Cijfers Europol: 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse, 1 extreemrechtse

De NOS probeert u wijs te maken dat de donkerblauwe streepjes minstens zo groot zijn als de groene, en de rode zelfs niet bestaan. Vorig jaar werden alle aanslagen met dodelijke slachtoffers zonder uitzondering door radicale moslims gepleegd. (Cijfers: Europol).

—————————————————————————————————————————————–

‘Rechts-extremistisch terrorisme in opkomst,’ schrijft de NOS vandaag. In het artikel wekt de nieuwsverstrekker op de zo gebruikelijke misleidende wijze de indruk dat extreemrechts naast het islamitische terrorisme het grootste opkomende gevaar is in het Westen. Extreemlinks wordt natuurlijk nergens genoemd, want dat gedachtegoed komt vrijwel naadloos overeen met de koers van de NOS zelf. Uit de cijfers van Europol over vorig jaar komt echter een heel ander beeld naar voren. De overkoepelende Europese politie organisatie telde vorig jaar 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts één extreemrechtse. Alle dodelijke aanslagen werden door islamisten gepleegd.

Extremistisch geweld moet in alle gevallen worden veroordeeld, of dat nu uit islamitische, extreemlinkse, extreemrechtse of etnische hoek komt. Waarom geeft de NOS dan –ondersteund door een expert die natuurlijk gelijk ook Donald Trump en anti-immigratie vrijheidspartijen de schuld geeft- opnieuw zo’n misleidende voorstelling van zaken? Vorig jaar werden in  Europa 129 terreuraanslagen gepleegd of voorkomen, de meerderheid etno-nationalistisch of separatistisch van aard. Daarbij ging in de meeste gevallen om kleinschalige aanslagen door groepen zoals de ETA in Spanje, die geen slachtoffers eisten.

Van de overige hadden 24 aanslagen een islamitische, 19 een extreemlinkse, en slechts één een extreemrechtse signatuur. In totaal kwamen 13 mensen bij de aanslagen om het leven, allemaal slachtoffers van jihadistische moslims. Het totaal aantal aanslagen nam vorig jaar af naar 129, nadat tussen 2016 en 2017 juist een stijging werd genoteerd van 142 naar 205 aanslagen. In 2015 bedroeg het aantal aanslagen nog 211. (1)

Onlangs bleek uit onafhankelijke onderzoek dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken het aantal antisemitische haatmisdaden valselijk bijna uitsluitend een extreemrechtse oorsprong geeft (94%), terwijl dat volgens de slachtoffers zelf slechts 20% moet zijn. In bijna de helft van de gevallen zijn moslims de belangrijkste daders. Het politiek correct manipuleren van de statistieken wordt dus niet alleen door de media, maar zelfs door de overheid gedaan.


Xander

(1) Paul Joseph Watson / Infowars


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

10

 1. Cijfers gebaseerd op de keiharde werkelijkheid liegen niet. Links gemanipuleerde cijfers (NOS en msm) liegen er op los.

 2. NOS is de spreekbuis van links. Het is altijd (extreem) rechts dat de grootste boosdoener is, maar de misdragingen van moslims worden gebagatelliseerd. Heb ook nooit begrepen dat die salafisten en haatimams niet tot persona non grata worden verklaard. Met hun haatpreken saaien ze haat in onze samenleving. Het gaat uiteindelijk ook in Nederland de kant van Frankrijk op waar steeds meer moslimterreur voorkomt. Dank je wel waardeloze volksvertegenwoordigers!

 3. Kwalijker nog vond ik de conclusie van de NOS, dat mensen die ‘sterk in complottheorieën geloven’ een risico vormen tot geweldpleging. Tevens werd beweerd dat die 3 ‘rechts extreme’ (geestelijk gestoorde) schutters enorm veel aanhang hebben onder ‘extreem rechts’; ofwel mensen die zich zorgen maken over migratie uit derde wereld landen, met name moslims.
  Moslims hebben in hun religie geschreven dat zij de wereld met geweld zullen bekeren tot de islam totdat iedereen moslim is. In vele passages wordt opgeroepen tot geweld tegen ‘kaffirs’. De gene die zich hier zorgen over maken is een nazi of een racist welke geweld verheerlijk. De NOS is een walgelijk club linkse-leugenaars.

 4. Nederland staat altijd met de witte vlag te zwaaien, om de tiran binnen te laten
  Of het nu om de EU gaat of de NWO, de Nederlanders zijn de dupe, worden gediscrimineerd.
  Het wordt allemaal met opzet en in opdracht van hogerhand gedaan.
  Wordt het een bloedbad dan zijn zij vertrokken.

 5. @Jouke
  De met belastinggeld gesubsidieerde mainstream media kunnen zich veroorloven om veilig in hun links ideologische waanwereld (ivoren toren) te leven ver weg van de zorgen van het ‘plebs’.
  Deze pseudo-intellectuelen zien het bovendien als hun verheven maatschappelijke taak om het domme volk (waarop ze daadwerkelijk neerkijken) op het politiek correcte linkse pad te houden.

 6. Juist, ”zorg er voor dat de massa zich vermaakt zodat de focus niet op de werkelijkheid ligt” Niets nieuws onder de zon, dat deden de Romeinen al VOOR onze jaartelling!

 7. De laatste zin van dit artikel is mijns inziens 100% waar. Alleen is dat allang geen surprise meer. Men goochelt niet bestaande zaken net als een konijn uit een hoed en gaat er niet geheel onterecht van uit dat de onverschillige massa erin trapt. Wanneer het echt spannend gaat worden weet niemand; dat de boel op een dag uit de hand loopt is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een kwestie van tijd.

 8. Wat ik niet begrijp, waarom verandert de nos niet van strategie. Ze zijn niet geloofwaardig meer. Er zijn zoveel andere nieuwsbronnen op internet, dat mensen zeer goed geinformeerd zijn. Iedereen merkt nu zelf, hoe het er aan toegaat in de wereld. En de meesten weten dat links extreem kan zijn. Daarom kijk ik met belangstelling uit naar de komende verkiezingen.

 9. De boel manipuleren en bedriegen is iets wat nog steeds alleen strafbaar is als geen bankier of politicus bent. Als je beseft hoeveel mensen gewoon niet bereid zijn te willen zien hoe extreem slecht de boel werkelijk in elkaar zit snap je het systeem een beetje. Verdeel en heers en zorg er nog steeds voor dat de massa zich vermaakt zodat de focus niet op de werkelijkheid ligt.
  Dat is de truc.

Comments are closed.