Britse vrouw gearresteerd na filmen in leeg ziekenhuis

—————————————————————————————————————————————-

Video van lege gangen en afdelingen is op dit moment nog niet geblokkeerd – Minder mensen in ziekenhuizen en IC’s dan 1 jaar geleden

—————————————————————————————————————————————-

(14.35) – Een Britse vrouw is gearresteerd nadat ze een ziekenhuis binnenging en filmde hoe leeg het daar was. Eerder dit jaar waren er ook in Nederland mensen die ziekenhuizen binnengingen of opbelden, en vrijwel nergens de crisissituaties tegenkwamen waar de media bol van stonden. ‘Dit is een schande,’ zei de vrouw op het filmpje, dat ze online zetten. ‘Het is hier zo doods… Al die mensen in ons land die wanhopig wachten op een behandeling voor kanker en hartkwalen. Echt, dit maakt mij zó boos.’

In het filmpje is te zien hoe de vrouw door vrijwel lege gangen van het Gloucestershire Royal Hospital loopt, en filmt hoe hele afdelingen zonder patiënten zijn. Ze toonde zich geschokt. ‘Ik had meer mensen verwacht, maar er is echt helemaal niemand.’

De 46 jarige vrouw zou na het online zetten van het filmpje gearresteerd zijn, en zijn aangeklaagd vanwege het verstoren van de openbare orde. Ze is op borgtocht vrijgelaten, en op voorwaarde dat ze zich niet meer in een ziekenhuis laat zien, tenzij ze zelf in een medische noodtoestand terecht komt.

Minder mensen in ziekenhuizen en IC’s dan 1 jaar geleden

De Britse autoriteiten blijven net als de Nederlandse volhouden dat de gezondheidszorg ‘overspoeld’ dreigt te worden met Covid-19 ‘besmettingen’. De National Health Services zeggen dat er nu meer corona patiënten in het ziekenhuis liggen dan in april, maar officiële statistieken bewijzen dat de ziekenhuizen inderdaad leger zijn dan een jaar geleden om deze tijd. 89% van de bedden zijn bezet, tegen 95% in december 2019. Ook op de IC liggen minder mensen dan het 3-jarige gemiddelde.

Eveneens net als in Nederland: de speciale corona noodziekenhuizen, die honderden miljoen kostten en werden gebouwd om de ’toevloed’ van patiënten te kunnen verwerken, zijn nooit gebruikt, en worden nu bijna allemaal ontmanteld.

‘Slechts 377 gezonde mensen onder de 60 aan Covid gestorven’

Veel mensen vroegen zich in het voorjaar tevens af waarom verplegers intensief geoefende en nauwgezet geregisseerde dansjes op social media moesten zetten, terwijl familieleden met kanker geen behandeling in de (lege) ziekenhuizen kregen, omdat die voor Covid waren gereserveerd. (1)

De Britse presentator van TalkRadio zei onlangs dat uit de officiële NHS cijfers blijkt dat er maar 377 gezonde mensen onder de 60 aan Covid-19 zijn gestorven. ‘Triest voor hen, maar we gingen in lockdown vanwege een virus waar bijna alleen maar erg oude en zieke mensen aan sterven.’ (2)

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Summit News

Afbeelding (illustratief):  sungmin cho , Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Henk 50 schrijft: De directie van het ziekenhuis (Gloucester Royal Hospital) heeft aan de lokale kranten een overzicht gegeven van de bedbezetting in de week rond kerst…. Wij van WC eend adviseren WC eend!

 2. @ Mattheüs: Het betreft het Gloucester Royal Hospital. In de lokale kranten wordt dit bericht ook gemeld. Mevrouw heeft niet op de IC’s gefilmd, daar kun je sowieso erg moeilijk komen. Volgens de berichten maakte ze de film in de gangen van de Eerste Hulp en een polikliniek. In de ziekenhuizen in de VK, maar ook in Nederland, mag je op geen enkele afdeling filmen of foto’s maken, vanwege het recht op privacy van de patiënten. Ik ben ook wel eens ’tot de orde geroepen’ door een bewaker toen ik een foto maakte in de hal van een ziekenhuis. Het ging gewoon om een kunstobject, maar dat mocht ook niet, ik had eerst schriftelijk toestemming moeten vragen.
  De directie van het ziekenhuis heeft aan de lokale kranten een overzicht gegeven van de bedbezetting in de week rond kerst.

 3. Hier in het hoge noorden ook gewoon “rustig” in de ziekenhuizen. Ik ben afgelopen week nog normaal geopereerd aan iets niets noodzakelijk, en alle afspraken etc gaan nog steeds gewoon door.

  Zou u de naam van het ziekenhuis willen noemen ? Mvg. Mod.

 4. In wat voor een ziekenhuis heeft deze vrouw gefilmd? Weet iemand de naam van dit ziekenhuis? Ik zou deze info graag willen hebben voor ik er een oordeel over kan hebben. Het zou namelijk wel eens kunnen zijn dat dit alleen maar een Physiotherapie ziekenhuis is, en dat er in dit ziekenhuis helemaal geen ic is.

 5. Mattheus 24:7

  “Want het [ene] volk zal tegen het [andere] volk opstaan, en het [ene] koninkrijk tegen het [andere] koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentiën, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.”

 6. Gisteren het nationale aftelmoment op de NPO gezien. Wat een totale schaamteloosheid met dansende zorgmedewerkers. Daarom moest dus de zorg worden beperkt, ze moesten danspasjes instuderen.

 7. Ik heb het filmpje van twitter gedownload en via whatsapp weer aan 50+ mensen doorgestuurd.
  even een tip voor ieder die dit ook wilt doen:
  https://www.savetweetvid.com/nl
  Link in venster plakken, de rest wijst zich vanzelf…en ook jij stuurt het door en draagt bij aan de beëindiging van deze waanzin.
  De opstand begint bij jou! Fijne jaarwisseling voor iedereen!

 8. Ik kom voor mijn werk in allerlei ziekenhuizen en zorginstellingen (oost Nederland) inderdaad allemaal heel rustig ook de IC ze liegen gewoon.
  Maar 1 pluspunt iedereen die het virus heeft gehad hoeft natuurlijk geen vaccin.
  En volgens het RIVM zijn dat er dagelijks heel veel 🙄.

 9. Vraag: waarom de kleur zwart voor uw jaaroverzicht ipv een mooie, positief stemmende pastelkleur?

 10. Dat de overheid eens stopt met nieuwe regeltjes uit te vinden, ze hebben hun doel ruimschoots bereikt: de politieke politiestaat. Het is toch niet meer normaal: in Belgie zijn mensen betrapt bij een haarkapper 750€ boete…..de politiekers en virologen lopen er met een perfect kapsel bij, zouden die allemaal met een haarkapster getrouwd zijn?
  Vroeger werd er bij de dood van een koning gezegd: de koning is dood leve de koning. Nu zegt
  men de parlementaire democratie is dood leve de politieke politie dictatuur.

 11. @ ronjaspers: 4:11 pm. Dat heeft U volkomen terecht geantwoord. Dat steekt er achter deze P(l)andemie. De NWO en de globalistische elite werken hier naar toe, met de verradende regeringsleiders en politici.

 12. patiënten zitten vast in het restaurant aan de oliebollen en sterke drank

 13. De corona hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep.Het afpakken van onze mensenrechten,vrijheden,het slopen van de economieen.Ook wilde satanische globalistische elite die op deze aarde regeren (1%) ongeveer 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Hiervoor worden de dodelijke corona vaccinazi,s gebruikt,de satanische elite willen een communistische N.W.O./great reset.

 14. Een rapport heeft bevestigd dat noodziekenhuizen in het VK worden ontmanteld en verwijderd, ondanks claims van de overheid dat ziekenhuisopnames door coronavirus een niveau HOGER hebben bereikt dan tijdens de eerste golf van de pandemie in maart en april.

  De rapporten in de Daily Mail en de London Telegraph merken op dat de faciliteiten, bekend als ‘Nightingale-ziekenhuizen’, opgezet in grote conferentiecentra en andere opslagruimten, ‘stilletjes uit elkaar worden gehaald’ omdat er GEEN PESONEEL is om ze te runnen.

  Ondanks dat de zeven faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk maar liefst £ 220 miljoen kosten om op te zetten en uit te rusten, hebben de ziekenhuizen tijdens de gezondheidscrisis bijna volledig leeg gestaan.

  https://summit.news/2020/12/29/reports-emergency-hospitals-dismantled-despite-claim-hospitalizations-worse-than-first-wave

 15. Ik geloof dat hier in Nederland ook 4 geheel lege ziekenhuizen staan.

 16. Weet niet wat ik hiervan moet denken. Het is te stil zelfs de shop is gesloten en zie nergens een teken van leven.( geen verplegend personeel, geen mensen bij de balie zelfs buiten is het stil) De vraag blijft dan: Is dit ziekenhuis buiten gebruik??

 17. misschien waren ze het ziekenhuis aan het ontsmetten nu het met nieuwjaar Brexit een feit is? Wat is nu het nut van een leeg ziekenhuis? Ik dacht juist als in Nederland dat de ziekenhuizen zo vol waren dat m’n moeilijke keuzes moesten maken, kwestie van leven en dood? Ik kan niet meer volgen hoor! Ik ga op vakantie naar Engeland met een visum, als de treinen rijden tenminste. Shalom

Comments are closed.