xandernieuws.punt.nl, slechts enkele van de vele Turkije-artikelen):
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Ik wil u vriendelijk vragen het verschil over mijn bericht, en die van Goudsbloem, behoort die dan ook niet op geloofsforum.

  Jezus Overwinnaar schreef:
  29/08/2020 om 8:42 pm
  Aan Lechaïem

  Ik ben het met je eens, Jeruzalem behoort aan Israël. God heeft gezegt wie mijn volk haat, haat Ik ook. Johannes ziet uiteindelijk in Openbaring een visioen, het nieuwe Jeruzalem die vanuit de hemel komt, getooid als een bruid, die voor haar man versierd is.

  Geloofszaken naar het Geloofsforum. Mod.

  Goudsbloem schreef:
  02/09/2020 om 11:04 pm
  Sharkey schreef:
  02/09/2020 om 7:11 pm
  Velen trappen erin. Er staat ook in de Bijbel: ‘Niemand kan twee heren dienen; want of hij zal de ene haten en de andere liefhebben, of hij zal de ene aanhangen en de andere verachten; gij kunt niet God dienen en de Mammon, Matth. 6:24.

  Naar mijn inziens is dit bericht niet politiek gericht.

  Met vriendelijk groet.

  Overwinnaar, in principe alle geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Als u zich daar aan houdt hoeft u zich geen zorgen te maken over postings van andere gasten. Mod.

 2. Turkije krijgt binnenkort een mega aardbeving voor haar kiesen, dan is er geen tijd en geld meer voor landjepik.

 3. Ik heb een boek thuis liggen waarin een Griekse monnik, genaamd Paisios voorspellingen deed over de aanstaande oorlog tussen Turkije en Griekenland. Hij geeft kortgezegd aan dat de oorlog begint omdat de Grieken de grenzen van de eilanden zullen gaan uitbreiden van 6 mijl naar 12 mijl. Iets wat nu actueel wordt besproken! De Turken accepteren dit niet en vallen Griekenland aan. In 1e instantie lijkt het erop dat de Turken gaan winnen op land (hun vloot zal wel grote verliezen lijden) maar ze komen tot de Griekse stad Xanthi en moeten dan halsoverkop terug omdat ze zelf door Rusland worden aangevallen. Dit zal niet meer helpen en Turkije wordt volledig verslagen. De Turken zullen uitwijken naar Noord Afrika en het huidige Turkije zal verdeeld worden in ruwweg 3 gedeeltes waarvan 1 gedeelte naar de Koerden, 1 gedeelte naar de Grieken en 1 gedeelte naar de Armenen zal gaan

 4. Aan Lechaïem

  Ik ben het met je eens, Jeruzalem behoort aan Israël. God heeft gezegt wie mijn volk haat, haat Ik ook. Johannes ziet uiteindelijk in Openbaring een visioen, het nieuwe Jeruzalem die vanuit de hemel komt, getooid als een bruid, die voor haar man versierd is.

  Geloofszaken naar het Geloofsforum. Mod.

 5. Pienaar
  Ik woon en werk in Israel. Met veel Moslims. En wat zijn ze blij dat ze in Israel wonen. Waar haal je het vandaan om ons als negatief tegen Moslims te beschrijven. Helaas voor u maar de werkelijkheid is dat Israel er is met Jerusalem als hoofdstad. Vergeet niet dat de Golan ook van Israel is.

 6. @lechaiem
  Palestina is en blijft.
  In mijn wereld, waar ik bepaal wat en hoe, bestaat Israël niet dus ga jij maar lekker zionistische comments geven op sociale media en de mensen proberen te overtuigen dat alle moslims terroristen zijn en jullie heilig zijn. En hoe jullie verdienen om daar te wonen want jullie zijn de verkozenen?? Lijkt net een scene uit een film maar tjah.
  —– deel verwijderd, max. 3 woorden in hoofdletters, zie siteregels. Mod.
  Mazeltof!

 7. @svalbard 28/08/20 10:09 pm

  Om maar op de laatste zin antwoord te geven: ja, ik zou Svalbard graag een keer bezoeken! Wat je schrijft over Svalbard is mij allemaal bekend. Ik ben namelijk van jongs af aan heel erg geïnteresseerd in geografie, meteorologie en astronomie. Dus wat je schrijft over die poolnacht die daar in februari net ten einde loopt en over de Aurora borealis is mij allemaal bekend. Het lijkt me geweldig daar. Ik heb Lonyearbyen ook op mijn weer-app staan. Heel erg interessant om daar de dagen voordat de poolnacht begint snel te zien korten en nadat de poolnacht is geëindigd snel te zien lengen. En inderdaad ik
  kan mij de nietigheid van de mens voorstellen als je je in zo’n heftige sneeuwstorm bevindt!

 8. Zo, de Duitsers steunen Turkije! Dan is het weer net zo akelig als tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dit zal het einde van de NAVO betekenen.
  Ben benieuwd wat de Amerikaanse presidentskandidaten hier van vinden.

 9. @ Aan Benny

  Je ka het vinden in daniël hoofdstuk 11 Profetie over de toekomst en 12 het laatste hoofdstuk gaat over de eindtijd.

  Vriendelijke groet

 10. @Chris,

  Ja, Svalbard is het domein van koning ijsbeer.
  De camping ligt niet ver van het vliegveld, dus ten Noordwesten van Longyearbyen, de “hoofdstad” van Svalbard.
  En Svalbard is een eilandengroep op ongeveer 700 km ten Noorden van Noorwegen. Het grootste eiland heet inderdaad Spitsbergen, alwaar Longyearbyen gelegen is.
  Tja, die ijsberen, ze zijn voor ons levensgevaarlijk en daarom mag je Longyearbyen niet zomaar uitlopen, omdat je dan wel een geweer bij je moet hebben of anders een gids die er een heeft.
  Een bezoek aan dit gebied is heel bijzonder, je hebt het gevoel alsof je in een documentaire van National Geographic zit, of alsof je in een Poolexpeditie zit. Het is niet te beschrijven.
  Vanwege allerlei internationale verdragen moet Svalbard geheel gedemilitariseerd zijn.
  Daarom is de luchthaven bij Longyearbyen niet te gebruiken bij heel slecht weer. Tijdens ons verblijf daar in de tweede week van februari 2018 was er op een dag een sneeuwstorm, en toen moest het vliegtuig uit Oslo zelfs rechtsomkeer maken. Op zo’ n moment ben je volledig van de buitenwereld afgesloten. Ik ben toen juist naar buiten gegaan om zo’ n natuurgeweld aan den lijve te ervaren, ik vond het geweldig, om te beseffen hoe nietig de mens is in zo’ n situatie. We hebben er een tocht met sneeuwscooters gemaakt, in een groep van 7 mensen, de gids had dus een geweer bij zich.
  Toen wij er waren was de poolnacht al voorbij, want s’ middags werd het al wat schemerig.
  Daarna werd het dan al weer donker, en s’ avonds hebben we er ook het Noorderlicht gezien, hoewel we om dat te zien dan naar het Zuiden moesten kijken, zo ver Noordelijk is het daar.
  Svalbard is eigendom van Noorwegen maar het heeft een aparte status. Terwijl je helemaal geen douane ziet als je naar Oslo vliegt, moet je als je van Oslo naar Longyearbyen vliegt wel door de paspoortcontrole. Een gewone Europese identiteitskaart is hier niet geldig, je moet dus echt een paspoort hebben.
  Al met al was het voor ons een van de meest gedenkwaardige reizen die we hebben gemaakt.
  Misschien zou je er zelf wel eens willen gaan kijken?

 11. Een Navtex is een speciale radio ontvanger aan boord van schepen dat berichten aan de scheepvaart doorgeeft. Zoals weerberichten, Marine oefeningen en andere waarschuwingen die nodig zijn voor een veilige vaart in een specifiek zee of kust gebied. Marine schiet oefeningen maken daar deel van uit, vooral als er met scherp wordt geschoten. De NL marine doet dit op de Noordzee, de Britse Marine in het Engels kanaal. Dus dit Navtex berichtje op zich zegt niet zoveel. Dat Erdogan vervelend bezig is, is duidelijk. Dat er nu pas schermutselingen komen over de reeds jaren bekende olie en gas voorraden in het oostelijk deel van de Middellandse zee is opmerkelijk.

 12. @svalbard 27/08/20 08:10 h

  Op een camping in Spitsbergen is een Nederlandse man van 38 vanmorgen In zijn tent gedood door een ijsbeer! Het kan daar mooi zijn natuurlijk, maar ook gevaarlijk!

 13. Ottoman Empire is in zijn Ere herstel de datum 2023 wordt niet voor niets benoemd,.
  Schrijver is beetje pro Grieks gelet op zijn schrijfhouding.
  Turkije veegt n mum van tijd Hellas van kaart dus Mitsotakis kan zich wel gaan schuilen achter pinokkio Macron.Grieken zijn ook geen lievertjes hoor ze hitsen heel Europa op tegen Turkije !

 14. Man man man, nog steeds niet door wie hier de boosdoener is ondanks zoveel voorbeelden, Irak, Afghanistan, Libië, Palestina, Syrië, enz
  Erdogan is bezig met de ontwikkeling en vordering van Zijn land en dat mag niet. Waarom? Hij is turk, moslim en “dictator” volgens veel van jullie.Als Trump of een westerse leider een land illegaal binnenvalt is dat allemaal oké omdat de mensen worden “onderdrukt” Zet jullie trots en racisme even opzij en kijk de totale plaatje domme schapen

 15. Ik lees enkele keren ivm een oorlog tussen Griekenland en Turkije is voorzegd in Daniel ,maar welk hoofdstuk? ik ben niet zo goed thuis in de Bijbel Ik zou graag hierop een antwoord krijgen

  Ga naar het Geloofsforum met uw vraag. Mod.

 16. Even voor de duidelijk kwestie frankrijk in het spel, dat ook na de explosie meteen in Beiroet opduikt met propaganda door de straten meneertje Macron dat in Israël ook tekeer ging tegen Israëlische millitairen.

  De Fransen spelen n smerig spel ook tegenover Rusland maar ook tegenover Afrika en Turkije in dit geval.

  Er zijn nog 14 landen gebonden aan Frankrijk hun bestuur/ regimes daar zijn binnen hun maatstaven, Mali is heel belangrijk voor hen en de leverancier voor de stoffen die nodig zijn voor het franse nucleaire nationale installatie waar frankrijk op leeft.

  Die 14 Afrikaanse landen moeten voor hun onafhankelijkheid afkoopsom betalen elk jaar, ja nogsteeds! Anno 2020
  Bij elkaar verdiend Frankrijk daar min of meer 500 miljard dollar per jaar aan.
  Bekijk nu maar het spel richting Turkije dat de Afrikanen wakker schud en zelf natuurlijk wel wijzer wil worden maar dan wel met win win 50/50 wat is gunstiger voor de Afrikaan.

  Cultureel en religieus betreft liggen de Turken zoiezo dichterbij als Frankrijk.

 17. De grieken en fransen doen ook met scherp oefeningen vlak voor de Turkse kust Turkije het grootste land oppervlakte maar krijgt het kleinste zee territorium tjah dat is vragen om problemen.

  Duitsland zal Turkije wat bijstaan en ook de Italianen hebben meer belang bij Turkije zoals Malta ook die zijde kiest.

  Turkije verovert Libië niet, Libië wil zelf de Turken als bescherm heer zien zoals Syrië dat heeft met Rusland, Libië is al netals Bosnië, Qatar, Somalië en Soedan aan de Turkse zijde overal zijn al basissen of geplande basissen actief.

  De Fransen zijn tegen de Turken uit eigenbelang, Turkije neemt de invloed binnen Afrika over zo ook in Nigeria en Tsjaad geplande bassisen en samenwerkingen op andere vlakken.
  De poort ernaartoe is nu begonnen bij Libië maar ook Tunesië en Algerije voelen meer bij de geestelijk verwante Turken.
  Zelfs Marokko heeft zich uitgesproken tegen de Verenigde Arabische Emiraten en zegt achter Turkije te staan.

  In Jemen is nu Turkse activiteit dit word vergemakkelijkt ten eerste dankzij Somalië maar aan de andere kant Omaan, daar is nu de Emir aan de macht die n Turks/ Ottomaanse afstammeling is ze zoeken toenadering zoals Koeweit.

  Turkije en Azerbijcan richten de Turan op de Turkse variant van de Navo met landen als Kazachstan, Turkmenistan, Kirgizië, Oezbekistan en Turkse autonome deelstaten binnen Rusland en China die daarbij willen ook bij de Turkse raad.
  Hongarije dat dezelfde roots kent en het Slavische Oekraïne willen er als observerende lid bij uit eigen belangen.

  Is het nu al Duidelijk dat Turkije niet n regionale macht blijft maar uitgroeid tot de centrum spelers van zwaargewichten?

  Erdogan heeft te kennen gegeven dat hij na de Lhd schip( mini vliegdek schip en amfibi/ helikopter dek ) dat al ter water licht, nu ook vliekdekschepen gaat produceren op eigen bodem.
  1 of 2 of meer heeft die gezecht.

 18. @Svalbard
  Russen willen die evt de Turken los weken uit de NAVO,om uiteindelijk ze te verjagen uit Constantinopel.
  Wilden ze al ten tijden van de Tsaar,maar werd altijd al tegen gewerkt door het westen die niet wilde dat Rusland zomaar vrije toegang zou krijgen tot de Middellandse zee en ze niet het alleen heerschappij zou bedreigen,iets wat nu nog speelt.
  Ook wilde de Russische Tsaar na de bevrijding van Constantinopel de Slavische bevolking bevrijden van de Germaanse onderdrukking.

  @Gorghel
  China zal zeer zeker niet samenwerken met Turkije,dit alleen al omdat de Turken de Oeigoeren steunen in China, wat voor veel problemen zorgt,ook worden deze Oeigoeren door Turkije ingezet in Syrië.

  Rusland zal zeer zeker Israël niet aanvallen,deze landen werken veel samen en ook word er door de Russen actief naar vermiste Soldaten gezocht in Syrië,ook wonen er zeer veel Russen in Israël

 19. ik denk persoonlijk dat Turkije een belangrijke rol zal spelen in de laatste oorlog tegen Israël , hij blijft ook maar ruzie maken om Jeruzalem en dit terwijl Turkije daar geen zaken mee heeft. Ik zal nooit meer als toerist naar Turkije gaan, geen voet zet ik nog bij die dictator. Shalom

 20. @Sukkel,

  Je kan wel proberen om Turkije voor te stellen als een goed land, maar dat is het nu niet meer. Ik begrijp dat je uit Turkije komt en ik neem het je niet kwalijk dat je trots op je land bent. Maar terwijl ik vroeger Turkije op mijn lijstje van nog te bezoeken landen had staan, heb ik Turkije sinds Erdogan aan de macht is geschrapt.
  Terwijl ik in 2004 tijdens mijn bezoek aan Israël overal Turkse vlaggen naast Israëlische vlaggen zag bij wegenbouwprojecten, en de relatie tussen Turkije en Israël vriendschappelijk waren, is de houding van Turkije tegen Israël nu extreem vijandig!
  Besef je wel dat Erdogan bezig is om Turkije in de afgrond te storten?
  Zeg mij eens waarom Erdogan zo geobsedeerd is om Jeruzalem te willen “bevrijden”.
  Hij heeft geen enkel recht om zich zo vijandig tegenover Israël op te stellen. Leg mij eens uit waarom hij zo doet.

 21. Westerse leiders maken telkens weer fouten die naderhand tot grote en nare gevolgen leiden.
  Israël heeft de Palestijnen niet de grenzen overgezet na de 6-daagse oorlog. Dan was er geen Gaza-strook en West-over problem geweest.
  Na het verslaan van de Turken hebben ze de Turken niet over de Bosporus terug in Türkije gejaagd. Het problem hierdoor moge duidelijk zijn.
  Spanje heeft de moslims uiteindelijk allemaal uitgezet en toen was er rust wat dat betreft.
  maar, dan laten ze ze naderhand toch weer binnen, dus weer problemen.
  Europa is hard bezig met het importeen van moslims en daarmee veel problemen.
  Westerse leiders leren het nooit. Lessen uit de geschiedenis trekken is hen niet mogelijk. Problemen voorkom je alleen als je de veroorzakers daarvan letterlijk buiten de poort weet te houden.

 22. Marcus : gij zult geen kwaad met kwaad vergelden. Mooi gezegd, is echter nooit iets van terecht gekomen, waarbij eigenbelang altijd ‘de speler’ is. Of het nu gaat om een individu, een groepering of natie, het streven om een doel te bereiken is al zo oud als de mensheid zelf.
  @ Sukkel, beste.
  Inmiddels heb ik begrepen dat je een Turk bent. Als rasechte Nederlander hebben, of hadden wij, onze normen en waarden. In het buitenland, op vakantie of woonachtig, moeten wij ons gedragen als gast van dat land. Óf we daar geaccepteerd worden ligt eenvoudig aan ons aanpassingsvermogen ; dat geld dus voor iedereen. Integreren is een lastig iets omdat een ‘gast’ denkt …. dat het ‘gastland’ zich aanpast aan andere ideeën van, in dit geval, het Turkse gedachtengoed. Dat mag niet gebeuren, maar dankzij ons fantastisch Brusselse gebeuren staan ‘alle deuren open’ .
  Op dit forum, waar artikelen doorgaans ‘diagonaal’ – , of helemaal niet gelezen gelezen worden oppert men stellingen zónder kennis van zaken. Eerder schreef ik : alles heeft een reden ; of ‘we’ het er mee eens zijn of niet. De meerderheid, lees de geallieerden, beslist, punt. Of je nu een Turk bent of iemand uit bijv. Afrika, zonder respect voor het gastland zal het integreren nooit plaatsvinden.
  Wellicht heeft u wél mijn artikel gelezen, over de frustraties van het Turkse volk ; bijna 100 jaar economische onderdrukking van de geallieerden, het Westen. En of het nog niet genoeg is, het is nog steeds aan de orde van de dag, wereldwijd. Het spreekwoord : eens (weg)gegeven blijft gegeven …. blijkt een achterhaald concept te zijn geworden. Vergelijk het maar met de wetenschap ; ‘men’ poneert een stelling die in de meeste gevallen al snel ‘bijgeschaafd’ moet worden.
  Samenvattend : een niet autochtoon heeft zich aan te passen, zo níet dan een ‘gratis voetreis naar het land van herkomst’
  Hoe Erdogan met zijn eigen bevolking omgaat is een interne, een Turkse aangelegenheid, hij heeft niets te zoeken op andermans terrein. Maar hij zal wel denken : wat het Westen kan en doet …. kan ik ook ; het imperialisme.

 23. @rom schreef:
  27/08/2020 om 10:16 pm

  “De oorlog tussen Griekenland en Turkeye staat beschreven in Boek Daniel”

  Welke versen dan?

  Meer over dit conflict, zie https://marineschepen.nl/nieuws/Turkije-verlengt-onderzoek-in-Middellandse-Zee-240820.html “Turkije verlengt onderzoeksperiode, Griekenland kondigt oefening in gebied aan”.

  Ondertussen lopen de spanningen tussen Rusland en Europa ook verder op. Zie https://marineschepen.nl/nieuws/Russische-marine-vuurde-in-Noordzee-gesimuleerde-kruisvluchtwapens-op-landdoelen-260820.html “Russische marine vuurde in Noordzee gesimuleerde kruisvluchtwapens op landdoelen” en https://marineschepen.nl/nieuws/Zweden-versterkt-defensie-in-oostzee-270820.html “Zweden versterkt defensie in Oostzee”.

 24. Turkije sponsort ook steeds meer Indiase fundamentalistische moslimbewegingen. Deze lieden kunnen gratis in de Turkse koranscholen studeren en worden dan gehersenspoeld teruggestuurd naar India om daar met Turkse (financiële en logistieke) steun de Islam goedschiks of kwaadschiks te verspreiden. Het land heeft hechte contacten met Pakistan opgebouwd en kan beschikken over de Pakistaanse atoombommen. Pakistan is heel erg willig Turkije de blueprints van haar atoomprogramma te verschaffen in ruil voor Turkse steun tegen India inzake Kashmir en voor financiële steun. Deze landen hebben ook China als bondgenoot.
  Malesië, Pakistan en Turkije hebben samen besloten een internationale koranzender (TV-kanaal) op te richten om de Islam wereldwijd – in ieder geval in Azië – te verspreiden.
  Erdogan droomt over wereldwijde leiderschap. Hij doet ook alles wat hij kan om dit waar te maken.

 25. @ Sukkel schreef:
  27/08/2020 om 9:01 pm

  Hoi Sukkel,

  Al 1000 jaar proberen de Turken ons Europeanen te vernietigen of te bekeren. Al dat mooi gepraat van de Turken hier, is allemaal nep. Dit is jullie opgedragen om zo te zijn, vanuit de moskee en vanuit huis. Het is ons schaapjes lekker mak houden en vele geloven deze onzin ook nog. De Turken wachten net zolang af tot er genoeg zijn en dat de rest meedoet ( immigranten ). Dan slaan jullie toe. De Turken nemen beetje bij beetje alles over, alles word gesponsord vanuit de moskee, Kebab/kleding/Taxi/buurtwinkels/Broodzaakjes/ectr. Dit doen de Turken net zolang totdat ze de hele buurt hebben, ze gebruiken hun vrouwen als middel omdat dit zwakte voor ons is, in hoge posities te zetten. Ze studeren allemaal hbo/vwo af ( vrouwen ) ze praten allemaal netjes Nederlands, maar ondertussen mensen, maken hun gebruik van de regels, waarvoor wij moeten betalen, geven hun gratis aan hun families en vrienden. Ze trouwen allemaal een man of vrouw uit eigen land en scheiden zogenaamd van hun vrouw ( europese manier maar niet volgens de islamitsche manier ) en incasseren dan weer volop geld en hebben huizen tot hun bezit. Zo pakken ze hele buurten. Alle truukjes die ze gebruiken ik ken ze allemaal en de meeste Hollanders steken hun hoofd in het zand. Trap niet in die mooie praatjes van ze, ondertussen hebben ze je al geslacht in hun gedachte. De Turken zijn het gevaar voor ons , altijd geweest en zal altijd blijven, vergeet hun doel niet, en dat is de wereld op hun knieeen brengen en tot de Islam bekeren.

 26. “Duitsland verdedigt Turkije.”
  Ik vind helaas nergens een expliciete uitspraak in die zin.

  Wel dat Duitsland probeert te bemiddelen. Dit is uiteraard OK en bemoedigend.
  Correct me if I am wrong in my interpretation.

 27. Dat er in het laatste der dagen een oorlog zal ontstaan tussen Griekenland en Turkije heeft de profeet Daniel al voorspeld

 28. Zoals gewoonlijk word de werkelijkheid weer verdraaid. De werkelijkheid is dat Turkije niet binnen zijn eigen wateren naar olie mag zoeken van de imperialistische westen. Zij misbruiken de Grieken om rotzooi te schoppen tegen de Turken. Vragen jullie je nou nooit eens af wat al die westerse landen daar te zoeken hebben? Natuurlijk niet! Jullie nemen alles kwakloos aan wat er geschreven word. Weten jullie wel dat Frankrijk nog steeds 500 miljard dollar per jaar steelt in Afrika? Denk het niet. Met andere woorden, er is in 2009 gigantische gas en olie voorraden gevonden in de Middellandse zee. Het westen wilt niet dat dat in handen komt van Turkije. Hoop dat jullie nu een beetje met een andere bril ernaar kijken. Dat hoop ik althans van harte, want er word over Turkije zoveel onzin verteld dat het langzamerhand erg pijn doet als Turk.

 29. mooi dit is weer goed nieuws, weten we weer zeker dat er weer niets gebeurd.

 30. Er is een plandemie gaande , de agenda, en wie daarachter zitten, volgens de theorieën wordt hier openlijk besproken toch. Ook Q en de agenda van trump is niet onbekend hier toch? De deepstate is onze Werkelijke echte vijand. En waar zit die naast Amerika nog meer diep geworteld…. in Europa. Mijn hoop heb ik allang op trump staan. Hopelijk in combinatie met Poetin , aangezien die de bal (met gegevens?) aan trump overhandigde… (Val van de cabal). Ooit er misschien aan gedacht dat ook erdogan hier een rol in zou kunnen spelen? Erdogan is geen deepstate speler naar mijn beleving. Heeft de laatste 10 jaar aan een leger gebouwd met hulp van Rusland (kan Europa een pintje aan zuigen). Trump heeft Erdogan al die jaren ontzien. En nu zijn we hier ineens Frankrijk fans? Dacht dat die Macron er als 1 van de diepste in Europa inzat. Ex bankier van de Rothshield als ik het me nog goed herinner…. mijn gevoel zegt dat Erdogan mee in het verhaal Trump, Poetin zit. En idd begint te porren vanuit het oosten tegen regels/afspraken die ooit de 1% in afspraak met hun bondgenoten hebben verdeeld. Voor nu geef ik dus Erdogan nog mijn voordeel van de twijfel en ga ik met een doos popcorn op de bank de “big picture” volgen.
  ps. ik ben van afkomst Duits Nederlands gemengd. Dus geen Turkse nationaliteit of vermenging met dat land.

 31. Graag een bronvermelding i.v.m. “Duitsland steunt Turkije” in deze materie.
  Dank.

  Als u goed leest vindt u de bronvermeldingen. Mod.

 32. neen. er komt geen oorlog tussen turkije en griekenland. in elk geval niet binnenkort. als je logisch nadenkt dan zou zo’n stap van erdogan op dit moment onlogisch zijn, want dat zou zijn uitbreiding in de andere windrichtingen ernstig verstoren. dat zou ook zijn einde inluiden of betekenen. eigenlijk geen moeilijk verhaal verder. er zullen nog wel wat spierballen getoond worden, en wat boos geroep naar elkaar, en dat was het verder.

 33. Europa is militair zonder de vs niets, en dat weten de turken. Dus moeten er bondgenootschappen gesloten worden door europese landen, maar de tegenstellingen en belangen zijn (te) groot, en dat weten de turken. De amerikanen kan het geen lor schelen als er maar geen russisch gas komt in europa, en dat weten de turken.
  Dus nemen ze steeds kleine hapjes hier en daar uit de koek die klein genoeg zijn om geen bondgenootschap tegen zich heen te krijgen, maar groot genoeg om te komen waar ze willen komen. En dan is de koek op en heeft de rest het nakijken en zich neer te leggen bij de situatie.

 34. Al tijdens eerdere reacties heb ik gezegd dat Turkije voor veel problemen gaat zorgen. Wie echter naar NPO 1 journaal of RTL 4 nieuws kijkt, zal hier maar weinig van meekrijgen.
  Het is niet verstandig om naar Turkije op vakantie te gaan. Jaren geleden overwoog ik om eens naar Turkije te gaan, maar toen kwam die blaaskaak Erdohitler daar aan de macht.
  Voor mij was dat genoeg reden om van mijn reisplannen af te zien.
  We moeten echt Turkije zoveel mogelijk boycotten, en we zouden dit land helemaal moeten mijden!
  En gelukkig zijn er zoveel andere mooie landen om te bezoeken. Zodra de situatie weer normaal is na Covid-19 hoop ik weer eens naar Israël te gaan, en verder wil ik een keer naar de Noordkaap gaan. Ook IJsland zou ik weer eens willen bezoeken, en Wales staat ook op mijn lijstje. Svalbard hoop ik ook weer eens te bezoeken, en ik vond het daar zo bijzonder, dat ik dit als mijn synoniem hier gebruik.
  Om op Turkije terug te komen, dat land gaat voor veel problemen zorgen. Het zal in de toekomst een coalitie gaan vormen met Iran en Rusland.
  En dit zal uiteindelijk tot een invasie in Israël leiden. Daar zullen deze legers door God vernietigd worden.
  Wie meer wil weten over de ontwikkelingen in deze regio, die adviseer ik om Amir Tsarfati te volgen. Hij geeft regelmatig updates over de gevaarlijke ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

 35. Voor een land in armoede, is de vondst van aardgas natuurlijk een enorme opsteker. Nederland weet daar alles van. Dus Erdogan gaat die pot met goud niet inleveren. Hier zitten we opgescheept met het belachelijke credo “Van het gas af”. Maar grote delen van de wereld vinden gas een uitstekende en schonere bron van energie (Duitsland b.v.)! Dus als je gas vindt in de bodem, ben je gewoon spekkoper. Dat snapt Erdogan heel goed. Hij zal het zeker beschouwen als een geschenk van allah. Net zoals de Arabische landen hun olie ook beschouwen als een geschenk van hun godheid. Ze vergeten natuurlijk dat juist het westen die olie waardevol heeft gemaakt. Vóór de westerse mechanisatie was niemand geïnteresseerd in die zwarte stinkende smurrie.

 36. Is die sukkel van een Erdogan ingelicht dat gas niet echt meer gewenst is als energiebron?
  Dus hij bedreigt een NAVO lid? Die man is niet echt slim, maar dat geldt voor alle Turken die met vlaggen en toeters tonen hoe dom ze zijn. Die Turken hebben steeds minder om trots op te zijn.

 37. Graag een bronvermelding over “Duitsland steunt Turkije” in deze materie.
  Dank.

  Goed lezen dan vindt u wat u zoekt, Mod.

 38. Als je Turkse spelletjes speelt krijg je Turkse prijzen! Dat nieuwe Germany (zoals men Duitschland onder Merkel noemt) is nog verruckter als in de dagen van ome Adolf.

 39. Gaat goed als in Europa al belangendelingen komen.
  Wereldwijd dit baasje waarschuwen,bij de eerste misstap van de Turken gelijk aanpakken.
  Alle Europese belangen die Europa met Turken deelt,boycotten.

 40. Dan moeten ze nu Turkije meteen aanpakken als hij dat van plan is je hebt van andere landen af te blijven wat niet van jouw is dat zou wat zijn dat wij België zomaar binnen zouden vallen om dat we denken dat die bij Nederland moet horen maar zo gaat het ze zien wat aankomen maar niemand doet iets en naderhand maar klagen zoals het in de tweede wereld oorlog we haaben het niet gewust

Comments are closed.