Migrantencrisis: Erdogan noemt Grieken Nazi’s; Grieken noemen Turkije terroristenstaat

Volgens een Griekse generaal bestaan de migranten die de grens bestormen hoofdzakelijk uit criminelen en jihadisten, die Turkije uit de gevangenissen heeft gehaald. (Afbeelding: screenshot Griekse media).

—————————————————————————————————————————————

Grieken: Migranten zijn een invasie door terroristenstaat Turkije – Vlaamse politici bij de grens: ‘Dit zijn geen vluchtelingen. Wat we hier zien zijn oorlogsbeelden’

—————————————————————————————————————————————-

De door Turkije veroorzaakte migrantencrisis aan de grenzen met de EU-landen Griekenland en Bulgarije loopt almaar verder uit de hand. De Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan stuurde eerst duizenden agressieve migranten naar deze grenzen, om hen vervolgens met meer dan 1000 militaire politieagenten te dwingen te proberen de grenshekken omver te halen. De versterkte Griekse grenspolitie wist ternauwernood voorkomen dat grote aantallen jonge mannen uit Syrië, Pakistan en Afghanistan illegaal het land binnendrongen. Erdogan beschuldigt de Grieken op zijn kenmerkende schaamteloze wijze ervan ‘Nazi’s’ te zijn, terwijl de migrantencrisis toch echt voor een aanzienlijk deel door de Turken zelf veroorzaakt is.

Niet voor het eerst gebruikt de Turkse despoot Erdogan de naar schatting 4 miljoen migranten in zijn land als chantagemiddel om de EU te dwingen akkoord te gaan met zijn eisen, zoals opnieuw miljarden euro’s steun, maar vooral ook instemming en hulp bij zijn illegale oorlog tegen Syrië.

‘Totdat onze eisen worden ingewilligd gaan wij hiermee door’

‘Er is geen verschil tussen wat de Nazi’s deden, en de beelden van de Griekse grens,’ verklaarde hij. ‘Totdat alle Turkse verwachtingen, inclusief vrij verkeer, het updaten van de douane unie, financiële assistentie, aantoonbaar worden ingewilligd, zullen wij doorgaan met onze praktijken aan de grens,’ beloofde hij de AKP parlementariërs. Zijn minister van Binnenlandse Zaken, Suleyman Soylu, zei afgelopen weekend dat Turkije mogelijk 1 miljoen migranten op de EU gaat afsturen.

Eerder deze week was op een video te zien hoe de Turkse speciale politie een pantserwagen gebruikte om met een touw een grenshek omver te trekken, zodat de duizenden migranten Griekenland zouden kunnen binnendringen. Deze poging om de EU met een nieuwe tsunami gelukszoekers te overspoelen, en zo onze landen verder te destabiliseren, mislukte echter.

Zodra de temperaturen oplopen, wordt echter een nieuwe stormloop van tien- en misschien wel honderdduizenden migranten op de grens verwacht.

 

 

‘Dit is een invasie door terroristenstaat Turkije’

De Grieken hebben daarom militairen gestuurd naar sommige stukken van de grens. ‘Turkije is officieel een terroristenstaat,’ twitterde ‘The Duke’, die daar een filmpje van agressieve migranten bij plaatste. ‘De Turkse autoriteiten rusten de migranten uit met chemicaliën, en leiden hen naar de Griekse grens. Dit is een invasie.”

 

Op hun beurt beschuldigden Turkse twitteraars de Grieken ervan ‘de vluchtelingen te martelen’, hun kleren af te pakken, en vervolgens terug naar Turkije te sturen. Daar werden foto’s van geplaatst, al is het niet duidelijk of deze foto’s in scene zijn gezet. Volgens Erdogan heeft de Griekse grenspolitie ‘het vuur geopend op onschuldige mensen… Dit is barbarij in zijn volste betekenis.’

Barbarij, zoals het beschieten en platbombarderen van Koerdische dorpen door het Turkse leger, en het uitmoorden van Koerdische burgers? Barbarij, zoals het jarenlang organiseren, steunen, bewapenen en beschermen van ISIS terroristen door de Turkse inlichtingendienst, die op als twee handen op één buik is met de jihadisten die de bloedige burgeroorlog in Syrië in gang hebben gezet, en daar vele tienduizenden burgers hebben vermoord?

‘Geen vrouw of kind te zien, alleen maar woedende jonge mannen’

Twee parlementariërs van het Vlaams Belang waren afgelopen week in Griekenland om zelf polshoogte te nemen bij de grens. ‘Wat we hier zien is onwezenlijk. Dit zijn oorlogsbeelden,’ verklaarde Dries Van Langenhove.

Volgens een Griekse generaal bestaan de migranten vooral uit jihadstrijders en criminelen, die Turkije uit de gevangenissen heeft gehaald. ‘In de meeste media spreekt men altijd over vluchtelingen. Maar als je de migranten hier omschrijft als vluchtelingen, krijg je het hele dorp over je heen.’

De mensen die daar wonen zijn die valse berichtgeving in de Europese media dan ook spuugzat. Van Langenhove: ‘Die verspreiden beelden van vrouwen en huilende kinderen. Maar geloof me, vrouwen of kinderen zie je hier écht niet. Hier staan alleen duizenden woedende jonge mannen die de grenswachters en militairen bekogelen met stenen en alles wat ze vast kunnen krijgen. Dit zijn geen taferelen waar je medelijden mee hebt. Hier kan je alleen maar bang van worden.’ (2)Xander

(1) Zero Hedge
(2) Sceptr

Zie ook o.a.:

03-03: Erdogan kondigt op TV aan ‘miljoenen vluchtelingen’ naar EU te sturen

Zie ook o.a.:


29-02: ‘Griekenland spreekt veto uit over NAVO steun aan Turkse oorlog tegen Syrië’
|28-02: ‘Turkije schiet raketten af op Russische basis, verklaart Syrië morgen de oorlog’
28-02: Turkije en Rusland op randje van oorlog om situatie in Syrië
20-02: Turkije wil ineens toch Amerikaanse afweerraketten om Rusland en Syrië af te schrikken
20-01: Door Turkije ingeschakelde Syrische jihadisten gefilmd in vliegtuig naar oorlog in Libië

2019:
13-11: Amerikaanse drones filmen pro-Turkse strijdgroepen die Koerdische burgers uitmoorden
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
16-10: Amerikaanse officials: Turkije laat opzettelijke ISIS terroristen vrij en executeert Koerdische gevangenen (/ Russische gevechtsvliegtuigen voorkomen aanval op SDF door Turkse F-16)
 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Turkije is niet verplicht 4 miljoen vluchtelingen op te nemen en miljarden op miljarden te blijven betalen.

  Dit wil niemand zelf doen, maar turkije was de enige die het wel lange tijd al doet, het land zal zn zegen ervoor krijgen, misschien drm daar nauwelijks corona virus.

  En misschien daarom wel dat alles blijft lukken bij Erdogan.

 2. Ik heb weer een nieuwe theorie. Deze jonge kerngezonde mannen worden straks gerecruteerd in het Europese leger voor urban warfare tegen.. je raadt het al… de landen die nog niet onder controle staan van de wereldbank. Met de huidige financiele kladaradatsch zijn er straks alleen nog banen bij “defensie”

 3. Eerst je geld, dan je goed en dan je leven.
  Ik vind het helemaal niet vreemd dat er mensen zijn die hamsteren
  Niet iedereen is bij machte om met altijd maar bezuinigen en alles duurder maken, dat eindeloos te kunnen
  betalen ten koste van hun eerste levensonderhoud.
  En dan met hoogopgeleiden in terreur en moordzuchtige vluchtelingen procedures wordt het er niet veiliger en
  goedkoper op.

 4. Ik heb dezelfde vraag als IFF. Saoudi-arabie is rijk genoeg, heeft ook plaats en architecten genoeg om een hele stad voor die zgn. vluchtelingen in ‘no time’ uit het zand te trekken. Het ligt ook veel dichterbij, het klimaat is beter voor ze en, niet onbelangrijk, ze hebben de islam. Het enige wat de ‘vluchtelingen’ moeten doen is de andere kant uitlopen, dat kan toch niet zo moeilijk zijn, toch?

 5. Waarom zijn Trump in Amerika , Puttin in Rusland en Erdogan in Turkije zo populair in hun landen ? Deze drie staatshoofden doen wat hun burgers verwachten ; zonder bureaucratische woorden en wazige uitspraken waarbij het pragmatisme een oplossing bied. Dat zijn echte leiders …. . Dit is waarom de EU niet functioneert, maar dat even terzijde.
  Erdogan begrijpt zijn volk en het grootste deel van het volk begrijpt hem en ondersteunt hem. Dat kan Europa niet begrijpen omdat, ja ik moet er toch op terugkomen, het Europese Parlement met verschillende ‘tongen’ spreekt. In de ogen van de Turkse bevolking neemt Erdogan de juiste beslissingen omdat wij (het Westen) deze reactie van hem, weliswaar indirect, op een presenteerblaadje hebben aangeboden. Ik begrijp het niet, u begrijpt het niet én geen enkele Westerling begrijpt het niet. Net zo min dat Trump op vele gebieden niet begrepen wordt, het zelfde geld voor dhr. Puttin.
  Het moet zo zijn, ik ben er van overtuigd, dat de plicht van een geweten is om de juiste beslissingen te nemen. Dat heeft Trump net gedaan met ‘de staat van beleg’ , Puttin heeft gezegd : tot zover en géén stap verder en Erdogan heeft de grenzen ‘n beetje opengegooid. T’is moeilijk maar in feite is het een droom van de NAVO geweest, die nooit bewaarheid zal worden. Ook hier was de angst, waarvoor eigenlijk, de drijfveer voor acceptatie van Turkije in een Europees bondgenootschap. Wat nu speelt is een form van racisme…. een contradictie met waar Angel Angela nog steeds mee pronkt. Het is moeilijk, inderdaad, maar af en toe mogen en moeten we vanwege lijfsbehoud aan ons zelf denken.
  Heb vergeten Wilders te vermelden, sorry Geert, maar op internationaal niveau speel je nog niet mee. Mijn stem heb je !

 6. Heeft dit misschien niet iets te maken met het Griekse veto tegen Navo oorlog met Rusland? Griekenland wordt zo onder druk gezet ten behoeve van veroveringsplannen van buurlanden van Syrie

 7. @ IFF 4:52 PM. Juist, maar dat heeft weer te maken met “de Resolutie van Straatsburg”, het verraden door eigen politici aan de islamitische landen, in ruil voor olie. O ja, geld stinkt niet, en politici blijken keer op keer niet te vertrouwen.

 8. Erdogan is een gevaarlijke moslimgek. Echter zowel Rusland als de VS zijn niet zijn vrienden. Dus een al te hoog spel spelen, betekent zelfmoord. En zo gek is hij ook weer niet. Maar toegeven aan deze fanaat moet je nooit doen. Doe als Israël, die hakken al decennia met dit bijltje.

 9. IFF schreef:
  13/03/2020 om 4:52 pm
  De enige vraag die ik mij bij de constante stroom ‘vluchtelingen’ richting de EU stel is, waarom nemen de (vaak zeer rijke) moslim landen hun broeders en zusters niet op?

  @IFF, Omdat zij samem werken met het de Eupopes Unie, en de Iliminatie clubtje
  Deze hebben hebben de zelfde gedachten goed.
  Ook Erdogan hoort erbij.

 10. De globalisten liberalen met wortel in de EU hebben dit bedenkt met hun consorten rond de wereld. Iedereen zou een van David Icke 7 uur presentatie moeten hebben gezien want hij heeft het fijn bij elkaar. Daarna loop je de wereld rond en kun je de aanwijzingen helder zien. Dat er is een Master plan dat ben ik van overtuigd na 10 jaar onderzoek en zelf kunnen constateren. Zo goed gespeeld allemaal. Probleem creeren, reactie afwachten, oplossingen op een dienblaad aan de sheeple aanbieden. We komen uit de schrik van ons leven dus blij zullen we de antidote met chip in ontvangst nemen. Einde. Waarvoor denk je dat 5G moet op welke prijs dan ook? 4G werkt prima. Dan wacht ik maar 3 min om een film te downloaden. 5G WEL essentieel voor het uitrollen van zelf rijdende autos en voor humanoids (sofia). Rusland heeft aangekondigd te beginnen met de productie, zag ik in een krant een paar maanden geleden. Geloof me, straks hebben ze ons niet meer nodig. Humanoids eten niet, slapen niet, nemen geen salaris, zijn niet ziek om de haverklap. Maar we hebben wel de technologie en infrastructure gebouwd en getest voor onze sucessoren. Het ultieme doel. Zeg NEE tegen 5G met alle je macht!!!

 11. Erdo-dinges speelt hoog spel. In Syrië delft hij het onderspit tegen de Russen. In Libië is zijn rol ook al uitgespeeld en bij de EU lijkt hij het kantelpunt bereikt te hebben waarop de EU zijn chantage zat is. Niet omdat de EU zo een rechte rug heeft, maar omdat Erdo-dinges in zijn woede zijn hand overspeelt.

  Ook chantage heeft zo zijn grenzen. Als je die overschrijdt is het feest vrij rap over.

  De volgende stap wordt dat Erdo-dinges de economie van Turkije naar de Filistijnen heeft geholpen, dat hij zijn bevolking onderdrukt en teveel officieren van zijn leger heeft laten opsluiten. Vervolgens in Syrië, Libië en aan de grens van Griekenland op zijn bek gaan,gaat zijn positie in Turkije geen goed doen. Turken zijn niet helemaal achterlijk.

 12. Mutti Merkel zal beslist weer Miljarden Euro’s naar Turkije sturen , de E.U typt er gewoon wat digitaal geld bij .
  De E.U durft ook niets te zeggen van de Turkse genocide in Syrië en op de Koerden .
  Uiteindelijk mag Turkije lid en daardoor de baas van de E.U worden .
  Er is geen politieke wil dit proces te stoppen want het alternatief is nog tientallen miljoenen criminelen in Europa op te nemen .
  De vrijmetselaars die de wereld besturen hebben vakwerk geleverd : op welke manier dan ook zal het blanke ras worden uitgeroeid .
  Zie de éen eeuw geleden uitgevonden Coudenhove-Kalergi-doctrine die nu door de EUSSR is omarmd , het bewijs voor de onwetenden zou moeten zijn dat ze elkaar ( Merkel ) de Coudenhove-Kalergi-prijs geven .
  Ik begrijp niet waarom T. Beaudet die dit ook weet deze woorden persé terug wenst te nemen ?
  Dit is de eindtijd en ik geef het advies je heil bij de Allerhoogste te zoeken want tegen zo veel kwaad kan geen mens op .
  P.s : Wanneer gaat Wilders met een camerateam naar de Griekse grens , de MSM zenden het wel uit hoor…

 13. De enige vraag die ik mij bij de constante stroom ‘vluchtelingen’ richting de EU stel is, waarom nemen de (vaak zeer rijke) moslim landen hun broeders en zusters niet op?

 14. Precies kleine kindjes, die doen dat ook al is, ‘blijf van mijn speelgoed’ neen dat is ‘ mijn speelgoed’ Turkije is een dictatorstaat waar democratie niet bestaat, een schurkenstaat noemt men dat. Erdogan kan beter verdwijnen in de nevelen van de geschiedenis. Shalom

Comments are closed.