Satans Tempel wil recht op abortus behouden door het tot religieus ritueel te laten verklaren

Het vermoorden van de meeste kwetsbare vorm van menselijk leven tot een religieus ritueel verklaren kan alleen maar uit de donkerste krochten van het Duister afkomstig zijn.

—————————————————————————————————————————————–

Een gelekt voorstel van het Amerikaanse Hooggerechtshof om de federaal gegarandeerde bescherming van het (laten) plegen van abortus op te heffen heeft vooral in ‘progressieve’ kringen veel stof doen opwaaien. De Satans Tempel denkt nu een oplossing te hebben, en wil proberen om abortus (feitelijk pre-infanticide) tot een religieus ritueel te laten verklaren. Het omverwerpen van ‘Roe vs. Wade’ door het Hooggerechtshof zou de ‘satanische tempel’ vermoedelijk op een enorme toeloop aan leden kunnen komen te staan.

The Satanic Temple (TST), die behalve in de VS ook actief is in Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië, vindt dat zijn volgelingen in de staten die wettelijke blokkades voor abortus opwerpen het recht moeten krijgen op religieuze uitzonderingen door de ongeboren babymoord als religieus ritueel te laten uitvoeren.

‘In de staten die abortus illegaal verklaren maar uitzonderingen verlenen in geval van incest of verkrachting zou aan leden een religieuze uitzondering moeten worden toegestaan om TST’s religieuze abortus ritueel uit te voeren.’

Voor staten die geen uitzonderingen in de wet hebben opgenomen hebben de satansvereerders overigens ook plannen klaarliggen. ‘Eerst klagen we de FDA aan om TST toegang te geven tot Mifepristone en Misoprostol voor gebruik onder medische supervisie als onderdeel van ons religieuze abortus ritueel.’ TST gaat ‘onbeperkte toegang’ eisen tot deze drugs die worden gebruikt om een zwangerschap te beëindigen.

In een verklaring stelt The Satanic Temple dat ‘het lichaam onschendbaar is, en enkel toebehoort aan iemands eigen wil.’ Klaarblijkelijk is het lichaam van een ongeboren kind daarvan uitgezonderd.

Wat een ‘fijne’ entiteit om te vereren…

‘Satanische Abortus Ritueel’

De religieuze organisatie stelde het ‘Satanische Abortus Ritueel’ op om een beroep te kunnen doen op de Religious Freedom Restoration Act uit 1993, een federale wet waarmee staten werd verboden om in te grijpen in iemands religieuze overtuiging (tenzij er sprake is van zwaarwegend belang). Het ‘ritueel’ argument ging gepaard met een serie rechtszaken tegen de staat Missouri, waar vrouwen onder meer verplicht zijn om ‘informed consent’ (geïnformeerde toestemming) folders te lezen voordat ze een abortus laten plegen.

Het ritueel zelf bevat het opzeggen van twee satanische dogma’s en een persoonlijke bevestiging die ‘op ceremoniële wijze is vervlochten’ met de abortus. ‘Omdat vereiste procedures zoals een wachtperiode, het verplicht bekijken van sonogrammen, en gedwongen gesprekken tegen de religieuze overtuigingen van Satanisten ingaan, worden degenen die het religieuze abortus ritueel uitvoeren uitgezonderd van deze vereisten,’ aldus TST. (1)

De Satans Tempel moet niet verward worden met de Satans Kerk (‘Church of Satan’), die in 1966 werd opgericht door de beruchte occultist Anton LaVey.

‘Pro choice, maar het kind krijgt geen enkele keuze’

‘Wat hebben pedofilie, transgender genitale verminkingen, kinderlokken en abortus met elkaar gemeen? Het wordt allemaal op agressieve wijze geëist door links (de Democraten),’ aldus Mike Adams van Natural News. ‘Ongeveer alles wat een kind verminkt, verkracht, vermoordt of misvormt wordt 100% gesteund door kwaadaardige linksen (/liberalen) die zichzelf op absurde wijzen ‘pro choice’ noemen. Maar het kind krijgt geen enkele keuze. Als we het leven en de keuze van de ongeborenen niet beschermen, dan hechten we geen enkele waarde aan het leven.’

‘En dezelfde mensen die beweren ‘pro choice’ te zijn eisen verplichte vaccinaties en verplichte mondkapjes voor iedereen – dus dan dan die vrije keuze naar de hel.’

Mocht het Hooggerechtshof ‘Roe vs. Wade’ inderdaad omver werpen, dan kunnen ‘progressieven’ overigens nog steeds in ‘hun’ staten terecht om hun eigen ongeboren kinderen te laten ombrengen en hen daarmee de facto te offeren aan Satan.

‘Gestoorde doodscultus’

Adams gaat ouderwets helemaal los, en heeft het over ‘de walgelijke demonen en Satan aanbidders’ die het recht op abortus onverkort in stand willen houden. ‘Laat deze baby moordenaars weten dat wij weten dat zij demonen en kwaadaardige entiteiten in hun biologische omhulsels herbergen.’

‘We weten dat zij een einde willen maken aan de mensheid en de planeet willen ontvolken, en dat abortus één van hun belangrijkste wapens is om dat te bereiken, pal naast ‘vaccin’ bloedklonter shots, plastic chemicaliën in de voedselvoorziening, en chemtrail geoengineering terwijl de atmosfeer van CO2 wordt ontdaan, dat leven geeft aan planten en gewassen. Links (/liberaal) is in oorlog met alles dat leven geeft aan planeet Aarde. Het is een gestoorde doodscultus.’

‘We zitten nu in de laatste slag om het overleven van het menselijk ras, en de abortus voorstanders hebben gekozen voor de anti-menselijke kant, met Satan en zijn volgelingen. Laten we hen verslaan en hun moordfabrieken eens en voor altijd sluiten.’Xander

(1) Fox News
(2) Natural News
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur drsuparna https://www.flickr.com/photos/74896762@N00 ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.
(Afbeelding Baphomet: WikiMedia Commons, Matt Anderson, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0)

 

Zie ook o.a.:

30-04: Gevierde gynaecoloog luidt noodklok over Covid vaccins: ‘Wat ik de laatste 2 jaar bij zwangeren heb gezien is onvoorstelbaar’
31-01: ‘Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’

2021:

05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
07-10: Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruikt geaborteerde foetuscellen verborgen
04-10: Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
26-06: Europees Parlement verklaart abortus tot mensenrecht’; Critici veroordelen resolutie als ‘extreem’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd ( / Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
23-04: VN Commissie maakt stimuleren abortus en seksualisering van kinderen topprioriteit’

2020:
22-05:  Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen ( / Abortuscellen in vaccins eerder gelinkt aan kanker, leukemie en autisme)

2019:
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken

archief:

2014:
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins