75 jaar na D-Day: Europa verenigd in anti-Amerikanisme, anti-Zionisme en klimaatreligie

De vrijheid waar deze mannen driekwart eeuw geleden voor stierven wordt driekwart eeuw later opnieuw bedreigd. De namen en ideologieën zijn weliswaar anders, maar de doelstelling feitelijk dezelfde: totalitaire controle over alle landen en volken in één groot Europees super ‘Reich’. (Afbeelding: Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————–

De bekende conservatieve Italiaanse journalist en auteur Giulio Meotti schrijft dat Europa na D-Day, deze week 75 jaar geleden, geen eigen identiteit meer heeft, maar enkel verenigd is in anti-Amerikanisme, anti-Zionisme en de nieuwe linksgroenliberale klimaatreligie. ‘Europa is zwak… De Amerikanen hebben dit begrepen en laten Europa aan zijn lot over. Wij Europeanen zullen daar spijt van krijgen.’

President Trump noemde in een zelfs door zijn aartsvijanden in de Amerikaanse media (CNN) geroemde toespraak de nog levende veteranen die bij de 75e D-Day herdenking in Normandië aanwezig waren de ‘trots van onze natie. We zijn hier bijeengekomen op het altaar van de vrijheid,’ aldus Trump, die zeer uitgebreid inging op wat er zich op het beruchte Omaha Beach, waar bijna 10.000 Amerikaanse soldaten sneuvelden, afspeelde.

Vergeten feit: Nazi’s vooral met Russische bloed verslagen

D-Day, Omaha Beach en de Amerikanen bevrijdden West Europa van de tirannie van de Nazi’s, schrijft Meotti. Maar laten we vooral de Russen niet vergeten – het aantal slachtoffers van de Westerse geallieerden viel namelijk in het niet bij de miljoenen Russen die hun levens gaven om Hitlers Wehrmacht te verslaan (2). Zonder de Russische inspanningen in het oosten hadden de Duitsers de invasie op 6 juni 1944 in Normandië hoogstwaarschijnlijk vrij eenvoudig kunnen afslaan – een van de vele feiten die uit de gemanipuleerde Europese school- en geschiedenisboeken werd weggehaald of gebagatelliseerd.

Pathologische haat tegen Trump; ‘suïcidaal pacifisme’

Meotti: ‘De herinnering aan Omaha is echter ver weggezakt. Europa is doordrenkt met een schandelijk anti-Amerikanisme dat zich op allerlei manieren uit. Kijk bijvoorbeeld naar de pathologische haat tegen Donald Trump. In de straten van Londen was Trump (die op staatsbezoek was) de vijand.’

De auteur van onder meer het boek ‘Een Nieuwe Shoah’ vervolgt dat er in het Europa van 2019 een ‘suïcidaal pacifisme’ heerst, waarin het rijke Duitsland, exportkampioen, al jarenlang amper geld uitgeeft voor defensie, met als gevolgd een sterk gekrompen strijdmacht waar een groot deel van het materieel simpelweg niet (meer) werkt.

Nieuwe Europese staatsreligie: klimaatverandering

‘Het is ook te zien in een nieuwe Europese religie: klimaatverandering,’ waarvoor de Europese elite inmiddels zelfs schoolkinderen misbruikt voor propaganda en om de Europese burgers een vals schuldgevoel aan te praten, bedoeld om hen zover te krijgen de na de Tweede Wereldoorlog verkregen vrijheid en opgebouwde welvaart weer op te geven, zogenaamd om ‘de planeet te redden’.

Umvolkung met blinddoek voor de islam

West Europa heeft zich tevens verenigd in het openzetten van de grenzen voor miljoenen –voornamelijk moslim- migranten uit Afrika en het Midden Oosten, al is Italië inmiddels in opstand gekomen tegen deze EU-VN ‘Umvolkung’ operatie. ‘We zijn eindelijk vrij om ons bij de ‘mensheid’ aan te sluiten!’ vervolgt Meotti cynisch.

De West Europese elite kenmerkt zich daarnaast door een strak voor hun ogen gebonden 100% verduisterende blinddoek voor de islam. ‘De Europese ‘intellectuelen’ zijn bezorgder over Amerikaanse leggings dan de islamitische boerka.’ De islamisering van ons werelddeel middels massa immigratie en eenzijdige, niet aflatende pro-moslim propaganda in de media werd in februari nogmaals beklonken op een topconferentie van de EU en de Arabische Liga in Egypte.

Europa zonder identiteit, Duitsland wordt uitgewist

Meotti ziet in de Franse president Macron hèt symbool van ‘een waanzinnig, aanmatigend Europeanisme à la carte, maar zonder enige inhoud.’ Laten we echter de Duitse bondskanselier Angela Merkel niet vergeten, die op eigen houtje de grenzen volledig openzette en druk doende is Duitsland te de-industrialiseren, de Duitse welvaart te ontmantelen en het Duitse volk en zijn cultuur uit te wissen.

Huichelachtig en hypocriet anti-Amerikanisme en anti-Zionisme

‘Er is geen Europese identiteit,’ constateert Meotti, ondanks het streven van Brussel om alle landen en natie-staten in een Europese Superstaat te dwingen. ‘Maar er is wel overal consensus op twee fronten: anti-Amerikanisme en anti-Zionisme*, wat altijd hand-in-hand gaat.’ Amerika en Israël worden niet alleen in Iran, maar inmiddels ’in alle Europese hoofdsteden op de brandstapel gezet.’

* Waarbij het Zionisme in zijn oorspronkelijke betekenis –de erkenning van het recht van de Joden om in hun eigen land te mogen wonen- wordt bedoeld, en niet de valse complotvariant die mede aan de basis stond van de vernietigingskampen van de Nazi’s.

Zeker wat de Joodse staat betreft is dit schrijnend en wrang, want de onpeilbaar hypocriete Europese elite huichelde deze week gewoon weer mee met de herinneringen aan D-Day en de Holocaust, terwijl ze tegelijkertijd onze landen laten overspoelen aan een religie wier heilige doelstelling de totale onderwerping van alle ‘ongelovigen’ en –vooral- de uitroeiing van alle Joden is.

‘Zwakte is een stimulans voor anti-Amerikanisme. En Europa is zwak,’ besluit de Italiaanse journalist. ‘De Amerikanen hebben dit begrepen, en laten Europa aan zijn lot over. Daar zullen wij Europeanen spijt van krijgen.’

Xander

(gebaseerd op) (1) Arutz 7
(2) Zero Hedge

(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. De geschiedenis herhaalt zich! Zoals in de dertiger jaren het toenemend Antisemitisme een onheilspellende voorbode was naar een inktzwarte periode, is het nu waarschijnlijk niet anders.

 2. Hitler was een demonisch gedrocht.
  Wat misschien niemand weet, hij heeft zelfs jonge Duitse jongvolwassenen gedwongen in het leger geschopt.
  Mijn grootouders hebben duitse jonge soldaatjes over de vloer gehad, die kwamen uithuilen aan de keukentafel. Ze zeiden dat ze dit niet wilden, maar onder dwang van die overheerser.
  Het was een gruwelijke tijd, niemand kon je meer vertrouwen, zelfs je buren niet en dat is nog steeds zo, want wie is wie?
  Iemand die Limburg bezoekt, ga ook naar Margraten, waar vele jonge Amerikanen liggen begraven die zijn gestorven voor ons.
  Het leed keert terug maar volgens mij onomkeerbaar, als wij dit niet zien en ontkennen wat er gaande is in Europa, dan wordt heel Nederland één groot slachtveld plus kerkhof.
  Sta op en heb een stem. Kom op voor je Vaderland.

 3. Net gelezen: Facebook laat de belangrijke site NaturalNews.com niet meer toe omdat zij berichten bevat die Marc Zuckerberg onwelvallig zijn. Reden te meer voor een boycott van Facebook.
  Zie de genoemde site.

  Overigens gaat binnenkort een eigen variant van Facebook van deze site de lucht in.

  Mike Adams, de drijvende kracht achter Natural News spreekt zich ook regelmatig tegen abortus uit.

 4. Hitler mügte nicht gesteurt werden
  Geloof je het zelf

  De wereldoorlogen zijn 1 groot satanisch offer
  Roosevelt, Stalin, Churchill, Hitler alle van het alziende oog
  Ze wisten dat ze kwamen,bij een oefening van d-dat waar 1500 Amerikaanse soldaten omkwamen, waren er plannen aangespoeld en gevonden door een Duitse agent ,maar het heresambt van het leger besloot niets te doen

 5. De geallieerden die toen landen in Normandië hebben onze vrijheid met bloed betaalt hoe je er ook overdenkt een groot offer heeft de gewone soldaat gedaan 75 jaar geleden

 6. De titel is erg grappig.
  “75 jaar na D-Day: Europa verenigd in anti-Amerikanisme, anti-Zionisme en klimaatreligie”
  Anti-zionisme?
  De EU is een product van de Nazis.
  Ik dacht dat Nazis officieel tegen joden waren.
  Kan iemand mij dit uitleggen?

 7. @Evert
  Kijk op de map en je ziet dat Rusland nogal groot is,dus ook de aantallen soldaten waren er behoorlijk meer.
  Duitsland hield er minimaal 3 miljoen man op de been,met zo een diep en breed front was het ook nodig.
  Vervolgens gingen ze tekeer als beesten,om uiteindelijk 80% van het totaal Duitse leger daar te verliezen.
  Daarom werd de oorlog ook daar gewonnen en niet in het westen,wat meer als vakantie werd gezien door de Duitse soldaat.
  In Rusland zelf zijn honderden steden totaal verwoest,wat je terug ziet in de aantallen slachtoffers.
  De VS hielp Rusland waar mogelijk door het sturen van materiaal,kleding,voertuigen en voedsel.
  Kan je terugzien aan de voertuigen die 99% gelijk waren aan de Amerikaanse uitvoering ,zoals jeeps,vrachtwagens en vliegtuigen.
  Zelfs legerkistjes gingen er heen per 100.000.
  Was ook broodnodig,want zulke zware gevechten en aantallen,het verlies van veel industrie die veelal in her westen was en ook nog eens de verplaatsing van veel fabrieken tot achter de oeral is een te grote inspanning voor een land alleen.
  Stel je eens voor je moet de hoogovens binnen een maand geheel verplaatsen naar Zuid-Frankrijk,opbouwen en doorgaan met de productie.
  Zelf hedendaags is dit een onmogelijke opgave.

 8. “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.

  Van Randwijk

 9. @Nieuw Begin: 11:59 pm, op 8/6. Het is om te janken… Maranatha Heer Jezus, kom spoedig!

 10. De enige reden dat de VS besloot om ,deel te nemen’ aan de tweede Wereldoorlog was de angst dat Europa een deel zou kunnen worden van het communistische regime ! Ik zou zeggen, tot op heden is er niet veel verandert, gezien de huidige spanningen, wereldwijd. Voor mij woed deze oorlog nog steeds voort, op elk gebied.
  Het verzet indertijd werd voor een groot deel uitgevoerd door verzetsstrijders met een communistische achtergrond, dit tot grote onvree van de VS. Hierbij moet ik in eerste instantie denken aan de oprichting van de VN én het Warschau-pact waar het Russische volk niet alleen bedrogen is, maar tot op heden geboycot worden. Tot op de dag van vandaag !
  Momenteel verkeert de gehele werel, in een of andere vorm, in oorlog. Klimaat, ICT, Milieu, Gezondheid, Farmacie, Energie, Armoede bestrijding, Herbewapening op grote schaal, Omvolking, Macht van ‘t kapitaal, enz.enz.
  Wanneer met nog steeds praat over een gewapende vrede dan is er geen sprake van vrede. De angst voor elkaar heeft voorlopig een relatieve vrede (rust) gebracht. Deze angst is de vernietiging van alles op aarde.

 11. Tijd voor een nieuwe term;
  “Homogenisme.”

  “Opdat een maatschappij werke, moet ze zo homogeen mogelijk zijn”
  (Zo ik me niet vergis, is dit een uitspraak van Plato. verbeter me a.u.b. zo dit fout is.)

  Het heeft niets met racisme te maken.
  Appelen en peren. We hebben allemaal onze eigenheden en die of gene cultuur is dan wat anders dan de onze, maar niet beter of slechter.

  Ik ben een muzikant.
  Voor mijn part komen ze van Mars én zien ze groen.
  Als ze goed spelen, spelen ze goed.

  De meeste gemeenschappen slagen er in die enkelen van elders te verwelkomen en te integreren, maar “trop is te veel, en te veel is trop.”
  Als je in een appelgaard enkele perelaars zet, dan leren we daar mee leven.
  Maar als er in die appelgaard meer dan de helft perenbomen staan, dan is het toch niet langer een appelgaard? of wel soms?
  ik woon in Antwerpen waar ik als blanke belg ondertussen een minderheid ben in mijn eigenste stad.

  Daarom; homogenisme nu!

  Ik vindt dat ze in Myanmar gelijk hebben.
  Myanmar is voor de Myanmarezen.

  Stop die massale instroom. Grenzen dicht

  Bij deze
  Groeten uit de afvallige provinciën.

 12. Saoedi-Arabië: Onthoofding en kruisiging voor 18-jarige wegens demonstratie

  De onvoorstelbare wreedheid van de islam in Saoudi Arabie. Hey, Regering van Nederland en minister Kaag waar blijft uw protest minister Blok?

  Lees het huiveringwekkende relaas:

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/08/saoedi-arabie-onthoofding-en-kruisiging-voor-18-jarige-wegens-demonstratie/

  Kijk D Day was natuurlijk om de islamisering mogelijk te maken , in vrijheid lekker je meest primitieve lusten botvieren op die achterlijke kafirs. Ik begrijp het! Hup GL, PvdA, D66, VVD! Opruimen de laatste resten Joods Christelijk leven in de EU. Het bekende koningshuis met domicilie Mekka gunnen jullie de overwinning van het gezonde sharia verstand. En….de olie blijft zo ook stromen! Goed gedaan , de Mekka-goed -bezig-trofee is een kwestie van nog enkele koppen die moeten rollen. Alla hakkenbar!!!!

 13. @ Anoniem
  Ook ik denk dat de Amerikanen geen lieverdjes zijn,als je de geschiedenis na gaat
  Maar dat is met alle grootmachten hetzelfde. Europa mag dan vrede hebben gekend, maar de
  oorlogen gingen door waar ook onze dienstplichtigen werden ingezet, later vrijwillige millitairen
  Die de verschrikkingen meemaakten van moorden en plunderen. Trauma’s.
  Oorlog voeren is geen spelletje je maakt alleen maar slachtoffers en waarvoor?
  Voor dat wat van een ander is. Is handel ooit eerlijk geweest?

 14. Voor welke vrijheid zijn al die geallieerde soldaten gestorven? Die huidige vrijheid wordt stap voor stap teruggebracht naar onvrijheid wat de opmaat is naar een nieuwe totalitaire dictatuur. Kijk wat er momenteel in de EU gebeurt. Zijn die honderdduizenden soldaten daarvoor gestorven? Toch tevergeefs? Helaas, ik denk van wel. De geschiedenis leert dat de mensheid niets leert van de geschiedenis en steeds weer vervalt in dezelfde catastrofale fouten.

 15. @Kim, mooi liedje, ik heb geluisterd.

  Voor wie het in vrede wil aannemen:

  Zalig Pinksteren!

 16. De geallieerden bevrijden West Europa en de Russen Oost Europa.
  West Europa werd vrij gelaten, maar Oost Europa kwam onder het communisme te staan. Stalin
  En nu dreigt heel Europa beïnvloed door het communisme of wat Hitler wilde
  Zogenaamd voor het klimaat, maar waar je niets aan kan veranderen. Schijnt de zon, dan schijnt de zon.
  Regent het, dan regent het. Dat heeft de mens gelukkig niet in de hand. En Co2 is een hoax.
  En de invasie uit andere culturen die eisen en beslag leggen op onze cultuur en welzijn wordt het niet
  beter van. Maar de gehele bureaucratie lijkt dat na te jagen in opdracht van de Roverheid.
  Een superstaat ten koste van de opgebouwde welvaart, ten koste van vrijheid en recht
  Waarom zien gewone burgers dat wel maar de regering niet?

 17. Alsof de Amerikanen zulke lieverdjes zijn, de redders in de nood. Amerikanen worden wereldwijd gehaat omdat de waarheid niet verborgen blijft. Nazi Duitsland werd gesteund door de Amerikaanse elite, vooral met olie. Toen ze deze steun introkken halverwege 1942 begin het tij te keren. In de slag om Kursk stonden de Duitse tanks stil door tekort aan benzine. Idem de Luftwaffe.
  Overal waar olie is zijn de Amerikanen als manipulatieve, agressieve pestkoppen. Militaire bases overal over de hele wereld, duizenden troepen in Afrika, drone bases, vliegdekschepen. Overal waar ze komen worden regeringen omver geworpen, wordt de lokale bevolking ‘bevrijd’ met kruisraketten, bommen en verarmd uranium projectielen en worden trouwpartijen en kinderfeestjes opgeleukt met ‘verdwaalde’ munitie. Oeps, dat was ‘collateral damage’. Ja, 90%. En ondertussen de succesverhalen verspreiden via CNN en de burgers laten denken dat dit objectieve nieuwsgaring is.
  Het gaat zelfs zo ver dat ze honderden, duizenden onschuldige slachtoffers onder eigen en bevriende Naties maken om hun eigen agenda te bevorderen (911>patriot act, mh17>schaliegas Oekraïne).
  Als laatste voorbeeld waar de Amerikanen aan het stoken zijn met hun CIA getrainde marionet Guaido is Venezuela, het land met de grootste oliereserves ter wereld.

  Maar bedenk wel, de Amerikaanse burgers zijn hier ook slachtoffer van. Zijn uitgekozen als het land om slagers en kanonnenvoer te leveren. De manipulators komen uit het kleinste land ter wereld en hebben zich genoemd naar hun grootste vijand met een mooie religieuze klank.

 18. De enige manier om allerhande rampen/problemen te voorkomen/verzachten is m.i. oprechte communicatie met heiligen, Engelen en God, tot welke religieuze/spirituele stroming (Oost of West) u ook behoort (behoudens i.g.v. een fenomeen als de satan’s ‘kerk’)

 19. Ik vind het al vele jaren een schande voor de tijdens de 2e WO gesneuvelde geallieerde strijdkrachten dat ze voor deze verloederde en geislamiseerde maatschappij hun leven hebben gegeven. Ik weet zeker dat dat nooit hun bedoeling was.

  In die tijd was Europa dat bezet was Christelijk en daar hebben ze hun leven voor gegeven.

  Ik moet daar ook iedere keer bij de jaarlijkse dodenherdenking aan denken: Deze maatschappij hebben ze niet hun leven voor willen geven. Niet voor de Islamisering en niet voor de EU-anti-Christelijke dictatuur.
  Het is een grote schande.

 20. Als de geallieërden nog 14 dagen gewacht hadden dan waren ze in Remagen de Russen tegengekomen en hadden ze niet de Rijn hoeven over te steken.
  Het vierde deel van de Belarussen (Wit-Russen) is tegen de Duitsers gesneuveld. Ik heb ooit gesproken met een ex-SS-officier die een strafoverplaatsing naar de Ukraïne had gekregen.
  Die vertelde: Alleen maar doden, zover als je kijken kon. En ze bleven maar komen, vaak aan elkaar geketend zodat ze niet vluchten konden en wij moesten ze gewoon als konijnen afschieten want het was zij of wij. Griezelig en pijnlijk gewoon.
  De EU is niet anti-Amerikaans maar anti- Trump

 21. We staan vol met Amerikaans oorlogstuig en kern raketten en erger vooral in Duitsland ,
  begin me af te vragen of het toenmalige doel/motief hetzelfde is als nu komt mede omdat men Joegoslavië /Servië zo te pakken heeft genomen.
  Hoe dan ook vind ik het vreemd dat onze bevrijders nog steeds aanwezig zijn.
  Voor de handel hoeft dat geenzins dus wat is de reden/motief?
  Toch niet ‘De Russen komen”?

 22. Rusland heeft samen met de geallieerden de nazis verslagen. Maar dat is niet het hele verhaal. Duitsland valt in 1939 Polen binnen, twee dagen later verklaren Engeland en Frankrijk de oorlog aan Duitsland. Amerika herhaalt op 5 september dat ze neutraal is. Rusland steunt Duitsland, aan het eind van de maand verdelen ze Polen. Rusland valt ook de Baltische staten en Finland binnen.
  Hitler wordt geen strobreed in de weg gelegd. In navolging van Amerika verklaart ook Nederland zich neutraal, vergeefs, zo zou later blijken. Pas in 1941 keerde Rusland zich tegen Duitsland nadat Hitler Rusland binnenviel. Daarnaast kun je je afvragen hoe het komt dat Rusland 27 miljoen slachtoffers telde, terwijl Duitsland heel Europa plus de Sovjet Unie binnenviel met “slechts” 7 miljoen doden? Hier klopt iets niet. Of worden de slachtoffers van Stalin ook meegerekend?

 23. De breuklijn tussen de VS en de EU loopt al langer door en trouwens de EU wil zijn eigen superstaat vormen zonder weinig medewerking van de VS. Shalom

 24. Eens met de inhoud van dit uitstekende artikel. Ik schaam mij dood als Nederlander / Europeaan, waarin we nu terecht zijn gekomen, het “vierte Reich”, nota bene met volle medewerking van de politieke elite, zowel in Nederland als Europa. Italië is wat mij betreft momenteel een goede uitzondering.

Comments are closed.