Genetisch experiment gaat helemaal fout en creëert levensgevaarlijke supermuggen

Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————-

Al in 2016 waarschuwde de BBC dat in het slechtste scenario 2,2 miljard mensen besmet kunnen worden met het Zika virus – Amerikaans militair research bureau DARPA stopt tientallen miljoenen in genetisch gemodificeerde insecten

—————————————————————————————————————————————–

Klooien met de natuur om deze naar je hand te zetten is tegenwoordig een normale bezigheid geworden voor wetenschappers. Dat dit niet per se goed hoeft te gaan bewijst een experiment in Zuid Amerika, waar muggen genetisch werden aangepast om de verspreiding van dodelijke virussen zoals Zika (dat verantwoordelijk is voor ernstige geboorte afwijkingen zoals een te kleine schedel en onderontwikkelde hersenen) te stoppen. Wat er werkelijk gebeurde was dat er supermuggen werden gecreëerd die veel moeilijker te bestrijden zijn dan gewone muggen, en in het slechtste geval wereldwijd miljoenen slachtoffers kunnen maken.

We schreven er in 2016 al eens over. Het Britse bedrijf Oxitec had het plan bedacht om ‘transgenetische’ muggen te creëren, en hen op inheemse muggenpopulaties die dodelijke virussen verspreiden los te laten. Zodra de mannelijke transgenetische ‘bedriegers’ zich met de gewone vrouwelijke muggen zouden mengen, zouden die vervolgens ‘besmet’ worden met een genetische ‘code’ waardoor ze zich niet meer zouden kunnen voortplanten.

Volgens het bericht uit 2016 zou er echter wel nageslacht kunnen ontstaan, maar die zouden nog voordat ze volwassen zouden worden sterven. Hoe dan ook, de veranderde muggen zouden zichzelf niet verder kunnen voortplanten, zo verzekerde het bedrijf, en daardoor geen bedreiging vormen voor het ecosysteem. Waarschuwingen van critici werden daarom in de wind geslagen. Er was geen enkel risico.

Experiment totaal mislukt; muggen blijken slimmer dan wetenschappers

Het gezaghebbende Nature heeft nu de resultaten van een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat het experiment toch helemaal fout is gelopen. Oxitecs transgenetische muggen blijken zich namelijk wèl voort te kunnen planten. Door hun vermenging met inheemse muggenpopulaties is er een supermug ontstaan die waarschijnlijk veel beter bestand is tegen bestrijdingsmiddelen, zo waarschuwt Mike Adams van Natural News. ‘Het beloofde resultaat van het experiment om muggen uit te roeien is eveneens totaal mislukt.’

‘Mislukt’ is een understatement, want de supermuggen blijken net zo vaak en snel als de gewone muggen het Zika en Dengue virus te kunnen overbrengen. De wetenschappers zeggen dat het experiment is stukgelopen omdat vrouwelijke muggen op de één of andere manier ‘wisten’ dat ze niet met de ‘genmuggen’ van Oxitec moesten paren. Oftewel: de muggen waren de wetenschappers te slim af. (1)

In een intern Oxitec document uit 2016 werd de schuld gegeven aan resten van het antibioticum tetracycline in dierenvoeding, zoals kippenvlees dat is verwerkt in kattenvoer. Dat zou ervoor gezorgd hebben dat de nakomelingen van genmuggen hun ‘voorgeprogrammeerde’ vroegtijdige dood overleefden.

Duizenden misvormde baby’s; BBC: Tot 2,2 miljard mensen besmet

Begin 2016 brak er een Zika epidemie uit in  Juazeiro, in het oosten van Brazilië. In juli 2015 waren precies daar de eerste ‘genmuggen’ van Oxitec losgelaten. Vanaf oktober werden er in vier maanden tijd er in die regio minstens 4000 baby’s geboren met microcefalie, een te kleine schedel.

De nieuwe supermuggen kunnen dankzij internationaal vliegverkeer en massa immigratie een potentieel gevaar vormen voor de hele wereldbevolking. Drie jaar geleden waarschuwde de BBC dat er in het slechtste scenario 2,2 miljard mensen met het Zika virus kunnen worden besmet, vooral in de warmere landen. Het risico bestaat echter dat de veranderde soort beter bestand is tegen lagere temperaturen, waardoor ook Europa en Noord Amerika gevaar lopen.

DARPA stopt tientallen miljoenen in genetisch gemodificeerde insecten

Leren wetenschappers van hun fouten? DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) kondigde eerder dit jaar aan tientallen miljoenen dollars te investeren in onderzoek naar het genetisch modificeren van insecten, zoals malaria muggen. Het officiële doel is om besmettelijke ziekten in de toekomst uit te roeien, maar welke garantie is er dat dit niet net zo verkeerd afloopt als het Oxitec experiment in Brazilië? Bovendien is DARPA –de naam zegt het al- een militair research bureau. Is het verborgen doel wellicht juist het creëren van bijna onverslaanbare superinsecten die dodelijke virussen kunnen verspreiden? (2)

Xander

(1) Natural News via Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

(via oud Xandernieuws.punt.nl):

2016:
22-04: BBC News: Zika kan 2,2 miljard mensen besmetten

01-02: Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins?
30-01: In epicentrum Zika-virus werden in 2015 genetisch veranderde muggen losgelaten

 

2012:
02-06: Hongarije verbrandt 500 hectare Monsanto genmaïs

01-05: EU wil genmanipulant Monsanto macht over ons voedsel geven
08-02: Europese voedselautoriteit ontdekt gevaarlijk virus in gengewassen

2011:
26-02: Wetenschapper overheid VS luidt noodklok over nieuwe ziekteverwekker in gengewassen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. @ Oma op 04/10/2019 om 1:50 pm
  Volledig eens met uw reactie.

  @ Econoom De bevolking groeit nog steeds…. maar….. voor hoelang ???
  De NWO komt er in snel tempo, de Elite regeert achter de schermen als een schaduwregering.
  Een mooi voorbeeld is Europa.
  Is Europa een democratie ?

  Eugene.

 2. Voor normaal begaafde mensen die kunnen tellen en waarvoor 1+1 gelijk is aan 2 hoeven er geen tekeningskens meer gemaakt te worden op welke subtiele manieren de mensheid wordt aangevallen om uitgeroeid te worden…de toename van kankers, alzheimer, dementie, autisme, de ellenlange lijst van zieke en verzwakte bevolkingsgroepen, oorlogen, terrorisme etc…zijn meer dan bewijs genoeg.
  Bewijs jij anders het tegendeel maar eens…te beginnen met de moeilijkheden m.b.t vruchtbaarheid voor vele koppels om nog op natuurlijke wijze kinderen te krijgen? Leg maar eens uit.

 3. OMA, ook tav uw stelling geldt, dat ik niets merk van uitroeiing. Waar haalt u dit vandaan? Bewijs het met cijfers. En wat in de Georgia guide stones staat vindt ik geen bewijs. Eerder een bizarre uit de hand gelopen grap.

 4. @Econoom: lees de in graniet gekerfde Georgia Guidestones eens, daar staat het létterlijk: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
  “Maintain humanity under 500,000,000” !!!! Er moeten dus 7 miljard mensen uitgeroeid worden…oorlog en terrorisme alleen is niet genoeg..chemtrails, vaccinaties, gemanipuleerde muggen, loslaten van vreselijke, dodelijke virussen uit labo’s, onvruchtbaarheid door genetisch gemanipuleerde gewassen etc…etc….uiteraard worden tegelijk miljardenwinsten gemaakt tijdens deze uitroeiing, die reeds 25 jáár bezig is! Nu beginnen we de gevolgen pas te zien…

  @Rienus: vaccinatie is een levensgrote leugen, bedoeld om de wereldbevolking te decimeren door wijs te maken dat het voor hun gezondheid is terwijl ze er net ziek van worden en zelfs van sterven.
  Pure vergiftiging, te beginnen bij de pasgeborenen.
  Neem nu de mazelen waar ze nu mee afkomen.
  Een kínderziekte die zorgt voor levenslange bescherming door antilichamen als de ziekte wordt doorgemaakt op natuurlijke wijze..nodig voor het opstarten van het immuunsysteem bij kínderen maar gevaarlijk op latere leeftijd.
  Vaccinatie voor mazelen echter, biedt géén levenslange bescherming en dat wéten ze, dus de kans dat je als volwassene toch de mazelen krijgt is groter, nét door….de vaccinatie tegen mazelen.
  Dus, dan vallen er enkele dodelijke, volwassen, geváccineerde slachtoffers door mazelen en dan wordt er opzettelijk paniek gezaaid om zich vooral te beschermen door….vaccinatie en hóp de big farma krijgt weer een miljarden injectie ten koste van mensenlevens.
  Ze slagen er zelfs in één griepvaccin voor te liegen voor de seizoensgriep, elk jaar, voor meer dan 500 griepvirussen die onverminderd muteren en dus het griepvaccin volkomen nutteloos én schadelijk maken (je krijgt nét een griep door het inspuiten van een van virussen die ze in de spuit stoppen) je kunt immers géén vaccin ontwikkelen voor álle 500 en +gemuteerde virussen in 1 spuit, dat is gezond verstand en logica!
  Vaccin baarmoederhalskanker van hetzelfde: seksueel inactieve en jonge kínderen/meisjes vanaf 12 jaar inenten tegen een ziekte die ze ooit, mogelijk, misschien op 48 jaar (de gemiddelde leeftijd waarop die ziekte zich manifesteert) zouden kúnnen krijgen is pure waanzin om schade aan te richten (oa: ónvruchtbaarheid en nét de kanker die voorkomen zou moeten worden!) door angst aan te jagen voor een gevaar dat er níet is.
  Het is zelfs zo erg, dat gewetenloze criminelen het lef hebben om dit vaccin pogen te verplichten voor jóngens…..ZONDER baarmoeder…nu vraag ik je: welke debiel laat zich dát nog wijsmaken?!

  En ouders met gezond verstand die weigeren hun kinderen te laten vergiftigen door deze smeerlapperij worden uitgespuwd, beticht van kindermishandeling, als criminelen beschouwt en in NL door chantage gedwongen door zelfs de toegang te ontzeggen tot bijv kindercreches omdat zij de gezondheid van hun kinderen belangrijker vinden dan het gif-bedrog voor de miljardenwinsten van big farma.
  Bovendien wordt er dan nog ópenlijk gelogen dat niet-gevaccineerde kinderen de door ‘vaccinatie beschermde’ kinderen zouden kunnen besmetten…overduidelijke drogreden want dan wérkt het vaccin toch helemaal niet?!
  Gezond verstand is tegenwoordig vér te zoeken.
  Er werd overigens een email hierover verzonden naar D66, tweede Kamer in 2018.
  Als er interesse is voor hun antwoord, dan hoor ik het graag en zal ik de hele mail hier posten, anoniem weliswaar.

 5. Het is geen mislukt experiment….het is juist de bedoeling om dit soort muggen te maken. Zo ging het ook met AIDS.

  Zo is de wil van de elite

 6. Bill Gates George Soros Bilderberg Onze regering die Elite. Links, dus geteund door ik durf het hier niet te zeggen. Wie regeert waarom? Waarom is rechts links. Welke schutters vermoorden Fortuyn. Wie vermoorde Theo. Wie verkettert Geert. Wie verkettert Thierry. Hoe lang is dat al gaande. Onafhankelijk van wie ik spreek niemand is het eens met wat er nu gebeurd en met de EU. Daarom geloof ik onze democratie niet meer luister om je heen. Lenin zei. Het maakt niet uit wat u stemt, het gaat om wie de stemmen telt. Computers en stemmen dat is het einde. Kijk naar child 44. Helaas dat is het verleden en de toekomst

 7. Wachter en Bierman, waar komt het idee vandaan dat een elite (wie is dat?) De mensheid wil decimeren. Daar zijn ze voorlopig niet bijzonder mee opgeschoten, want de wereldbevolking groeit nog altijd.

 8. Is voorbestemd om de bevolking te decimeren. De eleti heeft de middenstand niet meer nodig. Alleen dome werkslaven die aan het geldinfuus liggen. Ebola of genetisch gemanipuleerde muggen, vleesetende baterien . Het wordt nu allemaal getest. Pluk de dag. Het gaat niet zo lang meer duren. Sorry u bent overbodig. Of u kiest voor een D666 pilletje. Veel plezier.

 9. Kan men een deel van de mensheid niet op een manier genetisch manipuleren dat links/progressief zonder verstand eens links/progressief met verstand wordt?

 10. De elite is er op uit om de wereldbevolking te decimeren. Op deze manier gaat het de goede kant op.

 11. Men weet met expirimenteren in Australia van af de 50’s met toed’s ( kikkers ) om de suiker riet te beschermen van een kever die de suiker riet vernielden dat het niet op gaat om het introdiceren van tegen de natuur gerichte middelen .nu is het een grote plaag geworden . De meesten zogename geleerden zijn gevaarlijke idioten .

 12. Genetisch onderzoek aan ziekmakende bacteriën is lang mijn vakgebied geweest.

  Circa 2,2 miljard mogelijke besmettingen via deze ‘supermuggen’ lijkt me wat overdreven (tsja, BBC), desalniettemin is het genetisch geklooi (‘modificeren’) aan levensvormen, zeker vanuit overheids- en militaire groepen, zoals DARPA, potentieel (en mogelijk zelfs bewust!) erg gevaarlijk.

 13. In de wetenschap worden ook fouten gemaakt, is altijd zo geweest.
  Het is alleen zo jammer dat het al wordt gebruikt, zonder de gevolgen te onderzoeken.
  En degene die er mee krijgt te maken in de schoenen te schuiven dat het eigen schuld is.
  Dat je zelf verantwoordelijk bent terwijl je geen proefkonijn wilt zijn.
  En dit is daar weer eens zo’n voorbeeld van.

 14. Als de mens de natuur gaat nabootsen of zelfs wil verbeteren, gaat het gegarandeerd fout. Wat wil je ook. We begrijpen het leven bij lange na niet in al haar facetten, maar denken het wel te kunnen verbeteren? Volstrekte misplaatste arrogantie. En we weten: hoogmoed komt voor den val. Zo ook bij deze mug.

 15. De mens die denkt beter te kunnen scheppen dan de Schepper. En in die laatste geloven ze al niet meer. Daarom spelen ze zelf maar voor God.

 16. Links-om of Rechts-om, het maakt geel bal meer uit maar de wereld “MOET KAPOT”..!!

 17. Sinds de mens van jager/verzamelaar eerst veehouder en daarna landbouwer werd heeft hij zich bezig gehouden met genetische manipulatie. Honden zijn genetisch gemanipuleerde wolven en granen zijn genetisch gemanupileerde grassen. Dus niets nieuws onder de zon.

 18. Hopelijk worden op een dag (maar wanneer ???) wetenschappers zo slim als deze insecten ! hahaha !!! 😉

 19. Net ze goed als je het klimaat niet naar je hand kunt zetten, kun je ook niet de mug met een anti mug naar je hand zetten. Pakt averechts uit, wat precies niet de bedoeling is.

Comments are closed.