Duitse ouders kunnen kind kwijtraken als dat zonder gezondheidscertificaat op school komt

—————————————————————————————————————————————–

Duitse deelstaat Thüringen heft per 6 juni juist ALLE lockdowns en social distancing op, tot woede van aangrenzende deelstaat Bayern

—————————————————————————————————————————————–

De omvorming van de Europese Unie in een nieuwe DDR politiestaat is al jaren aan de gang, en is sinds 2020 in de allerhoogste versnelling gezet. In de Duitse deelstaat Sachsen hebben ouders een brief thuis gekregen waarin staat dat hun kind iedere dag verplicht met een ondertekend gezondheidscertificaat op school moet komen. Ontbreekt dat, en wordt het kind dan niet onmiddellijk opgehaald, dan kan de staat zo’n kind onder staatstoezicht, zoals in een tehuis of pleeggezin, plaatsen. De volgende stap is dat dit certificaat wordt gekoppeld aan een verplichte corona vaccinatie, wat de Duitse wetgeving reeds mogelijk maakt.

Ouders moeten iedere dag een nieuw certificaat ondertekenen waarop zij verklaren dat hun kind niet besmet is met Covid-19. Veel Duitsers reageerden zowel woedend als bezorgd op de maatregel, de zoveelste in een serie waarmee het ouderlijke gezag door de staat stapsgewijs wordt afgebroken – precies zoals in de communistische DDR het geval was.

Ondertekende gezondheidsverklaring, of naar tehuis

‘Vanaf 25 mei kan de school een kind zonder dagelijks ondertekende gezondheidsverklaring niet accepteren,’ staat er in de brief. ‘Als uw handtekening voor die specifieke dag ontbreekt, bent u als ouder verplicht om uw kind onmiddellijk van school te halen. Als u dat niet doet, dan is de school uiteindelijk verplicht om de autoriteiten in te schakelen – tot het punt waarop uw kind onder toezicht wordt geplaatst.’

Een Duitse juridische overheidssite vermeldt dat dit ‘de tijdelijke plaatsing van kinderen of adolescenten in een tehuis of pleeggezin’ is. ‘Jeugdzorg kan deze maatregelen nemen als het welzijn van het kind in het gezin gevaar loopt. Hoe lang het kind uit het gezin wordt geplaatst, moet individueel worden bepaald.’

‘De regering is nu echt helemaal gek geworden’

De onafhankelijke journalist Miró Wolfsfeld uitte zware kritiek op deze ‘autoritaire (machts)greep’ van de overheid onder het mom van het coronavirus. ‘Het invullen van het gezondheidscertificaat is nog niet eens het ergste, maar wel waar de ouders mee worden gedreigd als ze dat vergeten, of als ze dat simpelweg niet willen. Niet meewerkende ouders worden door de deelstaat Sachsen bijzonder ernstig bedreigd.’

‘De school is verplicht om de autoriteiten te bellen, wat ertoe kan leiden dat het kind onder toezicht wordt geplaatst. Ja, u leest dit goed. Ze dreigen echt kinderen van hun ouders af te pakken als ze dat stomme formulier niet ondertekenen en niet meegeven aan hun kinderen. Hieraan zie je dat de regering echt helemaal gek geworden is. Eerst worden we constant in de gaten gehouden met wie we uit eten gaan, en waar en wanneer. En nu dreigt de regering onze kinderen onder toezicht te plaatsen.’ (1)

Roodgroen geregeerde Thüringen heft alle maatregelen juist op

Sachsen (2,2 miljoen inwoners) wordt geregeerd door een linksgroene coalitie van christendemocraten, groenen en sociaaldemocraten. De aangrenzende deelstaat Thüringen (2,15 miljoen inwoners) heeft zelfs een extreemlinkse ‘roodgroene’ regering (linksen, groenen, sociaaldemocraten), maar die slaat juist een heel andere koers in. Op 6 juni worden alle lockdown en social distancing maatregelen namelijk opgeheven, inclusief het anderhalve meter afstand houden en het dragen mondkapjes, wat Thüringen op forse kritiek kwam te staan van Bayern, een andere aangrenzende deelstaat.

Thüringen heeft echter wèl naar de statistieken gekeken, en geconstateerd dat slechts 0,14% van de bevolking met corona werd besmet (2941 mensen), en slechts 0,008% is overleden (158 doden). Dat zijn cijfers die ver onder het niveau van een gewone jaarlijkse griep liggen. (2)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Thueringen via Armstrong Economics

Afbeelding: klimkin , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

22

 1. Onze kleinkinderen 16 jaar niets van weer gehoord door deze systeem schandalig moeders zijn de baas het laatst van verleden jaar is de oudste geweest bij vader en bij ons geweest hij is gewoon kapot gemaakt door de instantie,s hij staat er weer onder door moeder en opa, ineens nooit iets van weer gehoord! Schandalige wereld maar er is een God die rechtvaardig is. die dit op hun geweten hebben komen allemaal voor die grote rechter te staan daar komen ze niet onderuit Het heeft ons 25 duizend euro gekost om dit schandalig systeem in stand te houden !!

 2. Voor alle duidelijkheid, uithuisplaatsing van kinderen gebeurt op grote schaal in Nederland, maar helaas door vele verzwegen. Schattingen spreken over 10.000 kinderen vanaf jaren 50.
  Op eerste plaats, van kinderen blijf je af, dit is een grote misdaad tegen ouder, kind en samenleving.
  Deze opdrachtgevers en allen die haar aan meewerkten hadden voor vele jaren achter de tralies gemoeten.
  Ten tweede, het is mijn ouders en mijzelf overkomen in 1974.
  Mijn vader was accountant, hij wist te veel van hooggeplaatste mensen, bovendien waren mijn ouders streng praktiserend Rooms katholiek, toen al een gruwel voor zowel overheid, maatschappij en kinderbescherming.
  Wij zikn met grof geweld afgevoerd, gewapende politie agenten vielen binnen tegen een weergaloos gezin met 12 kinderen tussen 0 en 14 jaar.
  Mijn moeder werd platgespoten en samen.met mijn vader afgevoerd naar Raalte.
  Hoewel kerngezond, Mijn vader was ze er hoogbegaafd, kregen zij paar maanden daarna onterecht een KZ aan hun broek.
  Toen dit nieuws bijna de kranten zijn ze op aandringen van die inrichting kunnen ontsnappen naar België, later konden ze weer terug.
  De verantwoordelijke zijn veroordeeld, maar uithuisgeplaatst van ons is ondanks uitspraak van Gerechtshof Arnhem in oktober 1975 niet gebeurd.
  Kortom, wij zijn vanaf november 1974 gegijzeld door jeugdbescherming, mdw jeugdzorg Betanie en kinderrechters van rechtbank Roermond.
  Verkrachting,en sexueel misbruik, verwaarlong geestelijk en lichamelijk geweld werden ons deel.
  Daarnaast nog twee zelfmoorden, vele pogingen, rhs, volledig verminkte levens, veel lijden en verdriet.
  De mensen vonden het best, we waren maar stel kinderen.
  Niemand kwam voor onze rechten op.
  Ik bedoel dit gebeurde legaal midden jaren 70 en 80.
  In Nederland!!!!
  Hoewel bij vele bekend, hebben wij zelfs nog geen excuus ontvangen, laat staat smartengeld(miljoenen) of zelfs berechting vd daders.
  Iedereen keek andere kant op of haalde de schouders op, ze wisten goed hoe misdadig dit was.
  Die onverschilligheid is grenzeloos.
  Dit is slecht een voorbeeld.
  Hoeveel kinderen, jongens en meisjes worden in Nederland niet gedwongen tot pristitutie, verkrachting mdv overheid en overheidsmdw.
  Shame on uou doodziek Nederland.
  Maar dit doodzieke Nederland zal in de komende oordelen volledig bezwijken en later in zee verdwijnen.
  Erg voor alle lieve en mensen van goede wil, inclussief alle kinderen, maar als maatschappijen zeg ik: meer dan verdient, jouw krijgen wat jouw zelf verdient hebben.

 3. @ Willy 2:24 PM, op 28/4. Het ruikt niet alleen als dictatuur, het is je reinste dictatuur, naar mijn mening. Maar de grote massa, geheel gehersenspoeld vind dat blijkbaar allemaal heel normaal te vinden.

 4. @Sultan welterusten, lees eerst maar eens wat over de Gender Mainstraiming de schrik van menig ouder slaat zich om het hart.
  U kind wordt U onteigend door de staat. Wat ik zijdelinks heb meegemaakt met jeugszorg bij een vriend van mij, die een relatie had met een christen vrouw in Limburg. Haar dochter werd op vrijdagmiddag door jeugdzorg n.a.v. melding docent van school afgevoerd. Dus zij belt de politie en geeft aan dat haar dochter niet is thuis gekomen. Wanneer kreeg zij antwoord op haar vraag, op dinsdag middag, al die tijd in onzekerheid gelaten.
  Ik heb de kleuterlijke brief van jeugdzorg aan de rechter gelezen, waarna het kind uit de ouder-
  lijke macht werd gezet. NL is doodziek, Stop de Gender Mainstraiming.
  @Vlokje, ik denk dat alle kinderen tot en met 12 jaar worden weggenomen, want dit doet het
  Vaderhart van God zeer pijn, om deze kinderen door psychopaten/satanisten kapot te laten maken.

 5. Ik hoop maar dat alle kinderen beneden bepaalde leeftijd of geestesvermogen er bij zijn, bij de opname
  Ook de kinderen van ongelovigen hoop ik
  ,ze zijn/worden los lopend wild voor het teken vh beest

  en zonder kinderen zijn de ouders minder chantabel

 6. Quarantaine is wanneer je de bewegingsvrijheid van zieke mensen beperkt.
  Tirannie is wanneer je de bewegingsvrijheid van gezonde mensen beperkt.

  (Q-post 4335)

 7. Die Duitsers hadden Merkel en d’r zootje al jaren geleden moeten wegstemmen. Of moeten afzetten en met pek en veren de stad uit dragen.

  Ik heb het weer met deze arme Duitsers te doen.

 8. Hoeveel kinderen worden er in Nederland niet bij ouders weg gehaald of mogen na scheiding één van de
  ouders niet meer bezoeken, zonder gegronde reden. Kinderbescherming en jeugdzorg en maatschappelijk
  werkers zorgen voor ontregeling in een gezin. Worden hen opgedrongen onder het mom van hulpverlening.
  Doen net of een kind hun handel of proefkonijn is. Met hun beschikkingen en sancties.
  Er zitten beslist goede hulpverleners tussen, maar op de één of andere manier hebben die niets te melden.
  En hoe die ouders ook opkomen voor hun rechten en die van hun kinderen, ze zijn ze kwijt.
  Waar dus helemaal geen reden voor was.
  Nu hebben ze in Duitsland dan een reden, waarbij ze niet alleen dwingen met iets onterechts, maar ook nog
  onterecht de ouders verantwoordelijk stellen.

 9. De vraag is: wanneer gaat men in Nederland de corona-maatregelen afschaffen? Wat is daarover afgesproken? Stel er gaat niemand meer dood aan de coronavirus, wat dan? Blijven de maatregelen dan nog steeds van kracht?

 10. Nieuwe waanzin. Kom bij de tandarts en de assistente heeft een pistool waarmee ze mijn temperatuur ging meten. Hoe onbschoft eigelijk. Het gebeurde voor ik er erg in had. Ok,heb ze nodig dus laat maar En de mondkapjes gingen ook af toen ik zei dat ik áan deze flauwekul niet mee doe,

  Maar ik voelde me wel degelijk in mijn integriteit geraakt. Een pistool op je kop. Zei nog wat is de temp. Die was 36 maar vroeg als ik koorts hadhad je me dan aangemeld bij de autoriteiten? Nee naar huis gestuurd zei. Nog wel. Dit wordt eng.

 11. Corona wordt langzaam maar zeker synoniem voor fascisme. Was het zo bedoeld of is het zo geworden?

 12. dan geef je de sociaal gewenste antwoorden , ben je ervan af…..

  ze zijn stapelgek ,, maar eens zien wat ze er aan gaan doen want ik kan me niet voorstellen dat in het privacy hysterische Duitsland men dit zo maar laat lopen

 13. UK: Test & Trace: https://youtu.be/Hmm59x3Dpss
  Zeer kritisch BBC interview.
  Wat bijvoorbeeld als iemand foutief wordt opgegeven en twee weken inkomen mist? Daarna gaat werken en opnieuw twee weken in quarantaine moet en inkomen mist?
  Kan zware repercussies geven en geweld uitlokken tegen verklikkers en onterecht aangevers.

 14. Wanneer de vraag rijst : hoe moet ik mijn kind opvoeden …. ja, er zijn inmiddels cursussen voor : hoe moet ik mijn kind op voeden. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Overal zijn diploma’s voor, zónder een fatsoenlijke en gedegen opleiding kom je niet meer ‘aan de bak’ . Behalve kinderen verwekken en krijgen. Met de labiele gedachte van paps of mams in het achterhoofd ‘na ons de zondvloed’ zijn er opties. Abortus, of adoptie. Het opvoedingsproces is niet alleen veeleisend maar zeer moeilijk en langdurend ingewikkeld. Een uithuisplaatsing, in de context van dit artikel, is soms een dramatische gebeurtenis waarbij de overheid de belangrijkste rol speelt. Duitsland, ik schreef het al eerder, is volledig de weg kwijt, zeker aangaande de Corona ontwikkelingen. Wer nicht für ‘uns’ is, is gegen uns, ist infacto unsere Feind, ein Feind für das gesamtes Deutschland…. heil Angela.
  Xander is volgens mij een beetje aan het luchtbellenblazen ; de soep wordt nooit zo heet gegeten, als zij wordt opgediend. In extreme gevallen …. ook in Nederland, maakt bijv. de kinderbescherming er ‘gebruik’ van. Het Grundgesetz für die Bundesrepublik Deutschland zal in deze elke vorm van ‘discriminatie’ niet toestaan. De onderlinge verschillen in de 16 deelstaten laten het inmiddels zien.

 15. De overheid moet onder curatele gesteld werden door weldenkende mensen, die nog niet besmet zijn met het links poiltieke correcte virus..

 16. Om aan politiek te doen, en wetten te maken, en het land te besturen, of zoals in dit geval een deelstaat, heb je absoluut geen enkele kennis van wat dan ook nodig .
  De grootste randdebiel kan dit. Laat dit nu net onze politiekers zijn, waar de meerderheid van de bevolking, vol van bewondering elke keer opnieuw voor kiest, al dan niet creatief begeleid tot deze verkozenheid.

 17. Het is meer dan bewezen dat kinderen niet de drager zijn van dat onnozel virus, dus al deze maatregelen zijn nutteloos. je zou denken dat die Duitsers nu hun lessen wel geleerd zouden hebben met het Nazi regime, maar blijkbaar dus niet, het ruikt naar dictatuur. Shalom

Comments are closed.