Opnieuw speculaties over openen andere dimensies na heropstarten Large Hadron Collider CERN

Op 24 juni 2016 vormden zich kort na wetenschappers begonnen met een nieuw Awake experiment vreemde wolken met bliksemflitsen boven de Large Hadron Collider. Omdat CERN eerder kunstmatige wolken creëerde om een beter begrip te krijgen van klimaatverandering, trokken sommigen hieruit de conclusie dat de gigantische ‘machine’ in het geheim wordt gebruikt om het weer te manipuleren.

—————————————————————————————————————————————–

Super deeltjesversneller zou volgens sommige theorieën worden gebruikt voor weermanipulatie en pogingen om de tijdlijn te veranderen – Fysici voorspelden dat de LHC zo krachtig zal worden, dat de ruimte-tijd zal kunnen worden verbogen (‘warp’)

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl iedereen is afgeleid door de oorlog in Oekraïne, de angst voor een Derde Wereldoorlog met Rusland, en de aanstaande financiële crash die de ‘Great Destruction’ en daarna ‘Great Reset’ in gang zal zetten om een wereldwijde totalitaire klimaat-vaccinatiedictatuur te installeren, heeft op de achtergrond iets plaatsgevonden dat voer geeft aan zowel oude als nieuwe speculaties over het openen van portalen naar andere dimensies. De Large Hadron Collider van CERN (Europese Raad voor Kernonderzoek) is namelijk opnieuw opgestart. Deze grootste superdeeltjesversneller ter wereld bevindt zich op de grens van Zwitserland en Frankrijk, en is na een 3 jaar durende upgrade krachtiger dan ooit. Volgens enkele theorieën zou de collider sinds enkele jaren worden gebruikt voor pogingen om het weer te manipuleren, en zelfs om de tijdlijn te veranderen.

Spectaculaire ontdekkingen

De € 7,5 miljard kostende LHC, met afstand het duurste wetenschappelijke instrument ter wereld, werd gebouwd tussen 1998 en 2008, en bereikte in 2015 een onvoorstelbare energie van 13 TeV (teraelectron volt). CERN wetenschappers voeren er sinds 2009-2010 unieke deeltjes experimenten mee uit en ontdekten in de loop der jaren diverse opzienbarende zaken, zoals in 2012 het beroemde Higgs boson (‘God-deeltje’).

Fysici van het LHCb experiment ontdekten vorig jaar dat de werkelijkheid waarschijnlijk anders in elkaar zit dan we denken. De bevindingen van het High Energy Physics experiment (hep-ex) ‘Test of Lepton universality in beauty-quark decays‘ komen er min of meer op neer dat de natuur een onbekende (vijfde) fundamentele kracht lijkt te kennen, waarmee het tot nu toe gehanteerde standaardmodel onderuit zou worden gehaald.

In januari zouden met de LHCb zogenaamde X-deeltjes afkomstig van de allereerste paar seconden van de geboorte van het universum zijn gedetecteerd. Dat wordt ”een van de grootste recente wetenschappelijke ontdekkingen’ genoemd.

In 2025 wordt begonnen met het High-Luminosity LHC (HL-LHC) project, bedoeld om de versneller nog veel efficiënter te laten functioneren en zo meer data van de experimenten te kunnen verzamelen. Overigens kwam CERN in 2019 met het plan voor een nog veel grotere deeltjesversneller, de 100 kilometer lange Future Circular Collider, die zo’n 10 miljard moet gaan kosten. Ter vergelijk: de LHC is ‘slechts’ 27 kilometer lang.

Weermanipulatie experimenten

Omdat CERN al eens eerder experimenten uitvoerde met het creëren van kunstmatige wolken om meer inzicht te krijgen in klimaatverandering, beweren sommigen dat de ‘machine’ in het geheim wordt gebruikt om het weer te manipuleren.

Op 5 juli 2016 zouden op (onbevestigde) radarbeelden een ringvormige wolkenband boven de LHC zijn waargenomen:

‘Doomsday machine’?

Science fiction achtige speculaties dat de enorme cirkelvormige deeltjesversneller kan worden gebruikt om verwoestende zwarte gaten of juist portalen naar andere dimensies te openen, worden door wetenschappers doorgaans weggelachen.

Desondanks probeerde een groep wetenschappers destijds de ingebruikname van de LHC ‘doomsday machine’ te voorkomen omdat met de experimenten zogenaamde ‘zwarte gaten’ zouden kunnen worden geproduceerd, die in het ergste geval de aarde in 4 jaar tijd geheel zouden kunnen ‘opslokken’. De poging mislukte, maar desondanks moest de collider al snel vanwege technische problemen worden stilgelegd.

CERN wetenschapper suggereert poort naar andere dimensie

Na de valse start in 2008 werd de Large Hadron Collider in 2009 alsnog online gebracht. Toen in december van dat jaar in Noorwegen een onverklaarbaar spiraalachtig verschijnsel aan de nachtelijke hemel werd gefilmd, legden sommigen een verband met het opstarten van de deeltjesversneller bij Genève. Er doken allerlei wilde theorieën over op; zo zou het apparaat in werkelijkheid een enorme ‘Stargate’ zijn, een poort naar een andere dimensie waaruit mogelijk aliens of andere entiteiten tevoorschijn zouden kunnen komen.

Aanvankelijk werden dit soort verhalen door vrijwel niemand serieus genomen, totdat CERN wetenschapper Sergio Bertolucci in 2010 vriend en vijand verbaasde met zijn verklaring dat de collider wel degelijk een deur zou kunnen openen naar een andere dimensie ‘waaruit iets tevoorschijn zou kunnen komen,’ aldus zijn letterlijke omschrijving. Later zou hij – mogelijk onder druk – zijn uitspraak hebben gebagatelliseerd door te stellen dat hij met ‘iets’ enkel onbekende nieuwe deeltjes had bedoeld.

Eind 2010 kwam de versneller weer in het nieuws toen uit interne CERN documenten bleek dat het risico dat er bij de experimenten gevaarlijke subatomaire deeltjes zouden vrijkomen veel hoger was dan officieel werd toegegeven. Nobelprijswinnaar dr. Frank Wilczek waarschuwde zelfs dat de collider zogenaamde negatieve strangelets zou kunnen produceren die onze hele planeet tot een slechts 15 kilometer dikke ultradichte bal zouden doen samentrekken. CERN bouwde nota bene een speciaal apparaat, de CASTOR, om deze strangelets te detecteren.

Terugkeer Annunaki, de duivel, of de antichrist?

Voor het hoofdgebouw van CERN – dat in zijn logo ‘666(/6)’ heeft staan – staat een beeld van de Hindoe godheid Shiva opgesteld, de god van tijd, vernietiging en transformatie. Dit religieuze beeld zou volgens sommigen symbool staat voor het geheime streven van CERN om andere dimensies te openen, en specifiek het openen van een ‘portaal’ voor de terugkeer van de Annunaki (volgens esoterici een buitenaards ras) naar de aarde. Andere dachten (/denken) dat de ‘machine’ juist een ‘poort’ naar de ‘onderwereld’ zal openen, de dimensionale verblijfplaatsen van duistere wezens die in de Bijbel ‘demonen’ en ‘duivelen’ worden genoemd.

In christelijke kringen ging destijds dan ook het verhaal rond dat de duivel / Lucifer, ‘de antichrist’ en/of diens ‘geest’ uit het portaal tevoorschijn zou komen, waarna hij de macht over de hele wereld zou overnemen. Aangezien dat nog niet lijkt te zijn gebeurd, zullen deze oude speculaties met het heropstarten van de LHC vermoedelijk herleven.

Andere wereld/tijdlijnen

Een andere ‘fantastische’ theorie is dat met de LHC een vorm van tijdreizen zou zijn ontdekt. Begin deze eeuw verscheen ene John Titor op alternatieve kanalen met de bewering dat hij een tijdreiziger uit 2036 zou zijn. Hij zei dat de LHC tot de ontdekking van andere ‘wereldlijnen’ (tijdlijnen) zou leiden, en daardoor tot een vorm van tijdreizen. Hij voorspelde tevens zaken zoals een kernoorlog, die (tot nu toe) niet zijn uitgekomen.

In 2009 zou Titor als een hoax zijn ontmaskerd, maar desondanks doet het militaire insigne dat hij uit de toekomst zou hebben meegenomen denken aan het laadscherm van de CERN website in 2019, dat hier behoorlijk wat overeenkomsten mee vertoonde:

Bedrieger of niet, mathematische fysici zoals Irini Aref’eva en Igo Volovich suggereerden dat de LHC op zeker moment krachtig genoeg zal worden om de ruimte-tijd te verbuigen (‘warp’) en wormgaten te creëren. Hierdoor zou het mogelijk worden om terug in de tijd te reizen tot het moment waarop de machine werd aangezet.

Met deze ‘warp’ tech zou het in theorie eveneens mogelijk zijn om de bestaande ruimte-tijdlijn te manipuleren en veranderen, om die zo tot een bepaalde ‘gewenste’ uitkomst te leiden. Er zijn speculaties dat dit reeds wordt gedaan om een groot ‘ontwaken’ over de wereld voor te zijn, en vanuit religieus perspectief een verwacht en voorzegd ingrijpen van God, of het Licht, te voorkomen. Deze ‘eindtijd’ zou in dit geval dan niet met een beloofde verlossing eindigen, maar de mensheid – althans, het deel dat deze apocalyps zal overleven – in een afschuwelijke ‘eeuwige’ gevangenis storten.

Xander

Zie ook o.a.:

(Archief):
2012:

25-10: CERN wetenschappers gaan discussie aan met theologen over oorsprong bestaan

2010:

19-11: Newsweek beeldt Obama af als hindoegod Shiva, de Vernietige
08-10: CERN deeltjesversneller start op 9 november ‘levensgevaarlijk experiment’
24-04: (/ CERN wetenschapper: Er kan ‘iets’ tevoorschijn komen uit Large Hadron Collider)
02-01: Noorweegse spiraal in oude culturen teken van het naderende einde

2009:

29-01: Nieuwe twijfels over gevolgen opstarten Large Hadron Collider