Pakistaanse toppoliticus erkent dat Hamas al jaren militair getraind wordt door zijn land

(12.05) – Het conflict tussen Israël en de Palestijnen krijgt een nog gevaarlijkere dimensie nu een Pakistaanse toppoliticus heeft erkend dat de terroristen van Hamas al jaren militair getraind worden door zijn land. Pakistan is het enige islamitische land dat kernwapens bezit (mede dankzij kennis uit Nederland). Er zijn weinig landen op de wereld waar Joden en Israël zó worden gehaat. Onlangs riep een parlementariër op TV nog op om Israël met raketten en kernwapens te vernietigen. Het is opmerkelijk dat er in het Westen maar weinig aandacht is voor het Pakistaanse gevaar, en dat terwijl de ervaringen met Pakistaanse migranten in Groot Brittannië bijzonder slecht zijn, wat tekenend is voor hun mentaliteit.

Hamas al decennia getraind door Pakistaanse leger

Op een video uit 2021 is te zien hoe Raja Zafar ul Haq, voormalig senator, ex-diplomaat en tegenwoordig voorzitter van de Pakistaanse Moslim Liga N (een van de grote politieke partijen), vertelt dat Hamas terroristen al tientallen jaren worden getraind door het Pakistaanse leger. Pakistan is een beruchte sponsor van de wereldwijde jihad, en steunt daarvoor diverse extremistische moslimgroepen. Vooral Joden, hindoes en christenen moeten het daarbij ontgelden.

‘In 1981, toen ik Abu Jihad in Tunis ontmoette, zei hij dat zodra er een conflict met Israël is, de moedigste strijders zijn getraind in Pakistan en daar militaire training hebben gekregen. Ook nu gebeurt dat,’ verklaarde de politicus die enkele topposities bekleedde in de regering van president Zia-ul-Haq (1978-1988).

Zia-ul-Haq was een ex-generaal die begin jaren ’70 de Pakistaanse missie in Jordanië leidde, en zelfs aan het hoofd van Jordaanse troepen stond in hun strijd met Syrië, dat in 1970 samen met het Palestijnse Bevrijdingsleger (PLA) een militaire inval in het land had gedaan in het kader van de Jordaanse burgeroorlog (beter bekend als Black September) tussen koning Hussein en de PLO van aartsterrorist Yasser Arafat.

Abu Jihad, met wie Raja Zafar in 1981 een ontmoeting had, was een jihadist en mede oprichter van de Palestijnse terreurbeweging Fatah in Gaza. Ook was hij een belangrijke steunpilaar van Yasser Arafat, die zijn terreurorganisaties later om politieke redenen (en vooral om jarenlang miljardensteun uit het Westen te kunnen ontvangen, waarvan hij er voor zichzelf 1 miljard van achterover drukte) een officiële dekmantel gaf in de vorm van de Palestijnse Autoriteit. Fatah en de PLO bestaan echter nog steeds, en hebben hun officiële doelstelling, het met geweld totaal wegvagen van Israël en het vestigen van een islamitische Palestijnse staat, nooit opgegeven.

Pakistan wil Israël wegvagen

Pakistan erkent het bestaan van Israël sowieso niet. Daarom staat in het Pakistaanse paspoort dat deze ‘geldig is in alle landen ter wereld, behalve Israël’. Tal van politieke partijen en islamitische bewegingen in het land zijn fel gekant tegen iedere vorm van contact met Israël. Iedere vrijdag roepen imams in hun moskeeën Allah aan om de Joden en Israël te vernietigen. De jarenlange financiële en militaire steun van Pakistan voor Hamas en andere islamitische terreurbewegingen zal daarom geen verbazing wekken.

Hamasleiders Ismail Haniyeh en Khaled Meshaal hebben zeer recent in Qatar diverse keren overleg gevoerd met Pakistaanse delegaties. In mei 2021 pleitte de Pakistaanse parlementariër Moulana Abdul Akbar Chitrali in een TV toespraak voor een aanval met raketten, vliegtuigen en kernwapens om Israël van de aardbodem weg te vagen. De terreuraanval van Hamas op 7 oktober wordt dan ook uitbundig geprezen in het land, en er zijn al tal van grootschalige pro-Palestijnse demonstraties geweest.

De haat tegen de Yahud (denigrerend gebruikte Arabische term voor Jood) wordt de Pakistaanse moslim vanaf de geboorte met de paplepel ingegoten. En dat heeft zijn oorsprong in de Sunnah, waarin onder meer de praktijken en tradities van de profeet Mohammed worden verhaald en vereerd. Zo liet hij onder meer een complete stam Joden onthoofden, een slachtpartij waar hij zelf ook aan deelgenomen zou hebben. (Uit de hele historie blijkt dat het in eerste instantie om een religieus conflict gaat, en niet een territoriaal. Mensen die denken dat zodra Israël nu maar zou zijn verdwenen er eindelijk vrede komt, maken daarom een grote vergissing.)

Pakistaanse moslims haten… iedereen

Naast de alom aanwezige virulente Jodenhaat staat Pakistaan op de 7e plek van landen met de ergste christenvervolgingen*, en vocht het land al diverse oorlogen uit met India. Er vinden nog steeds regelmatig grensbeschietingen plaats, en een volgende oorlog, waarbij mogelijk ook kernwapens worden ingezet, lijkt daarom onvermijdelijk.

Vanzelfsprekend geldt dit lang niet voor iedereen, maar het Pakistaanse volk kenmerkt zich dan ook door een sterke neiging naar intolerantie, geweld en zelfs niets ontziende haat tegenover buitenlanders en andersdenkenden. Die volksaard wordt sterk bepaald door een strikte toepassing van de islam*.

(* Noord Korea staat al jaren op de eerste plaats, maar plek 2 t/m 10 worden allemaal door islamitische landen ingenomen. Hetzelfde geldt voor 7 van de landen op plek 11 tot en met 20. De enige andere niet-moslimlanden in de top 20 zijn India (11), Myanmar (14) en China (16).)

Die afkeer en minachting van ‘de ander’ is ook duidelijk te merken in de landen waar ze naartoe emigreren, in het bijzonder Groot Brittannië. Enkele jaren geleden hebben we regelmatig aandacht besteed aan de voornamelijk door Pakistaanse moslims bemande verkrachtingsbendes in het land, waar duizenden Britse (soms zeer jonge) meisjes het slachtoffer van zijn geworden. Vanwege politieke correctheid bleken politici en politie jarenlang de andere kant op te hebben gekeken.

Israël niet opgewassen tegen coalitie Iran-Pakistan-Turkije

Nu IDF troepen de Israëlische vlag op strand van Gaza hebben gehesen, lijkt de maat voor aartsvijand Iran vol. De Islamitische Republiek waarschuwde dat de uitbreiding van de oorlog nu ‘onvermijdelijk’ is.

Indien Iran, Turkije en Pakistan hun onderlinge wantrouwen en animositeit opzij zetten en militair de handen ineen slaan, dan is het Israëlische leger daar onmogelijk tegenop gewassen, en zal de Joodse staat gedwongen zien om zich met kernwapens te verdedigen. En dat is exact zoals de eindtijdprofetieën in het Oude Testament hebben voorzegd (zie vorige artikelen, links hieronder).

Xander

(1) RAIR foundation

Zie ook o.a.:

10-11: ‘VS steunt ontvolking Gaza vanwege plan voor nieuw Suez kanaal via Israël’
06-11: Video van Hamas demonstratie Gaza bewijst dat Palestijnse bevolking wist van geplande aanval
02-11: Directeur Mensenrechten VN neemt ontslag vanwege ‘genocide op Palestijnen’ en geeft Westen de schuld
31-10: 
Israëlisch magazine publiceert overheidsdocument: Oorlog is gepland, inwoners Gaza worden permanent naar de Sinaï gedwongen
29-10: Netanyahu trekt zich samen met zin vrouw terug in complex met nucleaire bunker
28-10: 
Netanyahu: ‘Door Hamas te verslaan realiseren wij de profetie van Jesaja’
27-10: 
Palestijnse en islamitische vlaggen hebben zelfde kleuren als Ruiters van de Apocalyps – toeval?
26-10: 
Oproep in Turkse parlement om weg vrij te maken voor Iraanse aanval op Israël
24-10: 
Erdogans privé leger zegt dat de Mahdi komt en Turkije Israël moet aanvallen
20-10: 
Pro- of anti-Israël: Scheurt de oorlog tegen Gaza het christendom uiteen?
18-10: 
Palestijnse terreurgroepen hopen na vernietiging ziekenhuis op massale mosimaanval op Israël
15-10:
 Armstrong: ‘Terreuraanval op Israël toegelaten om Rusland in WO-3 te lokken’
11-10: 
Een gepland Armageddon is óók Armageddon
10-10: 
Netanyahu’s dilemma tussen invasie Gaza en einde regering of ontketenen Derde Wereldoorlog
09-10: 
Voorzegt deze oude Bijbelse profetie de aanstaande vernietiging van Gaza?

Archief Pakistaanse verkrachtingsbendes:

2018:

27-05: Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes

2017:
21-05: Moslim Verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler (/ Moslim slagerij gaf ouders van verdwenen meisjes ‘gratis kebab’: het vermalen vlees van hun eigen dochter – 11 jarige meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee)

2016:
31-08: Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland (/ Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford)
18-01: Politie wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

2014:
12-09: 90% van 1,5 miljoen straatkinderen in Pakistan verkracht (/ Sommige immigranten uit Pakistan nemen wandaden met zich mee naar het Westen)
04-09: (/ Times journalist: “Pakistaanse verkrachtingsbende Rotherham maakt opvattingen van ‘rechts’ realiteit’)
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad

2012:
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden