Wetenschappelijk bewijs voor ‘omgekeerde wereld’ uit Stranger Things?

—————————————————————————————————————————————–

‘Het grootste mysterie in het universum helpt ons door de Eindtijd’

—————————————————————————————————————————————–

De populaire fantasy/horror serie ‘Stranger Things’, die 7 Primetime Emmy Awards won, staat vooral bekend om het ‘ondersteboven’, de ‘omgekeerde’ wereld (het ‘Upside Down’) waar een paar jonge Amerikaanse tieners bij toeval op stuiten. Deze ‘omgekeerde’ wereld is een andere dimensie van onze aarde, die er in fysiek opzicht hetzelfde uitziet, maar waar alles duister is, en waar zich zeer vreemde verschijnselen voordoen en angstwekkende monsters verkeren. Opmerkelijk is dat het Amerikaanse ministerie van Energie serieus aandacht aan de serie besteedde, omdat er al geruime tijd steeds meer wetenschappelijk bewijs komt dat dergelijke andere dimensies ècht bestaan.

De ‘omgekeerde wereld’ in Stranger Things ziet eruit als een regelrechte nachtmerrie, waar je door een soort ‘portal’ (poort) toegang toe kan krijgen. Dat klinkt als pure fantasie, maar is het absoluut niet. Het Wetenschappelijke Bureau van het Amerikaanse ministerie van Energie bestudeerde al in 2017 in zowel theoretisch als praktisch opzicht het bestaan van andere dimensies.

Gravitons

Met behulp van de Large Hadron Collider, (LHC) de super deeltjesversneller van CERN waar we ook dit jaar enkele malen uitgebreid aandacht aan hebben besteed, zouden ‘gravitons’ kunnen worden aangetoond, de – nog theoretische – deeltjes die zwaartekracht zouden kunnen verklaren, en die zich mogelijk in alle dimensies kunnen bewegen – niet enkel de dimensies waar wij in leven.

Als zwaartekracht op deze wijze ‘weglekt’ naar andere dimensies, kan dat een verklaring zijn waarom het zo’n zwakke kracht is. Een kleine koelkastmagneet is voldoende om een grotere elektromagnetische kracht uit te oefenen dan de aantrekkingskracht van de Aarde (2).

Andere krachten zoals elektromagnetisme zijn beperkt tot onze drie bekende ruimtelijke dimensies. Als zwaartekracht net zo sterk is als elektromagnetisme en de andere krachten dat zijn, dan zouden botsingen van hoge-energie deeltjes microscopische zwarte gaten kunnen creëren. In theorie zijn die ongevaarlijk omdat ze in een fractie van een biljoenste seconde vervallen. Dat zou echter wel bewijs zijn dat zwaartekracht inderdaad weg sijpelt in andere dimensies. (1)

Kritische geleerden vreesden dat aarde in zwart gat zou verdwijnen

In ‘Stranger Things’ voert een geheime overheidsorganisatie experimenten uit met een deeltjesversneller waarmee een poort naar een andere dimensie kan worden geopend.

Speculaties dat de LHC van CERN in werkelijkheid speciaal voor dit doel zou zijn gebouwd, waren er al vóór de ingebruikneming in 2008 (/ 2009). Er waren zelfs kritische geleerden die probeerden het opstarten te voorkomen, omdat ze vreesden dat er een ‘zwart gat’ zou kunnen ontstaan waarin de aarde zou worden opgeslokt.

Nobelprijswinnaar dr. Frank Wilczek waarschuwde in 2010 dat de collider zogenaamde negatieve strangelets zou kunnen produceren die onze hele planeet tot een slechts 15 kilometer dikke ultradichte bal zouden doen samentrekken.

Op 5 juli 2022 startte de LHC opnieuw op om zogenaamde ‘stable-beam’ botsingen te creëren met een wereldrecord energieniveau van maar liefst 13,6 biljoen elektronvolt (13,6 TeV). Ook nu waren er weer tal van speculaties over het openen van andere dimensies (zie ons artikel van 2 juli: CERN viert 10e verjaardag ontdekking ‘God-deeltje’ met record energie opstart Large Hadron Collider ).

Een poort naar een dimensie vol demonen?

Voor het hoofdgebouw van CERN – dat in het logo ‘666(/6)’ heeft staan – staat een beeld van de Hindoe godheid Shiva opgesteld, de god van tijd, vernietiging en transformatie. Dit religieuze beeld zou volgens sommigen symbool staat voor het geheime streven van CERN om andere dimensies te openen, en specifiek het openen van een ‘portaal’ voor de terugkeer van de Annunaki (volgens esoterici een buitenaards ras) naar de aarde.

Andere denken dat de ‘machine’ juist een ‘poort’ naar de ‘onderwereld’ zal openen, de dimensionale verblijfplaatsen van duistere wezens die in de Bijbel ‘demonen’ en ‘duivelen’ worden genoemd. In Stranger Things is te zien hoe die ‘onderwereld’, het ‘ondersteboven’, de ‘omgekeerde wereld’ inderdaad bevolkt met ‘demonische’ en ‘duivelse’ wezens.

Mensheid vast in schaduwwereld door niet doorleefde pijn

Maar de grote vraag waarom zo’n dimensie dan zou kunnen bestaan, werd en wordt nergens beantwoord. Althans, tot nu. Lichtkind auteur Helma Broekman legt in haar nieuwste artikel ‘Het grootste mysterie in het universum helpt ons door de eindtijd‘ ( / Telegram) namelijk uit hoe een ‘ondersteboven’ dimensie zoals in Stranger Things feitelijk is ontstaan doordat ’teveel levende bezielde mensen de werkelijkheid als gevangen waarnemen, en doordat het duister allerlei verzwaren gebeurtenissen uitzendt in het matrix hologram, waardoor onze werkelijkheid eveneens wordt verzwaard.’

Die verzwarende gebeurtenissen zijn zaken zoals oorlogen, lijden en verdriet, waardoor de elite erin is geslaagd ‘om de mensheid anno 2022 in zo’n duister traject te krijgen’. Het is de machthebbers er zelfs alles om te doen ‘om de wanhoop, onzekerheid en absurditeit onder de mensheid zo groot mogelijk te maken’, waardoor uiteindelijk ‘zo goed als ieder mens ongemerkt (grotendeels) zijn eigen ‘schaduwveld’ leeft.’ Dat betekent dat ‘de wereld van zijn Ware Oorspronkelijke Leven onderste boven wordt geleefd, zoals treffend in Stranger Things wordt genoemd.’

Het duister kan deze schaduwwereld, die al ‘sinds Genesis’ bestaat, intact houden omdat heel veel mensen nog kampen met ‘niet doorleefde pijnlijke, triggerende ervaringen’, waardoor hun bewustzijn nog deels gevangen zit, aldus Helma. Zoals ze al jaren consistent doet wijst ze ook nu op de enige mogelijke uitweg, de ‘enige ontsnapping middels het grootste mysterie van heel het universum: het menselijke bewustzijn draagt de sleutel zelf.’ (3)

Anders gezegd komt het er dus op neer dat wij als mensheid in wezen onze eigen ‘spiegelwereld’ of ‘spiegeldimensie’ hebben gecreëerd door ons individuele en collectieve bewustzijn te laten (mis)leiden door duistere krachten (wat in de bijbel allegorisch als ‘de zondeval’ van ‘Adam en Eva’ wordt omschreven). (Astrofysici hebben overigens recent het eerste bewijs ontdekt voor het bestaan van zo’n ‘spiegelwereld’ (zie ons artikel van 24 mei).) Kortom: niet alleen laten we onszelf gevangen houden, maar werken daar ook nog eens onbewust aan mee.

Mensheid snakt naar verlossing, en dit is de enige oplossing

De oplossing is dan ook NIET gelegen binnen de huidige matrixwereld (/dimensie), zoals velen nu hopen met hun enthousiasme over grote protesten en opstanden, die later mogelijk op revoluties en (burger)oorlogen zouden kunnen uitlopen. Ook het zogenaamde ‘wakker worden’ is daarom NIET het antwoord, zoals Helma begin juni nog benadrukte in haar splijtende artikel ‘Shocking Shock‘ ( / Telegram (zie ook ons artikel van 8 juni: ‘Is Elon Musk ‘wakker’ en ‘verlicht’: ‘Menselijk bewustzijn moet worden verhoogd‘).

De ‘redding’ en ‘verlossing’ waar steeds meer mensen naar snakken komt niet van buitenaf, is geen externe macht, wordt niet bewerkstelligd door het uitspreken van een religieus credo, maar vergt iets dat tot nu toe te weinig mensen aan durven gaan: naar binnen keren en jezelf onder ogen zien, en jezelf (laten) onderzoeken en uitzuiveren door het Licht (/ de Geest) van God, zoals Helma keer op keer onderstreept in haar video’s en artikelen zoals ‘Zucht naar Verlossing‘ (15 juni / Telegram):

‘Door oude ervaringen nu opnieuw in je bewustzijn omhoog te laten komen, verlost je DNA zich van al die oude ballast…. Duik in je vroegere verleden – en laat het verdriet en de pijn die daar zat voor een laatste keer in alle omvangrijkheid toe. Huil, schreeuw en laat je onmacht en woede er weer (even) zijn…. Het zal helpen jezelf innerlijk te bevrijden.’ Niet om vervolgens enkel jezelf te dienen, maar in liefde anderen te kunnen helpen hetzelfde pad te bewandelen.

Dit is een pijnlijk, maar zeer noodzakelijk en cruciaal proces, dat destijds ook de kern van de oorspronkelijke boodschap van Jezus was, maar wat de meesten weigeren aan te gaan, of niet voltooien, of weer laten roven door angst en/of aardse beslommeringen. Pas als voldoende mensen dit gaan beseffen en bereid zijn serieus aan zichzelf te werken, zal de virtuele ‘ondersteboven’ dimensie vol duisternis en afschuwelijke wezens – de spiegels van onze eigen pijn, angsten en verborgen geheimen (‘zonden’) – gaan verdwijnen, en zal de beloofde ‘Nieuwe Aarde’ en ‘Nieuwe Tijd’ kunnen aanbreken.

Xander*

(* Opmerking: De volgens IMDB zelfs nog iets populairdere Duitse mysterieuze serie ‘Dark’ ‘(‘Duister’), die zich net over de grens afspeelt, bevat behalve andere dimensies van plaats ook andere dimensies van tijd, wat het voor veel kijkers complex maakt om te volgen.

Ook is de toon van ‘Dark’ serieuzer, iets wat vaak geldt voor Europese series, die door het ‘softere’ Amerikaanse publiek vaak te hard en confronterend worden gevonden. Wat mij betreft is ‘Dark’ echter een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in deze materie.)

(1) Energy.gov
(2) CERN
(3) Lichtkind ( Telegram / Lichtkind-Nieuwe Dageraad / YouTube)

Zie ook o.a.:

06-08: Dit CIA document bevestigt bestaan van de Matrix, hoger bewustzijn en een holografisch universum
02-07: CERN viert 10e verjaardag ontdekking ‘God-deeltje’ met record energie opstart Large Hadron Collider (/ Europese organisatie onderzoekt mysterieuze neutrino’s, die mogelijk het complete ‘DNA’ van het heelal bevatten – 95% van het universum is nog steeds ‘vermist’ – ‘Neutrino’s van belang voor de kosmische ontwikkeling van de mensheid’ )
16-06: Focus op het Licht of focus op Lucifer: zo onderscheid je waarheid van leugens (/ Bestaat er een simpele oplossing voor bevrijding in dit complexe bestaan?)
08-06: ‘Is Elon Musk ‘wakker’ en ‘verlicht’: ‘Menselijk bewustzijn moet worden verhoogd
04-06: Nederlands TNO team dingt mee naar miljoenenprijs voor ontwikkelen eerste werkende avatar (/ ‘Bewustzijn mens wordt in Luciferiaanse schepping vastgezet’)
24-05: Astrofysici zien eerste bewijs voor bestaan onzichtbare ‘spiegel wereld’ (/ Bestaan en werking van parallelle aarde uitgebreid uitgelegd in boek ‘Nieuwe Dageraad II’ (2017) – Wie bestuurt deze ‘schaduw’ schepping? Hoe voorkomt u dat u er voor altijd in gevangen wordt gezet? )
19-05: Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten (/ Helma Broekman: ‘De mensheid wordt volledig in quarantaine geplaatst om hun lichaam en ziel gevangen te houden binnen een afgesloten systeem’ )
01-05: Meer bewijs van de Matrix: Informatie lijkt vijfde element van het universum te zijn (/ Helma Broekman: Bewustzijn sleutel tot ontsnapping uit de Matrix: Mensen beperken hun eigen kracht. Als ze die wel zouden uitoefenen, zouden we deze realiteit kunnen overstijgen en ‘onze eigen geschiedenis kunnen herschrijven’)
12-03: Opnieuw speculaties over openen andere dimensies na heropstarten Large Hadron Collider CERN