DARPA’s insecten kunnen genetisch gemodificeerde virussen overdragen en oogsten verwoesten

—————————————————————————————————————————————–

Westerse virusexperts onthulden in 2021 dat het Pentagon monsters van het gevaarlijkste virus ter wereld naar Oekraïne heeft overgebracht om daar als coronavirus vermomde pokken te ontwikkelen

—————————————————————————————————————————————–

Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) van het Pentagon werkt al jaren aan het ‘Insect Allies’ programma, waarmee insecten genetisch gemodificeerde virussen en bacteriën aan planten en gewassen kunnen overdragen, waardoor deze beter bestand zouden zijn tegen droogte, overstromingen, vorst en ziekten. Wereldwijd zijn kritische wetenschappers en analisten bang dat het militaire agentschap deze virus-dragende insecten als wapen gaat inzetten om de oogsten in vijandelijke landen te verwoesten. En wat gebeurt er als deze insecten ooit van gen-virussen worden voorzien die tegen specifieke mensen en volken zijn gericht?

Naast het zelfdestructieve Westerse klimaatbeleid is het conflict tussen Rusland en Oekraïne een van de belangrijkste oorzaken van de in snel tempo ernstiger wordende wereldwijde voedselcrisis. Daar komt nu ook nog eens het gevaar bij van het $ 45 miljoen kostende ‘Insect Allies’ programma van het Pentagon, waar tal van internationale wetenschappers en experts vooralsnog vergeefs tegen gewaarschuwd hebben.

‘Insecten kunnen als biowapens worden ingezet’

Al in 2018 werd in een Science artikel geschreven dat deze insecten ‘in biowapens kunnen worden veranderd.’ Europese wetenschappers waarschuwden dat ‘deze techniek door kwaadwillende partijen gebruikt kan worden om ziekten te helpen verspreiden naar bijna elk soort gewas, en oogsten te verwoesten.’

Ook het Duitse Max Planck Institute sprak deze vrees uit, net als Forbes (in 2019) en een artikel in Society of Environmental Toxicology and Chemistry (januari 2022). Het programma zou daarom een schending van de in 1975 in werking getreden Biological Weapons Convention kunnen zijn.

‘Het gebruik van insecten als een vector om ziekten te verspreiden is een klassiek biowapen,’ verklaarde Silja Voeneky, professor internationaal recht aan de Universiteit van Freiburg. Gregory Kaebnick, ethicus aan het Hastings Center Bioethics Research Institute in New York, is daarnaast bang dat zodra de insecten en microben eenmaal zijn losgelaten, ze ‘onmogelijk meer te verwijderen zijn’, en het Insect Allies programma daarom wel eens ‘verwoestend kan blijken te zijn.’

Tal van genetische experimenten met insecten

Het Amerikaanse leger experimenteert al tientallen jaren met het inzetten van insecten als biowapens. De Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva ontdekte dat in het door de VS bij de Georgische hoofdstad Tbilisi gebouwde Lugar Center in 2014 een project met zandvliegjes was gelanceerd. Sinds 2015 wordt de stad geplaagd door bijtende vliegjes die atypisch gedrag vertonen, zoals het zeer goed bestand zijn tegen kou en het hele jaar door binnenshuis kunnen overleven. De vliegjes zijn inmiddels ook aangetroffen in de Russische regio Dagestan.

Het genetisch ‘klooien’ met insecten is de Amerikanen op het lijf geschreven. Zo werden eind april 2021 in Florida de eerste van in totaal een miljard genetisch gemanipuleerde muggen in Florida losgelaten. Het zou de bedoeling zijn dat deze muggen andere muggen die ziektes zoals dengue (knokkelkoorts), zika en de gele koorts kunnen overbrengen, indirect gaan uitroeien.

In 2016 ging een experiment met deze muggen in Zuid Amerika echter gruwelijk fout, en ontstond een zeer moeilijk te bestrijden supermug die nog veel gevaarlijker bleek te zijn. Tussen januari en april 2022 hebben hoogstwaarschijnlijk deze muggen voor een 35 voudige toename van het aantal Chikungunya patiënten in Brazilië gezorgd. 8 mensen zijn eraan overleden. (4)

‘Doos van Pandora’

Dat DARPA, de best gefinancierde ontwikkelaar van vernietigingswapens ter wereld, aan een methode zou werken om de mensheid te redden van de hongerdood wordt daarom door velen in twijfel getrokken. ‘Waarom gebruiken ze insecten als dragers?’ vroeg een expert zich tegenover de Global Times af. ‘Waarom bouwt de VS biolabs vlakbij landen zoals Rusland? Als de doos van Pandora wordt geopend, zal dat een serie rampen veroorzaken.’

Daarmee verwees hij natuurlijk naar de Amerikaanse biolabs die in Oekraïne werden gebouwd, en waar de eerder genoemde Biological Weapons Convention schaamteloos werd overtreden door er in het geheim allerlei biologische wapens te ontwikkelen.

Begin april hielden zich in de catacomben van de belangrijke staalfabriek van Azovstal in het zuiden van Mariupol zo’n 3000 neonazi’s van het Azov regiment verborgen. Volgen onbevestigde berichten bevonden zich daar ook NAVO officieren, die werkzaam zouden zijn geweest voor een aldaar gevestigd verborgen biolab.

Amerikanen wilde trekvogels besmetten

Na de inval in Oekraïne kwam het Russische ministerie van Defensie in het bezit van documenten afkomstig van in beslag genomen laboratoria, waaruit beek dat de Verenigde Staten – die het bestaan van deze labs moesten erkennen – daar experimenten uitvoerden met coronavirussen uit vleermuizen (2), en daarnaast onderzoek deden naar het besmetten van trekvogels met virussen zoals de Afrikaanse varkenspest, H5N1 (vogelpest, dat bij mensen een sterftecijfer tot 50% heeft) en miltvuur. De uitvoering van een dergelijk schokkend project zou onder de categorie ernstige oorlogsmisdaden vallen.

De in 2014 opgerichte, door tal van grote Westerse kanalen geciteerde nieuwssite Rusvesna (‘Russische Lente’) onthulde in februari dat het Amerikaanse Department of Defense Threat Reduction Agency (DTRA) eind 2021 een geheime overeenkomst heeft getekend met Oekraïne over biologische experimenten in de regio Kharkov, die eind februari 2022 zouden beginnen (3). Er waren in totaal 26 Amerikaanse militaire biolabs actief in Oekraïne.

VS bracht variola naar Oekraïne

De VS zouden al sinds 1984 een uniek ‘gevechtsvirus’ proberen te ontwikkelen dat onherstelbare schade aan vijanden kan aanrichten. In verband met het gehypete apenpokkenvirus – waartegen het pokkenvaccin zogenaamd voor 85% werkzaam zou zijn – is het van belang dat Westerse virusexperts in 2021 onthulden dat het Pentagon monsters van het gevaarlijkste virus ter wereld – variola, dat de pokken veroorzaakt – naar het biolab in Kharkov hadden overgebracht.

Experimenten met dit virus zijn wereldwijd verboden. Pogingen om toch iets met dit virus te doen vallen volgens het internationale VN recht onder ‘misdaden tegen de vrede en tegen de mensheid.’ Slechts in twee labs, te weten in Novosibirsk (Rusland) en Atlanta (VS), mag dit virus worden opgeslagen en onderzocht.

Als coronavirus vermomde pokken?

Begin januari 2022 kreeg de Russische inlichtingendienst info in handen waaruit zou blijken dat militaire microbiologen van het Pentagon in het lab in Kharkov een brief aan generaal Mark Milley hadden gestuurd met daarin de opmerking dat ze erin waren geslaagd het variolavirus een dermate unieke structuur te geven, dat het kan worden ‘vermomd’ als het SARS-CoV-2 (corona)virus. Dit gemodificeerde pokkenvirus infecteert de menselijke longen en zou een sterftepercentage van 80%-85% hebben. Ter vergelijk: het sterftepercentage van ebola is ‘slechts’ 35%-40%.

Probleem met deze redenatie is dat zo’n virus zich natuurlijk niet aan de landsgrenzen zal houden – tenzij er zodanig mee geknutseld is, dat enkel etnische Russen eraan sterven. Dit is weliswaar pure speculatie, maar het wetenschappelijk wel degelijk reeds mogelijk om op deze wijze specifieke bevolkingsgroepen aan te vallen, en andere ongemoeid te laten.

Daarnaast is er een nog beangstigendere optie, namelijk dat dit virus gebruikt zou kunnen worden voor de al vaak besproken massale ‘depopulatie’ plannen van de globalistische machtselite, die het aantal wereldbewoners zouden willen reduceren tot 500 miljoen tot maximaal 2 miljard.

Genetische uitroeiingstech

Voor het geval lezers nog steeds denken dat ‘ze zoiets nooit tegen mensen zouden gebruiken’: Onderzoekers ontdekten circa 6 jaar geleden een lading emails en andere documenten waaruit bleek dat het Amerikaanse leger een controversiële, krachtige nieuwe genetische uitroeiingstechnologie aan het ontwikkelen is, die ook tegen mensen kan worden ingezet. (Zie ons artikel van 4 mei: Gene Drive Files onthullen genetisch uitroeiingsprogramma van Amerikaanse leger en Bill Gates ).

 

Xander

(1) Global Times
(2) Readovka.news
(3) Rusvesna
(4) Rio Times online

Zie ook o.a.:

23-05: Covid expert waarschuwt dat pokkenvaccin tegen apenpokken een epidemie onder gevaccineerden kan veroorzaken
22-05: Hoogleraar (em) Pierre Capel over het apenpokkenvirus: ‘Apenstreken of Broodje Aap?’
20-05: Apenpokken gepland? NTI scenario (2021) gaat uit van 3,2 miljard besmettingen en 271 miljoen doden in 2023
20-05: Bill Gates in interview 2021: ‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’
04-05: Gene Drive Files onthullen genetisch uitroeiingsprogramma van Amerikaanse leger en Bill Gates
11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
28-02: Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’

2021:

28-04: In de VS worden een miljard transgenetische supermuggen losgelaten – wat kan er fout gaan? (/ In 2015-2016 ging het met een experiment met deze muggen in Zuid Amerika al eens gruwelijk fout: Zika epidemie in dat jaar NA loslaten muggen – Pentagon stak miljoenen in ontwikkelen superinsecten – Duizenden misvormde baby’s na vaccineren zwangere vrouwen, maar de ‘Zika’ mug kreeg de schuld)

2019:

02-10: Genetisch experiment gaat helemaal fout en creëert levensgevaarlijke supermuggen

Archief 2016:
01-02: Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins?
30-01: In epicentrum Zika-virus werden in 2015 genetisch veranderde muggen losgelaten