75 jaar na de Holocaust: In huidig tempo is Europa in 2050 ‘Judenfrei’

De ingang van Auschwitz, pal na de bevrijding. 75 jaar later geeft Europa weer alle ruimte aan een (religieuze) haatideologie die alle Joden wil uitroeien. (Afbeelding: (7)).

—————————————————————————————————————————————-

World Holocaust Forum: Ruim 80% Joden voelt zich onveilig in Europa, meer dan 40% wil vertrekken – Netanyahu waarschuwt ‘tirannen in Teheran’: ‘Er komt geen andere Holocaust, wij zullen alles doen om ons te verdedigen’ – Misbruik van Holocaust heeft allerlei verschillende gedaanten aangenomen

—————————————————————————————————————————————-

Bijna 50 wereldleiders, waaronder de Russische president Vladimir Putin, de Franse president Emmanuel Macron en ‘onze’ eigen koning Willem-Alexander, waren vandaag in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem bijeengekomen om de bevrijding van Auschwitz en het einde van de Holocaust 75 jaar geleden te herdenken. Ondanks tal van mooi klinkende toespraken over het bestrijden van antisemitisme kwam er geen gemeenschappelijke verklaring, wat analisten als een gemiste kans beschouwen (2). De president van het World Holocaust Forum waarschuwde dat er in 2050 mogelijk geen Joden meer over zullen zijn in Europa. Met andere woorden: dan krijgen de Nazi’s ruim een eeuw na hun uitroeiingspraktijken alsnog hun zin, en is ons werelddeel ‘Judenfrei’ geworden. (Aangevuld om 18.35 uur)

Uit onafhankelijke onderzoeken en peilingen onder de Joodse gemeenschappen blijkt keer op keer dat moslims met afstand de grootste daders van antisemitische haatmisdrijven zijn, gevolgd door linkse extremisten, en daarna pas rechtse extremisten. Op de inmiddels bekende politiek correcte wijze focussen de Europese media en politiek zich uitsluitend op neonazi’s en andere extreemrechtse daders, terwijl de ergste boosdoeners worden genegeerd, of op schaamteloze wijze zelfs op één lijn worden gezet met hun slachtoffers.

Europa in 2050 ‘Judenfrei’?

Dr. Moshe Kantor, president van het World Holocaust Forum, wees erop dat ruim 80% van de Joden in Europa zich onveilig voelen, en meer dan 40% er serieus over denken om te emigreren. De afgelopen jaren is reeds 3% van de Joden vertrokken vanwege het snel toenemende antisemitisme. ‘Dat betekent dat als de huidige trend aanhoudt of verergert, er in 2050 mogelijk geen Joden meer zijn overgebleven in Europa.’

Tegelijkertijd prees hij landen zoals Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en de VS voor het invoeren van strengere wetten en regels tegen antisemitisme en racisme. Tevens gaf hij Rusland een pluim, waar antisemitisme amper voorkomt omdat het land daar al veel langer hard tegen optreedt. (1) Eerder op de dag onthulden premier Netanyahu en president Putin in Jeruzalem een monument ter nagedachtenis van de 800.000 slachtoffers die vielen bij de belegering van Leningrad (nu St. Petersburg).

Netanyahu greep ook deze herdenking aan om de wereldleiders aan te sporen tot actie ‘tegen de tirannen van Teheran… Er komt geen andere Holocaust,’ voegde hij eraan toe. ‘Israël zal alles doen wat nodig is om onze staat, ons volk en de Joodse toekomst te verdedigen.’ (3)

Holocaust misbruik in al zijn varianten

De internationaal erkende Holocaust expert dr. Manfred Gerstenfeld schrijft dat veel modern antisemitisme is gericht tegen (het bestaan van) de Joodse staat Israël, en de Holocaust in dit opzicht op veel verschillende manieren wordt misbruikt:

* Holocaust ontkenning, door bijvoorbeeld te beweren dat de Duitsers geen gaskamers hadden, of dat het gas niet dodelijk was. Deze met tal van feiten en getuigenverklaringen ontkrachtte leugens gaan vaak gepaard met

* Holocaust bagatellisering, door te beweren dat er veel minder dan 6 miljoen Joden werden vermoord. In realiteit is er vrijwel geen enkele andere historische massamoord zó goed gedocumenteerd;

* Een andere variant is Holocaust (mede)schuldontkenning, zoals in Polen gebeurt, terwijl bijvoorbeeld de Joodse gemeenschap in Jedwabne vrijwel geheel door Polen, en niet door Duitsers, werd uitgemoord. In eigen land vindt dit afschuiven van mede verantwoordelijkheid ook plaats. Geen volk in Europa werkte zo efficiënt mee met het op transport zetten van de Joden naar de vernietigingskampen als de Nederlanders, maar dat is een feit dat u in onze geschiedenisboekjes amper zult terugvinden;

* Holocaust ont-judaïsering vindt plaats door te bagatelliseren dat de Joden werden vermoord omdat ze Joods waren, en/of door de Joodse slachtoffers op één hoop te gooien met alle andere oorlogsslachtoffers, waardoor de opzettelijke systematische uitroeiing van Joden veel minder opvalt;

* Holocaust gelijkstelling gebeurt door tal van andere genocides en slachtpartijen eveneens ‘holocaust’ te noemen. Dit gebeurt om dezelfde reden als hierboven werd genoemd: om te verhullen dat Joden juist vanwege hun etnische en religieuze afkomst werden uitgemoord. Een variant is Holocaust trivialisering, door bijvoorbeeld te spreken van een ‘dieren holocaust’, een ‘vluchtelingen holocaust’ of een ‘klimaat holocaust.’

* Holocaust omkering is volgens Gerstenfeldt nog erger dan ontkenning, en komt in onze tijd steeds vaker voor door de absurde claim dat de Joden / Israël een ‘holocaust’ op het Palestijnse volk zouden uitvoeren. Uit een peiling blijkt dat maar liefst 150 miljoen Europeanen er zo over denken, wat vrijwel geheel op het conto kan worden geschreven van de door links beheerste mainstream (nep)nieuwsmedia.

Deze omkering is des te schandaliger als bedacht wordt dat de Palestijnse Autoriteit onlangs in zijn eigen officiële krant Al-Hayat al-Jadida zijn lezers opriep om moorden te gaan plegen zodat de 75e herdenking van de bevrijding van Auschwitz geannuleerd zou moeten worden.

Tenslotte bestaat er ook Holocaust verzwijging, het ‘niet meer mogen praten over’. Dit fenomeen kennen we al jaren in het Nederlandse onderwijs, waar leraren de Holocaust niet of nauwelijks meer ter sprake kunnen brengen, omdat er dan ogenblikkelijk agressieve reacties komen van leerlingen van islamitische (migranten)afkomst. Aanvulling: Om vermoedelijk dezelfde politiek-correcte reden zult u vandaag (tot op heden, 18,35 uur) op NU.nl vergeefs zoeken naar een verslag of bericht over de Holocaust herdenking in Jeruzalem. De extreemlinkse nieuwssite vindt bijvoorbeeld ’50 jaar Dolle Mina’s’ veel belangrijker.

Een andere vorm is het veel gehoorde ‘de Joden praten teveel over de Holocaust’, of het verwijt dat zij de Holocaust zouden ‘misbruiken voor hun eigen doeleinden’. (4)

Grenzen wijd open voor religieuze haatideologie die alle Joden wil uitroeien

De hypocrisie van (wederom) de Europese leiders kende vandaag dan ook wederom geen grenzen. Terwijl het antisemitisme met de mond werd veroordeeld, laten ze onze grenzen nog steeds wijd openstaan voor miljoenen volgelingen van een religieus boek waarin staat dat hun god zegt dat de Joden ‘apen en zwijnen’ zijn die tot op de laatste man, vrouw en kind moeten worden uitgeroeid. Bovendien wordt deze als religie vermomde politieke haatideologie ook nog eens met speciale wetten en maatregelen beschermd en gepromoot.

De Europese Unie haalde vorig jaar zelfs virtueel de gele Jodenster weer tevoorschijn door importeurs te verplichten om producten die afkomstig zijn uit Judea en Samaria, wat Europa als ‘bezet Palestijns gebied’ beschouwt, speciaal te labelen. Van de 150 betwiste gebieden in de wereld is Israël het enige land dat door Brussel op de korrel wordt genomen, en dat terwijl Cyprus -nota bene EU-lid- al tientallen jaren deels wordt bezet door Turkije. Producten afkomstig van door de Turken bezet noordelijk Cyprus krijgen echter géén speciale waarschuwing (5).

‘Het is weer net als in de jaren ’30 en ’40’, net voor de Holocaust’

In mei 2019 erkende de Duitse bondskanselier Merkel dat feitelijk iedere openbare Joodse instelling in Duitsland nu moet worden bewaakt. Ze ‘adviseerde’ daarom dat Joden in Duitsland in het openbaar maar geen keppeltje meer moeten dragen.

Joodse winkels en huizen worden weer overal aangevallen en vol gekladderd met antisemitische leuzen. ‘Het is weer net als in de jaren ’30 en ’40, vlak voor de Holocaust,’ schreef de Messiaanse Jood Jerry Golden. Golden waarschuwt al jaren dat de Joden net als zo’n 80 jaar geleden voor hun leven zullen moeten wegvluchten uit Europa.

‘Vóór de massa invasie van Europa door de islam liet God mij zien dat Europa verwoest zal worden, (hun) etnische culturen zullen worden vernietigd, en dat de Joden in Europa opnieuw met een Holocaust te maken zullen krijgen – alleen deze keer niet alleen in Europa, maar wereldwijd…. Heel Europa zal ontoegankelijk worden voor Joden. Tienduizenden zijn reeds vertrokken. Nu de Joden weggaan, keren de islamisten zich tegen de christenen.’ (6)

 

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) DEBKA
(3) Arutz 7
(4) Arutz 7
(5) Ynet News / Arutz 7
(6) The Golden Report
(7) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Auschwitz, bron  German Federal Archive (Deutsches Bundesarchiv) B 285 Bild-04413 / Stanislaw Mucha , Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Germany license.

2019:
02-12: Kerk van Engeland erkent dat christelijke antisemitisme Holocaust mogelijk maakte (/ Vooral in West Europa sterke toename van geweld tegen Joden)
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen
09-10: Aanslag op synagoge Halle heeft veel weg van zoveelste false-flag operatie (/ ‘De AfD is de enige Jodenvriendelijke partij in Duitsland’)
31-08: 75 jaar na begin van onze bevrijding is Duitsland weer niet veilig voor Joden
18-08: Cijfers Europol: 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse en 1 extreemrechtse
16-08: Islamisering… (/ Overal in West Europa begint de islam de maatschappij en volksveiligheid te ontwrichten – Meer islam = meer antisemitisme: Joden moeten wéér wegvluchten)
08-06: 75 jaar na D-Day: Europa verenigd in anti-Amerikanisme, anti-Zionisme en klimaatreligie
28-05: Duitse regeringsgezant roept iedereen op Joodse keppel te dragen op Palestijnse Al-Quds dag (/ Schaamteloze misleiding: Joden wijzen het vaakst moslims als daders van antisemitische agressie aan, maar politie registreert automatisch ‘extreemrechts’)
01-05: Wereldwijd forse stijging antisemitische aanvallen, met immigratieland Duitsland voorop (/ Joodse tieners zien de bui al hangen: moslims moeten erin, zij moeten eruit, en beginnen nu ook weg te vluchten uit Duitsland – 46 jarige Duitse Joden: ‘Ik ben doodsbang voor het moslim antisemitisme’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. @xander

  “martin schreef:
  24/01/2020 om 5:54 pm
  goh xander, plaats je mijn bericht niet??
  wat was het dat je niet aansprak? de waarheid of het feit dat je anderen copy&paste?”

  De naam Vrijland was gebasseerd op de voornaam en de inhoud van de tekst. Gezien uw schrijven op de site van Vrijland en het verwijt dat u anderen zou copieëren.

  Inge, wat er op andere sites geschreven wordt is in deze niet relevant.
  Reactie van ‘Martin Vrijland’ ? Grappig, want u censureert inderdaad wel erg vaak maar ‘Vrijland’ zelf nog veel meer, daar kom je met geen speld tussen!
  Dat is op het XN forum nergens te vinden en schept u verwarring. Mod.

 2. @Xander

  “martin schreef:
  24/01/2020 om 5:54 pm
  goh xander, plaats je mijn bericht niet??”

  Reactie van ‘Martin Vrijland’ ? Grappig, want u censureert inderdaad wel erg vaak maar ‘Vrijland’ zelf nog veel meer, daar kom je met geen speld tussen!

  martin is niet dezelfde als Martin Vrijland. Kunt u datum, tijd en reactie weergeven van Martin Vrijland ?
  Mod.

 3. Beste sultan,

  De vraag hoe je je Joodse vriend van 79 dit verhaal moet uitleggen graag het volgende. Voor een paar jaar terug was Netanyahu in Nederland bij de inwijding van de gerestaureerde Portugese Synagoge in Amsterdam.
  Hij verplaatste zich in het nederlandse volk en verwees naar Yad Vashem waarin wel duidelijk werd dat er verhoudingsgewijs veel Nederlandse Joden omkwamen in de kampen. Hij zei toen ‘U hoeft zich niet te schamen, want Nederland staat op de tweede plek in the nations of the righteous people’. Dat was voor mij een openbaring, want dat wist ik niet. Het schijnt dat de zaak veel complexer ligt dan wij denken.Nederlandse Joden waren naïef, omdat zij eeuwenlang onder de Nederlandse bevolking leefden, in tegenstelling tot Belgische en Franse Joden die veelal pogroms hadden meegemaakt en wisten hoe de hazen liepen.Met name de gereformeerden die toen nog militant waren zaten er velen in de illegaliteit en hebben veel Joden verborgen, inclusief mijn zalige grootmoeder die in Amsterdam een Joodse vrouw vier jaar onderdak verschafte.Er waren veel meer Anne Franks dan wij denken die wel door de oorlog heen kwamen.Historici wijzen ons er op dat met name de naïviteit van de Joodse raden(of was het hun overlevingsstrategie), en de naïviteit van veel Joden de oorzaken waren van grotere transporten.Nederland op de tweede plaats van de nations of the righteous people is niet slecht volgens Netanyahu, en hecht wel grote waarde aan zijn uitspraak.Dus misschien mag je dit ook aan je Joodse vriend vertellen.

 4. Niet enkel de joden zijn doelwit ook de yezidi’s en de christenen en de ongelovige Europeanen zijn de klos .

 5. goh xander, plaats je mijn bericht niet??
  wat was het dat je niet aansprak? de waarheid of het feit dat je anderen copy&paste?

  Beste Martin, realiseer u dat u hier GAST ben en zich daarnaar dient te gedragen. Uw toon en uw gedrag laten veel te wensen over. Waarschuwing, u krijgt nog één herkansing.
  Wat uw vraag betreft: uw post van 17.17 was nog niet gepubliceerd, u bent nogal ongeduldig. Mod.

  Vervolg: uw post van 17.17u gelezen en verwijderd, kritiek mag maar niet uw toon. U bent hier niet meer welkom. Mod.

 6. ik moet toch wat zeggen over het verhaal van Justin case. Het lijkt heel redelijk maar het zit werkelijk bomvol met feitelijke onjuistheden en herkauwde antisemitische propaganda.
  Er zijn heel veel Israëlische/joodse mensen die steeds meer beginnen te beseffen dat de echte christenen hun enige vrienden zijn.

  Ik krijg heel erg kromme tenen van de uitspraak dat je christen bent door geloof en jood door geboorte en religie. En dat ‘christenen’ meer vervolgd worden dan joden. Dit is een zeer ongenuanceerde uitspraak die weinig inzicht toont over de werkelijke oorzaak. Dit omdat 95% van de ‘christenen’ zo benoemd worden vanwege culturele statistieken. Ze zijn dit uit traditie, door de plek waar ze geboren zijn, groepsdruk, gemakzucht. De meeste (99.9%) vieren gewoon de oude heidense feesten mee zoals midwinter-, lente-, sex/vruchtbaarheids-, ‘dag van de doden’ -feest etc. (kerst, Easter, Valentijnsdag, Halloween etc). Evenzo zijn 90% van de joden niet religieus actief al zijn ze zich daar door (familie)traditie altijd nog wel van bewust.

  De vergelijking van de Gazastrook met een concentratiekamp van de ‘joden’ voor de ‘oorspronkelijke bewoners’ (van welk stuk land?) is een abjecte leugen. Zij die daar wonen zijn meestal niet afkomstig uit Israël, het zijn geen ‘christenen’, noch ‘Palestijn’ (Filistijnen zijn al 3000 jaar verdwenen). Voor 1948 woonden er maar weinig mensen in Israël, voormalig Ottomaans gebied. De meesten waren bedoeïenen, Arabieren en nog een aantal overgebleven joden die nog steeds niet opgegeven hadden onlangs een leven lang van pesterijen.
  In 1948, vlak na de stichting van de staat Israël, zouden alle omringende landen (Egypte, Syrië, Jordanië en alle andere moslimlanden uit het MO) de paar zojuist aangetroffen overlevenden van de concentratiekampen die vaak nog niet eens op krachten waren gekomen wel ‘even’ uitroeien. Zij vroegen de inheemse Arabieren daarom plaats te maken voor deze ‘schoonmaak’. Deze actie mislukte zoals bekend jammerlijk. En alle opeenvolgende oorlogen die allemaal door moslimstaten zijn geïnitieerd. De grootouders van de mensen die nu in de Gazastrook wonen zijn hier dus zelf vrijwillig heengegaan, komen uit Egypte (zoals Yasser Arafat) of komen uit Jordanië. Zij worden systematisch door hun eigen moslim’broeders’ voor de loop geschoven, door Egypte bewust buiten de deur gehouden, door Saoedi Arabië bewust misbruikt als excuus voor aanvallen tegen Israël. En bewust als lanceerbasis gebruikt voor dagelijkse raketaanvallen en terroristische aanvallen. En toch levert Israël hen stroom, water en medische voorzieningen alsof het gewoon is. Omdat er ook mensen wonen.

  Als noot: wat betreft Iran ben ik het tot op zekere hoogte eens. Zij zijn vooral een blaffende hond. Maar zij volgen wel de islamitische echatologie die zegt dat de Mahdi pas komt als alle joden uitgeroeid zijn. De voorbereiding van het kalifaat is ook daar in volle gang.

  Dat Israël het non-proliferatie niet getekent heeft is begrijpelijk gezien haar ontstaansgeschiedenis en de wereldwijde jodenhaat met name vanuit de omringende islamitische landen. Net zoals een wesp gele en zwarte strepen en een angel heeft weet je dat je daar niet naar moet gaan slaan.

  De VN is een in haar kern en opzet globalistisch, humanistisch, socialistisch, antisemitisch NWO-orgaan dat zich voornamelijk bezighoud met enforcement van een wereldregering. Bijna àlle leden zijn oftewel islamitisch of socialistisch en dus fel anti- Israël. Alle VN-resoluties betreffende het MO zijn eenzijdig fel tegen Israël gericht. Als enige conflictgebied van de 150 op aarde. En allemaal in weerspraak van de resoluties van de Volkerenbond waar zij uit voortgekomen is (en die dus precedent hebben).

  Dat Israël of ‘de joden’ geen lieverdjes zijn is duidelijk. Ik heb er gewoond. Ook de wortels van de vrijmetselarij zijn in Jeruzalem duidelijk zichtbaar. Logisch als je bedenkt dat juist zij daar de tempel van Salomo (door Hiram Abiff) willen herbouwen. Joden en vrijmetselarij worden vaak op 1 hoop gegooid (khazaren theorie, bankiers, verloren 10 stammen, protocollen van de wijzen van Sion) en worden juist daarom aangewezen als ‘de oorzaak van het kwaad’. Dat neemt niet weg dat er voor de nakomelingen van Jakov/Israël nog steeds een belofte ligt en dat zij de focus zijn van de aanvallen van het rijk der duisternis, van de aartsleugenaar, de moordenaar vanaf het begin.

  Dus als je het over feiten wilt hebben wees dan eerlijk, ken je geschiedenis en verdraai ze niet. Leugens worden altijd het best gecamoufleerd met een beetje waarheid.

 7. Het is wel overduidelijk waar Xandernieuws voor staat. Welnu:
  Jodenvervolging, Holocaust natuurlijk super erg en mag nooit meer gebeuren. Toch denk ik dat er in deze tijd meer Christenen vervolgd en gedood worden dan Joden. Daar hoor je niemand over. Verder: Joden hebben niets met Christenen op behalve dat het nuttige idioten (goyem) zijn die ze goed kunnen gebruiken voor hun politieke agenda. Christen ben je door je geloof en niet, zoals een Jood, naast je geloof, ook door de bloedlijn (….mag is zeggen “ras”.. ?). Het begrip “Joods” is in dat opzicht wat lastiger te definiëren. Nogal tricky dus.
  Toch gaan de Joden niet vrijuit want het moet gezegd: Gaza is het meest moderne en geraffineerde, bijna onherkenbaar gemaakte concentratiekamp op aarde. Daar zitten de “terroristen”. Dat is makkelijk. Je zou ook kunnen zeggen verzetshelden. Hun land is bezet en ze zijn eruit gepest en eruit geschoten door de Joden (de Hagganah, Perez, Nobelvredesprijs) weet u nog. Waarom? De Joden hebben ook “Lebensraum” nodig. gaza, verzetshelden, “terroristen”. Daar schieten de Joden regelmatig op als ze zich bedreigd voelen. Uit wraak tegen de verzetshelden. Dat zijn heel bekende praktijken uit de jaren ’39-”45. Pure intimidatie.
  En maar weer lekker tekeer gaan tegen IRAN. Dat land heeft nog nooit iemand aangevallen. Wat een stemmingmakerij weer op het forum hier. Israel heeft meer tentakels in deze wereld uitstaan dan Iran. Hoe meer gedonder in het Midden Oosten hoe liever Israël het heeft. Want wat is er nu mooier dan dat de Arabieren elkaar doodschieten. Verdeel en heers. Verder heeft Israël als land nooit het non-proliferatieverdrag ondertekend en heeft het land ontelbare VN resoluties genegeerd. Met de steun van de USA. Gelukkig is Donald Trump niet in de val getrapt die Israël gezet heeft: Een oorlog beginnen met Iran. Ja, scherpe teksten van mijn zijde. Ik zwijg niet want anders………………
  Ben ik nu anti-Joods of anti-iets anders? Nee natuurlijk niet. Maar wereldfeiten en de geschiedenis naar één kant beschrijven is niet fair. Komt het ooit nog goed in het MO. Weet ik niet. It is not my war !!!

 8. Ook blankvrij neem ik aan, sorry witvrij bedoel ik natuurlijk als politiek correct multicultureel levend seksueel nog niet helemaal bepaald persoon.

 9. @ Eelke Piers
  Vertaling met google.com. Bijna vlekkeloos! Wie nu zou vertalen op een middelbare school met een vertaalmachine zoals ‘vertalen’ zou ongetwijfeld een bijna 10 voor zijn examen bijv. krijgen! Alleen de vertaling faciliteiten voor Einrichtungen vind ik minder…maar wat is een alternatief? Gebouw? Inrichting? Openbare plaats?

  Xander iets voor u?

  RT Deutsch
  RT Duitstalig

  Een golf van valse bombedreigingen heeft sinds eind november 2019 verschillende delen van Rusland getroffen. Meer dan duizend e-mails met bomdreigingen werden ontvangen door in totaal 16.000 faciliteiten, waaronder gerechtsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en winkelcentra. In alle gevallen worden veiligheidstroepen ingezet om gebouwen te doorzoeken op explosieve stoffen. Alleen al in Moskou werden in december 750.000 mensen geëvacueerd. Alle bombedreigingen bleken vals te zijn.

  (RT Deutsch is een website gelokaliseerd in Berlijn. Het is een deel van RT ( Russian Today, ‘Rusland Vandaag’) , een wereldwijd meertalig televisie-netwerk gevestigd in Moskou en opgezet door de Russische Regering. De website kwam in 2014 op het internet. )

 10. En juist door de eussr, neemt het anti-semitisme toe. De voorganger de EEG, heeft reeds in 1975 ingestemd tot het toelaten van moslims in heel Europa, deze te pamperen, en in alles tegemoet te komen. Lees de “Resolutie van Straatsburg”, maar. En wie tekenden juist voor Nederland: de VVD, het CDA, de PvdA en D66.

 11. Het is niet alleen de Joodse gemeenschap, er zal op grote schaal wereldwijd veel Christenen een grote schok te verwerken krijgen.
  Door het verraad achter de schermen die gepland zijn door gene die het Satan aanbidden.
  Het is niet voor niks dat er oorlog en haat gecréeerd is midden oosten en achter de schermen werden zij bewapen en getraind en krijgen geld en matrialen om zich te verplaatsen en onze overheid doet er aan mee!
  Het is de zelfde macht die er ook niet vies was om Hitler aan de macht te helpen.
  Ophitsen, herzen spoelen via media en manipuleren, verdraaien, liegen en valse vlag créeren ect…
  En die valse paus de voeten en handen kussen van de gene die het westen diep haten.
  Hij vindt de Islam het gedachtengoed precies in zijn straatje passen!

 12. Bedankt voor de herinnering aan de “Holocoust gedenkdag”. Terwijl vele gelovigen er aan voorbij gaan, merken wij dat de wereld met name het midden Oosten zich klaarmaakt voor een derde Wereldoorlog. Uiteraard ook Israel (Land van Belofte) Ik ben heel blij met de uitspraak van President Netanyahu nl, “Geen Holocoust meer. aan het adres van de Joden” en Israël wereldwijd. Ondanks alle intimidatie en verborgen bedreigingen, weten we dat de God van Israel eigenlijk geen wapens nodig heeft, maar krachtige gebedstrijders om Zijn Bijbelse beloften uit te voeren in gehoorzaamheid. Jeruzalem, de navel van wereld ;zal zijn tot een lof op aarde met de Joodse Messias op de Troon. Hij zal zelf de oorlog voeren en overwinnen . Maar alle tegenstanders en zij die Zijn land willen verdelen , of antisemitisch willen veroveren moeten weten. Dat de aarde Hem toebehoort.Hij overwint. Hij verlost Troost ,maar voert oorlog in Gerechtigheid. Zoals de bergen rondom Jeruzalem zijn, Zo is de Here rondom Zijn Volk, Van nu aan tot in Eeuwigheid. lsrael geen Intifada meer!

 13. Xander, iets voor u?
  RT Deutsch
  Eine Welle von falschen Bombendrohungen hat seit Ende November 2019 mehrere Teile Russlands erfasst. Es gingen über Tausend Emails mit Bombendrohungen bei insgesamt 16.000 Einrichtungen, darunter Gerichtsgebäuden, Schulen, Krankenhäusern und Einkaufszentren ein. In allen Fällen sind Sicherheitskräfte ausgerückt um Gebäude nach explosiven Stoffen zu durchsuchen. Allein in Moskau wurden im Dezember 750.000 Menschen evakuiert. Alle Bombendrohungen erwiesen sich als falsch.

  Gelieve uw post te vertalen naar het Nederlands, zodat al onze gasten kunnen meelezen. Zie ook siteregels. Mod.

 14. @ Lamb & Lion
  Alle Israëlieten, dus ook de 10 verloren stammen, passen niet meer in Israël

 15. De Bijbel heeft het in dit tijdperk over vissers van Joden. Die vissers helpen Joden uit de diaspora terug te keren naar hun Thuisland: Israël. Nu komt de tijd van de jagers, die de Joden opjagen om naar Israel te vertrekken. Die tijd lijkt nu aangebroken. Teken aan de wand, teken van de eindtijd. Maranatha, de Messias komt spoedig, Shalom.

 16. Vriendschap, wat betekend dat ? Echte vriendschap is zo zeldzaam als een 10 karaats diamant…. . Hoe moet ik, of zou ik mijn joodse vriend van 79 jaar uw artikel moeten uitleggen zonder schaamte. Schaamte voor mijn Nederlandschap en dit terwijl ik na de oorlog geboren ben. De shoah is hem wel bekend …. ik durf het niet ! We praten veel over de shoah en ondanks ‘dat’ is hij nog een optimist ….

 17. Alle joden zijn binnenkort weer thuis (Israel).
  Dan is de volheid der heidenen ingegaan.

  Shalom.

 18. Even Off Topic,

  Hoe kan je meteen zien, zoeken bij geloofsforum waar de laatste reacties staan?

  Spyfromthesky

 19. @ Xander-team,

  Dank voor aandacht voor deze zwarte bladzijde, de donkerste kant van de mensheid. Helaas weten we dat vervolging, progroms etc. door al de eeuwen is geweest. Eens zal Israël ook zijn rust in gaan. Tot zijn doel (moeten) komen.

  Wie probeert met een iemand die de islam aanhangt over Israël, een gesprek aangaat en dan probeer ik het nog te hebben op de oprechte zoekende islam aanhanger die veel onderzoek doet, ook naar de Bijbel etc. die komt niet verder dat één van de varianten van de ultieme vervangingsleer. Iets dat ook de kerken leerde en wellicht nog steeds.

  Heel veel kerken uit de charimatische wereld, eens houden ze nog een eigen duidelijke visie, die sluiten zich aan via overkoepelende organisaties direct aan onder het Vatican. Daar heb je gisteren nog een artikel aan gewijd.

  Alles lijkt zich bewust, maar vooral onbewust zich toe te spitsen op de geboorte gelijk een kleine baby. Totale controle, een systeem van Babel-Rome dat niemand kan kopen of verkopen, dan dat je beeld(merk) zal aannemen. Volken die nu ook machtig worden, denk aan China, die op zullen staan zodra het nieuwe Jeruzalem zal nederdalen omdat ze compleet anti goddeloos zijn.

  De algemene trend is dat we net als vroeger, de toren van Babel gingen bouwen die nu met vele onderwerpen wereldwijd wordt omvat. Denk aan de opwarming van de aarde, milieu zaken als CO2, stikstof, o ja, waar is de zure regen gebleven. Ik zie steeds meer groen en groene bomen in plaats van bruine bomen waar bijna geen leven in zit.

  En welke plaats en ruimte krijgt Israël, de Joden, huis van Israël en het huis van Juda nog voldoende aandacht in onze kerken? Gooien ze dan grote passages van de Romeinen brief overboord?!

  Spyfromthesky

 20. Een goed artikel.
  En “ de leiders” van Europa zijn zo geseculariseerd en liberaal geworden dat ze er totaal niets van snappen.
  Ze begrijpen Totaal niet, ( of willen niet begrijpen ) dat antisemitisme iets met religie te maken heeft.
  Ook al zijn veel Joden niet eens religieus.
  Ze begrijpen niet eens wat semitische volkeren zijn.
  Ze snappen niet dat het een Bijbelse achtergrond heeft op grond van Gods verbonden.
  Europeesche leiders zijn zo “ verlicht “ geworden dat ze geen inzicht meer ( willen ) hebben in diversiteiten van religie, bevolkingsgroepen, volkeren, landen, stammen, clans, families, enz.

  De leiders van Europa hebben nog nooit gehoord van de Islamitische eschatologie.
  En het gezwel wat antisemitisme heet, woekert ( helaas tot onze schande) steeds verder.

 21. Het kopgeld voor het verraden van een Jood begon met f 2,50 en werd, omdat de joden steeds zeldzamer (net postzegels), werden langzaam verhoogt tot f. 40,00

Comments are closed.