Studie waarschuwt dat 1 miljard mensen malaria kunnen krijgen door chemtrails

Chemtrails boven Brabant, een inmiddels bekend (en gehaat) verschijnsel in de Nederlandse luchten. (De blauwe luchten van de afgelopen weken zouden te maken hebben met een tekort aan chemicaliën in verband met de oorlog in Oekraïne.) (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Klimaatinterventies vormen gevaar voor mensen, ecosystemen en geopolitieke stabiliteit – Uitgerekend het WEF waarschuwde in 2013 dat chemtrails droogte kunnen veroorzaken – Al in 2010 mogelijk verband tussen chemtrails en het activeren van vaccinaties besproken

—————————————————————————————————————————————–

Chemtrails werden in het verleden steevast weggelachen als een complottheorie van ‘gekkies’, maar zijn inmiddels al vele jaren een erkend en voldongen feit. ‘Solar Radiation Management’ (SRM) is de officiële benaming voor het in de atmosfeer sproeien van allerlei potentieel schadelijke chemicaliën die het zonlicht zouden moeten reflecteren om zo ‘Global Warming’ te verminderen (en dat terwijl er juist een periode van Global Cooling is aangebroken). Nature Communications heeft nu een universitaire studie gepubliceerd waarin wetenschappers waarschuwen dat als gevolg van SRM (chemtrails) 1 miljard mensen extra het gevaar lopen malaria te krijgen.

Geoengineering, oftewel ‘klooien’ met het klimaat, is nog nooit een goed idee gebleken, maar wordt desondanks toch steeds opnieuw geprobeerd. De Verenigde Arabische Emiraten gebruiken bijvoorbeeld al enige jaren ‘cloud seeding’ technologie, waarmee zout en chemicaliën in wolken worden gesproeid (‘chemtrails’) om neerslag te bevorderen. Ook worden met drones elektrische schokken aan wolken toegediend, waardoor die hun vocht loslaten en het begint te regenen. Het risico bestaat dat er dan ‘flash floods’, overstromingen en aardverschuivingen worden veroorzaakt.

Chemtrails al in 2010 op klimaatconferenties erkend en besproken

Al op de internationale klimaatconferentie in Cancun in 2010 werden serieuze voorstellen besproken om aluminium en barium in de atmosfeer te (blijven) sproeien om het zonlicht te blokkeren. ‘Chemtrails’ bestonden toen al een tijdje als ‘complottheorie’, en werden op dat moment feitelijk officieel erkend.

Aluminium werd tot voor kort als onschadelijk beschouwd, maar inmiddels is het bijna overal in te vinden (bodem, voedsel, water, cosmetica, medicijnen, vaccins). Het bouwt zich jarenlang op in het menselijk lichaam, en kan vervolgens forse gezondheidsklachten veroorzaken (Parkinson, Alzheimer, vermoeidheid, mogelijk zelfs kanker, en ook geheugen- en concentratie- en gedragsproblemen bij kinderen).

Het inademen van lucht die bariumverbindingen bevat kan leiden tot zogenaamde ‘stoflongen’. In vocht (regenwater?) oplosbare barium(verbinding) is giftig en kan zowel ademhaling als hartritme verstoren, de bloeddruk verhogen, de hersenen doen opzwellen en schade aanrichten aan lever, hart en nieren.

Ook op de 10e VN conferentie over het Biodiversiteitsverdrag in het Japanse Nagoya in 2010 werd het bestaan van chemtrails bijna expliciet toegegeven met het besluit om landen juist te verbieden om nog verder te experimenteren met het sproeien van chemische stoffen in de atmosfeer. Van dat verbod lijkt overigens geen land zich iets te hebben aangetrokken.

Een recente in Zweden geplande test van Bill ‘vaccin’ Gates om de zon te dimmen door calcium carbonaat deeltjes in de atmosfeer los te laten werd na veel protest geannuleerd. ‘Je kunt niet de ontsteker van een bom testen en dan zeggen dat dit onmogelijk kwaad kan,’ reageerde Niclas Hällström, directeur van de ‘groene’ Zweedse denktank WhatNext?.

1 miljard mensen extra lopen gevaar malaria te krijgen

Wetenschappers van onder andere het Georgetown University Medical Center waarschuwen dat grootschalig gebruik van SRM (‘chemtrails’), zoals het injecteren van aerosolen in de stratosfeer die het zonlicht moeten reflecteren, zeer ongewenste gevolgen kan hebben omdat dit gevaarlijke infectieziekten zoals malaria kan bevorderen.

Acht researchers uit de VS, Bangladesh, Duitsland en Zuid Afrika hebben diverse klimaatmodellen gebruikt om te simuleren wat er kan gebeuren als geoengineering wordt gebruikt om ‘Global Warming’ te verminderen. De modellen rekenden met temperaturen die het meest bevorderlijk zijn voor de Anopheles mug, en tevens met het aantal mensen dat in gebieden leeft waar zij kunnen worden besmet.

In zowel het medium- als het hoge opwarmingsscenario blijkt dat het risico op malaria per regio flink te verschuiven. In het hoogste scenario zullen 1 miljard mensen extra het gevaar te lopen malaria te krijgen als gevolg van geoengineering (chemtrails). ‘Op een planeet die te warm is voor mensen, wordt het ook te warm voor de malaria parasiet,’ legde Colin Carlson, assistent-research professor aan het Center for Global Health Science and Security uit. ‘Het afkoelen van de planeet kan een noodgreep zijn om levens te redden, maar zou ook het omgekeerde bewerken.’

Gevaar voor mensen, ecosystemen en geopolitieke stabiliteit

De besmetting met malaria piekt op 25 graden Celsius. Het afkoelen van de tropen met behulp van chemtrails kan het risico op malaria niet alleen in de toekomst, maar ook nu vergroten. ‘Dat geoengineering het gevaar van klimaatverandering zou kunnen verminderen blijft slecht begrepen. Het zou een scala aan nieuwe risico’s voor mensen en ecosystemen kunnen veroorzaken,’ waarschuwde Christopher Trisos, senior researcher aan de Universiteit van Cape Town.

De meest opzienbarende uitkomst van de studie was dat geoengineering het gevaar van malaria vooral op het Indiase subcontinent flink zal kunnen verminderen, maar dat de risico’s in Zuidoost Azië juist toenemen (1). Alleen al dit gegeven maakt het besluit om over te gaan tot klimaatinterventies geopolitiek complex en ook gevaarlijk. Landen die zwaar getroffen zullen worden door deze interventies zouden namelijk wel eens agressief kunnen reageren.

WEF waarschuwde in 2013 voor droogte door chemtrails

Uitgerekend het inmiddels zeer omstreden World Economic Forum waarschuwde in 2013 in zijn jaarlijkse risicorapport voor de ongecontroleerde inzet van geoengineering, zoals het blokkeren van het zonlicht door het sproeien van chemische deeltjes in de atmosfeer, omdat deze methode ‘onbedoeld droogte kan veroorzaken’ (denk even terug aan enkele zeer hete en droge zomers van de afgelopen jaren). ‘Het wereldwijde klimaat kan op deze wijze worden ‘gekaapt’ door een schurkenstaat of zelfs een steenrijk persoon, met onvoorspelbare kosten voor de landbouw, infrastructuur en wereldwijde stabiliteit.’ (2)

Droogte door chemtrails werd 9 jaar geleden als één van de vijf ‘X-Factor’ problemen voor de wereld gekenschetst. De vier andere?:

1) Uit de hand gelopen klimaatverandering;
2) Magnetische stimulatie van onze hersenen; (waren 5G/nanobots toen al gepland?)

3) Onhoudbare medische kosten door verlengde levensduur; (vandaar depopulatie door injecties?)

4) De ontdekking van buitenaards leven en de gevolgen voor de mensheid. (Geen grap!)

Verband tussen chemtrails en vaccinaties?

In ons artikel ‘Sinister verband tussen chemtrails en Mexicaanse griepvaccinaties’ (21 december 2010) haalden we een niet bijna name genoemde insider van de grootste investeringsbank op Wall Street aan, die zou hebben gezegd dat de injecties tegen de Mexicaanse- en vogelgriep geen echte vaccinaties waren, maar ‘de introductie van een proteïne dat één component van een virus is.’

‘Het werkt bijna hetzelfde als het AIDS virus: de belangrijkste functie is ‘slapend’ te blijven, totdat het wordt geactiveerd door bijvoorbeeld een aanslag met biologische wapens (of chemtrails. Die ‘aanslag’ kan ook een vervolg ‘vaccinatie’ zijn, zoals een boostershot). De mensen die deze vaccinaties krijgen accepteren dus in feite een proteïne dat hen juist besmet met een virus. Dit deel blijft inactief totdat de activerende component – of met proteïne verbonden DNA – het lichaam binnendringt.’

Ook een hoge EPA official (Environmental Protection Agency) zou destijds vlak voor zijn dood hebben onthuld dat er in de toekomst een door mensen gefabriceerd virus zou worden losgelaten waar de hele bevolking doodsbang voor zou worden gemaakt. Door die angst zouden de mensen gewillig (en gretig) een verplicht ‘vaccin’ accepteren. Enige tijd na toediening zou er dan inderdaad een tweede component aan worden toegevoegd (bijvoorbeeld door chemtrails en/of boostershots), waardoor er een dodelijke combinatie zou ontstaan.

Wel, als u de berichtgeving op vrije media zoals deze site heeft gevolgd, en daarnaast naar de schrikbarende statistieken kijkt van het fors toenemende aantal sterfgevallen en ernstige gezondheidsproblemen, heeft u vermoedelijk geen uitleg meer nodig dat er enorm veel aanwijzingen zijn dat dit exact is wat er gedaan zou kunnen worden met de Covid-19 mRNA genmanipulatie injecties. (De Mexicaanse griep bleek al snel een storm in een glas water, waarna miljoenen ‘vaccins’ ongebruikt moesten worden weggegooid, Deze ‘pandemie’ lijkt daarom een soort generale repetitie te zijn geweest).


Xander

(1) Phys Org
(2) BBC
Afbeelding chemtrails: Ericve via Pixabay 

Zie ook o.a.:

2021:
24-07: Nieuw klimaatdictatuur wapen? Dubai gebruikt drones om regenbuien te veroorzaken
04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen

2020:

18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053

2019:

20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

Archief:

2010:
21-12: ‘Sinister verband tussen chemtrails en Mexicaanse griepvaccinaties’ ( / ‘Toegevoegde stof zal dodelijke component in griepvaccinatie activeren’ )

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.