Duitse regeringsgezant roept iedereen op Joodse keppel te dragen op Palestijnse Al-Quds dag

Duits protest tegen antisemitisme (eind april). Afbeelding: Embed from Getty Images (5).

————————————————————————————————————————————–

Schaamteloze misleiding: Joden wijzen het vaakst moslims als daders van antisemitische agressie aan, maar politie registreert automatisch ‘extreemrechts’ – Islamisering: Moslimpartij stadsdeel Duisburg met 35,7% veruit de grootste

————————————————————————————————————————————-

Het ‘advies’ dat Felix Klein, de Duitse regeringsgezant voor de bestrijding van antisemitisme, afgelopen zaterdag aan Joden gaf om geen keppeltje meer op straat te dragen zorgde voor een storm van verontwaardiging bij onze Oosterburen. President Rivlin toonde zich geschokt en noemde het ‘een capitulatie voor het antisemitisme’, en het bewijs dat de Joden opnieuw niet meer veilig zijn in Duitsland. Dezelfde gezant keert nu op zijn schreden terug en roept de hele bevolking op om aanstaande zaterdag uit solidariteit een Joodse keppel te dragen, juist als de Palestijnen in Israël en daarbuiten hun jaarlijkse antisemitische ‘Al-Quds’ dag vieren, ongetwijfeld weer met het nodige geweld.

Een woordvoerder van bondskanselier Angela Merkel verklaarde na de uitspraken van Klein dat ‘de staat erop moet toezien dat de vrijheid van religie voor iedereen mogelijk is… In dit land moet iedereen overal volkomen veilig een kippa (keppel) kunnen dragen.’

Klein legde uit dat zijn oproep van afgelopen zaterdag ‘als een alarmsignaal moet worden gezien…Ik roep de burgers van Berlijn en in heel Duitsland op om aanstaande zaterdag, als er nieuwe, intolerabele aanvallen tegen Israël en Joden zijn vanwege Al-Quds dag, een kippa te dragen.’ Op Al-Quds dag demonstreren Palestijnen en veel andere moslims tegen het feit dat de Joden weer en nog steeds in hun eigen duizenden jaren oude hoofdstad wonen en die sinds 1967 weer volledig controleren.

Afgelopen maandag drukte Bild een kippa met een Davidsster –het symbool van Israël- af die mensen kunnen uitknippen en uit solidariteit op hun hoofd kunnen zetten.

Moslims vaakst de daders, overheid registreert ‘extreemrechts’

Antisemitische aanvallen stijgen de laatste jaren weer fors in Duitsland. De Duitse politie en het ministerie van Binnenlandse Zaken registreren bij iedere aanval automatisch ‘extreemrechtsen’ als de daders, terwijl de Joodse slachtoffers zelf veruit het vaakst moslims als daders aanwijzen. (2)

Eén van de weinige gevallen die de media haalden was een 19 jarige Syrische migrant die al ‘yahudi’ schreeuwend met zijn riem een Joodse man aanviel en mishandelde.

In Duitsland is het dus al net zoals in Nederland: volgelingen van de toekomstige en daarom speciaal beschermde staatsreligie die de gevestigde orde aan ons land wil opleggen kunnen en mogen alleen maar slachtoffers zijn, nooit daders.

Het valse beeld dat de islam een vreedzame, tolerante religie is mag zelfs niet door de realiteit worden ontkracht, hoeveel steek’incidenten’ er ook nog zullen volgen, en hoeveel Joden er ook uit Europa zullen wegvluchten omdat er wéér alle ruimte wordt gegeven aan een ideologie voor wier volgelingen het een heilige plicht is om te streven naar de uitroeiing van alle Joden.

Islamisering: Moslimpartij stadsdeel Duisburg veruit de grootste

En als u nog steeds denkt dat het met die islamisering van ons werelddeel wel meevalt: in het migranten stadsdeel Duisburg-Marxloh kreeg moslimpartij BIG –openlijk groot voorstander van onbeperkte massa immigratie- bij de EP-verkiezingen al 35,7% van de kiezers achter zich (3). Een van de vele posters van de partij, met slechts 2 Duitse namen onder de 34 kandidaten, was buitengewoon veelzeggend voor de toekomst, en liet een gesluierde moslima zien met daarbij de tekst ‘Think BIG! Veranderingen beginnen in je hoofd.’ (4)

Ook moslimmigranten die al tientallen jaren in Europa wonen stemmen als het erop aan komt dus op een partij die de islam in de toekomst stapsgewijs dwingend aan heel de bevolking zal willen opleggen, zoals namelijk bijna overal wordt gedaan als moslims een invloedrijke groep beginnen te vormen en het masker van democratie en tolerantie niet meer nodig is (zie het ooit seculiere Turkije).

 

Xander

(1) Ynet News
(2) NOS
(3) Journalistenwatch
(4) BIG-Europawahl
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. in die talmoud staan ook vreselijke dingen ook in de bijbel,maar de mensen die in die boeken geloven doen dat niet,zelden vermoorden ze iemand vanwege dat hun geloof word beledigd ,zo niet de joden als de christenen!!!
  maar die moslims,my God…..

 2. @Martijn schreef:
  28/05/2019 om 4:05 pm
  Als antwoordt op Martijn,

  In de Bijbel worden de duivel en diens antichrist herhaaldelijk gekenschetst als ‘intriganten’ of (meer letterlijk) ‘misleiders’ en ‘leugenaars’. In de Koran is het Allah zelf die de ‘grootste aller misleiders’ wordt genoemd! En dat zou in de islam dus een goede eigenschap zijn? Hoe dan ook, Satan weet heel goed wie en wat hij is, en aangezien hij het was die de Koran inspireerde, kon hij het niet nalaten een beetje over zichzelf op te scheppen
  Allah de Antichrist koestert een speciale haat tegen vrouwen. Vrouwenrechten zijn vrijwel nul in het imperium van de Antichrist. De tekst in Daniël moet dan ook letterlijk worden geïnterpreteerd, zonder er iets ‘in’ te willen leggen. Er staat eveneens niet dat hij vrouwen niet zal begeren, zoals sommigen lezen en daaruit afleiden dat de Antichrist homoseksueel zou zijn. Er staat wél dat hij geen acht zal slaan op ‘het begeren’, oftewel de wensen en verlangens, van vrouwen. De rechten, verlangens en behoeften van vrouwen zullen hem een zorg zijn.
  En dat zien we tot op de dag van vandaag nog steeds in de isalm. Waar miljoenen vrouwen wereldwijd te lijden hebben onder deze ideologie.
  (Bron bijbels optiek)

 3. Melk schreef:
  30/05/2019 om 1:19 am
  Martijn, welkom broeder in de Islam. Zie om mij heen steeds meer en meer bekeerlingen. Allahou Akbar!!

  Ja, steeds meer bekeerlingen en steeds meer aanslagen en terreur ook. Waarom post jij de strijdkreet van jihadi’s?
  Eraan wennen zal niet gebeuren of waarom werd VB nu de grootste partij in Vlaanderen?

 4. @Melk, het klinkt als een bedreiging met je woorden: ‘Straks maak je het van dichtbij mee. Dan piep je wel anders’.

  Nou, je geeft het zelf wel aan, dat het een moordlustig volk is. Want anders hoeven we toch niet te piepen?

 5. Mientje, dat het grafje overhoop wordt gegooid is natuurlijk weer de schuld van de moslims. Maar natuurlijk, wie anders. Het zijn toch ook altijd die verschrikkelijke moslims. Heb je het met je eigen ogen gezien????

 6. Tom Hendrix, jij noemt het sprookjes maar het is wel de waarheid. Weet dat het moeilijk te accepteren is maar wen er maar aan. Er komen er steeds meer bij hoor. Straks maak je het van dichtbij mee. Dan piep je wel anders.

 7. Oude testament is ook niet mis qua idioterie.
  Alle geloven zijn belerend en sturend prima als je dat nodig hebt.
  Maar gelukkig zijn er legio mensen die liefhebbend behulpzaam en rechtvaardig zijn zonder handleiding gewoon omdat dat menselijk is net zoals compassie dat zit in je en is niet aan te leren ook al beweerd men anders.

 8. @mod4.09 ik begrijp het wel! Een religieus geschrift moet een voorbeeld zijn van liefde.
  Altijd!
  Deze vrouw hier, die melk, ik dacht bij de naam dat is een bekeerling, fijn he dat overrijden van christenen. Kijk eens bij Ebba Ãkerlund, elf jaar, en haar grafje laten ze nog niet eens met rust
  50 keer overhoop gegooid haar grafje , elf jaar en onschuldig!
  I have find a friend in Jezus

 9. En hoeveel “heidenen” heeft Karel de Grote afgeslacht in naam van Christus?
  Hoeveel z.g. Heksen en ketters zijn er vermoord in Zijn naam?
  Vergeet niet dat de Islam 600 jaar achter loopt.
  En dat is natuurlijk geen excuus voor alles.
  Zoals ik t zie maakt religie alles kapot, zorgt voor oorlog en verdeeldheid….mijn boekje is beter dan die van jou bla bla. Laat God maar vertellen wie er het dichtst bij Hem staat en laat die dag maar snel komen. Vrede voor allen wie wat en waar dan ook.
  Laat mensen in hun waarde

 10. Martijn, welkom broeder in de Islam. Zie om mij heen steeds meer en meer bekeerlingen. Allahou Akbar!!

 11. @Martijn,
  Je volgt een roverhoofdman, moordenaar, leugenaar, slavendrijver, materialistisch.
  Die daarna een boek (over)schrijft om zijn wandaden goed te praten.
  Zeer ongeloof waardig.
  Als, bijvoorbeeld Holleeder dit zou doen, zou je hem geloven?
  Mohammed was vele malen erger en wreder.

 12. Godsdiensten zijn fanatieke ideologien. Ze erkennen geen grensen alleen geestelijke dictatorale overheersing.
  Heb meer dan 75 landen bezocht, waaronder israel, nooit, heb een gelukkiger en vreugde vol volk ontmoet in de straten.
  Wij europeanen wisselen het intelligentste volk voor een volkje die 5 keer per dag zijn gezicht naar de grond richt en zijn achterste naar deze die hij aanbid.
  Ben geen fiere europeaan als ik daar aan denk.

 13. Martijn: 4:05 pm, op 28/5. Weet U dat de Islam in 1400 jaar tijd 275 miljoen mensen het leven heeft gekost. Dat kregen Lenin, Stalin, Hitler, Pol Pot en Mao nog niet klaar. En wat is daarop uw antwoord?

 14. @mod, 2.45 mein kampf is geen religieus geschrift
  De talmoed blijkbaar wel!

  U begrijpt de context niet van dit voorbeeld. Mod.

 15. @Martijn 2.45pm Dat Jezus in de hel is en gekookt wordt in hete uitwerpselen, ik lees het toch
  Nu ga ik hulp zoeken, vreselijk dit

 16. @Kim
  Daar mag je ook trots op zijn ook mijn grootouders deden dat
  En wij zelf hebben in deze eurotijd jeugd opgevangen
  En dat was ook uit liefde.

 17. Nogmaals, wat ben ik trots en trots en trots op mijn voorouders die onderduikers in huis hebben gehad in de twee vreselijke Wereld oorlogen, en waarom hebben ze dat gedaan??? Uit liefde!!!

  Wat ik ga doen heeft niets met trots te maken, alleen maar minachting naar de binnengehaalde mislukkelingen met een grote mond.

 18. Dan wil ik nog graag wijzen op de tien geboden Exodus 20.
  Deze geboden werden ook in de Christelijke leer gebracht, zelfs de wetgeving
  En dan moet je nu eens zien hoe weinig daar van over is.
  Het is een wereld verloren in schuld
  Maar als wij onze zonden bekennen, is God zo trouw en oprecht ons die te vergeven 1Johannes 1:9
  Jammer dat de orthodoxe Joden en ook moslims wel in God geloven maar niet in het evangelie
  Maar dat mag geen reden zijn om de wet te Verkrachten en een ander iets misdadigs aan te doen.

 19. @ Martijn schreef:
  28/05/2019 om 4:05 pm

  Lees hoofdstuk vier de an nisa en je zult weer graag Cristen worden neem ik aan.
  Plus
  Weet dat Mo een kind gehuwd heeft en dus een pedo was.
  Weet dat hij 600 mensen gedood heeft met zijn zwaard.
  Hij stemmen hoorde en dacht dat de een engel was.

  Nu in deze tijd zou hij richting de Pieterbaan Centrum zijn afgevoerd en jij ziet hem als een profeet?

 20. martijn,je bent zeker de moordpartijen over een periode van 1400 jaar vergeten,dat de thai heerser over india in de 17 eeuw 100 miljoen indiers heeft vermoord en bouwer van de thai mahal niet helemaal goed geschreven,de vele honderden miljoenen doden door de islam,jou profeet heeft eigenhandig 900 mensen onthoofd en was een grote lafaard ,trouwens qua vermoorden hebben de moslims de christenen niet nodig kunnen ze zelf wel af,de grootste slavenhandelaren waren de arabieren,je haalt alleen maar uit de koran wat jou uitkomt,je moet nu als rechtgeaarde moslim de koran volgen en wel alles,ik zou echt niet in jou schoenen willen staan,piet

 21. ik ben vele malen in contact met joden geweest, in nederland en israel.
  nooit haat gevoeld,
  Maar als mijn hondjes uitlaat wordt ik soms bespeugd door mensen van een bepaald geloof.
  Dus uit protest , zal ik en mijn hondjes op Ali Quite dag de Joodse vlag uithangen en een Keppel dragen.
  God zegend zij die de Joden zegenen.

 22. Tja, madam Merkel, met haar “wir schaffen dass”. Duidelijk is dat de hele toevloed vanuit de islamitische landen, niet veel goeds heeft gebracht. En daar is haar partij de CDU met de CSU zeer verantwoordelijk voor. Deze oproep is in mijn optiek, “mosterd na de maaltijd”, en niet meer dan symboolpolitiek.

 23. Daarnaast worden Joden ; apen of honden genoemd in de koran . Maar in de bijbel zijn joden, het uitverkoren volk van God. Zij zijn onze broeders ondanks dat ze Jezus nog niet erkennen als de Messias. En daar komt momenteel verandering in.

 24. In de koran staan allemaal soera s, die oproepen tot geweld. Een moslim kan zelfs zijn hele gezin redden uit de hel, door als een martelaar te sterven. Terwijl de God van de christenen zegt: “Mij komt de wraak toe, Ik zal het vergelden”.
  En tegen ons zegt de Here Jezus: heb je vijanden lief, doe goed aan degene die jou haten, enz.
  Wij mogen niet handelen door anderen te doden, maar wij moeten wachten op Gods handelen.

 25. Martijn, de uitspraak: ” Dat 1 onschuldige mens ongeacht de religie doden staat gelijk aan de dood van de gehele mensheid” staat weliswaar in de Quran, maar is geen uitspraak van Allah, maar iets wat hij citeert vanuit de Talmoed! Dat het een uitspraak van de Joden is!
  Doe alsjeblieft 1 ding voor me: lees zelf de Quran eens, en de hadith van Bukhari, de rest zal ik je besparen.. lees zorgvuldig en denk er zelf goed over na.
  Ik ga geen Joden of Christenen verdedigen want die volg ik niet, maar ik hoop dat God je zal overtuigen Wie de Weg en de Waarheid is..

 26. @Martijn: Hier begrijp ik helemaal niets meer van. Letterlijk in elk land waar moslims zijn, worden joden en christenen op zijn minst lastig gevallen en in het ergste geval zijn ze tweederangs mensen. En dat op grond van citaten uit de Koran.
  Je noemt terreurdaden in de VS door christenen. Welke?

 27. @Antoon terreurdaden die zich in Palestina afspelen wordt niet kenbaar gemaakt in de mainstream media. Er is genoeg bewijs, maar ik zal er een delen

  https://www.google.nl/amp/s/www.haaretz.com/amp/israel-news/.premium-settler-seen-setting-fire-to-west-bank-fields-is-a-soldier-security-sources-confirm-1.7286581

  Verder zeg je al terreurdaden. Ik was een christen (genoeg terreurdaden in de VS door christenen uitgevoerd) maar nu moslim en de Qur’aan en de Sunnah leert mij dat ik geen zelfmoordaanslag mag plegen. Dat 1 onschuldige mens ongeacht de religie doden staat gelijk aan de dood van de gehele mensheid. Zelfs als er oorlog zou zijn dan zijn er regels door de Profeet Mohammed Allah’s Vrede en Zegeningen zij met hem, namelijk hij zei:
  Iedere vrouw, kind, ouderen, zieken, bomen, landgoed en mannen die zich overgeven of jou niet aanvallen laat je met rust.

  Natuurlijk zul je zeggen, maar waarom doen zij dat dan? Logische vraag. Gehersenspoeld met verzonnen overleveringen en dus geen bewijs of in sommige gevallen gedwongen.

  Martijn, u was eerst Christen en heeft u het volbrachte werk van Jezus Christus afgewezen en u tot de Islam bekeerd. Mod.

 28. Het kan kloppen wat je zegt over het boek van Joden, het zal ook wel kloppen, maar hoor je aanhoudelijk van terreurdaden door Joden in het nieuws, ik niet, ik ben bang niet zozeer voor mijzelf, ben een dagje ouder maar voor onschuldige mensen die te lijden hebben van straat terreur, daar kunnen ook onschuldige Moslims onder gebukt gaan en ik weet niet waar het op uitdraait.

 29. Bijzonder dat de meeste mensen niet eens weten hoe de Talmoed over niet-joden schrijft.
  Een citaat :
  “Het is de wet om iedereen te doden die de Thora ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Thora.”
  Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5.

  Beledigingen tegen de Heilige Maria

  Sanhedrin 106a. Zegt dat Jezus’ moeder een hoer was: “Zij, die de afstammelinge was van vorsten en regeerders, deelde het bed met timmerlieden.” Ook in voetnoot no. 2 bij Shabbath 104b van de Soncino-uitgave, wordt gesteld dat in de “ongecensureerde” tekst van de Talmoed geschreven staat dat Jezus’ moeder, “Miriam de kapster,” seks bedreef met vele mannen.

  Verlustigingen over de vroege dood van Christus

  Een passage van Sanhedrin 106 verlustigt zich over de jonge leeftijd waarop Christus stierf: “Hebt gij gehoord hoe oud Bileam (Jezus) was?–Hij antwoordde: Eigenlijk is het niet vermeld maar sinds het geschreven is dat, mannen van bloed en bedrog hun dagen niet ter helfte zullen volbrengen, volgt hieruit dat hij drieëndertig of vierendertig jaar oud was.”

  Jezus in de Talmoed:

  Gruwelijke lasteringen tegen Jezus Christus

  Gittin 57a. Zegt dat Jezus in de hel is, en wordt gekookt in “hete uitwerpselen.”

  Sanhedrin 43a. Zegt dat Jezus (“Yeshu” en in Soncino voetnoot no. 6, Yeshu “de Nazarener”) werd terechtgesteld voor het beoefenen van tovenarij “Het wordt geleerd dat op de vooravond van het (Joodse) paasfeest, Jezus werd opgehangen, en veertig dagen ervoor werd er verkondigd: Jezus moet gestenigd worden tot de dood erop volgt omdat hij tovenarij heeft beoefend en het volk heeft verleid tot afgoderij…Hij was een verleider en zoiets zult gij niet betreuren of vergoelijken.”

  Hoewel het voor Talmoed apologeten een standaard gebruik van desinformatie is om te ontkennen dat het een aantal grove verwijzingen naar Christus bevat, zijn sommige Joods-orthodoxe organisaties meer ter beschikking en erkennen dat de Talmoed Jezus niet alleen vermeldt maar hem kleineert (als een tovenaar en een gestoorde seks freak). Deze Joods-orthodoxe organisaties maken deze erkenning wellicht uit de overtuiging dat de Joodse suprematie zo goed gevestigd is in de hedendaagse wereld dat ze zich over vijandige reacties geen zorgen hoeven te maken.

  Bijvoorbeeld, op de website van de Joods-orthodoxe Lubavitcher Chassidische groep–een van de grootste ter wereld–vinden we, compleet met Talmoedische citaten, de volgende verklaring:

  “De Talmoed (Babylonische-uitgave) vermeldt andere zonden van ‘Jezus de Nazarener’:

  1) Hij en zijn discipelen beoefenden tovenarij en zwarte magie, brachten Joden tot afvalligheid, en werden door buitenlandse, niet-Joodse mogendheden gesteund met als doel de Joodse eredienst te ontwrichtten (Sanhedrin 43a).

  2) Hij was seksueel immoreel, aanbad stenen beelden (een tichelsteen wordt er vermeld), door zijn goddeloosheid werd hij afgesneden van het Joodse volk, en weigerde om berouw te hebben (Sanhedrin 107b; Sotah 47a).

  3) In Egypte leerde hij toverij en wonderen te verrichtten, gebruikte methoden waarmee het snijden in zijn vlees gepaard ging—welke ook expliciet in de Bijbel zijn verboden (Shabbos 104b).

  Einde citaat van http://www.noahide.com/yeshu.htm (Lubavitch website) 20 juni 2000.

  Talmoed valt Christenen en Christelijke boeken aan

  Rosh Hashanah 17a. Christenen (minim) en anderen die de Talmoed afwijzen, zullen naar de hel gaan en zullen daar gestraft worden voor alle generaties.

  Sanhedrin 90a. Degenen die het Nieuwe Testament lezen (niet-canonieke boeken) hebben geen deel in de toekomende wereld.

  Shabbath 116a. Joden moeten de boeken van de Christenen vernietigen, d.w.z. het Nieuwe Testament.

  Dr. Israel Shahak van de Hebreeuwse Universiteit meldt dat de Israëliërs honderden Nieuwtestamentische bijbels verbrandden in bezet Palestina op 23 maart 1980 (zie Jewish History, Jewish Religion, pag. 21)

  En zo zijn er nog vele citaten! Maar ondertussen blijven steunen de zionisten……

  Beste Martijn,
  Dat onderwerp is de afgelopen jaren al veel vaker de revue gepasseerd. Mensen vergelijken de Talmud met de Koran en de Bijbel, maar de Talmud is iets heel anders dan de Torah! (de boeken van Mozes plus de profeten). De Talmud wordt enkel door een kleine groepje orthodoxe Joden gevolgd, en is binnen het Jodendom zeer omstreden (en wordt door het overgrote deel dus niet gevolgd!).

  Hoe anders is dat met de Koran en de Hadith (de uitspraken van Mohammed). Daar zijn weliswaar meningsverschillen over, maar die staan verder op vrijwel gelijke hoogte met de Koran zelf.
  Mensen die iedere keer weer de Talmud aanhalen om de ‘slechtheid’ van de Joden aan te tonen, hebben of geen idee waar ze het over hebben, of negeren bewust dat de Talmoed een vreselijk geschrift is dat echter slechts door een kleine minderheid wordt gevolgd, en NIET, ik herhaal beslist NIET staat voor het hele Jodendom.
  Mensen die dit toch doen gedragen zich alsof ze Mein Kampf als leidinggevend door en voor alle Duitsers beschouwen en geven daarmee opzettelijk een misleidende voorstelling van zaken.
  Mod.

 30. Antisemitisme? Het moet zijn anti-Joods, want de Joden zijn de slachtoffers. Er zijn meerdere semitische volken.

Comments are closed.