Wereldwijd forse stijging antisemitische aanvallen, met immigratieland Duitsland voorop

Joodse tieners zien de bui al hangen: moslims moeten erin, zij moeten eruit, en beginnen nu ook weg te vluchten uit Duitsland – 46 jarige Duitse Jodin: ‘Ik ben doodsbang voor het moslim antisemitisme’ –Weer een Jodin ten grave gedragen nadat ze in een Amerikaanse synagoge werd vermoord omdat ze Jood was. (Afbeelding: Embed from Getty Images (4)).

————————————————————————————————————————————–

In tientallen jaren zijn er in 2018 niet zoveel Joden vermoord omdat ze Jood waren. Het aantal antisemitische aanvallen steeg wereldwijd met 13%, waarbij vooral immigratieland Duitsland er met een explosie van 70% bovenuit steekt. Bovendien is ‘antisemitisme mainstream en geaccepteerd’ geworden in de samenleving, niet in de laatste plaats dankzij de door (extreem)links overheerste Westerse massamedia, die ook wat dit betreft in één bed liggen met de islam.

Recente aanslagen door blanke extremisten in VS

In Amerika vond een kwart van circa 400 dodelijke aanslagen op Joden plaats, met die op een synagoge in Pittsburgh, uitgevoerd door een blanke Trump-hatende extremist die ‘alle Joden moeten dood!’ schreeuwde, als bekendste recente voorbeeld. Bij deze aanslag werden 11 Joden vermoord.

Afgelopen zaterdag opende een 19 jarige blanke man het vuur in een andere synagoge nabij San Diego. Daarbij kwam een 60 jarige vrouw om het leven en raakten enkele mensen, onder wie een 8 jarig meisje, gewond. Na gearresteerd te zijn verklaarde de districtsprocureur dat de schutter ‘Joden pijn wilde doen.’ (2)(5)

In totaal telde de VS in 2018 bijna 1900 aanvallen op Joden, het op twee na hoogste aantal sinds men in de jaren ’70 begon met registreren. (6)

Grootste stijging in West Europa, met Duitsland voorop

De grootste stijging vond echter plaats in West Europa, met massa immigratieland Duitsland voorop, dat in slechts één jaar tijd 70% meer antisemitische aanvallen kreeg te verwerken.

Officieel wordt het ontkend, maar verreweg de meeste daders zijn moslims / moslimmigranten. ‘Ik ben doodsbang voor het moslim antisemitisme,’ verklaarde de 46 jarige Jodin Evelyhn Mende in een gesprek met Welt. ‘Ik kan niet inschatten hoe erg het nog gaat worden.’ Haar 15 jarige dochter zit in Berlijn op ingepakte koffers. ‘Ik denk ook dat er hier geen toekomst voor ons Joden is,’ legde ze uit. In september vertrekt ze naar Tel Aviv.

De 16 jarige Liam Rückert vertrok vorig jaar al uit de in razendsnel tempo islamiserende Duitse hoofdstad naar Israël. Hij kon niet meer tegen de voortdurende pesterijen, intimidaties en bedreigingen door zijn medescholieren. ‘Als (niet religieuze) Jood hield ik het in Duitsland niet meer uit.’ Zijn nieuwe kamergenoten in Israël komen uit Nederland, Italië, Duitsland en de VS, en hebben daar dezelfde slechte ervaringen. (3)

Openlijk Joods en/of pro-Israël zijn, dat kan in Duitsland niet meer zonder gevaar voor lijf en leden, zo ondervonden ook anderen. De werkelijke stijging van het aantal antisemitische aanvallen en ‘incidenten’ in Europa is vermoedelijk nog veel groter. Heel veel Joodse en Israëlische slachtoffers gaan namelijk niet meer naar de autoriteiten omdat ze daar toch niet serieus worden genomen. Wat meespeelt is dat in de officiële statistieken en media moslimdaders opzettelijk worden gebagatelliseerd of weggelaten, en de schuld enkel aan ‘rechts’ wordt gegeven (4).

Mainstream media wakkert haat aan

Volgens Moshe Kantor, president van het Europese Joodse Congres, zijn de daders echter niet enkel moslims en linkse- of (in veel mindere mate) rechtse extremisten. ‘Antisemitisme is mainstream geworden en wordt vaak door de samenleving geaccepteerd.’

Dat is voor een groot deel te wijten aan de (door links overheerste) mainstream media. Zo plaatste de New York Times onlangs opnieuw een antisemitische cartoon waarin de Israëlische premier Netanyahu als een hond (met Jodenster om zijn nek) werd afgebeeld, aangelijnd door een in het zwart geklede Trump met keppeltje op zijn hoofd. Na alle ophef bood de NYT zijn excuses aan voor ‘de kwetsende afbeelding’, en beloofde beterschap.

‘Antisemitisme is recent op een punt gekomen dat in veel delen van de wereld onze Joodse manier van leven ter discussie wordt gesteld,’ vervolgde Kantor het diplomatiek. ‘Veel delen waarvan eerder werd gedacht dat ze veilig (voor ons) waren, zijn dat niet meer… Bedreigingen, intimidaties en beledigingen zijn gewelddadiger geworden en stoken nog meer fysiek geweld tegen Joden aan. Het lijkt alsof ieder taboe betreffende Joden, het Judaïsme en het Joodse leven gebroken is.’

Leider Britse sociaaldemocraten openlijk anti-Israël

Behalve in Frankrijk en Duitsland is ook de Joodse gemeenschap in Groot Brittannië erg bezorgd. Zo heeft de leider van de sociaaldemocraten (Labour), Jeremy Corbyn, een lange geschiedenis als anti-Israël activist, en houdt hij regelmatig aan antisemitisme grenzende campagnetoespraken voor de moslimgemeenschap in het land.

Ook zijn aanhangers staan bekend vanwege het verspreiden van het aloude ‘Joodse complot’ en het ontkennen van de Holocaust die daar mede uit voortkwam. Diverse (Kamer)leden zijn om deze reden uit protest uit de partij gestapt.

Binnenlaten van miljoenen die Joden moeten haten: naïef of opzet?

Het is op zijn minst zeer naïef te denken dat je de vrede in een vrije samenleving kunt bewaren en tegelijkertijd toch miljoenen mensen kunt binnenlaten die een religieuze ideologie aanhangen wier god en profeet in hun ‘heilige’ boek hen opdragen om (uiteindelijk) alle Joden uit te roeien. Zó naïef, dat je bijna aan opzet zou gaan denken.

Dat zal sommigen wellicht nog te ver gaan, maar we hebben een jaar of 80 geleden kunnen zien wat er daadwerkelijk kan gebeuren als de Europese gevestigde orde opzettelijk de ogen sluit voor de opkomst van een extreem antisemitische ideologie – toen het Nazisme, nu de islam. Het leidde er destijds toe dat miljoenen Joden –zeker in Nederland met behulp van diezelfde gevestigde orde- op transport werden gezet en een gruwelijk einde vonden in de vernietigingskampen.

Joden vluchten al jaren weg uit Frankrijk, waar ze inmiddels dagelijks het doelwit zijn van discriminatie, aanvallen, aanslagen en regelmatig ook moorden door moslims. Inmiddels zijn ze dus ook begonnen te vertrekken uit Duitsland en andere Europese landen. ‘Dit nooit weer,’ zeiden we gezamenlijk na afloop van de Tweede Wereldoorlog. Die woorden lijken helaas alweer vergeten.

Xander

(1) Ynet News
(2) Ynet News
(3) Journalistenwatch
(4) Journalistenwatch
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(6) Ynet News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Zoals ik het zie hebben de duitsers al nog WW2 gewonnen en deze keer zonder een schot af te vuren.
  Door de import van moslims is ook de “entlosung” weer nieuw leven in geblazen.
  En dus, toch weer niets geleerd.

 2. Onwetende en boeken intellectueel volkje houden van onwetende en dromers.
  Ze kijken met afgunst en nijd naar intelligente, praktisch en realiste denkenden.
  Ze wissellen liever intelligentie voor ongeletterden en dromers.
  Europa is daar altijd zeer sterk in als men de geschiedenis kent.
  In andere woorden de pubbers van bij ons blijven dichter bij de chimpansee dan tot mens uitgroeien.
  Deze die overtuigd zijn, dat de europese landen naar een dictatuur gaan, die men niet nationaal socialisme of communisme zal noemen, maar naar de enige god van de mens namelijk “euro land”
  Zoals in de dertige jaren wisten velen dat het verkeerd zou aflopen en toch bleven ze gelaten als slachtdieren hun verschrikkelijke dood afwachten.
  Wat is het moeilijkste, gelaten uw nakend ongeluk met open ogen tegemoet gaan of de beslissing nemen een nieuw leven ergens anders op deze wereld beginnen. Deze twee levenswegen zijn maar gescheiden door de “beslissing” nemen.

 3. @willy: 12:53 pm. Toch vooral van de socialisten, sociaaldemocraten, groenen. En ook de hypocrieten van liberale, en christendemocratische snit. Zo zie ik het, Willy. En de EUSSR, dat is hun stek, van deze landverkwanselaars.

 4. Dit heeft alles te maken met de migratie uit moslimlanden en extremen zowel van links als van rechts !!

 5. Wij hebben als europeanen en mensen de morele PLICHT om deze verderzetting van de holocaust door nazi-collaborateurs en antisemitische moslims een halt toe te roepen!
  Wij moeten onze stem laten horen dat wij een herhaling van de holocaust niet zullen dulden en opkomen voor de bescherming van het Joodse volk!
  Daarvoor dienen de sociale media, publieke opinie en irl ingrijpen als we getuige zijn van een aanval/belediging of whatever van de antisemitische moslim racisten in onze directe omgeving.
  Wie zwijgt, stemt toe, we mogen dus niet zwijgen maar moeten krachtig, massaal en oorverdovend protesteren zodat ons signaal niet kan genegeerd worden!!!!
  Het kwade kan enkel gedijen als de goede mensen zwijgen!

 6. De Joden hebben hier geen toekomst meer. De toenemende islamisering van West Europa door de invasie van moslims maakt het steeds onveiliger voor de Joden. Maar met het verdwijnen van de Joden zal ook de zegen verdwijnen, want God tolereert de mishandeling van zijn volk niet!
  Door deze ontwikkeling zal Europa vervallen tot chaos, en daarmee een ideale plaats worden voor de komst van de antichrist. We leven ver in de Eindtijd. Het grootste teken van de Eindtijd is het herstel van Israël als onafhankelijk land!
  Al die ontwikkelingen rondom Israël, met Iran en al die terreurbewegingen zijn het werk van de satan, evenals de toenemende agressie van de islam. Weldra zal de grote oorlog van Gog en Magog uitbreken, beschreven in Ezechiël 38 en 39. Het zal uitlopen op een catastrofe voor de vijanden van Israël!

 7. Dit is opzet, de leugen regeert, in de Bijbel kan je het allemaal lezen.
  Rutte, Junker, Verhofstad, Timmerfrans enz enz.
  We gaan nog een zure appel eten.
  God verlaten al verlaten.

 8. Eerst de vissers, dan de jagers. Menselijk gezien niet fijn. Maar Jezus komt niet terug voor HaShem ze, Zijn volk, terug heeft gebracht in Eretz Y’israël

 9. Hoewel schuldig aan antisemitisme staat er toch in Gods Woord dat Hij vissers en “jagers” zal gebruiken om zijn volk weer in het land te laten terugkeren. Omdat dit weer een doorn in het oog van de Islamitische staten is zal een eindconfrontatie onvermijdelijk worden zoals Zach.12 al vermeldt. Het zal een totale eindafrekening worden met alle heidenen, maranatha.

 10. Staat er niet in Mattheus 24:En hij zal zijn uitverkorenen uit vier hoeken de aarde bij een vergaren bij het geluid van de sjofar!
  Inderdaad de grote Alyah komt op gang..Degenen die aan zijn linker hand zijn moeten mee helpen de profetie te vervullen.
  Zij worden gebruikt als jagers,die hen opjagen.

 11. Jammer dat onze Premier Rutte, de specialist van de inlegvelletjes, niet of nooit opkomt voor de Joden en t christendom.
  Jammer dat de VVD alle waarde en normen en tradities uit t oog is verloren door het bed te delen met de D666 van Pechtold indertijd

  Laten wij bidden dat God weer wil waken over onze leiders en hun wil voorzien van wijsheid op basis van de wetten die vanuit de Bijbel gaan

 12. Het is naar wat ik heb begrepen de bedoeling van de NWO onrust in de wereld te zaaien middels migratie van bevolkingsgroepen en daarna middels het plegen van aanslagen wat in de schoenen geschoven word van de immigranten om vervolgens grote etnische conflicten uit te lokken. Migranten worden voorgehouden dat ze naar luilekkerland kunnen verhuizen tegen uiteraard een hoge prijs en ISIS is in het leven geroepen om de bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten, burgeroorlogen in Europa te ontketenen, dat is straks wat er te gebeuren staat. Het is een vooropgezet plan wat al lang van te voren is bepaald.

 13. Het waren vooral de Rothschild ( bankiers) waardoor het oorlog werd.
  In Duitsland lijkt het al een hele tijd op de jaren rond de wereldoorlogen
  Toen werd er ook tegen mensen gezegd dat ze het beter zouden krijgen. Werk en woning.
  Maar ze kwamen in kampen terecht. Datzelfde gebeurd nu weer met migranten.
  Vooral in Duitsland, maar of dat een reden moet zijn om de Joden, die mee hebben geholpen aan de
  herbouw, dan te discrimineren en zelfs te doden door de nieuwkomers, is meer dan bizar.
  Christenen mogen niet doodslaan of zich vergrijpen aan een ander, de moslims wel
  Is dus een groot verschil. En waarom besturen dat toelaten, losgeslagen gekte.

 14. De mainstream media, de nieuwe medianieten, zijn doelbewust bezig om het anti-semitisme aantewakkeren.

 15. De Bijbel heeft gelijk!
  Gods volk keert terug naar het beloofde land.
  Dit is werkelijk het beste teken aan de wand.
  Lees de profetieën!

  Ik wens het Joodse volk veel voorspoed en Goddelijk geluk toe……
  Ware gelovigen maak u klaar voor de wederkomst van Onze Heer Jezus Christus!

 16. (Nationaal) socialisten en de islam, vormen een dodelijke mix. Het is een grove schande, dat Joodse mensen hun leven niet zeker meer zijn van hun leven in West Europa. Mede dankzij het gedrocht EU, en laffe politieke partijen van sociaaldemocraten, christendemocraten, liberalen en groenen. Te triest voor woorden, dat is het.

Comments are closed.