Nieuwe vrijheidsbeweging VoorVrijheid.nu roept op tot geweldloze revolutie in Nederland

—————————————————————————————————————————————–

9 jarig jongetje dat in 2009 overleed na vaccinatie aanleiding voor oprichting VaccinGate Nederland – Heeft deze nieuwe vrijheidsbeweging enig kans van slagen?

—————————————————————————————————————————————–

Er is een nieuwe vrijheidsbeweging in Nederland opgericht: VoorVrijheid.Nu. ‘Onze missie is om Nederland te bevrijden van politici en CEO’s die er (on)bewust mee bezig zijn om Nederlanders ongezond, afhankelijk, arm en onwetend te maken en/of te houden,’ aldus de officiële website. Vandaag, op Bevrijdingsdag, geven Erwin Nyhoff en Frank Ruesink om 20.00 uur via Facebook, waar de beweging op dit moment een kleine 2400 volgers heeft, een ‘Vrijheidsconcert’.

Ruesinks open brief:

Precies een jaar geleden schreef ik mijn eerste brief naar VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

Ik was helemaal klaar met zijn grenzeloze vorm van disrespect

Ik was klaar met zijn poging om mensen in het land tegen elkaar op te zetten.

Ik had genoeg van politici, die mensen benaderen alsof het soldaten zijn, die in hun politieke pas moeten lopen.

Daarom kreeg mijn brief die ruim 900 keer werd gedeeld de titel: “Klaas Dijkhoff – Ik ben niet jouw soldaat”.

Een Titel die na een jaar helaas actueler dan ooit is.  

Nooit had ik gedacht dat mijn “strijd” voor een eerlijke politiek zo belangrijk voor me zou worden.

Nooit had ik gedacht dat ik hier bijna dag en nacht mee bezig zou zijn.

Toch ervaar ik in elke vezel van mijn lijf, dat het mijn missie is om op te staan voor mijn eigen vrijheid en die van mijn vier kinderen. Net als velen wacht ik niet langer tot een ander mij komt bevrijden.

Ik moet zelf in actie komen. Dus organiseer ik met veel plezier morgenavond om 20:00 het eerste online Vrijheidsconcert. Dit concert geef ik samen met top artiest Erwin Nyhoff en is voor iedereen live te volgen via het Facebookkanaal van Voorvrijheid.nu

Zijn versie van “Go Your Own Way”, laat precies horen wat ik mezelf en ieder ander in Nederland gun. Iedereen mag en hoort vrij te zijn om zijn eigen gang te gaan.

We zijn allemaal als mens geboren om vrij te zijn en hebben geen overheid nodig die ons klein houdt.

We hebben geen overheid nodig welke ons een 1,5 meter samenleving tracht op te dringen.

We hebben geen overheid nodig, die ons gaat vertellen dat we moeten wachten  op een vaccin.

Wij hebben het nodig om onszelf te bevrijden. Daarom organiseer ik morgenavond het Vrijheidsconcert:

VOOR EEN GEWELDLOZE REVOLUTIE IN NEDERLAND

Het concert wordt een interactief concert met verschillende nummers van Erwin Nyhoff en een aantal van mijn ongepubliceerde verhalen:

Waarom jij een machtige koning bent!
Waarom kabinet Rutte de kerst niet gaat halen!
Waarom we Freek Hagoort nooit moeten vergeten! 
Waarom Klaas Dijkhoff zijn kinderen niet gaat vaccineren! 
Waarom jouw rol als vrijheidsstrijder belangrijker is dan ooit!
 
Natuurlijk maak ik dan ook de winnaar bekend van de mooiste Vrijheidsfoto.

Ik zou het super cool vinden als je je vanaf 20:00 uur aansluit bij dit unieke Vrijheidsconcert.

VOOR EEN GEWELDLOZE REVOLUTIE IN NEDERLAND

LIVE VANAF 20:00 TE VOLGEN VIA HET FACEBOOKKANAAL VOORVRIJHEID.NU

Hopelijk tot morgenavond!

Met gezonde groet,

Frank Ruesink

Jong vaccinatie slachtoffer

Ruesink is beheerder van VaccinGate Nederland. Zijn zoon belandde in 2005 na een vaccinatie in het ziekenhuis. Dit zette hem en zijn vrouw aan het denken over nut en noodzaak van vaccinaties.

Freek Haagoort was een 9 jarig jongetje dat in 2009 overleed na een DTP-BMR vaccinatie. Zijn trieste dood haalde in het landelijke nieuws, wat gezien de overduidelijke totale greep van de internationale vaccinmaffia op de Nederlandse overheid en mainstream media nu waarschijnlijk nooit meer zou worden toegelaten.

Maar net als tijdens de huidige coronacrisis speelde het RIVM een dubieuze rol in dit drama, door onverkort te beweren dat het jongetje niet door de vaccinatie kon zijn gestorven. Het lichaam van Freek werd in beslag genomen, en zijn organen naar het Nederland Forensisch Instituut verplaatst. De Nationale Ombudsman bepaalde echter dat die naar een gespialiseerde patholoog in Milaan moesten worden gestuurd.

Die constateerde met ‘bijna 100% zekerheid’ dat Freek was overleden door ‘een hersenbeschadiging door vreemde stoffen’. Hij had echter ook longweefsel nodig om definitief te bepalen of die van het vaccin afkomstig waren. Niemand kon verklaren waarom hij dat longweefsel niet had ontvangen.

Ruesink: Freeks ‘leven en zijn overlijden is voor velen een drijfveer geweest om niet stil te blijven zitten. Het is een drijfveer geworden om niet langer te zwijgen. Het is een drijfveer geworden om hem nooit te vergeten en een drijfveer om de andere kant van de medaille te blijven benoemen. De andere kant van de vaccinatiemedaille, die voor te veel ouders hard, ruw en oh zo pijnlijk is geweest.’

‘Deze kant van de medaille die nog eens extra pijnlijk wordt, als een falende overheid weigert om de ouders van Freek de erkenning te gegeven, die past bij het onderzoek dat is gedaan naar zijn overlijden. Het leed wat Freek Hagoort en zijn familie is overkomen is onbeschrijfelijk. Maar voor mij en vele anderen is het één van de inspiratiebronnen om niet langer in stilte en in angst te blijven.’ (2)

‘Ik ben je soldaat niet’

Een jaar geleden stuurde Ruesink een open brief aan VVD fractievoorzitter Klaas ‘geen prik, geen pieken’ Dijkhoff, getiteld ‘Ik ben je soldaat niet’. De activist schreef op 21 mei 2019 dat hij zich met zijn gezin ‘uit het systeem’ zou gaan terugtrekken, en geen gebruik meer zou maken van hypotheekrente aftrek en ziektekostenverzekering, en met zijn kinderen ook niet meer bij de huisarts kwam, omdat ‘ik weet dat Leonardo Da Vinci gelijk had toen hij zei: “ziek zijn is niet normaal”.’

Zeker dat laatste zal bij veel mensen erg omstreden zijn. Het probleem met activisten die zich zeggen te verzetten tegen het systeem is nogal eens dat zij niet in de gaten lijken te hebben dat hun ideeën hierover, die meestal in de loop der jaren zijn ontstaan, vaak te extreem worden gevonden. Zo zullen er maar heel weinig mensen zijn die weigeren hun kinderen mee naar de huisarts te nemen.

Begrijpelijk initiatief, maar…

VoorVrijheid.nu is in de basis wat ons betreft een goed en begrijpelijk initiatief, zeker in deze tijd waarin onze vrijheid onder het mom van een virus, waar 95% van de bevolking niet of amper ziek van wordt, en dat niet meer slachtoffers eist dan een normale seizoensgriep, in ijzingwekkend snel tempo wordt afgebroken, en er mogelijk al vanaf eind dit jaar een massale vaccinatiecampagne wordt opgestart, waarna weigeraars van het maatschappelijke leven dreigen te worden uitgesloten.

Tegelijkertijd zijn we ook gereserveerd, omdat een beweging die lijkt te worden aangevoerd door een of meerdere personen met standpunten die de meeste mensen te ver gaan, op voorhand weinig kans van slagen lijkt te hebben. Dat zou jammer zijn, want alleen een massaal ‘ontwaken’ zal het streven om de door de gevestigde orde gevolgde koers op democratische wijze te corrigeren, en waar nodig om te draaien, enige kans van slagen bieden.

Dan is er nog een reden waarom we gereserveerd zijn: vaak slaan dit soort initiatieven na korte of iets langere tijd om in een radicale politieke of maatschappelijke beweging. Wij zouden in ieder geval meteen afhaken als een nieuwe vrijheidsbeweging een extreemlinkse of extreemrechtse signatuur zou krijgen. VoorVrijheid.nu zou zich dan ook specifiek moeten richten op het herstellen van de persoonlijke vrijheden en democratie in dit land, en bepaalde controversiële onderwerpen, zoals massa immigratie en het klimaat, aan politieke partijen moeten overlaten.

 

Xander

(1) VoorVrijheid.nu
(2) FrankRuesink.nl (VaccinGate Nederland)

Zie ook o.a.:

03-05: Griekse grondtest over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
23-04: Het #openup event: We gaan de woordprogrammering omdraaien van ‘lockdown’ naar ‘openup’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Een leerling staat niet boven zijn meester
  Een werknemer niet boven zijn baas
  Een dienstverlener niet boven zijn dienstenvrager
  Wij zijn hoe dan ook in dienst van elkaar
  Daar zit het fout wat de politiek aangaat. Zij geven opdracht aan alle dienstverlening,om de burger te belasten
  met de fouten die zij maken. Terwijl zij in dienst zijn van het volk.
  En iets wat ons allemaal aangaat zouden wij stemrecht moeten krijgen.
  Kregen wij stemrecht aangaande de Eu, de euro, de IDkaart fiscaal?
  Waarmee ze niet alleen in staat zijn al je eigendommen te verkopen, maar ook je familie rechten en je persoonlijke
  menswaardige rechten,
  Je wordt dus door die politieke dienstverleners kort gezegd onthoofd.

 2. @ Tigron: God heeft ons in een ruimte gezet met diverse deuren, er is maar één deur, en de andere deur leidt naar de dood, die ene deur is Jezus, hij is de enige weg, juist als de katholieke leren dat er verschillende wegen zijn, er is maar één weg, en inderdaad God laat ons de keuze daar heb je gelijk in, maar ook in die keuzes zijn er maar twee wegen: het goede of het slechte. Shalom

 3. Het bedrijf Moderna (kortgeleden opgericht door Microsoft) gaat het Bill Gates vaccin ontwikkelen dat geen vaccin is in de bekende zin van het woord. Het lijkt meer op een vaccin dat genetisch aan het frutselen gaat in cellen. Dit werd vlak voor het uitroepen van de pandemie besloten.
  Dr. Wodarg heeft zware kritiek op deze gang van zaken, want zo snel een “vaccin” in elkaar knutselen vanwege een niet opvallend schadelijke ziekte, is tegen ALLE medische ethiek!

 4. Toen ik nog een púber was, zei ik altijd:,,Ik ben in principe overal tegen, en dan zal ik later wel eens kijken of ik er misschien voor ben´´.
  Dat was toen misschien kinderachtig maar dat is me mijn hele leven bijgebleven. Het is in ieder geval een manier om je gedachte de vrije loop te laten.
  Ik ben un 64 jaar oud en heb het gevoel dat ik een heel mooi en vrij leven geleid heb, precies zoals ik het wilde.
  Ik ga mij dus nu in geen geval laten injecteren met iets waar ik geen vertrouwen in heb en wat ontwikkeld is door een stelletje engerts.
  Dat zou een verloochening zijn van hoe ik in de wereld sta.
  Ik realizeer me wel dat het een hele moeilijke keuze wordt als je jong bent en je wordt gedwongen omdat er voorwaarden aan worden verbonden.
  Elk initiatief om deze oplichters praktijken te stoppen is van harte welkom!

 5. Er is alleen vrijheid voor wedergeboren christenen , ‘Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan; Want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die denzelven vinden, Matth. 7:13-14.’

 6. beste Perry 06.17 pm :
  WAT, als er geen vaccinaties waren ???

  nou beste Perry…..wij zijn na duizenden en duizenden jaren aan gekomen in 2020, en pas die laatste 100 jaar zijn er vaccinaties. WAT dus, als er geen vaccinaties zouden zijn ???
  Wat U daar stelt : is precies andersom, echt exact andersom !!!
  We moeten weer terug naar de goeie ouwe Homoeopathie, coloidaal zilver, CBD-olie, vitamine C, heet water met een groene citroen, de knoflook en biologisch tuinieren en koken……..we hebben die Farmaceutische industrie met zijn liegende huisartsen en ziekenhuizen die aan `symptoom-bestrijding` doen en niet genezen, NIET nodig !
  U zit er dus totaal helemaal naast, elimineer meteen die hersenspoeling van U, en blijf weg van die chemische troep. Doe ook die magnetron weg, die Uw voedsel vernietigt waar U bij staat. En als U daarnaast ook Uw Smartphone wegdoet en een ouwe gsm aanschaft, dan gaat ook die 3e w.o. niet door……en dat laatste is wel zoooo
  handiggg

 7. Ik kan niet weerstaan om toch nog iets aan toe te voegen.Ook weer volgens David Icke, de vaccin van Bill Gate ligt al klaar, maar de tijd voor acceptatie door de bevolking moet tot het minimum mogelijk gerekt worden. Dat zou ook de reden zijn dat de lockdown maar mondjesmaat wodt opgeheven, ook mede voor het wereldweid uitrollen van het 5G netwerk die zij nodig zullen hebben om de ingeplante chips met de satellieten te verbinden. De kans bestaat volgens hem, dat tussendoor nog een virusaanval komt om er kracht bij te zetten. Gek genoeg dit wordt door diverse mensen verteld door o.a. door nieuwslezers door de zo intelligente virologen en ik meen te herrinneren dat Bill Gates in zijn interviews ook het genoemd heeft om de bevolking telkens steeds meer angst aan te jagen, maar niemand praat over de mogelijkheid dat in de zomermaanden door de hitte b.v. het virus of wat het ook moge zijn uit ons leven zou kunnen verdwijnen. Het is één en al drama om maar te voorkomen dat de mensen in deze godvergeten ellende een sprankje hoop gaan krijgen

  Ik vraag me dan ook af, als het virus zoals David Icke zei niet was geisoleerd, niet was onderzocht en getest, wat moet in godsnaam in deze vaccin vloeistof dan zitten? Voor de AIDS en voor de SARS virus hebben ze nog geen vaccin gevonden,dus hoe kan dat dan, dat Engeland b.v. al eind dit jaar begint om zijn burgers te vaccineren? Hebben jullie ook niet het gevoel dat wij hier enorm in de maling worden genomen?

 8. Als niets of niemand meer te vertrouwen is, politici die elke dag aantonen dat ze liegen. Bankiers die proberen zo rijk mogelijk te worden over je rug enz. wat is er dan nog waar en wat niet. Deze samenleving is ziek tot op het bot en daar kan niets goeds van komen. Sociale onrust en oorlog.

 9. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er word nog steeds gezwegen.

 10. En toch zijn er nog die “pro vaccin” trekpoppen die zich gewillig naar de vaccin slachtbank laten leiden. In de jaren 40 was er een onvoorstelbaar monster, maar hij was een koorknaapje vergeleken met het walgelijk monster die nu het wereldwijde vaccin programma bepaald. Van software nerd naar massa moordenaar, het blijkt allemaal te kunnen.

 11. @ Mo 6:17 PM. Helemaal met U eens.

  @ Tigron 4:53 PM. Ook geheel mee eens! Op naar de werelddictatuur, het rijk van het Beest. En de politieke lakeien lenen zich hiervoor.

 12. Beweging nummer zoveel . Ik wordt er nog niet kou of warm van , en ben op zijn minst erg gereserveerd in zaken nieuwe clubjes .

 13. Wat is dat Covid-19 virus nou echt, ik ben geen viroloog, maar ook geen bruikbare onwetende idioot.
  Ik ben eens lang gaan zoeken op het Internet, en kom tot ontdekking dat het hier waarschijnlijk gaat om een gemanipuleerd virus.
  Het is dus SARS, een genetisch gemanipuleerd wapen voor biologische oorlogsvoering.
  En het heeft een “Gain of function” eigenschappen die het dodelijker en besmettelijke maakt dan een corona virus alleen.
  Het Covid-19 virus bevat elementen van hiv.
  Een Indiase wetenschapper bevestigde dit, en het lijkt erop dat hier nano_technologie werd toegepast.
  Wat is Nano technologie? Kijk hier maar.
  https://npofocus.nl/artikel/7727/klein-kleiner-kleinst-wat-is-nanotechnologie
  Daar is een speciaal lab voor nodig, waar men zich beveiligt als astronauten.
  Een Bio_wetenschapper ontdekte ook in zijn onderzoek dat het bijna 8,5 meter door de lucht vliegt.
  En dat was, denk ik, nog steeds onder laboratoriumomstandigheden.
  Ik denk dat het daarom ook zo besmettelijk is, en ik denk dat we hier mee te maken hebben.
  Daarom is de 1,5 meter als een aanbevolen afstand van mensen volkomen belachelijk.
  Zelfs de verdubbeling van die afstand werkt niet.
  Als het nanotechnologie bevat, dan zweeft het namelijk in de lucht.

 14. Iedere vaccinatie heeft z’n bijwerkingen en voor diegene die dat treft is erg spijtig. Maar wat als er helemaal niet meer gevaccineerd wordt, dan steken weer allerlei ziektes de kop op die nu onder controle zijn, dat zou heel veel slachtoffers met zich meebrengen. Dus die discussie altijd dat vaccineren zo slecht zou zijn is de reinste onzin.

 15. Dat Bill Gates zich en zijn famillie en kabinet en het hele WHO en al degenen die hij sponsord vaccineerd van die idioten zijn er toch genoeg

 16. Volgens Walid Shoebat een palestijnse moslim geboren in de gaza,een ex terrorist,hij had een haat tegen alles wat joods is, pleegde aanslagen enz,totdat hij de bijbel en de koran ging vergelijken en een jaar de bijbel las vanaf het begin tot het eind en het verschil zag,de onwaarheden enz…Brother walid zegd in zijn you tube filmpje die tekens die John zag in openbaringen zijn geen 666 maar het is een kreet,een oorlogskreet!Kijk maar naar zijn video walid shoebat and the 666!Het is arabisch het zegd bismilah enz enz jihaadstrijders dragen dat op hun voorhoofd of op hun re arm op een band als zij een jihaad aan gaan,een heilige oorlog voor hen!.Dus dont be afraid voor die vaccin wel voor die bismillah!

 17. Ergens, links of rechtsom zal de vrijheidsbeweging tegen onvrijheid beginnen. Van de gevestigde politieke partijen hebben we niks te verwachten, die zitten lekker op hun pluche met hun dikke salarissen en het enige wat zij doen, is problemen vooruitschuiven, vergroten en proberen aan de macht te blijven, dat ze daarbij hun eigen pricipes verloochenen, zal hun worst wezen, maar de burger is zwaar de pineut.

 18. hieraan gerelateerd wil ik een media initiatief onder jullie aandacht brengen dat een zelfde schreeuw om vrijheid (echte vrijheid) weergeeft.

  Gisteren 4 mei werd ik blij verrast met een èchte krant in mijn brievenbus (ondanks de NEE-NEE sticker) genaamd ‘DE ANDERE KRANT – VRIJHEID’ (Moderator, excuseer de kapitalen maar dit is een directe quote èn imo belangrijk genoeg om zo te laten. De website is [url]www.deanderekrant.nl[/url] of https://deanderekrant.nl/

  De inhoud is verfrissend. Open, eerlijk en geeft veel informatie voor mensen die zelf kritisch na kunnen denken om zo verantwoordelijk burgerschap te vormen. Een echte aanrader. Deze editie gaat kritisch in op ‘de bevrijding’, zelf bewaken van onze vrijheid, corona angst en realiteit, CIA en de media, vrijheid geld en macht, UN agenda, politiek correcte pers etc.

  Er zijn 500k exemplaren verspreid voor vandaag 5 mei. Dat lijkt veel, maar ik heb wat mensen gevraagd om mij heen en die hadden hem niet gezien, laat staan gelezen. Jammer. Dit is om in te lijsten (om altijd voor ogen te houden).

 19. Wie kunnen we inzetten voor onze partijpolitiek? Dat is de hamvraag/dictaat van politiekepartijen. Een grotere misvatting en totaal verkeerde benaderingwijze en uitgangspunt bestaat er niet. De burger moet weer centraal staan. Zijn wil is wet. Bij essentiele onderwerpen: Referenda!!!! Dat is pas reaaldemocratie. Herinvoering van referenda anders Schijndemocratie/dictatuur.

 20. Beste Willy,
  Jezus sprak zich uit over Thomas, dat die zijn beste leerling was.
  Dit kwam voort uit de bevinding van Jezus dat alle overige apostelen zijn woorden klakkeloos aannamen.
  Thomas daarentegen bleef vragen stellen naar de achtergronden van de verhalen die Jezus vertelde. Hij nam niet zomaar alles aan van wat Jezus predikte en vertelde.
  In onze huidige maatschappij wordt Thomas op ’n negatieve manier afgeschilderd als;
  “ongelovige Thomas”
  Het naadje van de kous willen weten is echter ’n teken van ‘willen leren en weten’,en geen teken van ongeloof. Eigenlijk precies zoals kleine kinderen dat doen.
  Vandaag de dag is het de mensheid nagenoeg niet meer toegestaan om kritische vragen te stellen.
  Willy, je schrijft over jouw plicht om jezelf te laten vaccineren.
  God heeft ons in ’n ruimte geplaatst met diverse deuren.
  Het is de vrijheid om ’n deur te kiezen waar men doorheen wil gaan.
  Later blijkt of men de juiste deur heeft gekozen, de gevolgen van de keuze die wij als mens maken is dan ook onze eigen verantwoordelijkheid en van niemand anders.Het is immers onze persoonlijke leerweg in ons leven.
  Er zijn grote belangen gemoeid bij grote bedrijven,instellingen en politiek m.b.t. vaccineren.
  Als je zoekt op internet zul je ontdekken dat deze instanties totaal andere belangen hebben dan die jij hebt en vele anderen met jou m.b.t. vaccineren.
  het staat jou en anderen vrij om ’n vaccinatie te accepteren, bedenk echter wel dat men eventuele negatieve gevolgen ook dient te accepteren.
  Als Noah nog kon spreken, zou die daarover ’n stevig verhaal over kunnen vertellen……

 21. Goed initiatief. In India zijn heel veel kinderen geraakt door vaccinatie. De regering heeft de WHO weggestuurd. Nu komt Billy gates weer met een vaccinatie. Laat hem en het kabinet lekker weggaan. Stem volgend jaar fvd.

 22. Een keer trek je de conclusie…… vrijheid is een illusie.

  Al doe je nog zo krampachtige je best, in een democratie bepaalt de meerderheid de richting.
  Alles staat of valt met informatie of het gebrek daaraan. Dat kun je nog spectaculair overgieten met een sausje van angst en de meerderheid stemt zoals een elite minderheid het graag ziet.
  Maar ik hoor natuurlijk ook tot een uiterst kleine, weliswaar alles behalve elite groep.
  Begin maar eens met je leven zo in te richten dat je geen schuld hebt.
  Ga vervolgens na wat je echt nodig hebt en vergeet al de rest.
  Dan nog zal je rekening dienen te houden met de gehersenspoelde meerderheid.

 23. Dus: ……”bepaalde controversiële onderwerpen, zoals massa immigratie en het klimaat, aan politieke partijen moeten overlaten”.

  Dat meen je toch niet Xander, je gaat een partij die voor vrijheid wil strijden, de vrijheid ontnemen om in alles voor de vrijheid te vechten. Juist die twee punten kun je de huidige politieke demok-ratten toch niet meer, zoals zelfs in jullie artikelen naar voren is gekomen, toevertrouwen. Daar moet juist tegen opgetreden worden; je zegt eigenlijk dat de mensen dat soort hoaxes maar moeten pikken van de ouderwetse politiek! Kan toch niet?

 24. Opvallend is dat het aantal doden door corona in Nederland ruin 2% van de besmette mensen is terwijl het in Spanje en Italië rond de 1,2% is
  Nederland doet het toch zo goed en is goed voorbereid zei Rutte! Ja, in het vermoorden van mensen.

 25. Ik hoor allemaal van die vrijheidsverhalen en soms zijn ze zelfs gevaarlijk, want absolute vrijheid bestaat niet, anders zou ook God om een voorbeeld te noemen geen tien geboden gegeven hebben, dat zou belachelijk geweest zijn, stel je voor je rijdt met je wagen, en je doet maar wat, maar er zijn regels gegeven in het verkeer waar we ons moeten aan houden, niet voor onszelf maar ook voor onze medemens, is dat nu zo moeilijk?? als we allemaal zouden leven zoals wij het willen, dan krijg je chaos, dan heb je geen samenleving meer, maar een solistische samenleving iedereen doet zijn goesting. Zulke mensen zullen zich ook nooit onderwerpen aan God, want ook deze heeft spelregels die we moeten eerbiedigen, over vaccinatie kent iedereen die deze website regelmatig leest mijn standpunt, ik laat me vaccineren om dezelfde filosofie, voor mijn bescherming en voor mijn medemens dat is mijn verdomde plicht. Shalom

Comments are closed.