Netanyahu trekt zich samen met zijn vrouw terug in complex met nucleaire bunker

(16.05) – De Israëlische premier Netanyahu houdt er serieus rekening mee dat zijn even misdadige als verwoestende bombardementen van de Palestijnse bevolking in de Gazastrook op de Derde Wereldoorlog kunnen uitlopen. Daarmee lijkt hij voor zichzelf inderdaad een huiveringwekkende ‘profetische’ rol te zien weggelegd, zoals we de afgelopen weken al vaker suggereerden. Natuurlijk wil hij ‘Armageddon’ wél overleven, dus heeft hij zich samen met zijn vrouw Sara in een lux complex met een eigen nucleaire bunker teruggetrokken (1), zodat ze samen een kernoorlog kunnen doorstaan. Ondertussen waarschuwen vriend en vijand dat er inderdaad nog maar heel weinig voor nodig is om het hele Midden Oosten, en daardoor vrijwel zeker de hele wereld, in brand te zetten.

In de bunker, die het bezit is van de Amerikaanse miljardair Simon Falic, is de Israëlische leider ook veilig voor een eventuele invasie van miljoenen woedende moslims. Of, en dat is beslist niet onwaarschijnlijk, van hele massa’s Israëliërs en Joden die hem verantwoordelijk zullen houden voor de absolute chaos waarin hun land, de regio en de wereld nu dreigt te worden gestort.

‘Dood alles en iedereen’

Gisteren verwees Netanyahu in een nieuwe toespraak voor het volk wederom naar de Bijbel. ‘U moet zich herinneren wat Amalek u heeft aangedaan, zegt onze Bijbel.’ Daarmee verwees hij naar de volgende tekst: ‘Ga nu en vernietig Amalek. Dood alles en iedereen: mannen en vrouw, kinderen en baby’s, koeien en schapen, kamelen en ezels.’ (1 Sam.15:3)

Dit is één van de redenen waarom veel mensen moeite hebben met het Oude Testament, aangezien God hiertoe de opdracht zou hebben gegeven, omdat de Amalekieten de Israëlieten voortdurend aanvielen, vermoordden en uitplunderden. In deze passage krijgt koning Saul, die de slachtpartij uitvoerde, er zelfs van langs van de profeet Samuël omdat hij de vijandelijke koning en een aantal dieren in leven had gelaten. Daarop krijgt hij te horen dat hij niet langer gewenst is als koning van Israël.

Het aantal dode mannen, vrouwen en kinderen op de Gazastrook bedraagt al tussen de 8000 en 9000, en de verwoestingen door de bombardementen zijn immens. Maar Joden zoals Netanyahu lezen lijken in dit soort Bijbelteksten te lezen dat het om de ‘juiste’ redenen klaarblijkelijk prima in orde is om een compleet volk af te slachten, zelfs kinderen en baby’s.

Gijzelaarsruil

De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft inmiddels voorgesteld om alle 230 gijzelaars te ruilen voor de Palestijnen die in Israël gevangen zitten, ruim 5000 in getal. Als iets de gemoederen internationaal zou kunnen bedaren, dan zou het wel een Israëlische instemming hiermee zijn.

En dat is heel hard nodig, gezien de toespraak die de Turkse president Erdogan hield voor 1,5 miljoen mensen, waarin hij Israël nog nét niet openlijk de oorlog verklaarde. En niet te vergeten de al meer dan 70 oorlogsbodems die zich in de (wijde) omtrek van Israël hebben verzameld. Amerika, Rusland, China, ze staan allemaal klaar om de vinger op de rode knop te drukken zodra Israël een grens overgaat en de moslimwereld de Joodse staat de oorlog verklaart.

Nucleair Armageddon ‘levensmissie’?

Netanyahu ziet het echter als zijn ‘levensmissie’ deze ’tweede onafhankelijkheidsoorlog’ tot een goed einde te brengen. ‘We zullen de vijand van boven en onder de grond uitroeien. Het zal een triomf van goed over kwaad, leven over dood zijn,’ verklaarde hij in een persconferentie. ‘Wij zullen overwinnen.’

Bijbelse eindtijd profetieën ondersteunen hem daarin, maar wel ten koste van twee derde van de Israëlische bevolking en een nucleair Armageddon met vermoedelijk tientallen miljoenen doden (zo niet meer). En nee, niet omdat God dit ‘zo besloten heeft’, maar omdat dit soort corrupte, reli-waanzinnige, megalomane leiders een andere, duistere ‘god’ dienen, de mensenhatende ‘god’ die bijna deze hele wereld in zijn greep heeft weten te krijgen door het aanwakkeren van de zucht naar macht en geld, dat desnoods door middel van grof geweld en ten koste van heel, heel veel bloed en ellende moet worden verkregen.

Jezus Christus noemde de duivel niet alleen de ‘vader der leugen’, maar ook ‘vanaf het begin een mensenmoordenaar’. Gaat die nu door het ontketenen van WO-3, dat op het grootste satanische bloedoffer ooit kan uitdraaien, zijn zin krijgen?

Xander

(1) Daily Mail

Zie ook o.a.:

28-10: Netanyahu: ‘Door Hamas te verslaan realiseren wij de profetie van Jesaja’
27-10: Palestijnse en islamitische vlaggen hebben zelfde kleuren als Ruiters van de Apocalyps – toeval?

26-10: Oproep in Turkse parlement om weg vrij te maken voor Iraanse aanval op Israël
24-10: 
Erdogans privé leger zegt dat de Mahdi komt en Turkije Israël moet aanvallen

20-10: Pro- of anti-Israël: Scheurt de oorlog tegen Gaza het christendom uiteen?
18-10: 
Palestijnse terreurgroepen hopen na vernietiging ziekenhuis op massale mosimaanval op Israël

15-10: Armstrong: ‘Terreuraanval op Israël toegelaten om Rusland in WO-3 te lokken’

11-10: Een gepland Armageddon is óók Armageddon
10-10: 
Netanyahu’s dilemma tussen invasie Gaza en einde regering of ontketenen Derde Wereldoorlog
09-10: 
Voorzegt deze oude Bijbelse profetie de aanstaande vernietiging van Gaza?