75 jaar na begin van onze bevrijding is Duitsland weer niet veilig voor Joden

Jong geleerd is oud gedaan? ‘De Joden – Dood!’ (afbeelding: social media (2))

—————————————————————————————————————————————-

Turkije: Jonge kinderen op ‘Dood aan de Joden’ zomerkamp – Nederland: ‘Vrijheid betekent niet dat je alles kunt zeggen’ (behalve als je moslim bent?) – Messiaanse Jood Jerry Golden: ‘Het is weer net als in de jaren ’30 en ’40’, net voor de Holocaust’

—————————————————————————————————————————————-

Vanmiddag heeft koning W.A. het startschot gegeven van de viering van het feit dat de geallieerden 75 jaar geleden begonnen met de bevrijding van Nederland. Met hun verlangen van hun eeuwige schuldgevoel over de Holocaust af te komen is er in Duitsland een politiek correcte, maar venijnige anti-Israël stemming gegroeid die alle Israëliërs die in het land wonen moeten accepteren als ze erbij willen horen. Duitsland is vooral dankzij de import en omarming van islam een land geworden dat weer niet veilig is voor Joden, zo wordt in een op-ed in het Israëlische Ynet News geschreven. Maar niet alleen Duitsland – heel Europa is bezig weer dezelfde fouten te maken als 80 jaar geleden.

Prenzlauer Berg, een ‘diverse’ multiculti wijk in Berlijn, heeft iedere zaterdag een bekende grote markt met tal van kraampjes waar je allerlei soorten (vers) voedsel kunt kopen. Mahmoud, zoon van Palestijnse ouders, heeft er al 18 jaar een falafel kraam. Van Joden en Israëliërs moet hij niets hebben; voor hen rekent hij een ‘speciale prijs’, en als openlijk geklede Joden voorbij lopen spuugt hij naar hen of scheldt hen uit.

‘Heel jammer dat Hitler jullie niet heeft afgemaakt’

‘Heel jammer dat Hitler jullie niet heeft afgemaakt!’ schreeuwde hij op een zaterdag tegen een Joodse voorbijganger. De Duitsers op de markt keken niet op of om en bleven aan hun biertje of champagne lurken.

‘Aangezien ik degene was die werd uitgescholden door deze falafel verkoper, ging ik naar de marktmanager om een klacht in te dienen,’ schrijft Zeev Avrahami voor Ynet News. ‘Deze man legde me rustig uit dat Mahmoud een geweldige gozer is die maar één klein probleempje heeft, namelijk dat hij gek wordt van Joden.’ Mahmoud was om die reden al eens een maand van de markt verbannen.

De tweede keer dat Mahmoud hem uitschold was ongeveer een jaar geleden, toen het aantal haatmisdaden tegen Joden (dankzij de islamitische massa immigratie) een nieuwe piek bereikte. Zeev besloot niet te zwijgen, maar te protesteren tegen de behandeling van Joden in Duitsland.

10 weken lang stond hij met een groepje gelijkgestemden met protestborden bij de markt. Hoewel ze daar een vergunning voor hadden, werden ze twee keer door de politie weggejaagd. Eén keer werd hij zelfs gearresteerd.

‘Een paar voorbijgangers keken met instemming naar onze borden, maar de meesten bleven hun champagne drinken.’ Er waren ook vier Duitsers (ongetwijfeld linksen) die naar hen schreeuwden dat ze terug naar huis moesten gaan. Soms wilden ze een discussie aangaan over de ‘vreselijke politiek’ van Israël, maar dat weigerden de demonstranten.

Wie zwijgt, stemt toe

De pers stelde de demonstratie op –ook in ons eigen land zo kenmerkende- misleidende wijze voor als een botsing tussen Palestijnen en Israëliërs. ‘Maar dat verhaaltje moet niet worden geloofd. Mahmoud kan Joden vreselijke dingen toeschreeuwen omdat de Duitse regering dat toestaat door erover te zwijgen.’

Uit een recent onafhankelijk onderzoek onder slachtoffers bleek dat bijna de helft van de antisemitische haatmisdrijven in Duitsland door moslims worden begaan, 20% door extreemrechts en ongeveer evenveel door extreemlinks. In de ogen van de regering in Berlijn mogen moslim- en extreemlinkse haters echter niet bestaan, waardoor in de valse statistieken van het ministerie van BiZa 94% in de schoenen van ‘extreemrechts’ wordt geschoven.

Duitse directeur Joodse musea openlijk anti-Israël

De markt in Prenzlauer Berg is zeker niet het extreemste voorbeeld. De directeur van het Joodse Museum moest ontslag nemen nadat hij het gebouw had opengesteld voor BDS activisten, die ijveren voor een internationale boycot van Israël. De directeur van een ander Joods Museum in München hield daar een tentoonstelling waarin de Negev woestijn valselijk een ‘nederzetting’ (bezet gebied) werd genoemd. Ook beschuldigde hij het Joodse Nationale Fonds van ‘oorlogsmisdaden’.

Beide musea zijn enkel in naam Joods. Ze worden gefinancierd door de Duitse overheid, en misbruiken hun (Joodse) titels en reputatie enkel om haat tegen Israël te promoten. De vestiging in Berlijn gaf een boek uit dat werd samengesteld door extreemlinkse schrijvers, en waarin Israël louter werd verketterd vanwege ‘het onrecht’ dat de Palestijnen zou worden aangedaan. ‘Ik woon in Berlijn en dit museum is berucht,’ schrijft een commentator. ‘Het is een poel van haat.’

Israëliërs in Duitsland mogen zich alleen politiek correct uiten

Israëliërs in Duitsland, of ze er nu wonen, werken of als toerist op bezoek zijn, begrijpen inmiddels dat ze een politiek correcte anti-Israël houding moeten aannemen om te worden geaccepteerd. ‘Jonge Duitsers zijn moe van het overgeleverde schuldgevoel over de Holocaust. Ze zijn er zo door geobsedeerd dat ze niet kunnen begrijpen dat ze er enkel door het nemen van hun verantwoordelijkheid vrij van kunnen worden.’ (1)

Ondertussen onderzoekt de Berlijnse politie de tweede aanval in twee weken tijd op een rabbi. Jan Aaron Hammel werd in de wijk Charlottenburg door Arabisch sprekende mannen uitgescholden, aangevallen, tegen de grond gewerkt en mishandeld. Twee weken geleden werd een andere rabbi in dezelfde wijk bespuugd en vervloekt. Hetzelfde gebeurde afgelopen week met een rabbi en zijn twee zonen in München. (3)

‘Het is weer net als in de jaren ’30 en ’40’, net voor de Holocaust’

In mei erkende kanselier Merkel dat feitelijk iedere openbare Joodse instelling in Duitsland nu moet worden bewaakt. Ze ‘adviseerde’ daarom dat Joden in Duitsland in het openbaar maar geen keppeltje meer moeten dragen.

Joodse winkels en huizen worden weer overal aangevallen en vol gekladderd met antisemitische (Nazi) leuzen. ‘Het is weer net als in de jaren ’30 en ’40, net voor de Holocaust,’ schreef de Messiaanse Jood Jerry Golden, die al jaren waarschuwt dat de Joden net als zo’n 80 jaar geleden voor hun leven zullen moeten wegvluchten uit Europa, in mei.

‘Vóór de massa invasie van Europa door de islam liet God mij zien dat Europa verwoest zal worden, (hun) etnische culturen vernietigd, en dat de Joden in Europa opnieuw met een Holocaust te maken zullen krijgen – alleen deze keer niet alleen in Europa, maar wereldwijd…. Heel Europa zal ontoegankelijk worden voor Joden. Tienduizenden zijn reeds vertrokken. Nu de Joden weggaan keren de islamisten zich tegen de christenen.’

Antisemitische spook ook opgedoken in VS

Het antisemitische spook dat uiteindelijk verantwoordelijk was voor de uitroeiing van 6 miljoen Joden is niet alleen in Duitsland terug van (nooit) weggeweest.

In de VS lekte een video naar buiten van sportteam van een Californische highschool dat tijdens een ceremonie de Nazi groet maakte en een Nazi oorlogsmars zong. Na onderzoek bleek dit geen incident te zijn geweest. Zo zouden er meerdere van dit soort video’s online zijn gezet (2).

In de zwarte wijk Crown Heights in Brooklyn (New York) werden binnen enkele dagen tijd een Joodse bezorger en een 64 jaar oude rabbi uitgescholden en met stenen bekogeld. Beiden raakten gewond; de rabbi hield aan de antisemitische aanval een gebroken neus, twee gebroken tanden en diverse blauwe plekken en hechtingen over.  Eerder dit jaar werden in dezelfde wijk twee Joodse mannen en een tiener in elkaar geslagen. (4)

De Jodenhaat in zowel Europa als Amerika wordt aangewakkerd door de jarenlange extreem eenzijdige anti-Israëlische / pro-Palestijnse berichtgeving in de door links gecontroleerde mainstream media. Met name de Democratische Partij neemt in toenemende mate afstand van Israël en zelfs van het christendom. Zo heeft het Congres van de partij net een resolutie aangenomen waarin wordt gesteld dat niet-religieuze Amerikanen het beste aansluiten bij de huidige koers van de partij. Ook wordt er uitsluitend zware kritiek geleverd op de –doorgaans pro-Israël zijnde- Amerikaanse christelijke gemeenschap.

Turkse kinderen van jongs af aan opgevoed om Joden te haten

In EU-partner Turkije is het allemaal nog een paar graadjes erger. Daar worden kinderen al van jongs af aan geleerd om Joden te haten. De Joodse gemeenschap in Turkije schrok eind juli op van een video van een Turks zomerkamp, waar jonge kinderen –aangemoedigd door in boerka’s geklede vrouwen- antisemitische leuzen worden aangeleerd. ‘De Joden – Dood! Palestina zal worden gered!’

De Turkse journalist Uzay Bulut citeert de hoofdredacteur van Salom, Ivo Molinas, die zei dat ‘wij in een land leven waar een etnische groep in de hoofden van kleine kinderen als vijanden worden neergezet, zonder dat ze weten wie Joden eigenlijk zijn. Het ergste is nog wel dat we er niets tegen kunnen doen. Als samenleving kunnen we niets anders dan klagen. Het is zo triest te zien dat er geen enkele politieke of rechterlijke poging wordt gedaan om dit te stoppen.’ (5)

‘Vrijheid betekent niet dat je alles kunt zeggen’ (behalve als je moslim bent?)

‘Vrijheid betekent niet dat je alles kunt zeggen’, schrijft NU.nl vandaag over het in de eerste regels genoemde startschot van de viering van 75 jaar bevrijding. Daar zou gezien de uiterst zorgelijke ontwikkelingen in Europa bij moeten worden gezet: ‘behalve als je moslim bent?’. Want plotseling mogen talloze haatteksten die aan een zogenaamde ‘god’ en ‘profeet’ worden toegeschreven, zoals dat alle Joden moeten worden uitgeroeid voordat de islamitische versie van de ‘dag des oordeels’ (als alle mensen zich moeten onderwerpen aan islam) kan komen, wel gewoon verkondigd en nagestreefd worden, enkel omdat ze in een religieus boek (de Koran) staan.

Zijn alle moslims het daarmee eens? Natuurlijk niet, maar het onlosmakelijk aan de massa immigratie verbonden groeiende antisemitisme in Europa toont duidelijk aan dat een zwijgende meerderheid geen enkele dempende invloed heeft (wil hebben / durft te hebben) op een schreeuwende en agressieve minderheid. Tenslotte kwamen Hitlers Nazi’s ook maar met slechts 10% steun van de bevolking aan de macht.

Europa had gewaarschuwd moeten zijn, maar alle lessen van WO-2 lijken te zijn vergeten, naar het lijkt soms zelfs opzettelijk. Zo scharen vooral linkse partijen (linksgroen, maar ook links-liberaal en links-christendemocratisch) zich openlijk aan de kant van islam, vermoedelijk heel goed wetende dat dit op een ongekend drama gaat uitlopen. De kans dat we ons continent na wereldbrand nummer 3 opnieuw zullen kunnen opbouwen, zoals na WO-2 is gebeurd, is gezien het bestaan van massavernietigingswapens echter zo goed als nul.


Xander

(1) Ynet News
(2) Ynet News
(3) Ynet News
(4) Ynet News
(5) The Gatestone Institute
(6) The Golden Report

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. Het kwaad kan enkel gedijen als de goede mensen zwijgen…..ook wat betreft een herhaling of verderzetting van de holocaust op Joden door merkel.
  Onbegrijpelijk dat Duitse burgers zwijgen als een Jood wordt uitgescholden, racistisch bejegend door een palestijn/moslim op een openbare markt – dat zwijgen is toestemmen!
  Maar de Duitser moet zwijgen in alle talen over islam en moslims, zelfs als hun kinderen en vrouwen aangerand en verkracht worden….zover is het reeds gekomen: autochtonen wordt de mond gesnoerd door afgeschilderd te worden als racist voor kritiek op de meest walgelijke misdrijven, gepleegd door letterlijke navolging van het haatboekje van een pedo-profeet.
  Antisemitisme is strafbaar bij wet, er bestaat geen duidelijker háátmisdrijf en racisme dan Jodenhaat waarbij een heel volk het doelwit wordt, wéér.
  MSM verzwijgt aanvallen op Joden om kritiek op islam te vermijden, om de Jodenhaat ongestraft te laten woekeren en maakt zich daarmee schuldig aan goedkeuring van die Jodenhaat terwijl antisemitisme wettelijk strafbaar is…de media participeert dus aan haatmisdrijven en verzaakt haar informatie plicht om dit onrecht, racisme en Jodenhaat aan te klagen door het publiek te misleiden.
  Enkel als rechtgeaarde mensen luid protesteren tegen deze Jodenhaat door moslims kan een holocaust op Joden in europa vermeden worden…onder druk van de publieke opinie moeten politici gedwongen worden de wet op antisemitisme ook toe te passen voor racistische moslims bij élke gelegenheid en elk ‘incident’ tegen Joden.
  Als wij zwijgen dan zijn wij allen schuldig, net als de Duitsers indertijd, aan de uitroeiing van een heel volk, de Joden, deze keer door moslims, en dat mag níet gebeuren.
  Blijkbaar hebben de Duitsers nog niks geleerd van hun fouten waardoor hitler zes miljoen Joden kon vermoorden…je zou toch denken dat zij nu wél zouden protesteren ipv onverschillig toe te kijken als een palestijn in het openbaar op een markt zich schuldig maakt aan haatmisdrijf en antisemitisme?? Onbegrijpelijk.

 2. Eigenlijk is het heel simpel
  Jezus komt terug op de olijfberg voor de joden
  Gods volk
  Als de joden er niet meer zijn dan hoeft Jezus niet terug te komen
  Hier is waar het feitelijk om draait .
  De haat tegen de joden
  Het is een geestelijke strijd tussen goed en kwaad in de hemelse gewesten
  Wanneer u de bijbel niet kent kunt u de hedendaagse situatie rond Israël niet begrijpen

 3. Sam en z’n vriendje eten allebei een gehaktbal.
  Die van Sam is veel groter. Da’s niet eerlijk zegt het vriendje tegen Sam.
  Sam : hoe zou jij dan deze verdelen : vriendje : nou dat zou ik de kleinere nemen….
  Moos die naast Sam zit : nou die heb je nu toch

 4. De wet van de natuur is ‘ macht , territorium , prestige , jalousie, procreatie.’
  De boven genoemde situatie is meer aan jalousie te w ijten dan de andere punten.
  Wie heeft graag iemand die veel slimmer is dan hijzelf. Weinigen , en dat is ook het probleem met de dikke nek van de Europese elite en hun lakeyen. Ze kunnen niet verwerken dat Israel het grootste aantal Nobelprijs winnaars heeft dan gelijk welke andere natie. Niettegenstaande het laage aantal onderdanen.
  De grootste ongeletterde onderdanen van allemaal zijn de moslims met hun miljarden volgelingen. Geen 5 winnaars.
  Een denkertje ‘ Godsdienst is gemaakt voor deze die niet kunnen lachen.

 5. Is Duitsland ooit veilig geweest voor Joden? NOOIT!
  We hebben al drie grote oorlogen gezien alle door Duitsland begonnen.

  1* De Frans-Duitse Oorlog met een ijzervreter als Bismarck die van alle Duitse Staten een groot verenigd Duitsland maakte.

  2* De Eerste Wereldoorlog die het hoogmoedige Duitsland verloor. 10 miljoen slachtoffers!

  3* De Tweede Wereldoorlog 1933-1945 die Hitler verloor. 60 miljoen slachtoffers waaronder ruim 6 miljoen Joodse mannen, vrouwen en anderhalf miljoen kinderen. Ik was in Yad Vashem in Jeruzalem in het herdenkingscentrum aldaar. Schokkend!!!

  Het mooie is dat het beest, de antisemiet Adolf Hitler lang genoeg leefde om zijn duizendjarig vrederijk en Berlijn in 1945 volkomen in puin en rook zag opgaan en uit wanhoop zelfmoord pleegde.

  Drie jaar later riep de Jood David Ben Goerion de onafhankelijke Staat Israël uit in Tel Aviv. Als dat geen triomf was van de Allerhoogste God JHWH. Zie Psalm 109.

  Duitsers zijn een schrikbeeld voor Joden. Adenauer was een uitzondering met zijn herstelbetalingen van miljarden D-Marken, en een zegen voor de nieuwe Staat Israël.

  Joden hebben ook nooit veel hulp gekregen van Roomse en Protestantse kerken.

  Het was de Franse Revolutie die Joden en Protestanten en Zigeuners en Zwarten Gelijke Burgerrechten gaf in 1793. De troepen van Napoleon Bonaparte verjoegen de Paus uit Rome en plunderde het Vaticaan. Talloze geestelijken/prelaten kwamen op het schavot onder de bijl van de guillotine.

  En nu is Duitsland weer tot veler afgrijzen de oorzaak van veel onrust in Europa met hun rampzalige Wir Schaffen Das politiek van Angela Merkel en de EU!

 6. Neonazi is er al heel lang in Duitsland, maar of die tegen de Joden zijn of voor eigen volk opkomen, is daarbij
  de vraag. Maar de haat van moslims is heel groot.
  In de 2e wereldoorlog werden ook wetenschappelijke Joden gebruikt voor uitvindingen, die later naar concen-
  tratiekampen werden gebracht. En zijn er veel Joden en Duitsers vermoord onder het communisme.
  En nu kun je wel heel veel herdenkingen hebben, maar de oorlog ging door, waar ook op de wereld.
  Ook hoeft er maar een grootmachtgek te zijn of de hele wereld wordt vernietigd,met de allesvernietigende
  wapenwedloop.

 7. Foei Arno, dat mag je niet zeggen hoor. Anders valt de hele linkse kliek over je heen. Maar je hebt wel gelijk. De wereld heeft niets geleerd van haar geschiedenis. M.a.w. de geschiedenis herhaalt zich. Het zal uiteindelijk uitdraaien op de Apocalyps als de vijanden van Israël door Gods ingrijpen worden vernietigd. Maar voor die tijd zal onze maatschappij ten onder gaan aan decadentie net zoals ook het Romeinse Rijk ten onder is gegaan. Wordt Amsterdam soms niet het Sodom en Gomorra van Nederland genoemd?

 8. We moeten niet vergeten wat er in de Bijbel staat. Talloze profetieën in het Oude Testament gaan over het herstel van Israël in de Eindtijd. Het belangrijkste teken is dat Israël weer net als meer dan 2000 jaar geleden, een onafhankelijk land is, en dat het ondanks de grote vijandelijke overmacht telkens alle oorlogen heeft gewonnen.
  Daarbij werden o.a. de Golan en de oude stad Jeruzalem heroverd. God brengt Zijn volk weer terug naar het land van hub voorvaderen. Hij heeft hen dit land gegeven tot een eeuwig bezit. Daarom zal geen enkele macht op aarde Israël kunnen vernietigen. Pogingen daartoe zijn tot nu toe uitgelopen op beschamende nederlagen. De haat tegen Joden in Europa zal nog veel erger worden, en God gebruikt dat om de Joden er toe aan te zetten om terug te gaan naar hun land. Het verdwijnen van de Joden hier betekent ook, dat de zegen (zie Genesis 12) zal verdwijnen. Europa gaat daarom tot chaos vervallen. Er wordt niets gedaan aan de massa immigratie van moslims, en dat zal op een ramp uitlopen, steeds meer moorden en aanslagen. Gisteren bij Lyon b.v. weer een steekpartij, waar een Afghaanse asielzoeker 9 mensen neerstak. Eén dode en 8 gewonden, waarvan 3 zwaargewond. Hoe meer islam, hoe meer de vloek gaat heersen.
  Wilders of wie dan ook kunnen dit niet stoppen. Er is slechts één uitweg uit deze narigheid: bekering tot God.

 9. Mei 2019 – mei 1945 = 74 jaar ná dato …. ,

  Het was ergens in mei 2019. Iedere vrijdag middag hebben we een toep-middag, een ware ,,snoeperij,, voor de
  kaart-liefhebbers. Meestal een vaste ,,bezetting,, en zo af en toe een mede-toeper als gast.
  Op deze bewuste vrijdagmiddag kwam ik te laat en liet het spel de spel. Op afstand bekeek ik het gezelschap en bemerkte een jongeman van midden 20 die ik niet kende. Een keurig geklede, welgemanierde en goedlachse iemand.
  Het spel was afgelopen en ik ging naar ,,mijn,, gezelschap, begroette iedereen en stelde mij voor aan deze onbekende mede toeper. Hij bleek een Duitser te zijn, studeerde in Zwitserland en liep stage bij een van mijn vrienden.
  Al vrij snel vroeg ik aan hem hoe hij, ( geboren ergens in de jaren ‘90 ) deze Duitser, dacht over de verwelkoming van vluchtelingen in Duitsland. Zonder blikken of blozen antwoordde hij : aber Herr ….. ….. wir wissen doch, Deutschland wird regiert von den Juden …. . Een jonge Duitser, studerend in Zwitserland, verteld mij in mei 2019 op een zonnige vrijdagmiddag dat, ja juist !
  Of het gepast of ongepast was, soms staat iedereen wel eens met ,,de mond vol tanden,, . Vuile Rotmof was het enige wat ik nog kon zeggen.
  De schuldvraag : Zijn ouders of zijn opleiding ? Voor mijn idee was het de opvoeding van zijn ouders, indoctrinatie van het volgende geslacht. Opa moest een Nazi of SS-er zijn geweest…. . Het is altijd de opvoeding, ter zee, ter land of in de lucht…. . ALTIJD !
  In deze tijd van moderne communicatiemiddelen én het gemak dat de ouders, (opvoedkundig gezien) hanteren om hun kinderen voor te bereiden op een evenwichtig leven word de jeugd zodanig ,,gestuurd,, dat er mijns-inziens niets, maar dan ook helemaal NIETS van terecht komt. Nou ja, misschien voor velen, heel veel ,,velen, te veel ,,velen,, .
  De jeugd heeft de toekomst, maar welke toekomst eigenlijk. Een onbegrijpelijke toekomst. Kijk om u heen, waarden en normen vervagen wereldwijd en wij staan dat toe ! Niets is wat het lijkt te zijn.
  De empathie is vervangen door een almachtige kracht, de Euro. Hebben is hebben, echter :
  Wanneer u iets koopt betaald u nooit met geld, maar met geïnvesteerde levenstijd om dit geld te verdienen. Vraag u zich derhalve goed af of u het werkelijk nodig hebt….

 10. @jouke Inderdaad de schepper wordt beledigd .Maar je ziet iets over het hoofd daar de mens zelf de scheppers zijn van de puinhoop die nu eindelijk beetje bij beetje zichtbaar word En zal ook door die zelfde scheppers opgeruimd moeten worden. Alles is een de ziel is god dwz alles wat bezielt is Is god/godin niets meer of minder. zolang de massa andere voor zich laten denken en zelf niet de moeite nemen om bij zichzelf naar binnen te gaan Blijft alles een grote farce majeur een smerige theater /poppenkast.

 11. Het grote schandaal is natuurlijk dat een geheel continent in de vernieling gekletst kan worden door een gefrustreerd stuk verdriet. Merkel is een gesjeesde representant van de generatie die kennelijk het nie wieder eens dunnetjes over wil doen? En dan nog keihard volhouden dat ze het gewoon voor elkaar krijgen?
  Dat er geen enkel weerwoord komt en de vrije gedachte gemuilkorfd wordt omdat er gemankeerde en vreemde emoties zo`n belangrijke rol spelen is wel triest.
  In Amsterdam loopt tegenwoordig ook zo`n troela rond die kennelijk is gekozen. De wet die gaat over gezicht bedekkende kleding lapt ze aan haar laars. Maar als haar kind de maat wordt genomen omdat hij iets verwerpelijks doet is de stad te klein? Niet dat ik de Telegraaf zo jofel vind, maar het is toch echt te simpel om de wet maar aan de kant te schuiven omdat het je niet bevalt?
  Soms denk ik werkelijk dat mensen die niet deugen veel te veel invloed krijgen.

 12. HoCo een onderwerp ja. Vlak de Ha’avara overeenkomst en de door het westen nooit en never benadrukte en jaarlijks niet herdachte goelag van Stalin niet uit. Waarom is een soort van ongeschreven wet “boven de wet” er? Je mag het niet ontkennen. Zeg ik daarmee dat het gebeurd of niet gebeurd is, nee. Je mag er gewoon je vraagtekens niet bijzetten. Waarom mag je iets niet betwijfelen. Ik vergelijk de situatie niet met die van de MH17 handel, de opwarming van de aarde, of het verketteren van landen die niet conform de intenties van de elite fungeren, maaaaaar men krijgt het gevoel dat je ook daar niets van mag denken behalve dan dat wat je ervan moet denken. Er is ook geen ruimte meer voor de echte denkers/uitvinders. De staat denkt voor u en het heeft een deadline te houden. Dat de joden nu echt … denk om uw taalgebruik. Mod. zijn,….. dat was toch neem ik aan wel voor iedereen duidelijk toen je in de gaten kreeg dat alleen de islam welkom is als “vluchteling” Maar ook dat mag je niet ontkennen. Ave

 13. Wie Israël zegent zal gezegend worden, wie Israël vervloekt zal vervloekt worden. En idd de mensheid vergeet de lessons of the past.

 14. In nederland idem dito. De linkse regering roept wel dat ze tegen antisemitisme zijn, maar reageert niet wanneer er in A ,dam weer zo’n groep schreeuwt.
  De duivelse tijdgeest werkt op sociaal, economisch gebied destructief.
  Alles moet blijkbaar gewoon kapotgemaakt worden om de Schepper te beledigen.

 15. De proloog van WO 3 is in volle gang. Dit alles zal uitmonden in de Grote Verdrukking zoals in de Bijbel is voorzegd. Stel je vertrouwen op JHWH en de Messias van Israël.

 16. Holowcaust: You can fool most of the time, some, some of the time, but you can’t fool all the people all the time.

 17. Goh. Hier schrik ik toch echt van. En wel om 2 duidelijke redenen.
  Ten eerste weer die Jodenvijandigheid in Europa. Het doet me denken aan wat de filosoof Hegel een keer zei “De geschiedenis leert, dat de mens niets leert van de geschiedenis.”
  Tweedens, dat in dit artikel gezegd wordt dat de etnisch Europese culturen verwoest zullen worden. Ja, ook dat raakt me. God heeft Europa toch rijk gezegend met bijvoorbeeld componisten zoals Bach en Beethoven, of dichters zoals Solovjov en anderen. Gaat die rijke culturele Europese nalatenschap verwoest worden ten behoeve van een soort islamitisch georiënteerd iets? Niet echt een vooruitzicht waar ik naar uitkijk.

 18. het enige in dit art wat juist is. dat de weder opbouw niet zal lukken!!! zoals na de z,g bevrijding ?Welke bevrijding word hier mede bedoeld ? Als de mensheid niet snel de veroorzaakte rotzooi zelf gaat opruimen, zal de planeet dat zelf wel doen. valt er weinig meer op te bouwen. de gene die de watersnood ramp in 1953 hebben meegemaakt begrijpen wat hier mee bedoeld wordt.

 19. Volgens mij heeft het meer met migratie te maken ook in de VS. Dit is trouwens één van de echte redenen waarom de UK uit de EU wil, om terug baas te zijn over migratie, daarom nu de vele vluchtelingen over het kanaal waar Frankrijk niets aan doet. Er zijn vandaag weer tientallen bootjes met gelukzoekers aangekomen in Lesbos, en men blijft ze maar binnen nemen. En wat de Joden betreft : de islam zal hen niet redden, en ook in Israel zal men niet veilig zijn, de haat tegen de Joden is volgens mij het bewijs van het zijn van God, veel meer dan al die zogenaamde Maria verschijningen. Shalom

Comments are closed.