Terroristen openen vuur op volle synagoge in Halle, twee omstanders gedood

Synagoge met begraafplaats in Halle. (Afbeelding: (2)

—————————————————————————————————————————————

Ook schietpartij in Landsberg, op 15 km afstand – Onbevestigd: Handgranaat geëxplodeerd op Joodse begraafplaats

—————————————————————————————————————————————-

In Halle (Saale) hebben onbekende schutters een terroristische aanslag op een volle synagoge gepleegd. Daar waren op dat moment zo’n 80 tot 100 Joden aanwezig om Yom Kippur te vieren. De daders probeerden eerst de synagoge binnen te dringen. Toen dat mislukte, schoten ze met automatische wapens op de gesloten deur en de ramen. Daarna schoten ze op een winkel en op voorbijgangers op straat, waarbij twee doden vielen, een man en een vrouw.

Tevens zou er een handgranaat zijn geëxplodeerd de Joodse begraafplaats. De politie is bezig met een klopjacht op de met een auto ontkomen daders. Volgens ooggetuigen zou één van hen militaire kleding dragen.

De leden van de Joodse gemeenschap worden voor de zekerheid in de synagoge gehouden, en beschermd door veiligheidstroepen. Het station van Halle werd gesloten. In Landsberg, op 15 kilometer afstand van Halle, zouden ook schoten zijn gemeld.

(Later mogelijk meer).

We schreven zeer recent nog dat de jaren ’30 aan het terugkeren zijn, en de Joden wéér niet veilig zijn in Duitsland.

 

Xander

(1) Welt
(2) WikiMedia Commons,  auteur Allexkoch, licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license


.*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. De volledige vernietiging van het huis Juda is de belangrijkste voorwaarde voor de verschijning van de Arier en de Mahdi. De enige manier waardoor Satan hoopt Jahweh te verslaan. Immers geen joden dan ook geen wederkomst van Christus. Dat is wat islamisten en (neo) nazi’s met elkaar verbinden en vandaar de innige samenwerking en het bestaan van moslim SS divisies zoals Skandenberg en Handschar tijdens WWII. Tussen de Wannseeconferentie op 20 januari 1942 als gevolg van de aanbevelingen van de groot moefti van Jeruzalem eerder in november 1941 gedaan en het einde van de oorlog zit ongeveer 3,5 jaar. Tussen de kristallnacht van 10 november 1938 en de daadwerkelijke uitvoering van Wannsee namelijk Aktion Reinhard in het voorjaar van 1942 zit ook ongeveer 3,5 jaar. Geschiedenis gaat zich herhalen, ook de as van tien landen.

 2. Of het nu een moslim of een neo-nazi was, het maakt niet meer uit. Er zijn onschuldige slachtoffers. De chaos in west Europa is compleet. Boeren, vissers, moslims, Albanië, een Oekraïnse mega kippenfabriek in NL. Klimaat hysterie. Negatieve rente. De lijst is veel langer. Is dit het NWO plan?

 3. Terzijde. Ik kwam dit tegen en ik wil jullie er ook even vertellen (vrije vertaling)
  De RT Deutsch meld dat een Britse krant een artikel heeft over: We hebben 2 keer een wereldoorlog van de Duitsers gewonnen en nu laten we de oren wassen door de Duitsers.
  in de 70ger jaren konden we nog lachen met en om de Duitsers in de serie “Fawlty Towers”
  maar sinds het UK in de EU zit kunnen we niet meer om de Duitsers lachen.

  https://deutsch.rt.com/europa/93344-britische-brexit-seite-nicht-zwei/

 4. @ Wachter
  Zo is het. En die plannen gaan gewoon door. Maar God’s plannen falen niet.
  En u hebt een mooie nickname gekozen.

 5. Bedankt Andre. God’s zegen, genade zullen wij allen nodig hebben.

 6. Nu wilt men extreen rechts de schuld geven. Volgende week hoor je dat het als nog een moslim is zoals gewoonlijk.
  Die kebab zaak die beschoten is dat kan gedaan zijn door een heel ander iemand die het te kwaad kreeg toen er op de synagoge werd geschoten.

 7. Oftewel was het inderdaad extreem-rechts oftewel was het salafisten die de schuld op de neo-Nazis wilden steken … Wie weet ??

 8. Dit zijn nu de gevolgen van: “De Resolutie van Straatsburg|”en “het Coudenhoven-Kalergiplan”, En door Merkel e4n de EUSSR zitten wij er nu mee opgescheept, met geen dank aan partijen als: CDA,VVD,PvdA, en D66 die ons de EU en de EURO hebben “ingerommeld”, en de islamitische invasie van harte ondersteund hebben.

 9. In mijn ogen broeder moord. De drie grote religie’s hebben gemeenschappelijke voorvaderen. Abraham bijvoorbeeld.
  Alles wat er daarna gebeurt is speculeren.
  7 miljard mensen, 7 miljard meningen. Hij die zijn heilige boek bestudeert, pretendeert te weten.
  Hij die visioenen ontvangt, denkt overtuigd te zijn.Hij die verzinkt in zijn eigen gedachten, komt tot de conclusie dat het gordijn tot aan de dood gesloten blijft.
  We geven invulling aan het leven op onze eigen manier, misschien na de dood kunnen we zeggen ok het was de juiste manier.
  Tot die tijd moeten we met lede ogen zien wat er van de wereld terecht komt. En onze naasten vergeven, opdat dat ze niet weten wat ze doen.
  Maar ja weten wij wat we doen?
  Ben begonnen met in mijn ogen, hetgeen een zienswijze is en geen mening.
  Zegeningen voor iedereen die het nodig heeft en een behouden vaart.
  groetjes Dree

 10. De bevolking krijgt de shit hole derde wereld toestanden waarvoor ze (gemanipuleerd door de globalistische mainstream media) gestemd hebben.
  De Duitsers zijn onverbeterlijk. Bijna een eeuw geleden hebben ze voor Adolf Hitler gestemd en nu voor Angela ‘wir schaffen das’ Merkel.

 11. Gaat dit aan Xander en u de lezers voorbij, Ik hoop het toch van niet

  1 oktober 2019 bestond Israël 70 jaar

  Periode afgesloten, begin van nieuwe periode!

 12. Jongens vooral niets van aantrekken, deze aanslag is gepleegd door verwarde jonge mannen met laag bloedsuiker spiegel

 13. Nieuwe topic :

  Turkije is Sirie binnengevallen, zo snel al nadat de Amerikanen zijn vertrokken.

Comments are closed.