Aanslag op synagoge Halle heeft veel weg van zoveelste false-flag operatie

Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————

‘Media zijn er vol van dat de AfD ‘het gif’ heeft verspreid en ‘deze daad heeft aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke  partij in Duitsland’

—————————————————————————————————————————————

Een 27 jarige ‘extreemrechtse’ Duitser (met de bekende extreemlinkse antisemtische ideeën) zou de enige dader zijn van de aanslag op de synagoge in Halle, die hij zelfs streamde op internet. Politici en media buitelen over elkaar heen van verontwaardiging, en hebben het zelfs over een ‘aanslag op de staat’, terwijl de talloze, inmiddels dagelijkse misdaden en ‘kleine’ terreuraanslagen door migranten worden gebagatelliseerd en genegeerd. Hoe dan ook, er kunnen ook bij deze aanslag weer de nodige vragen worden gesteld. Bijvoorbeeld: als de dader inderdaad de Joden in de synagoge wilde vermoorden, waarom stormde hij dan niet gewoon naar binnen in plaats van eerst waarschuwingsschoten af te lossen, waardoor de verstevigde deur tijdig kon worden gesloten?

‘Dit riekt mij wat teveel naar een false flag om in de schoenen van de AfD te schuiven. Binnenkort zijn daar verkiezingen, en (lijsttrekker) Höcke wordt een ‘gevaar’ voor de hoogverraders,’ schrijft regelmatige commentator Silberfan op Hartgeld. ‘Een handgranaat op een Joodse begraafplaats gooien heeft überhaupt geen enkele zin… En dan nog schoten op een kebab bar, moet dat ons aan de NSU herinneren?… De media worden dus voor bepaalde doeleinden misbruikt, dus we hoeven ons niet te verbazen over nog meer fake news.’ (1)

Moslim aanslagen Parijs en Limburg meteen naar de achtergrond

Deze zogenaamd ‘extreemrechtse’ aanslag komt velen ook een beetje te toevallig snel na de gebagatelliseerde aanslag in een politiebureau in Parijs, waar een radicale moslim medewerker met een mes vier collega’s vermoordde, en daarna de aanslag met een vrachtwagen door een Syrische migrant in het Duitse Limburg, waarbij negen gewonden vielen.

‘De gevestigde partijen en politieke kaste gaven niets om de vrachtwagen aanslag, maar verzamelen zich nu meteen voor de synagoge om deze wel heel erg snel opgeloste aanslag te herdenken. Om te kotsen!’

‘De slachtoffers van de Syrische terrorist in Limburg liggen nog in het ziekenhuis, dus moest als ‘compensatie’ een neonazi met de naam Stephan B. snel een spectaculaire aanslag plegen. Limburg moet uit het gedachten van de mensen.’

‘Fantastisch verhaal voor Morekill

‘Voor wie is dit gunstig? Weer een fantastisch verhaal voor Morekill en haar terreurregime,’ schrijft een ander cynisch op Epoch Times. ‘Het opgevoerde AfD bashen zal absoluut snel beginnen: ‘De AfD heeft mee geschoten’, en ‘De AfD heeft door haat en hetze deze dader aangemoedigd’.’

‘Als het een zogenaamde Nazi was, dan was het een linkse, misschien zelfs een Antifa die ervoor betaald werd om zich als een extreemrechtse voor te doen. Destijds kwamen de echte Nazi’s bij Hitler immers ook uit linkse hoek!’

En net als enkele jaren geleden in Oslo (de aanslag van Anders Breivik) zou er vandaag ‘toevallig’ een anti-terreuroefening in Halle zijn gehouden. Dit is echter een onbevestigd (of snel van alle servers gehaald) bericht.

Natuurlijk kan de aanslag inderdaad door een Neonazi zijn gepleegd. Desondanks zijn er weer teveel eigenaardigheden en toevalligheden om de officiële versie klakkeloos voor waar aan te nemen. We herinneren ons immer nog goed de aanslag door een moslim in een winkelcentrum in München, wiens naam dagenlang werd ‘verduitst’, om maar te verbergen dat het wéér om een volgeling van de islam ging.

Toeval op toeval op toeval…?

‘Heel toevallig dat een dader wordt gefilmd als hij uit de auto stapt en het vuur opent (op wie dan ook). Toevallig dat de filmer niet één keer trilt van de schrik. Toevallig is op deze plek, heel goed geplaatst, een verkiezingsposter van de AfD zichtbaar. Toevallig filmt de dader ook zichzelf en streamt dat op internet, zodat hij meteen geïdentificeerd kan worden. Wat een toevallen allemaal – je zou bijna gaan geloven dat het om een false flag actie gaat. Maar dat zal wel weer een complottheorie worden genoemd!’

Eindelijk een mogelijke, vermoedelijke rechts-radicale aanslag!’ spot een ander. ‘Nadat bij honderden steekpartijen en geweldsdaden altijd ‘een man’ of ‘een groep’ verantwoordelijk was, weet men hier gelijk dat het een Duitser was, compleet met voornaam en geïmpliceerde achternaam. Leeftijd, sociale afkomst, en de komende dagen ongetwijfeld nog veel meer (zoals bijvoorbeeld een lidmaatschapskaart van de AfD?). Een beetje toevallig? Maakt niet uit! De strijd tegen rechts kan weer met volle kracht opgepakt worden!’

‘Alle commentatoren zijn er vol van dat de AfD en (lijsttrekker) Höcke ‘het gif’ hebben verspreidt en ‘deze daad hebben aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke  partij in Duitsland, overigens een reden waarom veel van die zogenaamd tolerante mensen er niet op stemmen. Het is gewoon niet meer om uit te houden, zo dom en kleingeestig, onwetend en hersenziek de Duitsers zijn. Dit was de derde aanslag in een week! Mooi uitgebalanceerd – een linkse, een rechtse en een islamitische – omdat hier zoveel ‘diversiteit’ is.’

Het andere nieuws dat in Duitsland allang geen nieuws meer is, noch dat mag zijn:

‘Drie gewonden na steekpartij met mes in Plauen’
‘Zuidlander steelt maandelijks pensioen van 90 jarige bejaarde’
‘Hulpkreten: donkerhuidige besproeit met pepperspray’
‘Irakees valt drie vrouwen in Freiburg aan en verwondt hen’. (3)

‘En hoe zit het met die schoten in Landsberg? Al duidelijk wat dat was? Ik ben mijn vertrouwen in deze staat en deze regering verloren. Ik acht het zeker mogelijk dat dit staatsterrorisme is.’

‘Dito! Met de groeten van Gladio.’

Xander

(1) Hartgeld
(2) Epoch Times
(3) Politikversagen.net

Zie ook o.a.:

09-10: Terroristen openen vuur op volle synagoge in Halle, twee omstanders gedood
18-08: Cijfers Europol: 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse en 1 extreemrechtse


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

12

 1. Het lijkt toch echt wel te gaan om een rechtsradicaal.In de jaren 70 waren er wel wat connecties met linksradicalen en sympathieacties met de palestijnen en er heerst in linkse kring natuurlijk veel skepsis mbt de staat Israël,maar dat uit zich niet gauw in dit soort anti joodse acties.

  Het schijnt dat nogal wat rechtsradicalen doorradicaliseren in de Oekraïne.

 2. Moderator, mijn reactie staat per abuis onder het verkeerde artikel.

 3. Dit artikel ruikt naar complot theorie en de bron is ook niet “kosher“.

 4. @bozeoudeman: 8:50 am Zo denk ik er ook over. De verraders van de gevestigde partijen, en de jankers van de “linkse leugenpers”, zijn geen haar beter dan de Nazi’s. Ze hebben hun liegen en bedriegen afgekeken van de Nazi Reichsminister für Propaganda, Joseph Goebbels. Deze zei zelf, hoe groter de leugen is, en hoe vaker men deze verteld, hoe eerder de massa deze leugen zal slikken.

 5. Een Turks-Iraanse samenwerking? Dat lijkt mij buitengewoon onwaarschijnlijk. Beide landen zijn elkaars concurrenten om politieke invloed in het midden oosten.

 6. Inderdaad ik dacht ook meteen false flag. Puur omdat men meteen deze dader in de rechtse hoek duwde en anders word er meteen alles heel rustig gehouden rond de dader en moeten we kalm blijven enz en deze keer niet. Als men het op rechts kan gooien is er men meteen erbij.

 7. Natuurlijk is dit geen false flag. De dader had een weerzin jegens immigranten en dacht dat de immigratie door joden ( Soros?) werd georganiseerd.

 8. Het doel van de gevestigde politiek is de AfD te verbieden als zijnde een Nazipartij, dit kan met de Duitse Grondwet in de hand waarin dergelijke partijen voorgoed buitenspel gezet kunnen worden.
  De dader zou een linkse activist kunnen zijn die een daad wil stellen waarin dit scenario mogelijk is. Het ultieme voorbeeld is Marinus van der Lubbe die in 1933 het Rijksdaggebouw in de fik stak met verregaande gevolgen voor de Duitse bevolking waaronder het afschaffen van de democratie.
  Van der Lubbe werd ter dood veroordeeld maar de doodstraf is inmiddels afgeschaft dus rehabilitatie is niet onmogelijk na het uitzitten van zijn detentie.

 9. Tja, racisme is niet meer voldoende om het blanke, extreem rechtse in het nazi verdomhoekje te duwen, dan gaan ze maar over op antisemitisme – Jodenhaat, dat inherent is aan de islam ideologie, onmiskenbaar en letterlijk bewezen in de koran en waarmee alle islam volgelingen besmet zijn, net als met niet-gelovigen- en homohaat.
  De pogingen van linkse idioten om blanken, en dus zichzelf, als schuldigen van alle kwaad op te voeren voor islamisering met nep aanvallen door een enkeling die ze zot genoeg krijgen, wordt al heel lang doorzien door de massa en wordt belachelijker met iedere poging.
  Bewijs van ontmaskering en ongeloofwaardigheid van linkiewinkies voor de bevolking?
  De verrechtsing van heel europa en dat zal toenemen ipv afnemen, mede door de manipulerende leugenpers die zeldzame aanvallen van linkse, blanke gekken uitvergroten, afschuiven op rechts extremisme (om elke politieke invloed te saboteren) en opblazen tot wanstaltige proporties terwijl ze de talloze aanvallen van islamitische, vermeende vluchtelingen op westerse burgers blijven verdoezelen en minimaliseren want ontkennen kan al niet meer want daarvoor zijn islamitische aanvallen intussen dagelijkse kost geworden.
  Maw: de europese bevolking wordt druppelsgewijs uitgemoord door aanhangers van de islam ideologie met toestemming van de politiek en justitie die hen straffeloos hun gang laten gaan en zelfs beschermen waarbij de leugenpers dan nog waagt de schuld in de schoenen te schuiven van de rechtse europeanen die opkomen voor hun zelfbehoud.

 10. Ben het met je eens ik denk ook dat het eerder een links radicaal is die hiermee realisten in het verdachtenbankje wenst te zetten. Deze aanslag is enkel koren op de Merkel molen. Zij kan nu, dan gesteund door het leeuwendeel van domme mensen, eisen dat de poorten van Duitsland en Europa volledig open moeten om Europa multicultureel te maken, zogenaamd in het belang van veiligheid. Hoe bedenk je het, maak heel Europa slaaf van islam voor de veiligheid? Die kwaadaardige heks stopt niet voordat Europa kapot is. Zoals de demon Soros ook niets stopt voor hij de heel wereld in de fik heeft gestoken. En de linkse lemmingen gaan zingend en juichend met hen mee richting afgrond net als eerder in de periode 40-45, toen als nationaal socialisten nu als links groenen.

 11. Het is een walgelijke zaak.Meer kan ik er niet van zeggen.
  Het is te hopen dat de dader levend wordt opgepakt.Dat maakt misschien meer duidelijk.Kennelijk leeft de oude jodenhaat nog onder extreem rechts en het lijkt te bevestigen dat jodenhaat en haat jegens islamieten in feite op hetzelfde neerkomen,vermoedelijk mede gevoed vanuit een flinke portie zelfhaat tegen de eigenlijke christelijke wortels en de morele beperkingen die van daaruit (on)bewust ervaren worden.

 12. Wat ik vreemd vond is dat die dikkere jongeman, de getuige uit de kebab zaak voor de camera sprak van iemand met een bivakmuts. Die bivakmuts is niet te zien op de duidelijke beelden van de blanke neo nazi schutter.

Comments are closed.