Nieuwe corona mutatie is gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit

—————————————————————————————————————————————-

Waarom ooit nog een minister serieus nemen die een vaccin vergelijkt met het eten van een frikandel Situatie Nederland op basis van officiële cijfers: Er was en is niets bijzonders aan de hand

—————————————————————————————————————————————-

‘De zon kan snel weer gaan schijnen,’ zegt hoogleraar (em.) immunologie in een nieuw videocollege. ‘Als we nu iets anders omgaan met de huidige situatie, en wat minder als kuddegeesten uit elkaar gedreven worden door allerlei limiterende maatregelen, waarvoor je gewoon zelf beslist wat zinnig en onzinnig is, dan kan er een hoop gebeuren.’ In dit verband ziet hij de nieuwe corona mutatie, waar nu zo paniekerig over wordt bericht maar die amper mensen ziek maakt, juist als een grote kans om veel eerder op natuurlijke wijze groepsimmuniteit bereiken, zodat ook om deze reden een vaccin helemaal niet nodig is.

Capel legt eerst het verschil uit tussen het Oxford vaccin (AstraZeneca) en het Pfizer vaccin. ‘Het Oxford vaccin is een gemodificeerd chimpansee adenovirus, waar een stukje viraal eiwit- het spike eiwit van Covid – is ingekloneerd. Dat virus is zodanig gemodificeerd, dat het zich niet spontaan kan vermenigvuldigen… Het is eigenlijk een DNA vaccin in een carrier van een adenovirus. Het Pfizer vaccin is heel anders. Dat heeft messengerRNA (mRNA) wat in een artificieel membraantje zit, een lipide nano partikel.’

‘Maar ik wil het nu vooral hebben over het immunologische deel, dus niet wat deze vaccins genetisch doen.’ Hij laat dan het bekende clipje zien van een Amerikaanse verpleegster die pal na injectie met het Pfizer vaccin flauwvalt. Capel noemt de zwart/witte reacties hierop ‘verschrikkelijk. Wat is er nu echt gebeurd? Is er een relatie tussen haar flauwvallen en het vaccin? Ja.’

‘Men walst over ons complementsysteem heen, dat enorm effectief is’

‘Een van de dingen waar men overheen walst is het complementsysteem (dat uit 45 eiwitten bestaat, waarvan er 15 triljoen in ons lichaam bevinden, die enorm effectief zijn in het opruimen van allerlei virussen, bacteriën en indringers). Dat hoort bij de natuurlijke afweer, is buitengewoon krachtig, en wordt heel sterk gereguleerd (en slaat binnen een tiende van een seconde aan). Als het uit de hand loopt, gaat het heel hard, en kan het zelfs dodelijk zijn.’ Ongeveer alles wat in het menselijke lichaam terecht komt, activeert het complementsysteem – ook nano deeltjes.

‘De essentie van dit enorm sterk werkende systeem is dat het een rem heeft en een gaspedaal,’ zoals je in een auto met automatische versnellingsbak die stationair draait altijd een beetje op de rem moet trappen om te voorkomen dat ie gaat rijden. Jouw eigen lichaamsweefsel is uniek en activeert dat systeem niet. Maar op alles wat niet lichaamseigen is – en dan maakt het niets uit of dit een virus, bacterie, splintertje hout, nano deeltje of injectienaald is – wordt het gaspedaal ingetrapt… en het complementsysteem geactiveerd.’

Bij complement activatie ontstaat vaatverwijding, daalt je bloeddruk, en kun je flauwvallen. Deze heftige reactie kan ook optreden als er nano deeltjes in je worden gespoten. ‘Dit is de reden waarom bij het Pfizer vaccin wordt gezegd dat iedereen er zich even niet lekker door voelt, een of twee dagen beroerd is. Dat is complement activatie.’ Die verpleegster had een iets te heftige reactie en viel flauw, zoals ze dat wel vaker deed bij injecties. Het metaal van de naald kan dat al veroorzaken. In dit geval zijn het in ieder geval (ook) de nano partikels geweest.

Twee derde wereldbevolking heeft reeds antistoffen tegen PEG

Deze nano deeltjes bestaan uit diverse componenten, waaronder polyethylene glycol (PEG). Dat genereert in heel veel gevallen een afweerreactie. Honderden wetenschappelijke artikelen hebben aangetoond dat het immuunsysteem wordt geactiveerd om antistoffen te gaan maken tegen PEG. ‘Krijg je dan een tweede injectie, dan wordt het vaccin weggevangen door de reeds aangemaakte antistoffen’, waardoor het minder effectief wordt.

Bij herhaald gebruik – waarvan nu wordt beweerd dat dit ‘nodig’ is – zal het vaccin daarom een nog sterkere complement activatie geven (spontane afweerreactie + reeds aangemaakte antistoffen tegen PEG).

Capel vermeldt niet dat tot 70% van de wereldbevolking reeds antilichamen aanmaakt tegen PEGs (mede omdat die ook in zaken zoals zeep, shampoo, tandpasta, was- en schoonmaakmiddelen zitten), en dus grote kans maakt een versterkte complement reactie te vertonen, wat volgens diverse studies (zoals deze uit 2018) beslist niet ongevaarlijk is. Soms treden er ernstige immunologische bijwerkingen op. (2)

‘Nog niets te zeggen over positieve of negatieve gevolgen vaccins’

De hoogleraar herhaalt dat hij nuance wil aanbrengen in het zwart/wit verhaal (‘het vaccin werkt fantastisch’ versus ‘het vaccin is levensbedreigend’). Er is volgens hem simpelweg veel te weinig onderzoek gedaan om daar iets met zekerheid over te kunnen zeggen. ‘De uiteindelijk positieve of negatieve werking is zeker op lange termijn niet te voorspellen.’ Bij een normaal vaccin neemt men echter niet zomaar aan dat het in de toekomst wel goed zal gaan, en worden deze zaken volgens hem heel goed uitgezocht. ‘En dat kost tijd en geld.’

Er wordt beweerd dat dit vaccin antistoffen produceert tegen het spike eiwit van het corona virus. Als dat eiwit echter maar een beetje verandert, heb je andere antistoffen nodig (en dus een ander vaccin – precies wat steeds openlijker wordt erkend (en wat men van meet af aan al wist). Zo is het aantal te verwachten vaccinaties al opgelopen van 2 naar 5 of 6, waar het vermoedelijk niet bij zal blijven – X.).

Nieuwe corona mutatie kan ‘de mooiste manier van vaccineren zijn’

In december kwam er veel ophef over de zogenaamde ‘501’ mutatie van SARS-CoV-2 (in Groot Brittannië). Die zou naar verluid ‘nog infectueuzer zijn, maar waarschijnlijk minder ziekmakend,’ vervolgt Capel. Hij ziet dat als iets positiefs. Als meer mensen nu sneller ècht besmet worden – ‘en niet via de PCR flauwekul’ – en er , zoals het er sterk naar uitziet, maar heel erg weinig mensen hier echt ziek va worden, ‘is dit dus de mooiste manier van vaccineren. Dus als je wilt vaccineren, wees dan blij met die nieuwe mutatie… Deze geeft veel eerder groepsimmuniteit (dan een vaccin), dus wat zeuren we nou?’

Vervolgens legt hij beknopt uit welke verschillende klassen antistoffen er in ons lichaam aanwezig zijn (IgG, IgM, IgA, IgE, IgD). Bij een normale (luchtweg)infectie krijg je een IgA reactie, waar je niets van merkt maar die wel heel effectief is. In 90% – 95% van de gevallen stopt dit het virus. Zet het toch wat verder door, ga je IgG aanmaken, want dan een ontstekingsreactie geeft (keelpijn, soms bronchitis, maar geen longontsteking).

Het Pfizer vaccin wordt echter intramusculair gespoten, waardoor je géén IgA reactie krijgt. Een intranasaal vaccin zou volgens Capel daarom veel beter kunnen werken, maar nog steeds niet zo goed als de natuurlijke afweer. ‘Wees dus blij dat er in Nederland al zoveel besmettingen zijn. Dat loopt nu tegen de miljoen, die hoeven allemaal niet meer gevaccineerd te worden. ALS het inderdaad besmettingen waren’ (maar dat is een andere discussie waar ook wij al heel vaak over geschreven hebben – X.).

Cruciale T-cel reactie op Pfizer vaccin niet eens onderzocht

Eind oktober publiceerde ‘Nature’ de testresultaten van het Pfizer vaccin. Tegenvaller: er blijken maar weinig neutraliserende antistoffen te worden aangemaakt. De belangrijkste afweer tegen virussen zijn echter cytotoxische T-cellen. Antistoffen werken alleen als een virus nog buiten een cel is, maar T-cellen zijn er om virussen te bestrijden die reeds in je cellen zijn gedrongen. Een T-cel ziet een heel specifiek klein stukje van het Spike eiwit van het coronavirus.

Ons immuunsysteem is per persoon anders en uniek. Iedereen heeft genetisch een andere T-cel respons. Daarnaast is de vraag of het spike eiwit dat in het vaccin zit, wel hetzelfde is als van het coronavirus, ‘want dat muteert als een dolle.’ Als dat niet zo is, dan ‘heeft dat vaccineren al helemaal geen zin.’

T-cellen doden dus de cellen die zijn aangetast door het virus. Maar als het virus dus in je longen zit, maakt het daar alle longcellen stuk. De hoeveelheid en kracht van de T-cel respons is daarom extreem belangrijk, want ‘als die te zwak is heb je er niets aan, en is die te sterk ruimt het veel te veel op, en richt het schade aan. Dat zie je ook bij het verloop van Covid. Het grote probleem is dat het immuunsysteem op hol kan slaan. Daar moet je dus medicinaal iets aan doen, maar profylactisch mag dat niet (HCQ/zink; Ivermectine – X.) want dan kun je niet meer vaccineren, dan hoeft dat niet meer,’ voegt hij er cynisch aan toe.

Het is dus heel belangrijk dat die T-cel reactie in balans is, ‘en dat maakt een vaccin nu juist zo moeilijk’ (en duurt het normaal gesproken gemiddeld 10-11 jaar (en géén 10-11 maanden, zoals met deze Covid vaccins het geval is) voordat een vaccin ‘veilig’ genoeg voor gebruik bij mensen is bevonden – X.). Van het Pfizer vaccin is de T-cel reactie echter niet eens onderzocht, zoals van de tabel in ‘Nature’ is af te lezen.

Als u beschadigd wordt door een vaccin, bent u op voorhand zelf schuldig verklaard

De farmalobby heeft er ondertussen wel voor gezorgd dat de producenten niet aansprakelijk zijn voor ernstige bijwerkingen van de coronavaccins. De VS is hier al akkoord mee gegaan, de EU zal spoedig volgen. (Dus als u straks onder grote indirecte dwang van de politiek deze vaccins laat inspuiten, en u wordt ernstig ziek – of erger -, dan is nu al bepaald dat dit geheel uw eigen schuld zal zijn, en u niemand aansprakelijk zult kunnen stellen – X.)

Lege ziekenhuizen

Nu hebben we nog steeds een situatie waarin iedereen schreeuwt om deze vaccins, omdat de ziekenhuizen het allemaal niet zouden aankunnen. Dan laat Capel het filmpje zien van de Britse vrouw die in het ziekenhuis van Gloucestershire ging filmen, waarin bijna geen reguliere zorg meer wordt gegeven omdat het helemaal vol met coronapatiënten zou liggen. Wat bleek? Gangen en afdelingen in het ziekenhuis waren uitgestorven. Er was niemand te bekennen. Er was helemaal niets zichtbaar van die zogenaamde ’tweede golf’. (Zie ook ons artikeltje hierover van 31 december).

Situatie in Nederland: Er is NIETS bijzonders aan de hand

‘Hoe is de situatie in Nederland?’ Capel haalt de kaartjes van het RIVM erbij. Het eerste vertoont allemaal donkere kleuren, die de indruk moeten wekken hoe erg dit virus wel niet toeslaat. Neem het donkerrood gekleurde Haaksbergen: 1303,9 Covid meldingen per 100.000 inwoners (absolute aantal: 317). Maar als u dan op het knopje bovenaan klikt (wat bijna niemand doet), dan komt het kaartje met het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten. En dan is het getal voor Haaksbergen 0 (inderdaad: NUL). Het aantal overledenen in die periode? NUL.

Voor heel Nederland zijn de Covid-19 cijfers (even los van de vraag of die diagnose wel klopt) per 27 december:

* 1797 mensen in het ziekenhuis met (verondersteld) Covid

* 39.900 ziekenhuisbedden

* 631 mensen op de IC met (verondersteld) Covid

* 1350 IC-bedden.

Dus 2428 mensen op een bevolking van ruim 17 miljoen (= minder dan 0,015%) die zo ziek van Covid-19 zijn geworden, dat ze nu in het ziekenhuis moeten worden verpleegd. Capel: ‘De vraag is dus of de IC half vol is, of half leeg. Hoe ernstig is de situatie?’ Vervolgens het bekende clipje van premier Mark Rutte die tegenover FvD leider Thierry Baudet toegeeft dat het mortaliteitscijfer van Covid-19 ‘laag’ is, maar weigert te zeggen hoe laag (vermoedelijk omdat het extreem overtrokken, om niet te zeggen absurde beleid van zijn regering dan pijnlijk duidelijk wordt).

‘Voor de werkende bevolking tot 65 jaar is er geen oversterfte,’ benadrukt Capel. Gekeken naar de officiële cijfers is er in heel 2020 helemaal niets bijzonders aan de hand geweest ten opzichte van de afgelopen 5 jaar. Voor de ouderen, vooral boven de 75 en 85, ‘is het wel vervelend, maar dat is ieder jaar zo. 2 jaar geleden (en 4 jaar geleden, en 6 jaar geleden- X.) stierven er veel mensen aan griep. Dat is dit jaar bijna niets meer.’ (En dat komt omdat op vrijwel iedereen die in ziekenhuis met griepklachten wordt opgenomen standaard het stickertje ‘Covid-19’ wordt geplakt – X.).

Een vaccin is als een frikandelletje eten?

‘Waarom niet genuanceerd? Waarom worden er van die idiote standpunten ingenomen?’ besluit Capel. ‘Géén profylaxe! Medicijnen mogen niet! Alléén vaccins! Maar hoeveel kennis is er van deze vaccins? Nou, ik ben daar niet kapot van. En hoeveel kennis heeft onze minister?’

Dan verschijnt het inmiddels beruchte ‘frikandel’ clipje van minister Hugo De Jonge, die op onthutsend minachtende wijze iedereen die het waagt zich af te vragen wat er in die vaccins zit, en eraan twijfelt deze te laten injecteren – iets dat nóóit meer ongedaan te maken valt – , in een hoek zette. Dit belooft voor 2021 niet veel goeds als deze man niet gestopt wordt en in alles zijn zin gaat krijgen. (Zou de minister overigens weten dat frikandellen* voornamelijk van afvalvlees zoals varkensdarmen worden gemaakt? Weet hij misschien ook dat ieder mens er volkomen vrijwillig voor kan kiezen om zo’n geval in je lichaam te laten verdwijnen, al dan niet met uitjes en saus? Of worden er in zijn kerk iedere zondag verplicht frikandellen geserveerd…)

‘Wie van deze schaapjes ben jij?’

‘Maar mensen, wilt u het zonnetje in het voorjaar zien? Dat beslist je helemaal zelf, niet de regering, maar jouw eigen houding. Dan is de grote vraag waarmee ik wil afsluiten: wie van deze schaapjes ben jij?’:

‘De zon kan heel snel weer gaan schijnen.’

Kijk hier het hele online college (35 min.):

 

Xander

(1) Pierre Capel (YouTube kanaal)
(2) Stichting Vitaminevraagbaak.nl

* (Terzijde: De oorspronkelijke spelling is ‘frikadel’, maar dat werd in de volksmond ‘frikandel’, en raakte (mede door het gebruik van de ‘n’ door producenten) zo ingeburgerd dat het verbasterde woord later door Van Dale in het Groot Woordenboek werd opgenomen).

Zie ook o.a.:

2020:

30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
09-11: WHO bevestigt in Bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

87

 1. Stop met YouTube kijken. Sync videos met lbry.tv.

  Groepsimmuniteit is onzin.

 2. YouTube heeft de video verwijderd.

  Deze video is verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden van youtube!

  Iemand de video gedownload of een link?

  Zo triest!!!

 3. “Er zijn absoluut geen vaccins nodig om de pandemie uit te roeien. Ik heb nog nooit zulke onzin gehoord. Je vaccineert geen mensen die geen risico lopen om ziek te worden. Er zijn ook geen plannen om miljoenen gezonde mensen te vaccineren met een vaccin dat niet grondig is getest bij mensen.”

  Aldus de ex baas van het Pfizer concern Dr. Michael Yeadon, voormalig vice-president en Chief Scientific Officer van Pfizer.

  Bron: https://www.lifesitenews.com/news/former-pfizer-vp-no-need-for-vaccines-the-pandemic-is-effectively-over

  Wordt het geen tijd dat dat wij het RIVM gaan bezetten en dat Rutte aftreedt en het ontslag van het hele kabinet de koning aankondigt?

 4. Maar liefst 24 studies die uitwijzen dat lockdowns geen effect hebben. https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/
  En toch willen de regeringen de lockdowns weer verlengen en zelfs strenger maken. De Volkskrantkliek staat er bij te applaudisseren (vanochtend op Radio1); ze houden kennelijk van een politiestaat die iedereen het normale leven ontneemt en waarbij normaal gedrag op boetes kan rekenen. En in diezelfde uitzending natuurlijk ook allemaal vrolijke berichten over de vaccins. Het lijkt wel een film van Joris Ivens, met al die namaak vrolijkheid over een experiment dat op mensen wordt uitgevoerd.

 5. https://www.zerohedge.com/covid-19/why-new-mutant-covid-strain-ravaging-south-africa-has-scientists-extremely-worried
  Wetenschappers maken zich zorgen omdat de nieuwe super variant ook jonge gezonde mensen ernstig ziek maakt. Verder is onbekend of de vaccins iets uithalen tegen deze nieuwe variant.

  https://www.nu.nl/coronavirus/6100355/who-onderzoek-naar-herkomst-corona-vertraagd-door-ontbrekend-visum.html
  Zijn er nog mensen die denken dat alleen de politiek in Nederland er op los klungelt?
  Of dat er geen enorme belangen voor heel veel doden en ernstig gewonden zorgen.

 6. @Mo schreef:
  04/01/2021 om 12:52 pm
  “Artsen en verpleegsters weigeren zich te laten vaccineren
  Als gevolg van de massale incidenten en ernstige, schadelijke bijwerkingen neemt niet alleen de bereidheid om patiënten en “geprivilegieerde personen” te vaccineren af, maar weigeren steeds meer artsen en verpleegsters om proefkonijn te spelen en onschatbare risico’s te nemen.”

  Misschien worden die risico’s van vaccineren op de werkplaats van verpleegsters/zorgpersoneel ook wel verzwegen zodat die mensen, door het personeelstekort en de hoge werkdruk, zonder argwaan en onwetend van de risico’s zich laten vaccineren om dan de prijs van hun misplaatste vertrouwen met hun leven te bekopen.
  Zoals die Portugese gezondheidsmedewerkster van 41 jaar die twee dagen na vaccinatie overleed en nu de Mexicaanse arts uit de noordelijke deelstaat Nuevo Leon is na het Pfizer-vaccin tegen het coronavirus op de intensive care beland.
  De arts kreeg last van ademhalingsproblemen en stuiptrekkingen, en heeft mogelijk encefalomyelitis, zo liet het ministerie van Volksgezondheid weten in een verklaring.

  Eerder al op 12 september 2020:
  AstraZeneca zet het testen van hun vaccin voorlopig stop nadat één van hun proefkonijnen uiterst heftige bijwerkingen van het vaccin kreeg.
  De bijwerking blijkt een ontsteking van het ruggenmerg te zijn:
  Bij de proefpersoon in kwestie is myelitis transversa geconstateerd, vertellen ingewijden. Dat is een zeldzame ontsteking van het ruggenmerg die bij complicaties kan resulteren in een volledige verlamming.

  Artsen zullen misschien wel beter weten maar mogelijk wordt volledige en juiste informatie betreffende de risico’s van vaccinatie ook aan het personeel in de medische en zorgsector onthouden, net om hen erin te luizen om zich onwetend toch te laten vaccineren, dan kan de leugenmedia met grote trom aankondigen dat zelfs verplegend personeel zich vrijwillig laat vaccineren om mensen te kunnen overhalen tot vaccinatie.
  Maar dat heeft dan nét het tegenovergestelde effect waardoor nóg meer mensen, en zeker in de medische sector, zich keren tegen vaccinatie als ze vaccinatieschade bij collega’s zien – dit is wéér een boemerang die terugkeert bij de misdadige overheden.
  Ze krijgen hun gifspuit niet verkocht aan de meerderheid van de bevolking en ze wagen het niet om vaccinatie te verplichten want ze kennen dan de gevolgen.
  Waarschijnlijk zullen ze als volgende stap de uitsluiting gaan proberen om vaccinatie erdoor te drukken maar dat zal ongetwijfeld ook mislukken.
  We moeten alert blijven voor élke vorm van maatschappelijke uitsluiting want ze gaan daarvoor weer misleidingen en valse voorwendselen uit hun duim zuigen.

 7. Dit artikel maakt heel wat reacties los.Ik krijg er weinig grip op.
  Het lijkt toch wel duidelijk ,dat als zo’n virusvrij gelaten wordt,
  de druk op de zorg toch wel heel groot kan worden.
  Het is nog maar de vraag ,of je daarmee groepsimmuniteit bewerkstelligt
  en dan kan er nog altijd een mutatie toeslaan,
  waar we niet of onvoldoende immuun voor zjin.
  Hele heftige reacties op het vaccin lijken zich niet op grote schaal voor te doen,
  maar “gewone” reacties zijn toch al bedenkelijk genoeg wat mij betreft.
  Ook is nog lang niet duidelijk in welke mate het vaccin uiteindelijk bescherming biedt,
  hoe lang en in hoeverre het beschermt tegen mutaties en
  in welke mate men daarop in kan spelen.
  Het is mooi die kwetsbare ouderen te willen beschermen naar men zegt,
  maar die worden ook wel een beetje als proefkonijnen gebruikt.
  Ik laat me al 40 jaar niet inenten tegen griep
  en de uitwerking van het coronavirus lijkt op mij niet veel anders dan bij een griep
  en dat is geen pretttige gedachte,maar vooralsnog neem ik dat maar voor lief.

 8. Over de gehoorzaamheid aan officiële instanties door platforms als YouTube.
  In maart beschouwden zulke platforms het als desinformatie, als beweerd werd dat mondkapjes zouden helpen bij het tegenhouden van de verspreiding van Covid19.
  Nu beschouwen diezelfde platforms het als desinformatie als het tegendeel wordt beweerd.
  Ziedaar de totale willekeur van wat “men” beschouwt als “toelaatbaar”.
  Er is géén wetenschappelijke consensus als ijkpunt voor het verwijderen van berichten. Ook al beweert men nog zo hard van wel.

 9. Jensen kan te veel op de man spelen. Tevens kan hij hij 10 minuten eindeloos rekken tot 30 minuten. Tevens begrijp ik zijn afkeer van Maurice de Hond niet.
  Maar in aflevering 282 slaat hij gedurende de hele aflevering de spijker op de kop. Hoe we in een totalitaire samenleving terecht komen met instemming van de publieke media. Hij ziet het hier scherp!
  https://jensen.nl/

 10. Alles over vaccins is onzin. Ze werken niet, ze maken ons alleen maar ziek. Niet-gevaccineerden worden niet ziek. Lees Bechamp.

 11. Het zou eindeloos herhaald moeten worden: Beste mensen. Een vaccin is géén medicijn!!
  Een vaccin activeert uw immuunsysteem, precies zoals uw immuunsysteem wordt geactiveerd in het gewone leven wanneer u besmettingen ontvangt in de chaos van de dagelijkse contacten.
  Als uw immuunsysteem al verzwakt is, maakt een vaccin geen enkele verbetering daarin.
  Elk vaccin is, qua effect, VOLLEDIG afhankelijk van het reeds aanwezige immuunsysteem in mensen!!
  Wat worden we toch ontzettend slecht voorgelicht.
  Een vaccin is géén medicijn. Het is slechts een voorzorgsmiddel in geval van een toekomstige besmetting.
  Maar zo’n voorzorg hadden velen al kunnen hebben als ze gewoon vrij en blij hadden mogen deelnemen aan het openbare leven.
  Het echte leven had kunnen zorgen zorgen voor échte immuniteit.
  Helaas waren het de overheden die dat échte leven hebben verhinderd!!
  En nu komen ze dan met hun kunstmatige “oplossingen”.
  Het is werkelijk om uit je vel te springen.
  Die totále stupiditeit, van zowel die overheden als hun persmuskieten. Die de kunstmatige namaak verkiezen. Omdat ze dan kunnen denken dat ze zon hebben laten opgaan.
  Het is eigenlijk niet meer te verdragen.

 12. Het woord ‘vaccin’ komt van koe, maar alleen omdat Jenner zijn idee van vaccinatie ontleende aan de koepokken. Hij had ontdekt dat melkmeisjes geen pokken kregen als ze ooit met koepokken in aanraking waren gekomen. Hij kwam met zijn idee van vaccinatie tegen pokken n.a..v deze ontdekking. Dit leerden we al op de basisschool.
  Een vaccin doet de natuur na. Men raakt besmet en het lijf ontwikkelt weerstand.
  Het vaccin besmet mensen opzettelijk, zodat mensen al vroeg weerstand hebben ontwikkeld.
  Een opzettelijke besmetting maakt dat het lichaam anti-stoffen leert aanmaken.
  Dat is bij corona wat er nu allang gebeurd is: Miljoenen hebben weerstand leren opbouwen tegen dit virus. Op een natuurlijke wijze (die vooral gehinderd en vertraagd werd door lockdowns!!) verkregen mensen weerstand. Al die mensen hebben een kunstmatig vaccin helemaal NIET nodig. Want ze hebben al weerstand ontwikkeld vanwege alle contacten in de echte wereld.
  Een firma als Pfizer (die al een enorme lijst aan aanklachten op z’n naam heeft staan), verdient natuurlijk niets aan die natuurlijk opgebouwde immuniteit. En overheden en hun OMT’s voelen zich overbodig als de natuur zorgt voor voldoende immuniteit. Die overheden denken werkelijk dat ze een relatief onschadelijk virus kunnen sturen; het is van een ongekende hoogmoed. Maar de mensen trappen erin.

 13. Wel ff de context meenemen s.v.p. Mensen die niets geven om wat ze eten (o.a. frikandellen) maken zich wel druk om een vaccin. Dit was de context. Je kunt hem doortrekken naar roken en alcoholgebruik. Er is niks mis met dit vaccin, ons dagelijks vermaakvoedsel is vele malen een grotere bedreiging voor ons lichaam.

 14. @spoed
  05/01/2021 om 12:26 pm

  Dank voor het laatste nieuws , zo wordt het hier ook .
  Het risico voor iedere soldaat is dat hij sneuvelt .

 15. @ Ricky Tjin: 12:06 am. En daar zal de linkse pers in Nederland NIETS van vermelden.

 16. @Tycho schreef:
  04/01/2021 om 10:59 am

  “Chip: Vaccin stamt van het Latijnse woord koe. Pecunia betekend vee.

  Pecu is het Latijnse woord voor vee en stamt af van het Indo-Europese woord peku. Dat werd in het Oudgermaans Fehu waar ons woord vee van afgeleid is.

  @mieke, al jaren het zwarte schaap schreef:
  03/01/2021 om 11:19 pm

  “Er zijn, vind ik, in voorgaand stuk een paar treffende gelijkenissen te vinden met de voorspellingen voor 2021 die Anno Mundi op Nieuwjaarsdag online heeft gezet. Voorspellingen lang geleden al gedaan door dhr. André Molenaar, die in 2011 is overleden (overgegaan) maar nog voor een aantal jaren vóóruit voorspellingen heeft achtergelaten.”

  Deze voorspellingen komen uit een occulte bron en keur ik dan ook af, want hij deed aan magie en chakra-numerologie, zie https://www.anno-mundi.org/over-andreacute.html. Laat je je dus niet mee in!

 17. @amo
  Ik bedoel alleen maar dat voor bepaalde beroepen d.m.v. psychologische testen bepaalde figuren worden geselecteerd .

 18. @Bundy. Ik reageer alweer veel te veel, maar dat de mate van opleiding gelijke trend houdt met de mate van karakter, dat wil ik met klem verwerpen.
  Er zijn talloze mensen met een zgn. lagere opleiding, die qua karakter vele malen hoogstaander zijn dan diverse intellectuelen. Het verzet in WO2 getuigde daarvan.
  En er zijn genoeg intellectuelen die gewetenloos, opportunistisch of laf en achterbaks zijn. Bedenk dat de nazi-elite bestond uit personen met een hoog ontwikkelde “Bildung”. Hun intellect weerhield hen er niet van mee te doen aan een uiterst weerzinwekkend regime.
  Moed en gevoel voor recht: dat blijkt niet afhankelijk te zijn van een hoge of een lage opleiding.
  Dat soort karaktereigenschappen vindt men door alle lagen heen!
  Net als hun tegendeel.

 19. De Jonge wil de vaccinatiebereidheid verhogen, schrijft hij. Hij wil twijfels over de veiligheid van de vaccins wegnemen en ’desinformatie actief bestrijden’. Daarbij wil hij zich vooral richten op de groep Nederlanders die zich (waarschijnlijk) wel wil laten vaccineren, en de groep die nog twijfelt. Daarbij zal extra aandacht worden besteed aan zorgmedewerkers, 60-plussers, anderstaligen, laagopgeleiden en laaggeletterden, en mensen met een beperking.

  Log in als abonnee en ervaar het beste van De Telegraaf
  Of neem een abonnement als je nog geen abonnee bent

  =

  ze (gekochte media) worden wanhopig. Ze loeien alsof het verplicht is. Continu. Maar let op het woordje waarschijnlijk. De Telegraaf wordt bang!

 20. @Ramshoorn. Dat was een moedige Poolse minister van Volksgezondheid. Die hield moedig stand in die Europese hysterie over de varkensgriep. Ze had achteraf helemaal gelijk en miljoenen vaccins verdwenen in de ovens. Ze was huisarts geweest en was dus als minister iemand met kennis van zaken. Dat soort ministers ontbreken helaas maar al te vaak. Een Pabo-opleiding ligt erg ver van een academisch niveau en medisch kennis ontvangt men er niet. Hij spreekt in feite de kinderen toe als hij een vaccin met een frikandel vergelijkt.

  Semmelweis, inderdaad. Hij werd zelfs gek verklaard, want artsen die de oorzaak waren van kraamvrouwensterfte, omdat ze hun handen niet wasten, dat werd niet aanvaard. Toch kreeg hij gelijk.
  Soms zijn het eenlingen die tegen de stroom moeten inroeien, om achteraf gelijk te krijgen. In Nederland krijgt Maurice de Hond de nodige minachting over zich heen. Toch beginnen we langzaam maar zeker steeds vaker over het nut van ventilatie te horen i.v.m. de aerosolen-verspreiding. Helaas veel te schoorvoetend. Ook Capel krijgt de nodige denigrerende opmerkingen over zich heen, o.a. van de voorzitter van de vereniging tegen kwakzalvers. Die laatste gelooft niet dat eenlingen (als neuroloog Bonte) gelijk kunnen hebben in deze kwestie.
  We lezen het al in de bijbel: Enkelingen, of kleine groeperingen, moesten opstaan tegen een overgrote meerderheid die aan het dwalen was geslagen.

 21. Brrrrr. Het Oxford vaccin is een corona-spike-eiwit dat wordt ingebracht met de hulp van genetisch veranderde chimpansee-adeno-virussen. Die genetisch veranderde transportvirussen worden gekweekt op niercellen van menselijke embryo’s. Daar zijn tumorcellen aan toegevoegd om ze te laten groeien.
  Goede lezing van Capel vol opmerkelijke kwesties die we nooit horen van de overheid: https://www.bitchute.com/video/mgpJnZ7AzPIE/

 22. @ Rinus en @ Lammert

  Vroeger is echt voorbij .
  Nu worden bij voorkeur mensen op Mavo-niveau aangenomen , die het in hun karakter hebben om de baas te spelen over andere mensen .
  Ongeacht de aard van de opdracht voeren zij die gewoon uit .
  Mij is wel opgevallen dat een flink aantal mensen die niet zo zijn het Korps hebben verlaten .
  Door deze natuurlijke selectie houd je alleen de agressieve simlpo’s over , hetgeen zeer waarschijnlijk ook de bedoeling is .

 23. Over die nu al 9 maanden omstreden Corona-hysterie en het Covid-19 vaccin
  [200 verschillende] zijn de laatste woorden nog niet geschreven.

  Hoe gingen onze voorouders met dergelijke P[L]ANDEMIEËN om?

  Ik las opmerkelijke berichten waarmee de Regering, Artsen en Burgers nu nog hun winst kunnen doen:

  Bekend is: WHO en Artsen kunnen ook [inschatting] fouten maken met verbijsterende gevolgen:
  Dat bleek wel met die varkensgriep 2009 waar de Media breed over schreef.

  De Polen 2009 lieten zich toen als enige EU-Land niet gek maken. Geen vaccin en Tamiflu werd toegediend aan burgers dankzij een wakkere Minister van Volksgezondheid. Onze Minister Ab Klink deed wel mee met die gekte en kon vertrekken uit het Kabinet. Burgers lieten hem alleen met zijn zeer omstreden Vaccins 3x prikken en Tamiflu? Daaag!!

  Lees het boek: Wat artsen je niet vertellen. Auteur Lynne Mc Taggart vertelt in het boek
  ‘Wat artsen je niet vertellen’ over de gevaren van de moderne geneeskunde.

  https://www.juridischbureauletselschade.nl/
  http://www.juridischbureauletselschade.nl

  Medische fout VS derde doodsoorzaak – Jaarlijks sterven er ruim een kwart miljoen mensen door een medische fout in de VS. Alleen hart- en vaatziekten en kanker staan hoger op de lijst.

  Weet u nog: Zwangere vrouwen vertrouwden op de Medicatie van Artsen en baarden Softenon baby’s, kinderen zonder armen en benen.

  De grootste medische blooper aller tijden: in 1957 kwam een van de meest beruchte geneesmiddelen uit de geschiedenis op de markt. Thalidomide, beter bekend als Softenon, zorgde voor Vele duizenden misvormde baby’s.

  Nietsvermoedend slikten zwangere vrouwen het Nieuwe Middel tegen ochtendmisselijkheid, waardoor ongeveer 10.000 baby’s ter wereld kwamen met zwaar misvormde of verkorte ledematen. Ongeveer de helft van de getroffen kinderen stierf!!!

  Ik moest denken aan Miljoenen burgers die Onnodig in de Middeleeuwen omkwamen door de pest. Wat was de reden? Antwoord: Mensen leefden zo smerig en aten zo eenzijdig dat zij als eersten omkwamen tijdens die wereldwijde epidemie.

  Dr. Ignaz Semmelweis 1844 bracht ondanks veel tegenstand van collega’ s een omkeer te weeg in ziekenhuizen toen grote aantallen kraamvrouwen Niet Langer Stierven in het Kraambed omdat hij artsen leerde voortaan eerst Grondig Hun Handen Te wassen voordat ze vrouwen hielpen bij de bevalling en opnieuw handen wassen wanneer de arts een volgende patiënt hielp.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis

  Wie werden in alle eeuwen nauwelijks door de pest getroffen? Antwoord: Joden en Bijbel Getrouwe gelovigen die wisten wat JHWH had voorgeschreven als gezond voedsel in Leviticus 11.

  Joden poepten en piesten niet voor de deur maar deden dat op vaste plaatsen. Zij kieperden de Po niet leeg van tweehoog op straat maar op veilige plaatsen buiten de woonkernen.

  Lees maar mee…Deuteronomium 23:13 Iedereen moet een schepje in zijn uitrusting hebben. Als hij zijn behoefte doet, moet hij een kuil graven en de uitwerpselen met aarde bedekken. Zij namen ook regelmatig een bad. Mikweh voor de Sjabbat.

  Hygiëne? Handen wassen? Dat kwam bij de RK gelovigen niet op. Waarom niet? De geestelijkheid paters/priesters/nonnen waren net zo onwetend als het gewone volk en leerde gelovigen alleen maar die domme ontstellende draconische leer van de RK kerk.

  Lees de Lof der Zotheid van Erasmus.
  Lees de Kerk en haar kruis van Karlheinz Deschner voor nog meer Ontstellende Details.

  U heeft waarschijnlijk ook wel eens gelezen over die roomse monniken de Pijenpissers, omdat ze een uur in de wind stonken, hun lichaam zo verachtten dat ze hun ontlasting en pies zomaar lieten lopen als ze aandrang kregen.

  Geen wonder, de Bijbel was toen een verboden Boek, en zo kon de Pest toeslaan bij al die analfabeten door de RKK gecreëerd. Pas in 1967 werd door paus Paulus VI de Bijbel van de Index van verboden boeken afgehaald…

  In december 2014 verdween de Bijbel uit de Tweede Kamer. 2015 het Rampjaar van Angela Merkel: Wir Schaffen Das. Nederland en buurlanden kregen te maken met vele Tienduizenden “vluchtelingen” uit voornamelijk moslimlanden. Toeval???

  Terug naar het Chinese Corona virus…Nu zie je dagelijks die verwaande dikbetaalde Waanwijzen Ministers, Virologen van het RIVM met hun verschrikte gezichten op TV mensen bang maken ipv te vertellen hoe ze met goede medicatie en gezond leven niet alleen overleven maar weer optimaal kunnen leven!!!

  Hoe dan? Zorg voor een goede weerstand door gezond te eten en te drinken en dagelijks een theelepeltje vitamine C poeder, Zink, vitamine D te gebruiken. En zij leefden nog lang en gelukkig.

  Het beste middel tegen angst is verstand en geloof in God. Psalm 27.
  Ik lees in tijden van NOOD dan ook graag Psalm 27, 91 en 107 hardop!!!

  Tenslotte: Blijf altijd zelf goed nadenken wat u slikt/prikt na al die medische missers die de media onder de pet houdt!!!

 24. Eén nieuwe mutatie. Eén van de duizenden corona-types die sinds eind 2019 elkaar allemaal het veld uit slaan.
  Bedankt hè egoïstische en vaak hypocriete mondkapjedragers, voor het totaal in de war helpen schoppen van de natuurlijke resistentie/overdracht tussen burgers! Zo kan het Corona-virus achter de schermen verder broeien en sterker worden,
  en is een vaccin dus eerder de enige optie voor zwaar zieken.
  Het dodental gaat volgens mij straks pas echt oplopen.

  Het is hier dus ook ook egoïstisch in de zin ‘mijn virussen achter mijn mondkapje, die ga ik lekker niet met de bevolking delen!’

  Maar nu weer één officiële nieuwe mutatie. Vele burgers met ziektevrees/hypochondrie zullen via de huisarts, of met aanmoediging van familie wel snel de ziekenhuizen overbezetten en controle en nakijken opeisen waarna het ziekenhuis heus wel achterliggende ziekten kan vinden.
  Ziekenhuismanagers weer meer rijk omdat ze meer mensen met Corona kunnen diagnosticeren dankzij valse PCR-test, want dat zal wel de boosdoener zijn.

  Ik wacht nog steeds op nieuwsbericht dat ic-bed plekken wel vol bezet zijn, maar dat patiënten ook vaak gauw doorstromen naar andere (minder spoed) afdelingen.

 25. Jan B. Hommel moet steeds denken aan de “genetische hygiëne” van nazi-Duitsland (1933). Tal van mensen met “genetische afwijkingen” en psychiatrische aandoeningen dienden gesteriliseerd te worden, ook tegen hun wil. Artsen mochten dwang gebruiken en de hulp van de politie inroepen. Pruisen overtuigde het publiek door te wijzen op de enorme kosten die overheid moest maken om de “afwijkende” mensen te onderhouden. https://twitter.com/hommel_b/status/1346102719224946688/photo/1
  Er werden speciale rechtbanken voor ingericht, met geheime procedures, zgn. om de privacy en de vertrouwelijkheid van de slachtoffers niet te schenden (zo’n typische leugenachtige omkering).
  Enorm veel medici verklaarden zich bereid mee te werken. Men stond a.h.w. te dringen. Het ging immers om de gezondheid van de natie.
  Onwillekeurig moet je daaraan denken als je ziet wat er nu gebeurt en als je hoort hoe mensen pleiten voor sociale isolatie van de niet-gevaccineerden (terwijl ze zelf géén risico lopen volgens hun eigen idee dat het vaccin hen beschermt).

 26. Mexicaanse arts belandt op IC na coronavaccin Pfizer.
  Een Mexicaanse arts uit de noordelijke deelstaat Nuevo Leon is na het Pfizer-vaccin tegen het coronavirus op de intensive care beland. De arts kreeg last van ademhalingsproblemen en stuiptrekkingen, en heeft mogelijk encefalomyelitis, zo liet het ministerie van Volksgezondheid weten in een verklaring. Encefalomyelitis houdt in dat het brein en ruggenmerg ontstoken zijn.
  https://www.ninefornews.nl/mexicaanse-arts-belandt-op-ic-na-coronavaccin-pfizer/
  Ze willen een Dee populatie bereiken.?, of ben ik dan een complotdenker.?
  Angst is een slechte raad gever, maar moeten wij dan wachten tot er nog meer doden vallen?
  Is het hoogtijd voor een massaal volksverzet?
  Ja, ik weet het, veel vragen, maar blijven afwachten helpt ons ook geen stap verder.

 27. We hebben recht op een goede gezondheidszorg. We betalen immers hoge premies en hoge belastingen. Covid19 patiënten die écht ziek zijn, moeten verpleegd en behandeld kunnen worden. Dat is geen gunst; dat is een recht waarvoor men flink betaalt.
  Overheden maakten van de ziekenhuizen BV’s. Overheden lieten ziekenhuizen failliet gaan. Overheden bezuinigden op de zorg. Overheden sluiten noodhospitalen.
  Dus als er levens in gevaar zijn, ligt dat NIET aan de critici van het disproportionele beleid!

 28. @ Mo: 1:40 pm. Volledig met U eens. Maar de bevolking zal hier nooit iets van te weten komen, hoor. Het is zo vilein en schofterig, ik heb er geen woorden meer voor.

 29. De les van de kredietcrisis was toch: “Als een financieel product te mooi is om waar te zijn, dan klopt er iets niet”.?
  En wat doen overheden nu? Ze smijten met honderden miljarden om al die sectoren die in de puree zitten, financieel overeind te houden. Dan kan nooit goed gaan; die rekening komt een keer.
  Verbazingwekkend dat Duitsland maar door blijft gaan met die gekte. Een land dat bijzonder goed voorzien was van de nodige medische voorzieningen. Wel is sinds eind oktober het aantal vrije bedden met iets van 44% gereduceerd. Een heel vreemde actie.
  Die bedden schijnen onder het hoofdstuk ‘reserve’ te zijn geplaatst en tellen dan niet meer mee bij de percentages van de bezettingsgraad. Die bezettingsgraad wordt automatisch hoger als je statistisch bedden laat verdwijnen. Zie Wodarg, https://www.wodarg.com/

 30. Weer een fraai staaltje Nederlandse leugenachtige berichtgeving in de pers over Jeremy Clarkson. “Jeremy Clarkson had corona: Het was doodeng”. “Jeremy Clarkson vocht tijdens Kerst tegen Covid19.” “Jeremy Clarkson (60) vocht tegen corona: ‘Dacht dat ik alleen ging sterven in zo een plastic tentje’.”
  En wat zegt Jeremy Clarkson zelf?
  “Beste kranten. Ik “vocht” niet tegen Covid. Ik lag op bed en las een boek. Totdat het wegging.”
  Maand in maand uit krijgen we dat alarmisme over ons heen. Terwijl voor verreweg de meeste mensen de verschijnselen vanzelf weer vertrekken.
  Ook weer op “Met het oog op morgen” een totaal onwetende presentatrice die eindigt met de woorden “Laten we maar hopen dat we allemaal zo snel mogelijk het vaccin kunnen krijgen.”
  Die kritiekloze domheid.
  Een overheid die een hele economie tegen de muur rijdt en jongeren zelfs verbiedt elkaar te ontmoeten, moet eens ernstig bij zichzelf te rade gaan of zij niet op een schandelijk en immoreel pad terecht is gekomen.

 31. Video alweer verwijderd, iemand nog een alternatieve link?

 32. Code rood: alarm!
  Mensheid en planeet Aarde in gevaar!
  Decimering wereldbevolking, eugenetica en genetische manipulatie
  William Gates, de vader van Bill Gates, was een prominent leider van het ‘Planned Parenthood Project’ van de Rockefeller Foundation. Dit project staat decimering van minimaal de helft van de wereldbevolking voor. In plaats van een ethische familieplanning wil het de bevolking in arme landen decimeren met gebruikmaking van farmaceutische producten als vaccins en besmette voorbehoedsmiddelen. De familie Gates en de Rockefellers zijn namelijk ‘erg ongerust’ over het snel stijgende aantal mensen op de wereld. Op de mysterieuze ‘Georgia Guidestones’ staat geschreven dat er niet meer dan 500 miljoen mensen zouden mogen overblijven.
  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/code-rood-alarm-mensheid-en-onze-planeet-in-gevaar/

 33. Wat een stelletje gore schoften zijn dat daar bij Youtube. Waarom hebben ze deze video van Pierre Capel verwijderd ? Daar is geen enkele reden toe.

 34. @Bundy schreef:
  04/01/2021 om 1:38 am

  Te triest voor woorden dit, maar dit is landelijke realiteit. Mijn vader heeft jaren bij de politie gewerkt en in zijn laatste jaren was hij ook HOVJ. Hij zag de opleiding van agenten veranderen in negatieve zin. Agenten krijgen nu meer een opleiding in de trant van ‘leren in de praktijk’. Ik weet nog wel dat mijn vader door mijn moeder werd overhoord als het alleen al ging om wetkennis. Dit ging zo intensief dat mijn moeder de artikelen ook uit haar hoofd kende. Die vorm van leren is eruit, met als gevolg dat het grote gros van agenten niet alleen en gebrek aan wetkennis heeft, maar zeker aangaande de toepassing daarvan. De teloorgang van Nederland is op alle fronten zichtbaar en in het land der blinden is één oog geen koning meer…

 35. Deze video is verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden van YouTube.
  Echt hé

 36. Ik weet het zo allemaal nog niet, ze maken ons van alles wijs. Hopelijk zal de zomer wat beter verlopen, maar ik vrees dat er iets fundamenteel veranderd is in deze samenleving. Shalom

 37. Laten de mensen geen illusie hebben dat het beter gaat worden, dit is de eindstrijd die gestreden wordt en wat wij nu gezien hebben is helaas slechts het begin. Dit is de volgende stap:

  https://profusa.com/injectable-body-sensors-take-personal-chemistry-to-a-cell-phone-closer-to-reality/

  Ennuh, alles wordt geregistreerd:

  Citaat:
  “De reden waarom Nederland niet ook eerder kon beginnen met prikken, was volgens minister Hugo de Jonge het op tijd afkrijgen en testen van het IT-systeem. Daarin worden vaccinaties geregistreerd en moeten gegevens worden opgenomen over – bijvoorbeeld – redenen of omstandigheden om de vaccinatie niet te zetten, zoals een allergie. Ook moet het IT-systeem afspraken kunnen inplannen en moeten er priklocaties en gegevens worden ingevoerd, voor als er nog vragen zijn over het prikken”

  (Bron AD; https://www.ad.nl/binnenland/22-ggd-s-beginnen-eerder-met-vaccineren~aa21a9a8/)

  He? Registratiesysteem? Waarom zou de overheid zich bemoeien met een registratiesysteem van vaccinaties? Er is toch een systeem dat bijhoudt of je je prikken wel gehad hebt? Waarom van overheidswege nog een nieuw systeem ontwikkelen? Is wel duidelijk wat er staat te gebeuren, volgens mij krijgen straks alle niet vaccers een bezoekje van een stel gangsters, zoals deze man toen hij geen mondmasker droeg tijdens het winkelen:

  https://www.vkmag.com/magazine/politie_komt_aan_de_deur_voor_niet_dragen_mondkapje_man_wil_lekker_discussieren

 38. @ Bundy schreef:
  04/01/2021 om 1:38 am
  Triest en van lekker discussiëren zie ik niet veel. De man is overduidelijk enorm aangedaan en eerlijk gezegd speelt hij het niet slim. Het briefje wat hij bij heeft is wel goed maar dan geef je met een stalen gezicht het nummer van je huisarts, die mag toch niks zeggen. Plus je liegt dat je COPD hebt en laat een zogenaamde medicijnenlijst zien. Liegen doen ze in Den Haag ook met verve dus dat is prima. Dan laat je nog even blijken hoe jammer je het vind dat je je niet aan de voorschriften kunt houden vanwege je gesteldheid en kijkt daar ietwat triestig bij.
  Dan druipen ze gegarandeerd af.

 39. @ Polleke: 7:51 pm, op 3/1. Juist. En vanaf de Spoedwet in werking is getreden, zitten we feitelijk al in een dictatuur. Democratie=Dood, morsdood. En we weten welke partijen hiervoor gestemd hebben: VVD,CDA,D66,CU,PvdA,GL, en de SGP.

 40. Zo kun je het dus ook bekijken. Sowieso werkt de natuurlijke weerstand beter en effectiever dan een injectie. Intussen moeten miljoenen mensen al een natuurlijke weerstand hebben opgebouwd, maar daar hoor je de “autoriteiten’ niet over.
  Dan blijken er Nederlanders te zijn die uitsluiting van het openbare leven voor ongevaccineerden wel een goed idee vinden. Het is wel opvallend dat de inhumaniteit vaak zit bij de voorstanders van streng corona-beleid.
  Nu lopen we toch ook de supermarkten in zonder injectie??
  Bovendien: Die gevaccineerden voelen zich toch beschermd? Dus waarom willen ze dan de ongevaccineerden weren uit het leven???
  Waar is het nuchtere verstand gebleven. En waar de medemenselijkheid van die angsthazen.

 41. @Rick schreef:
  03/01/2021 om 11:04 pm
  Nogmaals een reactie van Rick,

  Ik heb in de jaren tachtig boeken gelezen over nano technologie die, als je ze nu zou lezen en begrijpen de rillingen over je rug nog steeds doen rijzen. Kan je nagaan hoe exceptioneel die technologie nu veertig jaar verder is gevorderd?
  Nano technologie zit in wasmiddelen, je shampoo, je voedsel, je kleding, in je lijf !
  Het is uitgezaaid als een kanker over de biologische wereld zoals we die herinneren voordat je 50 jaar of ouder bent geworden.
  Jongen mensen denken dat het normaal is maar het is een geheim in biolabtoria;s en de wiskunde gebleven sinds lage tijd.
  Het programmeren van nano deeltjes is echter reeds méér dan 30 jaar een bewezen feit alleen is het onthouden in publicaties.
  Als je jezelf in laat spuiten met een vaccin met nano deeltjes ben je ten dode opgeschreven.
  Doe wat je wilt, ik kom je niet reanimeren !

  @Rick: die bedenking maakte ik mij ook, want behalve nanotechnologie zijn ze ook met mind control al decennia bezig: hoeveel nano/nanieten hebben we misschien al in ons lichaam zitten zonder dat wij dat weten? En wat doet dat? Hoe beïnvloedt ons dat reeds?
  Dat is niet ondenkbaar…vooral als je nu ziet dat er blijkbaar maar weinig mensen nog over een normaal denkproces beschikken….dan denk ik: wat bezielt die mensen dat ze niet normaal meer (kunnen?) denken? Hoe komt dat?
  Wanneer is dat eigenlijk begonnen? Tegelijk met al die bedrieglijke, manipulatieve berichtgeving van de leugenachtige nepmedia? Die insinuaties, misleidingen en voorkauwen, verdraaiingen, natte-vingerwerk en ronduit waarzeggerij zonder enig fundament?
  Bewezen feiten worden straal genegeerd! Objectieve berichtgeving in msm bestaat gewoonweg niet meer! Journalistieke ethiek bestaat niet meer, informatieplicht tegenover de bevolking wordt openlijk aan de laars gelapt..
  Nu geloven ze leugenaars die eerst ‘wit’ komen vertellen en een dag later 180° omdraaien en ons het tegengestelde ‘zwart’ komen wijsmaken…ze ontmaskeren zichzélf en dan worden ze nóg steeds door mensen geloofd??
  Dat zou enkele jaren geleden niet gepakt hebben, dat zouden mensen niet geloofd en niet gepikt hebben!
  En dat vinden ze nu blijkbaar normaal?! Zit er iets in ons eten, drinken, de lucht?
  Bijna apathisch slikken de mensen alle leugens als zoete koek en gedragen zich als lamme schapen…ze gehoorzamen zonder te blaten..waarom?
  Maar uitkomen zál het, zoals alles…daarvan ben ik overtuigd.
  De kwestie is bij je zinnen blijven…gezond verstand erbij houden want het zijn duivelse valstrikken die gespannen worden door misleiding en er is inzicht nodig om er niet ingeluisd te worden.
  Op de eerste plaats onszelf verdedigen tegen deze monsterachtige aanslag op ons leven door dit gifvaccin…neen, de overheden hebben het niet goed voor met ons, we zullen onszelf moeten beschermen door dit vaccin te weigeren en best allemaal samen maar als het niet anders kan, dan zal ik alléen opstaan en de vrijheid en mijn recht op zelfbeschikking luidkeels opeisen en afdwingen.

 42. @ Anna schreef:
  03/01/2021 om 9:52 pm
  Dank Anna een inspirerend en troostend woord!
  GBY

 43. @ Mod nav Nieuw Begin 03/01/2021 om 10:26 pm
  Haalt u de brief van ene Erwin liever maar weg. Voordat Jensen antwoorden zou… de man is ongelooflijk druk. Voor ik antwoord zou krijgen als ik het al zou krijgen en bovendien wil ik hem ook niet belasten met contact zijn te krijgen met de heer Erwin van de brief
  Dank moderator voor uw moeite maar doet u de brief anders liever weg.

  MVG
  NB

  Verwijderd. Mod.

 44. Er zijn, vind ik, in voorgaand stuk een paar treffende gelijkenissen te vinden met de voorspellingen voor 2021 die Anno Mundi op Nieuwjaarsdag online heeft gezet. Voorspellingen lang geleden al gedaan door dhr. André Molenaar, die in 2011 is overleden (overgegaan) maar nog voor een aantal jaren vóóruit voorspellingen heeft achtergelaten.

  Zijn voorspellingen voor 2020 zijn in beschrijvende zin in hoge mate uitgekomen, zij het dat hij niet expliciet was in het noemen van het coronavirus en de pandemie. Wel in de wereldwijde gevolgen. Het artikel voor 2021 begint met een hoofdstukje getiteld *Corona. Dat wil ik hier graag onder de aandacht brengen via onderstaande link.

  Misschien verstandig om af te spreken dat we de rest van de voorspellingen daar, voorlopig nog maar even in de ijskast zetten? Omdat veel mensen het al moeilijk genoeg hebben met de hedendaagse realiteit?

  https://www.anno-mundi.org/

  .

 45. @ Polleke 03/01/2021 om 7:51 pm
  Ja dat was ook mijn eerste gedachte…zelfs als de rechter Rutte/ de Jonghe / en de rest van de 1e en 2e slaapkamers ongelijk geeft…nou dan maak je toch een wet waar iedereen behalve Geert Wilders mee in heeft gestemd …met die vreselijke fascistische NOODWET! Rutte ( ‘je moet gewoon je bek houden’) wie denkt u wel wie u bent door een heel volk in eigen huis gevangen te zetten op grond van een ziekte die niet meer slachtoffers maakt dan in andere jaren en zeker ver onder de grote doodsoorzaken ligt zoals hart en vaatziekten en kanker en verkeersslachtoffers waar nooit de maatschappij in lockdown werd gezet?
  Ja meneer Rutte, natuurlijk meneer Rutte premier van 1 M schaapjes…

 46. Nogmaals een reactie van Rick,

  Ik heb in de jaren tachtig boeken gelezen over nano technologie die, als je ze nu zou lezen en begrijpen de rillingen over je rug nog steeds doen rijzen. Kan je nagaan hoe exceptioneel die technologie nu veertig jaar verder is gevorderd?
  Nano technologie zit in wasmiddelen, je shampoo, je voedsel, je kleding, in je lijf !
  Het is uitgezaaid als een kanker over de biologische wereld zoals we die herinneren voordat je 50 jaar of ouder bent geworden.
  Jongen mensen denken dat het normaal is maar het is een geheim in biolabtoria;s en de wiskunde gebleven sinds lage tijd.
  Het programmeren van nano deeltjes is echter reeds méér dan 30 jaar een bewezen feit alleen is het onthouden in publicaties.
  Als je jezelf in laat spuiten met een vaccin met nano deeltjes ben je ten dode opgeschreven.

  Doe wat je wilt, ik kom je niet reanimeren !

 47. Dit college zou verplicht moeten worden voor alle bestuurders en overige ambtenaren in ons mooie vaderland! Hulde voor deze emeritus hoogleraar. Dit soort wetenschappelijk-100%-gedegen-zaken hoor je nooit in de popi-kletsshows van OP1 of via andere media en ik vermoed dat dierenarts Osterhaus ( die al 5,6 miljoen aan vaccins heeft verdiend:

  https://www.mediacourant.nl/2020/12/trijntje-oosterhuis-in-shock-over-graaiende-tv-viroloog-ab-osterhaus/

  maar ook Marion Koopmans ( Hoogleraar virologie, lid van het Outbreak Management Team (OMT), adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bij benadering niet deze kennis bezitten, ik hoor ze er tenminste nooit over.
  Het duizelt toch van de getallen…15 triljoen..wie kan zich daar nog wat bij voorstellen? Een videocollege van Capel van zeer hoog niveau. Chapeau!

 48. @ Moderator n.a.v. uw vraag: ‘ Heeft u daar toestemming voor om dat hier te publiceren ? Mod.’

  De uitzending van Robert Jensen is uiteraard publiek toegankelijk. De brief van genoemde ” Erwin ‘ heb ik vanaf mijn scherm overgetypt en daarna op uw site geplaatst omdat ik het goede verwoord vond de rol van de media in de berichtgeving rond corona en hoe dat overtrokken wordt. Het spijt me dat ik geen moment eraan heb gedacht dat deze brief publiceren een copyright probleem voor u zou kunnen opleveren! Jensen is fel anti corona maatregelen dus in dat licht kan ik me dat ook amper voorstellen. Maar doet u alstublieft wat u doet dunkt!
  MVG

  NB
  NB vraag de schrijver van de brief via Jensen toestemming. Mod.

 49. Een goed artikel met een goed onderbouwde video van prof Capel. Ik volg hem al een tijdje Interresant!

  De verpleegkundige waar hij mee begint is overleden.
  Dit is ; nadat zij niet reageerde op face book , via de overlijdens berichten uitpluizen door journalisten bevestigd.
  Zij reageerde met een zogenaamde auto immuunreactie wat prof Capel Goed uitlegt.
  Dit komt vaker voor bij mensen. ( sommigen hebben dit ook bij het eten van mosselen)
  Haar lichaam had waarschijnlijk ooit al eens eerder antistoffen tegen één van de componenten uit het Pfizer vaccin gemaakt waardoor ze nu zo heftig, zelfs dodelijk reageerde.

  Dit is ook het risico van het vaccin.
  Het werkt specifiek tegen deze éne virus “ model”… bij mutatie van het virus werkt het w.s.niet of minder waardoor een her vaccinatie nodig wordt.
  Met alle “ mogelijke “ gevaren die we bij deze verpleegkundige zagen en die Capel hier aanhaalt.

  Wat ook belangrijk is wat hij vertelde dat het alleen op het tijdstip van besmetting werkt, zit het virus eenmaal in de LICHAAMSCEL dan doet de vaccinatie niets meer.
  En dan kun je als gevaccineerde nog vrolijk rondlopen met virussen; in het gunstigste geval zelf niet ziek worden, maar wel anderen besmetten.
  Dit is waar Jaap van Dissel, van de papieren tijger RIVM aan refereerde!!!
  Dus weg is Covid 19 niet, met vaccinatie.
  Het CCP virus blijft gewoon onder ons, mogelijk op termijn zal het verzwakken maar weggaan nooit meer, dat doet het griep virus immers ook niet!

  Hij ( prof Capel ) vertelde “ fijntjes “ dat een preventief geneesmiddel tot nu toe niet is toegestaan. ( daar zit het grof geld verdienen zonder medische risico’s want die neemt de overheid voor hun rekening.
  En zelfs de EU staat daar garant voor. ( Sinds wanneer is Fransje virus deskundige ?)

  Ik zeg ==== vanaf nu ==== en mijns inziens zal dat tijdstip eenmaal ( hopelijk snel ) komen.
  Men wordt steeds meer en meer “ burgerlijk ongehoorzaam” de horeca wil open en andere bedrijven lijken ook te gaan kiezen voor hun financiële overleving.
  Dus zal de lock down op een gegeven moment eindigen.
  Al dan niet met burgerlijke ongehoorzaamheid.

  Vele mensen willen zich niet laten vaccineren, terecht met deze risico’s.
  Want……. en dat is heel belangrijk===== de dierproeven zijn overgeslagen, bij vorige ontwikkeling van dit soort vaccins hebben ze dieren geherinfecteerd met het virus en toen gingen ze allemaal dood. Toen is besloten om mRNA nooit op mensen toe te passen, en nu…..? . ( Bron een interview met Dr Elons)
  Vorige week stond in mijn krant dat het Oxford vaccin was begonnen met dierproeven, Oxford had een voorsprong dus “ even tijd” voor dierproeven onderzoek, toen collega farmaceuten hier achter kwamen moesten ze het dierproeven onderzoek staken. ( was het hier tijd is geld ?? ) Oxford heeft ook de tegenslag van myelitis gehad….
  ( Oxford is nu Astra zenica)
  Hoe zullen mensen dan reageren op een herbesmetting, met het virus?
  Nu de dier proeven zijn overgeslagen?
  Zoals deze verpleegkundige!?!? In Amerika?
  Dat is niet ondenkbaar!

  Het tijdstip van burgerlijke ongehoorzaamheid kan het noodzakelijk maken dat de overheid het niet meer “ in de hand” heeft en dan waarschijnlijk door de artsen gedwongen zullen worden tot het overgaan naar PREVENTIEVE medicijnen.
  Dit zijn Hydroxychloroquine en Ivermectine!
  Ze zijn voorradig en ze werken mits in een vroeg stadium toegepast.
  Dus testen; bij positief, meteen Hydroxycloroquine of ivermectine kuur, en het probeem zal een grote goede ( en goedkope) wending nemen.

  Waarom horen we het OMT hier niet over.

  Ik ben van nature geen complot denker ,maar hier zijn zulke grote en vooral duidelijk opzichtige geld belangen in het spel, dat ik van mening ben dat dit een groot wereld wijd ontregelend complot is.
  ( overgewaaid uit China, en dan te bedenken dat de EU op het punt staat een handels overeen komst met China te sluiten ! Één grote Schande!!! Met de kennis van de Oeigoeren en de Falong gong )

  Het zal in de wereld één grote chaos worden.
  Dit lijken de “ geboorte weeën” hiervan.
  Blijf vooral jezelf, wees voorzichtig, en geniet van de mensen die je lief zijn en de dingen rondom je.
  Ik zie hier duidelijk de woorden die onze Schepper ons heeft nagelaten in Zijn Woord de Bijbel, werkelijkheid worden.
  Hef dan je hoofd omhoog en weet dat onze Verlosser in aantocht is.
  Blijf Hem verwachten.
  Shalom
  Anna

 50. @Ron schreef:
  03/01/2021 om 7:00 pm
  “Nog iets vergeten. Ben je gevaccineerd test je mogelijk positief op aids.”

  Als je de griepprik, of beter het griepvaccín, hebt gehad, dan test je ook positief op het coronavirus…zo kunnen ze het coronavirus levend blijven houden voor de maatregelen want dat is het doel: gehoorzaamheid door de maatregelen, dictatuur door de maatregelen, controle door de maatregelen die….TIJDELIJK gingen zijn…weten we dat nog?
  Alles wordt uit de kast gehaald om deze coronahoax te kunnen blijven rekken!
  Dat sommige mensen schapen zijn, dat was al geweten…..maar dit slaat alles: buren die vrijwillig in de koude buiten in tuinstoelen zitten mét mondmaskers op om Kerstmis te vieren…anderen hebben zelfs een partytent opgezet om hun kinderen met kleinkinderen om de beurt te ontvangen….terwijl er in geen velden of wegen blauw te zien was om te controleren….zo gehoorzaam zijn de schaapjes al dat ze vanzelf al met de poten omhoog gaan liggen, zo bang zijn ze, waarschijnlijk voor de hoge boete niet meer voor het virus, dat ze zich zo laten manipuleren….ongelooflijk…
  En die virusmutatie?
  Wel, niks nieuws onder de zon dat dit virus muteert….dit is normaal te noemen….de meer dan 500 gekende griepvirussen muteren ook voortdurend en daar kunnen ze ook niet juist gokken om het juiste vaccin in de jaarlijkse seizoensprik te krijgen.
  En dan geven de domoren achteraf ook nog toe ook dat ze verkeerd gokten waardoor de griepprik niet gewerkt heeft..onvoorstelbaar…
  En het zet wél elk vaccin op de helling want hoe kunnen ze nu het juiste vaccin maken als het virus steeds muteert? Gaan ze dan elke maand, elke week en dan elke dág vaccineren? 2, 3x per dág? Haha, kassa kassa? Te belachelijk voor woorden en hardstikke en knettergek.
  Wat zou dan het nut van een vaccin kunnen zijn voor de bevolking? Groepsimmuniteit? Dat is er al….dus het nut? Juist: NUL, nougabollen, nikske…erger gokken dan in het casino met je gezondheid en zelfs je leven als inzet…..mij is die prijs te hoog…dan waag ik liever mijn kans om terug normaal en zonder angst, te blijven leven zónder die experimentele gifspuit en zonder proefkonijn te zijn voor de mengele-farmaceuten…
  We gaan toch allemaal ooit dood, dan liever gezond en zonder te gokken met de onbekende nevenwerkingen door een experimenteel, preventie vaccin want je moet het nu ook niet zelf gaan zoeken, hé? Ik toch niet….;)

 51. Hallo,

  Mijn vraag aan Xandernieuws of ze ook een grote (korte samenvatting) lijst hebben van alles omtrent deze valselijk opgezette Corona-pandemie en maatregelen?
  Ik begrijp dat jullie dat misschien niet zomaar kunnen plaatsen zonder de onderbouwing en bronnen, maar misschien dat het op een andere manier kan.

  Ook een vraag aan andere website-bezoekers of jullie ook een kort geschreven samenvattingen lijst hebben bijgehouden. Of misschien wel een link naar website?

 52. Als je andere mensen jou keuzes en/of angsten laat bepalen en…
  Jij andere mensen jou keuzes en angsten in zaait, dan leef je niet.

  Wie ‘het’ wil behouden die zal ‘het’ verliezen !

 53. Ik denk dat de nieuwe besmetting het bestaande Covid-19 virus is dat met MERS is aangevuld en dus Covid-21 heet. Vandaar dat de naam Covid-21 nog niet genoemd is, maar pas ter sprake komt, wanneer mensen zijn ingeënt en massaal doodziek worden, zogenaamd van het nieuwe en gemuteerde virus. Dat is dan ook denk ik de reden dat de gevaccineerde mensen niet van besmetting zijn vrij gewaard, want dan klopt die bewering, van zowel Bill Gates, de WHO en de regering, en dat zal dan ook zijn reden hebben.

  Over de theorie, dat gevaccineerde mensen het “virus” dragen, zat ik onlangs ook al over na te denken en zou eigenlijk een logische oplossing zijn om het door te voeren plan ongemerkt plaats te laten vinden. Het plan Rockefeller Lockstep 2010 is tot in details uitgedacht, maar niet elke stap komt aan het licht. Dat zou betekenen dat ingeënte mensen, de niet ingeënte mensen (de weigeraars) kunnen besmetten. Geniaal uitgedacht en dat betekent dan ook dat niet iedereen hoeft te worden ingeënt en zich daarop concentreert en discussieert en eigenlijk een soort van afleidingsmanoeuvre is.

  Er is dus nog een reden om je niet te laten inenten en nog belangrijker; niet meer met ingeënte mensen om te gaan. Zij zijn dan de bron van besmetting en worden eigenlijk ongemerkt de mensen die andere mensen het leven ontnemen, terwijl zij juist het tegenovergestelde willen bereiken. Dit wordt dus een heel cruciale en gevaarlijke tijd, een tijd van goed oppassen en ingeënte mensen vermijden.

  Dat zou betekenen dat MERS in de onlangs ontwikkelde vaccinaties zit en dat MERS het geheime ingrediënt is. Voor 10% was het vaccin immers geheim. Vandaar dat de proeffase kon worden overgeslagen, inentingen in recordtijd klaar waren en inentingen snel kunnen plaatsvinden. De vaccins waren dus al klaar.

  Wat is die Bill Gates toch een slim mannetje, maar hij zal het vast en zeker niet alleen hebben uitgedacht. Dan zijn al die mensen en organisaties die vaccinaties promoten, toedienen of verplicht stellen, medeschuldig aan genocide. Zo te zien zijn wij er nog lang niet vanaf en hopelijk kunnen wij het navertellen.

  Dan is het ook goed te begrijpen waarom mensen in de gezondheid, verzorgend personeel en doctoren snel ingeënt moeten worden. Mensen die in deze tak werken zijn onmisbaar, staan centraal in de “pandemie” en worden dus zonder dat zij het weten de spil van de toekomstige besmettingen.

  Beste mensen verspreid deze theorie en wees het team van Bill Gates een stap voor.

 54. “Zou de minister overigens weten dat frikandellen* voornamelijk van afvalvlees zoals varkensdarmen worden gemaakt? Weet hij misschien ook dat ieder mens er volkomen vrijwillig voor kan kiezen om zo’n geval in je lichaam te laten verdwijnen, al dan niet met uitjes en saus?”

  Of dat veel mensen in de jaren tachtig daar al een televisieprogramma over hebben gezien en het om die reden niet meer eten? En wil De Jonge hiermee ook zeggen, dat programma’s als ‘Keuringsdienst van Waarde’ nonsens is. Of een gezonde levensstijl met bewusme der ingrediënten? Die man houdt ons met het vaccin geen worst, maar een frikandel voor.

 55. @ Hoeder 03/01/2021 om 6:30 pm
  U heeft vast de jarenlange strijd van Prof. Bob Smalhout gevolgd tegen de Mammoetwet! Ben het uiteraard volkomen met u eens. Wie de islam als moslim wil verlaten wacht een mogelijke dood maar in onze westerse beschaafde wereld is een soortgelijk mechanisme werkzaam immers een professor , arts of wetenschapper ( maar ook verpleegkundige ) die kritische vragen stelt bij dit fascistische corona beleid van deze regering ( waar 3 Christelijke partijen ‘ja’ tegen zeggen ) kan geroyeerd worden , kan ontslagen worden, kan de baan verliezen of wat voor carrière mogelijk ook verder wel vergeten:

  https://www.rtvoost.nl/nieuws/1487024/Neuroloog-Jan-Bonte-uit-Dalfsen-weggestuurd-door-Rotterdams-ziekenhuis

 56. Eindelijk iemand die het complementsysteem aanhaalt. Ik vind dit ook zwaar onderbelicht in het hele verhaal. Ik heb in het verleden een essay opgezet voor de bepaling van terminaal complement. Het is dan ook smullen om deze man te horen spreken. Zijn nuance spreekt mij enorm aan. Chapeau!

 57. Er is niks aan de hand- de Jensen show #280 ( 33.20 m/s )

  https://jensen.nl

  ( onder andere met de suggestieve krantenkop: ‘Sinds 1945 stierven er niet zoveel nederlanders in één jaar’…maar dan met de echte feiten sinds 1945:
  -dat de bevolking in Nederland bijna is verdubbeld ( van 9 M naar 17 M )
  -het aantal 80 plussers bijna is vervijfvoudigd
  -in 2019 stierven er relatief weinig mensen ( inhaaleffect)

  En ook bijvoorbeeld met de vraag waar is de influenza gebleven?
  Jensen zegt gewoon waar het op staat: alles wordt nu covid genoemd maar het is gewoon FLU !!! Gewoon influenza! We worden ongelooflijk in de maling genomen!

 58. Zojuist bekend geworden:
  ‘Reizigers die uit hoge risicogebieden in het buitenland terugkeren naar Nederland, moeten alsnog bewijs van een negatieve coronatest laten zien. Het kabinet laat zondag in een verklaring weten deze verplichting door te voeren met de spoedwet, nadat het vorige week een kort geding hierover had verloren.’

  M.a.w., de rechtsstaat is zojuist overleden en ten grave gedragen door Rutte & De Jonge: “Als we geen gelijk krijgen van de rechter, jassen we er gewoon even een spoedwetje doorheen!’

  Volgens mij heet dat dictatuur … Of ben ik nu een complotdenken? Enne .. het wachten is nu op een ‘spoedje vaccinatieplicht’.

 59. Nog iets vergeten. Ben je gevaccineerd test je mogelijk positief op aids.

 60. Hoe gaat het in zijn werk?

  Er is een nieuw supergemuteerd virus.

  De vaccinatie´s zijn gestart.

  Alle geïnjecteerden zullen sterven, en die hoop doden wordt dan toegeschreven aan het ‘nieuwe virus.

  Ik kan dat zien, waarom kunnen anderen dat niet zien?

  Overigens verwijst de benaming vaccin, vanuit het Latijnse, naar ‘vee.’
  (schapen, zijn vee)

 61. Het Franse bedrijf bioMerieux mag een nieuwe coronatest gaan produceren die onderscheid zou kunnen maken tussen het coronavirus en de griep, meldt de Oostenrijkse publieke omroep ORF. Dit roept de vraag op of we tot dusver niet in staat zijn geweest om corona te onderscheiden van griepvirussen.

 62. In Belgie zegt De Voorzorg ziekteverzekering het volgende. De vaccinatieschade is gedekt als JIJ kan bewijzen dat het van het vaccin komt. Het antwoord zal zijn; Wat ken jij van geneeskunde? Heb je een diploma in de geneeskunde? Professioneel behandeld met homeopathie geneest het corona. Gevolg NUL opnames, NUL revalidaties, NUL verwikkelingen. Bij de mensen met verwikkelingen na allopathische behandeling verkort het de revalidatie en geneest de chronische symptomen. Preventief gegeven VOORKOMT het IEDERE vorm van corona of het nu Europese, Britse, Zuid Afrikaanse, Aziatische of wat dan ook is.Britse regering: geen aansprakelijkheid voor Pfizer als Britten worden geschaad door COVID-vaccin
  09 december 2020
  Met de eerste COVID-19-vaccins die al in het VK zijn goedgekeurd en bijna klaar zijn om uit te rollen, heeft het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg Pfizer schadeloos gesteld van elke aansprakelijkheid als iemand door het vaccin zou worden verwond.
  Independent meldde dat Britse ministers de afgelopen weken druk zijn geweest met het wijzigen van wetten, zodat Pfizer en de andere vaccinbedrijven niet kunnen worden vervolgd door patiënten die schade hebben opgelopen, of door families waarvan de leden kunnen overlijden aan complicaties als gevolg van het vaccin.
  Britten hoeven niet eens te overwegen om gezondheidswerkers of iemand anders die het vaccin toedient of ermee werkt, aan te klagen, omdat ook zij nu worden beschermd tegen elke aansprakelijkheid voor schade. Tijdens een persconferentie weigerde de gedelegeerd bestuurder van Pfizer “uit te leggen waarom het bedrijf een vergoeding nodig had”, meldde Independent.
  Pfizer weigerde ook te zeggen wanneer de volledige gegevens van de klinische onderzoeken van het vaccin zouden worden gepubliceerd.
  De EU heeft de wet aangepast op genetisch gemodificeerde stoffen voor het vaccin gemaakt met drie cellijnen van geaborteerde foetussen.

 63. Recent vroegen we ons af waarom niets meer werd vernomen van prof Pierre Capel …. et voilà… nu niet meer dus …
  Fricadellen en fricandeau worden niet gegeten door vegetariers en veganisten …. en die mogen het kannibalistische vaccin alleen al daarom niet.

  Een kat in nood maakt rare sprongen, maar kat in nood de J. spant wel de kroon met het van schrik bombarderen van het
  dubieuze vaccin tot staatsgeheim: geen zinnige mens wil een staatsgeheim geinjecteerd krijgen.

 64. Synthetische stoffen rechtstreeks in de bloedbaan brengen, is gewoon crimineel. Vaccinaties zijn daarom puur misdadig. En dat terwijl een mens een immuunsysteem heeft dat ons te allen tijde beschermt. Het hele Rijks Vaccinatie Programma moet de prullenbak in. En degenen die zich laten vaccineren tegen Corona zouden opgenomen moeten worden in een psychiatrische inrichting. Maar door de Mammoetwet kunnen mensen niet meer zelfstandig nadenken.

Comments are closed.